Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 13:26 - МБАЛ Оряхово и надеждата за промяна.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 24262 Коментари: 74 Гласове:
0



      На всички ни е известно тежкото финансово състояние на болницата. Положението в последните месеци обаче става нетърпимо! Персоналът не получава възнагражденията си, атмосферата е напрегната, няма никаква яснота как ще се разплащат огромните задължения на МБАЛ Оряхово. А преди малко повече от две години сегашния управител чертаеше пред общинския съвет Оряхово светлото бъдеще на болницата. До края на тригодишния му мандат (от който останаха 9-10 месеца) задълженията на болницата щяха да бъдат погасени. На практика задълженията към 31.12.2009 година се увеличиха двойно, а към сегашния момент не ми се мисли в какво катастрофално финансово положение е здравното заведение. Изход от ситуацията е единствено възможно по най-бързият начин настоящия управител да бъде изгонен от Оряхово и на негово място да дойде човек, който наистина знае как да изведе болницата от тази ситуация. Човек, който ще се ползва с доверието на персонала на болницата. Това не е първия труден период за Оряховската болница и винаги работещите в нея са я измъквали от кризите. Това обаче може да стане ако този, който ги ръководи знае как да го прави и се отнася човешки и с уважение към всеки един от персонала. Поради тази причина се зарадвах, че Д-р Албена Антимова се съгласи да се кандидатира за временно управляващ болницата в Оряхово.  С колегата Здравко Николов веднага изготвихме докладна до Общинския съвет и я внесохме в деловодството. Ето я и нея:

                                                     До       Председателя на Общински съвет
гр.Оряхово                        ДОКЛАДНА от Здравко Николов – общински съветник, Общински съвет Оряхово и инж. Николай Петранов – общински съветник, Общински съвет Оряхово     Относно: Прекратяване на договор № 41/19.06.2008 година за възлагане на управление на „Многопрофилна болница за активно лечение-Оряхово” ЕООД.                         Уважаеми г-н Председател, уважаеми колеги,      Както на всички е известно „МБАЛ-Оряхово” ЕООД е в тежко финансово състояние. Задълженията на лечебното заведение през последните две години не само че не намаляха, но се увеличиха и то тревожно много. Поради тази причина предлагаме да се прекрати договора на настоящия управител на „МБАЛ-Оряхово” ЕООД Янко Василев Кочев и до провеждането на нов конкурс за управител да утвърдим за временно изпълняващ длъжността управител Д-р Албена Симеонова Антимова-Бетова – понастоящем завеждащ неврологичното отделение в „МБАЛ-Оряхово” ЕООД.     Във връзка с това предлагаме следното проекторешение:            Общински съвет гр.Оряхово: 1.      Прекратява договор № 41/19.06.2008 година за възлагане на управление на „МБАЛ-Оряхово” ЕООД на основание чл.21 на същия договор. 2.      До провеждане на конкурс за нов управител на „МБАЛ-Оряхово” ЕООД назначава за временно изпълняващ длъжността управител на лечебното заведение Д-р Албена Симеонова Антимова-Бетова – понастоящем завеждащ неврологичното отделение в същото лечебно заведение. 3.  Определя възнаграждение на временно изпълняващия длъжността управител в размер на 380 % от средната брутна заплата в лечебното заведение.         16.08.2010 г.                                                        ……………………………. Гр.Оряхово                                                      (Здравко Николов)                                                                                …………………………….                                                          (инж.Николай Петранов)           

    Получихме уверението, че докладната ще бъде представена на редовното заседание на Общинския съвет Оряхово на 27.08.2010 година.    Иска ни се да вярваме, че ще бъдем подкрепени от колегите общински съветници и от работещите в болницата и ще дадем доверието си на д-р Антимова. Уверен съм, че тя е човекът, който може да спре изтичането на средства от болницата, може да назначи пълна финансова ревизия за 5 години назад и ако се открият нарушения и неправомерни действия то виновните да бъдат наказани по съответния ред. Според мен все още не е късно "МБАЛ-Оряхово" ЕООД да бъде спасена. Аз вярвам на д-р Антимова....а вие?


