Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2011 20:50 - МБАЛ Оряхово получи разрешение за осъществяване на лечебна дейност.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 66846 Коментари: 281 Гласове:
0



      Днес научих от г-н Луканов, Управител на "МБАЛ-Оряхово" ЕООД една радостна новина. Болницата ни получи разрешение за осъществяване на лечебна дейност. Много хора работеха срещу  Оряховската болница и бяха уверени, че тя   няма да може да бъде лицензирана според новите правила и съответно вещаеха, че здравното заведение ще бъде "изтрито" от здравната карта на страната и други подобни. За наша радост, те в крайна сметка не се оказаха прави. Г-н Луканов за краткото време, което имаше успя да подготви необходимите документи и съответното разрешение е вече факт. Разбира се не трябва да пренебрегваме и екипът от болницата който работеше ден и нощ, всеотдайно, за да може болницата ни да я има! Аз лично искам да благодаря на всеки, допринесъл за получаването на това изключително важно разрешение и да пожелая на работещите в болницата успех!  От своя страна аз лично, а предполагам и по-голямата част от колегите от Общински съвет гр.Оряхово ще се опитваме по всякакъв начин да помогнем на НАШАТА болница да излезе от кризата, където я набутаха съмнителни хора с тъмни помисли и користни намерения.
  Тъй като аз винаги работя с документи и факти по-долу можете да видите сканирано и самото разрешително.
image
image



Гласувай:
0



1. анонимен - Радостни ми Петранов, не разбрах от ...
12.01.2011 21:03
Радостни ми Петранов,не разбрах от изброените отделения и т.н. с какво Оряховската болница покрива критериите за МБАЛ.Ще се постараем съответните органи да разследват как е лицензирана болницата като не отговаря на истината за нужните отделения и обезпечаването с медицински персонал.
цитирай
2. petranov - Не се съмнявам, че ще се постараете ...
12.01.2011 21:11
Не се съмнявам, че ще се постараете уважаеми/а! Не е лесно да си мислите, че вече сте успели да прилапате болницата ни и изведнъж някой да развали работата. За радост в този град има честни и достойни хора, които няма да позволят да "изтриете" 130 годишната ни болница!
цитирай
3. анонимен - Драги ми 1. Защо не се постара по в...
12.01.2011 21:37
Драги ми 1.Защо не се постара по време на управлението на Кочев да провериш как болницата е била обезпечена с мед .персонал.Защо не дойде лично да потърсиш втория гастроентеролог,втория невролог,втория кардиолог,патоанатома,пулмолога ,физика,рентгенолога и др.?Защото тогава сигурно ти лапкаше добре и нямаше интерес да се знае истината.Е,преседна ли ти вече?
цитирай
4. анонимен - Радостни ми Петранов, не разбрах от ...
12.01.2011 22:02
анонимен написа:
Радостни ми Петранов,не разбрах от изброените отделения и т.н. с какво Оряховската болница покрива критериите за МБАЛ.Ще се постараем съответните органи да разследват как е лицензирана болницата като не отговаря на истината за нужните отделения и обезпечаването с медицински персонал.

Задава ви се обикновен въпрос,а вие реагирате като ужилени.Много е просто като няма обезлечаване със специалисти как болницата отговаря на условията за лицензиране.Подаването на невярна информация е престъпление.Паднахте на нивото на Кочев,а именно че без лъжа няма лиценз.
цитирай
5. petranov - Уважаеми 4. анонимен, Точно днес ...
12.01.2011 23:10
Уважаеми 4. анонимен,
Точно днес разговаряхме с г-н Луканов. Вярно е, че човекът има някои затруднения, но в общи линии до края на месеца ще успее да се справи. И то с РЕАЛНО РАБОТЕЩИ ЛЕКАРИ! Това е, което той сподели с нас - не е проблем да се намерят "дипломи", въпросът е да работят реални хора, а не номера на дипломи. Всеки един лекар може да реши по всяко време да напусне. Това е въпрос на личен избор. Това не значи обаче, че автоматично като напусне д-р Х и лиценза на болницата се отнема или пък са подадени неверни данни. Освен специалисти болницата трябва да отговаря и на много други условия и явно в министерството са преценили, че болницата ни има бъдеще. Да не говорим, че медицинските стандарти динамично се променят. Например нямаше да може да има инфекциозно отделение I - ниво, но като се видя кризата в Стара Загора много бързо концепциите се попромениха. Така че не бързайте да обвинявата който и да било в лъжа. Както се видя напоследък и в медиите дори в преобезпечена болница като ИСУЛ могат да се случат трагични инциденти и грешки. Знам, че за някои хора е непоносима мисълта, че не успяха да изпълнят плана си. Знам, че същите тези хора няма така лесно да се откажат от намеренията си. Също така знам обаче, че в болницата все още има много достойни хора, които ще помогнат на сегашния управител и пак ще успеят да изправят болницата на крака. Никой не иска болница, която не отговаря на условията. Г-н Луканов полага усилия болницата РЕАЛНО да отговаря на условията, а не да ни лекуват "дипломи".
цитирай
6. анонимен - Да, Петранов няма да е зле да се пу...
12.01.2011 23:41
Да,Петранов няма да е зле да се публикуват заплатите на всички служители в болницата,макар да не са поименно,а само по длъжност.
цитирай
7. анонимен - а "херургия" и аго ще има ...
13.01.2011 02:14
а "херургия" и аго ще има ли за вбъдеще
цитирай
8. анонимен - Здравейте и от мен-Гери съм. Най ...
13.01.2011 10:52
Здравейте и от мен-Гери съм.Най напред искам да изразя и аз задоволство от факта,че нашата болница е получила разрешение за извършване на лечебна дейност.Това е факт,който не може да не радва хората в община Оряхово.И в тоя ред на мисли съм изумен от писаниците на №1.Не го знам кой е и какъв е,но искам да му кажа,че всичко това не му прави чест-особено ако живее в тая община и най-вече ако е работещ в тази болница/какъвто предполагам,че е/.За сетен път се убеждавам,че кой каквото сам на себе си направи,никой друг не може да му го направи.Критериите са си критерии,изискванията са си изисквания,уважаеми№1,но освен писаните правила има и неписани,нали!Ако не искате да помагате на болницата,не и пречете!Аз лично неведнъж съм спорил с Ники Петранов по много въпроси,но в едно нещо го подкрепям-ние имаме нужда от болницата си!А на вас като не ви изнася-свят широк!И честита новата 2011г.на автора на блога и всички,които четат и пишат тук!
цитирай
9. анонимен - прав е
13.01.2011 11:17
Прав е Гери, че се налага подкрепа за болницата, но да изчакаме да видим по колко клинични пътеки ще работим, защото в момента работим по 19.
Като се знаем какви сме, я стигнем до 30 клинични пътеки, я не. Представям си една утопия, в болницата се получават всеки ден по десет молби за работа на лекари от цялата страна, устремили са се от Айтос, Полски Тръмбеш, село Бреница и други стратегически населени места.
цитирай
10. анонимен - за Путаранов
13.01.2011 16:33
Путаранов, няма нужда никой да работи срещу болницата, ти ни стигаш.
цитирай
11. petranov - Еххх, 10-ти, така ма радва безси...
13.01.2011 18:20
Еххх, 10-ти, така ма радва безсилието Ви. Явно нищо друго не можете да измислите освен да обиждате хората и то анонимно!
цитирай
12. анонимен - Петранов тия дори не могат да се з...
13.01.2011 22:54
Петранов тия дори не могат да се зарадват че имат този документ и са една от първите лицензирани по новия закон болници.Не им се обяснявай а продължавай в същия дух.Има хора които оценяват това което правиш.
цитирай
13. анонимен - към 9
13.01.2011 22:57
щом ни натресоха Коча -рязан помак, защо да не дойде лекар от Бреница?
цитирай
14. анонимен - Че от помашко-къде по-стратеги...
13.01.2011 22:59
Че от помашко-къде по-стратегическо?
цитирай
15. анонимен - И зам. глав. счетоводител да си и...
13.01.2011 23:01
И зам.глав.счетоводител да си имаме-и той да е от помашкия край.
цитирай
16. анонимен - И физик ни доведете-от шопско да е. ...
13.01.2011 23:03
И физик ни доведете-от шопско да е.Татю му най-малко рентгенолог да е.
цитирай
17. анонимен - И ако отворите херургията-стар...
13.01.2011 23:09
И ако отворите херургията-старшата да е ромска курва.
цитирай
18. анонимен - Да, Петранов няма да е зле да се пу...
14.01.2011 07:43
анонимен написа:
Да,Петранов няма да е зле да се публикуват заплатите на всички служители в болницата,макар да не са поименно,а само по длъжност.

Да бе, да видим колко са онеправдани.
цитирай
19. анонимен - 12, заслугата за лицензирането на ...
14.01.2011 08:08
12, заслугата за лицензирането на Болницата не е на Петранов,повярвай ми! Ако си я преписва на себе си - това е поредната му лъжа!
цитирай
20. анонимен - 19
14.01.2011 08:12
Че е лъжа,лъжа е.Но една лъжа повтаряна многократно става истина.Само човек който не познава Петранов може да му повярва.
цитирай
21. анонимен - Поздравления за усилията и успеха ...
14.01.2011 08:49
Поздравления за усилията и успеха на Г-н Луканов и работещите в болницата !Дано да сме попаднали вече на точния човек.Винаги някой отвън трябва да ни спасява,защото ние тук се ядем като рибите.Прочетете какви ги пишете в този блог исе засрамете от това!
цитирай
22. анонимен - анон.
14.01.2011 09:27
Каква е връзката на Луканов с Оряхово?
Назначаването му за управител да не се окаже като на ...
цитирай
23. анонимен - Луканов се яви на конкурса и го &q...
14.01.2011 09:36
Луканов се яви на конкурса и го "спечели" в люта битка със себе си.Интересно защо Антимова,протежето на Петранов, и Гуленов не се явиха на конкурса.
цитирай
24. petranov - 19 и 20 - много ви е мъчно, че болни...
14.01.2011 17:50
19 и 20 - много ви е мъчно, че болницата получи лиценза си. Никога не съм си приписвал чужди заслуги. За навременната подготовка и получаването на лиценза на болницата заслугата е единствено на г-н Луканов и екипът му от болницата. Това твърдя и в постингът си по-горе. Колкото до конкурса 23, Вашият любимец г-н Янко Кочев също беше единствен кандидат. Д-р Антимова не можеше да се яви на конкурса, тъй като не притежава квалификационната степен "здравен мениджмънт" каквито са изискванията на Закона и Наредба № 9 на Министерството на здравеопазването. Защо д-р Гуленов не се е явил на конкурса аз не мога да знам. Разбира се може да го попитате лично. Явяването или не на даден конкурс e лично решение на всеки. Конкурсът беше надлежно обявен в медиите и всеки, който е имал желание да се яви е можел да го направи.
цитирай
25. анонимен - Ха-ха, а Луканов има Здравен мен...
14.01.2011 19:36
Ха-ха,а Луканов има Здравен менинджмънт...не ни разсмивай! Да не влизаме в подробности,че ни взеха лиценза! Или и това не знаеш? Та то е обществена тайна,ами дано някой не го раздуха,че загиваме!
цитирай
26. petranov - Доколкото ми е известно г-н Луканов ...
14.01.2011 19:40
Доколкото ми е известно г-н Луканов има всички изисквани документи. Или твърдите, че петчеленната комисия по избора е извършила огромно закононарушение? Ако е така имате пълното право да сезирате съответните органи!
цитирай
27. анонимен - 26
14.01.2011 21:29
Дърпането ти да отговориш за дипломата на Луканов ни навежда на мисълта,че не всичко е наред.Нека някой ти подхвърли копие от дипломата му.
цитирай
28. petranov - Не се дърпам 27-ми, просто наистина ...
14.01.2011 22:09
Не се дърпам 27-ми, просто наистина никога не съм виждал документите за конкурса. Защо да ми подхвърлят дипломата на г-н Луканов? Ако Ви интересува това защо не го попитате лично? Мисля, че няма да Ви откаже отговор. Лично аз уважавам членовете на комисията по избора. Припомням Ви състава и:
1. инж.Венцислав Кънев - председател на ОбС Оряхово
2.адв.Георги Сапунов - юрист
3. д-р Пешева - лекар в "МБАЛ-Оряхово" ЕООД
4. д-р Ставрова - Директор на РЦЗ Враца
5. Шенай Амиш - заместник-кмет на община Оряхово
Предполагам, че имате доверие на поне един от изброените, а никой от тях не е имал претенции към дипломите и образованието на г-н Луканов.
цитирай
29. анонимен - петранов, дразнешо е когато си к...
14.01.2011 22:18
петранов,дразнешо е когато си компетентен по въпроси ,касаещи твоята лична изгода,а когато трябва да се отговори на не много труден въпрос те наляга амнезия и апатия.
цитирай
30. petranov - 29, дразнещо е, когато непрекъс...
14.01.2011 23:32
29, дразнещо е, когато непрекъснато задавате въпрос за дипломата на г-н Луканов, но не смеете да зададете въпросът лично на него. Имахте такава възможност. Просто ако има нещо нередно с дипломата на г-н Луканов, той нямаше да бъде допуснат до конкурс! Ако пък Вие знаете нещо, което не е известно на комисията, като например диплома тип "Калинка", е редно да подадете сигнал до компетентните органи.
цитирай
31. анонимен - Петранов версията, че Луканов няма ...
15.01.2011 00:00
Петранов версията,че Луканов няма диплома за здравен мениджмънт в болницата я е захапал един,на който обещаваха да е следващия управител.Просто вие така го хлъзнахте че още не може да се оправи.Та тоя същия ще става кебапчия щото за друго не го става.Мога поименно да ти напиша кои доктори пишат тук срещу теб защото повечето използват компютри в болницата.Те не са много и често страдат от радвоявяне и разтрояване на личността.
