Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2012 16:58 - "Подаръците" на община Оряхово и как еднo българско село е на път да стане история.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 31170 Коментари: 146 Гласове:
1

Последна промяна: 22.05.2012 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди седмица получих обаждане от Общинския съвет Оряхово. Поредното извънредно заседание "на подпис". Този път подарихме право на строеж в общинско дворно място от 530 квадратни метра. Интересно защо точно важните решения се вземат без обсъждане и "на подпис". Аз отговора го знам...предполагам и читателите на блога ми се досещат. Не случайно законодателят е предвидил в този случай мнозинство от 2/3 от общинските съветници. И точно 2/3 са се подписали "за". Между другото фирмата, на която е подарено правото на строеж е регистрирана преди няколко месеца с капитал от.... 5 (пет) лева. Интересно...чии интереси защитаваме, когато БЕЗВЪЗМЕЗДНО даваме право на строеж в имот, който е собственост на всички жители на общината. Е, в предизборната кампания бяхме задължение да пишем на плакатите си един йезуитски надпис. В Закона обаче не се казва нищо за "следизборната кампания" или както аз я наричам "дните на благодарността". За да не съм голословен ето и Решението на Общински съвет Оряхово както и поименно изброени тези, които раздават подаръците:
 

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ОРЯХОВО, ОБЛАСТ ВРАЦА   П Р О Т О К О Л 12 Днес, 14.05.2012 г. по необходимост от бързо и неотложно вземане на решение по особено важни въпроси и необходимост от спазване на законосъобразен срок на основание чл.23, ал.4,т.1 от ЗМСМА и чл.69, ал.4 от Правилника за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, във връзка с: Докладна Вх.№218/2012 г., относно учредяване на безвъзмездно право на строеж върху общински недвижим имот, се организира вземане на решения, чрез подписи от общинските съветници при Общински съвет Оряхово, на   Р Е Ш Е Н И Е № 162 ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ Р Е Ш И: І. На основание чл. 37, ал.6, т.3 от Закона за общинската собственост, чл.46, ал.1, т.4 и чл.49, ал.1 от Наредба №9 за реда на придобиване, упраление и разпореждане с общинско имущество на ОбС Оряхово във връзка с признато право на строеж на двуетажна жилищна сграда със ЗП от 80,1 кв.м. съгласно разпоредбата на чл.11 от ППЗУПЛКЗПДДМ, Общински съвет Оряхово Учредява безвъзмездно право на строеж на: 1) ограда с дължина 47 линейни метра и застроена площ от 9,5 кв.м., 2) водопроводно отклонение с дължина 15 линейни метра и 3) вертикална планировка - дворна настилка с бетонови плочи от 99 кв.м. и признава право на ползване и извършване на строежи при спазване разпоредбите на строителството в общинско дворно място – УПИ ХVІІІ, пл. № 2193, кв.95 с площ от 530,1 кв.м. по действащия план на гр. Оряхово на „Алеков – 2011” ЕООД, ЕИК 201748080, със седалище и адрес на управление гр.Оряхово ул.”Радецки”№49, представлявано от Алеко Данчев Алеков. ІІ. След влизане в сила на Решението задължава кмета на община Оряхово да издаде заповед съгласно чл.49, ал.2 и 3 от Наредба № 9 за придобиване управление и разпореждане с общинско имущество на ОбС Оряхово. Гласували поименно общинските съветници:  „ЗА”12 - Анатоли Иванов Андреев, Дилян Станков Гуленов, Ивайло Вагенщайн Русинов, Камен Кирилов Петров, Людмила Ценова Велчева-Кушева, Петко Алипиев Грънчаров, Радослав Георгиев Николов, Сашко Цветанов Маринов, Светлозар Василев Николов, Силвия Любозарова Маринова, Станислав Кунчев Димитров, Стелиян Стефанов Христов. „ПРОТИВ” 1 – Николай Йорданов Петранов. „ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ” 2 – Венцислав Иванов Кънев и Татяна Василева Станчева.                                                                                                                                           Решението се приема  От заседанието отсъстват общинските съветници: Георги Иванов Пенков и Ранка Янкова Владимирова        На основание чл.93 от ПОДОбСНКВОА решението се прие с мнозинство от 12 общински съветници.                                                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ НА                                                                        ОБЩИНСКИ СЪВЕТ: /п/                                                                                               /И. Вагенщайн/
Днес пък получих материалите за следващото заседание на Общинския съвет на 31.05.2012 г. Каква беше изненадата ми, когато в него видях едно искане за образуване на ново селищно образувание край село Лесковец. Подобно искане ние отхвърлихме в предния Общински съвет. Селищното образувание ще принадлежи на една частна фирма, добре позната на хората от с.Лесковец. Какво ли ще е бъдещото на това иначе китно българско село? Ето и сканирани документите, които са ни предоставени за заседанието, както и линк към търговския регистър (https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/VerificationPersonOrg.ra) за да се знае кой ще е собственика на новото селищно образувание. Честито на печелившите!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage




Гласувай:
4



1. анонимен - Не беше ли тая същата мутра дето с ...
22.05.2012 18:25
Не беше ли тая същата мутра дето с Нейчо и Дингила ни измамиха и ни взеха лозята?Сега са се съюзили с Вагиналния и Гробара.Пак ще ни измамят.От тия друго не може да се очаква.Дано кметицата ни се опълчи на това ограбване.
цитирай
2. анонимен - Едно хубаво нещо ви напрайха в ск...
22.05.2012 18:39
Едно хубаво нещо ви напрайха в скапаното село,а вие само мрънкате.Лозята щяха да запустеят и добре че беше този благодетел г-н Маринов та селото ви стана известно.
цитирай
3. анонимен - Петранов това момче знаеш ли колко ...
22.05.2012 19:26
Петранов това момче знаеш ли колко обикаляше да помага на Вагенщайн.Това му е отплатата.Победителите са винаги прави!
цитирай
4. анонимен - Едно хубаво нещо ви напрайха в ск...
22.05.2012 19:54
анонимен написа:
Едно хубаво нещо ви напрайха в скапаното село,а вие само мрънкате.Лозята щяха да запустеят и добре че беше този благодетел г-н Маринов та селото ви стана известно.


Не по-малко важно е са разкритите работни места. Вие, др.Мрънкалник, колко работни места разкрихте?
цитирай
5. анонимен - Др.Мрънкалник - Петранов!
22.05.2012 19:55
Др.Мрънкалник - Петранов!
цитирай
6. анонимен - Абе петранов ти па какво си се заг...
22.05.2012 20:55
Абе петранов ти па какво си се загрижил за Лесковец.Те си имат един благодетел Вагината.А Маринов им взе лозята,пътищата скоро ще ги на*упи ама те ще си мълчат и ще се надпреварват кой по-напред.
цитирай
7. анонимен - Петранов и Божи...в
22.05.2012 21:05
Балончо, май работите на товарищ Божинов не вървят нещо а?
цитирай
8. анонимен - Май става дума за някаква офшорка, ...
22.05.2012 23:03
Май става дума за някаква офшорка,а?Много сте напреднали в това Оряхово бе.Ще точите държавата офшорно.
цитирай
9. анонимен - Широкопуторанска сама ли си плаща ...
23.05.2012 00:13
Широкопуторанска сама ли си плаща наема или Иво Вагината и го плаща?
цитирай
10. анонимен - Широкопуторанска сама ли си плаща ...
23.05.2012 00:28
анонимен написа:
Широкопуторанска сама ли си плаща наема или Иво Вагината и го плаща?

Плаща и го другата любовница на Вагиналния,оная от поземлената.Отдавна обаче не се е мяркал Кривачков в общината.Дали не е влязъл в затвора да пази място за Вагиналния?
цитирай
11. анонимен - Много пък сте информирани. Да не му ...
23.05.2012 00:47
Много пък сте информирани. Да не му светите на г-н Вагенщайн ?
цитирай
12. анонимен - Аз незнам до кога и какво още трябва ...
23.05.2012 01:57
Аз незнам до кога и какво още трябва да се случи, за да се усетят хората в Оряхово .. и да изгонят тая циганска и продажна върхушка от управлението. То бива наглост и безсрамие ама тия идиоти вече се уляха,дори не се налага да се крият. Всичко се случва направо пред очите на хората. Общината се раздава на парчета от малограмотни копелета. Мафиоти и СИЕ подаряват на други себеподобни, това което принадлежи на всички граждани. Ебах ви мамичката нещастна. Един ден ще ви се върне - ТРОЙНО
цитирай
13. анонимен - Аз незнам до кога и какво още трябва ...
23.05.2012 08:39
анонимен написа:
Аз незнам до кога и какво още трябва да се случи, за да се усетят хората в Оряхово .. и да изгонят тая циганска и продажна върхушка от управлението. То бива наглост и безсрамие ама тия идиоти вече се уляха,дори не се налага да се крият. Всичко се случва направо пред очите на хората. Общината се раздава на парчета от малограмотни копелета. Мафиоти и СИЕ подаряват на други себеподобни, това което принадлежи на всички граждани. Ебах ви мамичката нещастна. Един ден ще ви се върне - ТРОЙНО


Ебах ви мамичката глупава!Кой дойде на власт все не може да ви угоди.Не гласувайте другия път,стойте си в къщи и това е.Все некой краде от ВАС,все вашите пари.Кви пари бе голтаци нещастни?
цитирай
14. анонимен - анон.
23.05.2012 09:22
Приказвайте си,псувайте се, а в същото време такива като нейчо,дингила,диковия заграбиха и съсипаха градчето ни и сега си траят на тихичко. Дали някога ще си платят за краденето?
В общинския съвет се намърда и семейство гуленови за да намажат и те за великите си разсипнически виждания и идей!
Къде са резултатите на мислителите за възраждане на болницата?
Къде са идейте на кандидат кметовете и общинските съветници от преди изборите ???
цитирай
15. анонимен - Вагинален нещастник 13 ние може да ...
23.05.2012 09:46
Вагинален нещастник 13 ние може да сме голтаци,но сме такива заради откровени крадци като теб.И ти ще си получиш заслуженото ако не по земните закони то по другите.Много възрастни хора са те проклели заради ограбването което им причини.С жълти стотинки няма да си купиш индулгенция ако калинка като теб знае какво е това.
цитирай
16. анонимен - Приказвайте си, псувайте се, а в ...
23.05.2012 10:33
анонимен написа:
Приказвайте си,псувайте се, а в същото време такива като нейчо,дингила,диковия заграбиха и съсипаха градчето ни и сега си траят на тихичко. Дали някога ще си платят за краденето?
В общинския съвет се намърда и семейство гуленови за да намажат и те за великите си разсипнически виждания и идей!
Къде са резултатите на мислителите за възраждане на болницата?
Къде са идейте на кандидат кметовете и общинските съветници от преди изборите ???

Не са малко хората в обс , които имаха виждания за болницата , даже и гусин петранов имаше.
цитирай
17. petranov - Уважаеми 16, Аз все още ги имам. Не ...
23.05.2012 11:01
Уважаеми 16,
Аз все още ги имам. Не съм се изморил да повтарям, че болницата е една от най-важните институции в една община. Не трябваше да се допуска закриването и. Ако ме бяха послушали и бяха изтеглили кредит, който да погаси част от задълженията на болницата положението нямаше да е такова. Може би на някого е изгодно болница в Оряхово да няма. Може би няма връзка, но след закриването на болницата в Оряхово бюджета на една частна болница във Враца се вдигна почти двойно. Някои хора още преди две години "изтриваха" Оряховоската болница. Е, вече я изтриха.... Коя ли ще е следващата "изтрита" институция !? Може би самата община...
цитирай
18. анонимен - Уважаеми 16, Аз все още ги имам. . . . ...
23.05.2012 11:09
petranov написа:
Уважаеми 16,
Аз все още ги имам.... Коя ли ще е следващата "изтрита" институция !? Може би самата община...

