Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 15:13 - "Ненаситните" и община Оряхово
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 30765 Коментари: 118 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2012 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

       На много хора в община Оряхово благодарение на моя блог стана ясно, че една от първите задачи на новият председател на Общинския съвет беше да вдигне драстично заплатата си. За какви "заслуги" не е съвсем ясно, но това стана факт. Вчера обаче ми попаднаха няколко заповеди на кмета на общината, с които се назначава заместник-председателят на Общинския съвет и председател на ПК по бюджет и финанси за юрист на комисия по провеждане на конкурси за заемане на определени длъжности, СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ "СЪГЛАСНО СКЛЮЧЕН ДОГОВОР". Е такава наглост вече не бях очаквал. Това е фрапантен пример за конфликт на интереси и тъй като няма особен смисъл да сезирам съответната комисия към Общински съвет в Оряхово смятам, че е редно да изпратя заповедите на Кмета на общината в Европейската комисия за да покажа нагледно как се работи в община Оряхово и как определени общински съветници може би осребряват верността си. Бих искал да подчертая, че въпросното лице беше определено за юрист и на комисията за избор на управител на МБАЛ Оряхово, но при обсъжданията в комисията по здравеопазване аз възразих с мотивите, че това би било конфликт на интереси и моето възражение беше прието. Тук обаче явно се е разчитало, че заповедите няма да видят бял свят... В подкрепа на казаното дотук публикувам съответните заповеди на кмета на община Оряхово:
image
image
image
 






Гласувай:
3



1. анонимен - Айдее, страстите Христови пак се ...
27.03.2012 16:42
Айдее,страстите Христови пак се разгоряха.Досега бяха 5800 лв.за дрога,сега пък-юрист назначили.Петранов,какво сте ни приготвили за утре-да знам да пия ли валидол или не.
цитирай
2. анонимен - Петранов, публикувай заповедите ...
27.03.2012 16:47
Петранов,публикувай заповедите за наградите и на новите стари фаворитки в общината.Само че гробаря и вагиналния ще си го преметнат от единия та в другия.
цитирай
3. анонимен - Московски бандити държат премиера ...
27.03.2012 17:14
Московски бандити държат премиера в "правата линия"
"Стратфор": Знаем много за Борисов, не става за казванеРуската мафия ще подпали София, ако Първанов оплеска енергийните проекти
16:13 | 27.03.2012 | 8515 прочитания
Размер на текста
"Трябва да пропусна МНОГО информация, която имаме за Борисов (главните букви са в оригинала – бел.ред.), просто защото не съм сигурен коя част от нея може да ни навлече юридически проблеми" - пише старши анализаторът Марко Папич във вътрешна дискусия на анализаторската агенция "Стратфор", изтекла в сайта Wikileaks и публикувана в партньорския сайт "Биволъ".

В поредица от съобщения анализаторите на "частното ЦРУ" обсъждат текст за промяната в отношенията между София и Москва след като правителството на Бойко Борисов идва на власт. Работното заглавие е: "Антируска България? Не се надявайте много!" Основният автор е Папич, а окончателният вариант е публикуван като анализ на "Стратфор" на 14 юли 2009 г. със заглавие "България все още е на страната на Русия".

В разпространения анализ пише, че маневрите на Борисов с проектите за АЕЦ "Белене" и "Южен поток" целят по-скоро той да изземе контрола върху енергийните проекти от своите предшественици, отколкото да влезе в конфликт с "историческия съюзник" Русия.

Неофициалните коментари на авторите, подготвящи текста, обаче са много по-живописни.

"Дали Русия иска да даде на Борисов свобода на действие, за да спечели контрола върху тези проекти и други аспекти на отношенията на София с Москва?" - пита се анализаторът Кендра Весел.

"Няма да стане ... те знаят защо ги прави ... той се опитва да върти интриги със собствените си хора при контрола на тези предприятия. Те знаят, че ако той прецака приятеля си от Московската мафия, тя ще го вкара в пътя." - отговаря Марко Папич.

"След като Борисов почувства солидна основа в контрола на всички аспекти на българо-руските отношения, страната вероятно пак ще стане един от най-верните съюзници на Русия в ЕС и в НАТО" - пише още в непубликуваната част на анализа.

Руската мафия дърпа конците в София?

В коментар към една от черновите Марко Папич развива виждането си за отношенията на Борисов с московската мафия като намесва и Първанов.

"Този проблем (отказването от руските енергийни проекти-бел.ред.) ще бъде решен точно по същия начин, както всеки сериозен ход на Борисов... Московският кмет Юри Лужков, шеф на московската мафия, който изглежда е добър приятел на Борисов (което потвърждава гледната ми точка), сяда с Първанов и му казва, че руската организирана престъпност ще подпали София ако Първанов оплеска работата" - пише Марко Папич.

В други доклади на "Стратфор" Лужков недвусмислено е обрисуван като "министър на организираната престъпност", натоварен от Кремъл с "портфейл" да взаимодейства с мафията.

Главният прокурор Юрий Чайка също е информирал "Стратфор" за ролята на Лужков в енергийните преговори с България. Това е станало след посещение на Станишев в Москва на 27 април 2009 г. (едно доста унизително посещение -бел.ред.)

Българският премиер е имал рядката възможност да се срещне с някои "необичайни руснаци", с които имал "вълнуващи разговори" за "Южен поток" и "Белене". Необичайните руснаци били Лужков и "неговите хора". Те провели със Станишев "приятна дискусия, ако разбирате какво искам да кажа" - обяснява Чайка.

Юрий Лужков беше чест гост в България преди да изпадне в немилост пред Кремъл през 2011 г. Бойко Борисов афишираше публично приятелството си с него. Първанов също редовно се срещаше с Лужков при многобройните си визити в Москва и при посещенията на московския кмет в България.

Изтеклата кореспонденция на "Стратфор" се състои от над 5.5 млн електронни съобщения и покрива времевия интервал 2004 - 2011 г. Името на Бойко Борисов се среща в над 2000 документа от изтеклите мейлове на агенцията.

"Официалното" ЦРУ също знае много за Борисов

През 2006 г. американският посланик в София Джон Байърли пише в секретен доклад, че Борисов е силно зависим от тъмното си минало и е участвал в контрабанда на горива и трафик на амфетамини.

За разлика от "Стратфор", официалните служби на САЩ виждат зависимост на Борисов не от московската мафия и Лужков, а от "свързания с руското разузнаване и организирана престъпност" олигарх Валентин Златев, шеф на "Лукойл".

Информацията за Борисов е получена от няколко независими канала, уточнява посланикът, включително и от американска тайна служба с кодово име SIMO, за която публичната информация е изключително оскъдна.

Борисов отхвърли информацията за доклада на Байърли с аргумента, че не чете жълта преса.
Изпрати Facebook Twitter Принтирай Mediapool препоръчва Изпратете ваша снимка
ВАШЕТО МНЕНИЕУважаеми читатели, запазете уникалност чрез регистрация в Mediapool.bg, даваща възможност и за изнасяне на Ваш интересен коментар на главната страница.

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че
цитирай
4. анонимен - Юрист на свободна практика не може ...
27.03.2012 17:45
Юрист на свободна практика не може ли да работи за общината?
цитирай
5. petranov - Разбира се, че всеки може да работи ...
27.03.2012 18:11
Разбира се, че всеки може да работи за общината, включително и юрист на свободна практика, но когато същият този юрист е общински съветник, зам.председател на общинския съвет и председател на бюджетната комисия работата намирисва на конфликт на интереси.
цитирай
6. анонимен - На теб всичко ти мирише. . . или има ...
27.03.2012 18:18
На теб всичко ти мирише...или има конфликт...или завиждаш,но след като е юрист на свободна практика може да бъде наета на работа.
цитирай
7. petranov - В нашата държава все пак има закони и ...
27.03.2012 18:33
В нашата държава все пак има закони и те трябва да се спазват от всички! Ето Ви линк към Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135603507 , а ето и извадка от него:


"Чл. 2. (1) Конфликт на интереси възниква, когато лице, заемащо публична длъжност, има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Частен е всеки интерес, който води до облага от материален или нематериален характер за лице, заемащо публична длъжност, или за свързани с него лица, включително всяко поето задължение.

(3) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на привилегия или почести, получаване на стоки или услуги безплатно или на цени, по-ниски от пазарните, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие.




Чл. 3. Лица, заемащи публични длъжности по смисъла на този закон, са:

1. президентът и вицепрезидентът;

2. съдиите от Конституционния съд;

3. народните представители;

4. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите;

5. председателите на Върховния касационен съд и на Върховния административен съд и главният прокурор;

6. омбудсманът и заместник-омбудсманът;

7. областните управители и заместник областните управители;

8. (изм. - ДВ, бр. 26 от 2009 г., в сила от 31.03.2009 г.) кметовете, заместник-кметовете на общини и на райони;

9. общинските съветници;
...................... "

Та мисълта ми беше, че законите трябва да се спазват от всички! Още повече от юристите...или от хората претендиращи да са такива :)))
цитирай
8. анонимен - Що и пречиш на женицата да се облажи ...
27.03.2012 19:42
Що и пречиш на женицата да се облажи бе Петранов?Те Велчевите така са свикнали.Тая добре че я взе Дилян та я направи човек ама тя и на него му слага огрооооооооооооомни рога докато човекът е на турнета.
цитирай
9. анонимен - Г-н Петранов
27.03.2012 21:18
Г-н Петранов, бихте ли разяснили какъв чатен интерес има зам. председателя на общинския съвет, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба? За другите алинеи не смятам да Ви питам след като е видно, че такъв частен интерес описан в първата алинея въобще не е налице. Зам. председателя получава възнаграждение за участието си в комисията, а не възнаграждение за повлияно решение! Това са две коренно различни неща! Да има закони, и те в общи линии казват в случая, че търсите под вола едно голямо теле. Е то очевидно не е там.

