Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2012 12:20 - "Свободата на словото" в община Оряхово
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 18133 Коментари: 83 Гласове:
1

Последна промяна: 18.06.2012 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


http://oriahovo.bg/images/stories/files/oriahovska_tribuna/2012/oriahovo_10_new.pdf
image
Както много от читателите на блога знаят наскоро не къде да е, а в Европейския парламент се проведе дискусия на тема "Свободата на медиите в България". Там беше изтъкнато, че според  неправителствената организация "Репортери без граници" България е на 80-то място в света по свобода на словото изоставайки от всички членки на ЕС.  През 2009 година обаче е била на далеч по престижното 68-мо място. Сетих се за това изследване, гледайки новият брой на в."Оряховска трибуна". Кмет, зам.кмет и общински съветник от управляващата партия на първа страница. То бива слагачество, то може слагачество ама чак пък толкова... Кметът публикува отново втръсналата на всички информация за балона наречен "филиал на МБАЛ "Христо Ботев" - Враца". Зам.кметицата запълва мястото с малко общи приказки. Всички работели, всичко било за благото на хората, ама КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО РЕЗУЛТАТ НЯМА! Както се казваше в една реклама - то само с ядене не става....
И накрая нещо наистина безпрецедентно - обяснение на отрицателен вот на общински съветник! Такова нещо вестникът едва ли помни в многогодишната си история. Между другото анализът на уважаваният от мен д-р Гуленов е много добър. КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО ОБАЧЕ, ТОЙ ПРОПУСКА В НЕГО, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ПОТУПВАХА ПО ГЪРБА И ОКУРАЖАВАХА УПРАВИТЕЛЯТ НА МБАЛ НАТРУПАЛ НАЙ-МНОГО ДЪЛГОВЕ БЯХА СЪПАРТИЙЦИТЕ НА Д-Р ГУЛЕНОВ. Кой знае защо пропуска, че преди заседанието, когато най-после се отървахме от този управител именно сегашния кмет на община Оряхово лобираше за него!  Кой знае защо пропуска, че преди избора както на предпоследния управител, така и на последния такъв ЛИЧНО ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ПРЕДНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ГО КАНЕХА ДА СЕ ЯВИ НА КОНКУРСА ЗА УПРАВИТЕЛ!
Кой знае защо пропуска, че сегашното ръководство НЕ МОЖА да намери дори управител на МБАЛ-Оряхово и конкурсът за такъв се провали!

Между другото в стремежа си да защити своите съпартийци д-р Гуленов обвинява стария Общински съвет, че не е отменил заповедта на управителя на МБАЛ от 04.11.2011 г. за спиране приемът в болницата. При положение, че новият Общински съвет към тази дата вече беше избран и се закле на 09.11.2011 г.  :)))).  То бива слагачество, то може слагачество ама чак пък толкова...
Така или иначе от пространното обяснение на отрицателен вот не е останало място във вестника да се отразят поредните нарушения на правилника на Общинския съвет, откровените правни абсурди, репликите подходящи за детската градина, както и пълната  немощ на управниците дори да отговорят адекватно на поставените им въпроси.
Между другото изпратих копие от този вестник, заедно с подробни обяснения до Европарламента. Нека поне хората там се посмеят с нашите управници. На мен лично смехът ми присяда, защото става дума за родния ми град...
 



Гласувай:
4



1. анонимен - Eeee. Петранов не си прав!Вагин...
18.06.2012 12:46
Eeee.Петранов не си прав!Вагиналния и Дингилица тоя път ги няма на първа страница.Има ги чак на втора и трета.Какво се оплакваш тогава!?
цитирай
2. nikolaycska - Kak beshe po vremeto na Pampersa
18.06.2012 13:27
В този ред на мисли, нека си спомним какво беше по времето, когато чичи Пампо беше отстранен от поста си с прокурорска заповед. Тогава местната газета издаде брой, платен от нас, данъкоплатците, като цялото му съдържание бе посветено на защита на фингия от разни лица, персони и задници от местен произход, а служителите на съвета бяха принуждавани да се подписват срещу едно напълно законно действие срещу един доказан комунистически престъпник.
цитирай
3. анонимен - То това добре ама нали уж Жкево и В...
18.06.2012 13:41
То това добре ама нали уж Жкево и Вагиналния нямат нищо общо с чичи Пампо?Или са същите?Може да се окаже прав Дингила че нищо не могат а само го копират!!!!!!Жеков=чичи Пампо-оле,оле,еле..........................
цитирай
4. анонимен - петранов, га в местната газета бяха ...
18.06.2012 13:49
петранов,га в местната газета бяха публикувани едни глупости на теб и търбуха,това кво беше.мери с еднакъв метър инж.!
цитирай
5. анонимен - Забележителности Неделя, 16 Май ...
18.06.2012 13:53
Забележителности
Неделя, 16 Май 2010 20:35
Е-мейл Печат

Средновековната крепост “Камъка” – гр. Оряхово

Средновековната крепост "Камъка"Намира се на 600 м западно от град Оряхово. Изградена е през ІХ в. като част от дунавската укрепителна система на Първата българска държава. В периода ХІІ-ХІV в. е подновена и има ролята на важно защитно съоръжение. Продължава да се използва и след падането под османско робство до края на ХV в. Първи сведения за нея се откриват в унгарска грамота от 1283 г. През крепостта преминават войските на два кръстоносни похода, предвождани от унгарските крале Сигизмунд (1396) и Владислав Ягело (1444). Днес от крепостта е запазена правоъгълна двуетажна кула от времето на Втората българска държава. Останките от средновековното строителство и красивата панорамната гледка към река Дунав очароват посетителите.

Няма организиран транспорт и екскурзоводски услуги. Земен път. Обектът е достъпен за пешеходци и за автомобили.

Исторически музей – град Оряхово

Създаден през 1939 г. от Никола Коцев, днес Историческият музей притежава фонд от над 4 500 експоната. Уникални по своя характер са статуята “Добрия пастир” и Каменен кръст от ІV век – прекрасни образци на раннохристиянското изкуство. Статуята “Добрия пастир” участва в две международни изложби, организирани в Рим и Брюксел. Музеят се помещава се в къщата на възрожденския деец Филип Симидов, декларирана за паметник на културата. Представлява двуетажна градска сграда, построена в края на ХІХ век в стил късен барок. Уредени за посещение са три зали. От тях две са с постоянни експозиции – “Археология” и “Възраждане”. В третата зала се разполагат временни изложби на различни теми.

Етнографска къща към Историческия музей – гр. Оряхово

Етнографската къща е във възрожденски стил и е част от колорита на Старата чаршия на Оряхово. Реставрирана е през 1989 г., като е запазен нейния възрожденски стил. Тук посетителите могат да се запознаят с традициите на Оряховския край, представени в експозициите “Народен бит и култура” и "Градски бит и култура от края ХІХ и началото на ХХ век". В третата зала е разположена временно експозицията посветена на народния музикант и композитор Дико Илиев. Показан е богат снимков материал, отразяващ живота и творчеството на обичания от всички българи автор на "Дунавското хоро", лични вещи и партитури. В етнографската къща могат да се видят картини и скулптури от фонда на художествената сбирка “Проф. Марин Върбанов” (отдел на музея). От 2007 г. е открита и нова зала в общинска сграда в центъра на град Оряхово, която е определена за картинна галерия.