Тагове:   Оряхово,   МБАЛ,   Надеждата,


Гласувай:
0



1. анонимен - Нека на това заседание присъстват ...
18.08.2010 16:52
Нека на това заседание присъстват гражданите милеещи за тази болница,както и персоналът й в знак на подкрепа.За целта ,обаче те трябва да се информират,защото този блог се чете ,но и много не знаят за съществуването му!
цитирай
2. анонимен - съсед на пивницата
19.08.2010 13:13
Безсилие и безхаберие от страна на общ. съвет,да не говорим за кмет и кметове на селища за съдбата на болницата ни. Нали същите тези "заинтересовани" ни натресоха можещия /за себе си/-янко- и с тесни връзки с властимеющите, и как с него идват екипи от високостойностни специалисти,които ще допринесат за просперитета на болницата ни,а ние ще трябва само да го следваме.
Дай Боже Антимова да успее да ни сплоти и да и се помага.
Задълженията ни да се поемат от одобрилите управителя ни в момента.
цитирай
3. анонимен - Четете за "гърба"на кочев
19.08.2010 20:40
http://www.zdrave.net/Portal/news/default.aspx?evntid=n9g6EYaHBNA%3D Мненията,които прочетох тук дълбоко ме притесняват,защото не съм сигурен,че няма да се осуетява оттук нататък дейността на болницата от високо ниво.Това е як гръб все пак.
цитирай
4. petranov - Прочетох внимателно коментарите. ...
19.08.2010 22:39
Прочетох внимателно коментарите. Доколкото ми е известно г-н Митрев отдавна вече не е заместник министър. Чел съм и други коментари за топлите връзки на Кочев с г-н В.Митрев. Съмнявам се обаче новата и доста чепата според мен министърка на здравеопазването да играе по свирката на хора като Кочев. Тя може да е странна и остра, но е класи над нивото на такива хора. Има и един друг момент - като спре огромната заплата на Кочев и възможността да управлява най-различни поръчки и договори, едва ли подкрепата за него ще е голяма...умни хора сте все пак - сещайте се за тия неща...
цитирай
5. анонимен - коментарите не дават здраве на хората...
20.08.2010 14:09
Ами тези г-да от общината " довели" този г-н Кочев, по скоро да си го изпратят
с "ромската принцеса" и целият му ромски антураж" съпроводен от тупана на Мето,
а болница да се пречисти най после и превърне с помощта на управляващите в този град в едно наистина чисто и добро болнично заведение.
А колкото до д-р Антимова, нека да докаже , че и малкото камъче катурва и големите талиги, защото тя е наистина страшно борбена женичка, а дали управлява д-р Бетов, айде да не се правим на мъже, защото всички ни управляват в къщи жените !
цитирай
6. анонимен - заплахата
20.08.2010 19:13
господин петранов
Днес бяхме привикани голям брой хора -лекари и сестри от МБАЛ ОРЯХОВО.Господин Янко Кочев ни заплаши че ако подкрепим кандидатурата на д-р Антимова за управител на болницата ще оттегли ,,неговите хора,,от болницата.Неговите хора са високо платените лекари от други градове.Аз питам:А ние хората от Оряхово чии хора сме?И какво ще стане с болницата ако ние си тръгнем?Зад кого ще застане града-зад Оряховчани или зад хората,които скоро ще си тръгнат-когато парите свършат
цитирай
7. petranov - Ясно ми беше че Кочев ще си служи с ...
20.08.2010 22:55
Ясно ми беше, че Кочев ще си служи с всякакви средства за да осуети назначаването на д-р Антимова за управител. Още преди да внесем докладната аз я предупредих, че сега тепърва предстоят заплахи, удари под кръста и т.н. Хората от типа на Кочев са ми ясни. Той в момента умира от страх, че ще бъде изгонен. Кой ли ще го вземе на работа с такава заплата след това. Освен това му трябва още малко време за да бъде всичко надлежно "оправено" и да няма проблеми. Така или иначе ако продължава така до края на тази година болницата ни ще е фалирала. За това призовавам всички, които се чувстват ОРЯХОВЧАНИ, всички които милеят да нашата община и болницата ни да дойдат на 27.08.2010 г. от 13:30 часа и да изразят подкрепата си за д-р Антимова. Мисля, че е време и ние като хората от другите краища на България да кажем "Не на страха...". Разбира се и при нас в Общинския съвет има продажници - вие ги знаете кои са. Но когато сме единни и всеки пази гърба на другия такива хора нямат шанс. Всички вие сте интелигентни хора. Помислете какво ви обещаваше Кочев и какво изпълни и сами преценете не си ли струва да подкрепим един честен и почтен човек като д-р Антимова. Според мен си струва....
