Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2010 18:48 - Сигурните ръце на една дама.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 51097 Коментари: 249 Гласове:
0

Последна промяна: 18.10.2010 18:50


    Преди малко се подписах в решението, което ще се вземе "на подпис" за назначаването на временно изпълняващия длъжността управител. Вече не е тайна, че това е д-р Таня Тевекелева. Според подписалите се до момента д-р Тевекелева ще бъде временно изпълняващ длъжността управител. Аз лично и честитя новата длъжност и  се надявам, че за този по-малко от месец ще успее да стабилизира  поне отчасти "МБАЛ-Оряхово" ЕООД.  Разбира се първото нещо, което трябва да се направи е да се предизвика финансова ревизия /одит/ на общинската болница. Трябва да се види, къде са отишли толкова много пари и защо, въпреки че НЗОК почти изцяло е погасила задълженията се към лечебното заведение хората не са получили заплати вече близо пет месеца.  Това всъщност е прехваления управленски капацитет на г-н Кочев - да остави хората без пари, те да напуснат и той да се бие в гърдите как след него потопът е  дошъл. Толкова елементарно... Разбира се има и хора, които откровено ще пречат на болницата и на новата управителка. Аз ще ги публикувам тук, но ми се струва, че всеки от вас се досеща кои са те.  Но...за съжаление това са хората които толкова години са били в управлението на общината и всички виждаме в какво положение е нашият град и нашата община в момента. Аз лично се радвам, че болницата ще бъде в сигурните ръце на една дама до провеждането на конкурса и се надявам целия колектив да я подкрепя и помага!


Тагове:   дама,   ръце,


Гласувай:
0



1. анонимен - Днес се обаждах в Здравната каса във ...
18.10.2010 22:35
Днес се обаждах в Здравната каса във Враца и научих,че всички дължими суми на болницата включително и за месец август са преведени .Питам г-н Кочев къде са ни заплатите?Г-да общински съветници,защо давахте на Кочев 2год и половина ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА -за да ни докара до просешка тояга ли?ЗАЩОТО НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА-ВИНОВЕН Е ТоЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА!
цитирай
2. анонимен - Успех на д-р Тевекелева !Дано през ...
18.10.2010 22:55
Успех на д-р Тевекелева !Дано през този кратък период на управление на ИД всички Зав.отделения са с нея,а не против нея!В момента болницата ни трябва да се съживи,след което и да се започне с оздравителния й процес!Нека разумът да надделее!
цитирай
3. анонимен - Г-жо директор, моля да смените ...
19.10.2010 07:35

Г-жо директор,моля да смените знаците пред уравнението на управлението,което очевидно беше сбъркано.


Вместо знака за диференциране, сложете този на интеграла?!


Като начало!

Успех!


цитирай
4. анонимен - анон.
19.10.2010 11:11
Сапунов вече ще е добрия юридически съветник!
За това беше и борбата!
цитирай
5. анонимен - Може да го назначат за юридически ...
19.10.2010 15:13
Може да го назначат за юридически съветник на болницата ,а той ще се отблагодари на тези които го вкараха в комисията по избор на нов управител.
цитирай
6. анонимен - Честито Сапунови!
19.10.2010 15:54
Честито Сапунови!
цитирай
7. анонимен - В ръцете на дама? Не обиждайте да...
19.10.2010 17:45
В ръцете на дама? Не обиждайте дамите моля! Тевекелева е диагноза и всички сме наясно какъв и е проблема!!!
цитирай
8. анонимен - За непосветените:Какъв и е проб...
19.10.2010 21:37
За непосветените:Какъв и е проблема?
цитирай
9. petranov - Проблемът и е че не играе по ничия ...
19.10.2010 22:18
Проблемът и е, че не играе по ничия свирка! На Кочев му се искаше неговият заместник да е послушковец, но за съжаление удари на камък.
цитирай
10. анонимен - Това е хубаво. Какъв е проблема т...
19.10.2010 22:37
Това е хубаво.Какъв е проблема тогава?Стига с послушковци.
цитирай
11. анонимен - Хора, не може да има болница, в която ...
19.10.2010 22:39
Хора,не може да има болница,в която едни да получават хиляди,а другите трохи и да се чудят за какво ходят на работа.И най-после се намери човек,който да каже това повече не може така.А за да има болница просто трябва да работим всички.
цитирай
12. анонимен - Правилно. Не може един да казва аз ...
19.10.2010 22:44
Правилно.Не може един да казва аз искам 2хил.,друг-3хил. и т.н.Защото такива заплати не могат да се дават.Ние затова стигнахме дотук.Много хора с огромни заплати и още по-огромни дългове за болницата.
цитирай
13. анонимен - петранов, тази нощ едно дете на пет ...
19.10.2010 23:08
петранов,тази нощ едно дете на пет месеца умираше в бърза помощ от остра бронхиална обструкция,педиатър нямаше,реаниматор нямаше,питам се какво би направил ако това беше твоето дете
ако искате да не умирате пред прага на тази болница,намерете лекари,които да лекуват или я затворете,или я продайте

престанете да залагате живота на децата си/ни

мамка ви
цитирай
14. анонимен - сега пък какво ще стане?
19.10.2010 23:24
Ами Сапунови-пак ще съпунисват по пътя си: такаааа...Сапунов оправи МВР,общината и където се навре все става по нещо ГОЛЯМО, неговата съпруга Сапункова беше страшен съветник та чак нищо не правеше , а като Директор на училището така си направи живота , че обиколи света с екскурзийки в най лош момент за училището и накрая го доведе до бързо преждевременно пенсиониране,защото оплю кои където свари, сега пък включиха снахата, да сърба врялата попара на големия градски проблем горката, но тя не знае ,че който напрами ДОБРО НА САПУНОВИ, ТЕ ПОСЛЕ МУ ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА-ПО ПОЛИЦЕЙСКИ! Но дано сме живи и здрави ,за да видим сега какви ще ги надробят!
А на д-р Тевекелева най искрено пожелавам да се бори здраво и справедливо!
цитирай
15. анонимен - Pochva cenzurata. Pisanoto za S...
20.10.2010 19:05
Pochva cenzurata.Pisanoto za Sharkovi e iztrito.
цитирай
16. анонимен - Сапунови няма да победят. Фамил...
20.10.2010 19:48
Сапунови няма да победят.Фамилията Шаркови ще докарат кандидат от Враца,който ще бъде краен победител.
цитирай
17. petranov - 15-ти - в моя блог до момента НЯМА ...
20.10.2010 23:21
15-ти - в моя блог до момента НЯМА изтрит от мен постинг. Както може би знаете анонимните потребители не могат да трият сами постингите си. Това могат да правят само регистрираните потребители. И то те могат да трият САМО СОБСТВЕНИТЕ СИ ПОСТИНГИ. Мисля че е неуместно да ме обвинявата в цензура. Уверявам Ви, че както досега така и занапред този блог ще бъде зона свободна от каквато и да е цензура.
цитирай
18. анонимен - анон.
21.10.2010 10:04
Вече има цензура!
Шаркови са в действие!
Отново ще участват в разпределянето и останалото за доразграбване.
Защо не отидат в родния си Белоградчишки край и да развиват бизнеса си там?
Да, но там местните не ще ги допуснат, а ние им го поднасяме на тепсия.
цитирай
19. анонимен - Не ви ли писна да се занимавате с тая ...
22.10.2010 09:29
Не ви ли писна да се занимавате с тая болница има и други проблеми за решаване.
цитирай
20. анонимен - Ало мъжки ти ли не триеш постинги, а ...
24.10.2010 00:12
Ало мъжки ти ли не триеш постинги, а мненията за Шаркови да не би аз да съм ги трил.Мошеник такъв...
цитирай
21. анонимен - автобиография на следващия упр...
24.10.2010 07:40
автобиография на следващия управител на МБАЛ


държава:

България
град:

Враца






зодия: рак
семейно положение: ангажиран
ръст: 190




Образование
начално образование
Враца

основно образование
Враца

средно образование: около Враца
висше образование:

факултет за НСС към УНСС София


Любими вратовръзки:"ЕРМЕНЕДЖИЛДО ДЗЕНЯ",ЧЕРВЕН цвят

цитирай
22. анонимен - Както са я подкарали от ГЕРБ, дог...
24.10.2010 08:37
Както са я подкарали от ГЕРБ, догодина Оряхово ще осъмне с приватизирано здравеопазване.Всички нужни фактори за прехвърляне на здравната система в частни ръце са налице.Парите наЗ дравната каса са орязани 40% и са пратени във фискалния резерв. НЗОК бе принудена да бави плащанията, а когато все пак преведе парите - те са по-малко от отчетената дейност.Тя дължи на МБАЛ повече от 200 000 лв. Което значи, че когато орежеш приходите на болниците с 40%, просто ще фалираш болницата.Тя вече си има огромни дългове, натрупани и заради субективизъм. Кредиторите - основно търговци на лекарства, могат във всеки един момент да поискат от съда да я обяви в несъстоятелност и да започнат да получават активите й срещу дълга. А част от тях, както знаем, си имат и частни здравни фондове. Сега почти на тепсия ще получат и болницата.На частната ще й е далеч по-добре, ако общинската фалира - всички пациенти ще са за нея. Почти всички пречки за откриване на частна болница отпадат, основното, което се иска, е да имаш пари. Няма акредитация, няма здравна карта, която да казва къде от какви медицински услуги има нужда. Единственото, което дели новата болница от договор със здравната каса и съответно - гарантирани приходи, са критериите за наличие на достатъчно специалисти и апаратура. Които е съвсем лесно да се напазаруват от общинските болници, особено в момента.Откъде обаче ще се издържа тези частна болница, при положение че здравната каса не плаща? Първо - там системата на кешовите плащания е доста по-добре развита, отколкото в публичните. Ако частната болница смята, че за нещо НЗОК не плаща достатъчно, винаги ще си го вземе от пациента, при това съвсем легално. Тя, за разлика от публичната, е създадена, за да формира печалба - дали от осигурителен фонд или от пациента - няма значение. Затова и не поддържа тежки и скъпи структури като голяма реанимация, по-редки специалности и по-голям персонал. Частната болница лекува леки и средно тежки случаи и разчита на оборот. Тя няма ефективна реакция при усложнения точно заради липсата на скъпия капацитет за това, което я прави и по-рискова. Затова и в частната болница тежкоболни хора нямат място, освен ако не си плащат солидно.Идеята е догодина сегашната 8-процентна вноска да влиза в НЗОК, а новите 2% - в частните фондове, макар че още не е ясно какво ще предоставят те срещу парите на хората. Новата вноска ще е задължителна, но лична - ще си я плаща работникът. Най-красивото е, че на частен фонд няма да има право половината население, при това - по-болната половина. Осигуряваните от държавния бюджет - деца и пенсионери, ще са записани само в НЗОК. Защото, не бива да се налива публичен ресурс в частни фондове.Което пък значи, че фондовете ще обслужват основно здрави осигурени, а здравната каса - болните. Така НЗОК или ще стигне до невиждан дефицит (особено като се има предвид колко плаща държавата за своите осигурени), или ще предоставя толкова малко услуги, че за кратко време пенсионерите ще намалеят драстично.Частните фондове, подобно на частните болници, са направени, за да генерират печалба и ще направят всичко възможно, за да я получават в максимален размер, като основният метод е да не плащат за лечение - дали с откази да се признае извършена дейност, или с крайно малки пакети - няма значение. Ефектът ще е, че пациентът ще плаща още и още. Това става още по-лесно и ако те притежават и болници, например приватизирани през дълговете им, ако фондът си има и фирма за дистрибуция на лекарства. Още повече, че ако имаш болница, тя може да работи само с фонда собственик и да отказва договори на останалите. А ако тази болница е в Оряхово, това пък значи, че Оряхово ще се осигурява в един-единствен фонд. Дотук с конкуренцията и очакваните от нея чудотворни ефекти.А това е само началото. Управляващите често говорят и за пълна демонополизация на здравната каса след време, т.е. всички пари от здравни вноски да отиват в частните фондове. Което пък значи, че и за здравите и богатите ще е трудно да оцелеят, да не говорим за останалите.