Църква “Свети Георги” – гр. Оряхово

Църквата св. ГеоргиДекларирана е за паметник на културата с национално значение. Тя е построена през 1837 г. с дарения и доброволен труд на оряховските жители. За първи път е поставена камбана на Великден 1864 г. Изписана е през 1887 г. Стенописите, които се виждат сега датират от 1928 г. Църквата е трикорабна със седловиден покрив. Иконостасът е възрожденски, резбован и позлатен. Привлича с ярките си рисувани пана. Иконите представляват единна колекция от ХІХ век, предназначена специално за църквата. Изписани са от трима майстори на Дебърската школа.



Църква “ Успение Пресвета Богородица” – гр. Оряхово

uspenie_bogorodichnoЦърквата е завършена и осветена през 1911 г. Тя е трикупулна с четири камбани. Разполага с икони, които са руско, гръцко и българско произведение на изкуството, като българските икони са рисувани от Великотърновска и Тетевенска школа. В църквата има две подарени икони: едната - от Йерусалим , изографисана със сцени по текста на Библията, а другата – от Атон Света Гора. В нея има амвон, владишки трон, царски двери и два малки иконостаса, които са направени с изкустна дърворезба.

Читалище “Надежда 1871”-гр.Оряхово

Читалището е основано през 1871г. Уникалната читалищна сграда е построена по проект на известните оряховски архитекти Иван Васильов и проф. Димитър Цолов и функционира от 1936 г. Читалището е едно от първите в България, носител на орден “Кирил и Методий” - I степен
цитирай
6. анонимен - Орлов Мост е блокиран. Първият ден ...
18.06.2012 14:48
Орлов Мост е блокиран. Първият ден хиляда човека,в торият две-три хиляди, третият над пет хиляди. Против кого и какво са протестите? Тези протести са различни, те не са само против закона за горите, нито само против управляващата партия ГЕРБ. Те са против олигарсите разграбили и продължаващи да грабят България, и против техните слуги, политиците от всички парламентарно представени партии. При гласуването на закона в парламента “опозиционните” партии са били в същото време на групово посещение в тоалетната. Това е стар трик на корумпираните депутати и общински съветници.

На думи са против, но когато трябва да се гласува пикаят.

Какви изводи могат да се направят от случващото се?

В България има само една политическа партия, тя се контролира от олигарси и местни феодали. С цел да се манипулират гражданите тази структура е фиктивно разделена на различни абревиатури и цветове. Сини, червени, сиви, жълти, сиросинкяви и тн.

Кои са протестиращите? Предимно млади и на средна възраст хора,които използват интернет за да координират действията си. Естествено, пропагандната машина на политико-олигархичния мутант се опитва да овладее ситуацията чрез дезинформация.Протестът бил на екоорганизации, природозащитници, зад него стояли опозиционни партии. Това последното е направо смешно – в парламентарната зала ясно се вижда, че всички партии са приели закона. Едните с гласуване , другите с отсъствието си от залата по време на гласуването.

Да, между хилядите протестиращи присъстват представители на различни формации, някои от тях с чисти помисли, други с надеждата да намажат ,да изпросят някакви дивиденти. Нито една от фалшивите партии не може да изкара на улицата хилядите недоволни. Това са представители на тези петдесет процента от вечно негласуващите на избори. Това са информираните, тези, които разбират какво се случва в България. И явно търпението им е свършило, изчерпало се е.

цитирай
7. анонимен - След протестите против цензурата в ...
18.06.2012 14:49
След протестите против цензурата в интернет и шистовия газ, сега се вижда консолидиране на гнева против вечните лъжи, против неспиращите грабежи, против контролираната и предизвикана мизерия. Самите протестиращи се наричат граждани, общество, което ми напомня за това как са се наричали във Франция хората извършили френската революция и детронирали краля.

Те не желаят да им бъдат закачани етикети. Най-голямото доказателство за това, че протестите са на хора свободни , които се организират сами чрез интернет и мобилните си телефони, е поведението на всички български телевизии. Именно защото никоя от фалшивите партии и неправителствени организации не са в основата на бунта, отразяването е осакатено. Накъсано, заекващо, набързо и някак си между редовете на събитията в Сирия и Гърция.

Зависимите български журналисти пък се обиждат на писмата на недоволните граждани. Не било вярно, че не отразявали съвестно протестите. Ха,ха,ха. Излъчването на манипулативните речи на Борисов ,че в Австрия имало 12000 км. писти без да се добави коментар, че ски съоръженията и хотелите в Алпите са над 3000 м. надморска височина, над пояса на горите, не са манипулация нали?

Загрижеността за поминъка на бедните местни горски жители планинци е трогателна, сякаш не се прави всичко с цел да се облажат Цеко Минев, Емил Димитров и други интересчии. Мислели били за скиорите, само че скиорите са сред протестиращите! Пропагандирането на споразумение между правителството и представители на природозащитни организации за промяна на вече гласуван закон, не е ли плоска манипулация.

Законът може да бъде спрян и върнат само от вето на президента и променен от народните представители, откъде накъде изпълнителната власт поема ангажименти от името на президентството и парламента.

Къде са въпросите на уж съвестните журналисти?

Няма ги , защото протестиращите не могат да им платят ,нито могат да ги уволнят, не са потенциални рекламодатели. Могат само да не ги гледат.
цитирай
8. анонимен - Тези протести са по-различни от ...
18.06.2012 14:50
Тези протести са по-различни от всички досега. Те са обединяващи, колкото и да се опитват власти и медии да разделят и насъскват гражданите едни срещу други – не става, защото няма организатори, не могат да ги купят, не могат да ги уплашат.

Това е бунт на обществото, на гражданите.

Бунтът на информираните.