цитирай
10. petranov - Уважаеми №9, Не съм юрист, но вече ...
27.03.2012 21:34
Уважаеми №9,
Не съм юрист, но вече пета година съм общински съветник и горе-долу ми е ясно какво е конфликт на интереси. Наскоро гледах един изявен юрист по телевизията и той даде следния пример - конфликт на интереси е например, когато фирмата на общински съветник печели поръчка от общината в която той/тя е общински съветник. В случая е същото. Напълно теоретично може конкретния избор в случая да е поради факта, че лицето е общински съветник или да става дума за заплащане на определена подкрепа. Разбира се разсъждавам напълно теоретично. Все пак смятам да сезирам съответните органи към ЕК за да е ясно как точно се работи в община Оряхово. Ако и там преценят, че няма проблем един общински съветник да изпълнява задължения по договор с общината в която е общински съветник то тогава всичко е О.К. и кметът няма от какво да се притеснява. Опасявам се обаче, че това не е така и ако се продължава в този дух да се работи в нашата община то сегашната управа ще надмине и най-лошите примери на управление съществували някога в община Оряхово. От друга страна нека и гражданите на Оряхово и общината да видят как точно се разходва общинския бюджет и конкретно на кои хора се раздават средства. Смятам да продължавам да публикувам заповеди подобни на тези за да се види кой, как, колко и за каква работа. Нали декларирате, че управлението ви е "напълно прозрачно и хората имат право да знаят къде отива всяка стотинка"? Това в кавичките е горе-долу точен цитат на думи на г-н Росен Добрев - Кмет на община Оряхово. Надявам се той да изпълни тези си намерения и да публикува всички заповеди за допълнителни възнаграждения и граждански договори от момента на встъпването му в длъжност до сега и да продължава да го прави регулярно. Едва тогава ще може да говори за "прозрачно управление" и граждански контрол върху разходването на НАШИТЕ пари!
цитирай
11. анонимен - Уважаеми №9, Не съм юрист, но вече ...
27.03.2012 21:51
petranov написа:
Уважаеми №9,
Не съм юрист, но вече пета година съм общински съветник и горе-долу ми е ясно какво е конфликт на интереси. Наскоро гледах един изявен юрист по телевизията и той даде следния пример - конфликт на интереси е например, когато фирмата на общински съветник печели поръчка от общината в която той/тя е общински съветник. В случая е същото. Напълно теоретично може конкретния избор в случая да е поради факта, че лицето е общински съветник или да става дума за заплащане на определена подкрепа. Разбира се разсъждавам напълно теоретично. Все пак смятам да сезирам съответните органи към ЕК за да е ясно как точно се работи в община Оряхово. Ако и там преценят, че няма проблем един общински съветник да изпълнява задължения по договор с общината в която е общински съветник то тогава всичко е О.К. и кметът няма от какво да се притеснява. Опасявам се обаче, че това не е така и ако се продължава в този дух да се работи в нашата община то сегашната управа ще надмине и най-лошите примери на управление съществували някога в община Оряхово. От друга страна нека и гражданите на Оряхово и общината да видят как точно се разходва общинския бюджет и конкретно на кои хора се раздават средства. Смятам да продължавам да публикувам заповеди подобни на тези за да се види кой, как, колко и за каква работа. Нали декларирате, че управлението ви е "напълно прозрачно и хората имат право да знаят къде отива всяка стотинка"? Това в кавичките е горе-долу точен цитат на думи на г-н Росен Добрев - Кмет на община Оряхово. Надявам се той да изпълни тези си намерения и да публикува всички заповеди за допълнителни възнаграждения и граждански договори от момента на встъпването му в длъжност до сега и да продължава да го прави регулярно. Едва тогава ще може да говори за "прозрачно управление" и граждански контрол върху разходването на НАШИТЕ пари!


Ганьо,Ганьо,да те е... у дебелия неграмотен гъз.Теоретично,хипотетично...цървул нещастен!
цитирай
12. анонимен - Г-н Петранов
27.03.2012 21:52
Г-н Петранов, теоретично или не, отпращате серизони обвинения към зам. председателя на общинския съвет, а именно "за заплащане на определена подкрепа". Тук ми се струва нарушавате сериозно Етичния кодекс на Общински съвет - Оряхово, където виждам дори сте член т.е. запознат със съдържанието му.

Чл.8. Общинският съветник е длъжен да спазва поведение, с което утвърждава авторитета на Общинския съвет и повишава доверието в местното самоуправление.

Чл.9. Общинските съветници изпълняват задълженията си с необходимия професионализъм, честност, откритост и прозрачност в действията си, като се придържат към етичните и морални стандарти, както в отношенията помежду си, така и в отношенията си с трети лица.

Тази тема е деликатна и ми се струва, че се готвите за битка която не можете да спечелите. Имаше една поговорка удобна за случая "Три пъти мери - един път режи"!
Със здраве Г-н Петранов!
цитирай
13. petranov - Уважаеми 12, Виждам скрита заплаха ...
27.03.2012 22:10
Уважаеми 12,
Виждам скрита заплаха в думите Ви. Приемам я със смях :))))). Знам, не Ви е приятно, че подобни документи виждат бял свят, но нали искаме прозрачност? Аз обвинения към никого не отправям. Разсъждавам теоретично и публикувам напълно автентични документи. За пореден път Ви уверявам, че ще сезирам съответните органи на европейско ниво за тези действия на кмета на община Оряхово, поради липса на доверие в местната власт от моя страна. Ако там доста по-компетентни от нас хора преценят, че проблем няма то тогава няма да има никакви последствия, ако обаче проблем има последствията ще ги понесат тези, които са го създали и са положили подписа си и печата на общината под него. Между другото бих искал да Ви поправя за глупостите, които лично Вие пишете. Няма как да съм "член на етичния кодекс". По изразите които употребявате се личи пълната Ви некомпетентност и липсата Ви на елементарна обща култура. Между другото член съм на Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси и етика на общинския съветник, но не смятам да я сезирам по случая, тъй като нямам доверие в обективността на нейната работа. Разбира се запознат съм с Етичния кодекс на Общински съвет Оряхово и не смятам, че по какъвто и да е начин съм го нарушил. Във всеки случай подозирам, че част от членовете и редовно наблюдават блога ми и може пък да се самосезират. А дано....ама надали :))))))
Със здраве г-н/г-жо 12. анонимен!

П.С. Всъщност в името на прозрачността и тъй като подозирам кой стои зад безличния 12. анонимен то имайте поне доблестта да застанете срещу мен с името си. Ама явно дори и от това Ви е страх!
цитирай
14. анонимен - Ганьо Петранов твърди, че пости...
27.03.2012 22:30
Ганьо Петранов твърди, че постингите му са най-популярни в категория "Политика", но четейки толкова много хора разбират, че в нашата община живеят и я управляват крадци, курви, педераси, бисексуални, педофили и всякаква друга измет.В общината ни по всяко време се прави луд и необуздан секс, кой където свари и с когото свари.Имаме си един непорочен ясновидец, останал неразбран от плебейте, който всичко вижда и предсказва неща, които ще се случат, според неговата изкривена представа за хората.
Ганьо, ти си позор за общината ни, спри да ни срамиш!!!
цитирай
15. анонимен - Номер 12 и Номер 9
27.03.2012 22:36
Уважаеми Г-н Петранов, разбира се че имах предвид, че сте член на Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси , а не на самия етичен кодекс. Нека не изпадаме в дребнавост за поредната точка, запетая, израз и т.н. Смятам, че сте добре образован човек, а и Вие сам го доказвате след като веднага се сетихте какво имам предвид. Благодрая Ви за поправката на тази неточност допусната от мен. За скрита заплаха няма смисъл да говорим. И от Вашите и от моите уста би звучало смешно. Тук не е място да седим и да си се плашим. Сам разбирате това. Относно "пълната Ви некомпетентност и липсата Ви на елементарна обща култура" - това дори не знам как да го коментирам. Не звучи сериозно просто. От два мои коментара, да не кажа и един след като не знаехте, че съм написал и номер 9 и при положение, че е допусната някаква неточност, която смятам на всеки може да се случи, по всяко време и на всяко място, не мисля, че има как да си извадите каквито и да е сериозни изводи за моята обща култура и компетентност. Ваше право е да си имате мнение разбира се. Очевидно сте добър психолог и за да не Ви затруднявам в разбирането на моят пол от един два коментара ще Ви споделя че съм Г-н. И за да не изпадате и в друга полемика, ще кажа че не желая да излизам с името си в блог изпълнен с толкова вулгарни и нецензурни думи. С Вас нямам проблем да водя дискусия след като очевидно поддържате добрия тон, но има сериозен наплив от хора тук изливащи всякаква "пумия от думи". И поради тези причини няма как "да застана зад думите си с името си"! За Вас знам, че това е важно, за мен не чак толкова. Казаното е казано, написаното е написано. Всеки сам преценява.
Със здраве Г-н Петранов

