Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2011 20:46 - Покана за предизборна среща
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 31189 Коментари: 149 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2011 20:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
П О К А Н А     ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП ОРЯХОВО КАНИ ВСИЧКИ СВОИ ЧЛЕНОВЕ, СИМПАТИЗАНТИ И СЪГРАЖДАНИ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С КАНДИДАТ КМЕТА НА ОБЩИНА ОРЯХОВО ИНЖ. НИКОЛАЙ ПЕТРАНОВ, КАНДИДАТИТЕ НА БСП ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ  И НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ГЕОРГИ БОЖИНОВ И ЯНАКИ СТОИЛОВ. СРЕЩАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 18.10.2011г. (ВТОРНИК) ОТ 18:00 ч. В ХУД. ГАЛЕРИЯ “ПРОФ. МАРИН ВЪРБАНОВ”. ЗАПОВЯДАЙТЕ! КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!




Гласувай:
3



1. анонимен - нема ли да има 4ибап4ета и бири?
18.10.2011 00:01
нема ли да има 4ибап4ета и бири?
цитирай
2. анонимен - ". . . на крак, о, парий през...
18.10.2011 08:56
"...на крак,о,парий презрени....на крак,о,роби на труда..."Всички на крак след вожда Петранов към заветната му цел и на ФАМИЛИЯТА - кметския стол.Към него се стремят още осем "негодници",които не стават за нищо и единствената им цел е да ликвидират община Оряхово и всичко в нея.
цитирай
3. анонимен - Гласуваш за Жеков, получаваш Пе...
18.10.2011 20:19
Гласуваш за Жеков, получаваш Пенков! Продаването и купуването на гласове е престъпление. Хмммм! Що ли Ви, не таковам таковата! Чакам оферти, да видим дали ще стана престъпник.
цитирай
4. анонимен - Гласуваш за Петранов, получаваш ...
18.10.2011 23:07
Гласуваш за Петранов,получаваш гол .... в ръка!
цитирай
5. анонимен - след събранието има ли целиване на ...
19.10.2011 09:39
след събранието има ли целиване на задници.
цитирай
6. nikolaycska - Среща
19.10.2011 13:32
Вчера се проведе среща на Николай Петранов с негови избиратели и симпатизанти в общинската галерия. Присъстваха депутата Божинов, кандидат-кметове и кандидат-съветници. Срещата беше водена от кандидат-сенаторката Ранка Владимирова и беше открита от Цветана Янкова, председател на общинската организация на нейната партия. Екс-сенатор Петранов получи пълна политическа подкрепа от отговорните фактори на най-високо ниво в тази партия и направи дълго и пространно изказване в тона на технократ, а не на партиен работник. Като цяло, това мероприятие се okаза най-смисленото предизборно събрание, на което съм присъствал до момента, а Петранов даде най-конкретни отговори на зададени към него въпроси в качеството му на кандидат-кмет.
цитирай
7. анонимен - 353. анонимен - Лицемерие 16. 10 ...
19.10.2011 16:48
353. анонимен - Лицемерие
16.10 17:29
#14 nikolay_cska 2011-08-12 09:31
Здравейте,

чета ви с интерес, досега не съм писал, но появата на Кирил Илиев във форума ме накара да ви напиша своето мнение. Следя политическата ситуация в Мизия от есента на 1997 г., когато станах председател на СДС в община Оряхово и с Ицо Пировски, Пламен Геранджийски и Николай Таков борехме комунягите в района. Една година по-късно се отказах, защото в Оряхово живеят само комуняги и полуреформирани комуняги. През 2005 г., май беше, реших да се включа в Атака, защото смятах, че партията ще бъде средство за борба с циганската престъпност над беззащитните българи. Тогава ме намери Кирил Илиев, с който създадохме първата легитимна общинска структура на Атака в община Оряхово. Илиев искаше аз да бъда председател на партията за общината, но отказах, защото работя в Козлодуй. По онова време шеф на партията в Мизия май беше сина на Иванка Кунчева, бяхме заедно на един митинг в София.#15 nikolay_cska 2011-08-12 10:08
Напуснах Атака, защото на господина все му пречеше, че съм бил бивш седесар, а когато научих, че преди местните избори е ходил да се моли на дингилето да бъде кандидат на Атака, започнах да си променям отношението към него. Малко по-късно лично му заявих на Илиев, че за мен е персона нон-грата в Оряхово, след като постави в списъка за съветници един агент на ДС, обявен официално от Комисията по досиетата, както и бивш шеф на младежкото ДПС и бивш зам. председател на ДПС в града. За кандидат-кмет на общината той издигна...чичо Спас, бившия шофьор на дингилето! Иначе от Онцов и Ал. Иванов не мога да се оплача. Баща ми продаде на Онцов земята си много изгодно преди 7-8 години, защото рентата беше много мизерна, а кмета Иванов е баща на моя състудентка. По вашите спорове не мога да взема отношение, защото не съм запознат със случаите, но според мен в област няма Атака именно заради Кирил Илиев.
цитирай
8. анонимен - Вчера се проведе среща на Николай ...
19.10.2011 18:48
nikolaycska написа:
Вчера се проведе среща на Николай Петранов с негови избиратели и симпатизанти в общинската галерия. Присъстваха депутата Божинов, кандидат-кметове и кандидат-съветници. Срещата беше водена от кандидат-сенаторката Ранка Владимирова и беше открита от Цветана Янкова, председател на общинската организация на нейната партия. Екс-сенатор Петранов получи пълна политическа подкрепа от отговорните фактори на най-високо ниво в тази партия и направи дълго и пространно изказване в тона на технократ, а не на партиен работник. Като цяло, това мероприятие се okаза най-смисленото предизборно събрание, на което съм присъствал до момента, а Петранов даде най-конкретни отговори на зададени към него въпроси в качеството му на кандидат-кмет.

Те са си били само кандидатите,други не е имало.Пребройте всички кандидати и ще видите че други не е имало.
цитирай
9. анонимен - 100 човека кандидати? ееееее само ...
19.10.2011 18:58
100 човека кандидати? ееееее само 100 кандидатите, а колко тогава ще са симпатизантите
цитирай
10. анонимен - wternal doesn,t
19.10.2011 19:03
без концерти, бири и сеири трудно се събират сто човека на предизборни събрания.
цитирай
11. анонимен - кандидатите и застъпниците ето ги ...
19.10.2011 19:07
кандидатите и застъпниците ето ги 100.
цитирай
12. анонимен - анонимен - николайчо кандидат кмет ...
19.10.2011 22:28
анонимен - николайчо кандидат кмет недоносен
30.09 20:21
нещастнико невинен знаеш ли на какъв патрон разчиташ? Майчицата БСП в лицето на Ц. ЯНКОВА. Тя мисли само за собственото Аз, ако знаеш колко пари пресвой от пред-ните избори от ПАРТИЯТА МАЙКА, честната тя, а да не говорим за червените фенери които е палила в любимата и Либия.
цитирай
13. анонимен - Вчера се проведе среща на Николай ...
19.10.2011 23:01
nikolaycska написа:
Вчера се проведе среща на Николай Петранов с негови роднини в общинската галерия. Присъстваха дупетата Божинов,кметове и съветници. Срещата беше водена от сенаторката Ранка Владимирова и беше открита от Цветана Янкова, председател на общинската организация на нелегалната партия.Сенатор Петранов получи пълна кошница подкрепа от безотговорните фактори на най-високо ниво в тази партия и направи дълго и скучно изказване в тона на мижи да те лажем, а не на партиен работник. Като цяло, това мероприятие се okаза най-безсмисленото предизборно събрание, на което съм присъствал до момента, а Петранов даде най-мъгляви отговори на зададени към него въпроси в качеството му на кмет.

цитирай
14. nikolaycska - Простак ли е дингия?
20.10.2011 08:57
Безочието и политическата и интелектуална импотентност на враговете на Петранов ескалираха дотам, че вчера един от безплатните лакеи на Памперса (поне да се беше изкъпал и обръснал преди това), е напръскал с черен спрей лицето на Петранов и номера на бюлетината му на плакатите, разлепени на улица "22 септември". Това стана в деня, в който фингия събрал една тайфа слабоумни старци в общинската галерия и им говорил безмислици в рамките на един час. Като цяло, Петранов постигна средносрочните си стратегически цели - беше забелязан от факторите на високите етажи в партията-столетница и има големи шансове да попадне на избираемо място в нейната листа за парламентарни избори. Дори и да не влезе в парламента, най-вероятно ще му бъде предложена експертна длъжност в екипите на някой от червените депутати и ще се окаже поредния интелигентен човек, принуден да си тръгне от наше село. Моят приятелски съвет е да не се тръшка за кметското място в Оряхово, вижте на какво е замязал Гоцо Тъпото след 4 години, прекарани на кметския стол.
цитирай
15. анонимен - Безочието и политическата и инт...
20.10.2011 09:39
nikolaycska написа:
Безочието и политическата и интелектуална импотентност на враговете на Христо Иванов ескалираха дотам, че вчера един от безплатните лакеи на Петранов (поне да се беше изкъпал и обръснал преди това), е напръскал с черен спрей лицето на Иванов и номера на бюлетината му на плакатите. Това стана в деня, в който Петранов събрал една тайфа слабоумни старци в общинската галерия и им говорил безмислици в рамките на един час. Като цяло,Христо Иванов постигна средносрочните си стратегически цели - беше забелязан от факторите на високите етажи в партията-столетница и има големи шансове да попадне на избираемо място в нейната листа за парламентарни избори. Дори и да не влезе в парламента, най-вероятно ще му бъде предложена експертна длъжност в екипите на някой от червените депутати и ще се окаже поредния интелигентен човек, принуден да си тръгне от наше село. Моят приятелски съвет е да не се тръшка за кметското място в Оряхово, вижте на какво е замязал Гоцо Тъпото след 4 години, прекарани на кметския стол.