Още не е късно властта да спре това. Въпросът е дали иска.


цитирай
23. анонимен - Мили хора не спрягайте никакви и...
24.10.2010 12:13
Мили хора не спрягайте никакви имена за управители на бившата болница,защото това вече не е болница.Реанимация вече няма.Значи няма и болница.За какъв управител бълнувате.И какво ще управлява той?Мили общински съветници нищо не направихте.Позволихте болницата за 2г. и половина да бъде разорена,а сега търсите кой да ви лиже лайната.Аз обаче вече болница не виждам.
цитирай
24. анонимен - Каква частна болница бе хора. Нищо ...
24.10.2010 12:16
Каква частна болница бе хора.Нищо няма да има тук.
цитирай
25. анонимен - Вие и един конкурс за управител не ...
24.10.2010 12:17
Вие и един конкурс за управител не може да направите.
цитирай
26. анонимен - Петранов много е късно вече. Ама Вие ...
24.10.2010 13:46
Петранов много е късно вече.Ама Вие нищо не можете да направите както трябва.Бяхте се заели да изгоните Кочев-ама така го изгонихте,че го оставихте да съсипе болницата.
цитирай
27. анонимен - Знаете ли мили общ. съветници, че ...
24.10.2010 15:12
Знаете ли мили общ.съветници,че през изминалата седмица болницата почти не работеше,защото нямаше реанимация.Затънахме тотално.Ние досега едвам я карахме,а отсега нататък?...
цитирай
28. анонимен - И Господ не може да ни спаси ако не ...
24.10.2010 15:14
И Господ не може да ни спаси ако не дойдат пари.А понеже не давате пари-спасение няма.
цитирай
29. анонимен - Дамата, която трябва да ни спаси ...
24.10.2010 17:04
Дамата, която трябва да ни спаси повярвайте не е Тевекелева! Осъзнайте се!
цитирай
30. анонимен - Кочев, дали ще е д-р Тевекелева или ...
24.10.2010 22:14
Кочев, дали ще е д-р Тевекелева или някой друг няма значение,защото ще има конкурс.Важното е,че ТИ НЕ МОЖА ДА НИ СПАСИШ.И СИ ИЗРИТАН.
цитирай
31. анонимен - ПОЗОРНО ИЗРИТАН, а НЕ ОТКАЗАЛ СЕ.
24.10.2010 22:16
ПОЗОРНО ИЗРИТАН,а НЕ ОТКАЗАЛ СЕ.
цитирай
32. анонимен - Между другото, , по-умният отст...
24.10.2010 22:17
Между другото ,,по-умният отстъпва,,,но не на теб.
цитирай
33. анонимен - Кой е по-умният че нещо ми убягва?
24.10.2010 22:25
Кой е по-умният че нещо ми убягва?
цитирай
34. анонимен - към 30
24.10.2010 22:31
Да ни спаси ли,че тоя направо ни закопа бе!.
цитирай
35. анонимен - По-умният е този, който усеща какво ...
24.10.2010 22:34
По-умният е този,който усеща какво му кроят.
цитирай
36. анонимен - Копеле,ти си цар на мизериите.
24.10.2010 22:36
Копеле,ти си цар на мизериите.
цитирай
37. анонимен - И взема мерки овреме.
24.10.2010 22:36
И взема мерки овреме.
цитирай
38. анонимен - анон.
25.10.2010 14:48
Към анон. 22: Като сте толкова информиран и навътре в нещата,защо стояхте настрана и не посъветвахте съответните,които можеха да се вслушат във вашите "познания",
а само стоите отстрана и коментирате след настъпилите събития.
Покажете се всезнаещ преди това, или сте вечно недооценен!?
цитирай
39. анонимен - Те всички доктори бяха информирани ...
25.10.2010 15:21
Те всички доктори бяха информирани че болницата се ограбва,но докато папкаха и вземаха парички си мълчаха.Чак когато Кочев спря да дава видяха колко е ЛОШ.И тогава изпълзяха местните капацитети. Този 22-ри ми звучи доста познато.
цитирай
40. анонимен - Не знам кой ще стане шеф на вече почти ...
25.10.2010 19:56
Не знам кой ще стане шеф на вече почти сигурно закрита болница за сметка на Козлодуйската,която ще остане.Слухът все упорито се разпространявя в нашата болница.
цитирай
41. анонимен - анон.
25.10.2010 20:00
Той, 22-ри е най-знаещ и недооценяван,страдащ за началничество,но нещо не му стиска. По-добре е само да "лапа" от баницата и да коментира.
цитирай
42. анонимен - анон.
25.10.2010 20:05
Най-добре е да се изпълни най-после желанието на д-р Гуленов и да стане управител.
Той е най-подготвения и има виждания за развитието на здравеопазването.
цитирай
43. анонимен - Знам го. Той спря да пише във форума ...
25.10.2010 20:07
Знам го.Той спря да пише във форума на общината,защото там не е анонимен.Иначе е ГОЛЯМ специалист,но трябва някой друг да свърши черната работа.
цитирай
44. анонимен - Към 42-ри. Той се явява преди време ...
25.10.2010 20:12
Към 42-ри. Той се явява преди време за шеф на хирургията в Козлодуй,но не показа да е толкова компетентен.
цитирай
45. анонимен - анон.
25.10.2010 20:37
Може да опита отново. Този път ще бъде подготвено явяването му.
цитирай
46. анонимен - Не знам само дали покрива норматива ...
25.10.2010 20:54
Не знам само дали покрива норматива за извършени операции годишно.
цитирай
47. анонимен - анон.
25.10.2010 21:10
А,не той си Може.
цитирай
48. анонимен - Петранов, Кмете и Вие господа общ. ...
25.10.2010 22:07
Петранов,Кмете и Вие господа общ.съветници защо болницата вече ПЕТИ ДЕН е БЕЗ УПРАВИТЕЛ?АМИ МНОГО ПРОСТО-ВИЕ ПРОСТО НЕ ИСКАТЕ ДА ИМА БОЛНИЦА!Днес в болницата е идвала шефката на РЦЗ-разбрах,че без управител болницата не може да се лицензира!Какво правите бе човеци?
цитирай
49. анонимен - Кочев не ви харесва. Рашева не ви ...
25.10.2010 22:10
Кочев не ви харесва.Рашева не ви харесва.Тевекелева не ви харесва.А бе вие ебавате ли ни бе хора?
цитирай
50. анонимен - Защо искате да ни оставите без хл...
25.10.2010 22:12
Защо искате да ни оставите без хляб?Управител трябва да има иначе си отиваме.Така поне разбрах.
цитирай
51. анонимен - Хайде отговори ни Всезнайко, че ...
25.10.2010 22:19
Хайде отговори ни Всезнайко,че вече почваме да губим търпение.Ние искаме да работим и да си получаваме парите.Кой да хванем за шията и да удушим.Хората,които работят в тази болница искат да има болница.Всички ,които работим в нея искаме да помогнем,но НЯКОЙ Не ИСКА.КОЙ БЕ ВСЕЗНАЙКО НЕ ИСКА?КОЙ ДА ГО УДУШИМ?
цитирай
52. анонимен - без заглавие
26.10.2010 01:12
4е болница няма да има е ясно. 4е Петранов няма да стане кмет също. Защо тогава да засилваме поговорката, 4е не е важно на мен да ми е добре, а ... и така нататък. Хора, натам отиваме, 4е утрешният ден ще се говори дали да сме община и дали да си избираме кмета, или май ще станем Община КозлодУЙ, без болница, без хора, без съзнание, без вси4ко, което е необходимо да съществуваме. Действай Ники, ти може би НЕ знаеш как.
цитирай
53. petranov - Не знам още да сме в предизборна к...
26.10.2010 09:28
Не знам още да сме в предизборна кампания. Изобщо не знам дали си заслужава човек да се кандидатира за кмет на община пред фалит. Пред мен обаче стои в момента справката за задълженията на "МБАЛ-Оряхово" ЕООД и се чудя кой и как похарчи толкова пари. Не си спомям някои да ме е викал, когато е харчено, сега обаче ще трябва да правим всичко възможно да спасяваме това, което ще остане. Съвсем скоро ще имам и справката какво е харчено за последните 2 години. Какво е купувано, то от крайна необходимост за болницата ли е било и т.н и т.н. Възможно най-бързо ще публикувам всички налични документи, нека хората да видят кой и как е харчил! Всеки сам ще си направи изводите...
цитирай
54. анонимен - анон.
26.10.2010 10:18
Младенчо може да вземе необходимите документи и да ти ги донесе с "Пежо"-то,може и със "Ситроен"-а!
цитирай
55. gulenov - Последен постинг
26.10.2010 16:46
Отдавна не пиша нищо и никъде,тъй като се убедих,че никой не чете.Що се отнася до моята компетентност,съм абсолютно съгласен-доказано е,че не ставам за управленец.Така че ,не търсете в анонимните постинги мое участие.Няма ме там.Ръфането си е между Вас.Затова сме на това дередже.Поздрави и сбогом!
цитирай
56. анонимен - Защо си харчил пари да вземеш &qu...
26.10.2010 19:29
Защо си харчил пари да вземеш "здравен менинджмънт" като не ставаш за управленец.
цитирай
57. анонимен - Прав си Ники, не си заслужава да се ...
26.10.2010 19:38
Прав си Ники,не си заслужава да се кандидатираш за кмет на община пред фалит все едно да си пазач на обран бостан - ще си винаги гладен, а апетита идва с яденето.
цитирай
58. анонимен - анон.
27.10.2010 08:50
"Господарите" ще намерят управител и кмета ще подпише.
Важното е да се изпълни замисленото!
цитирай
59. анонимен - анон.
27.10.2010 11:08
Следите вече ще бъдат "заметени" окончателно!
Пъклените замисли се изпълняват.
Пътя към ада е постлан с добри намерения!
цитирай
60. анонимен - Преди да гонят Кочев трябваше да се ...
27.10.2010 12:29
Преди да гонят Кочев трябваше да се направи финансова ревизия.Сега и да направят вече е късно.
цитирай
61. анонимен - за кмет на Оряхово
27.10.2010 14:47
След като стана ясно, 4е Петранов не иска да стане кмет, нека тогава да си насо4им усилията към някой друг кандидат. Поне за сега за известни 90% от бъдещите кандидати. Аз като избирател прелагам някой, който не е бил. Такъв вариант е Ганди. Усложливо мом4е, което се бори на няколко фронта и виждаме, 4е успява. Направи не лош отбор, докара власи в него/за Лесковец за си местни :)/, прави нещо за града и селата /детска площадка/ и т.н. Който и кмет да дойде, у4режденията в града замират. Дайде поне на спорта да се оттадем, а Ганди знае как. Да хванем последния влак, както сториха Каварна и се оттадоха на рок концертите и от там целия град тръгна нагоре и целия свят знае за нея. Помислете, знам 4е е рано, както ще ме упрекнете, но сме толкова малка гара ве4е, 4е влаковете запо4наха да ни подминават.
цитирай
62. анонимен - Николай Петранов никога не е каз...
27.10.2010 15:28
Николай Петранов никога не е казвал, че няма да се кандидатира за кмет. Моля, не преиначавайте типично по оряховски думите му. nikolay_cska
цитирай
63. анонимен - Казва"дали си заслужава да се ...
27.10.2010 15:52
Казва"дали си заслужава да се кандидатира за кмет на община пред фалит".Те повечето ще се кандидатират,ако има какво да вземат или фирмите и да докопат някоя обществена поръчка.Малко са идеалистите.
цитирай
64. анонимен - Айдеее, вие вече оправихте болн...
27.10.2010 18:45
Айдеее,вие вече оправихте болницата!Сега и града ще оправите!Браво!Само ЦСКА!
цитирай
65. petranov - Вижте, в момента на дневен ред е с...
27.10.2010 20:24
Вижте, в момента на дневен ред е спасяването на болницата ни. Общината наистина също е в много тежко финансово положение, което обаче при добро управление може да се промени. Исках да кажа на всички, че самият аз още не съм твърдо решил дали да се кандидатирам. Прекалено рано е за това. Мисля, че до момента в работата ми като общински съветник съм работил абсолютно според собствената ми съвест и никой ни може да се "похвали", че ме е "купил". Мога да ви уверя, че така ще бъде и занапред. Дали ще бъда избран за кмет или не не е толкова важно. Важното е нещо да се промени в градът ни и хората да живеят по-добре. Казвал съм го многократно - обичам града си и искам това да е наистина един европейски град и ще положа максимум усилия в тази насока. А до изборите има една година. Ще се опитам да убедя възможно най-широк кръг хора, че наистина мога да направя много за града ни. Ако успея - добре, ако не - някои друг ще ги убеди и ще е кмет. В крайна сметка това е демокрацията.
цитирай
66. анонимен - Ти си анонимник за живеещите в се...
27.10.2010 20:44
Ти си анонимник за живеещите в селата на общината.Ще трябват много "кибапчета и кифтета".
цитирай
67. анонимен - Към 62
27.10.2010 21:14
Той за това драпа камо ли да се откаже.
цитирай
68. анонимен - анон.
28.10.2010 07:46
Вече си имаме нов управител! Отново икономист!
За събитието има ли решение на Общ.Съвет, или отново решението е еднолично?
Решението изглежда е на БСП?
Напред към нови успехи!
цитирай
69. анонимен - Шнур за Гоцо Селския
28.10.2010 08:04
Политическите стремления на господин Петранов са си негова лична работа. За мен той е прекалено интелигентен, за да си губи времето с урехофските простаци и техните вечно нерешими проблеми, но щом му е мерак, нека действа, желая му успех. За мен е факт, че той разкри немалко от престъпленията на Гоцо Селския, левия му ташак ГъСънков и бездействията на ония тъпанари съветниците. Съдбата на болницата слабо ме вълнува, защото се лекувам по други населени места. Един път опрях до бърза помощ миналата година, ония идиоти не дойдоха. Една година не могат да установят дали на баща ми крака му е счупен или не. Имам си джипи, за да ми дава направления, доктор Славчо Георгиев напусна заради оня коч, Рени Стефанова се пенсионира. Доктор Антимова, шапка й свалям, ще си остане в града, съученика ми Иво има кабинет в Селановци. В крайна сметка дали ще остане митко балев без работа или не, на мен ми е все тая... nikolay_cska
цитирай
70. анонимен - Към 68
28.10.2010 09:09
Как има управител.Конкурса за чий к.. е обявен?
цитирай
71. анонимен - nikolay_cska
28.10.2010 17:55
Николай, откога ти порасна толкова много дереджето да казваш, 4е в бърза помощ са идиоти, съветниците са тъпанари. Ти пък си много свестен, вси4ки знаем, 4е жълтата ти книжка е документ за самоли4ност. Слав4о напусна, защото и на него, както и на теб са ви разковани много здраво пироните на душумето.
цитирай
72. анонимен - Един управител си тръгна като ЦЪ...
28.10.2010 19:40
Един управител си тръгна като ЦЪРВУЛ-един кмет ще го последва като ГАЛОШ.
цитирай
73. анонимен - Управител може да бъде вече само на ...
28.10.2010 19:59
Управител може да бъде вече само на циганския магазин.
цитирай
74. анонимен - Е по-добре е от шофьор на такси. Ма ...
28.10.2010 20:41
Е по-добре е от шофьор на такси.Ма мангал да ти е шеф................
цитирай
75. анонимен - Ми за него нали казват, че е помак. ...
28.10.2010 20:43
Ми за него нали казват,че е помак.Кво кат има шеф мангал.
цитирай
76. анонимен - Ба ние да гледаме нас си, че ТОЯ ни ...
28.10.2010 21:57
Ба ние да гледаме нас си,че ТОЯ ни направи по-мизерни от цигани.
цитирай
77. анонимен - Петранов, вярно ли че утре щели да ...
28.10.2010 22:08
Петранов ,вярно ли че утре щели да идват от БТВ?Нека да дойдат хората да видят каква мафия имаме?
цитирай
78. анонимен - Петранов, вярно ли че утре щели да ...
28.10.2010 22:09
Петранов ,вярно ли че утре щели да идват от БТВ?Нека да дойдат хората да видят как ни държат в МИЗЕРИЯ.
цитирай
79. анонимен - Кур за простите урехофчани!
28.10.2010 22:27
71, еби си пичката майчина! Що не се изправиш срещу мен, курво орехоФска?
цитирай
80. анонимен - 71, ти или си Лилка курвата от долни ...
28.10.2010 22:31
71, ти или си Лилка курвата от долни вадин или онова комунистическо впиянчено келеме-доносник на ДС, дето ръси мозък във форума на общината с начална буква Г. Що не се покажеш на открито, курво смотана? nikolay_cska
цитирай
81. анонимен - към 79
29.10.2010 00:05
Че що да се изправям срещу теб,като те знам,че си манаф.Как ша ма оправиш.Мен си ми требва мъж!
цитирай
82. анонимен - ot nikolay_cska
29.10.2010 07:56
http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=3129#acomm

