Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2010 00:29 - Отново с тревога за МБАЛ Оряхово.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 9953 Коментари: 27 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2010 00:39


   Изминаха повече от две седмици от прословутото посещение на Министърката на здравеопазването във Враца, на което според медиите (включително и централни всекидневници) тя е казала, че в област Враца ще бъде закрито само хирургичното отделение в "МБАЛ-Оряхово" ЕООД , тъй като там оперирал 80 годишен хирург на повикване. Това според мен е абсолютно невярно, но до сега не съм чул някои да опровергае тези думи. Чудя се къде ли е кмета на общината сега, къде ли е Кочев с неговата баснословна заплата, къде ли e колегата общински съветник, гласувал против декларацията в защита на болницата, къде ли е Председателя на комисията по здравеопазване... Всички мълчат и заравят главата си в пясъка в очакване и този път да ни се размине. Държа да напомня на тези господа, че при тази тактика д...то им остава открито с всички негативни последици от това.
   Тези дни получих и информация от лекари в болницата за натиска, който им е оказван от управителя Кочев. Подробностите ще спестя, тъй като не са особено лицеприятни, но лично аз посъветвах подалите сигнала лекари да се обърнат към полицията, тъй като поведението на управителя ги довежда до стресова ситуация, която освен за тях е особено опасна и за пациентите им. Освен това ми беше сигнализирано и за други нарушения, които обаче ще се въздържа да оглася тук, тъй като могат да навредят на болницата като институция, но които също водят до риск за пациентите им и освен това водят до влошаване на състоянието на МБАЛ. Ако обаче тези нарушения продължат няма да се поколебая да сезирам компетентните органи за сигналите, които имам! Освен всичко друго бях уведомен и за обидните квалификации, които употребява лицето Кочев лично към мен. Разбира се аз ще отмина това без внимание, въпреки че бях посъветван да го дам под съд за обида, тъй като подозирам, че този човек има пропуски във възпитанието си или друг проблем, който не му позволява да носи отговорност за думите си. 
   Беше повдигнат пред мен въпросът и за това, че част от апаратурата е стара и с нея трудно се работи, а са нужни и съвременни медицински апарати. За съжаление в този момент на криза общината едва ли ще може да помогне повече на болницата - все пак в бюджета за тази година бяха предвидени 100 000,00 лева за подпомагане на болницата. Мисля обаче, че до момента болницата не е получила и лев от тези пари, а има голяма вероятност да не ги получи, тъй като "компетентното" ръководство на община Оряхово я е довело почти до фалит. Това обаче ще е тема на друга публикация.
   В крайна сметка ни остава отново надеждата всички лекари и останалия медицински персонал да вложат всичките си усилия и отново да изкарат болницата от калта. Едва ли обаче сегашния управител ще може да ги мотивира за това. Според мен  е време вече Кочев да си ходи и да бъде назначен временно управляващ "МБАЛ-Оряхово" ЕООД  до провеждането на нов конкурс. Редно е обаче да се назначи пълна ревизия на болнцата за поне 5 години назад и ако се открият нарушения, виновните да понесат наказанието си!  През това време всички ние, гражданите на община Оряхово трябва да направим всичко възможно да защитим болницата си както го правят много общини в България!


Тагове:   Оряхово,   Отново,   МБАЛ,   тревога,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Нравствено-психичните деформ...
22.07.2010 07:33
Нравствено-психичните деформации в управителя на МБАЛ гр.Оряхово

1. Обсесии (обсебености). Те са главно под формата на мании. Относително по-леките маниакални форми се проявяват в доста рязка промяна и разстройство на представата за себе си, мегаломанно себевъзвеличаване, океанически чувства, обладаност, нарцисизъм. Обичайно е и наличието на краткотрайни екстатични преоформления, които стават по-често на масовите събирания.
Забелязват се по-често особени илюзии по отношение на собствената персона. Той като че ли е напълно убеден в своята безпогрешност (илюзия за безпогрешност) само защото е придобил по един или друг начин йерархични правомощия. Много комична е илюзията за ментална състоятелност. Казано по-достъпно, това е случаят, когато един посредствен човек се чувства и е убеден във високата си интелигентност и съответно на тази своя илюзия се изказва по сложни за него въпроси, иска да взема важни решения, държи се високомерно и предизвикателно.