цитирай
16. анонимен - некой гяволе работат със стари р...
20.10.2011 12:23
некой гяволе работат със стари руски хакерски програми а уж са големата работа.
цитирай
17. анонимен - Нахакване
20.10.2011 13:10
Хак отляво,хак отдясно....право във лай...то прясноооо.Ха,ха,ха,хаааа! 16,бравос !!
цитирай
18. petranov - Отдавна не съм се смял така. Проб...
20.10.2011 13:24
Отдавна не съм се смял така. Проблемът на някои хора е, че главата им не може да роди дори една свястна идея, а използват интелекта на другите в жалък опит да ги пародират. Изключително голяма услуга ми правите с това, уважаеми анонимни плагиати. Между другото преди малко пристигнах с високоскоростната железница от Селановци и се разходих по Моста до Бекет да напазарувам, че били обявили промоция на риба от рибната борса и консервната фабрика в община Оряхово по случай изборите :))))) Между другото пуснали са и много хубави мебели в Румъния, производство на завода в Оряхово, опитах се да поръчам и пелети за парното котле, но се оказа, че поради големия интерес и високото им качество са изключително дефицитна стока :))))
цитирай
19. анонимен - 18
20.10.2011 16:10
много пари харчиш петранов много.
цитирай
20. анонимен - Уважаема Пирянкова/николайчо/, ...
20.10.2011 17:13
Уважаема Пирянкова/николайчо/,хубаво е когато изреждаш титлите си от ОбС,да кажеш и цената.Ти стана зам.председател за това,че комунягите-социалисти ти помогнаха при гласуването за уволнението на Кочев,ти им върна жеста при смяната на председателя с В.Кънев.И сега отново за твоята независимост,ти си редови член на новата си партия БСП/БКП,над теб е Цветана Янкова,Божинов и Висшия съвет на партията ти.Парламентарните партии хвърлят милиони в предизборните кампании и съответно после трябва да си ги върнат.Смяташ ли,че твоя гуру Божинов,ако те изберат за кмет няма да ти звънне някой ден за някоя "обществена" поръчка,която трябва да бъде спечелена от точната фирма.Не се заблуждавай,такова животно независим кандидат няма.Ти и сега по цял ден си личен шофьор на шефката си.Колкото до това какво си свършил в този мандат няма какво да го повтаряме,всички виждат болницата само ти не.
цитирай
21. анонимен - Петранов не е виновен за състоян...
20.10.2011 20:45
Петранов не е виновен за състоянието на болницата.Ние бяхме свидетели как затвориха болница с по-малък дълг от нашия-Девинската с дълг 1,7 млн.Виновни са тези,които допуснаха да натрупаме дългът от над 2 млн. с ненужни харчове,при положение,че болницата имаше достатъчно добри приходи.Виновен е този,който не плащаше тока,водата,лекарствата ,а пращаше ,,заслужили,,да вземат дипломи. .Виновен е този,който ни купи парна инсталация-безумно скъпа за експлоатация. Обаче виновни -няма.
цитирай
22. анонимен - Дреме му на Кочето, че на Простак...
20.10.2011 20:53
Дреме му на Кочето,че на Простакесата може да и кръвнат хемороидите.Простакеси-много!Да му мислим ние.
цитирай
23. petranov - Уважаема г-жо pieros, Д-р Пирян...
20.10.2011 22:07
Уважаема г-жо pieros,
Д-р Пирянкова е съпругата ми и като и прочетох постинга Ви тя се смя с глас. Аз ако сте пропуснали съм инж.Николай Петранов и за титлите си никаква цена не плащам. Това, което съм постигнал съм го постигнал с упорита работа. Между другото "комунягите-социалисти" както Вие се изразявате бяха 5 човека в Общинския съвет. За свалянето на г-н Кочев гласуваха 10 човека. Погледнете гласуването - за удобство ще Ви го копирам тук:
1. Общинският съвет ПРЕКРАТЯВА Договор № 41/19.06.2008год. за възлагане на управление на „МБАЛ-Оряхово”ЕООД, на основание чл.21 на същия договор.
Гласували поименно общинските съветници:
„ЗА”10 , в т.ч. Атанаска Петкова, Васил Асенов, Венцислав Кънев, Здравко Николов, Милен Кирилов, Николай Петранов, Сашо Кирков, Светлозар Василев, Стефан Тодоров и Цветана Янкова.
„ПРОТИВ” 2 – Виктор Кунчев и Георги Санков
„ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ”4 – Ванко Калиничов, Гошо Тодоров, Дико Диков и Светла Илиева.

За кандидатурата на г-н В.Кънев за председател вече гласуваха 11 общински съветници. То беше тайно, но ето го резултата:
ГЛАСУВАЛИ ЗА: - ВЕНЦИСЛАВ ИВАНОВ КЪНЕВ – 11 гласа
- ДИКО ИЛИЕВ ДИКОВ – 5 гласа

За моята кандидатура за зам.председател на Общинския съвет пък гласуваха 12 човека. Ето и това гласуване:
ИЗБИРА за заместник председател на Общинския съвет НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ ПЕТРАНОВ.
Гласували: „за”12, „против” няма,”въздържали се”3 общински съветници-
Николай Петранов- не гласува

Пък позапознайте се с фактите преди да пишете глупости все пак. До момента аз не съм позволил върху мен да се оказва какъвто и да е натиск. И съм го доказал с гласуванията си в Общинския съвет. Имаше такива опити, но удариха на камък. Никой не е влагал нито милиони, нито дори хиляди в моята кампания, така че не съм зависим и няма да изпълнявам ничии желания. Трябва също да Ви уведомя, че аз шеф отдаааавна нямам. Това, че обикалям по предизборната си кампания с личния си автомобил не значи, че съм шофьор на някого. Останалите кандидати за кметове също го правят и мисля, че така е редно.
На болницата ни трябва да се помогне. Днес бях на среща с арендатора от с.Остров, който плаща 123 лв./дка наем на общинска земя и той лично потвърди че е превел на общината 60 000,00 лв. - половината от наема. Същите тези 60 000,00 лева, които ние на 16.09.2011 г. решихме да се преведат за подпомагане на болницата и нашето решение отново не беше изпълнено. Аз празни думи не говоря и кухи обещания не давам! Всичко е подкрепено с документи и факти. Болница в Оряхово ще има и тя ще бъде общинска. Колкото и това да не се иска на някои хора!
цитирай
24. анонимен - Петранов не е виновен за състоян...
20.10.2011 22:09
анонимен написа:
Петранов не е виновен за състоянието на болницата.Ние бяхме свидетели как затвориха болница с по-малък дълг от нашия-Девинската с дълг 1,7 млн.Виновни са тези,които допуснаха да натрупаме дългът от над 2 млн. с ненужни харчове,при положение,че болницата имаше достатъчно добри приходи.Виновен е този,който не плащаше тока,водата,лекарствата ,а пращаше ,,заслужили,,да вземат дипломи. .Виновен е този,който ни купи парна инсталация-безумно скъпа за експлоатация. Обаче виновни -няма.

Всичко започна от предния кмет и настоящ кандидат за кмет Христо Иванов. В прудходния мандат Обсъвет гласува 400 000 лв за за купуване на медицинска апаратура/по списък изготвен от тогавашното ръководство на болницата/, средствата бяха осигурени, на тогавашния кмет не позволи на Управителя на болницата да обяви и изпълни процедурата за обществената поръчка. Трябваше той/Дингила/ да лапне комисионните. Ако тогава се бе закупила апаратурата щяхме да си осигурим основата за сегашните трудни времена -запазване на висшея медицински персонал и привличане на нови лекари, запазване на пътеките, по които плаща Здравната каса, достатъчно приходи, изплатени заплати на персонала. Просто Кочев довърши започнатото от Христо Иванов. И сега той /Дингила/ твърди на всичките си предизборни срещи, че ще "оправи" болницата. Той вече я оправи преди 6 години. Аз не искам неговата оправия-гъбарници, бубарници, консервни фабрики и илюзии за нови работни честа.
цитирай
25. анонимен - На болницата ни трябва да се помо...
20.10.2011 22:23
На болницата ни трябва да се помогне. Днес бях на среща с арендатора от с.Остров, който плаща 123 лв./дка наем на общинска земя и той лично потвърди че е превел на общината 60 000,00 лв. - половината от наема. Същите тези 60 000,00 лева, които ние на 16.09.2011 г. решихме да се преведат за подпомагане на болницата и нашето решение отново не беше изпълнено. Аз празни думи не говоря и кухи обещания не давам! Всичко е подкрепено с документи и факти. Болница в Оряхово ще има и тя ще бъде общинска. Колкото и това да не се иска на някои хора!


Г-н Петранов не разбрахме какъв е Вашият принос за тези средства. Това, че сте се срещнали с г- Аврамов не значи нищо, само потвържзава неговата добра воля да преведе предварително част от задължението си. Не виждам нещо, което да е Ваша заслуга /и лично и като общински съветник, а не "екссенатор" както Ви титулова недоразумението николайцесека/ в постъпването на тази сума. Всичко е въздух под налягане, както е и цялата Ви кампания в Общината и тук в блога Ви. Празни приказки, които показват само мераци но не и възможности.
цитирай
26. анонимен - oт Pieros към 25
21.10.2011 00:29
Е как,чул е за тях и веднага на предната линия,като че ли той ги дава.Въздухар!!!
цитирай
27. анонимен - oт Pieros
21.10.2011 00:33
Смей съ с госпожътъ в понеделник ще се смея аз.
цитирай
28. nikolaycska - 25, внимателно с навеждането...
21.10.2011 08:03
Уважаеми другарю 25, вежливо ви умолявам да се наведете надолу и да задържите палците на краката си с ръце. Предполагам, че другаря дингил ще прати незабавно някой мангал да ви се отблагодари за нападките срещу екс-сенатор Петранов. Между другото, за да не бъда обвиняван в пристрастие към Петранов или към някой друг от реалните конкуренти за кметското място, уведомявам, че на първи тур ще гласувам за президент за Светльо Витков, вокала на Хиподил, за кмет - за съученика ми Васил Илиев, защото организира ежегодна среща на набора и за съветници - за Лидер, защото това са бившите ми колеги от АЕР-а. Моля, това да не се тълкува като предизборна агитация.
цитирай
29. petranov - Смей съ с госпожътъ в понеделник ще ...
21.10.2011 10:51
от Pieros написа:
Смей съ с госпожътъ в понеделник ще се смея аз.


