Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2010 17:33 - ЧНГ
Автор: petranov Категория: Други   
Прочетен: 7207 Коментари: 36 Гласове:
0



     Честита Нова Година на  читателите и коментаторите в този блог!  Желая на всички ви крепко здраве и много успехи през Новата 2011 година. Нека са сбъднат мечтите на всеки един от вас. За много години скъпи приятели и драги врагове! :)



Гласувай:
0



1. анонимен - анон.
31.12.2010 18:37
Дано Оряхово да не е вече селище със затихващи функции,както се изразява общинския кмет.
Успехи, здраве и упоритост за всички през настъпващата Нова година!
цитирай
2. анонимен - ЧНГ
01.01.2011 17:34
Честита Нова 2011 Година! Нека за всички да бъде изпълнена с упоритост и желание за постигане на все повече добри дела и нека обърнем гръб на злобата, арогантността и безхаберието. Нека този град да придобие съвсем нов облик и за това всеки от нас да даде своят принос. Мирна и щастлива!
цитирай
3. анонимен - ЧНГ!Петранов, защо е нужно ние-...
01.01.2011 23:53
ЧНГ!Петранов,защо е нужно ние-работещите в болницата да изплащаме дълговете на Коча?Малко по малко Луканов изплаща задълженията към фирмите,но това става,като парите са отново нашите,които сме изкарали за месеца!И пак сме без заплати,посрещнахме Коледните и Новоогодишни празници с 50% он юнската заплата,намали ни заплатите с около 100 лв.,а не знам кой уважаващ себе си човек с образование би работил за 330 лв. или както лекарите за 460 лв. месечно.И тока сметнете колко са 50% от тези суми
цитирай
4. анонимен - Прав си, ако дадеш и решение на пр...
02.01.2011 19:18
Прав си , ако дадеш и решение на проблема, но да не е популиско ще е добре, все едно да риташ срещу глоби от касата
цитирай
5. анонимен - Решението като че ли вече е само е...
03.01.2011 16:41
Решението като че ли вече е само едно-да напуснем,след което и ние да осъдим болницата за неизплатени задължения,и да идва да работи който иска.Болница в Оряхово няма да има,това е .Не издържаме повече на тази мизерия.
цитирай
6. анонимен - анон.
03.01.2011 23:05
Къде остана светлото бъдеще,обещавано от дупетати, Главни секретари на РЦЗ/зам. кметчета-парашутистчета/ общински съветничета?
Другарчета,зимата едва започва. Питате ли ни как се преживява в нашето положение!
цитирай
7. анонимен - петранов, защо мълчиш или пак си в ...
04.01.2011 12:23
петранов,защо мълчиш или пак си в район където няма интернет?във форума на общината потребители pieros и Гери ти го казаха как трябваше да станат нещата.ти и твоя приятел николов загробихте болницата.
цитирай
8. petranov - 7. анонимен - няма конкретен въпрос ...
04.01.2011 20:00
7. анонимен - няма конкретен въпрос отправен към мен. Освен това болницата в момента си има легитимен управител и той за голямо съжаление на много хора и за моя огромна радост се справя повече от добре. Само малко статистика ще Ви цитирам - при предишния управител фонд работна заплата на болницата в Оряхово се е равнявал на фонд работна заплата на болниците в Козлодуй, Бяла Слатина и Кнежа взети заедно. Фонда работна заплата на управителя се е равнявал на управителите на болниците в Козлодуй, Бяла Слатина, Кнежа и Мездра. Дали приходите са били 3-4 пъти по големи от на цитираните болници? Всеки може да провери! Нито една от цитираните болница обаче няма такива дългове като нашата и нито аз, нито г-н Николов сме направили тези дългове. Факт е, че въпреки трудното положение г-н Луканов е постигнал договореност за разсрочване и дори е намалил част от дълговете. Друг е въпросът, че някои си е решил да ликвидира болницата в Оряхово, но нещо сметките на този някои си излизат криви. Защото все още има хора в община Оряхово, които не са овце и най-радостното е, че тези хора се увеличават!
цитирай
9. анонимен - Решението като че ли вече е само е...
04.01.2011 21:41
анонимен написа:
Решението като че ли вече е само едно-да напуснем,след което и ние да осъдим болницата за неизплатени задължения,и да идва да работи който иска.Болница в Оряхово няма да има,това е .Не издържаме повече на тази мизерия.

цитирай
10. анонимен - Къде остана светлото бъдеще, об...