Целият дежурен състав на болницата окупира днес общината в Оряхово с искане за оставката на кмета Георги Пенков, който отказва да назначи временен управител на здравното заведение и според протестиращите това ще доведе до закриването му. Причината е, че до утре трябва да бъде внесено в Здравната каса предложението за структура на болницата, от което пък ще зависи дали тя ще подпише договор, за да продължи да работи, а всъщност сега няма управител, който да го направи. Целият грандиозен скандал пък се развива вече от месец и половина. На 16 септември общинският съвет в Оряхово е приел с мнозинство да бъде освободен управителят на болницата Янко Кочев, с мотив лошото финансово състояние на здравното заведение, забавените с месеци заплати на персонала, както и всякаква липса на отчетност за управлението на общинското дружество. Преди обаче решението да влезе в сила, на 20 септември самият Янко Кочев подал оставка и започнало да тече едномесечното му предизвестие за освобождаване от поста. След неговото изтичане се правят две предложения за временен управител, които кметът Пенков не приел, тъй като на кандидатите липсвал необходимият ценз за поста. Последно вчера на извънредна сесия съветниците в Оряхово избрали Светозар Лозанов за временен управител и възложили на кмета подписването на договор за временно възлагане на управлението до организирането на конкурс. Само че кметът категорично отказва да подпише подобно нещо.
цитирай
83. анонимен - Долу ръцете от кмета. Да се оправят ...
29.10.2010 08:57
Долу ръцете от кмета.Да се оправят всезнайковците от Общинския съвет те забъркаха кашата и сега се спотайват.
цитирай
84. анонимен - ot nikolay_cska
29.10.2010 09:43
Водачът на протеста доктор Саддадин Али е кюрд, роден и израсъл в Сирия. Той е един прекрасен човек и кадърен специалист. Всичките му братя и сестри са се реализирали професионално в страната си и в чужбина. Вчера посети болния ми баща на добра воля и го лекува. Доктор Али показа на заспалите орехофчани как човек трябва да се бори за справедливата си кауза. Успех, Али!
цитирай
85. анонимен - Още Ботев го е казал че сме заспал ...
29.10.2010 09:46
Още Ботев го е казал че сме заспал народ.Отново друг вади кестените от огъня.
цитирай
86. анонимен - Али не може да бъде кадърен специ...
29.10.2010 15:45
Али не може да бъде кадърен специалист, защото няма специалност. Просто докторче по всичко и за всичко.
цитирай
87. анонимен - анон.
29.10.2010 20:04
Какво направихте вие "кадърните" специалисти,вие "великите" "доктори"?
Али е докторче,но хората виждат в него "човек", а не разсипник.
Вие, умните искате да изгоните и него,както много други.
Може и да успеете, както е тръгнало и да останете кабинетните...
цитирай
88. анонимен - "Старите" и "в...
29.10.2010 20:33
"Старите" и "велики" кучета направиха така и то от години нито един млад лекар да не остане в болницата.Младите лекари не издържаха на постоянните скандали кой е по-велик,кой е по-голям специалист.
цитирай
89. анонимен - анон.
29.10.2010 20:41
Къде са сега тези кучета?
Нека поне в края да имат доблест и да се покажат и се разкаят!
цитирай
90. анонимен - Престъпленията на коча и на Гоцо Селския от nikolay_cska
29.10.2010 20:42
http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=3134
Една от основните причини за социалното напрежение в болницата в Оряхово е неизплатените заплати на лекарите и персонала на здравното заведение, които са забавени от месец юли тази година. Според лекарите, които вчера излязоха на протест, причината е, че болницата е натрупала огромни дългове за над 2 милиона лева. Те са категорични, че това се дължи на огромния фонд работна заплата, който е източвал приходите на болницата. „Чрез фиктивни договори със специалисти, които никога не сме виждали, но които имат разчетена огромна заплата, се получава така, че и нашият управител получава огромна сума като възнаграждение, която доколкото знаем надхвърля 5 000 лева. За това искаме да влязат проверяващи и да се извадят всички тези договори на мъртви души. От тях ние сега сме ощетени”, твърдят лекарите, които получавали скромни възнаграждения до 600 лева. Същото твърдят и общински съветници: „Той си е оплел кошницата отдавна – още от самото начало, като е подписал договор. Ние този договор след тримесечно искане го получихме, но подробностите и до сега не знаем”.

На снимката: Общинските съветници са убедени, че в болницата е имало злоупотреби.