цитирай
32. анонимен - Напиши ги де. Или и ти като Петранов ...
15.01.2011 08:44
Напиши ги де.Или и ти като Петранов само твърдиш че знаеш кой стои зад написаното.Келеш.
цитирай
33. анонимен - Добре, че беше циганина или рязания ...
15.01.2011 15:44
Добре,че беше циганина или рязания помак или там незнам какъв е да купи на тоя дето сега ще става кебапчия диплома по мениджмънт.Защото бъдещия кебапчия никога нямаше да я има.Планът беше като стане управител -тоя дето сега го наричаме бъдещия кебапчия да не прави ревизия и рязания помак да не го преследват за злоупотреби.Добре измислено-един ден ще пусна кокала на теб,но ти няма да ме преследваш...........Обаче стана друго...........Дано да стане и по-хубаво!!!
цитирай
34. анонимен - А тези, които страдат от раздвоя...
15.01.2011 15:49
А тези,които страдат от раздвояване и разтрояване на личността вече не са тук.Защото парите добре ги раздвоиха и разтроиха.Добре,че имат,,щастливи семейства,,.
цитирай
35. анонимен - 30
15.01.2011 15:55
Може и да те дразни въпроса за дипломата на Луканов,но нали ти си човека който си бил "натоварен" от жителите да контролираш,поне ти така твърдиш,ако помниш какво пишеш.Хайде изконтролирай и дипломата на Луканов,гризач нещастен.
цитирай
36. анонимен - Молба за отговор
15.01.2011 16:42
33,вероятно пишеш за Балив.Това няма никакво значение,защото Коча изобщо не е и няма да бъде приследван.Просто няма кой да го преследва,няма българска институция,която да го направи.Моля някой ако е на ясна със законодателството да обясни на всички ако предположим ,че се докаже злоупотребата на манго каква ще е законодателната и материална отговорност.Ще върне ли част от парите,които сега сми натоварени ние,работещите от болницата и вие,данъкоплатците да връщаме.Моля за компетентно мнение
цитирай
37. анонимен - Добре, че рязания помак имаше ди...
15.01.2011 16:51
Добре,че рязания помак имаше диплома щото иначе кой щеше да ни нагласи така добре!Добре,че купихме и на кебапчията диплома-щото нали той трябваше да ни дооправи!Е-е-е ,що не избрахме кебапчията бе хора!Сега нямаше да търсим пари за финансова ревизия............
цитирай
38. анонимен - Петранов
15.01.2011 16:52
Браво за разрешението,но питате ли нас,които работим в тази болница,на чий гръб е това...Изкарахме месеца,вкл. и Новогодишните празници с 50 % заплата,което прави около 220 лв.за лекар,150 на мед.сестра,120 на санитар.Това според вас нормално ли е ?Защо ще ни взимат от приходите и да плащат дълта на Коча от нашите пари ,а ние да изнемогваме!Петранов,така всики може да връща дългове,като има балами,които да изкарват пари,а за тях само жълти стотинки.Не е зле да преосмислите оздравителната политика на управителя,защото потърпевшите сме ние.
цитирай
39. анонимен - Какво би отговорил Петранов?Имате ...
15.01.2011 16:55
Какво би отговорил Петранов?Имате си "легитимно" избран управител обърнете се към него.
цитирай
40. анонимен - 38
15.01.2011 16:56
Точно така!По тази логика понеже Общ. съвет не си е вършел както трябва работата,когато е трябвало да контролира помака,да се отдържа и от тяхната заплата,а по-добре да дарят парите си от заседанията ЗА ПОГАСЯВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ НАТАКА СКЪПИЯТ ИМ КОЧ!
цитирай
41. анонимен - Манго може да стане булка в затвора!
15.01.2011 16:57
Манго може да стане булка в затвора!
цитирай
42. анонимен - 41
15.01.2011 17:00
Може,но няма да стане поради това,че майка му го е родила с късмет-да живее и мами в България,където няма закони и справедливост!
цитирай
43. анонимен - АААААААААААаа, нищо не се знае м...
15.01.2011 17:08
АААААААААААаа, нищо не се знае момчетата от ДАНС са в болницата.Вие нашия манго за най-умен ли го имате?Ще да има и по-умни от него!
цитирай
44. анонимен - И напълно съм съгласен с 40!Общ. ...
15.01.2011 17:15
И напълно съм съгласен с 40!Общ. съвет допусна това да се случи.На този общ.съвет Коча наистина му беше много скъп.Колко пъти имаше предложение за намаление на заплатата му-общ.съвет никога не приемаше!Нека сега общ.съвет да изплаща 20 хил.,които ,,болницата ,,му дължи.Защо болницата да му ги дължи?общ.съвет му ги дължи,защото общ.съвет всеки път защитаваше заплатата му!
цитирай
45. анонимен - 43, незнам за какво говориш, ама ...
15.01.2011 17:20
43,незнам за какво говориш,ама момчета от ДАНС в болницата не съм виждал,а и Коча нещо се губи напоследък от Оряхово! Да не се е покрил?
цитирай
46. анонимен - Коча е в София, купил си е апартамент ...
15.01.2011 17:25
Коча е в София,купил си е апартамент и циганската курва го посещава през почивните дни,а не тук бъхтим без пари да му върнем дълга!Безобразие!Ако няма резултат от проверките на ДАНС,дано Господ го накаже него и Младен и целите им семейства.Сигурна съм,че много хора се молят за това!Дано!
цитирай
47. анонимен - Мен ако питаш друга курва е намерил. ...
15.01.2011 18:21
Мен ако питаш друга курва е намерил.Някоя друга миризлива циганка......
цитирай
48. анонимен - Точно така!По тази логика понеже ...
15.01.2011 19:06
анонимен написа:
Точно така!По тази логика понеже Общ. съвет не си е вършел както трябва работата,когато е трябвало да контролира помака,да се отдържа и от тяхната заплата,а по-добре да дарят парите си от заседанията ЗА ПОГАСЯВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ НАТАКА СКЪПИЯТ ИМ КОЧ!

цитирай
49. petranov - 38 - изрично подчертавам, че пол...
15.01.2011 20:08
38 - изрично подчертавам, че получаването на разрешението се дължи на г-н Луканов и екипът му. Общинските съветници или поне повечето от тях много добре съзнаваме тежкото положение на работещите в болницата. Още повече, че мнозинството от вас нямат никакъв "принос" за натрупването на огромните дългове. Именно поради тази причина се опитваме да ви подпомогнем, като общината изтегли кредит и го предостави на болницата. Поради същата причина обявихме за продажба и 32 дка общински парцел източно от фериботния комплекс. За съжаление обаче тези наши решения бяха върнати от Областния управител, тъй като били незаконосъобразни - нямали сме право да подпомагаме търговско дружества, каквото е болницата. Ние прегласувахме решенията и сега те са обжалвани пред Административния съд от Областния управител. Преди два дни се срещахме отново с г-н Луканов. Той също е разтревожен от това, че изкараните от вас пари отиват за погасяване на дълговете. В новия бюджет на общината ще заложим възможно повече средства за подпомагане на болницата. Трудно е да направим нещо, докато кмета на общината и Областният управител блокират всяко наше решение. Ние обаче сме решени да се борим докрай за болницата си. Неслучайно тук публикувах как Общинския съвет във Велики Преслав е подпомогнал болницата си. Значи е възможно! Това обаче става, когато всички мислим в една посока и подкрепяма болницата си.
36 - Мога да Ви уверя, че ще бъде извършена ревизия на болницата. Това, което ни спираше да сега е липсата на пари, тъй като и извършващите ревизия искат да им бъде платено. В новия бюджет на общината ще предвидим средства за извършване на ревизия както на болницата, така и на общината. Обаче за съжаление ако се открият закононарушения много малка е вероятността парите да се върнат в болницата. Така или иначе всички ще трябва да покриваме дълговете.
Между другото кметът на общината е внесъл докладна, в която иска да му разрешим да подпише Запис на заповед и да поеме дълг от около 69 000,00 лева. Това по така наречения проект "Ла Субия". Тези пари са за провеждане на семинарчета в Испания и тук за обмяна на опит. Просто споделям как за това кметът е съгласен да се поеме дълг, пък за болницата не.
цитирай
50. анонимен - Браво на кмета! Ами разрешете му!То ...
15.01.2011 20:46
Браво на кмета! Ами разрешете му!То е ясно след него и потоп!Какво ще видят тези испанци в Оряхово? Може би да се научат как се управлява не правилно една община. Друго няма какво да видят тук. Като дойдат ни извикайте да ги разходим до болницата да обменят опит. Срамно е за Вас господин кмете! Няма за какво да каните тук който и да е!Няма с кокво да се похвалите!
цитирай
51. анонимен - 49
15.01.2011 21:58
Отново ни натрапвате опита на Велики Преслав.Аз ще бъда по-краен,общинския съвет и кмета да задължат всички собственици на имоти и апартаменти да монтират лампи пред имотите и апартаментите си.Икономисаните средства от улично осветление отиват за болницата.Всички ученици да носят всяка сутрин по една цепеница в раниците си - икономисаните пари за отопление отново за болницата.Дупките по улиците и снегопочистването се поемат от жителите на общината -икономиите отново за болницата.Така най-после откачалката Петранов ще замълчи и ще насочи енергията си на друго място.
цитирай
52. анонимен - а на някой
15.01.2011 22:39
А на някой направи ли му впечатление какво пише във "великото" ни разрешително за дейност:
По следните специалности, от които липсват хирургия, анестезиология и интензивно лечение, гастроентерология, акушерство и гинекология, нефрология, пневмофтизиатрия. Браво Путаранов, е те така се води борба за болницата. Заслужаваш поздравления, но все пак останаха специалности, нищо догодина ще ги премахнем и тях от разрешителното ни за дейност и ще остане само разрешително за селска здравна служба, браво Путаранов!
цитирай
53. анонимен - кое
15.01.2011 22:44
Кое е интелигентното на Антимова /нарочно пропускам д-р/,че обикаля като гладна кучка в болницата, след като напусна.
Че чака Луканов да и даде 2000 лева заплата и тогава пак да започне работа, че вече няма кой да и урежда документи /Кочев и нея уреди за ЕМГ/, че сега няма "приемам те, ако носиш направление 3, ако не носиш няма да те взема", а това че си болен и имаш нужда, просто няма значение.
Ако тя е интелигентна, значи си заслужаваме и Путаранов.
цитирай
54. анонимен - към 52
16.01.2011 10:21
Защо е така?Защото тези лекари ги нямяше .имахме само купените им дипломи за по 3000лв.И затова стигнахме дотук!И аз искам 3000лв.заплата?Ами ако всеки един от лекарите работещи в болницата поиска тази заплата?Защо на някои да се дава,а на други не?Всеки може да изнудва.....И видяхме какъв е резултата!
цитирай
55. анонимен - Путаранов, няма ли да ни светнеш кой ...
16.01.2011 10:37
Путаранов,няма ли да ни светнеш кой длъжности са заети от мъртви души за да се лицензира болницата.
цитирай
56. анонимен - 53
16.01.2011 12:11
Гастроентерология,пневмофтизиатрия,нефрология влизат в разрешението за отделение по вътрешни болести,това са сектори към самото отделение,а и за част от заболяванията е достатъчна специалност вътрешни болести,каквато имат всички в отделението,с изключение на Д-р Али,той няма никаква.Относно ОАИЛ,АГО,Х.О наистина няма,но ако погледнете реално не всяка Общинска болница разполага с такива.Анесезиолози определено трябва да има,дори и да няма ОАРИЛ,това е изискване за доста кл. пътеки от всички специалности,а и за по-добър професионализъм.
цитирай
57. анонимен - анон.
16.01.2011 19:54
Как да няма хирургия, нали д-р Гуленов е тук.
Той нали е хирург с две специалности- на печата му пише хирургия и детска хирургия?
цитирай
58. анонимен - 57
18.01.2011 17:22
Една птичка пролет не прави.А екип.
цитирай
59. анонимен - http://dariknews. bg/view_ar...
18.01.2011 19:14
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=654554
цитирай
60. анонимен - Петранов в болницата се носи слух че ...
18.01.2011 22:37
Петранов в болницата се носи слух че Коча е разследван от ДАНС.Поздравления.Дано да успеете да вкарате кръдливия смъркащ коч където му е мястото.Освен това чух че за парното дето ни топли в студените зимни дни сме платили не 600 хиляди а над 800 хиляди.
цитирай
61. анонимен - 60
19.01.2011 09:20
Парното ли е по-важно от клиничните пътеки които трябва да бъдат договорени със здравната каса при липса на лекари.Оставете го Петранов,той каквото можа да оплеска го оплеска.
цитирай
62. анонимен - 60
19.01.2011 09:56
Абе вие в болницата сте като селска хлебарница"носи се слух".При вас се носи,на Петранов му ги пъхат под чистачките.Ебати шпионския град сме станали.
цитирай
63. анонимен - от 60 до 61
19.01.2011 10:04
И договарянето е важно,но откраднатите над 800 хил.показват къде са нашите пари.Дано хората от ДАНС си свършат работата.
цитирай
64. анонимен - 63
19.01.2011 11:27
Колко струва една парна инсталация според теб.За всичко си има документи,които ние никога няма да видим.
цитирай
65. анонимен - А на някой направи ли му впечатление ...
19.01.2011 14:49
анонимен написа:
А на някой направи ли му впечатление какво пише във "великото" ни разрешително за дейност:
По следните специалности, от които липсват хирургия, анестезиология и интензивно лечение, гастроентерология, акушерство и гинекология, нефрология, пневмофтизиатрия. Браво Путаранов, е те така се води борба за болницата. Заслужаваш поздравления, но все пак останаха специалности, нищо догодина ще ги премахнем и тях от разрешителното ни за дейност и ще остане само разрешително за селска здравна служба, браво Путаранов!