Докато има такива като теб , както казват хората ,,Чул те господ"! Тогава ще си спокоен , няма община , няма кой да краде...
цитирай
19. анонимен - Стани да седна
23.05.2012 11:32
Тактиката и практиката на прехода до сега показват, че тези,които критикуват са неуспели да седнат на трапезата, макар, че по принцип изнасят верни факти. И когато им се доверим, правят същото, но още по-бързо и нагло, защото не се знае кога и на тях ше им лъснат задниците.
Просто едно-две поколения ще трябва да си отидат и ... да станем /да станат/ нормални хора - без политиканстване, с отговорност и морал, без завист и злоба, с мисълта , че ако аз съм добре, това ще е добре и за другите. ТРАЙ КОНЬО ...
цитирай
20. petranov - Уважаеми 19, Думите Ви звучат много ...
23.05.2012 12:37
Уважаеми 19,
Думите Ви звучат много популистки. С една дума - абе тия не са стока ама другите са още по-зле. Дайте да не критикуваме, да се поснишим и да си траем защото преклонената главица сабя не я сече. Лично аз до 2007 г. - 41 -вата година откакто съм се родил не съм се намесвал в политиката в нашия град. Обаче! Взе да ми писва града ни да върви все надолу по наклонената плоскост. Какво се случи в града ни през последните 4 години? Закри се болницата, няколкото дребни предприятия едва кретат, населението ни се стопи с близо 1/3, безработицата е сред рекордните в страната, от никого от предишните управници не се търси отговорност за това положение. Новата власт постъпва по същия начин. В началото олеле, общината е фалирала, ще търсим отговорност за това положение, за болницата, за "Врхов" и т.н. След шест месеца всичко се забравя и лакеите на управляващите докопали се до някакво постче, за което в нормална държава не биха могли и да мечтаят защото просто са "калинки" започват със зъби и нокти да бранят статуквото защото иначе губят всичко. Управляващите пък декларират - ние не носим отговорност за преди. Ами потърсете отговорност на тия които са били на власт тогава. Да ама не. Четирите години бързо ще се изтърколят и те трябва да си пазят гърба. Току виж пък на тях някой им потърсил отговорност. Проблемът е, че след три години я останат 6 - 7 хиляди души в нашатта община, я не. Всеки се спасява поединично. Аз също мога да се махна със семейството си. Има къде да отидем, а и без работа няма да останем. Проблемът обаче е, че когато всички започнем да разсъждаваме така това ще е краят на един многовековен град. Поради тази причина трябва да изискваме от управляващите да променят нещата. Да се мисли с перспектива. Не само за собствения си джоб, а и за благото на обществото. Обаче такива като Вас приспивно напяват - "Всички са маскари...трайте, че другите са още по-нагли и по-лакоми...". Е, пак ще повторя - преклонената главица сабя не я сече. Човек обаче трябва да има достойнство, а това е труднопостижимо за някои хора. Аз съм ОРЯХОВОЧАНИН и ми е мъчно да гледам как града ни полека-лека заприличва на село. Ние не трябва да допуснем затриването на града ни, но някои хора са си поставили тази цел и когато няма кой да се противопостави те ще я изпълнят! Време е да се събудим и да не допуснем това!
цитирай
21. анонимен - , , . . . Аз съм ОРЯХОВОЧАНИН и ми е м...
23.05.2012 13:08
,,...Аз съм ОРЯХОВОЧАНИН и ми е мъчно да гледам как града ни полека-лека заприличва на село. Ние не трябва да допуснем затриването на града ни, но някои хора са си поставили тази цел и когато няма кой да се противопостави те ще я изпълнят! Време е да се събудим и да не допуснем това!"
То си е село - с овцете,говедата,конските каруци.
цитирай
22. анонимен - ???
24.05.2012 07:29
Има изтрит постинг!!! Много интересно???
цитирай
23. анонимен - Има изтрит постинг!!! Много инт...
24.05.2012 12:00
анонимен написа:
Има изтрит постинг!!! Много интересно???


Как пък все на петранов се случва? неудобните коментари винаги изчезват.
цитирай
24. анонимен - хомодружинката /дингиля, сапуня, ...
24.05.2012 17:50
хомодружинката /дингиля,сапуня,професора,здравко и балоня/ се пазат взаимно.
цитирай
25. анонимен - хомодружинката /дингиля, сапуня, ...
24.05.2012 20:04
анонимен написа:
хомодружинката /дингиля,сапуня,професора,здравко и балоня/ се пазат взаимно.
и ПЕТРАНОВ той е най добрия кавалджия
цитирай
26. анонимен - "След шест месеца всичко се ...
25.05.2012 07:02
"След шест месеца всичко се забравя и лакеите на управляващите докопали се до някакво постче, за което в нормална държава не биха могли и да мечтаят защото просто са "калинки" започват със зъби и нокти да бранят статуквото защото иначе губят всичко."
Поздравления , Петранов ! Визираш Трохата , нали ?
цитирай
27. анонимен - Да става болницата частна то се е ...
25.05.2012 15:48
Да става болницата частна то се е видяло че няма да тръгне така а хората ще я ползват по здравна каса или старчески дом частен
цитирай
28. анонимен - Звездите ми говорят
26.05.2012 00:15
"Преди седмица получих обаждане от Междупланетния съвет на Земляните. Поредното космическо заседание "на подпис". Този път подарихме право на строеж в междупланетно дворно място от 530 квадратни парсека. Интересно защо точно важните решения се вземат без обсъждане и "на подпис". Аз отговора го знам...предполагам и читателите на блога ми се досещат. Не случайно Дарт Вейдър е предвидил в този случай мнозинство от 2/3 от планетарните съветници. И точно 2/3 са се подписали "за". Между другото фирмата, на която е подарено правото на строеж е регистрирана преди няколко месеца с капитал от.... 5 (пет) лева. Интересно...чии интереси защитаваме, когато БЕЗВЪЗМЕЗДНО даваме право на строеж в имот, който е собственост на всички жители на Земята. Е, в предизборната кампания бяхме задължение да пишем на плакатите си един йезуитски надпис. В Закона обаче не се казва нищо за "следизборната кампания" или както аз я наричам "дните на благодарността". За да не съм голословен ето и Решението на Междупланетарния съвет на Земляните както и поименно изброени тези, които раздават подаръците:"
цитирай
29. анонимен - Коча беше изхвърлен като мръсна ...
26.05.2012 00:21
Коча беше изхвърлен като мръсна котка и от Благоевградската болница!
цитирай
30. анонимен - Коча беше изхвърлен като мръсна ...
26.05.2012 00:26
анонимен написа:
Коча беше изхвърлен като мръсна котка и от Благоевградската болница!


Кой ти каза тези глупости?
цитирай
31. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:14
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
32. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:15
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
33. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:15
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
34. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:16
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
35. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:16
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
36. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:17
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
37. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:24
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
38. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:25
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
39. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:25
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
40. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:27
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
41. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:27
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
42. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 16:30
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
43. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 17:32
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
44. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 17:56
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
45. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 18:08
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
46. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 18:59
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
47. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 19:00
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
48. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 19:00
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
49. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 19:01
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
50. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 19:06
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
51. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
26.05.2012 21:39
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
52. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 03:36
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
53. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 09:47
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
54. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 11:43
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
55. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 11:56
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
56. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 12:31
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
57. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 12:38
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
58. анонимен - ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
27.05.2012 13:20
ПЕТРАНОВ Е ДЪРТ ПЕДЕРАСТ!
цитирай
59. анонимен - 30
27.05.2012 17:50
Пише го във вестник Струма.Е,да де,напуснал по лични причини,какво да каже пред журналистите.И Мангелина май го остави...И какво,няма виновен за състоянието на болницата,така ли излезе?Жалко за хората...
цитирай
60. анонимен - КРАТКИЙ КУРС АНАЛЬНОГО СЕКСА...
27.05.2012 20:02

КРАТКИЙ КУРС АНАЛЬНОГО СЕКСА

анальный секс, подготовка к анальному сексу, техника анального секса, ональныйВсякий, кто желает расширить область своего эротического познания, рано или поздно ловит себя на том, что думает об этом полузапретном плоде – анальном сексе. Однако многие люди делают это так, что – и в прямом и в переносном смысле – это можно назвать «через задницу». Стоит людям попробовать или даже лишь подумать о сексе «через заднюю дверь», как у них возникает масса всякого рода негативных эмоций. Так что давайте рассмотрим данный предмет объективно.

Одна из главных проблем – это боязнь: страх перед болью как у женщин, так и у мужчин. Кроме того, обычными реакциями является отвращение и даже внезапное изменение чувств к партнеру, вызываемые тем, что многие не допускают возможности связывать половую любовь с частью нашего тела, которая используется для дефекации.

Существует также – скорее мнимая, чем реальная – «длинная рука» закона, как гражданского, так и религиозного. (В действительности, конечно, Эта «длинная рука» почти никогда не препятствует действиям «короткой руки», пока обе они ведут себя благоразумно, и если речь не идет о несовершеннолетних.) Во многих штатах единственным «легальным» половым контактом признается пенисновагинальный секс в миссионерской позиции. Законы осуждают многие очень распространенные виды сексуальной практики, такие как, например, оральный секс. Но анальный секс – это единственная форма «неестественного» секса, название которой ведет свое начало еще из Библии: содомия. Тот факт, что этот вид секса часто ассоциируется с гомосексуализмом и животностью, делает его более похожим на преступление, чем на что-либо еще, и относит его к так называемой категории «ненормальных».

Острой критики в том, что касается анального секса, заслуживает порнография и порнофильмы. Как книги, так и фильмы, оставляют ошибочное впечатление, что эта форма секса по своей легкости не отличается от обычного сношения. Что бы там ни было, героиня неизменно «принимает» это безо всяких затруднений; ее партнер проскальзывает в ее выпяченный зад так же легко, как он это делает во влагалище; и оргазм, от которого сводит зубы, настигает ее после первых же нескольких движений. Зрители и читатели, которые принимают это за чистую монету, могут ринуться в бой, отбросив всякую осторожность, и часто бывают так шокированы, что навсегда оставляют подобную идею.

Современные речевые обороты также отнюдь не возвышают достоинство рассматриваемого предмета. Когда вы называете кого-нибудь словом «ass» (это слово в английском языке имеет два основных значения: задница, осел – прим. пер.), то вы скорее имеете ввиду непосредственно заднее отверстие, а не четвероногого животного. Хотя и последнее – тоже не комплимент. Кроме того, страх или ожидание, или вообще страх перед чем-то неизведанным, всегда заставляют сокращаться сфинктерную мышцу, которая управляет заднепроходным отверстием – анусом (от лат. anus). Это, в свою очередь, предохраняет нас от обескураживающей случайности в моменты стресса. Это также является серьезным препятствием для тех экспериментаторов, которые желают познакомиться с сексом « через заднюю дверь».

Но не смотря ни на что, многие пары к своему восторгу обнаружили, что в занятиях любовью не должно быть никаких табу. Анальным сексом наслаждаются те, кто подходит друг к другу как самец и самка дикобразы – очень осторожно.
Как заниматься анальным сексом

Страх перед анальным сексом начинается задолго до того, как начинается непосредственно физическая часть. Многие мужчины ни с того, ни с сего отпугивают женщин тем, как они поднимают эту тему. Первый барьер, который надо преодолеть в данной игре – это понимание чего не надо говорить, чтобы ваш партнер ответил «да». Мы, разумеется, говорим о случае, когда вопрос ставится мужчиной. Если же женщина сама приглашает мужчину, тогда все ясно: вперед!

Большинство мужчин ждут до самой последней минуты, когда дело доходит до введения пениса во влагалище во время обычной половой процедуры, а затем следует: «Как насчет того, чтобы попробовать в задницу на этот раз?» Первая реакция женщины – сильный испуг: она думает, что он собирается заставить ее сделать это. Ведь, в конце концов, между влагалищем и задним отверстием всего каких-нибудь два дюйма; все, что ему нужно сделать – это нацелиться чуть-чуть ниже.