Деси Николова
29 октомври 2010 г.
цитирай
91. анонимен - ПОБЕДА! ot nikolay_cska
29.10.2010 21:05
Преди малко проведох разговор с доктор Саддадин Али, човека който дойде от далечна Сирия, за да събуди вечно спящите орехофски хюмнета! Гоцо Селския днес е пуснал фира, подписал е нужните документи, за да може местната болница да има нов управител и да заработи нормално! Честито на доктор Али и на сенатор Петранов! Борбата продължава до оставката на Гоцо Селския!
цитирай
92. анонимен - Във форума на общината чета, че n...
29.10.2010 21:38
Във форума на общината чета,че nikolay_cska и pieros лансират идеята Петранов за кмет.Абе хей,вие лудили сте бе?
цитирай
93. анонимен - към 86
30.10.2010 00:30
И какво като доктор Али няма специалност!? Той не е просто доктор,а млад амбициозен лекар-интернист,който запълва дупки направени от големите специалисти доктори в Оряхово.
Господа специалисти крайно време е да разберете,да си лекар е призвание,а не придобита специалност. :) :) :)
цитирай
94. анонимен - Хора засрамете се. Стига плюхте по ...
30.10.2010 00:33
Хора засрамете се .Стига плюхте по този и онзи.Нима не виждате ,че от вас нищо не става.
цитирай
95. анонимен - Вчера бях пред общината. Там видях ...
30.10.2010 00:42
Вчера бях пред общината .Там видях група здравни работници,които протестираха,но защо от лекарите само трима - д-р Рашева ,д-рТевекелева и
д-р Али бяха сред протестиращите ,нима другите лекари от болницата в Оряхово са доволни!!!?????
цитирай
96. анонимен - Най-най
30.10.2010 05:40
Най доволни сме че циганите и катуна им се ометоха!
цитирай
97. анонимен - Не са доволни но пък са страхливи, че ...
30.10.2010 08:19
Не са доволни но пък са страхливи, че ако закрият болницата няма къде да отидат горките.Тук са си създали система за частни прегледи през работно време/разбирай вземане пари на ръка без отчет/.
цитирай
98. анонимен - от nikolay_cska
30.10.2010 10:35
92, факт е, че сенатор Петранов постепенно, макар и много трудно, успява да постигне целите си. Изпрати немалко докладни до прокуратурата за незаконни действия на Неградския, принуди да подадат оставки ръководните фактори в тоя политически импотентен общински съвет, свали от власт коча, вече няма толкова препълнени с боклуци контейнери. Ако Неградския подаде оставка, с надежда, че ще отърве съдебно преследване, евентуалния избор на сенатор Петранов за ВРИД кмет, ще ни спаси тази зима от крематориумите на бившия главен счетоводител на АЕЦ, уволнен след акция на НСБОП. Нима това е малко? Посочете ми един жител на общината за последните 20 години, който да е направил толкова добри неща за съгражданите си. Сещам се само за г-н Нейчо Савчев, който успя с избора си, да изхвърли, макар и временно, на бунището на историята онова комунистическо недоразумение с белите чорапи.Освен това, за разлика от вас, 92, познавам Петранов от средата на 80-те години на миналия век.
цитирай
99. анонимен - към 97
30.10.2010 12:45
Някои от колегите като д-р П. например пред нас изразяваше недоволството си ,но като се стигна до това да се покаже очи в очи с кмета в четвъртък не посмя.Ами да такива хора са свикнали друг да върши черната работа,а те да обират след това дивидентите.
цитирай
100. анонимен - Абе пишете какъв е този новия упр...
30.10.2010 12:59
Абе пишете какъв е този новия управител.Има ли надежда,или пак са някакви евтини балони .
цитирай
101. анонимен - управител
30.10.2010 14:42
Луканов е новият управител. И какво от това?
цитирай
102. анонимен - Къса памет
30.10.2010 16:44
Бързо забравихме янчо и далаверките?кога ще се случи обещаната пълна финансова ревизия?
цитирай
103. анонимен - ТЕВЕКЕЛЕВА, ТЕВЕКЕЛЕВА, НЕ МОЖА ДА ...
30.10.2010 17:53
ТЕВЕКЕЛЕВА,ТЕВЕКЕЛЕВА,НЕ МОЖА ДА СТАНЕШ ШЕФКА НА ДЕТСКО,САПУНА ТЕ НАМЕСТИ ЗА ШЕФ НА БОЛНИЦАТА,НО САМО ЗА 1 ДЕН,ГОРКАТА ТИ!ЖАЛКО,НЕ МОЖА ДА ОСЪЩЕСТВИШ МАНИЯТА СИ ЗА ВЕЛИЧИЕ.
цитирай
104. анонимен - Какво нещо шеф за един ден. Ха ха. . . . ...
30.10.2010 18:51
Какво нещо шеф за един ден. Ха ха........
цитирай
105. анонимен - Айде стига толкова. Давай друга ...
30.10.2010 18:59
Айде стига толкова.Давай друга клечкза зъби.
цитирай
106. анонимен - болницата в ръцете на една дама, ...
30.10.2010 20:28
болницата в ръцете на една дама,смях в залата.
цитирай
107. анонимен - Д-р Тевекелева не е ставала упра...
30.10.2010 23:02
Д-р Тевекелева не е ставала управител на болницата и за 1 ден,защото не е подписвала договор за управление.Въпреки това тя беше получила одобрението на общинския съвет.Но не и одобрението на кмета.Всъщност кмета не одобри и г-н Луканов.г-н Луканов ще бъде временен управител-след това ще има конкурс.А за длъжността началник отделение ИНВАЛИДИТЕ СА С ПРЕДИМСТВО.
цитирай
108. анонимен - Хора, 107 е прав. Болницата до вчера ...
30.10.2010 23:14
Хора,107 е прав.Болницата до вчера не е имала друг управител освен Янко Кочев,защото кмета не подписа договора за управление на д-р Тевекелева,както не беше подписал и на г-н Луканов.Така,че Кочев е бил ,,свален,,, ама всъщност си е бил единствения управител,защото кмета не го е освободил официално.
цитирай
109. анонимен - И не забравяйте, че ще има конкур...
30.10.2010 23:16
И не забравяйте,че ще има конкурс-може да има изненади.
цитирай
110. анонимен - Аз научих, че Луканов става упра...
30.10.2010 23:26
Аз научих,че Луканов става управител -временен с разрешение на областния управител.Вярно ли е Петранов?
цитирай
111. анонимен - И кога ще е конкурса за управител и ...
30.10.2010 23:28
И кога ще е конкурса за управител и изобщо такъв ще има ли?Или човекът се намери?Много се забъркахме вече.
цитирай
112. анонимен - Е, поне д-р Тевекелева се вживя за ...
30.10.2010 23:50
Е,поне д-р Тевекелева се вживя за малко ,сестрите от детско само се хабиха да се подмазват-ШЕФКЕ,ШЕФКЕ,да паднеш от смях,и изведнъж какво-одобряващите съветници й дойдоха на крака,за да й съобщят благата вест,че не я искат.А относно инвалидите -това не се обсъжда,никой не знае от какво и кога ще се разболее
цитирай
113. анонимен - към 103
30.10.2010 23:53
103 много се изложи-да не знаеш кой ти е бил управител до вчера!
цитирай
114. анонимен - 112
31.10.2010 00:00
Да,никой не знае от какво ще се разболее-но всяка жаба трябва да си знае гьола.Д-р Тевекелева сама се отказа от поста управител след като не получи одобрението на кмета.И никой съветник не я е принуждавал да се отказва.
цитирай
115. анонимен - А що се отнася до г-н Луканов-кмета и ...
31.10.2010 00:06
А що се отнася до г-н Луканов-кмета и на него не подписа договора за управление. Председателя на общ.съвет трябваше да ходи до Враца,за да иска разрешение от областния управител.И добре,че го получи
цитирай
116. анонимен - сЪЩО ТАКА НЕ СЕ ЗНАЕ В КОЙ МОМЕНТ В КОЙ ...
31.10.2010 00:08
сЪЩО ТАКА НЕ СЕ ЗНАЕ В КОЙ МОМЕНТ В КОЙ ГЬОЛ ЩЕ СИ,ИМА ВЪЗХОД ИМА И ПАДЕНИЕ
цитирай
117. анонимен - ВЪПРОСА Е ДА ИМАШ СЪЗНАНИЕ ДА ОЦЕНИШ ...
31.10.2010 00:10
ВЪПРОСА Е ДА ИМАШ СЪЗНАНИЕ ДА ОЦЕНИШ ВАЖНИТЕ НЕЩА ОТ ЖИВОТА,ДАЛИ СИ СТРУВА АЛЧНОСТТА И ЗЛОБАТА ТИ...
цитирай
118. анонимен - към 112
31.10.2010 00:10
Звучиш ми познато-учудвум се,че сега пишеш без правописни грешки.
цитирай
119. анонимен - Алчен е този, който ДРАПА за поста, ...
31.10.2010 00:17
Алчен е този,който ДРАПА за поста,който не заслужава.Независимо от това каква е причината -дали се е разболял или не го искат.
цитирай
120. анонимен - какви конкурси, какви изненади, бе ...
31.10.2010 00:18
какви конкурси,какви изненади,бе хора!та това е болницата в Оряхово,не Окръжна в Куинсланд,толкова сте смешни и жалки поради простата причина,че на никой не му пука за болницата,просто се надцаквате,а много добре знаете,че не ставате за тая работа.болни амбиции и нищо друго
цитирай
121. анонимен - и какво сега, луканов ли е управител ...
31.10.2010 00:22
и какво сега,луканов ли е управител или кой
цитирай
122. анонимен - към112
31.10.2010 00:29
Освен това общ.съвет излиза с решения,а не съобщава,,благи вести,,.Общ.съветници бяха повикани на среща с шефката на РЦЗ и шефа на здравната каса.И стана ясно,че болница ще има-ПРОТИВНО НА НАДЕЖДИТЕ НА НЯКОИ ХОРА.
цитирай
123. анонимен - към 117
31.10.2010 00:45
Няма никаква злоба.Трябва да има справедливост.Не може един да взема 2000-3000хил.лв. заплата без да идва,а друг да работи за няколко стотин и да изкарва неговите хиляди.Защо не го проумя?Но понеже ти си вземаш твоите хиляди не ти пука за другите.
цитирай
124. анонимен - към117
31.10.2010 00:48
А що се отнася до падението -никога не сме били по-изпаднали.Искаме да има болница и ще се борим.Господ да е с нас!
цитирай
125. анонимен - ОТВОРИХМЕ списъка на хората с ко...
31.10.2010 00:54
ОТВОРИХМЕ списъка на хората с космическите заплати,които не сме виждали в болницата.
цитирай
126. анонимен - И ни говориш за алчност и злоба!
31.10.2010 00:56
И ни говориш за алчност и злоба!
цитирай
127. анонимен - ИЗПАДНАЛИ СМЕ ДА -последната ни ...
31.10.2010 00:59
ИЗПАДНАЛИ СМЕ ДА -последната ни заплата беше половината от юнската.....ТОВА РАДВА ЛИ ТЕ?АКО е ТАКА.ДОСТАВИЛИ СМЕ ТИ РАДОСТ.
цитирай
128. анонимен - към 122
31.10.2010 02:20
А шефката на РЦЗ каза ли,че ще има заплати или да има болница и да си търкаме подметките за този дето духа
цитирай
129. анонимен - КЪМ 125
31.10.2010 02:39
ВСЕ ЕДНО СТЕ ОТВОРИЛИ НОЕВИЯ КОВЧЕГ!СЕГА ЛИ ВИ ПРОСВЕТНА КАК СТАВАТ РАБОТИТЕ.НЕ СЕ ПРАВЕТЕ,ЧЕ НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ,ПРОСТО ВСИЧКИ ГЛЕДАТЕ КАК ДА ПРИЛАПАТЕ НЯКОЙ ТАЛОН ИЛИ НАЙ-ДОБРЕ КЕШ,И ТО В РАБОТНО ВРЕМЕ И ИЗОБЩО НЕ ВИ Е ГРИЖА КАКВО СЕ СЛУЧВА.НА ЧАСТНИТЕ ВИ КАБИНЕТИ ИМА РАБОТНО ВРЕМЕ,НО ВИЕ НЕ СТЕ ТАМ ТОГАВА.НАЙ-ДОБРЕ Е 2 В 1-ХЕМ НА РАБОТА,ХЕМ ЧАСПРОМ И ШЕФА ДА НЕ ВИ ЗАКАЧА И СТЕ ДОВОЛНИ.КОНСУМАТИВИТЕ ЗА ЧАСТНИТЕ ВИ КАБИНЕТИ ОТ КЪДЕ СА,МАЙ ОТ ОТДЕЛЕНИЯТ,А?ПЕЧАЛБА С НУЛЕВ РАЗХОД.ЗА ТОВА СИ МЪЛЧАХТЕ,НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА.
цитирай
130. анонимен - Браво 129-ти право куме в очи.
31.10.2010 02:50
Браво 129-ти право куме в очи.
цитирай
131. анонимен - Сигурните ръце на един гоподин, но ...
31.10.2010 03:02
Сигурните ръце на един гоподин,но до кога?Или това е лицето?
цитирай
132. анонимен - ДО
31.10.2010 05:52
107 "А за длъжността началник отделение ИНВАЛИДИТЕ СА С ПРЕДИМСТВО." Това пък от какъв зор:!?!:!
цитирай
133. анонимен - защото я е яд,защо
31.10.2010 09:12
защото я е яд,защо
цитирай
134. анонимен - към 125
31.10.2010 09:30
това се отнася с пълна сила и за теб,не се прави,че милееш за болницата.когато кочев си правеше далаверите вие бяхте ангажирани с борба и фалш за талончета,90,180 на месец,няма значение,колкото повече,толкова по-добре,а и като си размените и по между си ти на него-той на теб,ти на нея-тя на теб и сте еквивалента на кочев пред здравната каса. така,че не се възмущавайте толкова,ако бяхте на неговата позиция щеше да действате като него,кочевизма е на всяко ниво в България и в българите,за съжаление.
цитирай
135. анонимен - към 131
31.10.2010 13:26
Имането на две бузи не означава винаги лице.
цитирай
136. анонимен - Николай
31.10.2010 14:23
Леле Ники толкова ли е зле положението при вас
цитирай
137. анонимен - Опсс- Росен съм
31.10.2010 14:24
анонимен написа:
Леле Ники толкова ли е зле положението при вас