цитирай
8. анонимен - Интересно е кои са неговите хора, ...
21.08.2010 08:10
Интересно е кои са неговите хора,той вече няма такива и поради тази причина е предлагал на хирург от Козлодуй 5000 лв заплата
цитирай
9. анонимен - Какви са тези заплати, бе хора!Това ...
21.08.2010 08:34
Какви са тези заплати,бе хора!Това да не е щоу бизнес та има толкова пари в тая болница.Ами ето защо има такива дългове и е пред фалит.Друг е въпроса,че тези заплати не се изплащат редовно.
цитирай
10. анонимен - жалко е!
21.08.2010 08:56
Жалко е, че смятаме за нормално в шоу бизнеса да се взимат такива пари, а в медицината не! Не са се препотили чалгаджиите ни да 5000лв нали! А иначе - що да не взима хирург толкова, в тая болница си е точно шоу бизнес!
цитирай
11. анонимен - малееее ние тука у кръчмата сме на ...
21.08.2010 09:36
малееее ние тука у кръчмата сме на социални ама ги зимаме секи месец верно е че ги изпукваме още същата вечер ама поне една вечер се чувстваме бели ора ама вие ептем сте я закръшиле ялате при Папинко да ви черпим по една бира щото много пъти сте не спасевале от таа пуста наливна мастика де я пуснаха де боли главь от неиь вчера пиехме с един циганин дека бръка вар при вазе и разбрахме че са зели некой лев за панаира да моа си срещат госкито незнам вие кво праите бе ора назе ако ни спрат соиалните ще идем при кмета и ще го изтумбим нали затови ни плаща да събираме смета от улицата щом има смет а за панаира ше има много значи треба да има и пари за мастика а вие ем работите ем духате супата само де е празна копанката
цитирай
12. анонимен - Моите уважения, ама като е нормално ...
21.08.2010 19:14
Моите уважения,ама като е нормално лекар да взима 5000лв.,нормално ли е медицинската сестра,на която й се налага /поради съкратения персонал с цел икономии/ на смяна да работи за 2 мед.сестри и една санитарка да взима заплата от 430лв.Не си мислете,че нейната работа е кафенцето,цигарката и лафче с докторчетата-може би е било така,но сега при тая бумащина нямат време да дишат,защото освен работата по болните водят и документацията на докторите/доста от тях не знаят откъде се включва компютъра/.Дано Д-р Антимова върне поне част от санитарките,защото тя е наясно за каква работа става дума.
цитирай
13. анонимен - 6-отличничка,много си хубава
21.08.2010 23:49
6-отличничка,много си хубава
цитирай
14. анонимен - В предвид предстоящите промени в ...
22.08.2010 09:18
В предвид предстоящите промени в МБАЛ,директора търпи динамика в положителна насока,защото когато човек е фрустриран вече не сексуално, а екзистенциално това е специфична форма на невротизъм, а именно "ноогенна невроза".Какво би могло да доведе до екзистенциален вакуум, съществува следното обяснение: човек не би могъл да получи точен отговор на своите нагонни повели, т.е. какво трябва да прави.Това отчаяние не би трябвало да се отчита като патологично. Напротив, самото лутане и желание, в търсене на изконни причини за съществуването му в болницата или изобщо факта, че човек си поставя този въпрос, е по-скоро постижение, отколкото невротично страдание.Интересен е факта,че са свиквани групи от персонала,на които спокойно е обяснено,че той самия би поканил д-р А. за тази длъжност,но не сега му е времето,като в същия момент контралатерално е извадена на показ и "печелившата" карта,прословутите външни консултанти,лекари и икономисти на които се крепи работата в МБАЛ.Този дуализам дава отговор на въпроса ,какво би могло да доведе до екзистенциален вакум .Следователно тази екзистенциална фрустрация, класифицирана като невроза, би трябвало да се отнесе към социалните неврози на нашето съвремие.