P.S. Видях, че сте добавили, че вече подозирате кои стои зад номер 12 - няма смисъл.
цитирай
16. petranov - Уважаеми 14. анонимна мишчице, Да, ...
27.03.2012 22:43
Уважаеми 14.анонимна мишчице,
Да, моите постинги ВИНАГИ заемат челните места в blog.bg - често са сред най-популярните както в категорията си така и в целия сайт. Между другото аз никога не съм твърдял това, което Вие изтъквате тук. Коментарите са на читателите на моя блог и аз лично не одобрявам голяма част от тях поради фактът, че по този начин се отклоняваме от основната тема на постингите ми. Аз, ако сте обърнали внимание никога не се занимавам с личния живот на хората, нито пък "надничам под юрганите ми". За мен това е табу, което никога не бих нарушил. В този блог аз се занимавам само с действията (или бездействията) на управниците на нашата община. Останалото нито ме интересува, нито имам намерение да го обсъждам. Във всеки случай аз съм бил и си оставам "за" свободата на словото и считам, че всеки може да изкаже мнението си. Както виждате дори Вие ме наричате с обидни думи и дори ме псувате, но аз не бих си позволил да изтрия Ваш коментар. Именно защото Вие също имате право на мнение, а аз като публична личност съм длъжен да не се обиждам от това, че има хора, които не харесват блога ми и мен лично. Дали моята представа е изкривена или не то времето показва и ще продължава да показва. Факт е обаче, че аз ВИНАГИ подкрепям думите си с документи и неопровержими факти. За разлика от опонентите ми, които си мислят, че летоброенето започва от тях.
цитирай
17. petranov - Уважаеми г-н 9, 12 и 15, Понякога ...
27.03.2012 23:00
Уважаеми г-н 9, 12 и 15,
Понякога запетайките имат огромно значение - могат да променят целия смисъл. Между другото отново ме подразни една Ваша дума, моля да ме извините, но изключително много държа на правописа, казва се "помия", а на "пумия".
За мен винаги е било важно да заставам с името си зад всяка своя дума. Определено не обичам анонимните коментари, но пък от друга страна по-скъпа ми е свободата на словото. Бил съм свидетел на "онова време", когато се оглеждахме преди да разкажем виц, бил съм свидетел и активен участник в "събитията през 1989 - 1991", по това време бях студент в София. Още тогава ми е предлагано да се включа в далаверата наречена "студентска кооперация", но никога не съм приемал да печеля пари по нечестен начин. Може би поради тази причина съм непримирам, когато виждам някакво нарушение. Смятам, че човек трябва да е последователен в думите и действията си и да спазва обещанията си. Още повече когато става дума за разходването на бюджета на бедна община като нашата, където хората с голям труд и лишения успяват да платят задълженията си. Смятам, че всяка стотинка от тези измъчени пари трябва да се харчи по абсолютно прозрачен начин и с мисъл за тези измъчени хора, които обичат града и общината си и все още не са поели към големите градове или към чужбина.
цитирай
18. анонимен - Номера 9,12,15 и т.н.
27.03.2012 23:15
Уважаеми Г-н Петранов, отново тази Ваша дребнавост - "помия", а на "пумия". И аз ли сега да ви направя забележка, че се пише "а не". Сам забелязвате. че близостта понякога на буквите на клавиатурата, а и желанието да водиме по динамична дискусия води до правенето на такива "детински грешки". И преди малко казах - няма смисъл от тази дребнавост. Който трябва ще разбере смисъла. Не съм на изпит по Българска фиология нито пък Вие. Аз лично се чувствам свободен да правя грешки от бързане и не се взирам в тях. Не губя и време да си проверявам правописа. За мен това тук не е най-важното. Не се стремя да показвам знания по Български език, така че просто споделям свободно мнението си, както го правите и Вие. Когато трябва, бъдете сигурен, че спазвам нужният правопис и лексика. Сега не е от случаите в които смятам, че трябва да се вживявам чак толкова с това си качество. Да си призная математиката всъщност ми е по-силният предмет. :) :) :) Малко да разведрим обстановката.
Спокойни сънища Г-н Петранов.
цитирай
19. анонимен - Номера 9,12, 15 и т.н.
27.03.2012 23:26
Уважаеми Г-н Петранов, забравих да напиша по-важното в предния си коментар след заплесването ми на тема дребнавост. В тези Ви намерения, които споделяте, нямам съмнение и ги подкрепям, просто ме притеснява Вашият начин за постигането им. Лично мое виждане разбира се!
Спокойна нощ!
цитирай
20. petranov - Уважаеми г-н 9, 12, 15 и т. н., При...
27.03.2012 23:29
Уважаеми г-н 9,12,15 и т.н. ,
Приемам Вашата забележка. Посипвам си главата с пепел и признавам, че и на мен ми се случва да натисна грешен клавиш :))) Признавам си също така, че никога не съм бил на изпит по "Българска филология" :)))) и че когато "водиме" по динамична дискусия грешките са допустими. Колкото до мнението Ви, уверявам Ви, че въпреки, че не споделям всичко казано от Вас, то е важно за мен и го уважавам. Благодаря Ви също така за добрия и културен тон във Вашите мнения. За мен дискусията ми с Вас беше удоволствие.
Желая и на Вас спокойна нощ.
цитирай
21. анонимен - Ганьо, каква ЕК ще сезираш?Плашиш ...
28.03.2012 08:17
Ганьо, каква ЕК ще сезираш?Плашиш гаргите, един вид ако някой от общината е прочел брътвежите ти и току трепнали и извадили Велчева от комисията и хоп победа за Ганя!Те самите евродепутати газят законите ежедневно със скъпи и неоправдани воаяжи по света, та ще вземат да обръщат внимание на някакъв муньо от Оряхово.Взимаш се прекалено насериозно!
цитирай
22. nikolaycska - Уважаеми сенатор Петранов, бла...
28.03.2012 08:26
Уважаеми сенатор Петранов, благодаря за своевременната и видимо интригуваща информация. Бих помолил да провериш платено ли е нещо от общината за концерта "Вечер на песента", проведен на 2 март и можеш ли да направиш някаква логическа връзка между лица, присъствали на концерта и певец, участвал в него. От друга страна, в този блог се сипят хули срещу сравнително младите нови ръководители на общината, като тази организирана атака съвпада с поредното съживяване на шайката на дингилите и трохите, чийто апотеоз е партизанската им сбирка, проведена в читалището миналия четвъртък. Тогава забелязах на една пейчица да се припичат лицата Р.М., Рохата, гражданина С. и тем подобни ретроградни личности. Липсваше само представителя на ДС в СДС Е.Д., изкопал наскоро поредната субсидия от оряховските данъкоплатци, за да си прави шахматни воаяжи из страната, сякаш малко се облажваше през изминалите години. Тъжно ми стана, обаче, че забелязах и теб на въпросната пейчица и ума ми не го побира...
цитирай
23. анонимен - Йонов съм. Г-н Петранов, по-горе в ...
28.03.2012 08:44
Йонов съм.Г-н Петранов,по-горе в постинга си вие твърдите следното:"Между другото член съм на Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси и етика на общинския съветник, но не смятам да я сезирам по случая, тъй като нямам доверие в обективността на нейната работа".В такъв случай какво правите вие самия в тая комисия и не е ли редно при това положение да се оттеглите от нея?Аз на ваше място така бих постъпил.
цитирай
24. анонимен - Към 22
28.03.2012 08:45
За следващите избори трябва да се мисли отрано!Така,че присъствието на Петранов е лесно обяснимо...
цитирай
25. анонимен - На другарката Людмила Кушева из...
28.03.2012 09:25
На другарката Людмила Кушева изнесе въпросният концерт срещу сумата от 600 лева.Безспорен талант и сумата не е голяма .
цитирай
26. petranov - Уважаеми г-н Йонов, Обмислял съм ...
28.03.2012 09:46
Уважаеми г-н Йонов,
Обмислял съм този въпрос, още повече, че заседанията на комисиите по принцип в настоящия Общински съвет (поне тези в които участвам аз) се провеждат доста формално, и много често без присъствието на компетентни представители на общинската администрация. Това се дължи най-вече на часовете на провеждане на заседания на комисии - след края на работното време на общинската администрация.

Колкото до присъствието ми на разни пейчици това не е свързано с каквито и да е избори, а е просто плод на усилията ми да направя всичко възможно да убедя някои хора в правотата на моите идеи за развитието на града и общината ни. Както много добре знаете на въпросната сбирка не съм бил поканен и не съм присъствал. Както едва ли ще бъда поканен и на сбирка на партията, която ме издигна за кмет по простата причина, че с последователните си действия се противопоставям на ставащото в общината ни и така станах неудобен. Смятам, че властта не трябва да се превръща в самоцелна далавера и да се печели на всяка цена от нея и също така смятам, че в политиката трябва да има и морал, въпреки твърденията на някои добре познати политически лидери.

Относно изнесения на втори март концерт - нямам идея дали общината е платила нещо, аз лично не присъствах на концерта, но съпругата ми беше очарована от него. В къщи ми донесе два компактдиска, които лично на мен ми харесват и ми се струва, че изпълненията на г-н Кушев говорят за неговия изключителен професионализъм и умение да създава изкуство.
цитирай
27. анонимен - Г-н Петранов, избран сте от листата ...
28.03.2012 10:17
Г-н Петранов,избран сте от листата на БСП,ако сте решили и този път да сте независим,проявете морала за който твърдите,че го имате и напуснете ОбС.Все пак сте избран от хора,които симпатизират на тази партия и ако не сте съгласен с линията на партията е по-морално да напуснете,но това едва ли ще стане - 300 лв са си 300 лв.
цитирай
28. petranov - Уважаеми г-не/г-жо, Аз съм абсо...
28.03.2012 10:27
Уважаеми г-не/г-жо,
Аз съм абсолютно съгласен с линията на БСП, която е срещу некомпетентното и безпринципно управление на ГЕРБ. Друг е въпросът, че партийната организация на БСП в община Оряхово може би е влязла в коалиция с управляващите партии (ГЕРБ, ВМРО-НИЕ и др.подобни), с което аз категорично не съм съгласен. Така че в политиката има морал и аз се питам кой точно трябва да напусне Общинския съвет след като не е съгласен с ОФИЦИАЛНАТА политика на БСП и съответно на коалиционните партньори каквато се явява и КПБ и чиите представители в Общинския съвет очевидно подкрепят всяко едно решение на управляващите. Парите никога не са били определящи за мен при работата ми в Общинския съвет. Както може би знаете аз имам добро образование, знания и умения които ми дават възможност за доста по-високи възнаграждения от въпросните триста лева (всъщност те са 270 и след данъци и осигуровки остават около 211).
цитирай
29. nikolaycska - Нещо май не ми се схваща тънкия хумор ...
28.03.2012 10:28
Нещо май не ми се схваща тънкия хумор и вметка за сделка концерт-пост, ама нейсе. Концертът верно си беше много як. По въпроса за пейчиците, ако знаят дингилете къв голем ше го усетят съвсем скоро, дупе да им е яко. Бих попитал, колко са платили (ако въобще нещо са платили) и къде е внесена сумата, за сбирката на червените дъртаци в читалището и ако не е платено, какво чакат, за да го направят?
цитирай
30. анонимен - Консултантски компании подготвят богати клиенти за затвора
28.03.2012 11:37
"Като говорим за пазарни ниши, ето една много креативна – консултантски компании правят бизнес от това да подготвят хора, заемащи висши позиции за затвора......Те помагат на бъдещите затворници да научат жаргона, етикета и други особености на живота зад решетките.Уча ги на това как да оцелеят в затвора, обяснявам им какви са правата им за медицинска помощ, как да се държат по време на бунт или бой и др.“ Клиентите научават жаргона, като например какво означава „парти с одеяла“, а то не е толкова приятно, колкото си мислите.Услугите на техните фирми са насочени към хора с професии от типа „бели якички“, които са били осъдени за престъпления като търговия с вътрешна информация, измами с ценни книжа, пране на пари и др. Това са хора, свикнали на съвсем друг начин на живот, те казват „пардон“, ако се блъснат във вас на коридора, а в затвора това е странно."Да му мислят клиентите на затвора с леки имена като Вагината....
цитирай
31. анонимен - анон.
28.03.2012 11:50
Може ли общински съветник от една община да бъде на работа
като юрист на друга община?
цитирай
32. nikolaycska - Уважаеми потребител 30, информ...
28.03.2012 12:03
Уважаеми потребител 30, информацията ви е много полезна и занимателна. Тя, безспорно, ще е от истинска помощ за лицето гошо пенковеца, на когото с удоволствие ще пратя няколко линка със сцени, които стават по затворите, стига някой да бъде така вежлив да ми прати негов мейл. Смятам че и дори ние, списващите в този блог, можем да му бъдем от помощ, като го подготвим психически за изпитанията, които го очакват в скоро време. В началото ще се стъписа и ще се уплаши, после ще привикне, а накрая така ще му хареса, че ще лее крокодилски сълзи в деня, когато трябва да напусне затвора.
цитирай
33. анонимен - Внимавайте вие, читатели и слуш...
28.03.2012 14:42
Внимавайте вие, читатели и слушатели, изроди български, които не обичате и нямате присърце своя род и своето българско отечество и не желаете да разберете и да знаете как сте се превърнали в роби на пошлостта и политическите отрепки – премиер, министри и сите пишман депутати. За вас е непотребно и безполезно да знаете известното за идеите на истинските човеци що са се борили за свобода и правда, както знаят всички други племена и народи и да се стремите да им подражавате в мисли и в дела. го от вас знаят стотици чалга текствове и имената на всички актьори от безбройните сапунени сериали, а не знаят имената на съседите си, нито пък са прочели през нещастния си живот дори една истинска книга. О неразумний и юроде! Защо се гневиш, когато ти кажат, че си прост когато ни можеш да пишеш, ни да говориш на своя език? Когато вярваш на всичко което ти набиват в главата от телевизора? Когато търпиш работодатели, които се отнасят с теб като с роб? Когато си целия затънал в кредити? Когато нямаш пари да си платиш сметките, но се успокояваш, че имало и по-зле от теб? Когато простодушно повтаряш, че търпението било твоя национална черта, а всъщност търпението е булото покриващо страха ти? Когато си готов да стъпчеш всеки който постигне нещо, просто защото ти самият не си способен да го направиш? Когато си оставил юздите на живота си в ръцете на продажници, лъжци и престъпници, и те са тези които коват законите по които да живееш? Когато със своя робски труд храниш хилядите готованци на държавна служба, чиято единствена мисъл е как да те подтискат и изнудват, а не можеш да нахраниш семейството си?, И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.


