Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2012 12:47 - Обществените поръчки, обжалванията и община Оряхово
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 30686 Коментари: 165 Гласове:
3

Последна промяна: 30.08.2012 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Днес, 30.08.2012 г., преглеждайки местната преса се натъкнах на една интересна информация във в."Конкурент". Фирма обжалва заповед на кмета на община Оряхово. Става въпрос за дългоочаквания проект за ремонт на пътища в района на с.Остров и с.Галово. Не знам подробности за проведения избор, но като знам как се правеха обществените поръчки в община Оряхово при предишния кмет и кой е главният специалист в тази област (един и същ и преди и сега) не съм особено изненадан. Най-лошото обаче е, че обжалването ще забави процедурата и едва ли тази година хората от селата в общината ще се радват на ремонтирани пътища. Ще се опитам да разбера коя точно част от процедурата се обжалва и дали жалбата ще бъде разгледана или отхвърлена. При положение, че жалбата бъде уважена ще изисквам виновните да бъдат наказани, въпреки че като знам с какви протекции се ползват това едва ли ще се случи. За да не съм голословен представям на вниманието на читателите на блога информацията от в."Конкурент":
Фирма обжалва заповед - Вестник Конкурент image Фирма обжалва заповед  на община Оряхово. „Пътно поддържане-Дупница” ЕООД е подало възражението си до комисията за защита на конкуренцията, научи „Конкурент”. Жалбата на строителната фирма е срещу издадена заповед на общинската администрация за ремонт на пътища в региона. Дупнишкото дружество не е съгласно с избора на изпълнител за извършване на строителните дейности по проект „Рехабилитация на общински път VRC2127/II-11, Галово-Крушовене-Остров-/VRC 1126/ от км. 0+000 до км. 2+970 и път VRC 1126/II-11, Оряхово-Галово/-Остров-пристанище Остров от км. 0+000 до км. 5+478”, както е посочено в жалбата на дружеството. Местните хора са недоволни, защото това ще проточи процедурата и ще се изгуби ценно време за ремонт на шосетата.

Ето и линк: http://www.konkurent.bg/novini/20003/firma-objalva-zapoved




Гласувай:
6



1. анонимен - Широко*утанска пак се е омотала ...
30.08.2012 13:34
Широко*утанска пак се е омотала като патенце в кълчища.Няма страшно,Вагината председател ще я успокои и ще и прости.
цитирай
2. анонимен - PROO-Обяви България
30.08.2012 13:37
Безплатен портал за обяви. Ако предлагате или търсите стоки и услуги, това е вашият сайт за обяви, подреден удобно по секции. - http://www.proo-obyavi.bg/
цитирай
3. анонимен - Пускам обява в портала:търся мозък ...
30.08.2012 13:51
Пускам обява в портала:търся мозък в главата на "експерта" по обществени поръчки в общината по-известна като момичето на късмета и още по-известна като момичето на Коча и Вагинщайн.
цитирай
4. анонимен - Тая същата не живееше ли без да плаща ...
30.08.2012 14:00
Тая същата не живееше ли без да плаща наем в блока до автогарата?И май Председателя на съвета беше сниман да прескача през терасата при нея?
цитирай
5. анонимен - Същата е. Само не знам Вагенщайн да е ...
30.08.2012 14:12
Същата е.Само не знам Вагенщайн да е сниман как прескача при нея.Ако имаш дай да видим и да се посмеем.
цитирай
6. анонимен - Тази мома още ли я държат в общината?
30.08.2012 15:16
Тази мома още ли я държат в общината?
цитирай
7. анонимен - Emi da. Koi 6te opravq ina4e pred...
30.08.2012 15:37
Emi da.Koi 6te opravq ina4e predsedatelq na ob6tinskia savet.
цитирай
8. анонимен - Пичове, що се занимавате с тази о...
30.08.2012 16:01
Пичове,що се занимавате с тази отрепка Вагенщайн?Тоя не става за нищо.Един кривокрак надувко дето си драпа израстъците и си бърка в носа по цял ден.С купена диплома за първа степен на висше образование каквото и да значи това.На плакатите се беше снимал с цяла сюрия дечурлига пък сега тича да почуква първото попаднало му курве.
цитирай
9. анонимен - От 1-ви до 8-ми
30.08.2012 16:27
Абе вие сте ебати уродите!Каквато и тема да напише Петранов, вие едно и също си знаете, няма един смислен коментар по темата.Тук пишете най-много трима-четирима и все едно и също, дайте по същество.
цитирай
10. анонимен - ФК "ОРЕЛ"19 ще играе мачовете си на стадиона в с. Лесковец. Защо?
30.08.2012 17:54
Защо трябва да се отнема и малкото ,което е останало на оряховчани,като развлечение,а именно футболните срещи? Заради някакви неосъществени амбиции на Някой? Заради това,че няма Хора в града,които да защитят футболистите от поръчковото нападение на циганите над тях?Защото Някой не може да преглътне факта,че "Орел"19 са по-добри от неговите ритнитопковци,без мозък в главата! Сега остава да направим нещо за да си върнем отбора тук в града ни!
цитирай
11. анонимен - Това е част от плана на Вагиналното ...
30.08.2012 18:13
Това е част от плана на Вагиналното недоразумение и гербераста за съсипването на Оряхово.Вагиналното е бесен на оряховчани пък и на лесковчани че не гласуваха за него.Гербераста подклажда умело тази омраза и се стигна до споразумението на Вагиналното със селановския отбор.Сега понеже трябва да се поддържа стадиона в Лесковец са изнудили Петко Липов да го прави с парите на оряховчани.Било им е лесно тъй като той е с единия крак в затвора.
цитирай
12. анонимен - циганите
30.08.2012 18:25
Докога ще търпим Митко и Норко да командват кои къде ще играе.Даже единя май работи в общшната.Вагината скоро ще го проверат на високо ниво в прословутата му кръчма.Аз лично щи го направя.Той самия знае кой съм.
цитирай
13. анонимен - Докога ще търпим Митко и Норко да ...
30.08.2012 18:31
анонимен написа:
Докога ще търпим Митко и Норко да командват кои къде ще играе.Даже единя май работи в общшната.Вагината скоро ще го проверат на високо ниво в прословутата му кръчма.Аз лично щи го направя.Той самия знае кой съм.