Уважаема г-жо pieros,
Аз приемам нещата каквито и да са те философски и нищо не е в състояние да развали доброто ми настроение. Още повече, че днес е един хубав и слънчев ден и бих се радвал в понеделник да се смеем заедно с Вас :))))
цитирай
30. анонимен - Времето е хубаво
21.10.2011 15:05
Ами да! Защо да пропускаме хубавите моменти от живота си заради комплексите на мрачни хора около нас?Ако комплексарите желаят да изживеят дните си във вечен конфликт с всичко около себе си,това си е техен избор,но не бива да допускаме от тях да зависи климата на нашия живот :):):)
цитирай
31. анонимен - 353. анонимен - Лицемерие 16. 10 ...
21.10.2011 15:56
анонимен написа:
353. анонимен - Лицемерие
16.10 17:29
#14 nikolay_cska 2011-08-12 09:31
Здравейте,

чета ви с интерес, досега не съм писал, но появата на Кирил Илиев във форума ме накара да ви напиша своето мнение. Следя политическата ситуация в Мизия от есента на 1997 г., когато станах председател на СДС в община Оряхово и с Ицо Пировски, Пламен Геранджийски и Николай Таков борехме комунягите в района. Една година по-късно се отказах, защото в Оряхово живеят само комуняги и полуреформирани комуняги. През 2005 г., май беше, реших да се включа в Атака, защото смятах, че партията ще бъде средство за борба с циганската престъпност над беззащитните българи. Тогава ме намери Кирил Илиев, с който създадохме първата легитимна общинска структура на Атака в община Оряхово. Илиев искаше аз да бъда председател на партията за общината, но отказах, защото работя в Козлодуй. По онова време шеф на партията в Мизия май беше сина на Иванка Кунчева, бяхме заедно на един митинг в София.#15 nikolay_cska 2011-08-12 10:08
Напуснах Атака, защото на господина все му пречеше, че съм бил бивш седесар, а когато научих, че преди местните избори е ходил да се моли на дингилето да бъде кандидат на Атака, започнах да си променям отношението към него. Малко по-късно лично му заявих на Илиев, че за мен е персона нон-грата в Оряхово, след като постави в списъка за съветници един агент на ДС, обявен официално от Комисията по досиетата, както и бивш шеф на младежкото ДПС и бивш зам. председател на ДПС в града. За кандидат-кмет на общината той издигна...чичо Спас, бившия шофьор на дингилето! Иначе от Онцов и Ал. Иванов не мога да се оплача. Баща ми продаде на Онцов земята си много изгодно преди 7-8 години, защото рентата беше много мизерна, а кмета Иванов е баща на моя състудентка. По вашите спорове не мога да взема отношение, защото не съм запознат със случаите, но според мен в област няма Атака именно заради Кирил Илиев.

Някой не си спомня политическото си лутане.
цитирай
32. анонимен - Приносът ти уважаема Пирянкова...
21.10.2011 16:20
Приносът ти уважаема Пирянкова/николайчо/бил,че си гласувал 1000дка да бъдат отдадени под наем.Г-н Аврамов си бил направил сметката,дано да ги е направил,смятайки,че трасето на газопровода "Набуко" ще мине през тези декари и той ще вземе огромна компенсация.Дано някой не го е подвел и да дава дълги години такъв наем.А ти,самият,колко пъти си бил прът в гласуванията на ОбС.Това го гласувахте на последната сесия,с надеждата хората да гласуват за Вас,но персонала на болницата не си е получил възнагражденията и скоро не виждам как ще ги получи.Скоро ще напуснат и последните мохикани,а ти продължавай да си твърдиш,че болница ще има.Може би само като сграден фонд.Жалко е!Може би затова те приеха в БСП/БКП,защото се научи да лъжеш и да прехвърляш на друг вината.Защо ли се избират общински съвети,като от тях нищо не зависи.И прословутия БЮДЖЕТ 2011,съставен от твоята комисия се издъни по перо приходи,ама така е като всеки разбира от всичко като теб.Сигурен съм,че не знаеш какви са точно приходите за тази година до момента.
цитирай
33. petranov - Уважаема г-жо pieros, Моята съп...
21.10.2011 21:11
Уважаема г-жо pieros,
Моята съпруга, д-р Пирянкова, никога не е гласувала каквото и да е просто защото никога не е била общински съветник и не желае да бъде. Аз, инж.Николай Петранов съм гласувал "за" тези декари да се обявят на търг и да се отдадат под наем. Огромните компенсации за които говорите (ако ги има) ще получи СОБСТВЕНИКЪТ на земята, а това е община Оряхово. Не се иска много сиво вещество за да се разбере това, но явно се налага лично на Вас да Ви обяснявам като на първолак. Много пъти съм бил "прът в гласуванията" на Общинския съвет и това е било винаги, когато съм преценявал, че предлаганите проекторешения не са в интерес на гражданите на община Оряхово! Гласували сме многократно помощ за болницата. В бюджета бяха заложени напълно РЕАЛНИ приходи. И тези РЕАЛНИ приходи постъпиха. Друг е въпросът, че има изключително много нарушения по проекти, за които ще трябва да плащаме и плащаме всички ние. Ако бъда избран за кмет персоналът ще си получи възнагражденията и болницата ще възстанови дейността си. Защото аз ще направя и невъзможното, но ще осигуря финансово подпомагане за МБАЛ Оряхово. Не бих могъл да знам точните приходи за тази година до момента, тъй като Общинския съвет НЕ УПРАВЛЯВА ОПЕРАТИВНАТА дейност на община Оряхово. Освен всичко останало през последния месец изобщо не съм стъпвал в Общинския съвет, тъй като като регистриран кандидат-кмет нямам това право. За съжаление екс-кметът на общината не е предоставил отчет за изпълнението на бюджета за деветмесечието, нито пък е предложил актуализация на бюджета. Значи според самия него бюджета е изпълним, след като не е внесъл докладна за актуализация. Така че да обвинявате бюджетната комисия в несвършена работа е меко казано нахално. Съжалявам наистина, че се налага да Ви обяснявам толкова подробно работата на различните институции, но явната Ви липса на образование и компетентност просто налага това. Аз винаги съм поемал отговорност за решенията си и НИКОГА не се крия зад гърба на някой друг. Както тук, така и на предизборните си събрания аз гледам хората в очите и заставам с името си зад думите си. За разлика от хора като Вас, които просто се страхуват от светлината и винаги бързат да се шмугнат в тъмната си дупчица, където да гризкат трохичките, подхвърлени им за старанието при плюенето :))))
цитирай
34. анонимен - Стига лъга персонала на болницата ...
21.10.2011 22:17
Стига лъга персонала на болницата бе Пирянкова/николайчо/!Откъде ще извадиш пари за заплати,за изплащането на заплатите на напусналите и осъдили болницата,за изплащане на просрочените плащания към фирми доставчици,ток,вода и др.Няма откъде да извадиш толкова пари.Както сама пишете,че не знаете какви са реалните постъпления,тогава откъде пари.Или ще замразиш всички останали дейности в общината.Ти си гледай своето образование и компетентност,защото си толкова кадърен,че различни фирми се бият за тебе и всяка вика вземи го ти,вземи го ти.Ти си човек единак,стоящ си в къщи пред компютъра,човек,който в последната година загуби много приятели,само и само да издрапаш на върха на властта.Ти си за съжаление,аз никога не съм предавал приятел и никога няма да предам.Нито пък ще променя политическите си пристрастия като тебе.И още един пример специално за теб и твоята партия,на предните избори водача на листата на БСП/БКП загуби на изборите за кмет и се отказа от съветническо място,ти ще имаш ли доблестта в понеделник да направиш същото?
цитирай
35. анонимен - Петранов, на тази болница и трябват ...
21.10.2011 23:26
Петранов,на тази болница и трябват като начало около 1млн.-запорите ни са около тази сума.Без да се премахнат запорите не може да има никаква дейност.Ти мислиш ли,че можеш да осигуриш тази сума?Отговори точно и конкретно-защото ако кажеш,че не можеш,значи наистина заблуждаваш хората.
цитирай
36. petranov - Уважаема г-жо pieros, Пропуснали ...
21.10.2011 23:29
Уважаема г-жо pieros,
Пропуснали сте да отбележите, че постинга е от Вас.
Откъде ще намеря финансови средства за подпомагане на болницата? Не е толкова сложен въпрос г-жо pieros. Нямам абсолютно никакво намерение да стопирам работата в общината. Има изключително много възможности още утре както се казва да се помогне на болницата. Първо - ще изпълня всички Решения на Общинския съвет взети до момента. Това ще помогне на болницата да изплати част от работните заплати и задълженията си. Естествено е, че за седмица или месец няма как да се изплатят всичките 2 милиона лева задължения. Важното и на първо време да започне изплащането на работните заплати за да бъдат мотивирани хората и да спре агонията им. С поетапното възстановяване на дейността на болницата ще нараснат и приходите и. През това време ще извърша редица действия, които ще доведат до постъпване на средства в общината ни. Това ще бъде разумното управление на общинското имущество. Ще бъдат преразгледани договорите за наем както на общинската земя, така и наемите на другото общинско имущество и където има възможност те ще бъдат коригирани съгласно актуалните пазарни условия. Знам, че това няма да се хареса на някои хора, но в крайна сметка интереса на мнозинството граждани на община Оряхово е по-важен от частния интерес на шепа хора, както и от келепиреца на едни субекти, които в един момент считах наистина за приятели, но когато спрях кранчето им се оказа, че са били обикновени подмазвачи. Няма да се наложи в понеделник да се отказвам от каквото и да било. Просто защото аз мога да нося отговорност и не съм се кандидатирал за кмет нито заради кметската заплата, нито заради някакви други облаги. Просто тъжно е, че една просперираща само допреди 20-30 години община се превърна в това, което е в момента. Аз съм оряховчанин и винаги ще бъда! Винаги ще се опитвам да помагам на града и общината, в която е преминала по-голямата част от живота ми. За да може един ден децата ми също гордо да казват, че са оряховчани
цитирай
37. petranov - Петранов, на тази болница и трябват ...
21.10.2011 23:46
анонимен написа:
Петранов,на тази болница и трябват като начало около 1млн.-запорите ни са около тази сума.Без да се премахнат запорите не може да има никаква дейност.Ти мислиш ли,че можеш да осигуриш тази сума?Отговори точно и конкретно-защото ако кажеш,че не можеш,значи наистина заблуждаваш хората.


Уважаеми анонимни г-не/г-жо,
В средносрочен план (няколко месеца) е възможно да се осигури такава сума. По-важното е обаче, пред фирмите наложили запори да се декларира пълна подкрепа за болницата ни от страна на общинското ръководство. Съществуват много финансови инструменти за преодоляване на кризата. Един от тях е изкупуването на дългове на МБАЛ Оряхово от община Оряхово. Също така има възможност за подпомагане с кредитни средства, с ревизиране на някои договори като този за парната инсталация и "качествения" ремонт на покрива. Изобщо възможности има, но на предишното ръководство на общината просто липсваше желание (няма да коментирам причините за липсата на желание - всички се досещат какви са те).
Вярно е, че след 15 мин. трябва да спра пиша тук тъй като нямам желание да нарушавам закона по какъвто и да е начин, така че ако някой има уточняващи въпроси моля да побърза.
цитирай
38. анонимен - Защо някой не се сети да ревизира ...
21.10.2011 23:53
Защо някой не се сети да ревизира имотите и придобивките на Кочето и простакесата .Може и там да излезе нещо?!
цитирай
39. анонимен - Не гласувайте отново за селанов...
22.10.2011 12:30
Не гласувайте отново за селановчанин. Видяхте що за стока бе сегашния. Гласувайте за оряховчанин.
цитирай
40. анонимен - Не гласувайте за Николай Петран...
22.10.2011 17:59
Не гласувайте за Николай Петранов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Некадърник!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
41. анонимен - към 41
22.10.2011 18:33
Кадърният дай твоят номер бюлетина,Николай го знаем ама във вашата кадърност се съмнявам дай номера чакам....няма време
цитирай
42. petranov - Не гласувайте за Николай Петран...
22.10.2011 18:48
анонимен написа:
Не гласувайте за Николай Петранов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Некадърник!!!!!!!!!!!!!!