Но как ти, глупави човече, очакваш живота ти да стане по-добър, като не полагаш и грам усилие да се бориш дори и с малките неправди в живота си, а чакаш някой друг да го стори вместо тебе? Няма кой да дойде и да ти осигури нормален живот, след като ти сам си избрал робството. Да си роб на телевизора, на политиците, на банките, на рекламите, на държавните служители и институции, на безскрупулни работодатели, на всеки що има смелост да ти изсъска заплашително на улицата.


Аз видях, че много българи постъпват така, а после се оплакват, че живота им бил тежък, че нямали бъдеще, че се чувствали изгубени и не знаели какво да правят. Но това е животът който сами са си избрали. Само роб може да търпи да го унижават, да го лъжат, да го тъпчат, да го грабят, без да се съпротивлява, без да смее да отвърне дори и с думи в очите на подтисника си, а когато остане насаме да псува и да се заканва в изблик на робска гордост.
Затова българино, не търси виновни за състоянието си другаде, а застани пред огледалото и погледни своята робска физиономия, после иди, нарежи си салатка, сипи си ракийка и се напий от мъка, като осъзнаеш в какво си се превърнал...
цитирай
34. анонимен - Кат гледам ка урехофчани се ядат ...
28.03.2012 17:36
Кат гледам ка урехофчани се ядат едни други май китайците ше им го начукат накрая.
цитирай
35. анонимен - акъл море, глава шамандура
28.03.2012 21:13
гусин пИрЯнКуВ,
твърдите че имало кунфлик на интереси, баре да се бехте кунсултирале с некои законен юрис а не да четете нещо дето и абер си немате и да цитирате тука.
Ако сте избрани от листата на бСп оти се мотате с разни съмнителни субекти по дневно време и да тръкате пеиките по заведениата?
Оти само лаете? И наверно и утре ще е така ... явно си търсите некъв имидж - да се аресате на разните ми ти там ... "ново" съмишленици-сподвижници!
Срамота и срамотия да ви слушаме и гледаме... "акъл море, глава шамандура" - нека е като мото и лозунг за следващата ви шеметна сенаторска кариера!
цитирай
36. анонимен - Конфликт на интереси има. Все едни и ...
28.03.2012 21:37
Конфликт на интереси има.Все едни и същи навсякъде-,,ненаситните,, е много точно написано.
цитирай
37. анонимен - ...
28.03.2012 22:08
Та кой е ненаситен, че нещо не мога да се сетя? Люси ли? А? М? За това, че примерно, е взела 20лв. за участието си в комисиите за конкурсите. За тези ли 20лв те заболя г-н Пирянков, пардон Петранов? Значи не те боли за това, че от твоите глупости и писания общината може да плати акт от много по 20 /както беше написал някой по-горе, не да се върши нещо на всяка цена, а да се прецизира/, а те боли за 20лв. Това говори за една дребна душица в една мършава мишчица :)))
Разбирам те напълно, че писанията, плюенията и нападките в твоят блог те правят значим, но ми е жал за теб, че с друго не се споменаваш в обществените среди. Не зная до колко ти е на сърце линията на БСП, но напоследък нещо започваш да я пресичаш с линията на БКП и с довчерашни опоненти днес си първа дружка - дингили, професори, сапуни и тем подобни. Сигурно и от тях черпиш тази енергия, с която се впускаш в тукашните реплики и дебати...
Интересно ми е колко от вещите анонимни лица са действителни хора, защото се поражда съмнение, че това са не повече от 6-7 човека от твоето обкръжение, включително ти и жена ти! :) Жалко за нея, ако е така....
цитирай
38. анонимен - Вагиналния и Гробара трябва да се ...
28.03.2012 22:12
Вагиналния и Гробара трябва да се бръкнат щото вече им се клатят краката.Видяхме ги че нищо не могат и тия са уплашиха.Къде е филиала на болница бе ибрикчии?Нали Вагиналния изцепваше че ще тръгне още преди месец?Не ви ли приличат на обратни тея двамата?Все са заедно и едни такива зализани и маааааазни с влага по очите.
цитирай
39. анонимен - petranov - МОЛБА
28.03.2012 22:24
Уважаеми потребители на блога,
Имам една голяма молба към всички вас. Моля всички ви да не използвате в коментарите си обидни квалификации към който и да е и най-вече такива на сексуална или расова основа. Има много други, доста по-културни начини да се изрази отношението към дадена личност отколкото откровени псувни и надничане под юрганите. Не искам по никакъв начин да ограничавам коментарите в блога, както и не съм го правил до сега, но все пак има граници, които не трябва да се преминават. Благодаря на всички за проявеното разбиране!
цитирай
цитирай
40. анонимен - Какво си се замоли па ти бе?Тия ог...
28.03.2012 22:56
Какво си се замоли па ти бе?Тия ограбиха общината па аз да не мога да им тегла една путка майна.Ама така е като допуснахме селайновчани да ни тъпчат.Дедите ни в гроба ша се обърнат ако ни видят.
цитирай
41. анонимен - "Колкото човек е по-безда...
29.03.2012 07:54
"Колкото човек е по-бездарен, безпринципен, безнрав­ствен, развратен, способен да пълзи пред силните, за нищожна сума да продава честта и съ­вестта си, с една дума, колкото по-голям умствен и морален урод е, толкова по-почетно място заема в нашата нещастна политика. Това е единствената среда, в която българската сган може да разтвори в широта своя­та кална душа".Всички прилики с оряховските политици не е случайна.
цитирай
42. анонимен - Какво си се замоли па ти бе?Тия ог...
29.03.2012 08:50
анонимен написа:
Какво си се замоли па ти бе?Тия ограбиха общината па аз да не мога да им тегла една путка майна.Ама така е като допуснахме селайновчани да ни тъпчат.Дедите ни в гроба ша се обърнат ако ни видят.



Абе,вие си изкарвате кирливите ризи,пък после друг ви е виновен.Защо не си гласувахте за Дингила или за Вагенщайн?Щото сте боклуци и мразите всеки,който е на някакъв пост.
цитирай
43. анонимен - "Парите в държавата изчез...
29.03.2012 11:22
"Парите в държавата изчезнаха, защото изчезна пазара! Правителството на Бойко Борисов (Геноцида) фаворитизира тяхно величество Монополите и Държавната сужба. Чака ни заем от МВФ и робство до гроб на децата ни. България здраво върви по пътя на
Гърция с тази разлика, че Европа няма да ни опрощава милиарди, защото няма за какво.
Преди година и половина ГЕРБ бяха най-наперените - щяха да вкарват крадците в затвора, обещаваха да бъдат различните политици.......С Плевнелиев (Мистър Бийн) цялата власт е в ръцете на Бойко Борисов (Геноцида) и оправданията със Станишев след почти 3 години на власт са лъжи на един безпомощен човек.
От 8 милиарда лева оставени от лошия Станишев и крадливия Доган добрият и обичан Батман Бойко изхарчи почти 7 милиарда. И Сребърния фонд ще изяде и после няма друг път освен заеми от МВФ и Световната банка. И всички ние ставаме роби до гроб на децата ни."
цитирай
44. анонимен - „Имам пълната амбиция да ...
29.03.2012 12:27



„Имам пълната амбиция да променя грозната и ужасяваща картина на община Оряхово, в която се намира в момента. Никога общината не е била на толкова ниско ниво, което е постигнато от явното бездействие на сегашния кмет, чийто действия са обратни на нормалната човешка логика”, заяви още Росен Добрев.



цитирай
45. анонимен - Нали ти другарю Добрев барабар с ...
29.03.2012 13:45
Нали ти другарю Добрев барабар с вашата съпруга Обслужва всички онези крадци, убийци , които 22 години въртят на шиш българския народ. Нашите майки и бащи, дядовци и деца. Обслужва всички които са в момента в парламента,независимо от коя партия са. Ще имаш лш доблеста да кажеш – ние сме престъпниците които ви крадоха, а вие сте прости овце и ще ви скубем, гоним от България и избиваме още много време! В този смисъл, докато не се вдигнем всички обикновени българи срещу организираната престъпна политическа върхушка и не я прогоним с камъни от общината няма оправия.
цитирай
46. анонимен - А бе забравяте елитната к. . . . . . а ...
29.03.2012 20:19
А бе забравяте елитната к......а секретар на Община Оряхово тя винаги цели облагите но как ги постига.А ще Ви кажа миризливата пу.........а дава в замяна трябва да получава.И да не забравяме когато е с един е.......ч друг няма.Тая се забрави че на времето Дингила я назначи за чистачка в детска ясла Дружба. Търкаше и лъскаше бастуна докато стана секретар-к........а на Община Оряхово.
цитирай
47. анонимен - А бе Петранов да не би да спиш какво ...
29.03.2012 22:13
А бе Петранов да не би да спиш какво става с 5- звезния хотел на Община Оряхово така го нарича зам.кметицата и ли така наречения филиал на Враца ха ха ха ха ха Боже слезни си обери версиите .
цитирай
48. анонимен - Нямам нищо протв Люси, Муси и който ...
29.03.2012 22:38
Нямам нищо протв Люси,Муси и който ще да е да взема по 20лв.за участие в комисии.Но как се определя кой да ги вземе тези 20л.Има ли конкурси ?Или ,,който трябва,,решава,че точно Люси трябва да вземе 20-те лева.А 20 по 20 по 20......И ако ги взема само Люси-пей сърце!!!
цитирай
49. анонимен - На 5-звезния хотел да му турят един ...
29.03.2012 23:10
На 5-звезния хотел да му турят един червен фенер отпред и курветините от общината да изкарват пари там.Може зам.кметицата и Вагинщайн да го сефтосат.А може Вагинщайна да опъне и мъжа на зам кметицата.Нали са бисексуално семейство.
цитирай
50. анонимен - или пък мъжа на замкметицата да о...
29.03.2012 23:12
или пък мъжа на замкметицата да опъне Вагинщайна.Абе както доде.
цитирай
51. анонимен - накрая може да и спретнат сандвич а ...
29.03.2012 23:14
накрая може да и спретнат сандвич а може Люси да включат ако го няма мъжа и
цитирай
52. анонимен - Като чете човек мненията в този б...
30.03.2012 08:52
Като чете човек мненията в този блог,остава с впечатление,че Вагенщайн е голем пич,направил е повечето урехофчани рогоносци.Браво Вагенщайн,продължавай делата си!Те затова те плюят!Също така повечето жени били мъжемелачки,ми то при такива путьовци ще търсят такива като Вагенщайн.