Ивайло Зартов
цитирай
9. анонимен - Протестите на Орлов мост срещу п...
18.06.2012 15:47
Протестите на Орлов мост срещу промените в закона за горите са много показателни за нещо, което тепърва ще се развива и проявява в България. Това е негодуванието на младата и интелигентна част от българското общество срещу некомпетентното, вулгарно и корумпирано управление на Б. Борисов и неговата камарила от придворни талибани.
Защо излязоха да протестират тези младежи? При това точно по време на сесия и на мачовете от Евро 2012? Дали само опазването на природата и омерзението от поредния лобистки закон са ги движили?
Едва ли. Тези дни го каза и Евгений Дайнов. На младите и интелигентни хора у нас им писна от путинизацията на страната ни. При това в един доста по-просташки и карикатурен вариант. Защото в чисто интелектуален план Путин е направо исполин в сравнение с нашия "харизматичен" бодигард №1.
До едва 22 % се е сринало доверието към ГЕРБ в обществото ни според последните социологически проучвания.
Според изнесените от Алфа Рисърч тези дни данни само 19% от гражданите одобряват действията на кабинета, 40% са с отрицателни нагласи, а останалите запазват неутрално мнение. А предстои най-тежката зима от Бойковото управление. Защото всичко, което наследиха като финансов ресурс, вече е изпапано и разграбено благополучно от приближените олигарси.
Остава да се реши още един казус, който ще позволи Борисов, Цветанов, Фидосова и сие да бъдат изметени завинаги от властта. Трябва да се намери политическата сила, която да консолидира недоволството на болшинството от българите. Дали това ще е партията на Кунева, дали ще е БСП или някой съвсем нов политически субект - това ще покажат следващите 5-6 месеца.
А дотогава - всеки от нас трябва да направи своя личен избор. Дали да продължи мълчаливо да се примирява с този авторитарен и корумпиран режим. Или да потърси обединяване на собствените си усилия с тези на останалите мислещи хора, които не искат България да продължава да бъде на последно място във всичко.
цитирай
10. анонимен - Краката на гробара омекнАха и Ва...
18.06.2012 15:55
Краката на гробара омекнАха и Вагиналния трескаво търси към кой да се присламчи.Водил е разговори лично с баба Цуцолана и щерката и да го направят куманист.Заедно с това е ходил да се предлага на др.Пръмова.
цитирай
11. анонимен - Краката на гробара омекнАха и Ва...
18.06.2012 16:07
анонимен написа:
Краката на гробара омекнАха и Вагиналния трескаво търси към кой да се присламчи.Водил е разговори лично с баба Цуцолана и щерката и да го направят куманист.Заедно с това е ходил да се предлага на др.Пръмова.

Смех!Смех!Смех!Абе,пичове вие по Вагенщайн ли ходите?Разправяйте това на пазара,бе хора!Малиии,тук се пишат научнофантастични теории и конспирации! :)))
цитирай
12. анонимен - Какъв Вагенщайн бе. Възрастните ...
18.06.2012 16:18
Какъв Вагенщайн бе.Възрастните хора казват че той дето го е прибрал се казвал ВаЛенщайн.Неблагодарното човEче Иво Бабин Ганин се прекръстил за да изглежда по-така.В това момче няма нищо истинско краде и с гъзът си,лъже хората,ограбва им земята а сега и общината.Вагиналния си му седи добре ама все си мисля че по този начин обиждаме женския полов орган.
цитирай
13. анонимен - А недей така. Що обиждаш човеко?Я ...
18.06.2012 16:38
А недей така.Що обиждаш човеко?Я питай г-ца Широкопутанска.Тя придружава Вагиналния във воаяжите му в странство и си се представя в мечтите за г-жа Вагинална.Горката Цвети.......
цитирай
14. анонимен - Общинския педерас що кара общин...
18.06.2012 17:05
Общинския педерас що кара общинската кола?Да не е новия шофьор на кмета?
цитирай
15. анонимен - Ние не очакваме от държавата по н...
18.06.2012 17:40
Ние не очакваме от държавата по няколко хиляди евро
месечна заплата. Ние не очакваме от държавата да ни
осигурява стандарт на живот. Ние не чакаме на държавата
да ни дава работа.
Ние сме умни, говорим чужди езици, пътуваме в чужбина и
вземаме най-доброто от там. Ние работим отлично с компютри
и се мобилизираме за часове, при това не по партийна команда.
Нашата кауза са нашата земя, нашата вода, нашата гора,
нашите деца, а не джобовете ви, господа Гробари и Вагинални.
цитирай
16. анонимен - Ние не очакваме от държавата по н...
18.06.2012 20:46
анонимен написа:
Ние не очакваме от държавата по няколко хиляди евро
месечна заплата. Ние не очакваме от държавата да ни
осигурява стандарт на живот. Ние не чакаме на държавата
да ни дава работа.
Ние сме умни, говорим чужди езици, пътуваме в чужбина и
вземаме най-доброто от там. Ние работим отлично с компютри
и се мобилизираме за часове, при това не по партийна команда.
Нашата кауза са нашата земя, нашата вода, нашата гора,
нашите деца, а не джобовете ви, господа Гробари и Вагинални.

Мобилизирайте се с компютрите, какво чакате?Друг да ви свърши работата?Пред компютрите сте много смели!
цитирай
17. анонимен - Ми ти кой си бе смели смешко!Сигурно ...
18.06.2012 22:26
Ми ти кой си бе смели смешко!Сигурно си общинския педераст или сол-ташака на вагиналното недоразумение.Малей нема го татенцето.Я бързай да му се оплачкаш че един лош батко те е "обидил"!!!!
цитирай
18. анонимен - Ми ти кой си бе смели смешко!Сигурно ...
18.06.2012 23:08
анонимен написа:
Ми ти кой си бе смели смешко!Сигурно си общинския педераст или сол-ташака на вагиналното недоразумение.Малей нема го татенцето.Я бързай да му се оплачкаш че един лош батко те е "обидил"!!!!

Поне не разпространявам слухове, ей така за спорта!Тук се лее само помия и никакви конкретни неща.Оня, дебелия тюлен, лежи по цял ден, пусне някоя гнусня и хора на НЕКРОФИЛИТЕ започва да каканиже простотии!!!
цитирай
19. анонимен - Какво стана бе въшльо?Май татен...
18.06.2012 23:32
Какво стана бе въшльо?Май татенцето не помогна?Къси са му ръчичките?Бягай при Вагиналния тогава.Той ша та утеши.Не знам кой какви гнусни пуска ама както казва цесекарчето въшльовците като теб се свиват в лилавите якенца от ореховския битак и мълчат като попикани когато говори чичо им Дингил!!!!
цитирай
20. анонимен - Какво стана бе въшльо?Май татен...
18.06.2012 23:38
анонимен написа:
Какво стана бе въшльо?Май татенцето не помогна?Къси са му ръчичките?Бягай при Вагиналния тогава.Той ша та утеши.Не знам кой какви гнусни пуска ама както казва цесекарчето въшльовците като теб се свиват в лилавите якенца от ореховския битак и мълчат като попикани когато говори чичо им Дингил!!!!

Нерви,нерви!Ти да не се обличаш с дрехи на "Вирсачи",както казваше един мангал?И не цитирай Николай,знаеш отношението му към Памперса.
цитирай
21. анонимен - Въшльо, въшльо. Аз когато съм пр...
19.06.2012 00:05
Въшльо,въшльо.Аз когато съм премятал такива като Памперса ти си си играел с куклите бе момченце.Моето отношение към тоя дебил е същото като на цесекарчето.Това не променя обстоятелството че вагиналното недоразумение стои с наведена глава и мълчи като попикан.Знаеш ли защо?Защото преди това е ходил да се уговаря с него.Той си го каза.Тъпи селяни останахте в тоя град.Селайновчаните си развяват байрака пък вие лапате мухите.Накрая ше ви и опрашат без да разберете.
цитирай
22. анонимен - Въшльо, въшльо. Аз когато съм пр...
19.06.2012 00:14
анонимен написа:
Въшльо,въшльо.Аз когато съм премятал такива като Памперса ти си си играел с куклите бе момченце.Моето отношение към тоя дебил е същото като на цесекарчето.Това не променя обстоятелството че вагиналното недоразумение стои с наведена глава и мълчи като попикан.Знаеш ли защо?Защото преди това е ходил да се уговаря с него.Той си го каза.Тъпи селяни останахте в тоя град.Селайновчаните си развяват байрака пък вие лапате мухите.Накрая ше ви и опрашат без да разберете.