2. Компенсации и хиперкомпенсации. Механизмите на компенсацията изравняват, уравновесяват психопатни особености на личността. Зад страховитата осанка и “желязно” поведение, се крие елементарна компенсация на сексуални проблеми, на сексуална непълноценност. Това се потвърждава от прекомерното желание за обсъждане и промискуитетни демонстрации. Много често компенсациите се превръщат в хиперкомпенсации, т.е. в прекомерни, подчертани защитни компенсации, вече водещи до трайни личностни изменения.

3. Щение, завист и асертивност.Както е известно, щението (или прекомерната алчност) е пряко свързано с друга една личностна психична деформация – асертивността (прекалената настоятелност, неистовата настойчивост).

4. Стремеж за доминация. Тази психична деформация наистина представлява сериозен проблем. Обикновено се проявява в усилено до крайност желание за разпореждане и заповядване, което постепенно се превръща в личностна характеристика.

5.Декоративност, фасадност и парадност на качества. Този стил се интериоризира в психиката и става личностно качество и оцветява в своята демонстративна тоналност постъпките и поведението. Този спектаклов характер се превъзнася от някои по-впечатлителни и по-внушаеми персони, излиза извън ритуалния контекст и традицията. Причините могат да бъдат и други: акцентуации на характера, действия на психични защити, комплекси и др. Но каквито и да са те, важно е, че водят до един и същ резултат – психични деформации.

6.Маски, скриващи истинското лице Този тип психични деформации са свързани с предишните. Представляват скриване на истинската същност (истинското лице) зад маска, която предлага съвсем друг образ. Той обикновено е с по-харесващи се, по-приемливи черти. Колко много противоречия и конфликти отначало са потулвани зад маски, а после избухват и имат като резултати противодействия и разпри.

7.Сублимации и фиксации.В аналитичната психология сублимация се нарича оня особен психичен механизъм на пренасочване на човешки влечения и енергия (главно със сексуален характер) към друга дейност, която е по-приемлива в социално отношение. Този механизъм е зависим от нарцистичните измерения на Аз-а. При внимателно наблюдение можем да видим поведение представляващо сублимация или поне включващи елементи на сублимация. Тези хора са неестествено дейни, с особена неистовост в речта си и постъпките си.На пръв поглед изглеждат просто като твърде активни, увлечени, “запалени” и сякаш заслужават похвала, но тяхната активност е инспирирана не от разума, а обикновено от тъмни инстинкти.

8. Инфантилизиране (пуеризиране).Известно е, че в състояние на психичен дискомфорт, при укорими постъпки и поведение и при чувство за виновност човек може да прибегне до малко странна психична защита, наричана регресия. При нея има съзнателно връщане в по-ранен период на онтогенезата, обикновено в детството, като с това укоримите за зрялата личност постъпки изглеждат леко оневинени заради фиктивния детски наивитет и детска неопитност. Деформацията тук е в последващите личностни проблеми: индуцирана инфантилност, несериозно отношение към важни въпроси, момчешка емотивност и несдържаност.

9.Хиперболизиране на мъжкостта -мачизъм.Тази деформация изглежда като контрапункт на предишната. При нея, напротив, има стремеж за демонстрация на цветуща мъжка зрялост, на бойка мъжественост. Типът “мачо” (на испански macho означава самец, здрав, силен) е твърде харесван. Той е еманация на анимуса (мъжкото начало), което се съдържа във всяка персона, включително и от женски пол (мъжко момиче). Има често демонстративни стойности, т.е. нереални, а имитирани, мними. Мачизмът се проявява във външността, в осанката, в особения изкуствено нисък тембър на говора, в демонстрираната сила и мускули, в поведението, в междуличностните отношения.Обикновено мярката се надхвърля и се получава феноменът на хиперболизиране на мъжкостта. На практика той се проявява като демонстрации, излишни “доказателства” за мъжественост, надвишаваща нормите арогантност и грубост, екзотични “мъжки” постъпки, простащина и др. Като доказателство за мъжественост се счита и се практикува демонстративният промискуитет.

10.Фасилитация.Този известен социалнопсихичен феномен се отнася до влиянието на присъствието на други хора върху дейността на човек.Буквално преведено английското facilitation означава улесняване, но в социалната практика е известно, че присъствието на другите освен да улесни изпълнението на дадена дейност, може и сериозно да я затрудни. Но във всички случаи фасилитацията като влияние на присъствието на другите върху дейност в група е налице.