Селска,селска,ама и нея Путаранов ще я закрие,щото е амбициозен и като стане кмет една грижа по-малко.
цитирай
66. анонимен - Абе то добре че беше Петранов та и...
19.01.2011 16:35
Абе то добре че беше Петранов та изгони Коча защото иначе съвсем я бяхме втасали.
цитирай
67. анонимен - 66
19.01.2011 16:54
Стига приписвахте на Путаранов разни геройства.Той сам казва ,че това е станало с общите усилия на всички.
цитирай
68. анонимен - И голямото крадене стана с общите ...
19.01.2011 22:42
И голямото крадене стана с общите усилия на много хора-т.нар.съветници.Те му съдействаха(мълчаха като путки),защото циганина им купуваше дипломи по мениджмънт,ЕМГ и др.Пътуваха из цяла България на наш гръб.И заплати от 1500лв. нагоре.Много яко е било..........
цитирай
69. анонимен - Абе 67 опитвам се да бъда обективна. ...
19.01.2011 23:05
Абе 67 опитвам се да бъда обективна.Преди две години само Петранов и Здравко Николов се опълчиха на смъркащия Коч.Явно ти обаче си от тези за които пише 68-грозно е да преиначаваш името на човек.
цитирай
70. анонимен - 69
20.01.2011 10:06
Като се опитваш да бъдеш обективна защо не кажеш,че същите тези хора/Петранов и Николов/ се бореха и срещу Велков.Особено лицето Николов,наричам го лице ама той е пълен задник.Те искат от всеки управител да играе по тяхната свирка.
цитирай
71. petranov - Уважаеми 70, В постинга си не сте ...
20.01.2011 10:36
Уважаеми 70,
В постинга си не сте точен. Никога не съм се борел срещу д-р Велков! Вярно е, че съм гласувал за неговото освобождаване, но там мотивите ми бяха, че не е проведен съответния конкурс както е по закон. От никого на искам да "играе по свирката ми". Никога и при никой управител не съм си позволил да отида и да лобирам за свои лични или на приятелите си интереси. Ако имате конкретни факти, че съм се опитвал някой "да играе по свирката ми" ще Ви помоля да ги представите. Иначе просто ще приема думите Ви като долнопробна лъжа, целяща да ме оклевети.
цитирай
72. анонимен - 71
20.01.2011 11:07
За Велков не бил проведен конкурс, за Кочев също.Като питаме за дипломата на Луканов - всичко е наред.Наред,наред,ама никой нищо не знае за дипломата.И този конкурс мирише отвсякъде.
цитирай
73. анонимен - анон.
20.01.2011 14:02
Важното е да стане това,което са намислили другарите!
Защо сега не дойдат и да ни запознаят другарите от РЦЗ-д-р Ставрова,М. Шарков, др. Гъндев, дупетатина Янко Здравков какво още са намислили?
Дали са подготвили транспорт за извозване на евентуалните болни към болницата им във Враца? Защо пък да не вземе отношение и Цв. Янковата от партията им?
цитирай
74. анонимен - Защо не пишете по същество, ми само ...
20.01.2011 14:16
Защо не пишете по същество,ми само се рънкате?Започнаха ли да се дават заплати редовно на хората?Пенето ли ще си остане главна и сега?Напуснаха ли с-во А. и Б.Б.?Какво стана с отчета?
цитирай
75. анонимен - Семейството би се махнало, но ни...
20.01.2011 14:18
Семейството би се махнало,но никъде не ги искат.
цитирай
76. анонимен - анон.
20.01.2011 15:16
Пенето да напусне-къде ще отиде,къде да се маже?!
Крумчо ще започва да събира подписи с нова подписка-тази за Кочето свърши-
новата е за...
цитирай
77. анонимен - анон.
20.01.2011 15:17
Д-р Ант. Георгиев знае кои да кани и назначава!
цитирай
78. анонимен - МИТЕ, МИ ТИ БЕ КЕБАПЧИЯ ПРОСТ. НАЛИ ...
20.01.2011 20:50
МИТЕ, МИ ТИ БЕ КЕБАПЧИЯ ПРОСТ.НАЛИ ЩЕШЕ ДА ХОДИШ В КНЕЖА?НЕ ТЕ ЛИ ИСКАТ?КьОПАВАТА -И НЕЯ ЛИ НЕ Я ИСКАТ?Е, ТАКИВА БОКЛУЦИ НИКЪДЕ НЕ ГИ ИСКАТ!
цитирай
79. анонимен - За какво са им на хората тези нека...
20.01.2011 20:56
За какво са им на хората тези некадърници.Да им изкарват заплатите?
цитирай
80. анонимен - към 72
20.01.2011 20:58
Ми да вземем дипломата на Митето-като не го искат в Кнежа?Няма да оставим я тая ценна диплома прах да събира!
цитирай
81. анонимен - към 76
20.01.2011 21:00
Да вземем да върнем Адела-като не искате Пенчето!Че и на Адела дипломата отлежава,пък толкова пари потрошихме и по нея!
цитирай
82. анонимен - Айде, айде. За ЦИГ-МАГ дипломи не ...
20.01.2011 21:55
Айде,айде .За ЦИГ-МАГ дипломи не трябват!Там има касов апарат.Той си смята.
цитирай
83. анонимен - Стигам до извода, че общ. съветници ...
20.01.2011 22:46
Стигам до извода,че общ.съветници не искат да има болница.Как пари за екскурзии в чужбина се намират,а за болницата-не!ама кмета пречел- казват общ.съветници...........Ами като пречи кмета г-да общ.съветници-време е да избирате!Кмета или болницата........искам да кажа,че друг кмет може да си изберем,но друга болница не можем да си направим.
цитирай
84. анонимен - Парите са по проект. Докога ще се ...
21.01.2011 00:11
Парите са по проект.Докога ще се толерира болницата и шепа алчници работещи в нея.Малко са хората в болницата ,който си заслужават с честен труд парите.
цитирай
85. анонимен - ИСКАМЕ АДЕЛА, ИСКАМЕ АДЕЛА! ЛЕЛЕ ...
21.01.2011 07:21
ИСКАМЕ АДЕЛА,ИСКАМЕ АДЕЛА! ЛЕЛЕ ПРОСТОТИЯ ГОЛЯМА НИ НАЛЕГНА-СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ ХОРА,АДЕЛА-ДЕБЕЛА ,ЦИГАНКА МИРИЗЛИВА,КАКВО ВИ ПРЕЧИ? И БЕЗ ТОВА НЕМАМЕ ХОРА,А И КОЧА Я УПОТРЕБЯВА САМО В ПОЧИВНИТЕ ДНИ-ТАКА ЧЕ МОВЕ ДА СИ Я ПРИБЕРЕМ
цитирай
86. анонимен - Искаме да знаем за дипломата на Л...
21.01.2011 10:05
Искаме да знаем за дипломата на Луканов.
цитирай
87. анонимен - анон.
21.01.2011 10:12
Това ли е най-важното?
Нали се труди момчето,какво толкова-диплома,та диплома.
Важното е да прави това за което е изпратен!
цитирай
88. анонимен - 87
21.01.2011 10:22
Правилно - за това което е "изпратен".
цитирай
89. анонимен - Уважаеми 87, важно е, защото по з...
21.01.2011 18:09
Уважаеми 87,важно е,защото по закон е така – Наредба номер 9!
цитирай
90. анонимен - Кой ти чете наредби.
21.01.2011 21:51
Кой ти чете наредби.
цитирай
91. анонимен - 1-90 Много си тъп, Саше. - Доооубре
22.01.2011 07:26
1-90 Много си тъп, Саше.
- Доооубре
цитирай
92. анонимен - 91
22.01.2011 08:36
Това е върха на знанието.Щом Сашето е идол на младите,може да си представиш къде е паднала летвата.Оскотяването е типичната черта на младото поколение.А като четеш постингите ти става ясно че и докторите отиват натам.
цитирай
93. анонимен - Петранов
22.01.2011 13:51
Работещите от болницата всие още са без заплати.И познайте защо-пак има запор ,този път от наглия Младен и майка му,която от 3 год. работи в италия,но мястото й се пазеше,разбира се.в каква държава живеем!Петранов,това ли беше правилния път-работещите да изплащат дълга,а в същото време да сме без заплати.В момента сме на ниво месец юни 2010 за заплати.Защо не я закриете и мъките не да свършат!Защо ние да плащаме!Защо не получаваме заплати?Последната заплата взехме към 15.12.2010-50 % от юнската заплата!!!!!!!!Ако не вземете мерки всички вие от Общината ще сезирам органите,които се сетя,въпреки ,че имаме забрана от Луканов да контактуваме с медии.Това не се издържа вече!
цитирай
94. анонимен - А защо да ни забранява? Да не сме п...
22.01.2011 16:02
А защо да ни забранява? Да не сме поби? Или от ДАНС ще дойдат да ни арестуват? Откъде се взе тоя,че да ни слага забрани? Той ако бе много свесен,нямаше да го уволнат от болницата във Враца!
цитирай
95. анонимен - А путаранов чете, ама мълчи. Оакаха ...
22.01.2011 16:06
А путаранов чете ,ама мълчи.Оакаха всичко до което се докоснаха с николов.Сега чакат като лешояди за плячката си.
цитирай
96. petranov - 93 - Отговарял съм многократно на ...
22.01.2011 22:57
93 - Отговарял съм многократно на поставения въпрос. Знаете, че се опитахме да помогнем на болницата с кредит-овърдрафт от общината и с продажба на общински имот. За съжаление всичко това според Областната управа е неправомерно и ние нямаме право да помагаме на търговско дружество, каквото е болницата. Дали това е така ще каже съдът - Областната управителка е обжалвала всички наши решения за овърдрафти и продажби пред Административния съд - Враца. В новия бюджет на общината ще предвидим възможно повече средства за болницата. Сигурен съм, че кмета обаче ще направи всичко възможно да размотава нещата и да не даде пари за болницата. Не знам за забрана на г-н Луканов да контактувате с медии и не знам Управителя да може да Ви забранява това. Аз лично съм на мнение максимална прозрачност във всичко, включително и пред медиите и съм го доказал.
95 - лалугерчетата като Вас просто треперят в дупките си да не би разследването да засегне и тях. Просто Вашия кумир е история да не кажа по-силна дума. Двата милиона и половина дълг не съм ги направил аз или г-н Николов, а точно Вашия кумир и такива като Вас, смучейки от болницата като кърлежи.
цитирай
97. анонимен - 96
22.01.2011 23:21
Мишленце,каква я мислихте,какво изсрахте.Трябваше преди да изгоните Кочев да мислите как да спасите болницата - сега вече е късно.Пуканов не е човека-спасител.
цитирай
98. анонимен - Кой е спасителя-кебапчията ли?
22.01.2011 23:33
Кой е спасителя-кебапчията ли?
цитирай
99. petranov - 97 - Трябваше Кочев да го изгоним ...
22.01.2011 23:34
97 - Трябваше Кочев да го изгоним преди 2 години. За съжаление тогава не ме послушаха колегите. Въпреки всичко все още има шанс за болницата. Ако беше останал Кочев болницата щеше да е история.
А Вие кърлежче,97, просто умирате от яд, че лапането Ви спря! Просто времето на лапането и безконтролното увеличаване на дълговете свърши! А болницата ще съществува! Въпреки такива като Вас!
цитирай
100. анонимен - 99
22.01.2011 23:47
И как го вижзаш това съществуване.Персонала да не получава заплатиза да се спаси болницата ли?
цитирай
101. анонимен - Ми искай си парите от циганина коч ...
22.01.2011 23:53
Ми искай си парите от циганина коч бе.Аз не искам да плащам твоите дългове,защото и ти няма да платиш моите.
цитирай
102. анонимен - Петранов, след като МБАЛ е търго...
23.01.2011 14:07
Петранов,след като МБАЛ е търговско дружество и явно няма да помогнете на болницата,защото това за обструкциите от страна на Обл.администрация го четем от 3-4 месеца,ЗАЩО ОБЩ.СЪВЕТ ГЛАСУВА ТАЗИ ОГРОМНА ЗАПЛАТА НА КОЧА,ЗАЩО НЕ ПОПИТАХТЕ И УВЕДОМИХТЕ И НАС,ЗАЩО НИЕ НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗАПЛАТАТА НА УПРАВИТЕЛЯ СИ И ТЯ БЕШЕ ТАЙНА ДО ПОСЛЕДНО?А относно забраната от сегашния,да ,факт е.По-добре болницата да беше история,сега поне щеще да получаваме пари от борсата,а не да се чудим как да свържем двата края!НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ,ПЕТРАНОВЦИ,ПРОСТО НАМАЛЯВАТЕ УМИШЛЕНО ДЪЛГА НА БОЛНИЦАТА НА НАШ ГРЪБ!И НЕ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ТЕЗИ ЗАПЛАТИ,КОИТО СЕ ЦИТИРАТ СА ПОЛУЧАВАНИ ОТ ВСИЧКИ.СЪВСЕМ НЕ,ПОВЕЧЕТО ОТ НАС И ТОГАВА РАБОТЕХА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,А ОСТАНАЛИТЕ НИ КОЛЕГИ СЕ ГУШЕХА.И В КРАЙНА СМЕТКА КАКВО СТАВА С ТОЗИ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,КОГА ЩЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ?
цитирай
103. анонимен - Защо са криели заплатата на Коча ...