Значи си доста възрастен,не ти прилича на годините да се ебаваш с мен,а и сигурно те гони носталгия по червените боклуци.Къде ли живееш,щом ние сме тъпи селяни?
цитирай
23. анонимен - T.N.T.
19.06.2012 05:58
SVOBODATA NA SLOVOTO IDVA SOLOVOTO BAINO...

...DRUGOTO E KOMUNISTI4ESKA DEMAGOGIQ,

KOQTO NI Q PROBUTVAT ZA DEMOKRACIQ...NERDE QMBOL,NERDE STAMBUL...
цитирай
24. анонимен - петранов, га в местната газета бяха ...
19.06.2012 10:58
анонимен написа:
петранов,га в местната газета бяха публикувани едни глупости на теб и търбуха,това кво беше.мери с еднакъв метър инж.!

Още търси метъра, а може би го ,,конструира", нали е инж.
цитирай
25. анонимен - Общинския педераст, вагиналния ...
19.06.2012 11:11
Общинския педераст,вагиналния сол-ташак и останалите въшльовци тази сутрин бяха инструктирани на оперативката от главния Въшльо и сега се впускат в бой.Горките се оплакаха че много ги били "обиждали" и главния Въшльо обеща че ще плати допълнително "вредни".
цитирай
26. анонимен - Христо Иванов единствен има кач...
19.06.2012 11:35
Христо Иванов единствен има качества да управлява нашата община, но много хора не разбраха, че не трябва да гласуваме за гастрольори. Сега ще си търпим избора. Да живее чиче Ристе!!!
цитирай
27. анонимен - Да използваме блога за натиск Хр...
19.06.2012 11:57
Да използваме блога за натиск Христо Иванов да бъде издигнат за депутат!
цитирай
28. анонимен - Ние не сме гласували за тях 26. Те си ...
19.06.2012 11:59
Ние не сме гласували за тях 26.Те си напазаруваха каквото им трябваше.Къде са сега хората от общинската избирателна комисия воглаве с председателя и?Само на този въпрос си отговорете и всичко ще стане кристално ясно.Вагиналния хвърли голям ресурс лични средства и сега чрез неговите хора си ги връща като краде каквото завари от общината.Дори си зарежда колата с общински пари!Строи заведение с общински пари.Краде като за последно.Къде са уж социалистите и комунистите?Къде са седесарите?Всички са купени.Петранов малко се опъва ама и него ще му намерят цаката съвсем скоро.
цитирай
29. анонимен - Ние не сме гласували за тях 26. Те си ...
19.06.2012 12:09
анонимен написа:
Ние не сме гласували за тях 26.Те си напазаруваха каквото им трябваше.Къде са сега хората от общинската избирателна комисия воглаве с председателя и?Само на този въпрос си отговорете и всичко ще стане кристално ясно.Вагиналния хвърли голям ресурс лични средства и сега чрез неговите хора си ги връща като краде каквото завари от общината.Дори си зарежда колата с общински пари!Строи заведение с общински пари.Краде като за последно.Къде са уж социалистите и комунистите?Къде са седесарите?Всички са купени.Петранов малко се опъва ама и него ще му намерят цаката съвсем скоро.

Съгласен съм с теб, но можеш ли да докажеш твърденията си за кражбите или само си пишем, а петранов е бита карта, неможа да се докопа до баницата и сега само си вдига мизата. Като му подхвърли Дингила некой лев и виж колко е активен, иначе със сигурност твърдя, че лежи по цял ден в тях и излиза колкото да направят поредната клюка.
цитирай
30. georgimet - Така е
19.06.2012 12:11
И във Враца има светли и пре-светли примери - вестниците Конкурент и Шанс например. Пример: Миналата зима, когато центъра на гр. Враца беше непроходим за поне 5 дни, излизаха статии със заглавия "Чудесата на БКС". Как всичко било свършено идеално. Не се майтапя. А какво е БКС? Службата, която се грижи за почистване на снега.
цитирай
31. анонимен - #1 ?! - 19. 06. 2012 г. 12:19:...
19.06.2012 12:22
#1

?! - 19.06.2012 г. 12:19:26

"Решетки за Михаил Парасков като тартор на банда" съобщава още вестникът. С

ъдията Христина Михайлова от наказателен състав на Окръжния съд във Враца остави в ареста 52-годишния Михаил Парасков, който е разследван за ръководене на банда за разпространение на наркотици. С постоянна мярка "задържане под стража" са и двама от неговите авери - 27-годишният Димитър Димитров и 2-годишният Венцислав Венчев.

Щом и 2-годишни участват в разпространение на наркотици... :))

ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ УДАР!!!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=919860
цитирай
32. анонимен - Общинския педераст, вагиналния ...
19.06.2012 19:16
анонимен написа:
Общинския педераст,вагиналния сол-ташак и останалите въшльовци тази сутрин бяха инструктирани на оперативката от главния Въшльо и сега се впускат в бой.Горките се оплакаха че много ги били "обиждали" и главния Въшльо обеща че ще плати допълнително "вредни".


Ебах ли ви у гъзо,зех да фала Динги и вие се успокоихте.Е това не е ли блога на Динго и некрофилите?
цитирай
33. анонимен - Може ли някой да даде яснота относно ...
19.06.2012 21:38
Може ли някой да даде яснота относно дейността на синдика на МБАЛ? Какво се случва , кога ще се пристъпи към осребряване на задълженията към кредиторите? Някой в тая Община наясно ли е ?
цитирай
34. анонимен - Може ли някой да даде яснота относно ...
19.06.2012 21:57
анонимен написа:
Може ли някой да даде яснота относно дейността на синдика на МБАЛ? Какво се случва , кога ще се пристъпи към осребряване на задълженията към кредиторите? Някой в тая Община наясно ли е ?

Щом като пишете тук,предполагам,че нищо неправещия трябва да ви отговори,ако не е задрямал пред компа.
цитирай
35. анонимен - Моля ката се разведри да даде отг...
19.06.2012 23:01
Моля ката се разведри да даде отговор ако може!
цитирай
36. анонимен - Моля ката се разведри да даде отг...
20.06.2012 12:13
анонимен написа:
Моля ката се разведри да даде отговор ако може!