Другое плохое начало: «Ты когда нибудь пробовала эту штуку у себя в попе?» Если женщина говорит «нет», она боится, что это даст ей некую девственную привлекательность и сделает его еще более настойчивым; если она говорит «да», то дает своему партнеру «зеленый свет», независимо от того, хочет она этого в данный момент или нет. Возможно, она однажды испробовала анальный секс и возненавидела его; а, может быть, она это пробовала неоднократно с другим мужчиной и ей понравилось. Но сие не означает, что она хочет заниматься этим в данный момент с данным мужчиной – то есть с вами. У нее может быть несколько причин и не обязательно оскорбительных для вас. Может, ей нравится анальный секс с маленькими мужчинами, а вы слишком велики; может, она предпочитает иметь длинный и тонкий пенис через свою «заднюю дверь» и короткий толстый – через «переднюю» – а у тебя, приятель, он слишком толст. Или, может, она просто в этот момент не очень спокойна за свой пищеварительный тракт. (Не забывайте, что у женщин с этим гораздо больше проблем, чем у мужчин, из-за их предменструальной прожорливости.) В любом случае, ставя ее перед необxодимостью отвечать «да» или «нет», вы добьетесь того, что она будет нервной и зажатой, а анальный секс более, чем какой-либо еще половой акт, требует физического и психологического раскрепощения.
Подготовка к анальному сексу

Когда не знаете, что сказать,– помолчите. Возможно, легко узнать о заинтересованности вашей женщины, не говоря ни слова. Как и любая другая эрогенная зона, анус (как внутри, так и снаружи) у различных женщин имеет различную степень чувствительности.

В анальном сексе, также, как и в генитальном, предыгра жизненно необxодима, так что не портите ваши шансы излишней торопливостью. Начните гладить ее ягодицы по всей поверхности и следите за ее реакцией. Сдвигает ли она плотно свои «щечки»? Если да, значит она нервно напрягается, если же ее «щечки» расслабляются – это хороший знак.

Далее, начиная от основания позвоночника, проведите указательным пальцем вниз по ее анальной ложбинке. Посмотрите, делает ли она движение назад, пытаясь зажать ваш палец между своими ягодицами? Переворачивается ли она зазывающе на живот, когда вы начинаете ощупывать ее ректум? Если она делает что-нибудь из этого, то, значит, ваши шансы растут.

Хорошим способом склонить женщину к анальному сексу является следующий: подготавливать ее аналогично тому, как если бы вы подготавливали ее к расставанию с девственностью в области вагинального секса. Почти каждая женщина, прежде чем иметь настоящее сношение, испытала на себе «ручную» работу нетерпеливого молодого ухажера. Так проведите ее анус через те же самые логические ступени.

С женщиной, которая никогда еще не имела ничего у себя «с тыла», необходимо обращаться также, как вы обращались с фронтальной девственницей. И не надо сразу засовывать палец в ректум, зная, что там нет девственной плевы. Представьте, что она есть. Смочите указательный палец ее вагинальными соками или вашей собственной слюной. Проще использовать эту натуральную смазку, чем вдруг начать суетиться вокруг нее с какой-нибудь баночкой. Просто-напросто, неопытная в таких делах женщина может найти убийственную связь между вашим пальцем на ее анусе и баночкой вазелина, которую вы притащили с собой в постель, и, таким образом, решить, что вы собираетесь ее анально изнасиловать.

Для такого первого (вступительного) тестового проникновения лучше всего использовать ваш мизинец. Ваш указательный палец – желанный гость во влагалище, даже в девственном, однако девственный ректум – это нечто иное. Помните, в ваших действиях должно быть максимум постепенности.

Вместо того, чтобы сразу проникать вовнутрь, поводите пальцем вокруг складок, образующих ободок ее анального отверстия. Вы быстро узнаете, нравится ей это или нет, потому что она начнет сжимать свою сфинктерную мышцу либо чтобы помочь вам ввести свой палец вовнутрь, либо чтобы вытолкнуть его. В этом отношении сфинктерные мышцы обладают большими способностями. Когда кончик вашего пальца миновал наружное мышечное колечко, не начинайте двигать пальцем взад-вперед, как вы бы стали делать это во влагалище – удовольствие, которое получает женщина от анальной любви заключается не в движении, а во всеохватывающем чувстве наполненности пространства, заполненного либо пальцем, либо пенисом.

Медленно введите мизинец вовнутрь, до самого сустава, затем начните делать медленные круговые движения всем запястьем, не двигая палец взад-вперед. Эти движения и давление будут отдаваться и во влагалище, так как прямая кишка непосредственно граничит с женскими половыми органами.

Пока вы все это делаете, позаботьтесь о том, чтобы делать еще что-нибудь не анальное – целуйте ее соски или ласкайте языком пупок – чтобы отвлечь ее от размышлений: что же еще анального вы для нее припасли. Женщина, которая наслаждается каждым шагом анальной предыгры просто ради самой этой предыгры более естественно дозреет до всего остального.
НЕ СПЕШИ! главное правило анального секса

Анальный секс Правила анального секса, техника анального секса, ональныйТеперь она полностью «вкусила» ваш мизинец и довольная начинает отодвигаться от вас – и протестовать. Когда женщина впервые проходит через такую процедуру, она обычно вскрикивает и говорит: «О! Перестань! Не нужно!» – даже если, без сомнения, наслаждается каждой минутой этого.

Маленьким девочкам с детства внушалось, что они должны быть разборчивыми и изящными – иногда слишком. Она боится, что во время своих доскональных исследований и замеров вы наткнетесь на что-нибудь, мягко говоря, неромантичное. Даже, несмотря на то, что она, само собой, тщательно вымыла все тело под душем и приняла ванну прежде, чем лечь в постель, и знает, что она абсолютно чиста везде.

Не заставляйте ее тревожится – уступите ей немедленно: выньте палец, но продолжайте предыгру на внешней части.

Также целуйте ее ободок – то есть ободок ее ануса. Нежно, но как следует – вокруг, еще и еще. Кроме того, в каждом поцелуе есть что-то успокаивающее, куда бы он ни приходился, даже если он (с чмоканьем) приходится на … ладно, на задницу.
Анилингус ( римминг )

Анилингус – по-латыни означает «анус-плюс-язык». Некоторые называют это «римминг» (reaming) – от староанглийского «remen», что означает «приоткрывать». Вот почему, я полагаю, так легко запомнить имя Харри Римса – звезды порно–фильмов. Слово «rim» (обводить, опоясывать) лучше всего выражает сущность этой техники, так как анус снаружи представляет собой ободок, образованный колечком складок. Я называю этот процесс «вокруг света» не потому, конечно, что я выдумала это выражение, – потому, что мне нравится всецело, полностью предаваться этому занятию, когда я делаю это кому-нибудь; и мне нравится, чтобы тоже делали и мне. (Я также люблю, чтобы эта процедура была растянутой и длительной, словно круиз вокруг света на тихоходной лодочке.)

Женщины, ни разу не пробовавшие, называют это «О-это-ужасно!» по крайней мере до того момента, когда они попробуют и под умелым руководством полюбят это.

Женщина должна лечь на живот, широко раздвинув ноги и подложив подушку под живот для того, чтобы приподнять себя. Иначе мужчина может свернуть себе шею. Такая позиция, кроме того, предоставляет вам восхитительный вид ее прелестей, расположенных пониже. Слегка разведите ее ягодицы ладонями. Не растягивайте их сильно, иначе, возбудившись, вы можете причинить ей боль.

Прежде чем сконцентрироваться на анусе, осуществляйте неторопливые полизывания вверх и вниз вдоль ее анальной ложбинки. Обратите особое внимание на промежность: жесткую, жилистую, размером с десятицентовую монетку область, отделяющую анус от влагалища. Это место является чрезвычайно эрогенным, особенно у женщин, которые перенесли эпизотомию – хирургическое вмешательство, делаемое во время родов для того, чтобы расширить проход. Наложение шва приносит кое-какую пользу, делая в этом месте нервные окончания более чувствительными. Между прочим, женщины должны иметь в виду (для другого момента), что этот же участок тела мужчины также обладает повышенной эрогенностью.

Когда вы ласкаете языком ее анус, делайте языком быстрые круговые движения, не забывая при этом горячо дышать так, чтобы ваше тяжелое дыхание возбуждало ее еще больше. Только не «въедайтесь» глубоко – так же, как и для других эрогенных зон, здесь справедливо правило: чем меньше, тем лучше.

Очевидно, что в такой момент – самое время как следует смазать ее вашей собственной слюной и, в то же время, еще сильнее возбудить ее. Да, да, я знаю, что это – очень животный, пещерный вид секса. Но, в конце-то концов, разве мы не произошли от людей, которые действительно вышли из пещер? Традиционно романтический подход – это прекрасно, но время от времени мужчина должен играть роль нежного зверя для своей женщины. И если она последует инструкциям, приведенным в этой главе, он будет приятно удивлен интенсивностью ее возбуждения в ответ на его примитивную страсть. Такая перемена мест и действия может возбудить и зажечь ее, как никогда раньше.

Многие считают такую процедуру бесполезной, так как язык не может хорошо проникать вовнутрь. Разумеется, у вас не получится беззаботно болтать языком по всему ее нутру вплоть до ободочной кишки, но вы сможете ввести ваш язычок прямо в колечко сфинктерной мышцы. Возбужденная женщина поможет сделать это, попытавшись зажать кончик языка на несколько секунд – совершенно новое и неизведанное двойственное ощущение.
Техника анального секса

Теперь ваша партнерша расслаблена и влажная настолько, что может принять ваш указательный палец. Вводите палец с помощью нежных циркулярных движений и делайте паузу всякий раз, когда она напрягается, для того, чтобы она имела возможность подготовить себя к приему большей длины и ширины. Она менее всего будет чувствовать себя «пронзенной», если будет лежать в эмбриональной позиции на боку, прижав колени к груди. Такая позиция позволит вам в то же время ввести ваш большой палец ей во влагалище; это полезно с психологической точки зрения, потому что, по мере того, как вы пробиваете себе дорогу через «заднюю дверь», вы осуществляете и «нормальную» процедуру.

Как только ваш палец миновал сфинктерную мышцу, не вынимайте его. Сфинктер – это рубикон. Многочисленные переходы только воспалят его. Если она испытывает дискомфорт, подождите, не вынимайте палец совсем. Всякая попытка начать сначала заставит ее все больше и больше нервничать по поводу ее способности принять это.
Правила анального секса

Теперь, когда предмет анального секса обсуждается открыто, я должна отметить, что большинство женщин в этом деле, как и в любом другом, испытывают скрытое чувство соперничества по отношению к другим женщинам. Они хотят быть в состоянии иметь пенис у себя в ректуме, потому что это делает их равными с теми женщинами, которые могут это. И они хотят быть более искусными партнершами в постели чем те, которые не могут.

Женщина, которой удается принять самый большой палец своего мужчины, возможно захочет пойти дальше, но ее беспокоят совершенно естественные вещи. Во-первых, чистота; она не хочет «испачкать» вас; и особенно, она не хочет увидеть состояние вашего пениса после – просто в случае… ну мало ли что… Чтобы исключить этот мешающий удовольствию страх, проще пользоваться презервативом, чем спорить. Лучше всего – таким, который со смазкой, но, тем не менее, не забудьте при этом обязательно использовать побольше дополнительной смазки. Вазелин, например, больше подходит, чем детский крем, так как он густой и желеобразный. Не жалейте смазки – используйте ее как на вашем пенисе, так и на ее анальной области.

Женщина должна встать на колени, грудью касаясь своих бедер; только большая «специалистка» может сесть на мужчину сверху. Встаньте на колени за выставленными навстречу ягодицами вашей партнерши, вставьте пенис между ее «щечками» и нежно прижимайте его головку к ее ободочку. Пусть следующие движения принадлежат ей; попросите, чтобы она, делая вращательные движения (как бы накручиваясь) тазом, подалась вам навстречу. Когда она начнет делать это, сами подайтесь – но не толкайте! – вперед.