23.01.2011 16:19
Защо са криели заплатата на Коча ли?Защото покрай него са лапали и те?За да дадеш на някой над 5000лв. заплата значи ти ОЧАКВАШ НЕЩО ОТ НЕГО!ТОВА НЕЩО ОБАЧЕ СА НАШИТЕ ЗАПЛАТИ!
цитирай
104. анонимен - И като му я е гласувал общ. съвет тази ...
23.01.2011 16:20
И като му я е гласувал общ.съвет тази заплата да си му я изплаща той!
цитирай
105. анонимен - 104
23.01.2011 16:43
Неее,всички данъкоплатци ще я плащаме.Сега ще се включи и разваления грамофон/Петранов/ и ще започне да си изтъква геройствата и да плюе дежурните си фрази срещу колегите си от общинския съвет и кмета.
цитирай
106. petranov - 102 - Само държа да отбележа, че з...
23.01.2011 18:50
102 - Само държа да отбележа, че заплатата на г-н Кочев НИКОГА НЕ Е ГЛАСУВАНА ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. Това между другото го заявих и по БТВ - ако не е било вярно кмета защо не ме осъди, че го клеветя? Защото е самата истина!Хайде да не прехвърляме проблема от болната глава на здравата. Никога не съм крил заплатата на Кочев - през 2008 година няколко месеца имаше постоянни настоявания от наша страна да видим договора за управление на г-н Кочев и когато най-после ни беше предоставен през октомври 2009 поискахме корекция на заплатата, а аз отидох по-далеч - поисках оставката на Янко Василев Кочев. Това между другото го има документирано в ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ЗАСЕДАНИЯТА НА Общинския съвет, съответно е излъчвано по ТВ "Рава" и по местния радиовъзел. Нищо и никога не е било крито.
цитирай
107. анонимен - 106
23.01.2011 19:28
петранов,102-ри ти задава по-конкретни въпроси.
цитирай
108. petranov - 107
23.01.2011 21:32
От конкретните въпроси виждам само този: "Кога административния съд ще вземе решение". Ако не знаете, да Ви напомня - съдебната власт в Република България е независима и никой не може да и търси сметка за каквото и да било. Така че кога ще вземе решение административния съд аз не мога да Ви отговоря. Мислех си, че това е ясно на всеки грамотен човек и предположих, че въпроса е риторичен, поради което не съм отговорил. Явно съм се лъгал....
Казвал съм го и пак ще повторя - много лесно се управлява като се трупат дългове и се вдигат заплати без да има икономическа обосновка или се плаща на "дипломи". Винаги идва момент обаче, когато дълговете трябва да се връщат. И това все ще е нечии гръб - или на този на работещите в болницата или на жителите на общината. Между другото 102 разсъждава доста егоистично: "По-добре болницата да беше история,сега поне щеще да получаваме пари от борсата,а не да се чудим как да свържем двата края!". А жителите на общината попитахте ли кое е по-добре? Не отричам тежкото положение на работещите в болницата, но ми се струва, че повечето общински съветници правим всичко, което е по силите ни да помогнем на МБАЛ Оряхово.
цитирай
109. анонимен - 102-ри, хайде не се прави на изворна ...
23.01.2011 22:14
102-ри,хайде не се прави на изворна вода.Гушкахте паричките и си траехте защото коча колеше и бесеше.Всички знаехте какви пари се вземат и кой ги взема ама не ви изнасяше да говорите.Сега пак ние данъкоплатците трябва да ви покриваме дъговете.Ти на кой гръб искаш да са дълговете?Като не ти харесва бегай на борсата кой ти пречи?
цитирай
110. анонимен - към 106
24.01.2011 00:32
Петранов,може ли кмета еднолично да определя заплатата на управителя?И ако не може защо го допуснахте?общ.съвет трябва да бъде контролиращ орган.
цитирай
111. анонимен - Петранов
24.01.2011 16:13
Не знам дали е егоистично,знам,че в момента съм на студено и в храната ми преобладава филия с маргарин,така,че жителите на Оряхово едва ли подозират в каква мизерия живеят тези,които ги лекуват.След като ще е на нечий гръб защо не си подложите вашия,от Общ. съвет,дайте си възнагражденията от сесиите или най-добре 50 % от заплатите там,където работите,пък тогава ми говори за егоизъм.Поживейте така само 2-3 месеца,пък тогава си пей твойта песен.Но сит на гладен не вярва,нали,Петранов.Не си позволявай до характеризираш персонала като цяло,някои бяха доста добре,така е,но ние,другите,които сме болшинство не сме взимали такива заплати,каквито постоянно набиваш в главите на тези,които четат блога,а с това допринасяш за негативизъм от страна на населението.Не се крий зад НЕКОНКРЕТИКАТА,защото сам разбираш каква я свършихте.Не подкрепям мангала,но просто не виждам смисъл от всичко това,за това щеше да е по-добре болницата да не съществува.Ти,който милееш за населението,егоиста иска да те информира,че пари за медикаменти няма!Само с милост и жал не става,драги!Болестта си иска лекарства!Така,че,първо провери как стоят нещата и колко е трагично положението за болните и нас,а не да проповядваш да има болница на всяка цена!Ако ще има,да има качество,а не мижи да те лажем!Хайде,това го имаш за домашно!
цитирай
112. petranov - 111 - Съжалявам ако по някакъв начин ...
24.01.2011 18:47
111 - Съжалявам ако по някакъв начин съм Ви засегнал с постинга си. Напълно съзнавам тежкото положение на голяма част от работещите в болницата. Аз моя гръб отдавна съм го подложил като по всякакъв начин повече от две години се боря ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ. И докладни съм внасял и отчети съм искал и в полицията бях привикван, защото г-н Кочев се бил почувствал застрашен от мен. Така че не се крия зад нищо. Един общински съветник взима на месец по около 210-215 лева чисто, като последно сме взели заплата за месец септември миналата година преди няколко дни. Когато ни привикват да даваме показания например във Враца никой не ни покрива разходите и времето, както и времето в което се подготвяме за сесии, комисиите и т.н. Бюджета на Общинския съвет е около 60 000,00 лв. годишно и на фона на дълговете на болницата е направо нищо. Това по въпроса, че едва ли не възнагражденията от сесиите са космически и ще решат проблемите на болницата. Освен това всички ние и в частност и аз даваме своята лепта за здравеопазването в размер на 8 % от всеки получен от нас доход. Никога не съм твърдял, че ВСИЧКИ СА ТОЧИЛИ БОЛНИЦАТА. И не се крия зад никого и зад нищо. Ето, преди малко имахме комисия по здравеопазване и отново присъстваше Управителя Луканов. Човека просто искаше да ни информира, че лека-полека нещата в болницата се оправят. Има вече невролог за НО. Започва и договарянето за 2011 година, до 2-3 дни очаква превода от РЗОК за м.Декември и обеща при възможност да изплати още една заплата на персонала. Знам, че не става само с "милост и жал", но така или иначе жителите на община Оряхово имат нужда от болницата си! И аз съм длъжен освен интересите на работещите в болницата да защитавам интересите и на останалите жители на общината. Откакто г-н Луканов е Управител е разсрочил част от дълговете и е разплатил задължения на болницата в размер на 340 000,00 лева. Вярно, щеше да е бъде много по-популярен ако тези пари ги беше дал само на персонала, за заплати. Не знам в какво сме сгрешили след като постоянно излизат нови и нови документи, които доказват какво се е вършило в болницата при предишното управление. Последния нож в гърба на Управителя е запорът от бившия вече главен счетоводител и майка му - около 20 000,00 лева блокирани. Утре като дойде преводът от касата тези 20 000,00 лева остават блокирани и вместо управителя да плати заплати за 50 000,00 лева, ще плати в рамките на 30 000,00 лв. Този ексглавен счетоводител скоро няма да си получи парите, но те ще стоят блокирани в банката и няма да може всички вие да ги ползвате. Няма лошо всеки да си търси правата и да съди болницата, но все пак не разбирам някои хора, които режат клона, на който седят. Като затворим болницата какво ще се случи - 120-130 човека остават на улицата. Хайде половината от тях все някак ще се оправят. А другите? А останалите жители на общината, които нямат пари да отидат до Враца или Козлодуй? Кой ще се погрижи за тях? За това си позволих да кажа, че лично Вие постъпвате егоистично с мнението си: "По-добре да бяхте закрили болницата и да ни бяхте пратили на борсата".
През последните няколко дни се срещаме редовно с Управителя и ще го поканим и на заседанието на 28.01.2011 година за да го изслушаме по проблемите на болницата. Опитваме се за му помогнем и с овърдрафтите, които гласувахме и с евентуални продажби на общинско имущество. За съжаление не срещаме никаква подкрепа нито от кмета, нито от Областния управител. Сега в бюджета ще се опитаме да заложим повече средства за болницата. Ако Вие имате още някакви конкретни идеи за помощ ще съм Ви благодарен да ги споделите. Доколкото ми е известно в момента тече разследване на управлението на г-н Кочев и на огромните разходи направени например за парна инсталация - по последни данни сумата наближава 800 000,00 лева, ремонта на покрива дето сега тече, "златната" смолянска линейка, леката кола на болницата /Пежо/, за която всички говорят, но по документи не съществува. Ето къде са парите, които всички вие сте изработили честно и почтено. Аз лично съм търсил сметка и на Кочев и на кмета. И за договора и космическата заплата на Кочев, която НЕ Е ГЛАСУВАНА ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. И сигнали съм подавал където трябва и ми се струва, че макар и бавно нещата си идват на мястото. Знам, че е трудно на работещите в болницата и лично аз няма да се откажа да се опитам да помогна за облекчаване на тежкото им положение. Смятам, че и останалите колеги - съветници ще ме подкрепят...
цитирай
113. анонимен - Нека споменем някои уточнения:...
24.01.2011 19:30
Нека споменем някои уточнения:
1.Никой не очаква общ. съветници да дарят възнагражденията си и не е споменато,че са космически.Просто ставаше дума за съпричастност.
2.Ние също даваме своята лепта за здравеопазване в размер на 8 %,макар,че вече не е сигурно и това.Не се знае кога ще се разболеем и с учудване ще установим,че не сме здравноосигурени.
3.Какво означава още една заплата?Последната ни т.н. заплата взехме към 15.12.2010 год.-50% от юнската заплата.
4.С течение на времето се информирайте как и по колко пъти седмично новият невролог пътува до Враца,с какво и за чия сметка.Колко ли ще ни излезе и той?
5.Пежото се води на името на служител на болницата
6.Сами няма да си помогнем,не е по нашите сили.Мнението ми е отново да се даде гласност за финансовото положение на болницата,дано някоя инстанция се самосезира
7.Благодаря за вниманието
цитирай
114. анонимен - даа
24.01.2011 20:00
Ако тая инсталация ни е струвала 800000 лева, баси и инсталацията. Що не извадиш документите да ги видим за тая отоплителна инсталация, че може да е и повече, ама дай да видим документи де. Май трябва да питаме управителя, все пак болницата си има легитимен управител, нали?
цитирай
115. анонимен - па колко
24.01.2011 20:08
Е па колко е струвала тази "златна" линейка?
Петранов що не вземеш да изцвърчиш цената на "златната" линейка, та да видим колко е златна.
цитирай
116. анонимен - към Путаранов
24.01.2011 20:26
Другарю Путаранов, това което е направил Младен Иванов в скоро време ще го направи всеки, който има поне малко мозък в главата си.
Много говорите /глупости/, а нищо не правите. Ние си искаме заплатите, но със 70 000 лева делегиран бюджет това не става. Нали разбираш Путаранов, тия 70 000 лева няма да ни стигнат за нищо. Започвай да разтягаш локуми Путаранов, как всичко ще бъде розово и слънчево. Путаранов, искам да те питам нещо, кой е виновен да имаме толкова малък делегиран бюджет, кой е виновен д-р Антимова да напусне, кой е виновен да нямаме хирургия?
Предполагам, че отговорите ти ще бъдат горе-долу следните:
За делегираният бюджет е виновен един и същ човек - кмета или Кочев.
За Антимова е виновен същия човек - кмета или Кочев, но няма значение, че тя искаше две хиляди лева заплата и Путаранов я предлагаше за управител.
За хирургията - кмета или Кочев.
Интересното е,че постепенно се опитваш да изместваш темата, а защо новия управител не намери хирурзи, анестезиолози, щото нямаме пари, а защо нямаме пари, щото нямаме дейност, а защо нямаме дейност, щото нямаме специалисти, а защо нямаме специалисти, щото Путаранов и Здравко Дебелогъзов решиха, че могат всичко. И сега ние го отнасяме.
цитирай
117. анонимен - 116
24.01.2011 22:46
Напуснала Антимова-голям праз!Колко други напуснаха,та много важно за Антимова.Странно защо мъжа й не я последва,едва ли ще е без умисъл.Не искам да си помисля ,че е възможно да се разиграва същият сценарий,но се чудя как той е толкова ентусиазиран на работа,едва ли ще е безкористно.Мързели безподобни
цитирай
118. petranov - Първо да отговоря на 113:1. Ин...
24.01.2011 22:57
Първо да отговоря на 113:
1. Интересно ми е защо не потърсите съпричастност от "дипломите" и техните наистина космически заплати. Интересно ми е защо, след като сте знаели за съществуването на "дипломи" никой не дойде да потвърди в Общинския съвет, че наистина има такива. Когато аз и г-н Николов се опитвахме да убедим останалите колеги в правотата си, те ни се смееха и казваха, че щом Кочев твърди, че няма такова нещо то значи наистина няма. Както и да е. Не е луд тоя който яде зелника, а този който му го дава.
2. Едва ли ще се стигне до този лош сценарий.
3. Ще попитам точно Управителя на сесията за кое точно време става въпрос.
4. Доколкото ми е известно новия невролог идва от болницата в Мездра.
5. Да но документално болницата не е дала нито стотинка за това Пежо и то си е лично на човека на когото се води. Как да ви го върнем?