ПАЗЕТЕ ЖЕНИТЕ СИ УРЕХОФЧАНИ,ВАГЕНЩАЙН ИДВА!!!
цитирай
53. анонимен - ПАЗЕТЕ СИ МЪЖЕТЕ ОРЕХОФЧЕНКИ, И...
30.03.2012 09:31
ПАЗЕТЕ СИ МЪЖЕТЕ ОРЕХОФЧЕНКИ,ИВО/А/ ВАГИНАТА ИДВА!!!!!!!!!!!!!
цитирай
54. анонимен - Бягайтееееееееееееее народе к...
30.03.2012 09:38
Бягайтееееееееееееее народе кривокракия идва с теснолинейката.
цитирай
55. анонимен - Тук трябва да поздравим Ганя Уре...
30.03.2012 09:52
Тук трябва да поздравим Ганя Урехофски за точното заглавие на постинга."Ненаситните" е лесно да се досети човек и оттук защо е увеличено заплащането на Вагенщайн.Ганя пази дупарата!Забележиш ли Вагенщайн зад теб бегай,бегай....
цитирай
56. анонимен - Глупостта гранци няма.....
30.03.2012 11:27
Защо не си пиете хапчетата хора. Има и психолози които биха могли да ви помогнат. Да няма да стане веднага, но след определен брой терапии ще се почуствате по-добре. Може да се хванете и някоя работа да свършите, чувал съм, че помагало в подобно състояние на човек, като го разсейвало. Хем ще има и полза от това и при това в личен план. Може и някой лев да изкарате, че ще трябва да има за психолога. И така докато се почуствате по-добре. Тогава пак седнете и прочетете това което пишете и се замислете над него. Може да разберете колко сте жалки и да си вземете поука. Никога не е късно човек да се осъзнае за нещата в действителност. По-добре късно от колкото никога!!!
цитирай
57. nikolaycska - Трошички...
30.03.2012 11:45
Тези неща се пишат от едно лице, по поръчка на троходингилите, забележете, че мнения от 48 до 51 включително, са писани между 22.38 и 23.14. Призовавам Ива Ю. и мъжа й да си ги слагат тия дивотии на оная си работа, както Стойчо Младенов си ги слага ония тъмнокафявите от Подуене и както аз си тургам 4ukaistan4o.
цитирай
58. анонимен - към №56
30.03.2012 14:05
Уважаема г-жо, или г-не, искам да Ви, кажа че ,това е мнение на обществото и Вие, който и да сте няма да напишете този коментар без да сте се, засегнали.А хубавото този случей че, това е мнението на обществото а истината боли.Относно за хапчетата първо трябва да изпълните обещаното от Герб че, ще има болница и тогава всички ще си, вземат направления да се консултират с лекар но за съжеление медиците не желаят да се, договорят с геноциди като Вас, а именно защото не си, държите на думата.И на края искам да подчертая че, за вас, когато, трябваше да се, гласува народа не пиеше хапчета .Молехте се, и обещавахте и накрая когато трябва да изпълните обещанията си, ни пращате да се консултира ме с д-р е Браво.
цитирай
59. анонимен - Към 58
30.03.2012 15:04
Ми то прекрасно общество тогава.
"или пък мъжа на замкметицата да опъне Вагинщайна.Абе както доде."
Може да се "гордеете", че сте част от точно това общество. На мен лично ми е обидно, защото хора, като тези които пишат такива неща, по един или друг начин "прославят" нашата община. Те едва ли не са лицето ни за пред света. Напишете в чичко гугъл "Оряхово" и забележете на кое място се появява блогът на сенатор Петранов. За да не ви затруднявам - ще ви кажа, че е на едно от челните, именно 4 място. Поуспокойте малко духа и пак изказвайте мнение, но по начин подхождащ на нормален човек, начин доказващ, че живеем в съвременно и културно общество. Общество с принципи и себеуважение, общество даващо си сметка за реално случващото се сега и в момента. Общество - мислещо, креативно и себеотдайно. Критиката е хубаво нещо и аз също я подкрепям и използвам за постигането на определена цел, но не я използвам деградирайки до нива срамни, дори за най-низшите прослойки на обществото.
цитирай
60. анонимен - Ивке, що сa не скрийш ма!!!Сички ...
30.03.2012 15:54
Ивке,що сa не скрийш ма!!!Сички знайм как прайш свирки на Ивайло Вагината докато Му пишеш речите.Знайм та че нищо не знайш я по дубре си трай.А,мое да идеш до секретарката и главна свиркарка Христинка да ти даде некой урок че тя прай по убави свирки.
цитирай
61. анонимен - 58
30.03.2012 16:36
Нещо ти бяга правописа, слагаш запетайки наизуст.Пообразовай се малко!
цитирай
62. анонимен - до №58
30.03.2012 17:22
Уважаеми №58 аз знам че, след като блогът на Петранов е на 4-място и не е интересен Вие, какво правите в този блог защо се, интересувате от коментарите на обществото.Живеем в демократична държава и всеки има право да изкаже собственото си, мнение. Хората са възмотени от управлявящите защото всеки гледа своя интерес колкото може повече да граби. Всеки път обещания, обещания и на края хазната празна виновни няма .И така продължава .А ми докажете се, за да на ви плюят може би ако направите нещо полезно няма да Ви, коментират по тоя начин.
цитирай
63. анонимен - Извинявам се, коментара ми е към №59
30.03.2012 17:31
Уважаеми №59 аз знам че, след като блогът на Петранов е на 4-място и не е интересен Вие, какво правите в този блог защо се, интересувате от коментарите на обществото.Живеем в демократична държава и всеки има право да изкаже собственото си, мнение. Хората са възмотени от управлявящите защото всеки гледа своя интерес колкото може повече да граби. Всеки път обещания, обещания и на края хазната празна виновни няма .И така продължава .А ми докажете се, за да на ви плюят може би ако направите нещо полезно няма да Ви, коментират по тоя начин.
цитирай
цитирай
64. анонимен - До 58, 60 и 63
30.03.2012 19:18
Първо да кажа, че съм господини и не знам защо замесвате зам. кметицата. Но както и да е, очевидно сте си харесали няколко човека от Общината и си приказвате някакви историйки тука и им се радвате. Щом това ви радва. Разбира се, че живеем в демократична държава и никъде не казвам, че това не е така. Никой не иска да пречи да се изразява свободно мнение, нито тук нито където и да е, но вие четете ли какво пишете по коментарите или просто си пишете тук за да се упражнявате? Разбирате ли въобще разликата между "плюене" и откровено обиждане? Вие не изкавате мнение, а обиждате. Вие не "плюете" по властимащите, а отново обиждате Правите ли и тази разлика? Това според вас е демократично изказано мнение? Е така не съм се смял отдавна. Сега се сещам сенатор Петранов какво е имал предвид, че и всяка запетая е важна! Ами наистина се оказва така, след като видях коментар номер 58. Знаете ли къде е границата между нормалното и ненормалното? С тези запетаи които сте слагали се съмнявам, че дори разбирате и малка част от това което пиша и що е то риторичен въпрос и има ли почва у нас. А аз се чудя дали правите разлика между изкаване на мнение, "плюване" и чиста проба нискоинтелектуална обида. Сори за сложната дума, но за по-проста не се сетих, но все ще питате някой какво означава, а когато го направите, не забравяйте да попитате и за разликата. Тогава се надявам да ме разберете още от начало какво съм имал в предвид. Хайде със здраве!
цитирай
65. анонимен - към 64-господини
30.03.2012 21:28
Да не би да си гладен бе 64 казва се изказвате а не изкавате .Присмяла се кука на ченгел.Ти се научи да пишеш пък чак тогава прави забележки.Е много боли тая истина .
цитирай
66. анонимен - Тук трябва да поздравим Ганя Уре...
30.03.2012 21:44
анонимен написа:
Тук трябва да поздравим Ганя Урехофски за точното заглавие на постинга."Ненаситните" е лесно да се досети човек и оттук защо е увеличено заплащането на Вагенщайн.Ганя пази дупарата!Забележиш ли Вагенщайн зад теб бегай,бегай....


Коментирайте за "ненаситните",това много ме възбужда.
цитирай
67. анонимен - До 65
31.03.2012 01:51
Да боли истината - че си малък гном с акъл на нероден пудел. Пак те питам нормален ли си или си просто така роден плъх с плъх и то приличащ на мишка. Погледни се в огледалото и заяви пред хората тук плъх ли си мишка ли си или просто деградирал човек за какъвто се представяш. Научи запетаите, а после ми прави забележка, че съм пропуснал някоя буква от азбуката в бързането ми да напиша нещо, което ще ти помогне в този скапан за теб живот, изпълнен с мъка, поради причината, че хората ти говорят на нормален език, а ти не разбиращ, зяпащ с уста, се чудиш псуват ли ме, обиждат ли ме, "плюват" ли ме или просто изказват мнение за мен! Първо учи, после се прави на "ГОЛЕМ". Хайде сега напсувай ме, както само ти си знаеш! Всички те очакваме да видиме какво ще ти роди "умничката глава". Надявам се да напрегнеш поне малко, онова нещо в ГОРНАТА ти глава, дето се смята за мозък и изречеш най-умните думи в твоя безмислен живот!
цитирай
68. анонимен - Сенатор Петранов
31.03.2012 02:04
Г-н Петранов, тук става все по-тъжно. Пишат вече някакви неизживяли се пред обществото хора, изградили перманентен асоциален начин на съществуване и то част от това общество. Искренно Ви моля, помогнете им в борбата за това да се почустват значими в това общество. Признавам, , че сте им дали поле за изява тук, но преполагам с вашата добра психология, бихте могли да направите много повече за тяхното смислено съществуване. От известно време не пишете и те се чустват самотни - няма го смисъла. Дайте им напътствие. Не ги оставяйте сами. Те чакат сензация. Не им го причинявайте с вашето мълчание. Това ще бъде краят за тях. Със здраве!
П.С. Не си проверявам коментара с правописни грешки! Дерзайте!
цитирай
69. анонимен - Г-н Петранов, тук става все по-т...
31.03.2012 02:09
анонимен написа:
Г-н Петранов, тук става все по-тъжно. Пишат вече някакви неизживяли се пред обществото хора, изградили перманентен асоциален начин на съществуване и то част от това общество. Искренно Ви моля, помогнете им в борбата за това да се почустват значими в това общество. Признавам, , че сте им дали поле за изява тук, но предполагам с вашата добра психология, бихте могли да направите много повече за тяхното смислено съществуване. От известно време не пишете и те се чустват самотни - няма го смисъла. Дайте им напътствие. Не ги оставяйте сами. Те чакат сензация. Не им го причинявайте с вашето мълчание. Това ще бъде краят за тях. Със здраве!
П.С. Не си проверявам коментара за правописни грешки! Дерзайте!