:)))))) Когато аргументите свършват започват обидите. Предизвиквате само смях у мен.
цитирай
43. анонимен - Кольо нека Станка направи една п...
22.10.2011 21:14
Кольо нека Станка направи една погачка и утре в секцията където ще гласуваш посрещай хората с хляб и сол.
цитирай
44. анонимен - петранов пий си диазепамчето и л...
22.10.2011 21:17
петранов пий си диазепамчето и лягай мани ги тия в блога на тех им лесно тех нема да ги избират,не че теб ще те изберат ама успокой се.
цитирай
45. petranov - Към 42: Бюлетина №88!!!!!!!!!!...
22.10.2011 21:20
анонимен написа:
Към 42: Бюлетина №88!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ама нещо чезне отговора ми...................


Съжалявам, призивите за гласуване съдържащи реални номера на бюлетини ще бъдат изтривани. Днес е ден за размисъл!
цитирай
46. petranov - Кольо нека Станка направи една п...
22.10.2011 21:23
анонимен написа:
Кольо нека Станка направи една погачка и утре в секцията където ще гласуваш посрещай хората с хляб и сол.


Няма нужда от това.

анонимен написа:
петранов пий си диазепамчето и лягай мани ги тия в блога на тех им лесно тех нема да ги избират,не че теб ще те изберат ама успокой се.


Имам още малко работа и наистина ще си лягам. Днес също подремнах добре :)))) Няма нужда от диазепамчета - радвам се на здрав и спокоен сън, защото няма от какво да се притеснявам :))))
цитирай
47. анонимен - Г-н Петранов, спрете надпреварата ...
22.10.2011 21:29
Г-н Петранов, спрете надпреварата с простащината и ниско ителегентни злобари пишешти в този блог.Няма полза нека водят монолог....всичко ще се стовари на техните глави и то не след дълго време! Прост народ - проста държава в случаят с град Оряхово който в последните години не е и град. Нека да продължават да тънят в нищета и мизерия....за всеки има път и посока...Жалко за това че има и хора които не заслужават да живеят в тази среда.Но вкрайна сметка всеки избира как иска да живееее
цитирай
48. анонимен - Г-н Петранов, спрете надпреварата ...
22.10.2011 21:50
анонимен написа:
Г-н Петранов, спрете надпреварата с простащината и ниско ителегентни злобари пишешти в този блог.Няма полза нека водят монолог....всичко ще се стовари на техните глави и то не след дълго време! Прост народ - проста държава в случаят с град Оряхово който в последните години не е и град. Нека да продължават да тънят в нищета и мизерия....за всеки има път и посока...Жалко за това че има и хора които не заслужават да живеят в тази среда.Но вкрайна сметка всеки избира как иска да живееее

Когато говорим за простащина и интелигентност,би трябвало да си видим правописните грешки и тогава да даваме високопарни съвети.
цитирай
49. анонимен - кольо легай че утре цел ден ще возиш ...
22.10.2011 23:20
кольо легай че утре цел ден ще возиш шефката си.
цитирай
50. анонимен - Към 42: Бюлетина №88!!!!!!!!!!...
23.10.2011 12:29
petranov написа:
анонимен написа:
Към 42: Бюлетина №88!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ама нещо чезне отговора ми...................


Съжалявам, призивите за гласуване съдържащи реални номера на бюлетини ще бъдат изтривани. Днес е ден за размисъл!

Тарикат,защо не сложи други цифри за невалидна бюлетина а две осмици.Прозрачен си като мръсно стъкло.
цитирай
51. анонимен - Купуването и продаването на гла...
23.10.2011 14:24
Купуването и продаването на гласове е престъпление, ако те хванат; и постъпление, ако не те хванат :)
цитирай
52. анонимен - За съжаление на Оряховчани, ако ...
23.10.2011 14:30
За съжаление на Оряховчани,ако блога на Петранов имаше повече посетители,щехте отдавна да се убедите че той е един ограничен и самовлюбен в себе си парвеню! Прочетах няколко от неговите коментари и разбрах,че този госодин разполага с доста ограничен набор от думи,които комбинира по различен начин! За съжаление,дори и да се опитвате малко да му помогнете със съвети-той не се вслушва в тях,което е опасно и граничи е една доста характерна в психиатричта диагноза! Успех Оряховчани на изборите и внимавайте с избора си! Този комплексар ще Ви довърши,заедно с Божинов-вечния депутат!
цитирай
53. анонимен - Очаквам Петранов да коментира п...
23.10.2011 14:37
Очаквам Петранов да коментира правописните ми грешки по-горе! Петранов не са от неграмотност,но аз за разлика от теб наистина работя в австийса компанич -и несъзнателно допускам грешки! За да не се напъваш да ме корегираш-защото за мен това е унижение-поправките ще си ги направя сам!
Да се чете:Щяхте и гоподин!
цитирай
54. анонимен - oт Pieros
23.10.2011 15:25
анонимен написа:
За съжаление на Оряховчани,ако блога на Петранов имаше повече посетители,щехте отдавна да се убедите че той е един ограничен и самовлюбен в себе си парвеню! Прочетах няколко от неговите коментари и разбрах,че този госодин разполага с доста ограничен набор от думи,които комбинира по различен начин! За съжаление,дори и да се опитвате малко да му помогнете със съвети-той не се вслушва в тях,което е опасно и граничи е една доста характерна в психиатричта диагноза! Успех Оряховчани на изборите и внимавайте с избора си! Този комплексар ще Ви довърши,заедно с Божинов-вечния депутат!

Поне аз много пъти съм го наричал латерна-едно и също си повтаря,но не приема,нещо софтеура му е изпушил.
цитирай
55. анонимен - Леле, шубето е голям страх. То не ...
23.10.2011 15:55
Леле, шубето е голям страх. То не бяха нескопосани превъплъщения, редакции, мечти за "австийски" фирми и прочее селски кушии.

Драги Пиеро, овладейте се. Кампаниите приключиха. Днес се гласува. Оряхово ще получи управниците, които заслужава. Ако мнозинството е като вас, то ще се радвате на още четири години на "личности" като Дингила или сегашния кмет, а фунцкиите на града ни все повече ще затихват. Доколкото виждам, Петранов и да не стане кмет, пред него и семейството му има много други възможности за професионална реализация. А пред останалите ни съграждани и техните деца дали има достатъчно такива в днешно Оряхово? Замислете се.
цитирай
56. анонимен - oт Pieros до 47
23.10.2011 16:06
Не съм толкова луд.Значи мнозинството,което естествено няма да избере Петранов е ограничено,че ще го управлява друг кмет.Не подценявайте другите кандидати,това е стила на Петранов.Като има други възможности за реализация да хваща пътя.
цитирай
57. анонимен - Очаквам Петранов да коментира п...
23.10.2011 16:06
анонимен написа:
Очаквам Петранов да коментира правописните ми грешки по-горе! Петранов не са от неграмотност,но аз за разлика от теб наистина работя в австийса компанич -и несъзнателно допускам грешки! За да не се напъваш да ме корегираш-защото за мен това е унижение-поправките ще си ги направя сам!
Да се чете:Щяхте и гоподин!


По-неграмотно нещо,пък макар и написано несъзнателно не съм чел.Аз лично не бих те взел и за метач в австрийска компания.
цитирай
58. анонимен - Не съм толкова луд. Значи мнозин...
23.10.2011 16:12
анонимен написа:
Не съм толкова луд.Значи мнозинството,което естествено няма да избере Петранов е ограничено,че ще го управлява друг кмет.Не подценявайте другите кандидати,това е стила на Петранов.Като има други възможности за реализация да хваща пътя.



Един въпрос към Пиеро. На Вас харесва ли ви дереджето на Оряхово днес и сега? Какви са според вас тенденциите в развитието на града - напред ли върви? Отговорете честно, забравете за момент, че сте платен клакьор/ка и помислете просто като човек.
цитирай
59. анонимен - oт Pieros до 59
23.10.2011 16:21
Няма какво да ми хареса.Писал съм и за разбитите пътища и за сметосъбирането,скитащи кучета,торищата по улиците на селата от общината,но всичко това е от нежеланието на ОбС,кмет и администрация да се справят с проблемите.Като дойдат на власт веднага мислят за следващи избори и да не настъпят нечий интереси.Примери колкото щеш.Петранов говори за наеми,а наемателя на паркинга не плаща.Защо ли?
цитирай
60. анонимен - Кой е в момента наемател на парки...
23.10.2011 16:31
Кой е в момента наемател на паркинга?