04.01.2011 21:42
анонимен написа:
Къде остана светлото бъдеще,обещавано от дупетати, Главни секретари на РЦЗ/зам. кметчета-парашутистчета/ общински съветничета?
Другарчета,зимата едва започва. Питате ли ни как се преживява в нашето положение!

цитирай
11. анонимен - Честита Нова Година
04.01.2011 22:20
Честита Нова Година и на вас г-н Петранов, дано да е по спокойна и успешна за всички ни -тези които сме наблюдатели, на това което се случва в град Оряхово и на такива като вас които за съжаление сте най-потърпевши. Иска ми се следващият път като се прибера в Оряхово, освен да се наслаждам на красивата зимна картина, да не падам постоянно защото няма кой да почисти улиците, а ангажираните в почистването да пият кафе на топло, защото от моите данъци се плаща тяхната помощ, и не само това. Бях шокирана от факта, че при поредният паднал сняг дори и пред РПУ Оряхово никой не беше си направил труда да почисти, но естествено не "парадният" им вход , а входа за граждани пред паспортната служба. А пък там едно обслужване, здрави нерви да имаш- полуграмотна служителка ти посочва с летвичка къде да погледнеш за да направи небходимата снимка. Чудно ми е как хора толкова некомпетентни, неграмотн хора и хора с говорни дефекти са подбрани са работа с граждани.
Но г-н Петранов, оставам с надеждата, че новата година ще донесе промяната, която е нужда на всички ни.
Честита Нова 2011 Година !!!
цитирай
12. анонимен - вече и така се придобива земя в Оряхово
04.01.2011 22:32
http://85.130.123.200/DELA/201012/00634510_285b1510.htm
цитирай
13. анонимен - За Путаранов
04.01.2011 22:34
Инженер Путаранов, можеш ли да го докажеш с цифри, или това си е работа на болниците, ами ти тогава откъде го знаеш?
Днес ни събра "легитимния" управител, който все още не е представил диплома за здравен мениджмънт, както се изисква по закон и иска от нас да се подпишем на декларация, с която да кажем дали сме съгласни /в момента сме без нито един анестезиолог/ анестезиолога, който ще дойде на работа да получава 2000 лева. Ами тогава, защо скачахме срещу Кочев, че давал големи заплати?
В момента в неврологично отделение няма на щат нито един невролог със специалност, има само един д-р Данчев, който няма никаква специалност. За д-р Данчев да кажем ли, продаде си всички имоти и се изхвърляше, че ще отиде в Англия на работа, отиде там и се върна следи един месец, защо ли?
Лесно ще си отговорим на този въпрос, ами тези англичани немогат да ценят гения, как могат да са толкова късогледи, да не разпознаят един талант в медицината.
Напуска и д-р Духленски, който е единствения ни пулмолог. Наистина новият управител се справя повече от отлично, нямаме и обща ЛКК /за тези, които не знаят ЛКК - лекарско-консултативна комисия, всички болнични минават през тази комисия/, значи и болнични нямаме право да издаваме. За януари делегирания ни бюджет колко ли е????
Най-общо казано, в момента сме близо до величието, нямаме анестезиолози, нямаме хирурзи, нямаме невролози, нямаме пулмолог, нямаме инфекциозни болести /отделението ще се закрие/, дааа, доста добре се справя "легитимния" ни управител!!! А и вие /инж. Путаранов, Говедото Здравко Николов, най-тъпата медицинска сестра Цеца Янкова и Паркинсон "адвокат" Сапунов - свекар на страстната д-р Тевекелева/се справихте доста добре за да сме на тоя хал.
цитирай
14. анонимен - да бе
04.01.2011 22:40
Да бе Петранов, покажи малко цифри та да се чудим и маем, как са работили в другите болници за малки заплати.
цитирай
15. petranov - Уважаеми 13, повдигнахте ми нас...