цитирай
15. анонимен - хората на Кочев
22.08.2010 10:19
Кочев няма негови хора.Лекарите,които са дошли в Оряховската болница,откакто той е тук са 4-ма човека.Те обаче не са тук заради него ,а заради парите.Но сега с лимитирания бюджет паричките ще секнат и гастрольорите ще трябва да си ходят.Е за някой от тях може да помислим впредвид професионализма им.
цитирай
16. анонимен - братовчедът от Гоце делчев
22.08.2010 10:23
Само се питам каква е функцията на новото счетоводителче-братовчедче от Гоцето.Да прикрива следите от кражбите на Янко-мангалко.Ще си платите гадове.Няма да ви оставим.
цитирай
17. анонимен - да живее циганията
22.08.2010 10:30
Покрай ремонта в болницата направихме и циганските магазини-на Адела и майка и .Работниците-разбира се от ромски произход само се вясваха в болницата и след това отиваха на циганските магазини.А ние гладуваме -каква гавра.Ами да ходим да ни хранят от циганските магазини- без това им направихме ремонта.
цитирай
18. анонимен - хамалът
22.08.2010 10:33
И вашето шефче работи на циганския магазин.Разтоварва касите с бира.Май това ще му е новата работа.Няма начин-щом циганката ще го храни.И шофьор на такси е бил-няма срамен труд.
цитирай
19. анонимен - из Европейска харта за правата на пациента
22.08.2010 17:48
2. Right to perform advocacy activities Право да извършват дейности по застъпничество

Citizens have the right to perform activities for the protection of rights in the area of health care, and in particular: Гражданите имат право да извършват действия за защита на правата в областта на здравеопазването, както и по-конкретно:

* The right to the free circulation of persons and information in public and private health services, within the bounds of respect for privacy rights Право на свободно движение на хора и информация в областта на обществените и частните здравни услуги, в чертите на зачитане на личния живот на правата
* The right to carry out auditing and verification activities in order to measure the effective respect for the rights of citizens in the health care system Правото да извършва одит и проверка на дейностите с цел ефективната мярка за спазване на правата на гражданите в системата на здравеопазването
* The right to perform activities to prevent violation of rights in the field of health care Право да извършват дейности, за да се предотврати нарушаване на права в областта на здравеопазването
* The right to directly intervene in situations of violation or inadequate protection of rights Правото да се намесят пряко в случаи на нарушения или недостатъчна защита на правата на
* The right to submit information and proposal, and the consequent obligation, on the part of the authorities responsible for the administration of public and private health services, to consider them and reply Право да представи информация и предложение, и последващото задължение от страна на властите, отговорни за управлението на обществени и частни здравни услуги, да ги разглеждаме и отговори
* The right to public dialogue with public and private health authorities. Правото на обществен диалог с обществени и частни здравни власти.

3. Right to participate in policy making in the area of health Право да участват в политиката в областта на здравеопазването

Citizens have the right to participate in the definition, implementation and evaluation of public policies relating to the protection of health care rights, on the basis of the following principles: Гражданите имат право да участват в определянето, прилагането и оценката на държавните политики, свързани със защитата на правата на здравеопазването, въз основа на следните принципи:

*
The principle of bilateral communication with regard to agenda setting, or, in other words, the ongoing exchange of information among citizens and institutions in the definition of agenda Принципът на двустранна комуникация във връзка с определяне на дневния ред, или, с други думи, продължаващите обмен на информация между гражданите и институциите при определянето на дневния ред
*
The principle of consultation in the two phases of policy planning and decision, with the obligation on the part of institutions to listen to the proposal of citizens’ organizations, to give feedback on these proposals, to consult them before taking each decision, and to justify their decisions if they differ from the opinions expressed Принципът на консултации в двете фази на планиране на политиката и вземане на решения, със задължение от страна на институциите, да слушате предложението на граждани, организации, да дадат мнение по тези предложения, да се консултира с тях, преди да вземе всяко решение, и да оправдае техните решения, ако те се различават от мненията, изразени
*
The principle of partnership in implementation activities, which means that all partners (citizens, institutions, and other private or corporate partners) are fully responsible and operate with equal dignity Принципът на партньорство при изпълнението дейности, което означава, че всички партньори (граждани, институции и други частни или корпоративни партньори) са напълно отговорно и работят с равно достойнство
*
The principle of shared evaluation, which implies that the outcomes of the activities of the civic organizations ought to be considered as tools for evaluating public policies. Принципът на споделените оценка, което означава, че резултатите от дейността на гражданските организации трябва да бъдат разглеждани като инструменти за оценка на обществените политики.