Между другото и въпросът с паркинга беше представен обстойно именно в този блог. Сега погледнах с търсачката и видях, че е говорено поне два пъти за това и документите по търга са показани от Петранов. За мен като съвременен избирател това е още един огромен плюс на неговата дейност като общински съветник - по всяко време мога да задам въпрос и знам, че ще получа отговор. Кой от другите оряховски управленци прави това? Никой. А годината е 2011 и имаме претенции в сме част от обединена Европа, която е синоним на технически прогрес. ...
цитирай
61. анонимен - Не знам кой е наемател на паркинга, ...
23.10.2011 16:51
Не знам кой е наемател на паркинга,но Петранов писа,че бил заплашван от него,после се отрече от думите си.Паркинга си функционира,а наеми не постъпват.
цитирай
62. анонимен - Е, хубава работа, Пиеро. След като ...
23.10.2011 16:58
Е, хубава работа, Пиеро. След като дори не знаете кой е наемателя, как така знаете, че не плаща? Тц, тц, тц, да не се окажат думите ви просто една поредна мъничка махленска инсинуацийка? Ох, голяма комедия сте ни. :)))))))))

Нейсе, я покажете къде е писал, че са го заплащвали и се е отрекъл? Да проверим дали поне това е вярно. ;)
цитирай
63. анонимен - Предишното ЛССледващото ЛС ...
23.10.2011 17:07
Предишното ЛССледващото ЛС

Re: Колко наем взема общината

Изпратено на: Сря Сеп 01, 2010 3:10 pm
От: petranov
До: pieros
В момента общината нищо не взима от паркинга и откакто е нашия мандат не е взимала нито лев. Страха е предполагам защото се страхуват от Пламен - човекът който държи паркинга в момента. Той между другото ме заплаши лично на сесията и д-р Гуленов може да го потвърди. Обаче честно казано ми се струва, че като че ли сбъркахме и не го дадохме отново на Пламен или не го обявихме на нов търг - кмета просто няма желание да ползва паркинга. Защо - мога само да гадая, но доказателства нямам. Наистина темата е много сложна - от една страна не можем да задължим кмета да спазва нашето решение, от друга ако го дадем отново на това момче или го обявим на нов търг поне ще влязат някакви пари в общината - човекът е обещал че за минало време ще плати по 1 500,00 лв. на месец за да няма задължения към общината и да може да участва в търга. Друг е въпросът, че от паркинга се печели в пъти повече на месец. Това е което аз знам и предполагам. Ако имате още въпроси - питайте - аз не се страхувам да отговарям.
цитирай
64. анонимен - Да, и? Къде е "отричането&...
23.10.2011 17:23
Да, и? Къде е "отричането"?
цитирай
65. анонимен - Потърси в сайта на общината, както ...
23.10.2011 17:32
Потърси в сайта на общината,както казва Петранов,няма да ви давам всичко наготово.
цитирай
66. анонимен - Re: Право на отговор! Мнениеот ...
23.10.2011 18:25
Re: Право на отговор!

Мнениеот petranov » Сря Окт 20, 2010 9:55 pm
pieros, не се страхувам от никого и от нищо! Много пъти съм казвал - съвестта ми е чиста и съня здрав и спокоен. Няма да се занимавам повече с личната кореспонденция с Вас по една проста причина - не си струва. Задавали сте ми въпроси за общинския паркинг. Отговорил съм Ви, че ползвателя на паркинга ме е заплашил лично и д-р Гуленов дори се възмути от това. По-късно се изясни, че заплахата не е била отправена към мен, било е недоразумение и за това аз повече не съм повдигал въпроса. Отговорих Ви също, че може би направихме грешка, че не обявихме нов търг или конкурс за паркинга, тъй като вече две години от паркинга не влиза нито лев в общината. Явно кмета няма желание да стопанисва паркинга, така че е по-добре да се обяви нов търг или конкурс и да влязат в крайна сметка някакви пари в общината. Те са крайно необходими най-вече за да помогнем в този тежък момент на болницата ни. На следващата сесия на 29.10.2010 година въпросът ще се гледа отново. Какъв ще бъде резултата аз не мога да гадая, но моето лично мнение да се обяви нов търг или конкурс. Освен всичко останало няма да се откажа да търся отговорност от кмета, че толкова време от паркинга нищо не влиза като наем в общината - това се нарича безстопанственост и се преследва от Закона. Вчера и днес ми бяха доста напрегнати дни и просто не съм обърнал внимание, че имам лични съобщения от Вас. Не ви прави чест да ме наричате смешник и че съм напълнил памперса от страх. Аз почти винаги съм се изказвал на заседанията по всички важни въпроси и твърдо съм отстоявал мнението си. Пак Ви повтарям - petranov за разлика от pieros не се страхува и не се криe от нищо и от никого!
цитирай
67. анонимен - И какво излиза, пак Петранов спе...
23.10.2011 19:04
И какво излиза, пак Петранов спечели рунда срещу Пиеро. Още едно предимство на технологиите - следите остават и е трудно да се изопачат нечии думи.
цитирай
68. анонимен - Честита победа г-н Петранов!
23.10.2011 23:00
Честита победа г-н Петранов!
цитирай
69. анонимен - моля дайте някаква информация за статуса на изборният ден в Оряхово
23.10.2011 23:39
моля дайте някаква информация за статуса на изборният ден в Оряхово
цитирай
70. анонимен - моля дайте някаква информация за ...
23.10.2011 23:56
анонимен написа:
моля дайте някаква информация за статуса на изборният ден в Оряхово

Вероятни балотажи /без резултатите от с-ци и остров - Росен-Ганди, Росен Дингила и най-малко вероятния е Ганди -Дингила.
цитирай
71. nikolaycska - Росен води с много пред фингия в С...
24.10.2011 00:02
Росен води с много пред фингия в Селановци, в Оряхово Ганди ще бие с малко фингия, май Остров ще реши кой отива на балотаж.
цитирай
72. анонимен - oт Pieros до 69
24.10.2011 00:21
"Отговорил съм Ви, че ползвателя на паркинга ме е заплашил лично и д-р Гуленов дори се възмути от това. По-късно се изясни, че заплахата не е била отправена към мен, било е недоразумение и за това аз повече не съм повдигал въпроса." Това не е ли отричане че е заплашван?
цитирай
73. анонимен - nikolaycska, Петранов къде е в &...
24.10.2011 02:20
nikolaycska, Петранов къде е в "класацията"?
цитирай
74. анонимен - До Пиеро
24.10.2011 02:22
Не само, че няма отричане, а виждаме ясно, че Петранов е потвърдил втори път, че е казал, че е бил заплашван.