11.Поляризиране.Феноменът на поляризирането отдавна е известен като склонност за преместване на собственото мнение към крайни стойности (полюси)

12.Истеризиране на социалнопсихичния климат.В последните събития и конфликти се промъква специфичен истероиден (подобен на истерия) стил на поведение. Той завладява социалнопсихичния климат и става основа за по-съществени проблеми.
Спектърът на истероидните прояви е много разнообразен и продължава да се разнообразява. Той включва: резки избухвания в междуличностните отношения.

13.Вътрешно безчестие

Това е най-отвращаващата опасност лъжа:

- измама

-инсценирани и режисирани действия

-формиране на вътрешни лобита и кръгове по интереси


Противодействието срещу тях трябва да е конкретно.





цитирай
2. анонимен - Големи късметлии сме с този упра...
25.07.2010 12:09
Големи късметлии сме с този управител,да ни е жив и здрав! Вие ни го докарахте,а сега не ви изнася
цитирай
3. анонимен - За съжаление проблемча не е един...
03.08.2010 17:32
За съжаление проблемча не е единствено Кочев,а и отрепките,които докара от София,лекари-алкохолици,наркомани и психично болни,някои от които живеят в болницата,а на другите ВСИЧКИ РАЗХОДИ се поемат от болницата.Дано не ви се налага да ви консултира по спешност някои от тъх,ГАФОВЕТЕ ИМ СА МНОГО,но всички си затварят очите.И заплатките им са доста по-високи от на останалите лекари-към 1500 бв.,поне да имаше за какво!Влезте привечер в хирургично отделение-пациенти може и да не видите,но пияните клатушкащи се лекари,много често по гащи,мирис на алкохол и манджи са задължителни!Срам и позор!
цитирай
4. petranov - Доста сигнали се натрупаха вече за ...
04.08.2010 01:54
Доста сигнали се натрупаха вече за лицето Кочев. Аз мога да гарантирам, че доколкото зависи от мен ще направя всичко възможно управлението на този господин да бъде разследвано от Прокуратурата на Република България. Благодарен съм на всички, които ми подавате сигнали както тук, така и в лични разговори. Ще направя всичко възможно, Кочев да си получи заслуженото. Разбира се, аз мога и ще използвам само ЗАКОНОВИ средства за това. А този път е дълъг, но според мен единствения правилен...
цитирай
5. анонимен - Всички в болницата/работещи и п...
04.08.2010 20:00
Всички в болницата/работещи и пациенти/контактували с него знаят,че този човек изпада в особени състояния и понякога е видимо неадекватен.Алкохол не използва,но постоянно подсмърча-ясно е за какво говоря.Лошото е ,че такъв човек се оказва непоклатим.Откъде ни го натресохте?!!!!
цитирай
6. анонимен - Дано успеете, г-н Петранов!Не з...
04.08.2010 20:23
Дано успеете,г-н Петранов!Не знам,по-точно не вярвам има ли достойни хора вече.Да не забравяме и Велков какво цвете за мирисане беше,и той си въртеше далаверите със Зоя,и нищо не им направиха.
цитирай
7. анонимен - Болницата в момента е крепост, там ...
05.08.2010 12:20
Болницата в момента е крепост,там остават само удобните и доносниците!Колко бодигарда напуснаха заради шефа им-есесовеца Рамбо,който е пръв доносник на Кочев и се подиграва с хората.Главната сестра Иванова с угодническата си усмивка е удобна на всеки управител,защото знае как да им върти далаверите и е вътре в кюпа.А старшите сестри са като заблудени кокошки-Коча флиртува с всяка по отделно и го боготворят/знае ли човек,може пък да бъде следващата след Аделинка/,но започват и те да дават заден.А това с наркотиците няма защо да се обсъжда ,повечето хора го знаят.Само зъболекаря Милов му е още фен,това там е по-скоро от наивност-Кочев много умело лъже!
цитирай
8. анонимен - Милов и той е в далаверата. За това му ...
05.08.2010 14:22
Милов и той е в далаверата. За това му е фен! Както и Калинича и кмета и Санков и да не ги изреждам всичките. Дано успееш да се пребориш с тази паплач Петранов. Пожелавам ти успех!
цитирай
9. анонимен - СМИСЪЛ ОТ ОХРАНАТА НЯМА ИЗОБЩО, ...
05.08.2010 18:19
СМИСЪЛ ОТ ОХРАНАТА НЯМА ИЗОБЩО,ТЯХНАТА РАБОТА Е ДА ГОНЯТ КОЗИТЕ И ОВЦЕТЕ НА КАЗАКА,ДА ХРАНЯТ КУЧЕТАТА,ДА БИСТРЯТ КЛЮКИ И ИНТРИГИ И НИЩО ПОВЕЧЕ.А,ДА,И ДА ГОНЯТ ПАРКИРАЛИТЕ КОЛИ ОТ Т.Н. МЯСТО НА КОЧА.НО РАЗОЧАРОВАНИЕТО МУ БЕШЕ ГОЛЯМО,КОГАТО ОТКРАДНАХА ПРЕДВИДЕНАТА ЗА КЪЩАТА НА АДЕЛА ДОГРАМА.И НИЩО,ЩЕ Й ОТКРАДНЕ ДРУГА,ПО-ХУБАВА.А ПАЗАЧИТЕ СИ ВЗИМАТ РЕДАВНО ЗАПЛАТКИТЕ,И ТО ЦЕЛИТЕ,А НЕ % КАКТО РАБОТЕЩИЯ ПЕРСОНАЛ,ИЗХРАНВАМЕ И ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ.
цитирай