цитирай
138. анонимен - към 137
31.10.2010 17:24
Последна заплата :половината от тази за юни.Е,как ти звучи това!Кой може да живее така.
цитирай
139. анонимен - Абе който и да дойде парите няма да ...
31.10.2010 17:26
Абе който и да дойде парите няма да потекат веднага.Трябва да се работи.
цитирай
140. анонимен - Да де, но всеки, за да работи ще иска ...
31.10.2010 17:34
Да де,но всеки ,за да работи ще иска пари.На хората им писна да работят за половин заплата на месец.Г-да общ.съветници търсете начин да помогнете по някакъв начин на болницата,защото Вие сте виновни за положението ,в което сме.2год и половина къде бяхте и като собственик на болницата не виждахте ли какво се случва?Защото ,сега който и да сложите на този пост без пари няма да стане нищо.Или ще дадете и на този една по-голяма заплата ,за да не ви занимава с нашата мизерия?Ние няма да спрем да искаме от Вас-длъжници сте ни и няма да си измиете ръцете само с нов управител.
цитирай
141. анонимен - Петранов, какво ще кажеш бе сена...
31.10.2010 17:49
Петранов,какво ще кажеш бе сенаторе-нещо замлъкна?Не сте ли виновни Вие общ.съветници за това положение?Ама това да Ви е за урок-да си отваряте очичките и ушичките!Щот нали знаете,че ако загубите болницата-губите изборите!
цитирай
142. анонимен - към 129
31.10.2010 18:00
ами да се направи едно ДКЦ-за да се знае,че частния кабинет и болницата не е едно и също.Защо не се направи?Защо се позволява в болницата да се прави часпрома?Кой го позволява това?Не зависи ли това от управителя на болницата?Или от общ.съвет?Да се направи както трябва.И всеки да си знае кога му е часпрома и кога е на работа в болницата.
цитирай
143. анонимен - Сенаторе, ако обичаш отговори на ...
31.10.2010 18:14
Сенаторе,ако обичаш отговори на ВЪПРОСА на 102!
цитирай
144. анонимен - Стига ревахте за заплати бе. Изл...
31.10.2010 18:14
Стига ревахте за заплати бе.Излезте и протестирайте като другите болници.Какво чакате Петранов или някой друг да ви свърши работата и сте се свили като охлюви.Иначе за часпрома съм съгласен, от там ви падат парички.Кво ревете като ощипани невести.
цитирай
145. анонимен - Стига ревахте за заплати бе. Изл...
31.10.2010 18:56
анонимен написа:
Стига ревахте за заплати бе.Излезте и протестирайте като другите болници.Какво чакате Петранов или някой друг да ви свърши работата и сте се свили като охлюви.Иначе за часпрома съм съгласен, от там ви падат парички.Кво ревете като ощипани невести.

Завистта на некъдърника!
цитирай
146. анонимен - Как не ви хвана срам да се плюете. ...
31.10.2010 19:08
Как не ви хвана срам да се плюете.СРАМОТАААААА! Това на нищо не прилича.Затова и Господ от небето да дойде няма да ни помогне.Тая болница има 135годишна история вие я осквернихте с алчноста и злобата, с която сте пропити. Останахте само социопатив тая болница,а коча ви направи и началници.Замислете се малко. Кой ще ви търпи в друго лечебно заведение хистериите-НИКОЙ. Станахте за смях,но посрамихте и името на болницата.
цитирай
147. анонимен - Протест имаше. В болницата не ра...
31.10.2010 19:16
Протест имаше.В болницата не работят само охлюви .На протестите не "ревахме" за заплати,а искахме обяснение от кмета Пенков защо иска да закрие болницата.
Осведомете се по-добре г-не/г-жо .
цитирай
148. анонимен - анон.
31.10.2010 19:39
Частпромаджиите, "великите" мислители разгониха лекарите, съсипаха болницата.
Избройте лекарите работещи в болницата.
Пак ли ще се купуват мъртви души, а ние да работим за идеята.
Да сте чули и видели тези"величия" да работят за идеята?
цитирай
149. анонимен - Към 147
31.10.2010 19:59
И колко от охлювите бяха на протеста и кои?
цитирай
150. анонимен - към 148
31.10.2010 20:04
о,да.Вярно е,че ,,великите,,разгониха лекарите-обаче някой им го позволяваше!И КОЙ ИМ ГО ПОЗВОЛЯВАШЕ?
цитирай
151. анонимен - към 149
31.10.2010 20:06
Този протест беше малко късничко.Както винаги!
цитирай
152. анонимен - към 150
31.10.2010 20:10
Позволяваше им го този,който лапаше наравно с тях -просто горкия си трепереше за местенцето.
цитирай
153. анонимен - към 152
31.10.2010 20:13
З.В. беше цар в лова на вещици.
цитирай
154. анонимен - към 148
31.10.2010 20:16
Как за идеята бе колега-пак ще има кой да взема по няколко хиляди заплата.
цитирай
155. анонимен - към 144
31.10.2010 20:20
И как протестират другите болници?
цитирай
156. анонимен - Целият Общ. съвет е виновен!За к...
31.10.2010 20:24
Целият Общ.съвет е виновен!За какво им плащаме?Да защитават нашите интереси!И как ги защитават?Защо се стигна дотук?Нали сме общинска собственост?Защо така ни занемариха?
цитирай
157. анонимен - историата с Троиа се дублицира ...
31.10.2010 20:26
историата с Троиа се дублицира

една дама Е

Троиа Е

само за един ден

дЕн-дзЕн

но дЕн

вратовръзите "дзЕня"

червените
гъндовски
с тях
да си вържат
т....те...

дамата Е бяла
повЕчЕ от бяла
български бяла
а нЕ цигански

ухаЕ
на
дЕтЕ

бяла Е

нЕжна Е

това
е
Троиааааа

Т.....ааааа

българката

дори
за
Един
дЕн

дЕн-дзЕн

кмЕтЕ

лЕк си

много
лЕк

в този

дЕн










цитирай
158. анонимен - Към 157
31.10.2010 20:34
Много правописни грешки бе.Български учил ли си?
цитирай
159. анонимен - dvoen pas
31.10.2010 21:48
topkata poema nomer 3,toi q podava na 6, s lekota preodolqva dvama protivnici i centrira kum dale4nata greda i nomer 9 s plonj vkarva. 4estito na pobeditelq. Tova e tozi forum tuk. Ebete si maikata vsi4ki pisateli tuk. Jalko 4e i edni forumci ne moje da budete.
цитирай
160. анонимен - към 142
31.10.2010 22:39
ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ДКЦ,БЕДНИЧКИТЕ,ДА НЕ СА СИ ИЗПИЛИ АКЪЛА!ТУК ПЛАЩАТ СИМВОЛИЧНИ ПАРИ ЗА НАЕМ,И КАТО КАЗВАМ СИМВОЛИЧНИ ИМАМ ПРЕДВИД СМЕШНИ-РАВНОСТОЙНИ НА ДЖОБНИТЕ ЗА 2 ДНИ НА ТИЙНЕЙДЖЪР ОТ БЕДНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО.А И ДКЦ-ТО ВЗИМА % ОТ ВСЕКИ ТАЛОН,И ТО НЕ МАЛКО,ПОЧТИ 50 %.ТАКА,ЧЕ ПРЕЦЕНЕТЕ ЗАЩО МОНОПОЛИСТИТЕ В ОРЯХОВО НЕ ДОПУСКАТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДКЦ.ГОВОРИМ ЗА СЪЩИТЕ,КОИТО СЕГА УЖ РОНЯТ СЪЛЗИ И СЕ ВАЙКАТ КАК СЕ СТИГНА ДА ТУК-С УЧАСТИЕТО НА ТЯХНОТО ПРЕСТЪПНО БЕЗХАБЕРИЕ 2 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА
цитирай
161. анонимен - НЕ 1 И 2 ПЪТИ ПАЦИЕНТИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ В ...
31.10.2010 22:53
НЕ 1 И 2 ПЪТИ ПАЦИЕНТИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ В ОТДЕЛЕНИЕ ,ПОНЕЖЕ НЯМАТ ТАЛОН ЗА КОНКРЕТЕН СПЕЦИАЛИСТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИМАТ ТАЛОН ОТ ОПЛ ЗА ПОСТЪПВАНЕ В БОЛНИЦА,НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА,МАЙ НА РЕКЕТ.РАЗБИРА СЕ НЕ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ СА ТАКИВА,НО СВЕСТНИТЕ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ И СТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКО.
цитирай
162. анонимен - Да не пропуснеш майка си.
31.10.2010 22:53
Да не пропуснеш майка си.
цитирай
163. анонимен - Синоними на хабер: - вест - ...
31.10.2010 23:11
Синоними на хабер:

- вест
- известие
- предизвестие
- съобщение
- новина
- сведение
- идея
- разбиране
- понятие
- знание
- познание