Пиеро, добре ли сте? Някак си когнитивните ви връзки изглеждаш плашещо слаби.
цитирай
75. анонимен - Резултати от изборите http://r...
24.10.2011 10:19
Резултати от изборите http://results.cik.bg/tur1/mestni/0631.html
цитирай
76. анонимен - Приземяване
24.10.2011 11:08
Грешките на един екс-сенатор и бивш кандидат-кмет:рано започнали PR акции,смяна на политическата партия,загробване на болницата,публикуване на материали и документи,които уж да злепоставят други хора,крайно беден речник,самохвалство,водене на епистоларна война с неизвестен противник,оказал се по-добър от него.И накрая , хейтърството те погуби.
цитирай
77. анонимен - Каня всички кибици във форума на ...
24.10.2011 11:52
Каня всички кибици във форума на общината на по бира в "Рибката".Дайте си малко почивка.В 12 и 30 часа,чакам ви.
цитирай
78. анонимен - Нямам думи. Оряхово ОТНОВО е готово ...
24.10.2011 13:15
Нямам думи. Оряхово ОТНОВО е готово да остави бъдещето си в ръцете на Дингила. Явно си заслужаваме съдбата и няма на кой да се сърдим за икономическото и културното си падение освен на себе си.
цитирай
79. анонимен - победа
24.10.2011 13:15
Победа, победа, победаааа ...еех Николайчо, виждаш ли какво става когато умствено недоразвити се опитват да спечелят избори ...рушат ли рушат всичко по пътя си и какво ....позна ли Николайчо - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, две нули.
Предполагаем отговор от Петранов: Щом хората са преценили да не ме изберат, аз пак ще си писукам от дупката и ще имитирам, че защитавам всичко и всички от всичко и всички, но е важно да съм общински съветник. Вие не се обаждайте, че да не отида на работа в австрийски, испански и разни други фирми, че и от Марс ме търсят. Аз обаче реших да си остана в Оряхово, поне ми е сигурна заплатата на общински съветник, като даде и жената някой лев и закърпвам положението.
цитирай
80. анонимен - Те го търсят, той се крие. Днес ближе ...
24.10.2011 13:29
Те го търсят,той се крие.Днес ближе на кака цеца.....раните де,вие какво си помислихте.Колко стойностни хора има в бсп,те номинираха кольо компютъра.
цитирай
81. анонимен - ба си майтапа пенковеца е събрал ...
24.10.2011 13:45
ба си майтапа пенковеца е събрал повече гласове от петранов...
цитирай
82. nikolaycska - Кур за дингия
24.10.2011 14:12
Не виждам никакви поводи за пристеснения около крайния изход на втори тур. Първо, има сравнително ниска избирателна активност, тоест, доста нормални хора ще се включат във втория тур. Гласовете на десните избиратели ще се влеят като подкрепа за Росен. От огромно значение е Ганди да призове избирателите си да гласуват за Росен, защото иначе общината заминава в небитието. Памперса може да получи подкрепа само от избирателите на Р.М. Преди 4 години никой не очакваше, че Пенков има шансове на втори тур, но се вдигнахме и размазахме дингия. Сега ще бъде с още повече и пак ще можем да запеем рефрена: "Хей, дингил, защо мълчиш, кур в устата ли държиш".
цитирай
83. анонимен - Какво нещо е палачинката, как само ...
24.10.2011 16:54
Какво нещо е палачинката,как само може да се обърне и наш Кольо Компютъра да остане гладен.Сега дълго време ще има забрана от съпругата си да сяда пред тази дяволска машинария.Много чуждестранни фирми ще фалират,чакайки наш Кольо да работи.Нищо Кольо,времето лекува раните,пък има и следващи избори,ти само си избери партия,която да те номинира.Янкова този път заложи на губещ кон.
цитирай
84. анонимен - Голям резил Петранов, а? Какво ще ...
24.10.2011 17:44
Голям резил Петранов,а? Какво ще кажеш" мишленце"? Сега се скри в дупчицата,налуи така ни наричаше-страхливи мишлета! Покажи се Петранов,нали си мъж! Признай си поражението и белите които донесе на Оряхово! Жалко,някои от тях са непоправими!
цитирай
85. petranov - 85 - Вие лично винаги сте си били м...
24.10.2011 18:01
85 - Вие лично винаги сте си били мишленце. Дори и сега Ви е страх. Да, хората не ме избраха за кмет. Не виждам никакъв проблем в това. Винаги съм казвал - в крайна сметка нали за това сме демократична държава! В отделен постинг ще благодаря на хората гласували за мен и нашата листа и в следващия Общински съвет ще продължа да работя за благоденствието на гражданите на община Оряхово. Колкото до това дали съм останал гладен - това няма как да се случи. Моята работа си продължава както е било до сега.
цитирай
86. анонимен - Гладен няма да останеш докато жена ...
24.10.2011 18:21
Гладен няма да останеш докато жена ти ти дава джобни за кафе и баничка.
цитирай
87. petranov - Гладен няма да остана защото имам ...
24.10.2011 18:26
Гладен няма да остана защото имам необходимото образование и квалификация. Няма как просто да стане това. Все още не съм опрял до това съпругата ми, която между другото е от най-добрите специалисти в региона, да ми дава пари за кафе и баничка. За Ваше най-голямо съжаление никой не може да ми отнеме знанията и уменията и аз ще продължа както винаги да живея добре. Въпреки злонамерените нападки ще продължа да работя за да могат да живеят като мен и останалите ми съграждани от община Оряхово.
цитирай
88. анонимен - Жалко за нормалните хора в тази о...
24.10.2011 18:30
Жалко за нормалните хора в тази община! Дингила да стане кмет сам на себе си и долното си обкръжение! Пожелавам му го от сърце!Да се крадят,мамят,ограбват ,изнудват и всичко друго в тяхен стил
цитирай
89. анонимен - от 9 кандидати да си 7-ми си е пост...
24.10.2011 18:30
от 9 кандидати да си 7-ми си е постижение.
цитирай
90. petranov - Глас народен - глас Божий казва н...
24.10.2011 18:33
Глас народен - глас Божий казва народът. Явно толкова може да постигне човек, когато води една нормална кампания без празни обещания, без раздаване в аванс на различни облаги и постове, без кебапчета, бира и чалга. Поне съвестта ми е чиста и сънят спокоен, тъй като никого не съм излъгал.
цитирай
91. анонимен - трагедия за Оряхово
24.10.2011 19:16
Победа на Дингила няма да е просто загуба за Петранов, а трагедия за Оряхово.
цитирай
92. анонимен - Петранов, нима не разбра че жите...
24.10.2011 19:57
Петранов,нима не разбра че жителите на Оряхово не те желем,а продължаваш да ни тормозиш с присъствието си в Общинския съвет!Ама ние ти показахме че не те искаме!!! А дали си анонимен или не в момента това няма абсолютно никакво значение-поне за мен! А за теб - повярвай , изобщо,ама изобщо не ме интересува твоето мнение! И защо ли - ами просто си незначителен - 7-мо място,а? Както казваш-незначителна мишчица!!! Ха-Ха! Честито на чуждестранните компании!!!
цитирай
93. анонимен - от Мила до nikolaycska
24.10.2011 20:08
Уважаеми Г-не, от вашите писания става ясно на цялата аудитория , че Вие имате сериозно психично разстройство. Убедена съм , че ако потърсите медицинска помощ навреме, имате шанс да стабилизирате лабилната си психика. Оряхово няма да позволи и този път селановско управление. Слезте на земята помислете безпристрастно. Имате дъщеричка - ангелче, която диша смрадта от обгазяването през зимата. Никога не съм харесвала "памперса" , но по време на неговите мандати поне децата за децата си бяхме спокойни. Сигурна съм, че ако сложим предимствата и недостатъците на везната, ще трябва да изберем местният - иначе ще станем за смях и срам пред селановските гербери. Лека вечер.
цитирай
94. анонимен - Петранов, горе главата. Ние който ...
24.10.2011 20:21
Петранов, горе главата.Ние който гласувахме за теб, на балотажа ще гласуваме за чичо Динго. Тия няколко келешчета които пишат в блога от името на оряховчани ще духат супата гореща, така да се каже. Те не са от Оряхово. Имахме кмет който живее в Козлодуй, сега ни предлагат такъв който живее в Плевен. Абе, толкова ли няма кадърни оряховчани?
цитирай
95. анонимен - От 95
24.10.2011 20:29
Пропуснах да кажа, че ако сред всички кандидати имаше само един оряховчанин, па бил той и Фуко мангала, бих гласувал за него!
цитирай
96. анонимен - към 88
24.10.2011 21:06
И какво работиш бе Петранов,така и не разбрахме?
цитирай
97. анонимен - И други има дето чакат на жените с...
24.10.2011 21:15
И други има дето чакат на жените си!Гледам Кочето вече трета седмица е в Оряхово-сигурно е назначен за управител на циганския магазин.Ама нали и купи диплома на Цингарела-трябва да му се реваншира жената!
цитирай
98. анонимен - към 97
24.10.2011 21:24
Засега бачка като общински съветник и мечтае в къщи.
цитирай
99. анонимен - да подкрепим ЧИЧЕ РИСТЕ!!!
24.10.2011 21:38
да подкрепим ЧИЧЕ РИСТЕ!!!
цитирай
100. petranov - 93 - Вие лично може да не ме желаете, ...
24.10.2011 22:40
93 - Вие лично може да не ме желаете, но ще се наложи да ме гледате през следващите 4 години в Общинския съвет. Както казах по-нагоре глас народен - глас Божий. И на мен не ми харесва да гледам някои хора, но ги търпя. Вие също сте абсолютно незначителен/на/ за мен, но имате право на своето мнение и аз съм си направил труда да го прочета и дори да Ви отговоря. Анонимността Ви просто показва Вашия страх и подчертава собствената Ви незначителност.
95 - Благодаря Ви за подкрепата. В неделя, на балотажа всеки ще има възможност да подкрепи когото пожелае. Аз лично няма да обявявам подкрепа за когото и да било. Казвал съм го многократно - всеки има глава на раменете си и сам решава. Обичам да повтарям и мисълта на един велик мъж - всеки народ заслужава управниците си.
97 - отчет за работата си не смятам да Ви давам. Гладен не съм останал и все още разчитам на собствените си възможности за да изхранвам себе си и семейството си и да живея добре. А тези възможности са големи, колкото и да Ви е мъчно.
цитирай
101. анонимен - Откажи се бе Петранов пак ли 4 години ...
25.10.2011 08:21
Откажи се бе Петранов пак ли 4 години ще имаш идеи и няма да ги казваш.Дай път на някой,който наистина милее за града ни.
цитирай
102. анонимен - анон.
25.10.2011 08:31
Ще продължи западането на градчето ни,ако отново дадем възможност на
Пътуващи чужденци да ни доограбят!/един пътуваше за Козлодуй,а сега се е задал друг да го издържаме с пътни разходи до Плевен/.
Това е диктовката на дупетата янко здравков,но в хора все още е и бившия
зам. здравен министър! Ако стане селайновчанина,ще довърши пъклените замисли и на шарения,на перуника и дилянчо за доограбването и ликвидиране на т.н. болница!
Ще си отворим очите,но ще беде късно!
цитирай
103. nikolaycska - Хитлерюгенд и Памперса
25.10.2011 09:38
Хитлерюгенд (на немски Hitler-Jugend, "Хитлерова младеж") е младежката организация на Националсоциалистическата германска работническа партия, просъществувала от 1922 до 1945 година. Създадена е от през 1922 като младежка секция — Jugendbund (Младежки съюз в превод от немски), за млади мъже между 14 и 18 години. През 1944-45 г., поради тежки загуби в жива сила, Адолф Хитлер е изпращал на фронта невръстни младежи за защита на личната си кауза. Споманавам този тъжен исторически факт в контекста на сегашната политическа ситуация в община Оряхово. Един ярък последовател на хитлеровия нарцисизъм, в нашия случай оцветен в кървавочервено и обут с памперсни гащи срещу старческо напикаване, отново напира за кметския стол на обречената на закриване община, с явното намерение да задоволи сенилното си его и да става за смях пред цяла България, както при предишните си мандати беше обект на подигравка по медии и държавни институции. Снощи в блога на сенатор Петранов се появи кратка публикация на потребителка, която, ако не се лъжа, е едно миловидно и много интелигентно момиче на видима възраст около 20 години. Това същото дете изказва подкрепа на комунистическия динозавър, защото, видите ли, той не ни тровел като селановския престъпник Гоцо Тъпото и си бил наш, оряховски индивид. Да де, ама, защо ли никой не споменава, че през тези 3 зими, докато бълваха канцерогенните комини на зайчара-спортист, в местния парламент председател беше пенсионера-оряховчанин Ванко Живов Калиничов (взимаше заплата на стойност 700 лв.), който живее срещу крематориума. Той не направи НИЩО, за да спре обгазяването на децата на Оряхово. Недалеч от другаря Живов живее заместник-кмета Шенай Джемал Амиш, оряховчанка, която не направи НИЩО, за да спре обгазяването на децата на Оряхово. В същия блок живее лицето Г. Санков, съветник в общинския съвет, оряховчанин, който не направи НИЩО, за да спре обгазяването на децата на Оряхово.
цитирай
104. nikolaycska - Хитлерюгенд и Памперса
25.10.2011 09:39
До крематориума живее бившия заместник-кмет Тошко Налъма, оряховчанин, който не направи НИЩО, за да спре обгазяването на децата на Оряхово. До крематориума живее другаря Георги Йонов, бивш съветник от квотата на Памперса, който се скъсва да дава мнения по проблемите на града, който е оряховчанин, но не направи НИЩО, за да спре обгазяването на децата на Оряхово, но пръв хукна да става платен застъпник на "синия" Шарков. До крематориума живее сенатор Петранов, който понаправи нещо, за да спре обгазяването на децата на Оряхово. До крематориума живее главната редакторка на общинския вестник, Димитрина Маринова, която май понаправи нещо, за да спре обгазяването на децата на Оряхово. Затова, призовавам лицето Памперса и неговите престъпни другари-шумкари, да престанат да използват разни деца (да не споменавам и други млади госпожици, писали под негов натиск тук) в стила и методите на Хитлеровата младеж, защото макар че вие, шумкарите, сте безродници и безбожници, не забравяйте, че всеки престъпник получава възмездие, а вашето възмездие ще го получите съвсем скоро. И затова няма да бъдат виновни хора, на които им се вменява вина, защото били селановчани!
цитирай
105. petranov - Искам да добавя нещо за болницата. ...
25.10.2011 10:19
Искам да добавя нещо за болницата. Още на първото заседание на новия Общински съвет ще внеса докладна за спешно финансово подпомагане на болницата, който и да е кмет на града ни. Тогава ясно ще проличи дали предизборните обещания са били празни приказки или реалност.
цитирай
106. анонимен - бръм-бръм
25.10.2011 14:14
Бръм,бръм,бръм,бръм.......за Росен Жеков или Дингия тези приказки просто са досадно бръмчене на заблудени мушици около няколко капки от меда дето е в кацата за която ще се здавят като дърти кучета след няколко дни.Амин,и Бог да прости Оряхово!
цитирай
107. nikolaycska - Побоят над пенков
25.10.2011 15:36
Още в изборната нощ упорито се заговори, че пенков е бил пребит в Селановци от 3 маскирани личности. Някой знае ли подробности?
цитирай
108. анонимен - Мила до nikolaycska
25.10.2011 20:26
Относно побоят на Пенков, за който така живо се интересувате - това говори лошо за Вас. Типично в стил - селски клюкар. Селяните нека си седят на село. А впрочем, в Селановци няма да Ви обгазяват, къщите са просторни и имат равни дворове. Би било добре да живеете там, защото чистият въздух може би ще се отрази положително на разклатената Ви психика. Г-не , Вие май мразите всичко и всеки. Но защо продължавате да се унижавате? Нямате ли поне капка достойнство?misr
цитирай
109. анонимен - oт Pieros
25.10.2011 22:17
petranov написа:
Искам да добавя нещо за болницата. Още на първото заседание на новия Общински съвет ще внеса докладна за спешно финансово подпомагане на болницата, който и да е кмет на града ни. Тогава ясно ще проличи дали предизборните обещания са били празни приказки или реалност.