Ще се разведри разбира се,сега е отишъл да търси отговора...
цитирай
37. petranov - Както може би е известно на по-го...
20.06.2012 13:12
Както може би е известно на по-голямата част от четящите блога ми синдикът на МБАЛ Оряхово е назначен от независимия български съд. По закон синдикът би трябвало да представи оздравителна програма. Такава аз лично не съм виждал (това разбира се не значи, че няма такава). В момента МБАЛ Оряхово няма управител тъй като конкурсът за такъв се провали. Моето лично мнение е, че синдикът няма интерес да бърза да приключи работата си, защото тогава ще престане да получава и определената му от съда заплата. Съжалявам, ако съм забавил отговора си, но все пак не мога да седя постоянно пред компютъра. Винаги съм се стремил да давам отговори на конкретните въпроси и ще се стремя и за в бъдеще да е така.
цитирай
38. анонимен - Я, лалугерчето Петранов пак изп...
20.06.2012 14:20
Я, лалугерчето Петранов пак изпълзя.Чичо Пимпо му е дръпнал ушичките,все пак му плаща да плюе по управляващите.
цитирай
39. анонимен - На кукуво лято ще видите осребря...
20.06.2012 15:30
На кукуво лято ще видите осребряване-така да знаете!
цитирай
40. petranov - 38 - знаете ли, то може да се плюе по ...
20.06.2012 16:13
38 - знаете ли, то може да се плюе по някой, който прави нещо. По хора, които като дойдат сутрин на работа нямат никаква идея какво ще свършат за благото на хората, които са ги избрали, наистина няма как и да плюе човек, дори и да иска.
цитирай
41. анонимен - 38 - знаете ли, то може да се плюе по ...
20.06.2012 18:54
petranov написа:
38 - знаете ли, то може да се плюе по някой, който прави нещо. По хора, които като дойдат сутрин на работа нямат никаква идея какво ще свършат за благото на хората, които са ги избрали, наистина няма как и да плюе човек, дори и да иска.

По показател да не се прави нищо, ти си победителя! :)))
цитирай
42. petranov - 38 - знаете ли, то може да се плюе по ...
20.06.2012 20:52
анонимен написа:
petranov написа:
38 - знаете ли, то може да се плюе по някой, който прави нещо. По хора, които като дойдат сутрин на работа нямат никаква идея какво ще свършат за благото на хората, които са ги избрали, наистина няма как и да плюе човек, дори и да иска.

По показател да не се прави нищо, ти си победителя! :)))


Възможно е и така да е. Аз обаче не вися на шията на гражданите на Оряхово да ми плащат ~ 1 300,00 лв.като на кмета или ~1 000,00 лв. за председателя на Общинския съвет.Нито пък се разхождам в чужбина за сметка на гражданите на Оряхово. Това е основна разлика все пак :)))))
цитирай
43. анонимен - нали
20.06.2012 23:34
Нали за това се натискаше да станеш кмет, но само кьорфишек, да си изживееш и ти звездния миг.
На всеки му се полага, дори и на мижитурките.
цитирай
44. petranov - Човече, мислиш ли, че това е &quo...
21.06.2012 00:16
Човече, мислиш ли, че това е "звездния миг" на един човек? Жалко за теб ако е така. Натисках се да стана кмет за да се опитам да направя Оряхово един наистина европейски град. Защото това е моят роден град и аз не искам да гледам как всичко се руши тук. Защото знам как и мога да помогна на града си. Е, не успях, надявах се че сегашните управници поне ще направят опит за същото. Излъгал съм се за съжаление.....Жалко за града ни.
цитирай
45. анонимен - Човече, мислиш ли, че това е &quo...
21.06.2012 00:29
petranov написа:
Човече, мислиш ли, че това е "звездния миг" на един човек? Жалко за теб ако е така. Натисках се да стана кмет за да се опитам да направя Оряхово един наистина европейски град. Защото това е моят роден град и аз не искам да гледам как всичко се руши тук. Защото знам как и мога да помогна на града си. Е, не успях, надявах се че сегашните управници поне ще направят опит за същото. Излъгал съм се за съжаление.....Жалко за града ни.

Смешно е да повтаряш, че знаеш как и можеш. Това е само в мечтите ти! :)))
цитирай
46. анонимен - убиствено си тъп саше
21.06.2012 10:55
petranov написа:
Човече, мислиш ли, че това е "звездния миг" на един човек? Жалко за теб ако е така. Натисках се да стана кмет за да се опитам да направя Оряхово един наистина европейски град. Защото това е моят роден град и аз не искам да гледам как всичко се руши тук. Защото знам как и мога да помогна на града си. Е, не успях, надявах се че сегашните управници поне ще направят опит за същото. Излъгал съм се за съжаление.....Жалко за града ни.

цитирай
47. анонимен - Човече, мислиш ли, че това е &quo...
21.06.2012 11:51
анонимен написа:
petranov написа:
Човече, мислиш ли, че това е "звездния миг" на един човек? Жалко за теб ако е така. Натисках се да стана кмет за да се опитам да направя Оряхово един наистина европейски град. Защото това е моят роден град и аз не искам да гледам как всичко се руши тук. Защото знам как и мога да помогна на града си. Е, не успях, надявах се че сегашните управници поне ще направят опит за същото. Излъгал съм се за съжаление.....Жалко за града ни.


Izvinqvam, se che pi6a na latinica, V chyjbina sum v momenta. G-n Petranov kazva "Jalko za grada ni". Ama to tozi grad otdavna e ymrql...
цитирай
48. анонимен - И каква става тя?Кучетата си лаят а ...
21.06.2012 14:09
И каква става тя?Кучетата си лаят а кервана си върви.Зам.кметицата в чужбина,Вагиналния също.Все се е крало в тази община ама като тези до сега не е имало!!!!!Тия се ненаядоха и ненакрадоха.Дано откраднатите пари за свещи да ги дадат!!!!!!!!!!!
цитирай
49. анонимен - А Вагиналния сам ли е?Един казва че ...
21.06.2012 15:31
А Вагиналния сам ли е?Един казва че бил с Широкопутаранова друг със снахата на Памперса.Кое е вярното?А зам.кметицата дали е взела и `мъжествения` си съпруг?
цитирай
50. анонимен - А не тия гореспоменатите са полу...
21.06.2012 15:55
А не тия гореспоменатите са получили покана за гейпарада след няколко дни.Вагиналния бил намерил там едни много големи инвеститори дето щели да дойдат в Оряхово и да ни оправят.
цитирай
51. анонимен - високоинтелектуаналния чат
21.06.2012 16:11
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????
цитирай
52. анонимен - високоинтелектуаналния чат
21.06.2012 16:16
анонимен написа:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????

