Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2015 11:09 - Какво правеше Путин през 10-те дни в нелегалност?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3935 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 21.03.2015 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В деня, в който президента на Русия Владимир Путин се появи публично (16/03/2015г.), след 10 дневно загадъчно и безпрецедентно скриване от камерите, микрофоните и страниците на медиите той подписва Указ, който, обаче, същите тези медии въобще не отбелязяха. Ъ-ъ! А указа си го бива!
Указа е за учредяване на медал "За заслуги в усвояването на атомната енергия". А? Как ви харесва?

image

Снимката не е мой колаж, а е заимствана от сайта на Руското атомно общество, което не следва да се разглежда, като масова медия.

Оригиналният Указ 1:1, заедно със съпътстващите го утвърждения можете да видите ТУК. А по-важната част от него е:

image

Прави впечатление, че сред "заслугите", за които ще се връчва този медал няма такава, като безопасно и безвредно справяне със смъртоносните продукти на деление - @кото на всеки клон на световната ядрена мафия!!! То като че ли не съществува??? Посочените "обезпечаване на ядрена и радиационна безопасност" са несъстоятелни и неуместни, защото те никога и под никаква форма не могат да бъдат га-ран-ти-ра-ни!!! Единствено въжможната ядрена безопасност е, когато човек не закача (не дели) ядрото. Който нож вади от ... радиация умира???

Хвърля се стръв и към чуждоземни национални предатели, готови да се продадат на руския клон на ядрената мафия, за един медал!!!! Ало, родните продажници, оживихте ли се???

Когато прочетох т.3 от тази част на Указа направо се попиках от смях. Без майтап! Тук се указва къде и как да се носи медала. И Путин повелява мястото му, на лявата част на гърдите след медала за ... "Развитие на железните пътища". Хахахахаааа.... Руската ядрена мафия е натирена след тяхното си БДЖ!!!! Хахахахааааа.... Не мога да се успокоя!

image

Остава да видим, дали ядрената мафия ще се направи на разсеяна по повод тази гавра на Путин?

По интересно е, обаче, ДРУГО! Какъв е повода точно в този момент, точно сега да се учредява подобна награда??? Няма никаква кръгла годишнина, която да послужи за повод. Първата съветска атомна бомба е взривена едва в края на август 1949-та г. Старта на програмата довела до взрива на тази бомба е дадена на 20-ти август 1945-та г. (виж ТУК). Близо е до 70 години, но все пак има още половин година до тогава. Защо бърза?

image

От постановлението на Сталин става ясно, че уран за първата съветска бомба ще се търси приоритетно в ... България!!! А къде другаде? Към този момент България вече е под съветско робство.

Така все още остава висящ въпроса, защо точно в този момент Путин подписва този Указ??? Единственият логичен отговор, според мен, е конфликта в Украйна? Не ли? Надъхване на ядрената си банда? Друг е въпроса дали, като ги натирва след руското БДЖ, този ход ще се окаже ефективен или ще се превърне в комичен?

Остана само да ви покажа и как изглежда новия медал.

image

Георги Котев


Тагове:   медал,   указ,   путин,


Гласувай:
5



1. milanski - Медала е красноречив.
23.03.2015 17:07
Това май е ядрен ледоразбивач, нали се гордеят с тях руснаците, ел. стълбове, производство на ток,много хубаво. Тук обаче блесват ракетките, толкова за мирният атом.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832418
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031