Петранов,трябва да те подкрепи новия ОбС.Той може да ревизира решенията на предшествениците,защото стария ОбС обзет от предизборна еуфория взе последните си решения.Дано не си отново председател на бюджетната комисия.Леле още четири години ще занимаваш обществеността с твоите претенции за знаене и можене.
цитирай
110. petranov - Уважаема г-жо pieros, Явно отново ...
25.10.2011 23:09
Уважаема г-жо pieros,
Явно отново Ви подхвърлиха поредната порция трохички и се появихте в блога. Да, новият Общински съвет може да отмени решенията на предишния, но нали някои хора се биеха в гърдите, че само те могат да спасят болницата ни? Ние направихме каквото можахме, сега ще видим тези "спасители" какво ще надробят. Дали ще бъда председател на бюджетната комисия или не няма особено значение. За Ваше най-голямо съжаление обаче ще се наложи още четири години да ме гледате в Общинския съвет и аз все така ще продължавам да отстоявам позиции в интерес на гражданите на община Оряхово. Може да не Ви харесва, но ще бъде така!
цитирай
111. анонимен - Уважаема г-жо pieros, Явно отново ...
25.10.2011 23:35
petranov написа:
Уважаема г-жо pieros,
Явно отново Ви подхвърлиха поредната порция трохички и се появихте в блога. Да, новият Общински съвет може да отмени решенията на предишния, но нали някои хора се биеха в гърдите, че само те могат да спасят болницата ни? Ние направихме каквото можахме, сега ще видим тези "спасители" какво ще надробят. Дали ще бъда председател на бюджетната комисия или не няма особено значение. За Ваше най-голямо съжаление обаче ще се наложи още четири години да ме гледате в Общинския съвет и аз все така ще продължавам да отстоявам позиции в интерес на гражданите на община Оряхово. Може да не Ви харесва, но ще бъде така!

Това с трохичките отдавна се изтърка,но не беше ли и ти от хората,който се биеха в гърдите,че единствено те могат да спасят болницата.Дай идеи,не ги пази за себе си.Радвам се,че хората разбраха,че си въздух под налягане и не гласуваха за теб,както ти се надяваше.Хората са виждали много като теб,знаещи на маса и некадърници на практика.
цитирай
112. petranov - Уважаема г-жо pieros, От всеки ред ...
26.10.2011 11:00
Уважаема г-жо pieros,
От всеки ред написан от Вас струи омраза и страх. Обвинявате ме в липса на идеи, некадърност и т.н. Не смятата ли че е редно да видим кой стои зад тези обвинения? Естествено това се Вашите господарчета, които Ви подхвърлят трохичките. Може да е изтъркано, но е вярно. За съжаление едва ли болницата в Оряхово ще оцелее. Нито един от двамата кандидат-кметове няма да я подкрепи - единият защото политиката на партията му е такава, вторият защото първата му работа е да възстанови поне в десеторен размер огромния финансов ресурс изсипан от кукловодите му. Болницата се нуждае единствено от финансова помощ в момента. От къде да се вземат парите аз отдавна съм го казал. Въпросът е дали тези пари ще отидат там или бяха похарчени авансово за купуване на гласове. Така или иначе пак ще плащат всички ДАНЪКОПЛАТЦИ от община Оряхово.
цитирай
113. анонимен - Петранов, призна ли най-после, че ...
26.10.2011 12:56
Петранов,призна ли най-после,че болницата няма да я бъде и по стар социалистически/комунистически метод обвиняваш хората,които още не са поели реално управлението на общината.Кажи сега кой е жалкия в случая?
цитирай
114. petranov - Петранов, призна ли най-после, че ...
26.10.2011 13:08
анонимен написа:
Петранов,призна ли най-после,че болницата няма да я бъде и по стар социалистически/комунистически метод обвиняваш хората,които още не са поели реално управлението на общината.Кажи сега кой е жалкия в случая?


Аз няма какво да си признавам. Това са реалностите към момента. Никого не обвинявам. Просто ясна е политиката на управляващата партия по отношение на здравеопазването. Там става каквото нареди Лидерът. На местно ниво решения не се вземат. От друга страна попитайте ромските лидери и хората в селата от общината какъв финансов ресурс изсипа втория кандидат за кмет. Не мислите ли, че това ще трябва да се смъкне от гърба на всички нас и при това умножено поне по 10. Пак повтарям - това са реалностите за съжаление! Аз лично ще направя всичко възможно тези сценарии да не се състоят, но не съм оптимист, че ще успея, защото за съжаление едва ли ще имам голяма подкрепа в новия Общински съвет. Аз лично ще направя всичко възможно тези сценарии да не се състоят, но не съм оптимист, че ще успея, защото за съжаление едва ли ще имам голяма подкрепа в новия Общински съвет. Освен всичко останало, за съжаление поради насаждания страх и немотията хората в селата на общината (с изключение на Селановци) останаха без представителство в ОбС Оряхово. Това е наистина жалко, но както невенъж съм казвал - глас народен - глас Божий!
цитирай
115. анонимен - Звън.....................
26.10.2011 13:09
Звън,звън,звън-тъжен звън в ушите ни звъни.Звън,звън,звън-някой пак си купува община.Звън,звън звън-Оряхово отново се насра! Раз,23...раз,23....напред към тъмни бъднини-кючеците са днес,утре не е важно...
цитирай
116. анонимен - Въпрос към Пиеро
26.10.2011 16:47
Изглежда за вас е по-важно Петранов да не успее, а не какво бъдеще се очертава пред Оряхово под ръководството на Росен Добрев или Дингила.

Жалко за града ни. "Аз не искам на мен да ми е добре, аз искам на Вуте да е зле" не беше ли шопски принцип? Откога получи такава широка приложимост и в Резервато?

П.П. Някой от загрижените гласоподаватели бил ли е в циганската махала в късния следобед на изборите да каже по колко вървяха гласовете тази година?
цитирай
117. анонимен - Изглежда за вас е по-важно Петранов ...
26.10.2011 17:07
анонимен написа:
Изглежда за вас е по-важно Петранов да не успее, а не какво бъдеще се очертава пред Оряхово под ръководството на Росен Добрев или Дингила.

Жалко за града ни. "Аз не искам на мен да ми е добре, аз искам на Вуте да е зле" не беше ли шопски принцип? Откога получи такава широка приложимост и в Резервато?

П.П. Някой от загрижените гласоподаватели бил ли е в циганската махала в късния следобед на изборите да каже по колко вървяха гласовете тази година?

Дингила свали мизата до 10 лв. в края на деня. Иначе са започнали с чували брашно в Остров, и около 25 лв. в ранния следобед в Оряхово.
цитирай
118. анонимен - Не отписвайте Христо Иванов. До...
26.10.2011 17:15
Не отписвайте Христо Иванов.Докажете че са купувани гласове.Кой ви пречи да си продадете гласа,в тъмната стаичка оставате с парите и съвестта си.
цитирай
119. анонимен - Не отписвайте Христо Иванов. До...
26.10.2011 17:23
анонимен написа:
Не отписвайте Христо Иванов.Докажете че са купувани гласове.Кой ви пречи да си продадете гласа,в тъмната стаичка оставате с парите и съвестта си.

Не го отписвам, но не го искам отново за кмет.
цитирай
120. анонимен - Не отписвайте Христо Иванов. До...
26.10.2011 17:40
анонимен написа:
анонимен написа:
Не отписвайте Христо Иванов.Докажете че са купувани гласове.Кой ви пречи да си продадете гласа,в тъмната стаичка оставате с парите и съвестта си.

Не го отписвам, но не го искам отново за кмет.

Това е твое мнение.Други може да го искат.Човек с опит и широка подкрепа на балотажа.БСП ще гласуват за него.
цитирай
121. анонимен - Пиеро, Дингила и опит? Това опит за ...
26.10.2011 17:58
Пиеро, Дингила и опит? Това опит за шега ли беше? ;) Или говорим за един по-специфичен опит.

Изглежда наистина Оряхово си заслужава управниците и положението.
цитирай
122. анонимен - Някой знае ли......
26.10.2011 18:25
Някой знае ли,кои ще са новите общински съветници?
цитирай
123. анонимен - Как се гласува в България: h...
26.10.2011 19:07
Как се гласува в България:

http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/26/1187972_sekciia_59_ili_izbori_2011/

Няма надежда за тази нещастна държава, пък какво остава за забравеното от Бога Оряхово.....
цитирай
124. анонимен - Не отписвайте Христо Иванов. До...
26.10.2011 19:28
анонимен написа:
анонимен написа:
анонимен написа:
Не отписвайте Христо Иванов.Докажете че са купувани гласове.Кой ви пречи да си продадете гласа,в тъмната стаичка оставате с парите и съвестта си.

Не го отписвам, но не го искам отново за кмет.

Това е твое мнение.Други може да го искат.Човек с опит и широка подкрепа на балотажа.БСП ще гласуват за него.

Прав си. Това си е мое мнение. Относно опита му - нагледахме се на опитите му два мандата. И сега усещаме опита му. Мисията му я довърши друг.
цитирай
125. анонимен - Чух че БСП няма да подкрепят Дингиля ...
26.10.2011 20:47
Чух че БСП няма да подкрепят Дингиля въпреки отчаяните му опити да получи такава подкрепа.Получава се ситуацията всички срещу Дингиля.Този старец не разбра че омръзна на хората!!!!!!!!!!
цитирай
126. анонимен - Аз пък твърдя, че Дингиля за пореден ...
26.10.2011 23:21
Аз пък твърдя,че Дингиля за пореден път доказа,че го може,а не всеки го може!
цитирай
127. анонимен - Аз пък твърдя, че Дингиля за пореден ...
27.10.2011 00:13
анонимен написа:
Аз пък твърдя,че Дингиля за пореден път доказа,че го може,а не всеки го може!

Чиче Ристе е пич и ще победи и на балотажа.Да го подкрепим!
цитирай
128. анонимен - Дингила свали мизата до 10 лв. в края ...
27.10.2011 02:35
анонимен написа:
Дингила свали мизата до 10 лв. в края на деня. Иначе са започнали с чували брашно в Остров, и около 25 лв. в ранния следобед в Оряхово.


Че то си е било направо далавера. К'во му плащаш?
цитирай
129. анонимен - Чух че БСП няма да подкрепят Дингиля ...
27.10.2011 11:08
анонимен написа:
Чух че БСП няма да подкрепят Дингиля въпреки отчаяните му опити да получи такава подкрепа.Получава се ситуацията всички срещу Дингиля.Този старец не разбра че омръзна на хората!!!!!!!!!!