вестоносците не носят добри вести

известията ги носи съдия изпълнителя

съобщенията са чиста проба нечистотии

новините са добре забравени стари неща

сведенията са донесени дивиденти

идеята е имагинерно дело

разбирането е разточителство на идеи

понятието е непознаване на битието

знанието е анализ на непознаваемото

познанието е безхаберие в най-чист вид
цитирай
164. анонимен - към 163
31.10.2010 23:32
ох,от къде ги черпиш тези мисли,направо ме вкарваш в депресия,Б.
цитирай
165. анонимен - по-добре се изкажи по въпроса, м...
31.10.2010 23:35
по-добре се изкажи по въпроса,много важно сининимите на хабер,не бъди безгласна буква,дай собствено мнение
цитирай
166. анонимен - Как да даде, мишока не смее да си в...
01.11.2010 08:04
Как да даде,мишока не смее да си вдигне глават ама ина4е е голем специалист.
цитирай
167. анонимен - След като свърши визитацията пак ще ...
01.11.2010 08:35
След като свърши визитацията пак ще драсне някое прозрение.
цитирай
168. анонимен - Петранов, комбината ти със Сапунов ...
01.11.2010 09:49
Петранов,комбината ти със Сапунов ще ти изиграе лоша шега.Учудващо е как човек като теб може да има общи идеи с човек като него.Та той единсвено търси лична изгода от всичко,и то най -вече финансова,защото от морална той не разбира.Трупаш черни точки пред хората заради него и семейството му,не ставай за смях и не позволявай да те отъждествяват с него и близките му!
цитирай
169. анонимен - Адела май няма да става софиянска ...
01.11.2010 09:57
Адела май няма да става софиянска циганка,Коча нещо забрави да я вземе.Жалко,Инсул или Пиргов загубиха един професионалист и преводач от цигански.
цитирай
170. анонимен - 168-ми, подкрепям с две ръце нап...
01.11.2010 13:24
168-ми,подкрепям с две ръце написаното от Вас по отношение на лицето Сапунов!Дано и Петранов да го е прочел и да си е направил съответните изводи.Въпроса е обаче в това,че Сапунов е контра на втори пореден кмет,а още по интересното е,че втори пореден кмет проявява отстъпчивост пред него и той постига своето.И аз се чудя защо се получава така-но мисля,че се досещам.Той беше доста години шеф на милицията/после и на полицията/.Явно знае много неща за много хора-особено за властимеющите-в този град и в тая община.При необходимост тези неща биха видели бял свят и тогава.......сещаш се,нали.Та все ми е на акъл,че ще е добре бъдещия кмет да е млад човек-срещу него Сапуна едва ли би измъкнал нещо компрометиращо и няма да може да му влияе!Дали ще е Петранов или някой друг-не е толкова важно,важното е да е човек,срещу който не може да се извади компромат.Защото във всяка община има поне един като това лице.
цитирай
171. анонимен - От къде знаеш че и за Петранов не може ...
01.11.2010 14:42
От къде знаеш че и за Петранов не може да изрови нещо?Сапунов може да насапуниса всеки в нашата община а и самият Петранов в последно време се покри...
цитирай
172. анонимен - Че се е покрил, е вярно, впрочем. тая ...
01.11.2010 16:08
Че се е покрил,е вярно,впрочем.тая издънка,дето я направиха в общинския съвет,ще им тежи доста време.Що се отнася до наСапунисването обаче-не съм съгласен.
цитирай
173. анонимен - Към казаното от 170-ти-да, така е. ...
01.11.2010 16:23
Към казаното от 170-ти-да,така е.Нужен е човек,срещу който нищо не може да бъде извадено!Дали обаче е достатъчно?Във форума на общинския сайт се появи публикация,касаеща не Петранов,а неговите родители и по точно неговата майка.Утре,дето е казано,и срещу жена му ще се появи нещо-знае ли човек.....изобщо нещата стават сложни.Един зрял човек,колкото и праведно да се опитва да живее,все един път стъпва накриво и това нещо,особено в малкия град,става публична тайна .И какво правим тогава?
цитирай
174. анонимен - "Сенатор" Петранов се ...
01.11.2010 16:45
"Сенатор" Петранов се провали с гръм и трясък.Обкръжението му е такова че само провали сътворяват.
цитирай
175. анонимен - от nikolay_cska
01.11.2010 16:54
Не бързайте да нападате сенатор Петранов. Тия дни се занимава с транспортирането на тежко болната си майка (тя вчера пита майка ми за телефона на наши познати) до клиника в София за операция, жена му я оперираха преди няколко дни в Пирогов. Проявете човещина! За Сапунов сте прави. Той се бута навсякъде, рекордьор е по сменени партии заедно с лицето ЮЮ. Според мен той няма никакъв компромат срещу Гоцо Неградския. Аз имам подробна информация за Неградския и рода му от пенсиониран полковник с достъп до сериозни информационни масиви на МВР. Повярвайте ми, няма доказани аргументи за престъпление от страна на Неградския. Несериозно е да се говори, че Сапуня държи компромат срещу Петранов или срещу онова комунистическо недоразумение с белите чорапи.
цитирай
176. анонимен - от nikolay_cska
01.11.2010 17:06
Сега да ви открехна как се оклепва политически субект в Оряхово (изпитал съм го на собствен гръб). В края на 90-те странно защо, реших да наливам демокрация в главата на местните туземци. Тогавашният кмет (обут в бели чорапи) не ме взе на сериозно, но се стресна, след като с Николай Йоцев (шеф на Демократическа партия) и с Арсен Александров (шеф на синьото БЗНС), активно работехме за предоставяне на прокуратурата на материали за престъпленията на Дингилето. Тогава Дингилето, който вървеше винаги под ръка със Сапунов, заповяда на определени негови хора да пускат гнусни и неверни слухове, които трябваше да достигат до привържениците на СДС. Основната роля се играеше от една долновадинска курва, ореховска снаха и от разни други медиокритети. Та това е основното оръжие на разните му там "дингилета", "сапуновци" и "сапунерки". Забележете, че от неговите щъкания по улиците, С. не печели никакви материални облаги или поне никой не може да го обвини, че печели нещо от своите действия.
цитирай
177. анонимен - Вижте, истината е, че всеки млад ...
01.11.2010 17:19
Вижте,истината е,че всеки млад човек в тая община,решил да се пробва на политическото поприще,е уязвим откъм компромати от страна на окопалите се във властта-той е заплаха за тях.Нали знаете как е-"Ти кажи,че сестра му е курва,пък той после нека доказва,че няма сестра".
цитирай
178. анонимен - към 160
01.11.2010 20:17
Всички искат да са като теб да вземат по 6 бона на месец.Ти за най-умния ли се мислеше?
цитирай
179. анонимен - Какво ви пречи и вие да взимате по ...
01.11.2010 20:31
Какво ви пречи и вие да взимате по честния начин по толкова? Нека един лекар от нашата болница,който не е взимал пари под масата да си напише името във форума на общината.Да застане с името си,иначе другото е популизъм.Няма такъв.
цитирай
180. анонимен - Е то защото я вземаше честно тая з...
01.11.2010 20:55
Е то защото я вземаше честно тая заплата затова го резнаха.6 бона за такъв труд-болница с 2 млн.дългове.
цитирай
181. анонимен - Всички сте боклуци в тая болница-с ...
01.11.2010 21:17
Всички сте боклуци в тая болница-с много малки изключения.И понеже сте такива скоро болница няма да има-миризливи боклуци сте.Скапахте си отделенията-разгонихте си колегите,защото сте егоистични и полуграмотни.Няма да имате Хирургия,АГО-скоро нищо няма да имате.Не,че при Кочев го имахте.Плащаше луди пари на наемни полуграмотници да му работят.И сега понеже вече няма пари и не можете да им плащате, -няма да има нищо.
цитирай
182. анонимен - Всички бяха съгласни с назначен...
01.11.2010 21:34
Всички бяха съгласни с назначението на наемници само и само да се изпълнят изискванията иначе болницата отдавна да е закрита.А и толкова млади лекари бяха прокудени от нашите светила.
цитирай
183. анонимен - Кои ВСИЧКИ са били съгласни?Що не ги ...
01.11.2010 22:15
Кои ВСИЧКИ са били съгласни?Що не ги изброиш?Не е въпроса само да има болница,а и колко време ще я има.Защото парите рано или късно свършват и после какво?-няма болница.Или въпроса беше да има болница докато Кочев е тук.И после се хващаме за палците.Щото наемниците Кочеви са опапали паричките.
цитирай
184. анонимен - Не можем да живеем в лъжа и заблуда. ...
01.11.2010 22:18
Не можем да живеем в лъжа и заблуда.Изгонихме си лекарите.Ама сега не можем и да ги,,внасяме,,-кат нямаме парички.
цитирай
185. анонимен - към 182
01.11.2010 22:25
Да бе я кажи кои,, всички,, ни решаваха съдбините-кои ти бяха съветниците?АКО ИЗОБЩО НЯКОЙ СИ СЛуШАЛ? ТИЯ ,,ВСИЧКИ,, и ЗАПЛАТИТЕ ЛИ ТИ ДИКТУВАХА?
цитирай
186. анонимен - СИНДИКАТИТЕ имат ли пръст в тази ...
01.11.2010 22:35
СИНДИКАТИТЕ имат ли пръст в тази работа или заплатите се определят ЕДНОЛИЧНО?
цитирай
187. анонимен - Луканов, четеш ли блога. Да видиш с ...
01.11.2010 23:33
Луканов,четеш ли блога.Да видиш с какви помияри си имаш работа.
цитирай
188. анонимен - Не е толкова страшно, защото НАЙ...
01.11.2010 23:41
Не е толкова страшно,защото НАЙ-ГОЛЕМИЯ си тръгна.
цитирай
189. анонимен - към 178
01.11.2010 23:46
Г-ЖО ,СТИГА С ТОВА ПАРАДИРАНЕ ЗА МАТЕРИАЛНОТО ТИ БЛАГОПОЛУЧИЕ,ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ КОЛКО ТАЛОНА ИЗКАРВАШ НА МЕСЕЦ,КАЛКУЛАЦИЯТА ИМ И Т.Н.АЗ НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА НАЙ-УМНИЯ,НО И ТИ НЕ СТАВАЙ СМЕШНА В ОЧИТЕ ДОРИ НА ЕДНА ЧИСТАЧКА ОТ АЕЦ,ИЗКАРВАШ КОЛКОТО НЕЯ,ОГЛЕДАЙ СИ ОКОЛО ТЕБ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ИЩЕ ВИДИШ ,ЧЕ НЕ СИ ХВАНАЛА БОГА ЗА РОГА.А И ХОРАТА СИ СПОМНЯТ КАКВО СИ ПРЕДСТАВЛЯВАЛА ,КОГАТО СИ ДОШЛА.СТИГА С ТОЗИ ЦИРК,КОМИЧНО Е!
цитирай
190. анонимен - Стига бе страхливци. Дори и анон...
02.11.2010 06:23
Стига бе страхливци.Дори и анонимно ви е страх да назовавате нещата и лицата с истинските им имена.Само за Кочев и Аделка пишете с имена.Те си отидоха,но проблемите остават.Пишете с имена.Петранов ви е дал свободата да сте анонимни,като се плюете поне пишете имената на грешниците.
цитирай
191. анонимен - анон.
02.11.2010 08:37
Правилно д-р Бетов!
цитирай
192. анонимен - Б. Б. си каза заплатата и че е доволен ...
02.11.2010 08:38
Б.Б. си каза заплатата и че е доволен от статуквото.Други смелчаци има ли?
цитирай
193. анонимен - АААА, ЕТО ЗАЩО СИ М. ЪЛЧИШ И СЕ ПРАВИШ ...
02.11.2010 08:40
АААА,ЕТО ЗАЩО СИ М.ЪЛЧИШ И СЕ ПРАВИШ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА.САМО ЧЕ ОБОРУДВАНИЯ ТИ КАБИНЕТ ГО ПОЛЗВАШ ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ,А НЕ ЗА ЛЕЖАЩО БОЛНИ,ИЗКЛЮЧВАЙКИ ЕХОГРАФА.АКО ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЗАКУПИШ ОБОРУДВАНЕТО ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА МОЖЕШ,ЩЕ ГО ИЗПЛАЩАЩ ДОКАТО СИ ЖИВ.А ЗА ТОВА КОЛКО СИ ПОЛЕЗЕН НА БОЛНИЦАТА Е СПОРНО,С ДИПЛОМАТА СИ-ДА,НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАК РЕКЕТИРАШ ПАЦИЕНТИТИ И ЛИЧНИТЕ ИМ ЛЕКАРИ ЗА ТАЛОНИ И ПАРИ,А И ПАЦИЕНТИТЕ НЕ ТЕ ОДАБРЯВАТ,ПРЕКАЛЕНО СИ БЕЗПОЧВЕНО НАДУТ,А ТЕ СА ВИЖДАЛИ И ДРУГИ ТАКИВА СПЕЦИАЛИСТИ КАТО ТЕБ.ДА СИ НЯКОЙ ДОЦЕНТ,ПРОФЕСОР-ДА,НО ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН СПЕЦИАЛИСТ КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ ,ДОБРЕ,ЧЕ НЯМАШ КОНКУРЕНЦИЯ ПО ТВОЯТА СПЕЦИАЛНОСТ В ОРЯХОВО И ЧЕ МНОГО ОТ ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ДА ХОДЯТ ДРУГАДЕ,ЧЕ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД.А Х-РА ТИ И УНИЖЕНИЕТО КЪМ СЕСТРИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ТИ ГО ТЪРПЯТ В КОЗЛОДУЙ ИЛИ Ч.БРЯГ.НАЛИ?
цитирай
194. анонимен - А не били трябвало да се занимава с ...
02.11.2010 08:41
А не били трябвало да се занимава с пациентите си вместо да пише по форумите.Все пак работното му време тече...
цитирай
195. анонимен - странно как си казва заплатата тук а ...
02.11.2010 08:45
странно как си казва заплатата тук а иначе в отделението плюеше по Кочев,че дава 1500 на Маринов и Стефанов.Чували ли сте изрза ВЛАШКА ПРЕСТИЛКА
цитирай
196. анонимен - Взима ти ДОКТОРЧЕТО проба, праща я ...
02.11.2010 08:47
Взима ти ДОКТОРЧЕТО проба,праща я на изследване и после ако искаш да я вземеш трябва да му платиш.
цитирай
197. анонимен - Казва я защото ще остане единствен ...
02.11.2010 08:50
Казва я защото ще остане единствен ТОЙ с най-голямата заплата,следователно НАЙ-ГОЛЕМИЯ.
цитирай
198. анонимен - към 193
02.11.2010 08:51
Да,ще имаш смелост ако взимаш 1500 и ще си доволен.Особенно когато я получаваш редовно и на куп,а останалите ти колеги чакат за някое процентче.Определено ако се затвори болницата такива като него много ще загубят,доходите им драстично ще намалеят
цитирай
199. анонимен - към 198
02.11.2010 08:54
недай ,Боже сляпо да прогледа
цитирай
200. анонимен - Той и има още една като него сякаш ...
02.11.2010 08:56
Той и има още една като него сякаш една майка ги е раждала,да не казвам другото
цитирай
201. анонимен - Най-големия, най-малкия, пред ...
02.11.2010 09:01
Най-големия,най-малкия,пред болестта всички са равни.Ако те лепне някоя тежка болест,нито парите,нито самочувсвието и гордостта ще ти помогнат,така,че по-полека с амбициите,не това е най-важното,драги ми докторе.Доно не ти се налага да го разбираш от опит
цитирай
202. анонимен - Към 201
02.11.2010 09:06
Имаш предвид една с инициали А.А. може би,може би...
цитирай
203. анонимен - към 191
02.11.2010 09:10
Само ти ги изкарваш,едва ли би могъл сам без останалия персонал.В такъв случай трябва да си денонощно до болния,ще ти предоставим манипулациите,нощните дежурсва,дежурствата в събота и неделя,по празниците няма,понеже ти обичаш да работиш републикански и тогава да видим как ще изкараш хилядаркити на болницата .
цитирай
204. анонимен - не ,не е тя
02.11.2010 09:12
не ,не е тя
цитирай
205. анонимен - Абе той през работно време е по фо...
02.11.2010 09:24
Абе той през работно време е по форумите .Как лекува пациентите не ми е ясно? Явно е въведен дистанционния метод.Човека все пак е с две специалности.
цитирай
206. анонимен - Има си и метод колегите да не му кр...
02.11.2010 09:26
Има си и метод колегите да не му крадат великите диагнози да пише в амбулаторните листове изключително грозно и неграмотно за да си го чете само той.
цитирай
207. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 11:08
189, чистачките в АЕЦ от няколко години са към частна фирма и изкарват към 320 лв. чисто с купони за храна, не са за завиждане. Нов служител в АЕЦ нерядко започва с ОМЗ 2 пъти мин. заплата за страната. А един кадърен лекар може законно да изкарва луди пари, я вижте колко си докарва на месец един зъболекар. Тук активно говорите против Бетов. През 2002 приеха майка ми с бъбречна криза, той я лекуваше. Вярно, трудно се комуникира с този човек, но с мен се държа сравнително възпитано. Жена му, доктор Антимова, успя да постави вярна диагноза на баща ми, за разлика от оня хвалипръцко доктор Здравко. В крайна сметка, живеем в пазарна икономика, вижте съученика ми Иво Кръстев, стана си честен частник и не му се налага да се бори с бюрокрация и кочове. Чудя ви се, как се занимавате по цял ден с разни кочове, сапунерки и тем подобни изкопаеми, вместо да управлявате собствената си съдба със собствените си ръце.