П.С. нА П.С :))) Изкуших се да проверя част от поста ми с оглед на допуснатите грешки :) Стана ми неудобно, но с оглед на часа - Извинявам се!
цитирай
70. анонимен - Притча за пуяк и бик ./В ролята на бик е селския хитрец Р.Добрев и на пуяк мазния измамник ВАГИНщайн
31.03.2012 06:35
Пуякът разговарял с бика:
- Как ми се иска да полетя и да кацна на това дърво - въздишал той - но не ми достига енергия за да махам толкова силно с крила.
- Защо не клъвнеш малко от фекалиите ми - предложил бикът - те са силно енергийни и хранителни.
Пуякът се надвесил над една от неговите купчинки и не след дълго открил, че бикът е прав - вече имал енергия и успял да достигне най-долният клон на дървото. На следващият ден, след като си похапнал още от чудодейната смес, той кацнал на по-горният клон. Най-сетне, няколко дни по-късно, пуякът гордо се перчил и вдигал врява от върха на дървото.
Не след дълго бил забелязан от фермера, който го свалил с един изстрел на пушката си.
Каква е поука ВАГИНщайн.;Лайняните номера могат да ви изведат на върха, но не и да ви помогнат да се задържите там.
цитирай
71. анонимен - Много са бързи, много са нервни н...
31.03.2012 08:27
Много са бързи, много са нервни някои изчадия адовина на админастративната хранилка наречена кметство.Толкова и общинските съветници акумулират пасивност и флегматичност.
Не се учудвам, че поради слабото социално съзнание на псевдо „интелигенцията” в община Оряхово начело на управлението изпъкват хора като ВАГИН......, не само недоразвити, но нерядко и душевно болни, нравствено тъпи, страдащи от морален идиотизъм или грандомания. За тях няма нравствени принципи, чест, съвест, съзнание, идеали не съществуват и те независимо от никого, свободно се продават всекиму, който заплати повече. Това наистина е завидна независимост на професионалните проститутки!
С безподобен цинизъм и нахалство някои лакей и придворен лизач/64,68./ се мъчи да отбива нападките със софизми и явно извъртане на фактите, очевидността на които не подлежат на съмнение.
Колко по-бездарен, посредствен, безнравствен, развратен, способен да пълзи пред силните, за нищожна сума да продава честта и съвестта си, с една дума, колкото по-голям умствен и морален урод е, толкова по-висок общински пост заема. Това е единствената среда, в която тая сган може да разтвори в широта своята кална душица ида мачка и без това смачканият гражданин..
цитирай
72. 4ukaistan4o - oligofrena
31.03.2012 09:27
mnogo tiho ne6to, kade go jultiq oligofren da zloqdva?! nikolaycska
negovoto neprisustvie me kara da mu sy4uvstvam, dali ne e izpadnal v drugo systoqnie
цитирай
73. анонимен - Между управлението на общината и ...
31.03.2012 09:39
Между управлението на общината и затвора,стой блогът на инженер Петранов.Между желанието за инвестиции в Оряхово и самата инвестиция, стои блогът на инженер Петранов. Между представата за Оряхово и самия град, стой блогът на инженер Петранов.Между тържеството на правосъдието и агромафията,стои блогът на инженер Петранов.Между порнографското писане и градивната критика,стой блогът на инженер Петранов.Между политическата алхимия и развратната алхимия,стой блогът на инженер Петранов.Между свободата и свободията,стой блогът на инженер Петранов.Между позицията и алкохолното бдение пред компютъра,стои блогът на инженер Петранов.Между залпа на крайцера "Аврора " и рева на трактора,стой блогът на инженер Петранов.Между местната парламентарна трибуна и хотела отсреща,стой блогът на инженер Петранов.Добре дошли в Блогария,пространството на инженер Петранов.
цитирай
74. анонимен - ". . . . Признавам, , че сте им ...
31.03.2012 10:12
"....Признавам, , че сте им дали поле за изява тук, но преполагам с вашата добра психология, бихте могли да направите много повече за тяхното смислено съществуване. От известно време не пишете и те се чустват самотни - няма го смисъла."...

Ганю Уреховски и психология?Ограничен речник,който го закопа на изборите,но пък достатъчен да плюе по всеки и всичко.Ако не избиваше комплекси със своите драсканици писачите в блога му и те нямаше да избиват,а те вече се броят на пръстите на едната ръка.След като закриха болницата и санитарките спряха да се занимават със старшата сестра,съвсем не останаха хора.Човек,който ходи по улиците като безстопанствено куче и рови в кофите за боклук да извади някое компроматче е пълен нещастник.Така беше и по време на предизборната борба - кой с кого се срещал,кой какво не е направил,той какво щял да направи.Ми направи нещо бе малоумник,ако искаш хората да ти повярват,защото на другите избори няма да бъдеш и съветник.Както виждаш във форума на общината вече никой не обръща внимание на твоите пътеписи,изпаднал си в пълна изолация.Ти си обект на подигравки,а не на сериозно отношение.Колкото и да се напъваш ти си оставаш НИКОЙ!
Диагнозата УРЕХОФЧАНИН е нелечима!!!
цитирай
75. анонимен - Абе Широкопутаранска почна ли да си ...
31.03.2012 11:03
Абе Широкопутаранска почна ли да си плаща наема?Да не би в общинската каса да са влезли 5 лв.?
цитирай
76. анонимен - Платен е !!! И сега какво?
31.03.2012 11:12
Платен е !!! И сега какво?
цитирай
77. анонимен - Баш коги се изнизааме от руснаците ...
31.03.2012 12:10
Баш коги се изнизааме от руснаците по Белене,се изнизааме и от врачане по проекта "у твоа двор,моа филиз",ама тови не е като да разринеш нивата на комшията,де я не ползва,па после да врътиш сръпа,тука агрономство не връви,щото ако некой земе да примре,врачане ще си изтрият гъза у филиза,дето е п... си м... у южна румъниа.





цитирай
78. анонимен - Към №67 господини
31.03.2012 13:51
Уважаеми №67 до колкото знам учителките пишат оценки за правопис а не за запетайки така че що не ми лапнеш патката а може и другия до теб .А между другото знаеш ли какво е патка защото патка има няколко тълкувания .
цитирай
79. анонимен - скоро ще бъдат намерени инсстру...
31.03.2012 14:04
скоро ще бъдат намерени инсструменти за скопяването на трите обществено опасни кучета отглеждани в общината- ореховския булдог ,селановската хрътка и дъртия дратхар
цитирай
80. анонимен - До 78
31.03.2012 14:46
Хубаво е, че казваш до колкото знаеш, защото всъщност не е така. Явно и това не знаеш, но то е видно де. И само това ли успя да измъдриш за толкова време? Постарай се повечко де - имах големи очаквания за теб, но ти леко ме разочарова. Да опитаме пак! Какво ще кажеш? Отново съм в очакване. Относно въпроса ти за патката, ще ти кажа, че съм в очкване на твоето разяснение, относно това е какво е това т.е. нямам ни най-малка представа какво е, но искрено се надявам да ми помогнеш.
цитирай
81. анонимен - 78 за учителките си прав, но учит...
31.03.2012 15:24
78 за учителките си прав, но учителите гледат и запетаите да знаеш!
цитирай
82. анонимен - Много са бързи, много са нервни н...
31.03.2012 16:23
анонимен написа:
Много са бързи, много са нервни някои изчадия адовина на админастративната хранилка наречена кметство.Толкова и общинските съветници акумулират пасивност и флегматичност.
Не се учудвам, че поради слабото социално съзнание на псевдо „интелигенцията” в община Оряхово начело на управлението изпъкват хора като ВАГИН......, не само недоразвити, но нерядко и душевно болни, нравствено тъпи, страдащи от морален идиотизъм или грандомания. За тях няма нравствени принципи, чест, съвест, съзнание, идеали не съществуват и те независимо от никого, свободно се продават всекиму, който заплати повече. Това наистина е завидна независимост на професионалните проститутки!
С безподобен цинизъм и нахалство някои лакей и придворен лизач/64,68./ се мъчи да отбива нападките със софизми и явно извъртане на фактите, очевидността на които не подлежат на съмнение.
Колко по-бездарен, посредствен, безнравствен, развратен, способен да пълзи пред силните, за нищожна сума да продава честта и съвестта си, с една дума, колкото по-голям умствен и морален урод е, толкова по-висок общински пост заема. Това е единствената среда, в която тая сган може да разтвори в широта своята кална душица ида мачка и без това смачканият гражданин..

цитирай
83. анонимен - към 76
31.03.2012 17:55
Лъжеш.Вчера проверих!Курвата плаща само в натура!
цитирай
84. анонимен - Отвращение....
31.03.2012 18:19
Това е най-точната дума....КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ПРОСТАЦИ ДА СЕ СЪБЕРАТ НА ЕДНО МЯСТО....Петранов,моля те престани с тези глупости защото единственото нещо което правиш е да изкарваш на показ простотията на голяма част от нашите съграждани наяве....И вземи си махни предизборните плакати най -после....че ми писна да ти гледам физиономията.То вече наближават следващите избори...и хората пак ще ти се любуват....нека малко да те позабравят защото иначе няма никаква надежда за теб да гласуват и тези ,които се излъгаха този път....след кото четат тука писанията ти....Ама ти си бил много елементарен човек бе....просто нямам думи!
цитирай
85. анонимен - До №80-господини
31.03.2012 18:47
А бе ти си за съжаление ако имаш достойнство няма да го поемаш толкова дълбоко г-н.жена ,мъж на зам .кметицата-ебачката а бе що не ти го сложа ама имай в предвит че съм надарен и ще ти фръкнат очите като нощна лампа и ще забравиш че си мъж
цитирай
86. анонимен - Това е най-точната дума. . . . КАК ...
31.03.2012 22:32
анонимен написа:
Това е най-точната дума....КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ПРОСТАЦИ ДА СЕ СЪБЕРАТ НА ЕДНО МЯСТО....Петранов,моля те престани с тези глупости защото единственото нещо което правиш е да изкарваш на показ простотията на голяма част от нашите съграждани наяве....И вземи си махни предизборните плакати най -после....че ми писна да ти гледам физиономията.То вече наближават следващите избори...и хората пак ще ти се любуват....нека малко да те позабравят защото иначе няма никаква надежда за теб да гласуват и тези ,които се излъгаха този път....след кото четат тука писанията ти....Ама ти си бил много елементарен човек бе....просто нямам думи!