Пак ли сейлановчанин ще ни управлява?
цитирай
130. анонимен - Можене
27.10.2011 11:23
Това с моженето сме го видели вече предните му два мандата-може да продава на безценица общинско имущество,може да сключва изгодни за "професора" и Томата договори,от които жителите на общината не видяха никаква полза,а точно обратното,може да се изказва компетентно по медиите в стил "красний курец" "да ми ядат х..я",може да показва как го боли лакътя на дясната ръка независимо къде се намира и пред кого е ,може да обещава без да му мигне окото че ще "оправи" болницата-в стил "к'ви 400 000 лв. съм ти обещавал,бе Велков,а фани ма за у..я сега,да не си купувал скенер",и като докаже голямо можене на тез избори този "ПИЧ" как смята да убеди президентската администрация,парламента,министерски съвет и всичките други държавни институции,че той и неговия екип са в състояние да изготвят,предложат и защитят конкурентноспособни проекти за нашата община и тя да получи финансиране от съответните еврофондове,и ако държавната администрация и институции не са ни "изтрили'' до тогава от картата като безнадежно олигофренско-просашка община,как ще спре "професора и СИЕ" да крадат от тези пари,за да не ни обявят наистина за Резерват на глупостта???
цитирай
131. анонимен - Вече няма значение кой от къде е, а ...
27.10.2011 11:55
Вече няма значение кой от къде е,а кой може да отвори заключената за нашата община врата към по-добрата част на държавата,е не е Дингиля.А това за оряховчянин или селановченин - да сте мислили когато гласувахте преди няколко дни.Мисленето на принципа "да си запалим къщата та да изгори на Вуте плевника" показва само,че май си заслужаваме да сме в Резерват,но от година на година има надежда,после може да идват посетители от други части на страната да видят като атракция и да ни подхвърлят по някое бонбонче или бананче-като в зоопарка.Ще показват на децата си как са живяли техните баби и дядовци-пътища с дупки като при война,улици с изпочупени знаци,лампи,разбити тротоари и осветявани през ноща единствено от витрините на оцелялите магазинчета чиито собственици са се пречупили пред величието на местните мутри и Н.В.Дингиля ,училища където някога е имало деца,мястото където някога е имало автогара и от където техните родители са тръгвали към другата България.Може и да покажат даже някой ръждясал автобус- оцелял на вечен паркиг някъде из вилаетите на "професора",забравен след като Дингиля му го е продал от фалиралия ДАП /когато му е бил директор/ и секакви други забележителности от моженето Му.
цитирай
132. анонимен - Дингиля е в паника!!!!!Никой не го ...
27.10.2011 12:03
Дингиля е в паника!!!!!Никой не го подкрепя а пари за балотажа няма!!!!!А сега да видим "ромите" как ще гласуват като няма да има кой да им намаже ръката!!!!!!!!!
цитирай
133. анонимен - oт Pieros
27.10.2011 12:27
За да няма такова купуване на малограмотни лумпени трябва да се въведе задължителен образователен ценз,за хората имащи право да гласуват.
цитирай
134. анонимен - кЪпитана
27.10.2011 12:27
Можещия ще ни оправи като кораба си от последното му далечно плаване-още ръждясва зарязан по южното крайбрежие на Африка,ами добре че тогава за да не става дипломатически скандал тихомълком са измъкнали горкия му екипаж до България,дано нашата община не последва съдбата на кораба му.
цитирай
135. petranov - За да няма такова купуване на мал...
27.10.2011 12:34
анонимен написа:
За да няма такова купуване на малограмотни лумпени трябва да се въведе задължителен образователен ценз,за хората имащи право да гласуват.


Уважаема г-жо pieros,
Винаги сме били на различно мнение с Вас, но в случая сте абсолютно права!
цитирай
136. анонимен - Кифтета са менте
27.10.2011 12:44
га ядооме кифтета не ривахме,мъ сига са осрахми га,че ли....ми нали Дингиля са цилувал с бае Добри,ам сига ка ша връща парсото к'ат ни мое да гарантира пичалби от общинъта за бае Добри,тц,тц,тц.....некой ша го боли некъде под кръста,ама нема да е лумбагото,тц,тц,тц......
цитирай
137. анонимен - ..
27.10.2011 13:29
Нека не оставяме още 4 години ,човечето с белите чорапки и мазните физиономии да си ни го слага пред самите нас. По-добре селановчанин ,по-добре дори туземец да е ,ама не и стария лицемер. А и да сравнявате един човек като селановчанин ,оряховчанин е леко смешно. Хората са го казали ,че във всяко стадо си има мърши ,но нека да оценяваме един човек по неговите съселяни. Та дори и по-малкото зло (така да го наречем) да изберем е по-добре. Не забравяйте каква борба беше преди 4години ,за да разкараме "болеста" ,която сега искаме сами да си докараме ,доколкото слушам хората в Оряхово ,вече зомбирани и незнаещи какво говорят срещу 15лева или чувал брашно.. Хвала на такива хора ,ако това е бъдещето ,здраве му кажи :)
цитирай
138. nikolaycska - Отговорът ми до пиерос, публикуван в сайта на общината
27.10.2011 13:37
Преди време Дучето заяви: "Готов съм в джамия да вляза и на Аллах да се моля, стига ЦСКА да победи Левски!" Е, аз съм готов да се съюзя и с дявола, само и само тая мръсна сталинистка отрепка да не пристъпва никога повече прага на изпълнителската власт под каквато и да е форма. Ти никога не си имал възможността да се запознаеш с истинската същност на Памперса, а аз водя битка с тоя измекяр от есента на 1997, ако не вярваш, иди при Николай Йоцев, при Арсен Александров, при Росяна, майката на Марио Милов, ако щеш иди при онова недоразумение Дачко, Милен Хайдутов или Иван Дамянов от Селановци, при Краси от Остров, при Иванчо от Д. Вадин и при кой ли още не и се заинтересувай какви ги вършеше Памперса по ония мутренски времена, когато Оряхово беше държава в държавата. Паметта, обаче, на някои хора е твърде къса и сега има реален шанс сталинизма да нагази с калните си ботуши твърде крехките устои на държавността и законността в града, в селата въобще не съществува такава. С две думи, ако трябва и за мангал бих гласувал, но Памперса не трябва да се връща на власт, а да гние там в дупката си, накрая на реката.
цитирай
139. анонимен - БКП
27.10.2011 14:10
Там край реката,там край реката плаааача,горката,вече няма и сълзи,там край реката.....ако някой помни кръчмата под тополите край Дунава,ще се сети от къде започна политическата кариера на Дингиля.Там той зададе преди мнооого години един философски въпрос на алкохолните си авери:"абе,аз ставам ли за кмет на този град бе,да го еба..." и след като получи категоричното одобрение на "представителна извадка" от оряховските гласоподаватели се втурна в да оправя града и общината......Но не вярвам някой да помни хвалебствените разкази на членовете на тази "представителна извадка" за тази фундаментална вечер в кръчмата под тополите,то и повечето май вече не са доживели чернодробната си трансплантация.
цитирай
140. анонимен - Ароматерапията е изключително ...
27.10.2011 14:11
Ароматерапията е изключително полезна против есенна депресия
цитирай
141. анонимен - Имаме последна възможност да кажем ...
27.10.2011 14:30
Имаме последна възможност да кажем с гласа си на РОМИТЕ и за жалост на голяма част от нашите баби и дядовци,че и родители- "НЕ ЖЕЛАЕМ повече да живеем ВАШИЯ живот!"
цитирай
142. анонимен - МиризмЪ
27.10.2011 14:41
Мандръсаньето на сек'ва смрад под нусо не винаги води до сапикясванье,141.Депресия може да налегне некой индивид дето има висша нервна система,ама те тука не съ сещам у кой орган шъ са развие т'ва състояние.Предложи нещо друго?
цитирай
143. анонимен - До nikolaycska
27.10.2011 14:49
Късата памет на не малка част от първосигналногласуващите хора( като т.нар."куче на Павлов") сега няма да ни вкара в "държава в държавата",а направо ще ни изключи от държавата.
цитирай
144. nikolaycska - Подчовеци от подраздел "дингил"
27.10.2011 15:05
Подчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на нацистката идеология, използвано за окачествяване на „низшите хора“, особено на „пълчищата от Изтока“, към които нацистите причисляват етнически групи (евреи, цигани и други религиозни или социални общности като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуалисти, свидетели на Йехова, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е „ариец“ според тогавашната нацистка расова антропологична терминология... Що ли ми се струва, че на изборите миналата седмица 1203 индивида покриха изискването за "подчовек"...
цитирай
145. анонимен - Фнимателно с пефода:):):) Аз съм 144
27.10.2011 16:09
Искам да те уверя,че лично аз разбрах на 100% смисъла на корелацията,която правиш,но "рефлексната дъга" на точно тези хора автоматично и без autorestore ще те сложи в графата "кръвожаден фашист" и т.н.Без да се замислят "поради что" се оказва така,че покриват критериите за определена група индивиди от нациска расова антропологична система за квалификация,въпреки че повечето са така да се каже свестни хора
цитирай
146. анонимен - Post Scr. пак съм 144(146)
27.10.2011 16:17
Ако трябваше мен да ме определят по тази система къде да бъда сигурно да не сум се и родил,но твърдя,че избора на т.нар. Дингил е меко казано глупост.
цитирай
147. анонимен - 117. анонимен -Въпрос към Пиеро ...
27.10.2011 22:37
117.анонимен -Въпрос към Пиеро
26.10 16:47

Изглежда за вас е по-важно Петранов да не успее, а не какво бъдеще се очертава пред Оряхово под ръководството на Росен Добрев или Дингила.

Жалко за града ни. "Аз не искам на мен да ми е добре, аз искам на Вуте да е зле" не беше ли шопски принцип? Откога получи такава широка приложимост и в Резервато?

П.П. Някой от загрижените гласоподаватели бил ли е в циганската махала в късния следобед на изборите да каже по колко вървяха гласовете тази година? OTG GOVORSHE SE ZA 50 LV I KILO KAIMA
цитирай
148. анонимен - "Говореше се" е пред...
28.10.2011 07:13
"Говореше се" е предположение,а не доказателство.Пишете глупости и нищо повече.
цитирай
149. анонимен - Хората на този град си заслужават ...
28.10.2011 22:51
Хората на този град си заслужават съдбата-т.е. Дингила.Оряховчани,дано не се отървете от съдбата си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812285
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930