04.01.2011 23:05
Уважаеми 13, повдигнахте ми настроението тази вечер. Това, че отявлен некадърник като Вас се опитва да ме обиди от една страна ме радва, а от друга предизвиква смях към жалката Ви личност. По отношение на лекарите г-н Луканов нееднократно е декларирал, че има резервни варианти и не се притеснява! Това обаче сигурно притеснява Вас! Аз лично никога не съм скачал срещу Кочев, че е давал големи заплати на РЕАЛНО работещи лекари и Вие го знаете по-добре от мен. Легитимният управител щеше да се справя още по-добре без на шията му да висят като воденичен камък дълговете, натрупани от предишното ръководство и за което огромна заслуга имате и лично Вие, уважаеми 13! Именно затова ревете при всеки възможен случай. За ваше най-голямо съжаление вече няма да може да се вземат пари без да се работи, както между друготе сте свикнали лично Вие! Г-н Луканов прави всичко възможно да спаси болницата и повечето от нас в Общинския съвет се опитваме да му помогнем. Друг е въпросът, че това среща сериозен отпор както извън болницата, така и вътре в нея. Лесно се трупат дългове, но връщането им е изключително трудно и става с непопулярни мерки. По отношение на цифрите - всяка болница подава отчети в съответните РЗОК и РЦЗ - би трябвало да го знаете и при желание от Ваша страна можете да се снабдите с каквите цифри пожелаете. В заключение 13 - имате ли смелостта да повторите обидите по мои адрес и по другите личности от постинга Ви очи в очи с мен и тях? Или просто жалкото Ви същество е много смело пред клавиатурата, а в действителност Ви е страх дори от сянката Ви?
14 - в другите болници не са работили за малки заплати, а просто са работили нормално и най-вече РЕАЛНО!
цитирай
16. анонимен - Ники, нали разбираш кой се крие зад ...
04.01.2011 23:15
Ники,нали разбираш кой се крие зад обидните коментари към теб.Точно твоите приятели са това.От едната се отървахме дано само не се върне от другия не можахме.Кой ле ще търпи балончовци като тях в други болници.А тоя Духленски дето напуска май доста е духал само щото не го и познаваме в болницата.Порадната мъртва душа дето само се подписва за заплата.
цитирай
17. анонимен - Тринайсти да си станал анестези...
04.01.2011 23:26
Тринайсти да си станал анестезиолог и ти сега щеше да гушкаш две бончета.Много ви е мъчно за оня циганин че при него правехте каквото си искате пък сега трябва да се работи.А някои сте забравили какво е това работа.Да не говорим че бяхте обърнали болницата на частна и часпрома в работното време.Къде ще намерите вече да точите така?Циганина ви разрешаваше за да не мрънкате за неговите далавери а сега ще оревете света щото кранчето спря.
цитирай
18. анонимен - Така е 16-не можахме да се отървем от ...
04.01.2011 23:56
Така е 16-не можахме да се отървем от "семейството".Тия никой никъде не ги иска и ще смучат болницата до последно.
цитирай
19. анонимен - Към инжинер Путаранов
05.01.2011 07:02
Хей,развесели ме .Освен,че знаеш много цифри,които не споделяш,ти знаеш и кой ти пише.Ба си,ти си бил и медиум.Прав е 13-ти да те нарича така,теб и останалата измет,коята ликвидирахте болницата.Ти с Николов сте като ония анимационни герои Барбароните,приемате форма според ситуацията и винаги изплувате.Обикновено по повърхността на водата плуват лайната.
цитирай
20. анонимен - реални
05.01.2011 09:15
Всички знаехме, че Кочев плаща на фантоми, но тези фантоми ни лицензираха клиничните пътеки и изобщо Путаранов, като не знаеш как стоят нещата по другите болници не се "развеселявай". На всички са ни предлагали от другите болници да си дадем дипломите и да получаваме пари без да ходим там. Къде са му резервните варианти, резервен вариант ли е да работим по 19 клинични пътеки, когато до преди два месеца работехме по 83 клинични пътеки. Резервни варианти май няма и няма и да има, щото сте толкова некадърни, че не виждате какви л...а изср....е. Още Велков ни беше оставил на 1 000 000лева задължения и на ниски заплати, никой няма да ви работи без пари Путаранов.
Инженер Путаранов, упорито не отговаряш на въпроса ми, ЩЕ ПОКАЖЕШ ЛИ ОТЧЕТИ ЗА ДА ВИДИМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, или тези отчети пак са тайна и работа на управителя, ако инженер Путаранов не иска да отговори, може пък инженер Петранов да отоговори, те и двамата си могат еднакво.
цитирай
21. petranov - 19-и - разбира се, че знам кой ми п...
05.01.2011 10:12
19-и - разбира се, че знам кой ми пише. Не е толкова трудно да се установи. Тук не става въпрос за свръхестествени способности, а за най-обикновени познания.