10. анонимен - Закривали хирургия, ми как да не я ...
06.08.2010 20:12
Закривали хирургия,ми как да не я закрият,след като я управлява един алкохолик?Той не знае по кой свят ходи,а не да оперира.Защо не се сложи Гуленов на неговото място,така и авторитета на отделението пред здравната каса и т.н. ще е друг и със сигурност това отделение ще продължи да съществува.Неее,няма да го сложи Коча,защото Гуленов е умен,а на този такива хора не му трябват да му дишат във врата.
цитирай
11. анонимен - Май само си говорим тук, но файда ...
06.08.2010 20:18
Май само си говорим тук,но файда никаква.Докога ще живеят удобните на Кочев лекари в болницата?Не се ли знае кои ежедневно се хранят с болничната храна без да им се полага?Уверявам ви,че не са социално слаби,а са част от управлението с не малки заплати. Чии пари се харчат в този случай?
цитирай
12. анонимен - Към 10
07.08.2010 22:51
Д-рГуленов е изключително умен и кадърен лекар,чудя се как търпи това положение!Той е богатство за болницата ни,но както обикновено ние не умеем да оценяваме местните,а все чакаме някой отвън да ни помогне и както обикновено-оставаме излъгани.
цитирай
13. анонимен - Г-н Петранов, позволявам си за в...
11.08.2010 14:41
Г-н Петранов,позволявам си за втори път да коментирам във вашия блог,и това че не споменавам името си не е от страх, повярвайте ми... не мога да си позволя то да бъде на вашите страници, защото не го заслужавате ! Но Вие като уважаващ себе си човек, не би трябвало да водите по този начин "диалог" с г-н Кочев. Това за мен е липсана самоуважение, а и на уважение към тези които четат блога Ви.А към 1,5 и 7 -вероятно добре сте запознати с материята , но би трябвало добре да помислите преди да го публикувате...поели сте голям риск ,защото неоснователните обвинения могат да се насочат срещу вас.
цитирай
14. petranov - Уважаеми г-не/г-жо благодаря Ви за ...
11.08.2010 16:04
Уважаеми г-не/г-жо благодаря Ви за мнението. Ако сте обърнали внимание в моя блог аз давам възможност на всеки да изрази становището си без никаква цензора. Аз диалог с Кочев не водя. Мнението ми е, че той ръководи "МБАЛ-Оряхово" ЕООД некомпетентно и съм му го казвал в очите! Както виждате аз заставам с името си зад всяка моя дума, както тук, така и в официалния форум на община Оряхово и във в."Оряховска трибуна" и на заседанията на Общинския съвет и по местната кабелна телевизия. Както неведнъж съм изтъквал Кочев много рядко се появява на заседанията на Общинския съвет, където е мястото да се обсъждат такива важни за общината ни въпроси. Сигурно и ние общинските съветници не заслужаваме да ни удостои с присъствието си, въпреки че сме принципал на "МБАЛ-Оряхово" ЕООД и се явяваме кочеви работодатели. Дали има умисъл в действията на управителя или всичко е некомпетентност аз не знам - за това в Република България има Прокуратура и Съд. Факт е обаче, че болницата е в катастрофално финансово състояние и това не може да продължава. Сега всеки който желае може да се запознае с отчетите и балнсите на всяка една болница и нашата е от тези, които са в плачевно състояние. В момента обобщавам многобройните сигнали получени тук, на мейла ми, и в лични разговори за "действията" на Кочев и съвсем скоро ще сезирам Прокуратурата. Вие си позволявате да отправяте индиректни заплахи към читателите на блога ми. Смятам това за неуместно. Интернет е свободно пространство и е редно да остане такова, въпреки че напоследък управниците ни не са на това мнение. Готов съм с всички средства да защитя правото на читателите на блога ми да изразяват свободно мнението си дори да не го споделям или то да е негативно спрямо мен лично! До момента не съм изтрил или променил нито една буквичка от това, което са писали хората в блога ми и мога да Ви гарантирам, че така ще бъде и занапред. Казвал съм го и пак ще го повторя - отиде ли си болницата - отива си и града ни.
Останете си със здраве!
цитирай
15. анонимен - Разбирам, че коментара ми леко Ви ...
11.08.2010 17:35
Разбирам,че коментара ми леко Ви изнервя! Нека да Ви обърна внимание - думичката диалог неслучайно е поставена в кавички- защото такъв няма! Оставам с впечатлението,че търсите евтин PR с вашия блог. А що се отнася до заплахи,това не е в мой стил! Когато искам да кажа нещо,то винаги почива на факти! А в случая ,коментарите са просто излишни...
цитирай
16. анонимен - Петранов, не се стряскай от Коче...