Тц,тц,тц!
цитирай
53. анонимен - В интервю за ВВС, британският пр...
21.06.2012 17:28
В интервю за ВВС, британският премиер се обърна към германският канцлер Ангела Меркел с думите: „Моля, не ми давайте за пример българите!“.
Това той стори в отговор на въпроса на водещия журналист, защо не е подкрепил договора за спасяването на еврото. По долу предаваме пълният отговор на Дейвид Камерън, тъй като той засяга много аспекти от живота в България и Европа, като цяло:



“ Питате ме защо не подкрепих, опитите на Меркел и Саркози да успокоят ситуацията около еврото. Отговорът ми е еднозначен и ясен, защото са на грешен път. Те са се паникьосали и в паниката си творят и говорят глупости. Това особенно ясно изпъкна, когато Меркел даде за пример страна като България и заяви, че едва ли не ние трябва да се учим от нейните политици и да следваме техният пример. Съжалявам, че трябва да го кажа, но тези думи издават липса на здрав разум, опити за евтина манипулация и най-важното липса на поглед върху проблема от хуманна гледна точка. Затова се обръщам към Меркел така: „Моля ви, не ми давайте за пример българите!“

За да стане по-ясно на нашите съграждани за какво точно говори Меркел и към каква участ ги призова, то аз ще си позволя да опиша състоянието и ситуацията която цари в тази малка и слабо позната на нашите сънародници и на европейците като цяло, балканска държава. И така, Меркел ни дава за пример нейната макроикономическа рамка и финансови показатели. Ако се вгледаме само в тях, то наистина България е достойна за пример, нисък бюджетен дефицит, малък външен дълг, но на каква цена и кой я плаща?

Ако се вгледаме внимателно под булото на тези макроикономически показатели, то ние ще открием, че България е страната на мизерията, това е най-бедната страна в Европейският съюз, а и в голяма част от света. Освен това, е най-корумпираната държава в съюза. Не случайно, холандците са непреклонни и твърдо отказват да приемат българите в шенгенското пространство. Как може такава държава да ни бъде давана за пример? На България ли трябва да заприлича Европейският съюз, ако е така то ние начаса сме готови да го напуснем.



Знаете ли, че голяма част от българските пенсионери живеят с малко над две евро на ден, че минималната заплата е малко над 6 евро на ден, като по-голямата част от работещите получават не повече от 10 евро на ден? Да и това е държава членка на Европейският съюз. Че една голяма част от населението, поради етническият си произход и липсата на каквато и да е адекватна политика е оставено да затъне в мизерия, неграмотност и тотална безперспективност. Тази част от населението живее при условия които надали са били характерни и за живота през 18 век, но не само това, тази част от населението става все по-голяма като численост с което проблема относно бъдещото икономическо състояние на България се явява във все по-тъмни краски.

И още – Населението на тази държава се топи по-бързо отколкото в държави където се водят военни действия. За последните десет години, населението на България се е стопило с над един милион или близо 13%. Пенсионерите са близо една трета от цялото население и делът им ще се увеличава в бъдеще, като се има в предвид ниската раждаемост. Емиграцията също е отнела голяма част от трудоспособното, активно и интелигентно население на България. Неграмотността, липсата на образование и моралният упадък в тази страна се разпростират заплашително извън рамките на определена етническа група и обхващат цялото общество, което го прави неспособно да реагира на различни политически манипулации и фалшификации. Така ли трябва да изглежда средният европеец, за да бъде Европа стабилна и еврото спасено?

Тази държава ни дава Меркел за пример, но моля бъдете търпеливи има и още! Да видим и техните политици, тези които са сътворили тази чутовна макроикономическа финансова стабилност с цената на мизерията и безпътицата на собственият си народ. Кои са те и как са успели? Не ще се впускам в прекомерни детайли, как тази държава е била разграбена, а икономиката и разпродадена на безценица по времето на така наречената демократизация, или как политиците и трупат капитали като консултанти спомагащи разграбването на страната им от различни сенчести офшорни групировки. Консултантските услуги в момента там са на мода сред политическата класа. Ще си позволя само да коментирам настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност. Не са един или два дипломатическите доклади и други анализи, в които има податки относно участието на настоящият им премиер в трафик на наркотици и друга престъпна дейност. Наскоро в България избухна скандал заради записи уличаващи премиера им в покровителство над отделни бизнесмени, чрез възпрепятстване на държавните служители да си вършат работата и пряко нареждане да прекратят разследването си относно определен бизнесмен, който скоро след огласяването на записите почина. В записите изплуваха имената и на други политици от управляващата партия опитващи се и успяващи да кадруват използвайки именно своята моментна властова позиция. Не случайно България, както споменах, е най-корумпираната държава в Европа. Към това ли трябва да се стремим?

Този пример, г-жо Меркел, който вие ни дадохте е лош, глупав, недомислен и опасен. Опасен за Съюза, за обществото, за европейските ценности и морал, за стремежите и основните идеи залегнали в устоите на създаването на Евросъюза. И така да обобщим, имаме за пример държава с добри моментни финансови макроикономически показатели, постигнати благодарение мизерията, неграмотността, апатията и моралният упадък на обществото; и корупцията, грабителството, безнаказаността и огромната наглост на политиците им, което при един задълбочен анализ се вижда, че води към заличаване на държавността, срутване на икономиката и унищожаване на нацията. Това ще бъдат дългосрочните резултати от тази прехвалена макроикономическа стабилност, постигната чрез горе описаните методи. Е г-жо Меркел, това аз като премиер на една държава като Великобритания, не бих могъл да приема, защото звучи налудничаво.

Нима трябва да закриваме училища и болници, да направим недостъпно качественото образование и медицински услуги, да обезлюдим обширни територии, така както това се случва в България , за да успеем да се преборим с кризата. Не е ли подигравка със здравият разум, да закриеш селското училище и болниците в малките населени места, като в същото време даваш пари на църквата по програма за развитие на селските райони? Да наливаш пари в асфалт и пътища, които хората да използват само и единственно за да напуснат границите на държавата? Да наливаш пари в мегаломански спортни съоръжения, за проявите в които малка част от населението може да си позволи да си купи билет, докато малдежите доколкото ги има са оставени да висят пред компютрите и по дискотеките без да им се осигури друга алтернатива.

Нима, г-жо Меркел, сте забравили какво образувание е Държавата? Нека ви напомня – Държавата е обществено образувание. Тя е силна тогава, когато обществото е образовано, активно и здраво. Икономиката е силна тогава, когато обществото е съставено от образовани, предприемчиви, търсещи, мислещи, морални и здрави индивиди. Държавата служи на обществото, а не на икономиката. Обществото създава икономиката, а не икономиката общество. Да лишаваме гражданите от възможност за образование и развитие, за да спасим финансови институции, техните собственици и управители които със своята алчност доведоха до настоящата финансово-икономическа криза, не без помощта на алчността и безхаберието на политиците е меко казано цинизъм.

Цената на тази криза трябва да бъде платена не от средностатистическия гражданин, а от тези които са използвали Държавата, сигурността, протекцията и закрилата която това обществено образувание дава, за да просперират и да трупат печалби. Това е солидарността. Тежестта, отговорността и цената на тази криза трябва да бъдат платени от тези, които измислиха кухи финансови инструменти и спекулативни техники, които търгуваха с илюзии, страх и лъжи, а не да ги спасявате с цената упадъка на обществото. Защото тези мерки, които искате да се въведат, водят до удължаване на агонията, до упадък и унищожение, до война.