Если только вы не настоящий гигант, головка вашего пениса должна войти в ее ректум. Не считайте, что сражение выиграно и не начинайте орудовать так, как вы бы начали, находясь в ее влагалище. Опять, подождите. Паузы в анальном сексе имеют куда большее значение, нежели активные моменты.

Все это время поддерживайте постоянный поток нежных словесных подбадриваний вашей партнерши, постоянно давая ей понять, что это ее спектакль, что вы будете всякий раз ждать ее, прежде, чем сделаете следующее движение. (Это как раз тот случай, когда вам не следует умолкать.)

Не надо крепко держать ее за бедра, так как это заставит ее чувствовать себя как в капкане, и она может испугаться, что вы вдруг внезапно ворветесь в нее, используя бедра в качестве рычага. Вместо этого, найдите своим рукам работу на ее лобке: если вы достаточно возбудите ее клитор, то она будет готова отдать все на свете, лишь бы вы вошли в нее любым путем.

Поскольку анус уже любого влагалища, мужчине нет необходимости энергично двигать пенисом для того, чтобы получить наслаждение. Такая сжатость сама по себе является достаточно возбуждающей, а такая наполненность вызывает пульсации, которые не могут ощущаться в более эластичном влагалище. Кроме того, существует психологический фактор, который заменяет более активные движения мужчины: одно сознание того, что вы находитесь непосредственно там, возможно, является самым мощным из всех стимулов. По общепризнанным традиционным стандартам эта территория все еще считается запретной, а человеческая натура всегда склонна к действиям вопреки запретам.

Во время первых нескольких попыток анального секса вам вовсе не обязательно вводить свой пенис на полную глубину. Я не могу точно оценить необходимую длительность последовательного подхода; может пройти неделя, месяц или больше прежде, чем вы сможете достичь дна. Важно помнить следующее: пусть ваш успех накапливается постепенно – женщина, которая примет один дюйм сегодня, возможно, в следующий раз захочет принять два дюйма.
Возможные позы при анальном сексе

Теперь, когда вы оба свыклись с данной идеей, вы можете снять презерватив и проделать нечто схожее с обычным сношением. Пенисные удары возможны в женском ректуме, однако помните, что она отнюдь не «старая королева», как это называют «голубые» ребята. Женщина имеет меньшие, чем у мужчин руки, ноги и все остальное; она имеет также меньший ректум. И не важно, как сильно ей это нравится, она не сможет выдержать толчки «сломя голову».

Вы сможете наслаждаться медленным, легким введением пениса с покачивающими движениями и очень медленным обратным ходом. Как бы то ни было, не старайтесь «достать до конца», как вы делаете при вагинальном сношении. Шейка матки – это твердый, упругий, похожий на обрубок орган, но кишка – более нежная.

После определенной практики и поисков вы, вероятно, найдете возможность использовать для анального секса и другие позиции. Как-то раз, когда я думала, что мне предстоит обычное вагинальное сношение с моим клиентом, он вдруг перед самым проникновением в меня изменил свои намерения и вставил пенис мне в ректум. Мы находились в миссионерской позиции, и я сначала решила, что меня насадили на копье. Затем, когда я испытала мучительную боль, он на какое-то время вывел пенис, а потом снова толчком ввел его. Внезапно вся боль прошла и восхитительное ощущение, близкое к оргазму, переполнило меня. Так потом и случилось, я кончила, испытывая пульсирующее ощущение – почти как зуд – сильно отличающееся от пульсаций во влагалище во время оргазма, но такое же потрясающее.

Позднее этот клиент рассказал мне, что он практиковал анальный секс уже несколько лет и обнаружил, что повторное введение было сравнительно безболезненным почти для всех женщин, которых он знал.
Еще раз о правилах анального секса

K сожалению, не существует известных упражнений, которые бы женщина могла бы делать для того, чтобы подготовить себя к анальному сексу. Я слушала, «голубые» мужчины рассказывали, что они тренируют себя с помощью бананов и огурцов, но я строго против этого – для обоих полов. Влагалище закрыто с одной стороны, прямая кишка – нет: она продолжает идти вверх, так что вещи просто напросто могут потеряться. К тому времени, когда доктор найдет и достанет их, ущерб может быть серьезным.

Также помните, что самое маленькое предохранение, осторожность стоит полной задницы лекарств. Если у вас геморрой, что вынести так же тяжело, как и выговорить, то никогда даже не задумывайтесь об анальном сексе. Купите какой-нибудь препарат «н» и почитайте хорошую книгу: ваш гороскоп, например; посмотрите, что говорят звезды о планете Ur-anus.

Наконец, никогда не скачите туда-обратно между ректумом и влагалищем, предварительно не вымыв пенис. Обычные естественные вагинальные бактерии могут воспротивиться контакту с фекальными бактериями.

В действительности, анальный секс совсем не является грубым и животным. Он может содержать наибольшую нежность и согласованность партнеров, так как он подразумевает особую заботу об удобстве и ощущениях женщины – такую заботу, которую не подразумевает ни одна другая форма секса. Тот факт, что некоторые женщины пытаются достичь анального наслаждения несмотря на то, что вначале чувствуют боль, так же является доказательством эротической силы анального секса.

Соблазн девственности отмирает с трудом. Даже сегодня женщина, которая испытывает глубокие чувства к мужчине, мечтает предстать перед ним девственницей. Нельзя вернуть прошлое. Если мужчина – номер сорок шесть, то на свете не существует способа сделать его номером один. Однако, можно сделать его «первым», если вы никогда до него не пробовали анальный секс. Многие мужчины находят это таким же лестным, если не более лестным, чем быть первым «спереди». Поскольку это является доказательством того, что она полностью доверяется вам и безвозмездно преподносит в подарок нечто новое. Если жeнщина избрала вас для того, чтобы с вами впервые испытать подобное, вы можете считать это высшим комплиментом. Это означает, что вы для нее – мужчина особый.

Эта статью еще можно найти по запросам: ональный, ональный секс, техника онального секса.
цитирай
61. анонимен - анон.
27.05.2012 20:34
Къде е др. гъндев,цеца янковата,т.н. д-р шарков, великия мислител гуленов,
др. калиничов,янко здравков,че и пенковчето къде е, къде са и общинските съветници-послушници и проводници на идеята им за просперитета
на вече бившата ни болницата??? +1879-2011г+
цитирай
62. анонимен - Къде е др. гъндев, цеца янковата, т. ...
27.05.2012 20:43
анонимен написа:
Къде е др. гъндев,цеца янковата,т.н. д-р шарков, великия мислител гуленов,
др. калиничов,янко здравков,че и пенковчето къде е, къде са и общинските съветници-послушници и проводници на идеята им за просперитета
на вече бившата ни болницата??? +1879-2011г+


Да не ти пука!
цитирай
63. анонимен - Къде е др. гъндев, цеца янковата, т. ...
27.05.2012 21:07
анонимен написа:
Къде е др. гъндев,цеца янковата,т.н. д-р шарков, великия мислител гуленов,
др. калиничов,янко здравков,че и пенковчето къде е, къде са и общинските съветници-послушници и проводници на идеята им за просперитета
на вече бившата ни болницата??? +1879-2011г+




Извинете,г-не/г-жо,но задавате въпроси на които много добре знаете отговорите!
цитирай
64. анонимен - към горните суяци
27.05.2012 21:15
Питайте Петранов, Здравко Николов и лицето Сапунов.
Сега да духате с....а!:):):)
цитирай
65. анонимен - Питайте Петранов, Здравко Николов ...
27.05.2012 21:32
анонимен написа:
Питайте Петранов, Здравко Николов и лицето Сапунов.
Сега да духате с....а!:):):)


За какво да ги питаме точно тях - хомодружинката?
цитирай
66. petranov - Eй, човек да не липсва за няколко ...
28.05.2012 08:47
Eй, човек да не липсва за няколко дни. Гледам страхливите анонимни мишчици са се активизирали в блога за да си изкарат подаянието. Дерзайте мишчици, накрая няма да остане кой да ви подхвърля трохички :))))
цитирай
67. анонимен - Към тъпото копеуе петранов
28.05.2012 09:14
petranov написа:
Eй, човек да не липсва за няколко дни. Гледам страхливите анонимни мишчици са се активизирали в блога за да си изкарат подаянието. Дерзайте мишчици, накрая няма да остане кой да ви подхвърля трохички :))))


Значи копеуе,всеки с различно от твоето мнение е на трохички.Понеже обикаляш доста форуми,кво ще кажеш,че хората си седят пред РС и правят пари/трохички/.Ако има човек изхранващ се с трохички,това си ти съветнико.Първо НДСВ,сега БСП,вдругиден може би,е не може би,а сигурно под крилото на др.Дингил.И ти ще говориш за трохички?
цитирай
68. анонимен - Пише го във вестник Струма. Е, да де, ...
28.05.2012 09:36
анонимен написа:
Пише го във вестник Струма.Е,да де,напуснал по лични причини,какво да каже пред журналистите.И Мангелина май го остави...И какво,няма виновен за състоянието на болницата,така ли излезе?Жалко за хората...


Като нещо твърдиш, че го пише някъде, се дава линк за достоверност!
цитирай
69. petranov - Значи копеуе, всеки с различно от ...
28.05.2012 09:46
анонимен написа:
Значи копеуе,всеки с различно от твоето мнение е на трохички.Понеже обикаляш доста форуми,кво ще кажеш,че хората си седят пред РС и правят пари/трохички/.Ако има човек изхранващ се с трохички,това си ти съветнико.Първо НДСВ,сега БСП,вдругиден може би,е не може би,а сигурно под крилото на др.Дингил.И ти ще говориш за трохички?


Мнението ти, мишчице, е да наричаш някого гей? Това ли ти е мнението? А имаш ли смелостта да ме наречеш така в очите, а? Нямаш! Тогава си стой в мръсната дупчица и чакай за трохичките! Такива като теб единствено ме карат да се смея с глас и са ми ориентир, че съм на прав път. А това, което аз съм постигнал ти и след сто години няма да можеш :)))) Какво да се прави - такъв е животът и простите глупаци са долу под масата и чакат трохички! :))))
цитирай
70. анонимен - Г-н Петранов,
28.05.2012 10:15
Попитахте, но ти изтри постинга? Били запалил свещица в храма господен за опрощението ти от Господ за белите които сътвори като съветник ??? или изпитваш радост сатанинска лицемерна душице !
цитирай
71. анонимен - Към тъпото копеуе петранов
28.05.2012 10:38
petranov написа:
анонимен написа:
Значи копеуе,всеки с различно от твоето мнение е на трохички.Понеже обикаляш доста форуми,кво ще кажеш,че хората си седят пред РС и правят пари/трохички/.Ако има човек изхранващ се с трохички,това си ти съветнико.Първо НДСВ,сега БСП,вдругиден може би,е не може би,а сигурно под крилото на др.Дингил.И ти ще говориш за трохички?


Мнението ти, мишчице, е да наричаш някого гей? Това ли ти е мнението? А имаш ли смелостта да ме наречеш така в очите, а? Нямаш! Тогава си стой в мръсната дупчица и чакай за трохичките! Такива като теб единствено ме карат да се смея с глас и са ми ориентир, че съм на прав път. А това, което аз съм постигнал ти и след сто години няма да можеш :)))) Какво да се прави - такъв е животът и простите глупаци са долу под масата и чакат трохички! :))))


Къде виждаш в постинга да те наричам гей, освен ако ти самия не се чувстваш такъв? И какво толкова си постигнал? Ако не е ПИРАН/ков/АТА си гола вода! Не аз си давам гъза на този или онзи!
цитирай
72. petranov - Попитахте, но ти изтри постинга? ...
28.05.2012 10:39
анонимен написа:
Попитахте, но ти изтри постинга? Били запалил свещица в храма господен за опрощението ти от Господ за белите които сътвори като съветник ??? или изпитваш радост сатанинска лицемерна душице !