цитирай
20. анонимен - Към 12 и13
22.08.2010 20:14
Работя като мед.сестра и напълно подкрепям №12.Това е истина за болниците в национален мащаб."Пчеличките"вземат трохите.
Към №13 иронията е излишна,не ти прави чест.Ако се познавате и е комплимент-прости!
цитирай
21. анонимен - сексът и болницата-от Кари Брадшоу
22.08.2010 21:55
Управителят на болницата се хвали в града,че бил ебал,,цялата болница,,.Тоя мангал да не си мисли,че белите хора му вярват.Че тоя тъпанар освен миризлива циганска путка друга вждал ли е?Ако е имал предвид всчки циганки в болницата това е друга работа.
цитирай
22. анонимен - пътници
22.08.2010 22:01
Тези двамата тъпи мангали-Коча и Адела да си хващат,,ИНКАРУСА,,и право в циганската махала.
цитирай
23. анонимен - тови 21 пръви е само некоя загорела, ...
23.08.2010 07:19
тови 21 пръви е само некоя загорела,мъж не мое пише така за убава мома от ореево
цитирай
24. анонимен - АБЕ НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С АДЕЛКА МОЖЕ ...
23.08.2010 09:21
АБЕ НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С АДЕЛКА МОЖЕ И МИРИЗЛИВА ДА Е АМА ГО ВКАРА В КРЕВАТА А ТИ И ЗАВИЖДШ. А НА 21-АКО Е ВЕРНО ТОВА С КОЕТО СЕ ХВАЛИ ТО МУ НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА РАБОТА.АМА МАЙ САМО СЕ ХВАЛИ
цитирай
25. анонимен - Адела е толко тъпа-зорлем научи ...
23.08.2010 14:36
Адела е толко тъпа-зорлем научи компютара откъде се включва-това е ясно на всички.Но докато е Кочев ще крепи-остави ли я тук -всички ще я унищожат.Затова-беж-Емилова,че тежко ти се пише!!!
цитирай
26. анонимен - 12 към13
23.08.2010 16:15
Ти виж та си изплати на жена ми заплатите,че ще дойда да ме видиш дали съм хубава или съм хубав!
цитирай
27. анонимен - П.П.
23.08.2010 16:19
Бих споменал и майка ти,ама тя не е виновна.
цитирай
28. анонимен - За Аделина може да говори само този, ...
23.08.2010 17:11
За Аделина може да говори само този,който я познава.Тя е стойностен човек и в много отношения ние българите можем само да й завиждаме.Проблема е,че отново е попаднала на "неподходящия" и сега му бере негативите.
цитирай
29. анонимен - Към 28
23.08.2010 21:25
Колкото е стойностен Кочев,толкова е стойностна и курвата му.Търкулнало се гърнето -намерило си похлупака.Към 21-каква ти хубава бе-по-грозен ГЪЗ от на тая курва не съм виждал.
цитирай
30. анонимен - Няма надежда
23.08.2010 21:41
Г-н Петранов,Този град не заслужава да има болница.Този град не заслужава да има хора.Колко от общинските съветници мислите,че ще дойдат на сесията в петък,когато ще се решава съдбата на болницата.Николко.Защото са купени от циганина Кочев и мангала Пенков.С нашите пари-парите на болницата,които работниците и няма да видят.Какво ни интересуват мангалите Кочев и грамадния ГЪЗ Аделинал.Ние си искаме хляба.