цитирай
208. анонимен - Към 208
02.11.2010 11:47
Пич ти си болен. Преди ги псуваше и казваше 4е са некадърни и ползваш услугите на други болници сега ги защитаваш яростно.Кажи си мнението без да го променяш.Ми то и във форума си същия 4екрък.
цитирай
209. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 11:57
209, аз и семейството ми ползваме клиники в София, Враца и Плевен, защото тук няма уролог и ортопед. Не съм псувал никой доктор, прочети внимателно какво пиша. И в предишните постинги споменавам с добро Иво Христов, Антимова, Сл. Георгиев и Рени Стефанова. Нарекох нещастници онези от Бърза помощ, които не се отзоваха на 10 декември миналата година, а аз плащам ежемесечно здравни осигуровки, колкото ти изкарваш за три дни висене в някоя канцеларийка. Не обиждайте, а вземете да изучите основните правила на българския правопис, господине (госпожо). Прощавам ви, все пак сте учили и живеете в Оряхово и няма как да сте получили елементарно възпитание.
цитирай
210. анонимен - към 210
02.11.2010 12:20
Благодарим за опрощението,Благодетилю!Странно ти къде си учил и си възпитан,след като съученик ти е Иво Христов!Харвард?
цитирай
211. анонимен - Примера с чистачката е просто ме...
02.11.2010 12:22
Примера с чистачката е просто метафора,умнико.Коментара е за по-ценностни неща,но явно не до всички е достигнало посланието
цитирай
212. анонимен - Ти Николайчо го остави той знае две и ...
02.11.2010 12:49
Ти Николайчо го остави той знае две и двеста.Не иска да си разваля отношенията с местните лекари че знае ли човек...
цитирай
213. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 12:56
Г-н (г-жо) 211, на български език се пише "благодетЕлю". Не познавате елементарни пунктоационни и правописни правила (това важи и за 212, който не знае и правилото за употреба на пълен и непълен член). Тук съм учил до 7 клас включително, след това завърших езикова гимназия и висше образование. Нямам нито един пълен работен ден на трудов или граждански договор с възложител оряховчанин. Работя в АЕЦ "Козлодуй" на трудов договор, на граждански договор съм нает от врачанска фирма да преподавам по програма на Европейския съюз. Пожелавам ви успешна трудова реализация!
цитирай
214. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 13:41
Преди малко научих от доктор Саддадин Али, че днес екип на bTV е заснел поредния протест на служители на болницата пред сградата на Общинския съвет. Репортажът ще бъде излъчен в новинарската емисия в 19 часа.
цитирай
215. анонимен - КЪМ 214
02.11.2010 15:01
Буквите и и е са една до друга на клавиатурата,възможна е да стане грешка,ПУНКТОАЦИО.Благодарим за автобиографията.Ще гледаме довечера.Кои лекари са били на протеста?Да позная ли,че ВЕЛИЧИЯТА не са присъствали,за да не им измръзнат големите мозъчета.Вече не знам дали има смисъл да има болница,нищо не става от тях.Жалко е само за населението,така ще си умират по домовете или ще се надяват на Бърза помощ да ги наругаят защо не са си потърсили ОПЛ-то
цитирай
216. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 15:19
Уважаема госпожо 216, буквите "и" и "е" се намират една до друга, ако се ползва БДС стандарт. По този стандарт пишат хора, раждани преди 1965 г. Уважавам белите ви коси и поднасям извиненията си. Възрастта ви не извинява пълното непознаване на пунктоационните правила в българския език. Не знам подробности за протеста, но подкрепям напълно доктор Али. Искам да внеса едно пояснение. Аз не атакувам работещите в Бърза помощ, а само отделни лица. Мога само да благодаря на доктор Гетов за професионалните му действия преди година, той постави вярна диагноза на баща ми, за разлика от набедения за ортопед доктор Здравко. Не мога да си замълча, обаче, за два случая на престъпно поведение на служители на Бърза помощ. За единия вече споменах, ще спомена и за 2004 г., когато трябваше да давам хиляди обяснения на некъф шибан фелдшер, който не ми вярваше, че се превивам от болки поради бъбречна криза, а той ме съветваше да звъня в 3.30 часа през нощта на личния си лекар. След това, в Бърза помощ една младичка лекарка ми връчи леген да повръщам в него и ми каза да чакам, защото била заета с друг случай. След 20 минути реши да види какво ми има, след още полвин час подигравателно ми препоръча да отивам на работа. Малко по-късно изследванията показаха наличие на сериозен проблем с бъбреците. Как бихте коментирали тези "професионални" действия, моля?
цитирай
217. анонимен - Николайчо, точно ти не трябва да ...
02.11.2010 15:30
Николайчо, точно ти не трябва да даваш граматически съвети-повечето ти писания по форумите са плод на апашката ти природа.Пишеш на уличен жаргон и се мислиш за голяма работа.Работи си в АЕЦ и остави бедните хора,те сами ще се оправят и без твоята злоба.В предишен постинг хвалеше Антимова че е поставила точна диагноза на баща ти, а не Велков,сега твърдиш че е бил Гетов.Момче оправи си спомените,наистина имаш някакъв проблем.
цитирай
218. анонимен - НЕКЪФ-има ли такава дума?Ники, ...
02.11.2010 16:21
НЕКЪФ-има ли такава дума?Ники,Ники,не знам кой си,но изглежда ще си някой младок.Малко ти е било това в Бърза помощ,защо си въобразяваш,че си с предимство?Ще чакаш,Батка!В магазина чакаш ли ?Да не мислиш,че за 300-350 лв- заплата някой ще ти държи ръката и ще ти бърши лигите?А и младата докторка със сигурност е поучила повече от теб и ще учи цял живот за нищо,докато ти с твоето образование се чудиш на коя кълка да седнеш.А да знаеш,че от гена и мястото,където си се родил не можеш да избягаш-това е като диабета и БЕН-хайде сега да те видим какво е БЕН!Заинтригува ме интелекта ти и ще взема да се поинтересувам от Али за теб,но ме е страх,че ще се разочаровам .
цитирай
219. анонимен - от nikolay_cska
02.11.2010 16:32
Уважаеми господин 218, явно четете постингите тук, както Дявола чете Евангелието. Доктор Гетов предположи и позна преди година диагнозата на баща ми, а една година по-късно, доктор Антимова, без рентгенова снимка, разпозна наличието на счупване, това, което нито Кирил Милев Петков, по-възрастен дори и от Лили Иванова, както и прехваления доктор Здравко, не можаха да установят. Забележете, че Гетов и Антимова не са ортопеди!!!
Уважаема госпожо 219, докато такива като мен плащат данъци, ще има и такива като медицинските лица, учили безплатно за сметка на българските данъкоплатци, които са длъжни да ги лекуват. Ако не им изнася, да стават частници, няма нищо по-добро от това.
цитирай
220. анонимен - към 191
02.11.2010 17:40
Докторе ,тази заплатка няма да я взимаш още дълго време ако не за друго ,то защото няма да има кой да ти я изкарва .Докато пишеш по блоговете и твориш стихчета / В РАБОТНО ВРЕМЕ - 08.04ч./ кой ли се грижи за болните.Нали изкарваш парите на болницата ... хахаха. Като те знам.......ХАХАХАХА.
Затова ли те нямаше на протестите пред общината.Ти си доволен от Янко Коча.И защо плюеш колегите си - Маринов взимал много пари ми той работеше и болните го харесваха.Но теб и женичката ти без болницата ни ви виждам....
цитирай
221. анонимен - А. А. ако беше станала шеф, с нея щеше ...
02.11.2010 17:51
А.А. ако беше станала шеф,с нея щеше да си договори по-висока заплата.
цитирай
222. анонимен - АА ББ
02.11.2010 17:59
Хора, че много ли са 1500 за доктор. Кой свят живеете. Това, че не всеки взима толкова е проблем на самия него си. Има чужбина, там всеки закъсал и неоправен в БГ си търси късмета там.
цитирай
223. анонимен - към 221
02.11.2010 18:00
Каква голяма заплата бе 221 -ви жена му реве ,че няма пари една вафла да си купи / нили беше на екскурзия до Виена та е строшила някое друго евро/...горката..., спомням си как стоеше пред болницата навремето и молеше пациентите да отидат в нейния кабинет.Недоволстват ,уж ги викат в много болници ама като гледам не бягат,може пък да си дават сметка ,че не са толкова добри доктори и никой няма да ги търпи.
цитирай
224. анонимен - Много са за такива като АА и ББ.
02.11.2010 18:06
Много са за такива като АА и ББ.
цитирай
225. анонимен - Сенаторе, няма ли вече да обновиш ...
02.11.2010 18:19
Сенаторе , няма ли вече да обновиш блога.Писна да ми да чета как се плюят социопатите, дето се мислят за велики в тая болница.Дай нещо свежо.
цитирай
226. анонимен - Г-Н НИКОЛАЙЧО, УЖ СИ МНОГО ЕРУДИ...
02.11.2010 20:53
Г-Н НИКОЛАЙЧО,УЖ СИ МНОГО ЕРУДИРАН,НО АЗ ДА ТЕ СВЕТНА,ЧЕ МЕДИЦИТЕ НЕ СЛЕДВАТ ОТДАВНА ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.ДЪРЖАВНО ОБУЧЕНИЕ ОТДАВНА НЯМА,ПОВЯРВАЙ НА БЕЛИТЕ МИ КОСИ.ТАКСАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ НА МЕДИК Е 800 ЛВ НА СЕМЕСТЪР,ДРАГИ МОЙ,КАК ТИ СЕ ВИЖДА.ТИ КОЛКО СИ ПЛАЩАЛ ЗА ТВОЕТО ВИСШЕ,МАЙ ПОВЕЧЕ СИ ИЗПОЛЗВАЛ ДЪРЖАВАТА ?НЕ МИСЛИ,ЧЕ И НА ЧАСТНО ДА ОТИДЕШ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ЧЕШЕ КЪДЕТО ТЕ СЪРБИ!
цитирай
227. анонимен - Нали не триеш бе боклук тук пости...
03.11.2010 07:46
Нали не триеш бе боклук тук постингите без тоа беха 227.
цитирай
228. анонимен - към 189
03.11.2010 23:41
Да,оглеждам се и знаеш ли какво виждам в очите на хората около мен-ужаса от мизерията.Една колежка днес дори ми показа скъсаната си обувка.Не парадирам с това,което съм сега-написах го по повод на обидите,с които бяха засипани лекарите в оряховската болница ,че сме некадърници и т.н.Не се срамувам от финансовото си състояние отпреди 10год.,защото тогава нямах и един ден трудов стаж.Жизненият ми статус колкото и да е нищожен в твоите очи е плод на моя труд.Уважавам достойните хора и мисля,че и те ме уважават.Или поне това виждам в очите им.
цитирай
229. анонимен - към 193
04.11.2010 00:10
Ти нали видя,че ние некадърните колеги ги гоним.Е,умри от злоба,защото Бетов няма да изгоним.И ако Маринов тук пълнеше гушичка иди да видиш в Плевен какво прави.............Защото ние знаем............
цитирай
230. анонимен - Кой ще му даде на Маринов в Плевен ...
04.11.2010 00:17
Кой ще му даде на Маринов в Плевен 2200 лв. основна заплата?Там тези пари не ги вземат шефовете и на 2-те хирургии взети заедно.Обаче ние оряховчани понеже сме,,паралии, му ги давахме.
цитирай
231. анонимен - Да не говорим за рентгенолога от ...
04.11.2010 00:21
Да не говорим за рентгенолога от Ботевград,патоанатома,втория кардиолог ,реаниматорите гастрольори и още МНОГО ДРУГИ.Че Бетов в сравнение с тях -да не забравяме,че той е тесен специалист-си е направо мизерен.
цитирай
232. анонимен - към 231
04.11.2010 00:27
ВСИЧКИ ГОРЕПОСОЧЕНИ ГАСТРОЛЬОРИ СА БИЛИ СЪС ЗАПЛАТИ НАД 2000 лв.ВИДЯХМЕ ГО.
цитирай
233. анонимен - КЪМ 229
04.11.2010 00:34
и кои сте изгонили?маринов не е некъдърен,нали знаеш-не е луд този ,който яде баницата,а този ,който му я дава.а колкото до Бетов, и той да напусне и да иде в Плевен и той ще стои като кон на празни ясли.никъде не е споменато да го гоните,просто посочвам факти,над които ти и той не е лошо да се замислите преди да хвърчите във въздуха и да си играете с хората.но как да стане,като пърдите в едно гърне...
цитирай
234. анонимен - Е, ПАРИЧКИТЕ СВЪРШИХА-И ГУРБЕТА ...
04.11.2010 00:40
Е,ПАРИЧКИТЕ СВЪРШИХА-И ГУРБЕТА СВЪРШИ.КОЙ ЯЛ-ЯЛ.
цитирай
235. анонимен - Никъде не пише, че Маринов е нека...
04.11.2010 00:45
Никъде не пише,че Маринов е некадърен.Някъде да пише,че сме изгонили точно Маринов-той сам си тръгна.Като не му даваме вече 2200.
цитирай
236. анонимен - ба, играем си с хората?Играеше си ...
04.11.2010 00:48
ба,играем си с хората?Играеше си тоя дето даваше по 2200 основна заплата.Играеше си с нашите пари.
цитирай
237. анонимен - Николайчо Петранов ше ти кажа че ...
04.11.2010 07:05
Николайчо Петранов ше ти кажа че като триеш постинги си мноо тъп.Прочети нагоре където дадени отговори са към некой и ти като си изтрил постинг се получава че некой си пише отговор към себе си . Да та иба в ИТ специалиста.Мнноого си тъп Ники.
цитирай
238. petranov - Нито един постинг в блога не е изт...
04.11.2010 10:38
Нито един постинг в блога не е изтрит! Единствено регистрираните потребители могат да си трият сами постингите и това е тяхно право, което аз не мога да отнема дори и да искам. А това, че някои си пише отговор до себе си се прави с цел - да бъда компрометиран и хората да си мислят, че трия постинги. Това са толкова плоски трикове, и мога да уверя тези хора, че няма да успеят! В този блог както нееднократно съм декларирал - АЗ ПОСТИНГИ НЕ СЪМ ТРИЛ, НЯМА ДА ТРИЯ и постоянно ще изнасям информация за да се осветли работата на кмета, Общинския съвет и общинската администрация. Гражданите на община Оряхово имат право да бъдат информирани и след като в официалния сайт на общината това не се прави, аз ще го правя тук.
цитирай
239. анонимен - Много хора тогава си отговарат сами ...
04.11.2010 11:14
Много хора тогава си отговарат сами не е ли подозрително.Ти във всичко виждаш конспирация.
цитирай
240. анонимен - към 236
04.11.2010 22:47
Да бяха само заплатите.Ами парната инсталация за половин милион.Защото ако ,,новата,, парна инсталация(част от радиаторите са стари)е сгряла бившия управител -нас тя не ни сгря нищо.А като гледам няма и изгледи да ни сгрее.
цитирай
241. анонимен - Хайде стига вече с болницата. Ка...
04.11.2010 22:52
Хайде стига вече с болницата.Кажете сега как изглежда Гоцо Неградския след започването на АКЦИЯТА.
цитирай
242. анонимен - Аз чух, че и Гоцо щял да започва ра...
04.11.2010 23:07
Аз чух,че и Гоцо щял да започва работа в Банкя.Няма начин-ДВАМАТА ХОДЯТ В ЕКИП.Горките хорица-тежко им!
цитирай
243. анонимен - към 242
05.11.2010 15:53
Каква Банкя ? Я разкажи!
цитирай
244. анонимен - Изобщо не зная дали е вярно -бившият ...
07.11.2010 16:01
Изобщо не зная дали е вярно -бившият управител така се хвалел пред определени хора.
цитирай
245. анонимен - Каква ти Банкя бе. Клепе из Оряхово ...
09.11.2010 20:28
Каква ти Банкя бе.Клепе из Оряхово със слънчеви очила през ноември!
цитирай
246. анонимен - петранов, тази нощ едно дете на пет ...
04.12.2010 07:17
анонимен написа:
петранов,тази нощ едно дете на пет месеца умираше в бърза помощ от остра бронхиална обструкция,педиатър нямаше,реаниматор нямаше,питам се какво би направил ако това беше твоето дете
ако искате да не умирате пред прага на тази болница,намерете лекари,които да лекуват или я затворете,или я продайте