В моя блог аз постинги не трия и не пропускам да отговоря на всеки смислен въпрос. В Храма Господен аз редовно паля свещ и се моля, тъй като няма безгрешни хора и като човек и аз също съм грешен. Специално обаче в работата си като съветник не мисля, че съм допускал каквито и да са грешки. Винаги съм знаел какво гласувам и то винаги е било в интерес на гражданите на Оряхово и общината. Така е било, така и ще бъде. Петранови не се поддават на натиск, не се купуват и не се продават! Това е истината, колкото и да не е угодна някому! Ако имате някакви доказателства за обратното - моля, представете ги. Дори ще Ви направя услуга и ще ги публикувам в блога.
цитирай
73. petranov - Къде виждаш в постинга да те наричам ...
28.05.2012 10:52
анонимен написа:
Къде виждаш в постинга да те наричам гей, освен ако ти самия не се чувстваш такъв? И какво толкова си постигнал? Ако не е ПИРАН/ков/АТА си гола вода! Не аз си давам гъза на този или онзи!


Едно си знае баба, едно си бае. Имам прекрасно семейство, две чудесни деца и съм постигнал това, което съм искал. Това изобщо не е малко. Хора като Вас обаче трудно биха разбрали тези простички истини. Факт е, че община Оряхово не е имала по-некадърно и безотговорно управление от сегашното. Хора без всякаква визия за бъдещето на общината. Прочетете програмата за управление на г-н Кмета. Публикувана е на сайта на общината. Единственото конкретно нещо в нея по собствените му думи се годините 2011 - 2015. Какво се случи за 7 месеца управление? Обещаваха филиал на Врачанската болница - получихме супа за духане, общаваха да се потърси отговорност за затварянето на болницата - получихме на геврека дупката, погледнете дневния ред на поредното закседание на Общинския съвет - раздаване на земи и пасища и подаръци на правоимащите. Е, ако на Вас това Ви харесва и смятате, че е в интерес на гражданите на общината на мен изобщо не ми харесва и смятам, че е в интерес само на няколко човека. А, всъщност забравих - първата работа на правоимащите бещше да си вдигнат заплатите, да увеличат администрацията, да удвоят охраната на входа (зер с народната любов шега не бива :)))) и да изпратят г-н Вагинщайн на хаджилък с НАШИТЕ пари. Е, не е малко
цитирай
74. анонимен - Към тъпото копеуе петранов
28.05.2012 11:06
petranov написа:
анонимен написа:
Къде виждаш в постинга да те наричам гей, освен ако ти самия не се чувстваш такъв? И какво толкова си постигнал? Ако не е ПИРАН/ков/АТА си гола вода! Не аз си давам гъза на този или онзи!


Едно си знае баба, едно си бае. Имам прекрасно семейство, две чудесни деца и съм постигнал това, което съм искал. Това изобщо не е малко. Хора като Вас обаче трудно биха разбрали тези простички истини. Факт е, че община Оряхово не е имала по-некадълно и безотговорно управление от сегашното. Хрота без всякаква визия за бъдещето на общината. Прочетете програмата за управление на г-н Кмета. Публикувана е на сайта на общината. Единственото конкретно нещо в нея по собствените му думи се годините 2011 - 2015. Какво се случи за 7 месеца управление? Обещаваха филиал на Врачанската болница - получихме супа за духане, общаваха да се потърси отговорност за затварянето на болницата - получихме на геврека дупката, погледнете дневния ред на поредното закседание на Общинския съвет - раздаване на земи и пасища и подаръци на правоимащите. Е, ако на Вас това Ви харесва и смятате, че е в интерес на гражданите на общината на мен изобщо не ми харесва и смятам, че е в интерес само на няколко човека. А, всъщност забравих - първата работа на правоимащите бещше да си вдигнат заплатите, да увеличат администрацията, да удвоят охраната на входа (зер с народната любов шега не бива :)))) и да изпратят г-н Вагинщайн на хаджилък с НАШИТЕ пари. Е, не е малко


Като си постигнал всичко, седи си пред РС и се радвай на живота. Раздаването на земи и пасища минава през ОбС, все пак хората се занимават с животновъдство, не всички са като теб компютърни ,,гений", трябва някой и да произвежда нещо. Предполагам, че и ти тъпчеш дебелия си задник с месни продукти. Като завиждаш стани земеделец или животновъд и ще видиш какви ,,огромни" печалби се калкулират. Както виждаш и в момента, всичко зависи от майката Природа!
цитирай
75. petranov - Като си постигнал всичко, седи си ...
28.05.2012 11:25
анонимен написа:
Като си постигнал всичко, седи си пред РС и се радвай на живота. Раздаването на земи и пасища минава през ОбС, все пак хората се занимават с животновъдство, не всички са като теб компютърни ,,гений", трябва някой и да произвежда нещо. Предполагам, че и ти тъпчеш дебелия си задник с месни продукти. Като завиждаш стани земеделец или животновъд и ще видиш какви ,,огромни" печалби се калкулират. Както виждаш и в момента, всичко зависи от майката Природа!


Ами аз това правя, но не разбирам защо Ви дразня с блога си. Изказвам мнението си и Вие имате правото да се съгласите с него или не. Имате също правото да изкажете Вашето. Проблемът е, че Вие нямате мнение, а Ви дразни изнасянето на фактите за некадърността на управлението, част от което сте и Вие, и поради тази причина се опитвате с обиди (между другото и в настоящият Ви постинг такива не липсват) да противостоите на фактите. Също така ако не харесвате блога ми или написаното в него аз не съм Ви накарал насила да дойдете тук и да го прочетете. Вие сте дошли/а/ тук по собствено желание. Давам си сметка, че моя блог изключително много дразни сегашните /а и предишните/ управници, поради факта, че се чете от много хора както в България, така и в чужбина /включително и в ЕС/, но нека хората които взимат решенията да знаят какъв е капацитетът на управниците ни и да ограничат до минимум възможността за изтичане на публични средства не по предназначение. Аз много добре знам как се произвежда нещо - баща ми и майка ми (Бог да я прости!) са управлявали не 500 или 600 дка земя, а 200 000,00 и много добре знам как стоят нещата. Дядо ми и баба ми (Бог да ги прости!) цял живот са се занимавали с животновъдство (винаги са били частници, защото преди 1989, благоевградското село в което живееха се считаше за нерентабилно за създаване на ТКЗС). Знам много добре как се грижеха за каменистата и неплодородна земя и пасищата. Никога не са чакали и лев помощ от държавата или общината, до 80-те години на 20-ти век дори нямаха електричество, но въпреки това успяваха да се справят. Свалям шапка на земеделците и животновъдите, но на истинските такива, а не на тези, които се опитват само за някоя годинка да източват фондовете на ЕС и след това да изоставят пасищата. Имаше една приказка, която често се споменаваше в моето семейство - "Земеделието е проста работа, но не е за прости хора!". Аз бих добавил "...и за калинки!" :)))
цитирай
76. анонимен - Г-н Петранов,
28.05.2012 11:58
Ако си жена цена нема да имаш.Човек с очи на гъза, като теб неможе да прецени мнението на оряховското общество за теб.Да "Земеделието е проста работа", но прости хора като теб го доведоха до тук.Ако беше умен, знаещ и можеш хората щеха да гласуват за теб.Но от курва като теб която си не намери партия не очакват нищо просто сврисе в любимата ти дума "дупчица" по точно дупенце и замалчи.
цитирай
77. анонимен - - Каква е разликата между готвача и ...
28.05.2012 12:28
- Каква е разликата между готвача и педераса?
- Че готвача бърка в днешната манджа, а педераса във вчерашната!
цитирай
78. анонимен - Защо на хомосексуалистите винаги ...
28.05.2012 12:31
Защо на хомосексуалистите винаги им върви?
Защото на Късмета не му стиска да им обърне гръб.
цитирай
79. анонимен - Три-два-раз, дингилето - пидирас ...
28.05.2012 12:36
nikolaycska написа:
Три-два-раз, дингилето - пидирас :)

И сите около него!!!!!!!
цитирай
80. petranov - Ако си жена цена нема да имаш. Човек с ...
28.05.2012 13:30
анонимен написа:
Ако си жена цена нема да имаш.Човек с очи на гъза, като теб неможе да прецени мнението на оряховското общество за теб.Да "Земеделието е проста работа", но прости хора като теб го доведоха до тук.Ако беше умен, знаещ и можеш хората щеха да гласуват за теб.Но от курва като теб която си не намери партия не очакват нищо просто сврисе в любимата ти дума "дупчица" по точно дупенце и замалчи.


Кой точно е прост си личи по правописа. Първо се научете да пишете правилно на майчиния си език, а едва след това се опитвайте да ме поучавате :))). Без да купувам гласове, без да се правя на клоун, без да играя кючеци, без да обещавам ски писти и други подобни измишльотини, с доста враждебна среда около себе, с тайни договорки зад гърба ми от хора, на които вярвах успях да вкарам двама съветници в Общинския съвет в гр.Оряхово. Е, дали е малко или много не знам, но е достатъчно и винаги съм бил благодарен на хората, които ме подкрепиха. Знам, че е трудно, знам че страхът е сковал много от хората в нашата община, но рано или късно те ще се събудят и ще изметат боклука. Може би още догодина :))).
цитирай
81. анонимен - "Земеделието е проста раб...
28.05.2012 15:57
"Земеделието е проста работа, но не е за прости хора!"

Ето защо не си станал земеделец и не си тръгнал по семейния път, не че и те са разбирали кой знае колко.
цитирай
82. petranov - "Земеделието е проста раб...
28.05.2012 16:22
анонимен написа:
"Земеделието е проста работа, но не е за прости хора!"

Ето защо не си станал земеделец и не си тръгнал по семейния път, не че и те са разбирали кой знае колко.


Моите интереси са в съвсем друга област. Никога не съм имал интерес към професията на родителите си. А колко са разбирали - много от сегашните "земеделци" могат само да си мечтаят за резултатите постигани от земеделието в нашия регион, когато то е било ръководени от моите родители. И това при положение, че нито са разполагали с модерната съвременна техника, нито пък с държавна или европейска субсидия. Когато фактите говорят то и мишките е редно да спрат да цвърчат :)))).
цитирай
83. 4ukaistan4o - До Петранов
28.05.2012 16:49
Официално питане: Какво става с филиала, който така шумно се рекламираше? Ще бъде ли скоро действащ за населението ни или пак се оказа силно въображение на някои си? Благодаря предварително!
цитирай
84. анонимен - "Земеделието е проста раб...
28.05.2012 16:49
petranov написа:
анонимен написа:
"Земеделието е проста работа, но не е за прости хора!"

Ето защо не си станал земеделец и не си тръгнал по семейния път, не че и те са разбирали кой знае колко.


Моите интереси са в съвсем друга област. Никога не съм имал интерес към професията на родителите си. А колко са разбирали - много от сегашните "земеделци" могат само да си мечтаят за резултатите постигани от земеделието в нашия регион, когато то е било ръководени от моите родители. И това при положение, че нито са разполагали с модерната съвременна техника, нито пък с държавна или европейска субсидия. Когато фактите говорят то и мишките е редно да спрат да цвърчат :)))).


И тогава пак селановчени бяха шефове на АПК-то.
цитирай
85. petranov - Официално питане: Какво става с ...
28.05.2012 17:09
4ukaistan4o написа:
Официално питане: Какво става с филиала, който така шумно се рекламираше? Ще бъде ли скоро действащ за населението ни или пак се оказа силно въображение на някои си? Благодаря предварително!