Eуементарен,ама Петранов!Идиота на общината!Ма па е готин на снимката,ебаси бухала!И недей така Пирянковица ше гласува пак за него,поне да си изкарва джобните!
цитирай
87. анонимен - към 84 и 86
01.04.2012 09:47
Не стига,че ни ограбват ами ни наричат и простаци!Простаци сме,защото казваме истината в очите.Значи едни ще си плащат данъците и местните такси,а други-курвите ще папкат от нашите парички.На следващите изобори ще видите среден пръст.
цитирай
88. petranov - Съзнавам ненавистта на някои хора ...
01.04.2012 11:35
Съзнавам ненавистта на някои хора към моята скромна личност. Същите тези хора се надяваха абсолютно безпроблемно да ограбят каквото е останало за ограбване от общината. За тяхно най-голямо съжаление има хора като мен, които при най-малкият намек, че се върши нещо нередно не се страхуват да сезират съответните компетентни органи. В този момент разбира се се развива тезата - ти сезираш компетентните органи и пишат акт на общината и поради тази причина е по-добре да се оставим крадците да ни окрадат като се надяваме все пак освен да напълнят собствените си портфейли да свършат нещо и за общината. Абсолютно погрешна теза. Правилната теза е да накараме управниците да спазват точно закона за да не се налага да бъдат сезирани компетентните органи. Ето в случая с този постинг за конфликт на интереси след проведени консултации с мои добри приятели, работещи за европейските институции аз реших да го изпратя на съответните компетентни органи. Първо обаче ще трябва да подам сигнал до комисията по конфликт на интереси към Общинския съвет и едва след това заповедите, сигнала и становището на комисията да изпратя там. Законът трябва да се спазва и аз ще го спазя. По същия начин за 5 800,00-те лева за борба с наркоманиите ме посъветваха да изпратя всички материали (включително писмото на Районния прокурор).
Всичките тези действия, които предприемам неистово дразнят някои хора и те поради това, че няма как да ми затворят устата бълват обиди по мой адрес. Това не ме притеснява, защото виждам че притеснените са те. Моята кауза е да работя за запазването на общината ни и просперитета на гражданите и. А анонимните плювачи ще си останат анонимни дълбоко в дупките си. В заключение искам да кажа, че не одобрявам по никакъв начин обидите на сексуална основа, които се отправят в блога ми, но въпреки това няма да си позволя да трия коментари, тъй като считам че свободата на словото има приоритет във всички случаи.
цитирай
89. анонимен - Petranov
01.04.2012 16:13
Bla,bla,blaaa,prazni prikazki za deca.Kompleksar...
цитирай
90. анонимен - Топ 50 порно филми за всички врем...
01.04.2012 16:39
Топ 50 порно филми за всички времена
сайт : che's
blog

1 „ Ръмбо – Първа кръв ”
2 „ Сам вкъщи с една“ (и продълженията – с две, с три, с четири...)
3 „ Апокалипсис в гъза ”
4 „ Ебяхме войници ”
5 „ Аладин и вълшебната кака ”
6 „ Свършвай трудно / Cum Hard ”
7 „ Извращението Шоушенк ”
8 „ Знам кого оправи миналото лято ”
9 „ Слонът, моят интимен приятел ”
10 „ Аз с роботът ”
11 „ Бътман / Buttman ”
12 „ Принцесата с граховите зърна ”
13 „ Love King (Цар Лъв, хехе) ”
14 „ Списъкът на Шиблер ”
15 „ Спящата с краставица ”
16 „ Robocock ”
17 „ Cocky ”
18 „ Transsexers ”
19 „ Досиетата ХХL ”
20 „ Доволния Уили ”
21 „ Срам вкъщи ”
22 „ Похитителите на изчезналия кюлот ”
23 „ Всички събличат Реймънд ”
24 „ Анатомията на Гей ”
25 „ Смело с ръце ”
26 „ Perv. Harbour ”
27 „ Две кървящи гърла ”
28 „ Handcock ”
29 „ Мъже с черни ”
30 „ Спермагедон ”
31 „ Гейбой ”
32 „ Мисионерската невъзможна ”
33 „ Мърсуващият с вълци ”
34 „ Този див, див задник ”
35 „ Улица Содом ”
36 „ С 300 ”
37 „ Хвани го, ако можеш ”
38 „ Али Еба и 40-те девственици ”
39 „ Мацката на зор ”
40 „ Star Shpek ”
41 „ Отварянето на Немо ”
42 „ Кунг-фу патка ”
43 „ Еректра ”
44 „ Cockzilla ”
45 „ Кавалджията ”
46 „ Перверзната четворка ”
47 „ Lara Croft: Ass Rider ”
48 „ Изпразването на редник Райън ”
49 „ Сексорсистът ”
50 „ Магьосникът от Зад ”
цитирай
91. анонимен - По същият закон според Вас и зам. ...
01.04.2012 20:54
По същият закон според Вас и зам. кметицата е в конфликт на интереси? Става интересно! Кмета от къде ли трябва да назначава членове на дадена комисия? Най-добре според мен от Румъния! Тогава едва ли ще има какъвто и да е конфликт на интереси, но знае ли човек!
цитирай
92. анонимен - какъв конфликт на интереси, то в ...
01.04.2012 22:00
какъв конфликт на интереси , то в този град вече няма никакви интереси , от толкова конфликти ,няма никаква икономика , никой нищо не прави ,а търси конфликт на интереси и рови .Колко жалко за хората които все още живеят тук .
цитирай
93. анонимен - Съзнавам ненавистта на някои хора ...
01.04.2012 22:24
petranov написа:
Съзнавам ненавистта на някои хора към моята скромна личност. Същите тези хора се надяваха абсолютно безпроблемно да ограбят каквото е останало за ограбване от общината. За тяхно най-голямо съжаление има хора като мен, които при най-малкият намек, че се върши нещо нередно не се страхуват да сезират съответните компетентни органи. В този момент разбира се се развива тезата - ти сезираш компетентните органи и пишат акт на общината и поради тази причина е по-добре да се оставим крадците да ни окрадат като се надяваме все пак освен да напълнят собствените си портфейли да свършат нещо и за общината. Абсолютно погрешна теза. Правилната теза е да накараме управниците да спазват точно закона за да не се налага да бъдат сезирани компетентните органи. Ето в случая с този постинг за конфликт на интереси след проведени консултации с мои добри приятели, работещи за европейските институции аз реших да го изпратя на съответните компетентни органи. Първо обаче ще трябва да подам сигнал до комисията по конфликт на интереси към Общинския съвет и едва след това заповедите, сигнала и становището на комисията да изпратя там. Законът трябва да се спазва и аз ще го спазя. По същия начин за 5 800,00-те лева за борба с наркоманиите ме посъветваха да изпратя всички материали (включително писмото на Районния прокурор).
Всичките тези действия, които предприемам неистово дразнят някои хора и те поради това, че няма как да ми затворят устата бълват обиди по мой адрес. Това не ме притеснява, защото виждам че притеснените са те. Моята кауза е да работя за запазването на общината ни и просперитета на гражданите и. А анонимните плювачи ще си останат анонимни дълбоко в дупките си. В заключение искам да кажа, че не одобрявам по никакъв начин обидите на сексуална основа, които се отправят в блога ми, но въпреки това няма да си позволя да трия коментари, тъй като считам че свободата на словото има приоритет във всички случаи.


Петранов спри!С нищо не помагаш на общината!
цитирай
94. petranov - По същият закон според Вас и зам. ...
01.04.2012 22:42
анонимен написа:
По същият закон според Вас и зам. кметицата е в конфликт на интереси? Става интересно! Кмета от къде ли трябва да назначава членове на дадена комисия? Най-добре според мен от Румъния! Тогава едва ли ще има какъвто и да е конфликт на интереси, но знае ли човек!


Две съвсем мънички и незначителни подробности.
1. Зам.кметицита е от изпълнителната власт, а общинската съветничка от местната законодателна власт. Много малка, но много съществена подробност.
2. Зам.кметицата НЕ ПОЛУЧАВА никаква допълнителна материална облага от участието си в комисията, а общинската съветничка получава "възнаграждение съгласно сключен договор" както е написано в черно на бяло в заповедта на кмета. Също малка, но изключително съществена подробност.

Не е въпросът в това колко като стойност е материалната облага. Когато има такава законът е категоричен и аз мисля, че в община Оряхово трябва да се спазват правилата.

А този или тази с непрестанните му апели да престана явно се е уплашил, че може да се наложи да се върне обратно където му е мястото и затова надава истеричните си крясъци!
цитирай
95. анонимен - Политически мижитурки и гробарска паплач се настаниха в община Оряхово
01.04.2012 22:50
Енергията от”елитния” общински человечески битов боклук отива
за комични оправдания и прехвърлянето своята вина върху Петранов. Общината бива обвита от гъста финансова мъгла. Управляващите са въдушевно болни, нравствено тъпи, страдащи от морален идиотизъм или грандомания.За тях моралното оскърбление рядко има значение, стига то да се изкупува с някаква материална изгода. Нравствените им недъзи са неизцерими Опитват се да ни налага свои правила и ни продават безплатен обяд Учат подчинените си ,че „ преклонена глава сабя не я сече, но хомот влачи”. Безпардони мизантропи спряха излъчванията по кабеларката но това се превръща в антипод на свободата на словото и аргументация именно за някакъв контрол над словото е повече от цинично Политическите тюфлеци разбраха, че ние не се страхуваме да говорим онова, което мислим, те почват да се страхуват от нас. На тези полудели, побъркали се идиоти трябва да им стане ясно, че каквото и да кажат,какъвто и лакейския шедьовър да напишат вече никой за нищо нямя да и вярва.Но кажи какво да правя,
кат си ме, майко, родила
със сърце мъжко, юнашко,
та сърце, майко, не трае
да гледа ГЕРБ-ер, че бесней
над бащино ми огнище.Някога, през турско робство свестните у нас считали за луди. Днес свестните биват обричани на гладна смърт. До кога ще продължават да ядат живота ни и да пият кръвта ни ? Но Народът вече отправя своя Зов
Небето ще отвърне и тогава горко вам изчадия адови!
цитирай
96. анонимен - По същият закон според Вас и зам. ...
02.04.2012 10:53
petranov написа:
анонимен написа:
По същият закон според Вас и зам. кметицата е в конфликт на интереси? Става интересно! Кмета от къде ли трябва да назначава членове на дадена комисия? Най-добре според мен от Румъния! Тогава едва ли ще има какъвто и да е конфликт на интереси, но знае ли човек!


Две съвсем мънички и незначителни подробности.
1. Зам.кметицита е от изпълнителната власт, а общинската съветничка от местната законодателна власт. Много малка, но много съществена подробност.
2. Зам.кметицата НЕ ПОЛУЧАВА никаква допълнителна материална облага от участието си в комисията, а общинската съветничка получава "възнаграждение съгласно сключен договор" както е написано в черно на бяло в заповедта на кмета. Също малка, но изключително съществена подробност.

Не е въпросът в това колко като стойност е материалната облага. Когато има такава законът е категоричен и аз мисля, че в община Оряхово трябва да се спазват правилата.