престанете да залагате живота на децата си/ни

мамка ви

Много сте прави,и да има реаниматор кой-оная бабичка със синджира по краката или хирург оня алкохолик,такива лекари няма да оправят болницата за това да я затварят и лекарите може да обвиняват само себе си,на стачката къде бяха личните лекари,ония частните от втория етаж,хората са казали че лекарите са като вълци,те можеха да си спасят болницата много по рано,но и ние населението сме виновни защото позволихме някои лекари да се държат като Бог а техните заплати са от нас пациентите-изобщо това не е медицина
цитирай
247. анонимен - Как не ви хвана срам да се плюете. ...
04.12.2010 07:34
анонимен написа:
Как не ви хвана срам да се плюете.СРАМОТАААААА! Това на нищо не прилича.Затова и Господ от небето да дойде няма да ни помогне.Тая болница има 135годишна история вие я осквернихте с алчноста и злобата, с която сте пропити. Останахте само социопатив тая болница,а коча ви направи и началници.Замислете се малко. Кой ще ви търпи в друго лечебно заведение хистериите-НИКОЙ. Станахте за смях,но посрамихте и името на болницата.

Точно така много добре казано- Браво
цитирай
248. анонимен - Уважаема госпожо 216, буквите &...
04.12.2010 08:11
анонимен написа:
Уважаема госпожо 216, буквите "и" и "е" се намират една до друга, ако се ползва БДС стандарт. По този стандарт пишат хора, раждани преди 1965 г. Уважавам белите ви коси и поднасям извиненията си. Възрастта ви не извинява пълното непознаване на пунктоационните правила в българския език. Не знам подробности за протеста, но подкрепям напълно доктор Али. Искам да внеса едно пояснение. Аз не атакувам работещите в Бърза помощ, а само отделни лица. Мога само да благодаря на доктор Гетов за професионалните му действия преди година, той постави вярна диагноза на баща ми, за разлика от набедения за ортопед доктор Здравко. Не мога да си замълча, обаче, за два случая на престъпно поведение на служители на Бърза помощ. За единия вече споменах, ще спомена и за 2004 г., когато трябваше да давам хиляди обяснения на некъф шибан фелдшер, който не ми вярваше, че се превивам от болки поради бъбречна криза, а той ме съветваше да звъня в 3.30 часа през нощта на личния си лекар. След това, в Бърза помощ една младичка лекарка ми връчи леген да повръщам в него и ми каза да чакам, защото била заета с друг случай. След 20 минути реши да види какво ми има, след още полвин час подигравателно ми препоръча да отивам на работа. Малко по-късно изследванията показаха наличие на сериозен проблем с бъбреците. Как бихте коментирали тези "професионални" действия, моля?

действията са професионални,бъбречна криза боли много,но при два случая в спешна помощ само с един лекар ще чакаш,и единственото което ще ти направят е една коктеилна инжекция за болката и евентуално банка,след това звъниш на личния си лекар да те настани в болница дори в 3.30ч.защото е длъжен и се благодари че,има такива шибаняци в спешна помощ че,утре ако ти умираш този шибан фелдшер вместо да дойде да ти спаси живота ще бъде някъде на 40км.от Оряхово само с една линейка за някой мангал и ще държат с шофьора лигена да повръща и ще го мъкнат с носилката 50м. за 300лв.заплата вместо да спасяват шибаняк като теб
цитирай
249. анонимен - Прости им Господи,те без да искат...
29.12.2010 02:28
Простете ме за израза,но Всички сте изтрещяли! В Оряхово нещата са си същите,а и имената с малки изключения,като преди ! По стар БЪЛГАРСКИ обичай ако някой не става за нищо го правим шеф за да не пречи,а всъщност точно това прави. Уви 500 години османско , 160 византийско робство и 40-50 комунистическо робство са оставили не следа а кратер в съзнанието на Българина. Колкото и да "Поствате"-каквито и мисли да бистрите истината е само една!!! Работа,работа и в почивката пак работа !!! Със прискърбие мога да ви съобщя,че в нито едно учереждение в Оряхово не се работи,а кметството е без коментар.Ако искаме нещо да се случи в иначе скучния животец се налага да накараме ръководните мързеливци и "вся остальная сволоч" да се размърдат,а това не става с "Постинги" и заяждане по форумите ! УСПЕХ
Искрено ваш съгражданин от дъжд на вятър !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5806941
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930