6. Днес точно това обсъждахме - да се свика пресконференция за състоянието на болницата.
7. Дано поне малко да съм хвърлил яснота по случая.
114 - Нали не очаквате от мен да имам копия на всички счетоводни документи на болницата. В момента се извършва инвентаризация в болницата и това за близо осемстотинте хиляди ни беше казано от гл.счетоводител и потвърдено от Управителя. Между другото документите според управителя са дадени на разследващите органи и чакаме резултата.
115 - говоря с приблизителни цифри - купена е за около 5-6 000,00 бева и още толкова са дадени за ремонт. Сега чака в София да се плати за престоя и на паркинг и да се прибере.
116 - няма проблем - нека го направи. Разбира се всеки може да осъди болницата и да си извади изпълнителен лист. Интересно обаче защо ли докато беше Кочев никой не смееше да направи това. За делегираните бюджети - знаете много добре кой ги въведе. Нито е кмета, нито Кочев, а още по-малко пък Общинския съвет. Истината е, че източването на здравната система трябваше да бъде спряно. Такива като Вас лично, 116, много плачат за това, дащото вече не могат да точат НАШИТЕ ПАРИ. Съжалявам но ямата свърши. Хирургия и АГО няма, защото има нещо което се нарича "Медицински стандарти" и в момента нашата болница не ги покрива нито като брой раждания и операции, нито като апаратура, нита като специалисти. Вие би трябвало да знаете това по-добре от мен. Кой защо е напуснал аз не мога да знам. Всеки има право да напусне ако нещо не му харесва. Кой каква заплата е искал също слабо ме интересува. И при мен имаше натиск да лобирам за заплатата на този или онзи, но такова нещо аз лично не бих си позволил. В момента за разлика от преди поне има реални специалисти. Вярно, че бюджета е по-малък но поне е реален. Болницата ни не последва онези около 50 общински болници, които се превърнаха в медицински центрове. За голямо съжаление на "дипломите" и на Вас неграмотни ми приятелю,116, голямото лапане свърши!
цитирай
119. анонимен - към 116
24.01.2011 23:06
Ще имаме такива отделения,за които имаме лекари!Защото и аз искам да имаме хирурзи ,реаниматори,патоанатоми и др.,но не за моя сметка.Аз също съм лекар и не е честно аз да вземам около 400лв. заплата,а прословутите специалисти,които ще дойдат да получават над 1500лв.
цитирай
120. анонимен - Защо болниците в Козлодуй и Кнежа не ...
24.01.2011 23:10
Защо болниците в Козлодуй и Кнежа не си наемат хирурзи и реаниматори за заплати от 2000-3000 лв.каквито получаваха нашите реаниматори и хирурзи?Защото всички останали лекари ще искат такива заплати?И как ще им се дават?
цитирай
121. анонимен - Абе 116, що не питаш бетовица колко и ...
24.01.2011 23:17
Абе 116,що не питаш бетовица колко и плащат сега?Май е наполовина от парите дето смучеше тука,а?Що така бе?Такъв специалист и толкова неоценен!Бетов,а ти ще се криеш анонимно и пишеш тук?По-рано беше по смел!Щото никъде не те щат и тебе мързел нещастен!И теб лично съм те виждала да правиш фалшификации ама нали си велик трябва да ти прикриваме.Кебапчията ами ти що не се покажеш?Нали те гласяха за управител?Хайде няма ли да се махате и вие с жена ти?Ама май и вас като Бетов ни ви щат никъде!Спряха ви папото и оревахте света.Като смучехте ви беше добре.А ни е с мизерните заплати ви носехме на гърба си и ни бяхте превърнали на слуги!
цитирай
122. анонимен - Путаранов, прав си като казваш, че ...
24.01.2011 23:28
Путаранов,прав си като казваш,че нищо не те интересува в постинг 118.
цитирай
123. анонимен - За парната инсталация е абсолютно ...
24.01.2011 23:30
За парната инсталация е абсолютно вярно 114.Дори сумата е по-голяма от 800000.Дано само Луканов да не прикрие нещо защото ми се чини че тоя е в комбина с Коча.Зе пежото нищо не може да се докаже.На името на Младен Иванов е ако вече не го е препродал.За линейката и там горе-долу е това.Всичко е платено от Коча и комисиона е отишъл по веригата.
цитирай
124. анонимен - Кебапчията пак си е добре!Щото п...
24.01.2011 23:33
Кебапчията пак си е добре!Щото преди го болеше ръката от писане на ментета -пък сега и това няма да прави и пак ще си взема заплатката.............Тя женичката ще му я изкара.......Ама трябва първо да намерим някай да изкара нейната.....
цитирай
125. анонимен - Петранов, хич не им се обяснявай на ...
24.01.2011 23:37
Петранов,хич не им се обяснявай на тия ами почвайте по-скоро ревизията.То е ясно че парите ни няма да ни върне Коча,ами поне да го приберат на топло и да му сцепят наркоманския гъз.Пък ако успеете и другите фалшификати да вкарате вътре цена няма да имате.Дано да е верен слухът че ДАНС разследва далаверите.
цитирай
126. анонимен - Кебапчията и жена му са по-лакоми и ...
24.01.2011 23:42
Кебапчията и жена му са по-лакоми и от Бетовците.Да има как да лапнат света.
цитирай
127. анонимен - Знаете ли семейството кебапчии ...
24.01.2011 23:44
Знаете ли семейството кебапчии кога обявиха,че ще напускат-откакто шефа им каза,че трябва да дават разположения.Тия боклуци и труд........в някой друг живот!
цитирай
128. анонимен - Ти кебапчиите не ги мисли. Тия то...
24.01.2011 23:48
Ти кебапчиите не ги мисли.Тия толкова са изсмукали от болницата.А не стават за нищо.Особено кебапчията.
цитирай
129. анонимен - ама прави готини кебапчета. . . . . . . ...
24.01.2011 23:50
ама прави готини кебапчета...........пак за нещо става.......
цитирай
130. анонимен - Ми да си отвори кебапчийница на п...
24.01.2011 23:56
Ми да си отвори кебапчийница на пазара!
цитирай
131. анонимен - Ми детско кво ша прай без него?
24.01.2011 23:58
Ми детско кво ша прай без него?
цитирай
132. анонимен - В тоя ред на мисли обърнете внимание ...
25.01.2011 00:15
В тоя ред на мисли обърнете внимание колко направления за невролог е дал Бетов, и то към определен невролог - жена му.
цитирай
133. анонимен - А съответно и обратното!Колко н...
25.01.2011 00:22
А съответно и обратното!Колко направления е дала Бетовица за мъжа си.
цитирай
134. анонимен - анон.
25.01.2011 10:31
Перуника Илиева не праща ли всеки на мъжа си?
Просто си въртат купончетата,за да си имат парички и да дават акъл след това.
Лакомията за имане е голяма!
Талончета и за шаркови и...
цитирай
135. анонимен - Перуника Илиева е джипи и по не личи, ...
25.01.2011 14:04
Перуника Илиева е джипи и по не личи,но Бетов,като отидеш при него с гастроентерологичен проблем и той преди да ти назначи каквото и да е лечение за да е сигурен че ще отидеш при Антимова след това ти дава рецепта.
цитирай
136. анонимен - Хора 1-134, толкова ли сте долни или ...
25.01.2011 14:05
Хора 1-134, толкова ли сте долни или е просто по душа това злорадство. Как ще се просперира с такива индивиди като вас. Сигурно и деца възпитавате, а това е много лошо. Изгубихме се като население. Причината е във вашия телевизор. Гледайте само вас си и еволюирайте, иначе няма да стане. Поправете си вътрешните проблеми, за да изисквате от други му това. Ако не подлежат на поправка има лечебни заведения - и те чакат такива като вас.
цитирай
137. анонимен - Към Луканов
25.01.2011 14:07
Понеже съм сигурен ,че четете в блога,предполагам знаете каква търсена специалност от Вас има д-р Перуника Илиева,защо не и предлохите поне граждански договор.
цитирай
138. анонимен - 136
25.01.2011 14:14
Човече,хората не са чак толкова долни или обичат да злорадсват.Просто постингите на "вожда" Петранов са пропити със негативно отношение към всичко и всички и това дава възможност на много хора, между които и лекари,да избиват комплекси.166-ти нима ти не си един от тези комплексари?Често пишеш тук.
цитирай
139. анонимен - Петранов
25.01.2011 14:58
1.Не стига,че не си разбрал същността на написаното,но си и нагъл.Никой не ви иска мръсните пари от сесии,на които или дремете или лобирате за собствена изгода.Не си мисли,че в другите болници няма лекуване от т.н. дипломи,имам предвид за малките болници.Значи вие не можахте да заставите К. да дава отчет,а ние трябваше да се борим с дипломите,така ли?Явно пак ние сме виновни,да...
2.Не се подигравай ехидно,защото сценария вече се реализира.По-добре се информирай от кой месец не са внасяни осигуровките на хората,махни розовите очила! Така,че питай за това,за заплатата не се мъчи,изясних ти прекалено добре за кога става въпрос!
3.Невролога идвал от Мездра,още по-зле!Таксито до там и обратно май ще е още повече!
4.За кое Пежо говориш,не знам,но никой не иска да ни го връщате,такъв боклук си имаме.Дано става дума за бялото Пежо,а не за личния-служебен автомобил на оня Юда
5.Чети какво се пише,а не отговаряй на незададени въпроси
цитирай
140. анонимен - Таксито от Мездра при всички случаи ...
25.01.2011 15:06
Таксито от Мездра при всички случаи ще ни излезе по-евтино от заплатата на предишната невроложка.
цитирай
141. анонимен - Като се има впредвид, че с него ще ...
25.01.2011 15:07
Като се има впредвид,че с него ще пътуват и др. лекари!
цитирай
142. анонимен - Защо кабинетите от поликлиниката ...
25.01.2011 15:14
Защо кабинетите от поликлиниката не се дадат на лекарите,които работят в болницата срещу съответния наем.Давате ги на хора,които не работят в болницата.И искате в болницата да има лекари?Ако не работят в болницата-няма да ползват кабинетите!Значи ние от болницата ще работим за благото на хората за без пари,а другите колеги ще си чукат часпрома в общ.кабинети.....
цитирай
143. анонимен - Ако всички тези лекари, които ра...
25.01.2011 15:17
Ако всички тези лекари,които работят в поликлиниката влязат в болницата нещата коренно ще се променят.Трябва да бъдат толерирани лекарите от болницата и тогава всички ще се върнат в нея.
цитирай
144. анонимен - Уважаеми 120, общата заплата на ...
25.01.2011 17:36
Уважаеми 120,общата заплата на двамата анестезиолози в Кнежа е 7000лв.,а ти смятай по колко вземат!
цитирай
145. анонимен - анон.
25.01.2011 17:41
Да, ама колко работа вършат? Пари се дават за работа и от работа!
Важно е ние да лапаме и да плюем по другите!
цитирай
146. анонимен - 145
25.01.2011 17:46
Ти нашата болницата с болницата в Кнежа ли сравняваш.Там са поне 20 години преди нашата.И като лекари ,и като отношение към пациента, и като организация на спешната помощ.
цитирай
147. анонимен - Абе не са повече от наще лекари, айде ...
25.01.2011 19:26
Абе не са повече от наще лекари,айде видел съм
цитирай
148. анонимен - за Кнежа
25.01.2011 21:58
и не те посрещат като кебапчията с думите -ще ти струва еди си колко.
цитирай
149. анонимен - 148
25.01.2011 22:10
Не само кебачията,има и други...
цитирай
150. анонимен - 141
26.01.2011 15:52
Да,много други...Ще е претъпкано,може и ремарке да закачи.А защо не се наеме бус-такси,така няма да има правостоящи.Не знам как двамата анестезиолога вземат тази заплата,след като едната ми е приятелка и със сигурност не взема 3000.Или може би втория взима 6400...
цитирай
151. анонимен - Ех мечти......Вачеви
26.01.2011 23:05
Ех мечти......Вачеви
цитирай
152. анонимен - Предложение от 152, Искате ли да ...
28.01.2011 16:58
Предложение от 152,
Искате ли да продължаваме да се плюем тук и така ще обезсмислим на Петранов новите постинги. Той така ни манипулира и иска да му ходим по акъла. Дайте в този постинг да се плюем, обиждаме и нагрубяваме. Поне ще се оформим нещо като социална група. Така или иначе всички сме едни и същи и не всеки постинг ни интересува. Така че да действаме...
цитирай
153. petranov - 152 - знам, че Ви се иска да не публ...
28.01.2011 19:07
152 - знам, че Ви се иска да не публикувам информация какво се върши в община Оряхово. Никого не се опитвам да минипулирам, тъй като винаги публикувам и съответните документи. Както между другото и в този постинг. Каква манипулация виждате в Разрешението за осъществяване на лечебна дейност от МБАЛ - Оряхово? Знам, че Ви е мъчно, че не се осъществиха плановете на господарите Ви за затваряне на болницата, но това си е Ваш проблем! По отношение на обиди към мен - аз не се впечатлявам. Особено от страхливи анонимници. Просто бих Ви помолил да не намесвате имена на хора, които с нищо не са заслужили лични обиди и гнусни твърдения по техен адрес.
цитирай
154. анонимен - 153
28.01.2011 19:19
И каква лечебна дейност ще се осъществява в болницата като на борсата са обявени 12 свободни места за лекари и 7 за медицински сестри.Смях,смях...
цитирай
155. petranov - 154 - вярвам, че днес част от своб...
28.01.2011 19:57
154 - вярвам, че днес част от свободните работни места вече са заети! Надявам се, знаете поговорката, че "Който се смее последен, най добре се смее".