цитирай
31. анонимен - Към 28. Като видиш, че си попаднал ...
23.08.2010 21:48
Към 28.Като видиш,че си попаднал на ,,неподходящия,,си тръгваш.Ама защо да си тръгва курвата като може да цица от парите на болницата.
цитирай
32. анонимен - Към 23
23.08.2010 21:53
Загорела съм за заплатите си.Тая курва дето м яде паричките не знае какво я чака.
цитирай
33. анонимен - неизбежното
23.08.2010 22:14
Че Кочев ще си тръгне-то е ясно.Дано да остави курвата тука,че някой трябва да плаща СМЕТКАТА.
цитирай
34. анонимен - Към 28-за Стойностната Аделина
23.08.2010 22:26
Като е толкова стойностна тая курва,защо не идва да работи в болницата,а работи на магазина си вече втора седмица с болничния от ХЕрургията?Значи ние може да работим без пари а курвата щото е стойностна -не.
цитирай
35. анонимен - Я да си направим Аделка Управител, ...
23.08.2010 22:27
Я да си направим Аделка Управител, че тя и сега си е неофициалния.
цитирай
36. анонимен - Към 34
23.08.2010 22:29
Господ бав,но няма да забрави.Що трябва ние да се хабим?
цитирай
37. анонимен - Какъв управител е тая куха лейка ...
23.08.2010 22:37
Какъв управител е тая куха лейка бе?Тая само лъска на Мангала бастуна.
цитирай
38. анонимен - обречени
24.08.2010 00:19
Тази болница не заслужава това,което правят с нея.Тук работят и много достойни и наистина качествени хора.Но рибата се вмирисва откъм главата.Докато с избираме кмет и общнски съветнци престъпници(с малки изключения)не само болницата,но и града нщо добро не ни чака.Да не се окаже някой ден ,че не само болницата ами целия град е фалирал.
цитирай
39. анонимен - Вие като не получавате заплати защо ...
24.08.2010 00:24
Вие като не получавате заплати защо не напускате?Оставете цганите Кочев и Аделина да си работят.Ма те пък какво л ще правят-кат нито единия не разбра от сметки-(дълговете ви са милиони),нито другия разбира от медицина.
цитирай
40. анонимен - към 28
24.08.2010 00:34
За 2 години добре опознахме БОКЛУКА Аделина.Само за нея няма работно време.Само за нейното цигле не се намери достойна гледачка.Има една бита от ЦИГАНИНА Кочев за НЕСПРАВЯНЕ С РАБОТАТА.Да не говорим ,че по-тъпа путка от тая не съм виждала-как не написа един болничен лист без грешка?
цитирай
41. анонимен - Бедни ми и прости, но умни хорица...
24.08.2010 00:43
Бедни ми и прости,но умни хорица(много от вас са добри лекари).Всеки си заслужава съдбата.Както се казва в една поговорка-денят се познава от заранта.Нима не виждахте още от самото начало какво се върши пред очите ви?Както чух на много от вас са били подхвърляни трохи,докато големите пари са дялкали Кочев Кмета.Ама циганина сега и трохите не ви дава.Горките.
цитирай
42. анонимен - Всеки си знае цената-боклуците се ...
24.08.2010 00:44
Всеки си знае цената-боклуците се задоволяват с трохите.
цитирай
43. анонимен - Кочев не ни наричай боклуци ! Ние ...
24.08.2010 08:15
Кочев не ни наричай боклуци ! Ние цената си знаем ама ти с твойта не си наясно ,друг освен циганката нема да те оцени/ докато ти изцуца парите/
цитирай
44. анонимен - Хора, ИЗПРОСТЯВАТЕ!Измествате ...
24.08.2010 08:52
Хора,ИЗПРОСТЯВАТЕ!Измествате темата.Какви са тия"курви","гъзове","цигански боклуци" ....Проблема е сериозен и не търпи такива махленски истории.Аз искам да си получавам изработеното,за да си покривам сметките и заемите,какво ме интересуват любовниците на някой си.Не е луд който яде,а който му дава.Дайте на 27ми всички да отидем на сесията.Трябва да защитим позицията си.