Ако България, която ни давате за пример, все още съществува, то това е благодарение на емигрантите които подпомагат своите близки като им изпращат част от заработените в изгнание пари. Знаете ли, че в момента в така прехвалената ви България чуждестранните инвестиции са по-малко от парите които емигрантите пращат на близките си? Ако това е моделът ви за финансова стабилност, то кажете ми къде да емигрира средният Европеец – на Луната, на Марс, на Плутон?

Г-жо Меркел, съвземете се! Градете общество, финансирайте науката, образованието, културата и здравеопазването. Наблегнете на морала и хуманизма, образовайте гражданите в исконните европейски ценности, върнете философията, реториката и етиката в училищата. Накарайте хората да мислят. Създавайте човеци, а не роби подтиснати и унижени. И тогава, тези човеци възпитани в духа на хуманизма, солидарността и морала, ще създадат общество, а обществото ще създаде икономика, стабилна и просперираща. Всичко останало е България. Затова, моля ви, не ми давайте за пример българите!“Гери

Мнения: 302
Регистриран на: Пон Юни 21, 2010 10:04 am
Лично съобщение Върнете се в началото
--------------------------------------------------------------------------------

Предишна Покажи мненията от миналия: Всички мнения1 ден7 дни2 седмици1 месец3 месеца6 месеца1 година Сортирай по АвторВремеЗаглавие ВъзходящНизходящ

--------------------------------------------------------------------------------
цитирай
54. анонимен - Високоинтелигентните оряховски ...
21.06.2012 17:30
Високоинтелигентните оряховски крадци точно такъв чат заслужават.Крадат и със задниците си.Искат да съсипят града ни и те вече са се уредили да бягат.
цитирай
55. анонимен - Predlagam da pratim cesekar4eto s ...
21.06.2012 21:55
Predlagam da pratim cesekar4eto s granatomet v Ob6tinata i da gi zapo4va nared. Taka ili ina4e ne nosi nakazatelna otgovornost.
цитирай
56. анонимен - Високоинтелигентните оряховски ...
21.06.2012 23:24
анонимен написа:
Високоинтелигентните оряховски крадци точно такъв чат заслужават.Крадат и със задниците си.Искат да съсипят града ни и те вече са се уредили да бягат.

Тц,тц,тц!!!
цитирай
57. анонимен - Predlagam da pratim cesekar4eto s ...
21.06.2012 23:25
анонимен написа:
Predlagam da pratim cesekar4eto s granatomet v Ob6tinata i da gi zapo4va nared. Taka ili ina4e ne nosi nakazatelna otgovornost.

Тц,тц,тц!!!
цитирай
58. анонимен - opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
22.06.2012 11:18
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/1273594231-Mishka_v_kanala_za_piteyna_voda_v_grOryahovo.html
цитирай
59. petranov - Сценарият "МБАЛ Бяла Слатина"
22.06.2012 14:00
Без управител остана Многопрофилната болница за активно лечение в Бяла Слатина. След проведен конкурс в края на миналата седмица 5-членната комисия с председател заместник кмета на общинската администрация Тихомир Трифонов не успя да излъчи финалист за шефския стол. Причината за това е, че единственият участник в конкурса - досегашният управител на лечебницата доктор Ивка Георгиева не получи дори минималната оценка от 4.50, за да се класира отново за мястото. Това от своя страна принуди комисията, съставена от представители на местната управа, Районната здравноосигурителна каса и Регионалната здравна инспекция да прекрати официално обявената процедура едва на втория етап - защита на плана за развитие на болницата. Възниква въпросът: как тогава доктор Ивка Георгиева смени от шефския стол предшественика си д-р Кожухаров.
В Бяла Слатина са наясно, че политически интереси са реалната причина за провала на конкурса в едно от най-големите лечебни заведения в района. Въпреки че в края на 2011-та лечебницата приключи календарната година с отлични резултати и баланс в повече със 70 хиляди лева, структурата на ГЕРБ в малкия град усилено търси свой доверен човек именно за този пост.

На същото мнение е и "провалилият" се на конкурса управител д-р Ивка Георгиева. Според нея отпадането й от надпреварата се дължи не толкова на неуспех в провелия се конкурс, колкото на факта, че е съботирана от Общинския съвет в града.

Значително по-различна обаче е позицията на парламентарния шеф Харалампи Петков. Според него причината за провала на д-р Ивка Георгиева се дължи не на политически пристрастия, а на представената лошо програма за управление на лечебното заведение. Отличното финансово състояние на здравното заведение пък се дължи, според него, не толкова на добрите мениджърски способности на досегашния управител, колкото на подкрепата на различни институции и закриването на оряховската болница.


цитирай
60. анонимен - Знае ли някой нещо за посещението на ...
22.06.2012 18:45
Знае ли някой нещо за посещението на представители от Токуда?
цитирай
61. анонимен - Днес във вестник Стандарт пише, че ...
22.06.2012 20:50
Днес във вестник Стандарт пише ,че кмета дава заплатата си за бонуси на лекари.PR за ГЕРБ в действие-бай Ганьо се активизира преди избори.
цитирай
62. анонимен - Това за Токуда, сигурно не е вярно.
22.06.2012 20:52
Това за Токуда, сигурно не е вярно.
цитирай
63. анонимен - Днес във вестник Стандарт пише, че ...
22.06.2012 21:54
анонимен написа:
Днес във вестник Стандарт пише ,че кмета дава заплатата си за бонуси на лекари.PR за ГЕРБ в действие-бай Ганьо се активизира преди избори.

Тц,тц,тц!
цитирай
64. petranov - Знае ли някой нещо за посещението на ...
22.06.2012 22:34
анонимен написа:
Знае ли някой нещо за посещението на представители от Токуда?

Посещението е било от консултантска фирма, която е създадена от бивши изключително високопоставени служители на "Токуда". Било е предварителен оглед и запознаване със ситуацията. Засега все още нищо конкретно няма. Това, което предстои е представянето на оздравителния план на МБАЛ Оряхово от страна на синдика. Срокът е 03.07.2012 г. Събранието на кредиторите ще реши дали да го приеме или не. Доста неща зависят от това дали НАП ще се съгласи да разсрочи задълженията на дружеството.

Колкото до това, че Кмета дава заплатата си за бонуси - той лично обяви това на последното заседание на Общинския съвет на 31.05.2012 г. Същото обяви и д-р Гуленов. На мен лично ми заприлича на един виц отпреди много години:
Назначили някакъв за барман на морето през летния сезон. Минал месец, два, три, но човекът не се явявал да си получи заплатата. От счетоводството му се обадили с въпрос защо не идва да си получава заплатата, на което човекът изненадано отговорил:
- Ама тука и заплата ли давате? :))))
цитирай
65. анонимен - Знае ли някой нещо за посещението на ...
22.06.2012 22:49
petranov написа:
анонимен написа:
Знае ли някой нещо за посещението на представители от Токуда?

Посещението е било от консултантска фирма, която е създадена от бивши изключително високопоставени служители на "Токуда". Било е предварителен оглед и запознаване със ситуацията. Засега все още нищо конкретно няма. Това, което предстои е представянето на оздравителния план на МБАЛ Оряхово от страна на синдика. Срокът е 03.07.2012 г. Събранието на кредиторите ще реши дали да го приеме или не. Доста неща зависят от това дали НАП ще се съгласи да разсрочи задълженията на дружеството.