Бих казал че е второто - силно въображение на някои си. Филиалът се ракламираше силно с цел отвличане на вниманието на населението от това, че новите управници не пожелаха да отделят нито лев за болницата ни и тя беше закрита. Сега ще последва разпродажба на имуществото за жълти стотинки, а сградата бавно, но сигурно ще започне да се руши. Това се случва, защото сегашните управници нямат абсолютно никаква визия по отношение на здравеопазването в община Оряхово и дори не успяха да организират и проведат и един конкурс за управител на МБАЛ Оряхово, поради което там в момента има единствено един синдик и никой, който да защитава интересите на собственика - община Оряхово. Моето виждане по въпроса беше, че болницата трябва да се финансира дори и с кредит. Това с филиала е една манипулация, която трудно може да се случи. Въпреки всичко това аз съм декларирал, че доколкото е по силите ми ще се опитам да помагам на управниците да отворят този филиал или "изнесен адрес", тъй като интересите на гражданите на общината изискват да има здравно обслужване на територията на Оряхово и региона. Лошото е, че тук са намесени едни други интереси - неслучайно след закриването на нашата болница една друга болница във Враца е с двоен бюджет.
цитирай
86. анонимен - "ПИРАН/ков/АТА" ...
28.05.2012 17:15
"ПИРАН/ков/АТА"

Отлично попадение, колега.
цитирай
87. petranov - И тогава пак селановчени бяха ше...
28.05.2012 17:16
анонимен написа:
И тогава пак селановчени бяха шефове на АПК-то.


Така е. Има една малка разлика - шефовете се бяха обградили не с "калинки", а с експерти, които постигаха резултати. Всъщност аз лично никога не деля хората на селановчани и оряховчани. И при едните и при другите има хора, които държат на общината и такива, които гледат само джоба си.
цитирай
88. анонимен - И тогава пак селановчени бяха ше...
28.05.2012 21:04
petranov написа:
анонимен написа:
И тогава пак селановчени бяха шефове на АПК-то.


Така е. Има една малка разлика - шефовете се бяха обградили не с "калинки", а с експерти, които постигаха резултати. Всъщност аз лично никога не деля хората на селановчани и оряховчани. И при едните и при другите има хора, които държат на общината и такива, които гледат само джоба си.


Дали са калинки или бръмбари, но работят, а пичи въшки като теб разчитат друг да ги издържа финансово.
цитирай
89. petranov - И тогава пак селановчени бяха ше...
28.05.2012 22:04
анонимен написа:
petranov написа:
анонимен написа:
И тогава пак селановчени бяха шефове на АПК-то.


Така е. Има една малка разлика - шефовете се бяха обградили не с "калинки", а с експерти, които постигаха резултати. Всъщност аз лично никога не деля хората на селановчани и оряховчани. И при едните и при другите има хора, които държат на общината и такива, които гледат само джоба си.


Дали са калинки или бръмбари, но работят, а пичи въшки като теб разчитат друг да ги издържа финансово.


Искрено ме разсмива мишата Ви безпомощност. Фактите, които публикувам показват пълната Ви управленска немощ и поради тази причина измествате фокусът от един проблем към несъществуващ такъв. Не се притеснявайте за финансовото ми състояние. Не съм опрял до Вас да ме издържате, нито до някой друг от жалкото Ви обкръжение. По-добре се постарайте да създадете нещо и да подобрите живота на хората в общината. Всъщност едва ли ще можете - некадърността и липсата на капацитет е генетично заложено у Вас и спасение няма уважаема "калинке"...или по-добре "бръмбарче":))))
цитирай
90. анонимен - mangelinka ::))) interesno na koi ...
29.05.2012 00:18
mangelinka ::))) interesno na koi li 6te duha sega typata svinia
цитирай
91. анонимен - Дали са калинки или бръмбари, ...
29.05.2012 06:40
petranov написа:


Дали са калинки или бръмбари, но работят, а пичи въшки като теб разчитат друг да ги издържа финансово.


Искрено ме разсмива мишата Ви безпомощност. Фактите, които публикувам показват пълната Ви управленска немощ и поради тази причина измествате фокусът от един проблем към несъществуващ такъв. Не се притеснявайте за финансовото ми състояние. Не съм опрял до Вас да ме издържате, нито до някой друг от жалкото Ви обкръжение. По-добре се постарайте да създадете нещо и да подобрите живота на хората в общината. Всъщност едва ли ще можете - некадърността и липсата на капацитет е генетично заложено у Вас и спасение няма уважаема "калинке"...или по-добре "бръмбарче":)))) [/quote]

Много смях, много нещо. Как да не те издържаме, нали ти даваме заплата за съветник. Ти като си капацитет защо си безработен? Шаблончо!
цитирай
92. анонимен - 68
29.05.2012 11:03
http://www.struma.com/obshtestvo/zam-direktorut-na-mbal-blagoevgrad-yanko-kochev-si-trugna_26648/
цитирай
93. анонимен - http://www. struma. com/obsht...
29.05.2012 11:12
анонимен написа:
http://www.struma.com/obshtestvo/zam-direktorut-na-mbal-blagoevgrad-yanko-kochev-si-trugna_26648/


На някои много им липсва Кочето щом следят всички новини свързани с него.Коментарите са повече от ореховчани,колкото от макета!
цитирай
94. анонимен - ....
29.05.2012 12:05
Кочето и ви ебеше и ви дереше, това си заслужавате бой и ебане:):)
цитирай
95. petranov - Дали са калинки или бръмбари, ...
29.05.2012 12:42
анонимен написа:

Дали са калинки или бръмбари, но работят, а пичи въшки като теб разчитат друг да ги издържа финансово.


petranov написа:
Искрено ме разсмива мишата Ви безпомощност. Фактите, които публикувам показват пълната Ви управленска немощ и поради тази причина измествате фокусът от един проблем към несъществуващ такъв. Не се притеснявайте за финансовото ми състояние. Не съм опрял до Вас да ме издържате, нито до някой друг от жалкото Ви обкръжение. По-добре се постарайте да създадете нещо и да подобрите живота на хората в общината. Всъщност едва ли ще можете - некадърността и липсата на капацитет е генетично заложено у Вас и спасение няма уважаема "калинке"...или по-добре "бръмбарче":))))

анонимен написа:

Много смях, много нещо. Как да не те издържаме, нали ти даваме заплата за съветник. Ти като си капацитет защо си безработен? Шаблончо!


Хайде да уточним някои неща, мишчице. Първо, вярно е че получавам заплата като съветник както всички останали съветници, кметове и т.н. общински служители. За да се случи това съм се явил на избори и достатъчен брой хора са гласували за мен. Вие, разбира се със сигурност сте гласувал/а/ за някой друг, но това не променя факта, че съгласно закона аз съм напълно редовно избран общински съветник и като такъв имам правото на съответното възнаграждение. Дотук надявам се Ви е ясно. Второ, какъв капацитет съм Вие не можете да оцените тъй като нямате нито необходимото образование и квалификация, нито необходимия опит. Това че не работя на трудов договор не значи, че няма как да си изкарвам прехраната. За мен лично в момента е безсмислено да си губя времето и да работя за някаква мизерна заплата, която с няколко часа високоинтелектуален труд мога да изкарам по начин, който Вие дори не подозирате. Не е необходимо по цял ден да размахвам лопата или да си чеша носа на някое бюро за да Ви направя удоволствие. Това Вие едва ли ще го разберете, тъй като нямате необходимия капацитет. Ако имате други въпроси или се нуждаете от допълнителни разяснения, моля, на Ваше разположение съм :)))
цитирай
96. анонимен - до високоинтелектуаналния Петранов
29.05.2012 13:00
Какъв високоинтелектуален труд бе мишленце, та ти си некадърен и д...е даваш да си в политиката, защото само там се лежи и се получават пари.
Кой ще те вземе на работа бе мишленце-мъжленце.
Първо в НДСВ, после в БСП, басирам се, че на следващите избори ще си в друга партия.
цитирай
97. petranov - Какъв високоинтелектуален труд бе ...
29.05.2012 13:49
анонимен написа:
Какъв високоинтелектуален труд бе мишленце, та ти си некадърен и д...е даваш да си в политиката, защото само там се лежи и се получават пари.
Кой ще те вземе на работа бе мишленце-мъжленце.
Първо в НДСВ, после в БСП, басирам се, че на следващите избори ще си в друга партия.


Мишленце сте Вие уважаема 96,
Дори Ви е страх името си да напишете, тъй като сте кръгла нула, буболечка, която дори не заслужава да я погледне човек, но като политик съм длъжен да Ви отговоря. Сега съм на 46 години. Чудно, как до 42-та си година, когато не съм бил в политиката как ли съм поминувал :)))). Аз не искам никой да ме взима на работа. В Оряхово няма такъв, който да ми предложи сумата, която заслужавам. Отдавна съм свикнал да нямам шеф на главата си и офертата трябва да е наистина много добра за да приема. Дори и това обаче е без значение. Пак повтарям - не искам пари нито от Вас, нито от жалкото Ви обкръжение. Точно Вие, която заработвате хляба си в хоризонтално положение и даже компютъра, от който пишете принадлежи на данъкоплатците би трябвало да се срамувате от себе си. Но то и за чувството срам се иска човек да има нещо между ушите си :)))) . Всъщност продължавайте като латерна да повтаряте едно и също - толкова Ви е капацитетът на всички "калинки". Съвсем скоро такива като Вас ще бъдат изметени, тъй като с некомпетентността си сте на път да създадете прецедент в България - първата фалирала община.
цитирай
98. анонимен - до високоинтелектуаналния Петранов
29.05.2012 14:04
petranov написа:
анонимен написа:
Какъв високоинтелектуален труд бе мишленце, та ти си некадърен и д...е даваш да си в политиката, защото само там се лежи и се получават пари.
Кой ще те вземе на работа бе мишленце-мъжленце.
Първо в НДСВ, после в БСП, басирам се, че на следващите избори ще си в друга партия.


Мишленце сте Вие уважаема 96,
Дори Ви е страх името си да напишете, тъй като сте кръгла нула, буболечка, която дори не заслужава да я погледне човек, но като политик съм длъжен да Ви отговоря. Сега съм на 46 години. Чудно, как до 42-та си година, когато не съм бил в политиката как ли съм поминувал :)))). Аз не искам никой да ми взима на работа. Отдавна съм свикнал да нямам шеф на главата си и офертата трябва да е наистина много добра за да приема. Дори и това обаче е без значение. Пак повтарям - не искам пари нито от Вас, нито от жалкото Ви обкръжение. Точно Вие, която заработвате хляба си в хоризонтално положение и даже компютъра, от който пишете принадлежи на данъкоплатците би трябвало да се срамувате от себе си. Но то и за чувството срам се иска човек да има нещо между ушите си :))))