цитирай
45. petranov - Напълно се присъединявам към ка...
24.08.2010 09:57
Напълно се присъединявам към казаното от 44. Наистина проблема е сериозен. Елате всички на 27-ми - това ще стресне колебаещите се колеги от Общинския съвет. Това е начина. Вчера на здравната комисия д-р Антимова ясно заяви че гарантира, че ще спре течовете от болницата. Мисля че тя може. Помогнете ни да и дадем шанс...
цитирай
46. анонимен - към 44
24.08.2010 21:15
Ние не сме толкова изпростели колкото сме ПОЛУДЕЛИ.2-години тоя изрод ни обижда и краде.Разбира се ,че трябва да дойдем всички на сесията и да подкрепим д-р Антимова,защото тя го заслужава.Защото НИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
цитирай
47. анонимен - Мили общински съветници, гледайте ...
24.08.2010 21:26
Мили общински съветници, гледайте да дойдете всички,за да не съжалявате един ден,че не сте дошли-когато вече няма да има болница.
цитирай
48. анонимен - ох. ох
25.08.2010 09:37
Дано в петък,27.08.10 г. гласуването на докладната на Николов и Петранов да е явно,за да видим как ще гласуват Великите ни общински съветници.
/Нали всичко това се прави в името на доброто за болницата ни/
цитирай
49. анонимен - Явно
25.08.2010 21:50
Само явно гласуване и пълен кворум!
цитирай
50. анонимен - Санков, Санков. Много си ЕВТИН. И ...
26.08.2010 21:37
Санков,Санков.Много си ЕВТИН.И като стане СТАРША жена ти(която даже не ти е жена)колко време ще е старша с пенсионерката Василева.2-3 месеца.
цитирай
51. анонимен - Бено,ние сме с теб.УСПЕХ.
26.08.2010 21:38
Бено,ние сме с теб.УСПЕХ.
цитирай
52. анонимен - Когато един смешник забавлява н...
27.08.2010 19:30
Когато един смешник забавлява народа, това е комедия.
Когато същия този смешник, води народа – трагедия..............
Видяхте ли се г-н Петранов?????
цитирай
53. анонимен - Народни поговорки
28.08.2010 14:05
.....Ранно пиле рано пее ама и рано го колят ....Пилците се броят наесен. ......Най добре се смее, който се смее последен.
цитирай
54. анонимен - анон.
28.08.2010 18:08
Цирка е пълен. Всичко е по сценария на Господарите.
Жалко е за нас, пчеличките.
Пари ще има пак само за определени "специалисти".
цитирай
55. анонимен - Браво Я. К. наясно си с поговорките! ...
28.08.2010 19:02
Браво Я.К. наясно си с поговорките! Ебати наглеца !
цитирай
56. анонимен - Анонимен
01.09.2010 17:53
Една умна прикаска не прочетох.Повече от вас Ви разпознах.А Вие г-жо или г-це като имате сексуални проблеми си ги решете със съпруга си, ако има такъв.
цитирай
57. анонимен - към 56.
02.09.2010 17:08
Ти да не мислш,че от теб сме чули поне една умна приказка.Ма ти ако имаше акъл нямаше да се завреш при 2 мангала.И не съм госпожа или госпожица-аз съм бисексуален.
цитирай
58. анонимен - към 57
02.09.2010 17:58
Щото и аз.Искаш ли да таковаме...............Може и 56 да приобщим,какво като няма акъл.Няма да пишем научен труд с него я.Само малко материал ще отхвърлим тримцата.
цитирай
59. анонимен - към 56,57,58
02.09.2010 18:08
Публичен дом ли ще правим.Е,ако се плаща редовно защо не .
цитирай
60. анонимен - към 53
02.09.2010 21:29
Кво ша броиш бе глупак.То в тоя курник-т.нар.болница не остана кво да броиш.Много ,,пилци,,разгони.
цитирай
61. анонимен - към 56
03.09.2010 00:17
Бих казал,че и ти 56 имаш сериозен проблем щом си опрял до тая грозна мангалка.Само не мога да преценя -умствен ли е или сексуален.А може би и двата.Някои казват,че циганките правели хубав секс.Твойта с тоя голям гъз -едва ли.