А този или тази с непрестанните му апели да престана явно се е уплашил, че може да се наложи да се върне обратно където му е мястото и затова надава истеричните си крясъци!


Петранов,аз не се плаша,с нищо не завися от когото и да било.Съжалявам такива гномове като теб,които никога няма да пораснат.Ти бореца за правда и прозрачност били казал с какви средства направи основен ремонт на старата си къща,с какви средства завърши висшето си образование.Всичко това дойде от ДЗС Оряхово,а след това от земеделската кооперация.Изрядно ли е семейството ти и няма ли укриване на данъци,нима Пирянкова издава касови бележки за извършени манипулации.Жалък си Петранов,много си жалък!В предишния ОбС поне бяхте мултинационална опозиция - Здравко Влаа,Васил Циганина и твоя милост.Сега сте двама от БКП/БСП и ти разцепи групата.Жаждата ти да си нещо повече в града ни те погубва,ти ще си останеш никой,дори да заставеш с името си,до името си и т.н.
цитирай
97. nikolaycska - Уважаема госпожо 96, не се явявам ...
02.04.2012 11:00
Уважаема госпожо 96, не се явявам адвокат на сенатор Петранов, но в старата му къща не е правен никакъв основен ремонт, миналия месец я посетих за погребението на майка му, същата си е, каквато беше през средата на 90-те, когато редовно ходех у тях, докато сестра му живееше в България. Николай като студент живееше на общежитие, а сестра му по-късно като студентка обитаваше скромна квартира в София, заедно с още едно момиче. Ако беше паралия, щеше ли да се вдигне малко след сватбата, заедно с жена си чак в ЮАР? Помислете реално, преди да отправяте обвинения, защото така се принизявате до нивото на троходингилите. Аз също не съм съгласен с някои негови ходове, особено заиграването му с памперсите, но той има глава на раменете си и рано или късно ще ги разбере ония боклуци що за стока са. Призовавам ви за коректност и точни факти.
цитирай
98. petranov - С тези същите думи бихте ли ги пов...
02.04.2012 11:07
С тези същите думи бихте ли ги повторили публично като застанете с името си зад тях? Ще се радвам ако го направите, защото ще ми дадете възможност да Ви осъдя и отсега гарантирам, че парите ще внеса във фонд за подпомагане на закъсали наши съграждани. Хайде, като сте толкова принципен застанете с името си зад думите си! Само че никога няма да го направите. Мишчици като Вас така си и умират в забвение... Колкото до ремонти - заповядайте в старата къща на семейството ми да видите какъв "грандиозен" ремонт са направили родителите ми. Дано всички жители на община Оряхово да имат възможност и да декларират такива приходи и да плащат такива данъци каквито плаща моето семейство. Искрено се надявам това да се случи.
цитирай
99. анонимен - cesekar4eto, za6to kogato dvama si ...
02.04.2012 11:34
cesekar4eto,za6to kogato dvama si merat pi6kite,ti vinagi si podlaga6 halkata?Nedei,6te te tresne nekoq bremennost na stari godini!
цитирай
100. nikolaycska - stan4o, що така анонимно, бе, ма...
02.04.2012 11:52
stan4o, що така анонимно, бе, мадам? Аз пък съвсем неанонимно, на дедо ти у клитора ще ти го нагнетйъ!
цитирай
101. анонимен - Г-жа 96 не е виждала скоро pi6ka и ...
02.04.2012 12:23
Г-жа 96 не е виждала скоро pi6ka и явно има хомосексуална нагласа,но женската такава не се толерира от оряховчани.Многократно призовава да бъдат премахнати изборните плакати,които са предимно на мъже.Сравнението на сенатора с гном,потвърждава неприязнеността и към мъжкия пол,поради външни белези,оставили трайна следа в нейната психика.Повторението на думата "жалък",към един добре възпитан мъж,рефлектира вероятно от унижението,което е трябвало да търпи от не-дотам възпитано поведение на другия пол и довело до обръщане на сексуалната и ориентация
цитирай
102. анонимен - 101
02.04.2012 16:45
cesekar4eto,po4va6 i ti da pi6e6 anonimno.Tvoq dedo ako ima klitor,moq e imal qka palamarka za takiva pedali kato teb.
цитирай
103. анонимен - Ех, Петранов, Петранов-самовл...
02.04.2012 18:42
Ех,Петранов,Петранов-самовлюбен в себе си човеко.....ако не е жена ти-нали ще умрете от глад всички у вас бе....мързи те да гледаш....само си клопаш ченето...не всички хора могат да са умни или красиви,но добре е всяка жаба да си знае гьола! Вземи се хвани и ти в някаква работа,изкарай някой лев с пот на челото си,че вече и на децата в тоя град е ясно-политиката не е твоето амплоа...! На тези в твоя блог критикарите само Дингила им трябваше за кмет... барем да си паснете във всичко!
цитирай
104. анонимен - Za osnovatelq na tozi blog !!
02.04.2012 19:23
Petranov zemi go spirai da ne se nalaga nie da go spirame , mi6ka takva zubata
цитирай
105. petranov - Уважаеми/а г-не/г-жо 103, Благ...
02.04.2012 20:39
Уважаеми/а г-не/г-жо 103,
Благодаря Ви за загрижеността за моето материално положение. Искам да Ви уверя, че за момента не изпитвам затруднения от материално естество нито пък ми липсва достатъчно много работа. Дай Боже всекиму! Между другото поради високият ми интелектуален потенциал не си изкарвам хляба с пот на челото, а по доста по различен и приятен за мен начин.

анонимен написа:
Petranov zemi go spirai da ne se nalaga nie da go spirame , mi6ka takva zubata


Мале, толкова се уплаших, че си го преместих от единия та в другия :)))))))
цитирай
106. анонимен - Кво си прехвърлил, превръзката ли?
02.04.2012 20:44
Кво си прехвърлил,превръзката ли?
цитирай
107. анонимен - това е
03.04.2012 09:20
Това е "високия интелектуален потенциал" на Петранов, може само "да си го мести от единия в другия" джоб.
Петранов, има ли какво да "местиш"?
Понякога се "опущаш" с разни просташки приказки.
Колкото и да се стараеш да ни "покажеш" колко си интелигентен, простака си личи отдалеч.
цитирай
108. petranov - С простака трябва да се разговаря ...
03.04.2012 09:39
С простака трябва да се разговаря просташки за да те разбере. Иначе няма смисъл да си хабя интелектуалния потенциал :)))).
цитирай
109. анонимен - Дамите в общината са с възможности ...
03.04.2012 15:33
Дамите в общината са с възможности да върнат външния ни дълг,ами да вземе г-н Добрев да им върже по една касичка на врата и
.... хайде на магистралата.Пък ако забременеят да се счита за трудова злополука.
Всички видяхме лицевата страна на споразумението между г-н Кмета и г-н Вагенщайн, а какво пише на гърба му.Вероятно,че общината се прекръства в община "Летнишка"Г-н Добрев загуби приятелите си и верните си хора един по един,ам хак му е.Браво на г-ца Широканска,много и отива метлата,ами да вземе да я яхне и да отлети натам откъдето е дошла.Най-после и тя да прояви съпричастност към блока в който се подвизава безплатно и най-нагло от дълго време.
И тази "многострадална Геновева" Цонева стига е писала колко е ограбена и ощетена,защото ако ГЕРБ трябваше да пише стихове за това,как ли щяха да изглеждат?
Няма ли кой да и сложи ставилото?Май няма,защото няма стойностни мъже,а само боклуци като нея-първосигнални и водени от нагона..
цитирай
110. анонимен - Добра идея за приходи в хазната. ...
03.04.2012 16:28
Добра идея за приходи в хазната.Замкметицатъ пък мое да я турим за рецепционистка на "5-звезния" хотел че е грозна и не става за магистралата.Докат стане филиала да изкараме некой лев.Ако па не стане филиал мое да напраим 5-звезен погребален дом за останалите тук последни наивници.
цитирай
111. анонимен - за Широкопутаранска и другите ОБЩИнарки
03.04.2012 22:17
На големия и крив нос наистина много и отива метлата.Обаче мъжете не гледат в главата,а основно между краката.А и между краката да я гледаш- толкова пространство има,че може куче с кокал да мине между тях.Но като повечето от останалите ОБЩИнарки -за магистралата става.А и щом ще спасяват общината-направо да действат
цитирай
112. анонимен - След тези коментари, Петранов с...
03.04.2012 22:38
След тези коментари, Петранов седейки пред компа,рови из гънките на стройното си тяло да намери малкия Петранов и да започне любовната игра с двете любими същества-дясната и лявата.Той не бърза,Пирянкова отдавна спи,ще му стигнат два часа да вдигне самолета,после пред очите му ще изплува Ранка как върти свирка на неговия приятел Психото и...о ужас отново преждевременна еякулация...
цитирай
113. анонимен - Лекар разглежда ярко оранжевия ...
03.04.2012 22:52
Лекар разглежда ярко оранжевия член на пациента си:
- Хм, за пръв път виждам такъв случай... И от какво ти е станал такъв?
- Представа си нямам.
- Да не работиш нещо с опасни химически вещества?
- Не, безработен съм. По цял ден си седя у нас пред видеото, гледам порно, ям чипс с червен пипер...
цитирай
114. анонимен - Някакъв тип си "играе със себе ...
03.04.2012 22:57
Някакъв тип си "играе със себе си", обаче все не може да свърши и накрая се провиква разочарован:
- Господи, вече и сам на себе си не се харесвам!
цитирай
115. анонимен - към 111
07.04.2012 23:04
И Коча така ,, спаси,, болницата, с тежък труд и голяма саможертва.
цитирай
116. анонимен - Много се жертва Коча за 2 години-с ...
08.04.2012 12:11
Много се жертва Коча за 2 години-с две жилища в София и нова кола.Виж циганката му по-малко се жертва-само с едно жилище и то в Оряхово.Това са си големи жертви!
цитирай
117. анонимен - пък
08.04.2012 19:40
А вие лапайте пацата!
цитирай
118. анонимен - Коче, а ти какво правиш на Женския ...
09.04.2012 21:11
Коче,а ти какво правиш на Женския пазар-продаваш краставици и домати нали!И ти голяма паца си захапал!
цитирай
119. funn313 - Уважаеми г-н Петранов, с наслада в ...
01.01.2013 23:52
Уважаеми г-н Петранов,
с наслада в думите си Ви уведомявам, че с тези и подобни постове предизвиквате уникална агресия у някои хора и смело заявявам, че като нищо ще Ви открия по улиците или не и жалкото Ви семейство няма да може да Ви познае, когато се приберете. Затова по-добре си затворете огромната дебела миризлива уста, докато е време, защото ФИЗИЧЕСКИ положението ще стане страшно зле. И не само за вас - помислете и за децата си. :) Господ да Ви е на помощ, ако не спрете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812565
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930