Ти и политик,ебати глупостите които пишеш и си верваш,както казваше Мони Сакскуборготски.Тежиш на цялата община,затова че не работиш Пиранята смъква по две кожи от пациентите,ама касови бонове не издава,нали сте изрядни вашето семейство и не крадете.
цитирай
99. petranov - Наистина с Вас няма как да се спори, ...
29.05.2012 14:25
Наистина с Вас няма как да се спори, защото повтаряте едно и също без никакви аргументи. Съпругата ми се казва д-р Пирянкова (явно дори едно име не можете да напишете като хората, дори и двете имена на бившия цар сте сбъркали, което също показва липсата на нещо различно от въздух между ушите Ви :)))) и ако не Ви харесва как работи или пък смятате, че цената на услугите и не е адекватна, моля, можете да отидете при друг зъболекар. Въпросът е че тя е най-добрата в целия регион и графикът и е винаги пълен. В кабинетът и идват хора дори от други общини и области на страната, както и от чужбина. Абсолютно коректна е както към пациентите си, така и към всички останали институции. В НАП дори бяха изненадани, че е от малкото зъболекари в региона декларираща и плащаща си реалните данъци и осигуровки, включително и редовно издаваща съответните касови бележки от касов апарат имащ връзка с НАП. В началото, преди повече от десет години когато видяха в данъчната и декларация приходи от касови бележки дори питаха да не е сбъркала нещо :)))). Частният и кабинет работи от 1997 година, оборудван е с най-съвременна техника, отговаря на всички изисквания на ЕС и до момента многократните проверки не се открили никакви нарушения. Разбира се за услугите предоставени Ви от здравната каса, няма как да Ви бъде предоставена касова бележка. За тези услуги всеки месец тя издава фактура на РЗОК Враца и съответно се заплаща по банков път. Така че нашето семейство ВИНАГИ е било изрядно. Дай Боже всеки жител на община Оряхово да има приходи, като тези на моето семейство и съответно да плаща такива данъци и осигуровки. Тогава, гарантирам Ви няма да бъдем най-бедния регион в ЕС. Въпреки това обаче, във всяка от старите страни-членки на ЕС, зъболекар с опита и знанията, като тези на съпругата ми получава около 30 пъти по-високо заплащане и само това, че тя както и аз обичаме града и страната си все още ни задържа в Оряхово. За разлика от Вас както аз, така и съпругата ми владеем английски език, имаме актуални професии и притежаваме международно признати дипломи, така че за нас не е проблем животът навсякъде по-света. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен. Ако имате още въпроси съм на Ваше разположение. Явно на Вас, заработваща хляба си в хоризонтално положение трябва по няколко пъти да се обяснява едно и също, но аз няма да се изморя да Ви отговарям и да показвам Вашата некомпетентност и липса на капацитет.
цитирай
100. анонимен - така е
29.05.2012 16:35
Така е, Петранов в момента много го търсят от Гърция, нали там е трудно, та го викат окончателно да съсипе всичко, той си ги умее тия неща.
Петранов, срам нямаш ли или от много материал между ушите си, вече изкукуригваш, нали знаем какви обещания бяха от жена ти по време на изборите.
За съжаление мишленце-мъжленце, многото материал е само на задните ти бузки, които трудно се различават поради приликата им с лицевите ти бузки.
цитирай
101. анонимен - анон.
29.05.2012 16:50
В общинския съвет нали има вече и т.н доктор,мечтал цял живот да е "съветник",
за да претвори в дела "вижданията" си за просперитета на Оряховската болница, а не да се продава на партийните си бкп другари?
Помогна ли с нещо на общината с присъствието си като председател на здравната комисия, а не да се приписва всичко на Петранов!
Къде са промените?/ в джобчето/!!!
цитирай
102. petranov - Така е, Петранов в момента много го ...
29.05.2012 18:13
анонимен написа:
Така е, Петранов в момента много го търсят от Гърция, нали там е трудно, та го викат окончателно да съсипе всичко, той си ги умее тия неща.
Петранов, срам нямаш ли или от много материал между ушите си, вече изкукуригваш, нали знаем какви обещания бяха от жена ти по време на изборите.
За съжаление мишленце-мъжленце, многото материал е само на задните ти бузки, които трудно се различават поради приликата им с лицевите ти бузки.


Какво да се прави - не съм прост и необразован като Вас уважаеми/а/. Също така не се крия като Вас в анонимна дупчица. Толкова Ви е страх от мен, че се подмокряте само като ме видите и не смеете даже името си да напишете. Не се притеснявайте, с отрепки като Вас лично аз не се занимавам. Отговарям Ви само защото възпитанието го изисква. Съпругата ми никога и по никакъв повод не се е кандидатирала за каквото и да било, така че и обещания на никого не е давала. Аз абсолютно всичко, което съм обещавал го изпълнявам стриктно. Друг е въпросът обаче дали оряховчаните в Общински съвет Оряхово държат на града и общината си. Такава некомпетентност никога не е била в общината. Вече изминаха повече от седем месеца от изборите. Да е представен поне един проект? В болницата дори един управител не можаха да намерят сегашните управници. Къде е оздравителната програма на синдика? Кой пази интересите на града и общината в МБАЛ Оряхово? Въпроси без отговор... Така или иначе се радвам на това каква власт ми приписвате - не съм знаел, че съм можел да "съсипвам всичко". Чак съм изненадан от себе си :))). Между другото примерът Ви с Гърция също показва Вашата безмерна простотия. Гърция е на светлинни години от България. И знаете ли защо? Там има гражданско общество и няма продажници като Вас, които за мизерно постче в общината са готови да ближат и подметките на управниците. Били ли сте някога, някъде в чужбина за да видите и почувствате разликата? Явно не...
цитирай
103. анонимен - Долу петранов-да живеят Вагината и ...
29.05.2012 18:57
Долу петранов-да живеят Вагината и Гробара!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
104. анонимен - мишленце-мъжленце
29.05.2012 19:36
Жена ти не се кандидатира, но обещаваше много от твое име, а отрепката си ти малка трътка такава. Обещаваше ни светли бъднини и вечно щастие. Нещо си подочул от уроците на Сапунов, но не си ги научил както трябва.
Петранов, истината е малка трътко, че такъв "умник" като теб никъде не го искат, така че миличък, налягай си дебелото дупенце и не си представяй небето.
Не мисля, че точно ти си компетентен да оценяваш нивото на професионализъм в общината. Между другото от теб по-голям лизач на подметки и други неща няма. Докажи, че не си лизач и се откажи публично от заплатата си като общински съветник в полза на училище, детска градина или бедните, нали няма да можеш да си платиш кафето скъпи, ако го направиш.
цитирай
105. анонимен - към 93
29.05.2012 19:36
Най-мъчно и е на Мангелинка.Като я гледам как е посърнала.Няма вече ебане с управител.
цитирай
106. анонимен - Жалко е
29.05.2012 20:11
анонимен написа:
Жена ти не се кандидатира, но обещаваше много от твое име, а отрепката си ти малка трътка такава. Обещаваше ни светли бъднини и вечно щастие. Нещо си подочул от уроците на Сапунов, но не си ги научил както трябва.
Петранов, истината е малка трътко, че такъв "умник" като теб никъде не го искат, така че миличък, налягай си дебелото дупенце и не си представяй небето.
Не мисля, че точно ти си компетентен да оценяваш нивото на професионализъм в общината. Между другото от теб по-голям лизач на подметки и други неща няма. Докажи, че не си лизач и се откажи публично от заплатата си като общински съветник в полза на училище, детска градина или бедните, нали няма да можеш да си платиш кафето скъпи, ако го направиш.


Жалко е един безработен търтей да критикува хора,които работят.Толкова го търсят за работа,че не могат да го намерят. В смисъл той се крие,ама никой не го търси.
цитирай
107. petranov - Анонимни отрепки, които си изка...
29.05.2012 20:27
Анонимни отрепки, които си изкарват хляба в хоризонтално положение да ме критикуват? Ох, на батко "калинките". Кога станахте калайджии, кога ви почерня задника :)))). В общината особено новите попълнения, включително и част от тези на предишния са наистина плачевни. Ще го докажа и на следващата сесия. Толкова неграмотно написани докладни, без елементарно познаване на нормативните документи едва ли биха били допуснати до заседание на Общински съвет в друга община. Отново жителите на града и региона ще ви гледат как мълчите на заседанието и никой от вас не може да си каже заглавието и да защити неграмотно написаните докладни. Аз на никой не лижа подметките - както виждате заставам с името си и Ви казвам в очите какво мисля за Вас, включително и на заседанията на Общинския съвет. За разлика от "калинки" като Вас с несъществуващо образование или с дипломи от университета в Горно Нанадолнище :)))). От възнагражданието си като общински съветник нямам никакво намерение да се отказвам - всеки труд заслужава да бъде възнаграден, а моят е от най-високо качество. Налага се да чета простотиите написани от Вас и да се опитвам да минимизирам щетите, които нанасяте на общината. Нямам намерение да Ви правя подаръци и да използвате моите пари да ходите на хаджилъци и на семинарчета, за да заработвате хоризонтално :))). Между другото "лошия материал" в общината е сравнително малко - 10-15 % и то тези, които са назначени по "партийни заслуги". Лошото е обаче, че една лъжица катран е в състояние да съсипе цяла делва с мед. В общината работят наистина стойностни хора, доказани експерти, но за съжаление те са натикани в миша дупка от "калинките". Това обаче няма да продължи дълго. Казах го и пак ще повторя - Вие ще създадете прецедент в България - първата фалирала община. През своята многовековна история този град не помни такова некомпетентно управление и такова нашествие от "калинки". Жалко за града и общината ни... А, всъщност ще чакаме зимата да се пързаляме по ски-пистата дето я обещаваха едни добри хора и да се лекуваме във филиала на областната болница дето трябваше да сте го отворили до 25 Февруари. Щеше да е смешно ако не беше толкова тъжно и безнадеждно... Народа е казал - да е к*р да Ви го набие човек, ама то акъл...няма как...
цитирай
108. анонимен - Я и язе да питам нещо. Широкопута...
29.05.2012 21:03
Я и язе да питам нещо.Широкопутанска любовницата на Вагиналния и по преди Кочова курва още ли не плаща наем?
цитирай
109. анонимен - Към тъпото копеуе петранов
29.05.2012 21:07
Ей,веселяк, много усмивки раздаваш!Платен драскач като тебе не ни плаши.Виж там къде ще се прилепчиш за другите избори.За БСП си бита карта!
цитирай
110. анонимен - Има едно копеле в съвета и това е В...
29.05.2012 21:25
Има едно копеле в съвета и това е Вагиналния дето са го хвърлили на боклука че нищо не става от него.
цитирай
111. анонимен - Има едно копеле в съвета и това е В...
29.05.2012 21:46
анонимен написа:
Има едно копеле в съвета и това е Вагиналния дето са го хвърлили на боклука че нищо не става от него.

Постигнал е повече от теб...
цитирай
112. анонимен - А мерси на такъв успех. Кражби и д...
29.05.2012 22:19
А мерси на такъв успех.Кражби и далавери.Колко баби и дядовци е ограбил не е истина.Но и той ще си го получи.Рано или късно.Колко клетви е отнесъл.Неслучайно собствения му баща го е изхвърлил като мръдно коте на улицата и то като голям.Чувал съм го лично как разказва това.
цитирай
113. анонимен - Абе и вие сте един град щом Вагини, ...
29.05.2012 22:38
Абе и вие сте един град щом Вагини,Гробари и селайновчани ви управлвяват.......
цитирай
114. анонимен - Че Дингила като беше ореховчанин да ...
29.05.2012 22:55
Че Дингила като беше ореховчанин да не беше по стока?Нали той беше осеменил снаха си Христинка дето сега е секретарка.Бахти и града сте вие.За подигравка сте.
цитирай
115. анонимен - Духайте супата орехуфчани. Сел...
29.05.2012 23:39
Духайте супата орехуфчани.Селановчани са ви яхали и пак ше ви яхат и така докато ви затрием тъпия град.А наздраве!!!!!!!!!
цитирай
116. анонимен - Aйдее тоя овчар пак се е напил и ръси ...
30.05.2012 00:15
Aйдее тоя овчар пак се е напил и ръси мозък..ще затриеш майка ти боклук гаден!!!Не ти ли стигна преди известно време някой те беше сринал в по-предишните постинги!Бахти мазохиста..
цитирай
117. анонимен - Съветници създадоха нова група в ...
30.05.2012 10:52
Съветници създадоха нова група в Оряхово
2012-05-30
Съветници създадоха нова група в Оряхово
Съветници създадоха нова група в Оряхово
4-ма общински съветници от местния парламент в Оряхово се обединиха и създадоха нова група. Сенаторите вече се заканиха, че ще бъдат основната опозиция в общинския съвет, научи „Конкурент”. Информацията бе потвърдена от председателя на градския парламент Ивайло Вагенщайн. В „Обединение за Оряхово” влизат Николай Петранов от БСП, Татяна Станчева, Светлозар Николов и Венцислав Кънев, и тримата от БКП.
Според запознати, целта на новосформираната група от комунисти и социалисти е да вкарват напрежение на сесиите и в обществото, а като са заедно имат повече сила.
В местния парламент има още един представител на БСП - Ранка Владимирова, която е зам.-председател на съвета. Тя също била поканена да се присъедини към тях, но отказала.
На сесията след ден ще стане ясно по какъв начин ще гласуват сенаторите от новата група и дали ще "

Линк:http://www.konkurent.bg/novini/18033/savetnici-sazdadoha-nova-grupa-v-orqhovo