цитирай
62. анонимен - към 61
03.09.2010 08:00
Прав си 61.Но аз пък мсля,че по-тежкия проблем на Я.К е психиатричния.Особено,когато копелето изпадне в абстиненция(,,онова интересно подсмърчане,,)
цитирай
63. анонимен - към 56
03.09.2010 13:27
Приказка не се пише със С!!!
цитирай
64. анонимен - Е, така се пише на цигански. С как...
03.09.2010 23:53
Е ,така се пише на цигански.С какъвто се събереш,такъв ставаш-мангал.
цитирай
65. анонимен - Г-н Петранов
10.09.2010 20:39
Защо имам усещането,че бившия вече председател на общинския съвет е в,,играта,, заедно с нашия управител и Кмета.Но той първи се изплаши,усещайки ОПАСНОСТТА .
цитирай
66. анонимен - Но трябва да Ви кажа г-н Петранов и ...
10.09.2010 20:47
Но трябва да Ви кажа г-н Петранов и ост.общ.съветници,че нашия е НАГЛЕЦ.Той пасност не подушва.Подушва само паричките.
цитирай
67. анонимен - Г-н Калиничов много ревниво бдеше ...
10.09.2010 21:10
Г-н Калиничов много ревниво бдеше над Кочев-защо ли така ненадейно му обърна гръб.Та той направо избяга.Сега сигурно ще се извинява,че е сгрешил и т.н.Обаче,заради вашата грешка г-н Калиничов лекари напуснаха болницата.Така не се плаща за такава грешка.Този човек се изгаври с гладуващи хора.Хората от болницата не са маймуни,който трябва да се дресират за циркови изпълнения.
цитирай
68. анонимен - А Вие г-н Санков-проблемът бил само ...
10.09.2010 21:25
А Вие г-н Санков-проблемът бил само финансов.
Ами нали управителят ни е икономист.Защо допусна да го има ,,само финансовия,,проблем?Да не сте му били съветник по финансовия въпрос срещу заплащане.Защото като те гледам теб каква мутра си едва ли си се продал толкова евтино-за старшинството на жена ти в инфекциозно.Но знае ли човек?Може да си лаяч без портфейл.
цитирай
69. анонимен - Вие как мислите г-н Петранов ?Какъв ...
10.09.2010 21:27
Вие как мислите г-н Петранов ?Какъв е г-н Санков -ЛАЯЧ(човек дето много лае-като куче) или ЛАПАЧ?
цитирай
70. petranov - Както всички вече знаете г-н Кал...
10.09.2010 22:20
Както всички вече знаете г-н Калиничов днес си подаде оставката. Свиква се извънредно заседание на 16.09.2010 година и тогава ще избираме нов Председател и ще искаме отново отстраняването на управителя Кочев. Събрани са няколко стотици подписа от граждани на общината за отстраняването на тази личност. Да се надяваме обаче, че сам ще си подаде оставката и няма да се наложи да поставя в неудобно положение някои от верните му кученца...
цитирай
71. анонимен - Изобщо не се надявайте на това г-н ...
11.09.2010 10:56
Изобщо не се надявайте на това г-н Петранов.Тоя боклук докато не го изритаме няма да си тръгне.Къде ще лапа толкова парички.Че неговата заплата е по-голяма от на президента.А нашите заплати -къде са?И те ли отидоха към неговата.
цитирай
72. анонимен - Това вече не се издържа. Ние не сме ...
11.09.2010 10:59
Това вече не се издържа.Ние не сме олигофрени.И не плащаме на общинските съветнци да ни правят на такива.
цитирай
73. анонимен - към 72
11.09.2010 11:05
Г-да общ.съветници,вслушайте се поне веднъж в молбите на избранниците си.Защото на следващите избори ще си припомним,кой гледа за нас и кой за кльопачката.
цитирай
74. анонимен - ЧРД
11.09.2010 16:05
Не разбрахте ли че кльорачка тоя рожден ден нема да има или е на тано местенцел
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797969
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031