цитирай
156. анонимен - от 152
28.01.2011 20:25
Ники, никога не съм искал да те обиждам. Просто ситуацията е такава, че тук в този форум пишат 10-15 активни и 4-5 пасивни. И за нас активните няма файда да започваме всеки път отначало с псувните и долнопробното мислене, затова предложих тук да се плуюем, обиждаме и каквото ни позволява анонимното пространство в този блог.
Смятам, че е нормално да сменяте темите в блога, но нас не ни интересува дали Галилей защитава кмета, че снегопочистването е отлично или дали общинския паркинг се е дал под наем, пък няма наемател.
Нас ни интересува да се ебеме по нета, щото иначе не можем. Еди коя си имала мустаци и на еди кой си му било приятно да му правят свирки жени с мустаци. Такива неща нас, постоянно пишещине не ни интересуват.
Ники, разумно момче си, но с този блог ти постигна максимума от предизборната кампания. Или рано го започна или не е било обмислено твърде добре. Насочи си усилията в други насоки, че времето минава, а тук потенциал няма. Дали сестрите от ВО ще гласуват за теб мисля че за теб няма смисъл. Жертвай 5 гласа, за да спечелиш изборите, че си кадърен. Остави ги тези мишки, те освен един глас друго нямат - нито в главата, нито в джоба.
цитирай
157. анонимен - Ти лалугерчето Петранов го остави. ...
28.01.2011 20:43
Ти лалугерчето Петранов го остави.Той си има преизборен щаб/Николов,лицето Сапунов и Юмер/.Е,вярно доста рано си изстреля патроните,но така е като всичките са кратуни алчни за власт.
цитирай
158. анонимен - В Общината са няколко с мустаци. Или ...
29.01.2011 00:43
В Общината са няколко с мустаци. Или да се разпознаят или да млъкнат завинаги.
цитирай
159. анонимен - В тази криза пари за обезкосмяване ...
29.01.2011 10:37
В тази криза пари за обезкосмяване няма. То и с огромни задници има, но на тях никой не обръща внимание
цитирай
160. анонимен - 155
29.01.2011 10:49
И кои по-точно места са заети?
цитирай
161. анонимен - Петранов, нали щеше да задаваш в...
29.01.2011 13:57
Петранов,нали щеше да задаваш въпроси на Управителя на заседанието в петък,или сложи розовите очила и забрави.Нищо конкретно не споменаваш,какво решихте този път за болницата,или тя беше както винаги последна точка и на умните ви глави им се доспа?Кои места са заети,наистина,че има и други кандидати,не могат да се доредят.Е,има 1-2 заети места,но май е старата песен на нов глас.Като пак се чуеш с Боса,питай го какви са заплатите на тези лекари,коита ще пътуват от не знам къде си.Дали са както на тези,които бъхтят по дежурства всики ден ,нощ,събота,неделя?Да не се окаже,че на пришълците заплатите са в пъти по-големи?Питай,питай,питай,пък тогава се радвай и се бий в гърдите какво си направил!Да не забравиш пак!
цитирай
162. анонимен - 161
29.01.2011 18:22
Какви въпроси да задава? Той само тук е куражлия и "застава" с името си.Иначе е балон и в преносен и в действителен смисъл.
цитирай
163. petranov - 152, 156 - не сте ме разбрали. Този ...
29.01.2011 22:58
152, 156 - не сте ме разбрали. Този блог няма нищо общо с предизборна кампания. Просто искам да покажа на жителите на община Оряхово какво се случва в общината и Общинския съвет. Разбира се всеки е свободен да чете и пише тук и аз съм декларирал нееднократно, че постинги в този блог няма да се трият. Знаете, отначало тактиката на някои хора тук беше да твърдят, че съм им изтрил постингите. Това като не мина почнаха с обиди. Това не ме впечатлявар аз лично съм подготвен за такъв тип реакция. Колкото до посещаемостта - доста голяма е.
Така че съществуването на блога ще продължи. Независимо от предизборни кампании и дори и след тях.
161 - за съжаление Управителя на болницата не можа да присъства на сесията в петък, тъй като беше на път да запълва свободните работни места, а от 16:00 часа беше в здравната каса във Враца за подаване на документи за договор 2011 г. Между другото го питах преди това за дипломата му, защото някои потребители тук много се интересуваха колко и какви дипломи има. Значи човекът си има напълно според изискванията диплома за висше образование по икономика от УНСС. Освен това има дори две дипломи по здравен мениджмънт. На сесията попитах Председателя на комисията г-н Кънев и члена на комисията по избора дали са имали някакви забележки относно образованието на г-н Луканов и се оказа, че всички членова на комисията по избора са подписали, че документите са редовни. Нещо повече - кметът Пенков явно под давление на хора, които просто търсят под вола теле е изпратил запитване до Министреството на здравеопазването в този дух - дали г-н Луканов отговаря на изискванията на наредба № 9 за заемане на длъжността управител. Казано ни беше, че от Министерството също и получен положителен отговор. Така че тия които подмятаха, че г-н Луканов нямал тази или онази диплома бяха просто хора, които в злобата си измисляха кави ли не небивалици за Управителя на болницата.
цитирай
164. анонимен - 163
29.01.2011 23:02
Пак сам си отговаряш.163-си ти,а отговаряш на 163-ти.Простено да ти е.То е напрежение,какво по напред да измислиш.
цитирай
165. petranov - 164 - абе човече, защо не идеш да се ...
29.01.2011 23:25
164 - абе човече, защо не идеш да се прегледаш? В злобата си вече губиш връзка с мозъка си ако го имаш!
цитирай
166. анонимен - 165
30.01.2011 10:08
Там където сега пише в постинга ти 161,пишеше 163.После си направил корекцията.Колкото до прегледа ,освен аз,ти се нуждаеш от специални медицински грижи.Снощи даваха по БТВ болницата в Курило,но там няма да ти харесат условията.В нашата болница благодарение на теб,няма кой да те освидетелства.Няма невролози.
цитирай
167. анонимен - казаха
30.01.2011 10:25
Казаха, казаха, покажи дипломата на управителя на болницата да я видим, нали работиш с документи за да не си празнословен. Дипломата за здравен мениджмънт, ако неможе дипломата, покажи отговора от Министерството на здравеопазването. Ще покажеш едно голямо нищо, защото няма какво да покажеш лалугерче. Казал Гришата, казал и Мишата.
цитирай
168. анонимен - Хайде бе Петранов, няма ли кой да ти ...
30.01.2011 13:12
Хайде бе Петранов, няма ли кой да ти я"сложи" под чистачките на колата? Това че не я показваш буди съмнение! За да спреш спекулациите,ако си прав -покажи дипломата! Тогава ще ти повярваме-дтугото са празни приказки,на които сме се наслушали от теб! А ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТИ Я ЗНАЕШ–ТАКАВА ДИПЛОМА НЯМА!
цитирай
169. анонимен - не отговори конкретно на 163, Пе...
30.01.2011 14:15
не отговори конкретно на 163,Петранов,какво стана на сесията?
цитирай
170. petranov - 166 - в безсилието Ви взеха да Ви се ...
30.01.2011 14:32
166 - в безсилието Ви взеха да Ви се привиждат разни числа. Гледам, че се оказва и заразно като грипа :))). Личи си между другото колко сте некомпетентен - невролозите не освидетелстват психични заболявания, това е в компетентността на други специалисти. Дано не сте лекар, защото не завиждам на хората, които биха рискували да Ви доверят здравето си. А невролози в болницата има! Колкото и да ронят горчиви сълзи Вие и вашите господари, които с лека ръка "изтриваха" болницата в Оряхово.
167, 168 - аз не мога да публикувам лични документи. Знаете, че никоя медия не си позволи да публикува дори и дипломата на "Калинка". Не бих искал да попадна под ударите на Закона за личните данни. Получих официален отговор от Комисията по избор на Управител и то на редовно заседание на Общинския съвет. Отговора може да видите днес, когато се излъчва сесията по Рава ТВ. Ако те лъжат и то пред камерата - моля, обърнете внимание на съда и прокуратурата. Щях да задам въпроса лично на Управителя, но той не можа да присъства на заседанието.
169 - няма как да отговоря сам на себе си. Така или иначе днес се излъчва сесията и всеки може да я гледа по Рава ТВ. Решенията и самата сесия ще коментирам в близките дни.
цитирай
171. анонимен - към 167-циганина,кебапчията и..............
30.01.2011 15:03
Хора,разбираме,че сте безработни и озлобени -обаче си намерете работа.....и стига сте плюли по хората!
цитирай
172. анонимен - 170
30.01.2011 15:05
Правиш се на ощипана невеста.Читателите искат да публикуваш отговора на Министерстно на здравеопазването относно дипломата.Огледай си чистачките на колата белким някой ти подпъхне писмото.
цитирай
173. petranov - 172 - Кмета е изпратил запитване до ...
30.01.2011 16:00
172 - Кмета е изпратил запитване до Министерството на здравеопазването и отговора е до него. Ако ми го предоставят ще го публикувам. В момента се излъчва сесията на Общинския съвет и всеки, който е искал е видял, че трима от членовете на комисията по избора потвърдиха, че всички документи на г-н Луканов са редовни.
цитирай
174. анонимен - 173
30.01.2011 16:52
Око да види.
цитирай
175. petranov - При следващата ми среща с г-н Лук...
30.01.2011 17:54
При следващата ми среща с г-н Луканов ще го помоля да ми предостави копие на дипломите си.
цитирай
176. анонимен - кво стана останаха ли свободни р...
30.01.2011 19:20
кво стана останаха ли свободни работни места за лекари и сестри.да не е да връщаме хора.
цитирай
177. анонимен - що бе
30.01.2011 20:39
Що бе Путаранчо, искай от кмета да ти предостави отговора, или и това не ти е по силите. Путаранчо с това разрешение за дейност, това не е болница, а пародия на болница. Болница без ОАРИЛ е просто лечебница лалугерче.
цитирай
178. анонимен - Той тука е много смел и застава с и...
30.01.2011 20:56
Той тука е много смел и застава с името си,но като види Пенков зацапва памперса.
цитирай
179. анонимен - Кметчето е пичага, гледа по хума...
30.01.2011 21:19
Кметчето е пичага, гледа по хуманитарен начин да ни умъртви, а не да ни мъчи. Колкото по скоро се съсипе ОрЕхово, толкова по ще му бъдем признателни след време
цитирай
180. анонимен - Постинга на Петранов е че болницата ...
30.01.2011 21:54
Постинга на Петранов е че болницата е получила разрешение за лечебна дейност.Остава да чакаме какви клинични пътеки ще бъдат договорени без лекари.
цитирай
181. анонимен - петранов и двете дипломи по здравен ...
30.01.2011 22:12
петранов и двете дипломи по здравен мениджмънт,ако ги има въобще,няма да помотнат на луканов да се справи с болницата.а и за какво са му 2 дипломи.да не е забравил че си е купил една и за по-сигурно е купил още една.
цитирай
182. анонимен - 181, а ти колко имаш?
30.01.2011 23:02
181, а ти колко имаш?
цитирай
183. petranov - 177 - не искам да притеснявам кмета. ...
30.01.2011 23:19
177 - не искам да притеснявам кмета. Току виж подал жалба в полицията, че се чувства застрашен от мен. Така направи преди време Кочев :))) Много се беше уплашил горкият. Тука отговарям и на 178 - не се знае кой зацапва памперса, но съм сигурен,178, че Вие го правите като ме видите :))).
цитирай
184. анонимен - О кебапчията пак се активизирал. ...
30.01.2011 23:57
О кебапчията пак се активизирал.181-ви с твоята може да си обършеш задника.Няма да влезе в действие.
цитирай
185. анонимен - 184
31.01.2011 14:43
Кебапчия,кебапчия,ама жена ти е ходила при кебапчията и доволна остана.
цитирай
186. анонимен - към 185
31.01.2011 19:57
Съмнявам се!Защото при кебапчията освен циганки други не ходят!
цитирай
187. анонимен - към 185
31.01.2011 19:59
Ама ти кебапчия ли си или секс-терапевт?
цитирай
188. анонимен - към 184
31.01.2011 20:02
Що бе?Коча нали ще се връща на бял кон...........Ще му купи още една диплома...
цитирай
189. анонимен - Не бе, на бяло магаре се връща. Преди ...
31.01.2011 20:38
Не бе,на бяло магаре се връща.Преди два дена бил тръгнал от Факултето и сега бил до околовръстното на Враца.И разправят носел армаган на кебапчията.Комплект секс-терапевтични уреди.
цитирай
190. анонимен - Два компекта са-единия е за цига...
31.01.2011 22:19
Два компекта са-единия е за циганката.Когато го нама циганина(коча)-да не и мухляса путката!
цитирай
191. анонимен - По-ми се ще, че паяжина ша оплете ...
31.01.2011 22:24
По-ми се ще ,че паяжина ша оплете циганската путка!
цитирай
192. анонимен - Тази сутрин по BTV в прегледа на п...
01.02.2011 07:20
Тази сутрин по BTV в прегледа на печата пак споменаха Оряхово и отново по кофти повод,за починала възрастна жена от Долни Вадин.Жената е починала от инсулт,защото нашата Бърза помощ вместо да закара жената в Плевен,по искане на близките я дакарала първо в Оряхово,после в Козлодуй,и накрая във Враца.Разкарването продължило 10 часа,поради липса на клинични пътеки в Оряхово и Козлодуй.Да БЛАГОДАРИМ на БЛАГОДЕТЕЛЯ Петранов за положените грижи по ЛИКВИДАЦИЯТА на болницата.
цитирай
193. анонимен - http://www. 24chasa. bg/Article. ...
01.02.2011 08:14
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=762645
цитирай
194. анонимен - сеги
01.02.2011 11:29
Сеги му е времето, ПОБЕДА, ПОБЕДА, ПОБЕДА!