цитирай
118. nikolaycska - А Недовзривената Гоца кога ще се ...
30.05.2012 12:46
А Недовзривената Гоца кога ще се включи в новата формация "Копулация за Оряхово"?
цитирай
119. анонимен - целия порой мърсотия в този град - ...
30.05.2012 14:09
целия порой мърсотия в този град - село идва от род дингили
цитирай
120. анонимен - Местният парламент е толкова зле ...
30.05.2012 16:13
Местният парламент е толкова зле колкото не могат да си представят! Или могат?Затова може би не се и излъчват сесиите,а пък на живо едва ли някой ще ги удостои с внимание да следи някакво меко казано "малоумие".
Едва ли тук се намесват политически сили в опозиция.
Повечето общински съветници не знаят какво правят там.Смешно е ....по- скоро жалко
цитирай
121. анонимен - аха
30.05.2012 17:57
Ето къде е било зайчето, ама разбира се, че тези съветници са създали нова група.
Целта на новата група е да отърве Оряхово от свестните хора или свестните хора от Оряхово.
Дингилето е мишле, по-нагоре друг го командва, на парламентарните избори ще го видите с червен цвят, един такъв нисък трътлест, приличат си много с Петранов, но оня е умен, а наш Пиранчо си е само хитрец.
Ясно е за какво е работата, давай Пиранков, може пък с толкова декари земя да засеем "ПАПАГАЛСКО СЕМЕНЦЕ", то и за хора става, дава им мечти и криле.
цитирай
122. petranov - Ето къде е било зайчето, ама разбира ...
30.05.2012 18:59
анонимен написа:
Ето къде е било зайчето, ама разбира се, че тези съветници са създали нова група.
Целта на новата група е да отърве Оряхово от свестните хора или свестните хора от Оряхово.
Дингилето е мишле, по-нагоре друг го командва, на парламентарните избори ще го видите с червен цвят, един такъв нисък трътлест, приличат си много с Петранов, но оня е умен, а наш Пиранчо си е само хитрец.
Ясно е за какво е работата, давай Пиранков, може пък с толкова декари земя да засеем "ПАПАГАЛСКО СЕМЕНЦЕ", то и за хора става, дава им мечти и криле.


О, анонимните плазмодий се активизират! Много ми е драго. Понеже техните любимци не могат да вържат две смислени думи на кръст те се чувстват длъжни да ги защитават. Естествено страхливо, анонимно :))). 121, хайде, стиска ли Ви да излезете на дебат срещу мен! Ама не анонимно. Или сте много смели като сте анонимни, ама иначе пълните гащите само като Ви погледна :))))
цитирай
123. анонимен - А теб, като те поканиха на състез...
30.05.2012 20:07
А теб,като те поканиха на състезание по време на предизборната кампания,ти яви ли се,я кажи!Да направя ли копи-пейст от Фейсбук?
цитирай
124. анонимен - мишчици, дупчици, трохички, си...
30.05.2012 20:34
мишчици, дупчици, трохички, сиренце и най-новата от ,,богатия" речник- ,,калинка". давай шаблончо, давай!
цитирай
125. petranov - А теб, като те поканиха на състез...
30.05.2012 20:51
анонимен написа:
А теб,като те поканиха на състезание по време на предизборната кампания,ти яви ли се,я кажи!Да направя ли копи-пейст от Фейсбук?


Разбира се, че можете да пействате всичко, което решите. Бих се явил на всякакъв дебат, но като гледам Вие се страхувате дори името си да напишете пък какво остава за повече.

анонимен написа:
мишчици, дупчици, трохички, сиренце и най-новата от ,,богатия" речник- ,,калинка". давай шаблончо, давай!


Точно тези определения Ви пасват най-добре. Заради плазмодий като Вас не си струва да си напъвам мозъка за повече :))))
цитирай
126. анонимен - мишчици, дупчици, трохички, ...
30.05.2012 20:59
petranov написа:
анонимен написа:


[quote=анонимен]мишчици, дупчици, трохички, сиренце и най-новата от ,,богатия" речник- ,,калинка". давай шаблончо, давай!


Точно тези определения Ви пасват най-добре. Заради плазмодий като Вас не си струва да си напъвам мозъка за повече :))))


Ето, трябва да си НАПЪВАШ МОЗЪКА! Мъка, мъкааа...
цитирай
127. анонимен - хай сега
30.05.2012 21:26
33. анонимен - неизбежното
23.08.2010 22:14
Че Кочев ще си тръгне-то е ясно.Дано да остави курвата тука,че някой трябва да плаща СМЕТКАТА.
цитирай
128. анонимен - и сеги
31.05.2012 07:46
И сеги, кво ша праим, Пиранков ша ни опраи правописа и граматическите грешки.
цитирай
129. анонимен - Съветници създадоха нова група в ...
31.05.2012 14:55
анонимен написа:
Съветници създадоха нова група в Оряхово
2012-05-30
Съветници създадоха нова група в Оряхово
Съветници създадоха нова група в Оряхово
4-ма общински съветници от местния парламент в Оряхово се обединиха и създадоха нова група. Сенаторите вече се заканиха, че ще бъдат основната опозиция в общинския съвет, научи „Конкурент”. Информацията бе потвърдена от председателя на градския парламент Ивайло Вагенщайн. В „Обединение за Оряхово” влизат Николай Петранов от БСП, Татяна Станчева, Светлозар Николов и Венцислав Кънев, и тримата от БКП.
Според запознати, целта на новосформираната група от комунисти и социалисти е да вкарват напрежение на сесиите и в обществото, а като са заедно имат повече сила.
В местния парламент има още един представител на БСП - Ранка Владимирова, която е зам.-председател на съвета. Тя също била поканена да се присъедини към тях, но отказала.
На сесията след ден ще стане ясно по какъв начин ще гласуват сенаторите от новата група и дали ще "

Линк:http://www.konkurent.bg/novini/18033/savetnici-sazdadoha-nova-grupa-v-orqhovo




начи групата се състои от двама бесепари,безпартийна комунистка и цуцуалдемократ.ми що са отлюспили ранка?ми,ми ми...
цитирай
130. анонимен - анон.
31.05.2012 15:01
Отлюспената и маминката още ли правят свирки ???
цитирай
131. nikolaycska - Памперса и Станчевицата са отст...
31.05.2012 15:21
Памперса и Станчевицата са отстранени от партията-кърмилница за срок от 1 година, не са никви бесепари по документи. Tва сигурно важи и за Венцекън.
цитирай
132. анонимен - Отлюспената и маминката още ли п...
31.05.2012 16:38
анонимен написа:
Отлюспената и маминката още ли правят свирки ???

пишеш за две любими същества на шмъркан.
цитирай
133. анонимен - Памперса и Станчевицата са отст...
31.05.2012 18:18
nikolaycska написа:
Памперса и Станчевицата са отстранени от партията-кърмилница за срок от 1 година, не са никви бесепари по документи. Tва сигурно важи и за Венцекън.

А ти със съчмата в главата където много знаеш, питай простакесата Ранка как се намести в местния парламент.Мушеничката баба Цуцолана държеше недоносения Петранов като дамска превръзка до като минат изборите, стана червен, но неможе да измие жълтия лайнен образ от НДСВ-то.Това е и неговия крах.Само ако се намери некой тъпак да създаде партия на лунатиците може да се намери некоя представителна длъжност за главен МИШОК.
цитирай
134. анонимен - Оставете го тоя цесекар с жълтата ...
31.05.2012 21:09
Оставете го тоя цесекар с жълтата книжка.Тя Ранка картечарката редовно му върти свирки пък той и дава акъл как да управлява бесепето.
цитирай
135. анонимен - В грешка сте Ранка върти свирки на ...
31.05.2012 22:17
В грешка сте Ранка върти свирки на Вагиналния сега.А Никиту духа чорбата.
цитирай
136. анонимен - Преди време бебе Цуцолана гласеше ...
31.05.2012 22:41
Преди време бебе Цуцолана гласеше Никиту цесекара за мъж на Ранка картечарката.Представяте ли си каква двойка щяха да са тия двама ненормалници?
цитирай
137. nikolaycska - 4 постинги, идентични като стил, ...
01.06.2012 08:05
4 постинги, идентични като стил, писани от една стара мома и от една разведена преди 20 години тъпа комунистка. Импотентен интелектуален потенциал от шепа маргинали, симпатизанти на групичка интересчии, нарекли се Содомия за Оряхово. Отговарям ви с думите на Стойчо Младенов, отправени към привържениците на подчовеците от Подуене: "Слагам си ви на оная работа"...
цитирай
138. анонимен - Я по добре си врътни Ранка на оная си ...
01.06.2012 09:54
Я по добре си врътни Ранка на оная си работа.Ама внимавай,щото тя е запазена за др.Божинов.Идва му добре щото и да хване не може.Пробвай се тогава при баба Цуцолана,тя няма да ти откаже.
цитирай
139. анонимен - анон.
01.06.2012 14:14
От кога Динго става кмет,че да може всезнаещия т.н. др. дитко гуленов
да открива приемен кабинет за набиране на болни за транспортиране в
болницата на партията във Враца???
цитирай
140. анонимен - содомистите какво ли са измислили ...
01.06.2012 23:40
содомистите какво ли са измислили сега?
цитирай
141. анонимен - 4 постинги, идентични като стил, ...
02.06.2012 11:20
nikolaycska написа:
4 постинги, идентични като стил, писани от една стара мома и от една разведена преди 20 години тъпа комунистка. Импотентен интелектуален потенциал от шепа маргинали, симпатизанти на групичка интересчии, нарекли се Содомия за Оряхово. Отговарям ви с думите на Стойчо Младенов, отправени към привържениците на подчовеците от Подуене: "Слагам си ви на оная работа"...
Тъпчо ти затова си толкова весел, защото през цялото време ми седиш на тая работа.
цитирай
142. анонимен - Петранов кога ще ни разкажеш за п...
02.06.2012 12:25
Петранов кога ще ни разкажеш за последната сесия?Вярно ли е че бате Динго е Давал 200 лева на Вагиналния ако знае питагоровата теорема и оня е мълчал като пукал?Вярно ли е че кмета ще праща Вагиналния на Луната?Така също чухме че тебе са те изключили от бесепето щото не си слушал баба Цуцолана и не гласуваш с новата и партия-ГРОБ!Не те ли е срам?Поучи се от Ранка,тя винаги гледа в очите Вагиналния и Гробара и е готова на всичко за тях.Др.Божинов така е наредил!!!!!!!!!!!Щото иначе в Москва ще стане лошо...бате Динго го е написал!!!!
цитирай
143. анонимен - Поздрав
02.06.2012 22:43
Поздравяваме ,,Содомия за Оряхово" с песента на Ивана "Сто патрона ще ти вкарам"!
цитирай
144. 4ukaistan4o - 133
03.06.2012 06:48
Той не е със съчма в главата, просто е застрелян. Жълтата му книжка отдавна е документ за самоличност. Николайчо си го знае, но още напъва, явно чака някой да отпусне. Има начин, но само в лечебница за подобни заболявания.
цитирай
145. анонимен - Бате ви Динго е велик!!!!!!!!!!...
03.06.2012 13:56
Бате ви Динго е велик!!!!!!!!!!Вагиналния навежда глава като наказан и не може нищо да отговори!!!!!!!!!Дингила им даде срок един месец.После дупе да им е яко на продажниците.А цесекарчето го оставете.То горкото не си струва човек и под съд да го даде.То не носи отговорност защото е психически болно.Него само кака му Ранка го успокоява със свирчица.
цитирай
146. анонимен - Бате ви Динго е велик!!!!!!!!!!...
03.06.2012 15:36
анонимен написа:
Бате ви Динго е велик!!!!!!!!!!Вагиналния навежда глава като наказан и не може нищо да отговори!!!!!!!!!Дингила им даде срок един месец.После дупе да им е яко на продажниците.А цесекарчето го оставете.То горкото не си струва човек и под съд да го даде.То не носи отговорност защото е психически болно.Него само кака му Ранка го успокоява със свирчица.


Какво може да направи пенсионерската хомодружинка?
цитирай
147. анонимен - Дъртия педал Динго като е толкова ...
03.06.2012 21:14
Дъртия педал Динго като е толкова велик що не стана съветник,а си изтри ръцете,сега е големия компетент.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797475
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031