20-и - то заради тези фантоми, за които говорите дълговете са ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА. Защото всеки знае да харчи, ама като трябва да се връщат парите май не е лесно, а? Аз лично твърдя че Вие, 20-и сте абсолютен некадърник и не Ви бива за нищо освен за щатен плювач. Вас лично в никоя болница няма дя Ви вземат по една проста причина - просто за нищо не ставате!
Аз пиша с името си и резултатите от моите действия се виждат, а Вие се опитвате елементарно да обиждате и дори Ви е страх да излезете с името си срещу мен. Толкова сте жалък!
Колкото до отчетите - те са публични и лесно се намират в интернет пространството. Направете малко усилие и ще ги откриете. Или и това е толкова трудно за Вашето миниатюрно мозъче?
Факт е, че новият управител прави стъпки в правилната посока. Факт е също, че това не се харесва на хората, които "изтриваха" болницата още преди два месеца. Факт е, че "ценните" кадри дето ги искаха едва ли не за консултанти и мениджъри от цяла България се мотаят с подвити опашки из града ни и се опитват да съсипят болницата ни. Ние си даваме сметка, че персоналът на болницата е в изключително тежко положение и всячески се опитваме да помогнем на болницата. И с овърдрафта който гласувахме и с търгът за продажба на един общински терен. Срещу това обаче срещаме неистова съпротива и връщане на нашите решения от страна на овластените институции. Трудно е, но ние избрахме да защитим болницата си. Казвал съм го и пак ще го повторя - радвам се, че в община Оряхово се намериха хора, които не чакат като животни на заколение, а проявяват активна гражданска позиция и се противопоставят на лакомията на хора, които искат да ограбят не само нашия труд но и този на поколения преди нас.
Какво може и какво не може Петранов се вижда, а какво можете Вие, 20-и, ще ни покажете ли?
цитирай
22. анонимен - Всички знаем кой е вечно недоволния ...
05.01.2011 10:25
Всички знаем кой е вечно недоволния изнудвач 13ти.И Петранов много хубаво го е наврял в кучи г..з.
цитирай
23. анонимен - Дойде ти и на теб акъла в главата п...
05.01.2011 11:04
Дойде ти и на теб акъла в главата петранов.Точно твоите приятели искаха кочев да се маха щото фантомите взимаха два пъти повече от тях.Тия същите мислеха да изнудват и новия управител.Като не стана работата взеха да те ругаят.Освен от кочев трябваше и от тях да ни отървете че те сами никога няма да си тръгнат а само се опитват да изнудват.Вижте обаче по-бързо помагайте че наистина без заплати не се живее.Като ви пречат овластените викайте телевизии и вестнвици и им разкажете за болницата.Хората от Оряхово ще са ви благодарни.
цитирай
24. анонимен - петранов и николов живеят доста ...
05.01.2011 11:30
петранов и николов живеят доста охолно,какво им пука за вас.стандарта на живот ,който демонстрират едва ли отговаря на финансовите им възможности.при петранов е ясно С танка не пуска касови бонове и не плаща данъци,нека един на когото е пуснала касова бележка за извършена манипулация да си напише името.така че,драги работещи в болницата ще трябва да се оправяте сами-нали си имате легитимен управител.колкото до дипломата му се обърнете към д-р Пешева тя е била в комисията.плужека няма да ви отговори.
цитирай
25. анонимен - да каже
05.01.2011 11:44
Ами тогава д-р Пешева да каже, но е вярно и друго, че преди Петранов ни публикуваше информация за болницата, отчети и друга информация в цифри а сега се покри, защо ли така?
Къде е отчета, в който да видим дали задълженията на болницата са 2 500 000лв., може да са и 3 000 000, а може и 4 000 000 лв.
Петранов, ще съм ти длъжник до гроб, ако ми кажеш къде в интернет мога да видя отчета на болницата, за да го публикувам тук. Като немога да го намеря, то си е моя работа, да съм могъл, нали така Петранов
цитирай
26. анонимен - Абе злобар за Николов не знам ама съм ...
05.01.2011 11:59
Абе злобар за Николов не знам ама съм опирал до съпругата на Петранов.Кабинетът и е винаги пълен защото е наистина професионалист! И на теб сигурно ти е лекувала зъбите ама сега я обиждаш.Колкото до Петранов-преди повече от две години ми оправи компютъра дето си бяха оставили ръцете разни майсторчета и още си работи въпреки че е стара щайга.
цитирай
27. анонимен - за докторицата - никой не оспорва ...