цитирай
195. анонимен - Защо не е пратен хеликоптер, за да ...
01.02.2011 14:17
Защо не е пратен хеликоптер, за да бъде лекувана жената в София, както беше направено за други лица със същата диагноза? Явно всички сме равни, но някой са по-равни! Какви са критериите при инсулт да бъде пратен хеликоптер и дори самолет за някой, а други да умират, докато ги разкарват по 10 часа с линеейката? Въпросът е изключително важен-лице с инсулт ако бъде трансопртирано с хеликоптер в София има шансове да оцелее след инсулт, но явно хеликоптерът е екстра за обикновенния човек, и нещо, което се "полага " на по-равните от нас! Хайде-бегом да си плащате здравните осигуровки! Ще плащате,нищо,че здравния резерв миналата година го иззеха! Пълен отврат!
цитирай
196. анонимен - и да си платиш
01.02.2011 17:05
И да си платиш, в селската здравна служба в уреофо няма кой да те лекува. ПОБЕДА, ПОБЕДА, ПОБЕДА, ПОБЕДА
цитирай
197. анонимен - към 196
01.02.2011 17:55
Клиничните пътеки за инсулт в Оряхово и Козлодий са едни и същи,защото и в двете болници неврологичните отделения са ПЪРВО НИВО.Е не може всички да живеем в Плевен и Враца.А Спешна помощ вози по региони,а не където желае пациента.
цитирай
198. анонимен - АААА, не- ако си платиш ще бъдеш л...
01.02.2011 17:59
АААА, не- ако си платиш ще бъдеш лекуван.Обаче колко са плащачите!Защото за заболяванията ,за които касата не плаща в Оряховската болница могат да се лекуват,но срещу заплащане!
цитирай
199. анонимен - към 196
01.02.2011 18:01
Селска,селска ама знаеш ли колко общ. съветници бяха пациенти на болницата тази зима!
цитирай
200. анонимен - Истината е, че много заболявания ...
01.02.2011 18:04
Истината е,че много заболявания могат да се лекуват в нашата болница,но касата поради липса на средства намалява финансирането.Е,ще трябва да си плащате-все едно,че ходите на автосервиз..........Или все едно,че си купуваме винетки и пак си трошиме колите по пътищата...........
цитирай
201. анонимен - към 195
01.02.2011 18:08
Що леля ми като и лекуваха инсулта в София да не би да го излекуваха-въпреки,че живееше в София и не се налагало да я клатят линейките.От комата така и не излезе.........лека и пръст....
цитирай
202. анонимен - 196
01.02.2011 19:28
какво си победил пък и ти бе. ако следващия такъв случай си ти, може би ние ще бъдем победителите.
цитирай
203. анонимен - анон.
01.02.2011 20:24
Вярно ли е, че Гуленов е на специализация във Вътрешно отделение, а д-р Бетов
е ръководител на специализанта?
цитирай
204. анонимен - Наистина е жалко за починалата ж...
01.02.2011 22:18
Наистина е жалко за починалата жена,но както в нашата болница,така и в козлодуйската НО е първо ниво и не може да лекува инсулти.Това впрочем се знае от Спешна помощ.Защо ли обаче не е закарана направо във Враца-едва ли ще да са били необходими 10 часа въпреки непочистените пътища.
цитирай
205. анонимен - Ми ореовските гербери що не дрън...
01.02.2011 23:03
Ми ореовските гербери що не дръннаха на Боко Тиквата да прати въртолета? Танганайката що не удари една жица на Тиквата?
цитирай
206. анонимен - Инсулти се лекуват в НО-исхемич...
01.02.2011 23:12
Инсулти се лекуват в НО-исхемичните.Само хеморагичните се лекуват във Враца.Но фелдшерите от спешна помощ едва ли могат да различат исхемичен от хеморагичен инсулт.
цитирай
207. анонимен - Дано да имате късмет във спешна п...
01.02.2011 23:15
Дано да имате късмет във спешна помощ да попаднете на Вачката-там нема грешка.Ша ви оправи ...........
цитирай
208. анонимен - Абе а верно ли кмета още не е подписал ...
01.02.2011 23:21
Абе а верно ли кмета още не е подписал на Луканов и си нямаме управител?Чух че Кочката се молил на кмета и сол-ташаците му Санков,Диков и Каленичов да ни става консултант.Тогава нямало да съди болницата.
цитирай
209. анонимен - За какво да ни съди?Задето ни свали ...
02.02.2011 18:14
За какво да ни съди?Задето ни свали ризите от гърба ли?
цитирай
210. анонимен - Още може да смъкне смъркащия коч. ...
02.02.2011 18:41
Още може да смъкне смъркащия коч.Ние сме брашнян чувал!
цитирай
211. анонимен - Верно е. Колкото по-смачкани сме, ...
02.02.2011 21:40
Верно е.Колкото по-смачкани сме,толкова повече ни мачкат!Направо си заслужаваме съдбата!
цитирай
212. анонимен - ot nikolay_cska
02.02.2011 22:17
Починалата жена от Г. Вадин е майката на моя колега Огнян Георгиев. Вчера екип на bTV е взел интервю от него в Козлодуй и ще го излъчи утре сутринта в "Тази сутрин" или както там се нарича това предаване.
цитирай
213. анонимен - от nikolay_cska
03.02.2011 14:23
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/1562691716-Neureditsi_v_zdravnata_sistema_prichiniha_smartta_na_vazrastna_jena.html
цитирай
214. анонимен - И "Ал Джазира"да го и...
03.02.2011 16:38
И "Ал Джазира"да го излъчи това интервю-все тая.Телевизиите инсулти не лекуват.
цитирай
215. анонимен - Човеко го каза, нема невролози. ...
03.02.2011 19:09
Човеко го каза,нема невролози.Петранов ги търси сигурно...
цитирай
216. анонимен - май
03.02.2011 20:24
Май при лудия Кочев поне имахме лекари. Днес ни събра Луканов на сладки приказки, и какво каза човека, няма да имаме анестезиолози, няма да имаме и пулмолог, догодина през 2012 ще разширяваме дейността с повече отделения. Ще откриваме повече отделения през 2012г., ами ние си ги имахме. Скачахме срещу Кочев за големите заплати, а Луканов ни кара да търсим анестезиолог за 2000 лв.
И Кочев даваше по 2000лв., но поне намираше лекари, а сега само си говорим и говорим. Дали ще имаме поне 30 клинични пътеки по новия договор със здравната каса, голям успех.
цитирай
217. анонимен - Путяранов си знае работата. Къде си ...
03.02.2011 23:02
Путяранов си знае работата.Къде си бе човек? Ти ни го докара Луканов с двете дипломи.И не си измивай ръцете с комисията по конкурса.
цитирай
218. анонимен - анон.
04.02.2011 07:35
Хората на другаря Димитър Гъндев,приятеля на Цеца Янковата и михаил шарков
изпълняват плановете им за "правилното" развитие на болницата ни!
В момента по-важно е да заработи частната болница на Гъндев!
Вероятно тогава ще приема за лечение и гражданите на Оряхово, че може и транспорт да подсигури?
цитирай
219. анонимен - 218
04.02.2011 09:13
Какво лошо има след като другарите Петранов,Николов и лицето Сапунов ликвидираха болницата?
цитирай
220. анонимен - Къде бяха тия лекари бе 216. Май ти се ...
04.02.2011 18:28
Къде бяха тия лекари бе 216.Май ти се точно кебапчията дето сега рониш сълзи за Коче.Едни блъскахме за 400-500 други прибираха хиляди без да са идвали тук.Като я блъсна Добринка колата нали Коче беше шеф и беше пълно с хирурзи?Не се случи най-лошото пореди чист късмет.Като почина циганката лятото нали пак Коче беше шеф и беше пълно с лекари?Къде бяха те тогава?Кой ни натреке толкова дългове?Сигурно Луканов или Гъндев?Що съседните болници нямат дългове?Що в Козлодуйската болница не я оправиха жената?Нали има невролози там?Много ви боли че в съвета хората спряха източването на болницата.Специално кебапчията и кебапчийката не можаха да се покажат способностите.
цитирай
221. анонимен - Ей голема работа е Козлодуйската ...
04.02.2011 21:01
Ей голема работа е Козлодуйската болница! Я земи се скрий,тя няма дългове защото атомната централа всеки месец и дава пари и всички го знаем! А лекари и ние си имахме,но Петранов с неговите глупости скапа болницата. Кочев докара лекари защото липсваха такива при нас за да покрием стандартите и всчки го знаем,че е така.Стига сте плюли по него! Нали го изгонихте,а да ви вида сега как ще работим с 20 пътеки!
цитирай
222. анонимен - За същото може да се спори и с държ...
04.02.2011 21:24
За същото може да се спори и с държавната власт. По времето на Костов, Царя и 3-ката като че ли имаше повече икономика. Сега казват, че безработицата е 11%, а действително е над 25%. Сега всички казват, че е по-добре, но не е за обикновения българин. Така беше и по времето на Коча. Всеки имаше пари в джоба и не се оплакваше. Сега всеки реве. Ами като цяло сме си виновни ние, никой не ни е виновен. Всеки знаеше какви дългове се правеха, но всеки мълчеше, понеже имаше пари в джоба, а сега пари няма и цвилите като заклани. Ами така е пичове, гледайте си късмета, че е голям джакпота.
цитирай
223. анонимен - 221
04.02.2011 21:27
Докарал ги мангала,ама ги докарал за по 3000 лв.,пари,които ние не можем да им плащаме!Защо болниците в Белоградчик и Дряново,които ги затвориха не си наеха лекари за по 3000лв.Защото хората знаят,че такива заплати не могат да се изкарат.Ако можеха да се изкарват такива заплати и тези болници щяха да си наемат лекари за такива пари и щяха още да съществуват!аз не съм съгласна да работя за 100лв.месечно,а друг да взема по 3000лв.
цитирай
224. анонимен - към 222
04.02.2011 21:35
Всеки е имал в джоба пари-повечето от нас-жълти стотинки.....,но най-много имаха тези,които най-малко работеха!А и това дето работеха -само ментета-т.е лесни пари!Нека сега да видят какво е да нямат!Защото ни експлоатираха лудо некадърниците-алкохолици.
цитирай
225. анонимен - към 224
04.02.2011 21:36
И наркомани!
цитирай
226. анонимен - към 221
04.02.2011 21:43
Ти защо си благодарен на Коча?Че ти направи парно за 800 000 лв и ти купи климатици за 100 000 ли.И сега умираш от жега!И малкото пациенти,които имаме се оплакват от студа.А това са болни хора и трябва да се лекуват на топло!А миналата зима,когато любимия ни Коч беше тук умирахме от жега-САМО ТРИ СЕДМИЦИ.А правехме по 190 000лв.Що така бе хора?Щот трябваше отбрани да вземат по 3 бона!
цитирай
227. анонимен - към 216
04.02.2011 21:54
Луканов дава 2000 лв.,но само на реаниматора!Що не даде тези пари на Бетовица ?Щото Коча добре и пълнеше гушката!И не само на нея!а на теб като ти е мъчно за Коча що седиш тук..............бегай при него............
цитирай
228. анонимен - към 227
04.02.2011 21:56
Може и кебапчета да му правиш........Нали само това можеш!!!
цитирай
229. анонимен - към 220
04.02.2011 21:59
АААААААААААа ,не е така!Кебапчиите ще си покажат способностите НА СБОРА през август.Колко работа ще им се отвори!!!
цитирай
230. анонимен - Към225, Кой е наркоман бе, че нещо не ...
04.02.2011 22:31
Към225,Кой е наркоман бе,че нещо не схващам?
цитирай
231. анонимен - Кво стана с Херургията? Аделка нещо ...
04.02.2011 22:34
Кво стана с Херургията? Аделка нещо не се вижда,да не е вече в София?
цитирай
232. анонимен - Абе 221 ами другите болници?Тия в ...
04.02.2011 22:44
Абе 221 ами другите болници?Тия в Кнежа и Б.Слатина?На тях кой им дава всеки месец пари?Ама нямат лекари с по 3000 лв.С новите стандарти нито една болница няма да работи по тия клинични пътеки отпреди!И не преувеличавай ролята на Петранов.Знаеш колко много го мразеше Коче че му бъркаше далаверата,но ако ние не бяхме протестирали срещу Коче,Петранов нямаше да го мръдне дори.Ама на нас ни писна да гледаме колко лекари се водят на заплата и колко реално блъскат денонощно.Аз за реаниматори да вземем да приемем офертата на Вачев - 4000 лева - не се наяде и тоя!
цитирай
233. анонимен - Вземете Петранов за реаниматор. ...
04.02.2011 23:10
Вземете Петранов за реаниматор.Той разбира от мениджмънт, икономика ,политика и каквото още се сетите...Николов за санитар,той обича да се раздава за хората,а Сапунов,тази черна душица ще работи в моргата.
цитирай
234. анонимен - Васил Божков кризата му изяла 111 ...
04.02.2011 23:22
Васил Божков кризата му изяла 111 млн лв. иначе богатството му се формира на 1.34млрд лв.
Най-големия футболен клуб в света е с най-големи борчове, а в същото време е и най-добрия. Дава най-големи заплати, а и има най-големите футболисти. Явно да си в задължения не е толкова страшно, стига да се управляват добре. Вие за 800 хил вдигнахте врява до края на света. Няма богата компания, която да няма огромни заеми. Нали знаете, че парите в банкноти са 1/100 от съществуващия капитал.
цитирай
235. анонимен - С трици маймуни не се ловят.
04.02.2011 23:36
С трици маймуни не се ловят.
цитирай
236. анонимен - Само с кебапчета се ловят!Нали така ...
05.02.2011 00:16
Само с кебапчета се ловят!Нали така бе,кебапчията?