Колкото до това, че Кмета дава заплатата си за бонуси - той лично обяви това на последното заседание на Общинския съвет на 31.05.2012 г. Същото обяви и д-р Гуленов. На мен лично ми заприлича на един виц отпреди много години:
Назначили някакъв за барман на морето през летния сезон. Минал месец, два, три, но човекът не се явявал да си получи заплатата. От счетоводството му се обадили с въпрос защо не идва да си получава заплатата, на което човекът изненадано отговорил:
- Ама тука и заплата ли давате? :))))

Тц,тц,тц! :)))))))))
цитирай
66. анонимен - Ей, дингили още ли мърдате, бе, деба ...
23.06.2012 01:32
nikolaycska написа:
Ей, дингили още ли мърдате, бе, деба вашта дюлъ миризлива? Вижте ние, европейците, как си харчим парите http://www.youtube.com/watch?v=JV9YHWNvcic&feature=related и елате да ма фанете за чучура :)...

Тц,тц,тц! :)))
цитирай
67. анонимен - ......
23.06.2012 09:48
Ако Вие, nikolaycska сте европеец с тези изрази – „…. деба вашта дюлъ миризлива…елате да ма фанете за чучура :)...“ здраве му кажи.
цитирай
68. анонимен - E, то цесекарчето целия град го знае ...
23.06.2012 10:14
E,то цесекарчето целия град го знае що за европеец е.То горкото е с психически проблем.Хубавото е че неговото е кротка лудост и не вреди на никого.Нощес пак е прекалило с алкохола и е забравило да си пие хапченцата.
цитирай
69. анонимен - http://www. btv. bg/az-report...
23.06.2012 10:44
анонимен написа:
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/1273594231-Mishka_v_kanala_za_piteyna_voda_v_grOryahovo.html

Малоумници,как може тази мишка да мине през тръби най-много 3/4 цола,през водомера и накрая през крана на чешмата.Тя е била удавена и е минала този целия път?Намерете нещо друго да ви пишат по сайтовете!
цитирай
70. 4ukaistan4o - без тема
24.06.2012 11:30
анонимен написа:
Predlagam da pratim cesekar4eto s granatomet v Ob6tinata i da gi zapo4va nared. Taka ili ina4e ne nosi nakazatelna otgovornost.

Когато народа говори, дори и Николайчо мълчи. Че не носи наказателна отговорност е 100%сигурно, само дето незнам дали може да работи с оръжие. Да не вземе да си го навре отзад и да се чуди след това как да го лашка за по-голямо удоволствие.
цитирай
71. nikolaycska - Станчо, ти излезе от клиниката в ...
24.06.2012 23:14
Станчо, ти излезе от клиниката в Суходол и започна да ръсиш мозък. Не помага тоя метадон и тва е, мама му стара. Но пък, иначе, пенкоф пак ти е дал двайсетина лева и ти си доволна. Мълчах тия дни, защото бях на среща на випуска в Правец. Вие, докато се учехте да сричате в урейва, аз учех по няколко западни езика в Правец, но това е друга тема.
цитирай
72. 4ukaistan4o - Nikolaycska
25.06.2012 00:10
Wow iam a true blonde...for a long time I thought this song said 'we cut the legs off of our friends and throw them into the ocean' LOL
цитирай
73. анонимен - Wow iam a true blonde. . . for a long ...
25.06.2012 00:26
4ukaistan4o написа:
Wow iam a true blonde...for a long time I thought this song said 'we cut the legs off of our friends and throw them into the ocean' LOL

Тц,тц,тц!
цитирай
74. анонимен - Това за Токуда, сигурно не е вярно. ...
25.06.2012 15:42
анонимен написа:
Това за Токуда, сигурно не е вярно.

TЦ,тц,ТЦ,тц,ТЦ....
цитирай
75. анонимен - Пак обЪркааате Рейса,бе
25.06.2012 15:45
Не е "..от Токуда...",а от "Прокуда"
цитирай
76. анонимен - Не е ". . от Токуда. . . ", а ...
25.06.2012 16:10
анонимен написа:
Не е "..от Токуда...",а от "Прокуда"

тЦ,тЦ,тЦ!
цитирай
77. анонимен - Петрановъ, пак пишеш за прозрач...
25.06.2012 16:18
Петрановъ, пак пишеш за прозрачност. Изчисти си очилата и готово!
цитирай
78. анонимен - анон.
25.06.2012 21:12
Какво свърши до момента комисията по здравеопазване под мъдрото
ръководство на председателя си,всезнаещия др. гуленов?
цитирай
79. анонимен - Какво свърши до момента комисията ...
25.06.2012 21:17
анонимен написа:
Какво свърши до момента комисията по здравеопазване под мъдрото
ръководство на председателя си,всезнаещия др. гуленов?

Тц,тц,тц,въпроси,въпроси!
цитирай
80. petranov - Петрановъ, пак пишеш за прозрач...
25.06.2012 21:31
анонимен написа:
Петрановъ, пак пишеш за прозрачност. Изчисти си очилата и готово!


Много се радвам, че следите всяка моя публикация уважаеми(а) г-не/г-жо. Така и трябва! Много можете да научите от мен, а имате остра нужда да се образовате :))))))
цитирай
81. анонимен - Какво се чудиш какво е свършил др. ...
25.06.2012 21:59
Какво се чудиш какво е свършил др.Гуленов 78,ами оправя си матгериалното положение.Изнася апаратура от болницата и влачи към Гъндевата болница дето работи.Като се появи някои дето иска да оправи болницата той и кмета първо поставят въпроса за тях какво ще има.Иначе са дупе и гащи с синдика и си делкат припечеленото.
цитирай
82. анонимен - Петрановъ, пак пишеш за прозрач...
25.06.2012 22:08
petranov написа:
анонимен написа:
Петрановъ, пак пишеш за прозрачност. Изчисти си очилата и готово!


Много се радвам, че следите всяка моя публикация уважаеми(а) г-не/г-жо. Така и трябва! Много можете да научите от мен, а имате остра нужда да се образовате :))))))

Тц,тц,тц!Кво да научи човек? :)))))))))))
цитирай
83. анонимен - Какво се чудиш какво е свършил др. ...
25.06.2012 22:12
анонимен написа:
Какво се чудиш какво е свършил др.Гуленов 78,ами оправя си матгериалното положение.Изнася апаратура от болницата и влачи към Гъндевата болница дето работи.Като се появи някои дето иска да оправи болницата той и кмета първо поставят въпроса за тях какво ще има.Иначе са дупе и гащи с синдика и си делкат припечеленото.

Как Гуленов си оправя матгериалното/правописа ваш/ положение? Може би му помагаш при изнасянето, щом си толкова сигурен! И какво печели болницата, че чак да си делкат със синдика? Тц,тц,тц!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797873
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031