05.01.2011 13:02
за докторицата - никой не оспорва професионализма й,но законите са за всички.петранов гледа в чуждите панички,кой колко взема ,а дали жена му е изрядна а?а и както пише 25-ти де са отчетите бе петранов,да видим и ние?
цитирай
28. petranov - По отношение на отчетите - всички ...
05.01.2011 13:39
По отношение на отчетите - всички работещи в болницата знаят много добре какви са дълговете и. Отчети се представят регулярно от г-н Луканов. Към 30.09.2010 година имам дори поименно на кои фирми колко се дължи. Поименните списъци няма да публикувам, тъй като засягат имената на фирми и физически лица и не е коректно. Всеки от работещите от болницата обаче може да се поинтересува и да открие каквото му е необходимо. Хората които бяха на последните заседания на Общинския съвет изслушаха отчета на г-н Луканов и знаят за какво става въпрос. Ако държите на това ще публикувам отчета тук. Годишния отчет за 2010 година все още не е готов. По закон трябва за 2010 година отчета да се изготви и завери до 31.03.2011 г. В новия договор на г-н Луканов е залегнало условието, че трябва да предоставя отчет на Общинския съвет на всяко тримесечие. Това е по въпроса за отчетите.
По въпроса за съпругата ми - да, законите са за всички и точно съпругата ми ги спазва най-стриктно. Това се доказва от многократни проверки, които са извършвани от съответните компетентни органи и които не са открили никакви нарушения. Ако някои се съмнява, че живеем над възможностите си - моля, има комисия "Кушлев" и др.подобни, сезирайте ги - нека заповядат на проверка и нека открият "незаконните ни доходи".
цитирай
29. анонимен - към 17
08.01.2011 20:42
Прав си.Анестезиолозите са около 600 в България.И горе-долу така вървят заплатите им в страната.А колкото до този д-р Духленски-80 годишен човек едва ли някой в болницата го е виждал.Същото важи и за невроложката Николаева.Д-р Данчев може да няма специалност,но поне работи за болницата-за разлика от колежките му специалистки.Хората са прави.Не е време за изнудване за заплати-време е за работа.Обаче вълка нрава си не мени.Сега всички вълци,които ни деряха яко наистина зе разкайват за Коча...........И има защо.
цитирай
30. анонимен - Пускаше им Коча гювеч, за да не гл...
08.01.2011 20:47
Пускаше им Коча гювеч,за да не гледат в неговата паница.Лошото е,че спря да им пуска.
цитирай
31. анонимен - Трудно се пада от 1500 на 500. Не е ...
08.01.2011 20:49
Трудно се пада от 1500 на 500.Не е шега работа това
цитирай
32. анонимен - И после Петранов и Николов са ви в...
08.01.2011 21:00
И после Петранов и Николов са ви виновни-що?Щот ви спряха кранчето.Да не говорим за сина на рентгенолога Дяков,който е бил,, физик,, в нашата болница.Тоя дали някой го е виждал?Колкото сме виждали 80-годишния пулмолог ,невроложката и др.знайни и незнайни специалисти.
цитирай
33. анонимен - 32
08.01.2011 23:57
А не са ли виновни,че без ревизия уволниха Коча?
цитирай
34. анонимен - За 2. 5 млн. ревизия трябва ли ти?...
09.01.2011 09:20
За 2.5 млн. ревизия трябва ли ти?Това е лошо управление.
цитирай
35. анонимен - 29
15.01.2011 22:25
Грешиш,заплатите на анестезиолочите в повечето болници не са 1500-2000 лв.,със сигурност.Затова всеки би ги лапнал тези хилядарки,но просто ги е страх да не закрият болницата и те да останат на сухо.Дори в областните градове всеки анест. би завидял на такава заплата,не се заблуждавайте.Духленски сме го виждали,и то през ноща дойде доктора от плевен за проблемен болен в ОАИЛ,а и винаги се е отзовавал.А за Данчев не говорете,не върши никаква работа,нито пък разбира нещо,напротив,може само да усложни ситуацията.Той не работи в б-цата,а стои в нея,просто,зощото няма къде другаде да се приюти,мизерника.По-добре да си плати на хората,които завлече с наема и ток и вода!
цитирай
36. анонимен - е, да, но и на повечето невролози ...
16.01.2011 10:36
е,да ,но и на повечето невролози заплатите не са 1500лв. обаче нашата ,,интелигентна,, невроложка си ги гушкаше нали!Даже и в частните клиники не дават такива заплати.Да не говорим за общински болници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5807397
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930