Онзи клуб за който говориш само търговската му марка стига да покрие три пъти дълговете му.А при нас има влезли в сила съдебни решения.Има и нещо дето се нарича ликвидност.Ама то освен ядене се иска и акъл!А на Вачката във Враца сигурно Антонио му дава 4000? Що не си каже колко му дават там ама тука иска!
цитирай
237. анонимен - и Бетов
05.02.2011 20:01
И Бетов си взема 1500 лева и си работи човека. Много му е мъка, че няма да си ги вземе наведнъж.
цитирай
238. анонимен - ходете копайте
05.02.2011 20:27
ОСЪЖДА “МБАЛ-ОРЯХОВО” ЕООД, гр.Оряхово,да заплати на Н.Т.Ж. с ЕГН **********,*** сумата от 9 816.29 лв, представляваща начислено, но неизплатено трудово възнаграждение за месеците юли, август, септември и октомври 2010г.-чиста сума за получаване
цитирай
239. анонимен - както и сумата от 2 853. 58 лв, пре...
05.02.2011 20:28
както и сумата от 2 853.58 лв, представляваща обещетение за неизползван платен годишен отпуск в размер 21 дни за 2010г
цитирай
240. анонимен - Леле мале, блазе на анестезиоло...
06.02.2011 09:43
Леле мале,блазе на анестезиоложката!
цитирай
241. анонимен - и аз искам и аз
07.02.2011 14:40
и аз искам и аз
цитирай
242. анонимен - Мигленооооооо, гледай си мангала и ...
07.02.2011 16:17
Мигленооооооо,гледай си мангала и не гледай в чуждата паница!Когата станеш лекар тогава давай мнение кой как и за колко работи.А сега поне се погрижи сутр. манипулации да бъдат направени когато си на нощно дежурство и си затвори малко устата,не се намираш в кафенето и не командваш циганките-сервитьорки
цитирай
243. анонимен - То това чувство почти е непознато в ...
09.02.2011 13:50
То това чувство почти е непознато в Оряхово, някой да гледа в чуждата паница. Аз съм да се гледаме, за да видим кой какво яде, защо не? Който има да срамува да си му мисли. Не може всички да сме на Вашето ниво, така че ще трябва да търпите и низкостоящите да ви правят забележки. Докога само господари. Всички сте нехранимайковци, без изключение?
цитирай
244. анонимен - 243
10.02.2011 19:49
Ти гледай,ама гледай да не сложат скрити камери,че ви е спукана работата.нехранимайковци,но когато имаш проблем тичаш при нехранимайковците
цитирай
245. анонимен - Ми да сложат скрити камери, да видим ...
10.02.2011 20:00
Ми да сложат скрити камери,да видим кой колко работи и как се прави часпром през работно време.Айде да не си отварям устата.
цитирай
246. анонимен - Що бе аз ще си отворя устата. Кеба...
11.02.2011 10:06
Що бе аз ще си отворя устата.Кебапчиите и двамата чукат яко часпром в работно време,сапунковата също,великия ББ да се слави името му и то май това са.Другия як часпромаджия беше АА ама добре че се махна.Чух обаче че щяла да се връща,дано не е вярно.
цитирай
247. анонимен - Като управетеля ни е такъв пу. . о, ...
11.02.2011 11:00
Като управетеля ни е такъв пу..о,всичко си продължава по старому.
цитирай
248. анонимен - Няма страшно. Като е пу. . о имаме си ...
11.02.2011 17:32
Няма страшно.Като е пу..о имаме си чудесен специалист по п..ките и майстор кебапчия.Той ша го опраи.
цитирай
249. анонимен - 243
14.02.2011 08:34
След като не си дробила в чинията, няма какво да гледаш.Ако мислиш,че се впечатляваме от теб,лъжеш се,просто ни даваш повод за шеги и закачки.Ти гледай твоята работа дали е свършена,а не колежките ти да замазват положението след теб,а ти само да виеш и пушиш!Абсолютна селянка си,и екстерна и интерна
цитирай
250. анонимен - Мммм. . . . . докторчето се уплаши да ...
14.02.2011 10:13
Мммм.....докторчето се уплаши да не видят какво е дробило горкичкото.Абе некадърник,добре че са сестрите да ти замазват гафовете че иначе отдавна да не си там.
цитирай
251. анонимен - 249 и 250
14.02.2011 10:21
Пак сме в нета през работно време.
цитирай
252. анонимен - да
01.03.2011 12:15
да
цитирай
253. анонимен - Това, което драбят лекарите, мила ...
01.03.2011 12:28
Това,което драбят лекарите,мила ми глупачко ти никога няма да надробиш,защото ти липсва достатъчно умствен багаж.Ти се пулиш цял ден над елементарни въпроси за изпитите ти и един господ знае как ги взимаш.Най-вероятно преписваш,защото за друго не ставаш!Разбираме,че навлизаш в дълбока депресия от раздялата с любимия,но какво да се прави,не се притеснявай,1 месец бързо ще мине,а и когато си тук пак ще се виждате по неговите дежурства,пак ще прегряват служебните ви телефони.|След като лекарите са некадърници защо ни ангажираш със здравословните проблеми на семейството ти?Обърни се към кюрда!Да,ама не,защото той освен за фалшиви листове за нищо не става.Най-малко ти имаш право да коментираш работата ми,по-добре се виж какво представляваш и отдели време за ограмотването си,а не да измисляш нови мед. термини!
цитирай
254. анонимен - Ооооо. . . . мижитурката реши да о...
01.03.2011 22:47
Ооооо....мижитурката реши да отговори.Абе тъпанар нещастен не съм тази,която изпълва мислите ти.Изобщо нямам намерение да ангажирам теб с никакви здравословни проблеми.Отдавна кракът ми не стъпва в тази болница.Достатъчно ми е твоето истерично отношение веднъж за да повторя.Нагледах се и се наслушах на крещенето ти и на безсмисленото ти суетене.Няма ли нещо което да ти намаже ръката не си мърдаш пръста.Д-р Али впрочем е доста по достоен да носи титлата д-р от теб.Неслучайно и жена ти избяга от теб.Не е лесно за който и да било да търпи безбройните ти комплекси.
цитирай
255. анонимен - 234
02.03.2011 18:44
Пази ,Боже сляпо да прогледа!Умираш от завист,нали?Срещу мен да тичате няма да ме стигнете-нито икономически,нито морално,за интелектуално да не говорим.Пак повтарям-обърни внимание на правописа,все пак се пишеш за по-по-най.Внимавай и с нервите,нали знаеш,че и от това се дебелее...АЛИ,АЛИ,АЛИ...УРА,УРА,УРА...ДА ЖИВЕЙ...Смешници!
цитирай
256. анонимен - 255
02.03.2011 19:14
Ти хвалиш ли се или наистина искаш да си такъв?
цитирай
257. анонимен - Не,доволен съм от живота си
03.03.2011 21:51
Не,доволен съм от живота си
цитирай
258. анонимен - Ми тогава какъв ти е проблема?
03.03.2011 23:13
Ми тогава какъв ти е проблема?
цитирай
259. анонимен - Нямам проблем, ОК съм си, забавл...
04.03.2011 14:56
Нямам проблем,ОК съм си,забавлявам се на твой гръб.Добре,че си ти, да разкършиш снага и да ме развеселиш рано сутрин,а като вземеш и да пишеш какви ли не бисери...падам от смях.Трябва да се поинтересувам къде могат да ги публикуват!
цитирай
260. анонимен - 259
04.03.2011 16:03
Такъв педал като теб ще го опъна одма.
цитирай
261. анонимен - 259
04.03.2011 17:17
Кефя се сутрин да гледам крещяща маймуна като теб.Истериите ти надминават истерии на жена.Самотата ти се отразява зле.
цитирай
262. анонимен - Оставете я тая самовлюбена отка...
04.03.2011 17:50
Оставете я тая самовлюбена откачалка наречена бойко бетов.Тоя вече не става за нищо.Напълно е превъртял.
цитирай
263. анонимен - 261
05.03.2011 20:19
НЕ СЕ кефя сутрин да гледам грухтяща и въртяща тлъст задник свиня.Май самотните ходят по чужди мъже,а пък и като им се намаже на ръката и някое евро...
цитирай
264. анонимен - Абе на нас всички не ни се гледа см...
05.03.2011 22:20
Абе на нас всички не ни се гледа смешно и крещящо човече като теб ама и ти ще си намериш майстора.Май избиваш многобройни комплекси пък може и импотентен да си вече.АА да не ти е смачкала т...ците че гласа ти нещо изтъня напоследък......
цитирай
265. анонимен - 263
05.03.2011 22:41
Бетов ти и по мъже ли тръгна?
цитирай
266. анонимен - Хайде, и ти може да не си много зад...
06.03.2011 13:48
Хайде,и ти може да не си много задоволена,но идва 8 март,все ще прилапаш някое скатано евро.
цитирай
267. анонимен - Бетов, само за евраци мислиш. А. А. ...
06.03.2011 22:05
Бетов,само за евраци мислиш.А.А. само за валута ли ти "пуска"?
цитирай
268. анонимен - Тя какво да му пуска?На него не му ...
06.03.2011 23:21
Тя какво да му пуска?На него не му става вече.Той за това крещи ненормално и пискливо.Избива си комплексите пред персонала.Кога ли обаче ще си намери майстора?Няма да е далеч това време.......
цитирай
269. анонимен - 268
07.03.2011 07:19
Може да е минал на другия бряг и то отдавна и сега тъгува за Кочев.
цитирай
270. анонимен - Бетов е добър професионалист и не ...
07.03.2011 19:20
Бетов е добър професионалист и не разбирам защо само го дъвчете.Никого не е накарал насила да дойде,за да го прегледа и е прав,че когата сте на зор му се мазните,а след като се оправите го изкарвате най-черния.Всъщност с всички се отнасяте по този начин,просто сте си лицемери!
цитирай
271. анонимен - И аз така мисля! Коментарите в този ...
07.03.2011 19:55
И аз така мисля! Коментарите в този форум много изпростяха! То е ясно кой пише,но вместо с интриги се занимавайте с полезни неща! Ако имате личен проблем с някой ,то това не е мястото за разрешаване! Това е моето скромно мнение, а вие все пак сте лекари и се смята че сте каймака на обществото и не е уместно да се обиждате взаимно!
цитирай
272. анонимен - Вместо да се радват, че болницата е ...
08.03.2011 09:29
Вместо да се радват,че болницата е получила разрешение,те си мерят ..........
цитирай
273. анонимен - В този случай обаче обидите не са ...
08.03.2011 12:56
В този случай обаче обидите не са между лекари,а от сестри към лекари,което все пак е недопустимо,още повече,че се касае за сестра,която е много ,много под нивото на останалите си колежки,но въпреки всичко си позволява своеволието да се държи по непристоен и неколегиален начин.Лекарите нямат проблем със мед.сестри,та били и старши сестри,ТЕ ВСЕ ПАК СА СЕСТРИ!Всяка жаба да си знае гьола.Ние не се месим в тяхната работа,макар,че имаме правото да го правим,но ТЯ постоянно се занимава с това.Явно така изразява неудовлетворението си от собствената външност и лични качества!Това е положението,дерзай!
цитирай
274. анонимен - Оооо. . . докторчетата са обидени. ...
08.03.2011 18:21
Оооо...докторчетата са обидени.Какво нахалство-да им се бъркаме в работата!Те всъщност прехвърлят огромна част от задълженията си върху нас и в това време си клатят краката и пишат смешна поезия на служебните си компютри.Я да отидат в някоя болница в големите градове пък да видим дали ще е така.Ама не им стиска защото там ще лъсне некадърността и некомпетентността им!Разбира се не става въпрос за всички доктори.Тук имам предвид кебапчиите,ББ,вече бившата АА и още няколко индивида,които отдавна не би трябвало да носят титлата доктор.
цитирай
275. анонимен - . . . . . . . а и часпромчето гледат да ...
08.03.2011 18:24
.......а и часпромчето гледат да върви.За предпочитане в работно време и като ползват всички консумативи от болницата.А после са първи по реването че заплата няма......
цитирай
276. анонимен - За некомпетентност не можеш да се ...
08.03.2011 19:03
За некомпетентност не можеш да се произнасяш.Първо завърши медицина 6 години,след това опитай да вземеш поне 1 специалност и тогава пиши и говори глупости.А сега се съсредоточи върху здравните грижи и преписвай качествено,понеже като си лъснала с компетентността и кадърността си в големия град София...поне не казвай,че работиш в нашата болница,че много лошо впечатление ще добият за Оряховската болница.Дали в работно време или не никой не може да ни вземе уменията и знанията,вие му мислете.Разбира се,че горните квалификации не се отнасят за всички лекари,все пак един се оценява и по други заслуги.
цитирай
277. анонимен - . Дали в работно време или не никой не ...
09.03.2011 09:07
анонимен написа:
.Дали в работно време или не никой не може да ни вземе уменията и знанията,вие му мислете.Разбира се,че горните квалификации не се отнасят за всички лекари,все пак един се оценява и по други заслуги.

Не трябва в работно време,а и не се надценявай.
цитирай
278. анонимен - Що не се кандидатира някой лекар за ...
09.03.2011 09:25
Що не се кандидатира някой лекар за кмет.Примери в България,а и в съседна нам община,колкото щеш.
цитирай
279. анонимен - Кой ще каже какво е любов?
10.03.2011 22:55
Кой ще каже какво е любов?
цитирай
280. анонимен - Любов е да ти го начукам и ти да се р...
11.03.2011 07:23
Любов е да ти го начукам и ти да се радваш.
цитирай
281. анонимен - Interesting, thanks
07.09.2011 11:42
Saved as being a favored, I genuinely like your web site!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812860
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930