11.08.2010 18:00
Петранов, не се стряскай от Кочевите заплахи. Опитва се да те спре и да не ровиш. Според мен означава само едно- вече започва да го е страх,Нещата около него сериозно взеха да се размирисват.Продължавай да се стремиш да показваш истинското лице на управителя в името на сраведливоста. УСПЕХ
цитирай
17. petranov - 15. . . Накарахте ме искрено да се ...
11.08.2010 23:11
15...Накарахте ме искрено да се разсмея. Благодаря Ви за това. Вече Ви обясних - диалог с Кочев мога да водя на заседание на Общинския съвет, а тук ако той желае е добре дошъл. Не знам дали може да се нарече PR (надявам се че знаете точното значение на това съкращение) фактът, че се опитвам да запозная жителите на община Оряхово с огромните финансови, а и много други проблеми на "МБАЛ-Оряхово" ЕООД. Това обаче си е Вашето мнение и аз го уважавам както и всяко друго мнение изказано в моя блог. Искрано ме боли обаче, че една от първите болници в България е докарана до сегашното си състояние. Знаете каква школа за лекарите беше Оряховската болница в не толкова далечното минало. Смятам, че и сега в болницата работят много достойни лекари и сестри и те могат отново да измъкнат болницата от тежкото състояние...НО без "компетентното" кочево ръководство! Днес бях на така нареченото обществено обсъждане на актуализирания бюджет на община Оряхово. И бях единствения представител на гражданите на община Оряхово - в залата бяхме 6 човека - петима от общинската администрация и моя милост. Стана ми тъжно...благодарение на хора като Кочев и кмета гражданите на общината се обезверяват все повече. Според мен това трябва да се промени! Приемете го за PR, реклама, предизборна кампания или каквото си решите, но колкото и нескромно да звучи аз се опитвам да върна вярата на хората, че от тях зависи нещо, че в крайна сметка именно гражданите и данъкоплатците в тази държава са важни! Колкото до това да се стряскам от заплахи има една хубава българска поговорка - "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората". За разлика от Кочев аз не ходя с пищов на кръста, не се чувствам застрашен, съвестта ми е чиста, а сънят здрав и спокоен. За разлика от Кочев, аз не употребявам обидни квалификации по негов адрес - радвам се че родителите ми добре са оползотворили първите ми седем години и те не ми липсват ни най-малко. В крайна сметка надявам се да успеем да спасим болницата ни. Това е важното!
цитирай
18. анонимен - Съгласен съм с вас, но обидни ква...
12.08.2010 11:29
Съгласен съм с вас,но обидни квалификации независимо по кой адрес-като тези които употребяват 1,5 и 7,наистина трябва да са обосновани.А Болница в Оряхово наистина трябва да има и вярвам,че ще остане.
цитирай
19. анонимен - Любимец 13, всички знаят името ти ...
12.08.2010 18:00
Любимец 13,всички знаят името ти достойно,което скоро ще блесне по криминалните хроники, тогава няма да търсиш диалог, а диалогизъм-съзнателно създадена илюзия, че някой те слуша, сред публика... задържани
цитирай
20. анонимен - Г-н Петранов, позволявам си за в...
12.08.2010 19:11
анонимен написа:
Г-н Петранов,позволявам си за втори път да коментирам във вашия блог,и това че не споменавам името си не е от страх, повярвайте ми... не мога да си позволя то да бъде на вашите страници, защото не го заслужавате ! Но Вие като уважаващ себе си човек, не би трябвало да водите по този начин "диалог" с г-н Кочев. Това за мен е липсана самоуважение, а и на уважение към тези които четат блога Ви.А към 1,5 и 7 -вероятно добре сте запознати с материята , но би трябвало добре да помислите преди да го публикувате...поели сте голям риск ,защото неоснователните обвинения могат да се насочат срещу вас.
Уважаеми,Г-н 13,тук сам показахте на обществото по какъв начин управлявате-със заплахи!
цитирай
21. анонимен - Реторичните фигури намиращи пр...
12.08.2010 19:15
Реторичните фигури намиращи приложение в речта на управителя на МБАЛ , предполагащи редуцирано прилагане на словесни украси и ясен, стегнат и точен изказ. Привличането и задържането на вниманието изискват уместно и ефективно използване на реторически фигури, самостоятелно или комбинирани, в преходна или следходна позиция спрямо реторическите аргументи.
Алитерация - метрико-хармоничен способ за увеличаване и разнообразяване на речевата експресия, основан върху повторяемостта на еднакви или близки съгласни звуци:

ритмичното подсмърчане

Хипербола - стилистична и реторична фигура, широко разпространено изразно средство за постигане на образност и речева експресия чрез преувеличаване на някои действителни прояви:

"ще и скъсаме гъза на тези"

Литота - стилистичен похват, троп, с въздействие, противоположно на хиперболата, намаляващ или обезличаващ значението на предмета на изображение, посредством отрицание

"маменцето им"

Елипса – произлиза от гръцки – изпускане, пропускане. Изпускане на дума или думи, чието значение обаче се разбира в контекста:

"путки задремали"

Зевгма – Експресивна конструкция, която се състои от основна / главна / ключова дума и зависещи от нея еднородни части на изречението, които са развностойни в граматически аспект, но са различни по значение,резултат на което многозначността в главната дума едновременно актуализира минимум две значения и смислови оттенъци:

"няма начин,трябва да се понамокрим"

Комуникация – говорещият търси фиктивен съвет относно начина на действие:

"е как да стане,като сте тъпи"

Субжекция – фиктивен начин за водене на диалог, ораторът сам задава въпроси и сам дава отговори

Епанодортоза – дефинира се като връщане към една дума с цел да се усили въздействието

"пари"

Реторично обръщение – цели да приповдигне духа:

"селяни "

Храктеризъм - от гръцки означава изобразяване. Ораторът използва тази фигура като изобразява и описва събития и предмети като в картина

"на..." /жеста е ясен/

Енумерация – произлиза от латинската дума enumeracio. Чрез нея ораторът резюмира накратко всички важни изводи направени след аргументация, като представя тези изводи още веднъж в ефектен и красив ред, като изброява, така че да въздейства силно върху аудиторията:

"набиха ли ви го"

цитирай
22. анонимен - към21
14.08.2010 16:22
Ха-ха и ти ли си търсиш белята-ще се уволняваме!
цитирай
23. анонимен - Много е демократичен Кочев-щом ...
15.08.2010 18:47
Много е демократичен Кочев-щом говориш против него ти хвръква главата.Г-на само заплашва,но не опровергава казаното от посочените 1,5,7,Петранов и т.н.Просто усеща,че се затяга примката около врата му и рита предсмъртно.А и като вижда колко са зле нещата нека напусне,ама явно брашнения човал още пуска!
цитирай
24. petranov - Този човек никога няма да напусне ...
15.08.2010 22:56
Този човек никога няма да напусне сам. Трябва обаче да сме единни за да можем да спасим болницата си! Тепърва предстоят заплахите и интригите, но се надявам разума да надделее!
цитирай
25. анонимен - Как ви звучи"Курви, ще си с...
16.08.2010 15:01
Как ви звучи"Курви,ще си скъсвате гъза от работа, а ще ви плащам,когато си искам"?-нищо лично,само цитат
цитирай
26. анонимен - към 25
29.08.2010 10:17
Дано курвата на Кочев да остане тук,за да и покажем как ще и плащаме ние
цитирай
27. анонимен - към 22
18.09.2010 22:35
Вече си уволнен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812204
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930