Митко крепи мъдурите на Вагината и се води на заплата в общината.Това е благодарност че лепи плакатите му на изборите и раздава пари на циганите от името на Вагината.Ако някои може да каже че е свършил работа за 5 стотинки да ми се обади.
цитирай
14. анонимен - Знае ли някой кой се води президент ...
30.08.2012 18:39
Знае ли някой кой се води президент на ФК "ОРЕЛ 19"?
цитирай
15. анонимен - Петко Липов. Същия е даден под съд за ...
30.08.2012 18:47
Петко Липов.Същия е даден под съд за кражби.Сега обаче е общински съветник и е недосегаем.Поне докато слушка де.
цитирай
16. анонимен - Eдин разговор с избирател от ГЕРБ
30.08.2012 19:02
Преди да разкажа разговора си с този господин, искам да уточня за тези ,които ще прочетат този разговор,че не трябва да си правят генерални изводи от един човек ,за цялостният образ на много хилядният избирател на партия „ГЕРБ”.
Пътувах в автобуса за центъра и при мен седна един възрастен човек,който ми се представи,че е много доволен от живота си,защото получавал добра пенсия и имал два апартамента и една къща.Без да го питам той ми обясни,че е работил като цивилен майстор строител в трудови войски.Аз също съм служил трудовак и завързахме бързо разговор за моите командири ,които той познаваше.Той набързо отклони разговора и започна да ми говори за успехите на партия „ГЕРБ”.По специално се хвалеше за наистина разхубавеният град Бургас,как нашият кмет добре се справя с проблемите и строи един нов град.Аз му обясних,че Бургас наистина става по хубав и се строи много, но не става населението на града по-богато.Ти казваш,че заслугата е на твоята партия ,но аз чух изявления от СДС ,че строителството на града се ръководи от техният лидер зам.кмета Костадин Марков.Той ми отговори,че ако не бил Бойко да дава парите за Бургас СДС нищо няма да построи.Ти за кого гласува на миналите избори го попитах аз.Как за кого за Бойко гласувах ,че той си е същинският, нашият вожд ,и пръв ръководител- Тодор Живков.Аз продължи той вярвам ,че Бойко ще управлява България ,толкова време колкото Тодор Живков я управлява.Това е така ,защото просто няма кой да го спре.Друг като него няма.И приказката му прилича на нашият бай Тошо и майтапа му е на бай Тошо.Ние старите комунисти все си викаме,че той си е наше момче от народа ,и си е -от БКП.Обичаме си го.-Но той казва,че неговата партия няма нищо общо с комунистите и с БСП.А бай Георги ми отговаря,че той си е политик и трябва да лъже избирателите от дясно,за да гласуват за него и партията му да жъне успехи.Но ти каза,че гласува за Бойко ,а не за партията му,а в партията му има и Седесари ,фашисти,николапетковисти и какви ли не
цитирай
17. анонимен - Един разговор с избирател от ГЕРБ
30.08.2012 19:03
-все врагове на твоята партия.-Той им използва гласовете и ще ги изрита ,когато му дойде времето.-Тогава какво ще стане го попитах Вие с Бойко и БСП със Сергей ще управлявате страната.-Ами да- двете наши партии ще управляват България.Това е целта каза бай Георги.А на сегашните догодина парламентарни избори каква ще е програмата на вашата партия ГЕРБ- по добра ли ще е от предишната и пак ли ще спечелите тези същите гласове?-беше моя въпрос към бай Георги.Той ми отговори така:-Програмата ще е такава каквато каже Бойко.Виждате,че който не му изпълнява го маха.Колко министри смени а?
Тук аз счетох за нужно да прекратя разговора,защото си направих за себе си нужните изводи от разсъжденията на този бетоноглав комунист,сега се превърнал в гербер.Такива като него в тази партия има в изобилие,но има и такива които са властолюбци и кариеристи,които се присламчват винаги към по-силният на деня,за да търсят облаги от властта и те са безидейниците ,които са най- вредни за държавата.Програмата за управление на тези хора се свежда до Бойкоманията ,която най-добре им приляга на сърцето,защото са си по природа блюдолизци,лакеи и подлизурковци- с робска психика.

цитирай
18. анонимен - Евала Петранов, блога ти е много ...
30.08.2012 20:59
Евала Петранов, блога ти е много популярен сред отрепките,И се хвалиш, че си на първи позиции.Порови се в други блогове и ще разбереш какви хора са блогърите - пълни комплексари,безполезни,отритнати от обществото и си ,,цъкат" гласове с техни регистрации, с една дума пълни анонимници.Извинявай, ти си ИНЖ.петранов и какво от това?
цитирай
19. petranov - Какви мечти имат само управниците! ...
30.08.2012 21:40
Какви мечти имат само управниците! Да имаше как да забранят интернет и да си крадат на спокойствие, контролирайки няколко вестника. А да имаше как да върнат чл.1 от Конституцията ама вместо БКП да пишеше ГЕРБ :))) Помечтайте си г-не/г-жо. Като нямате образование, завиждайте на титлите на образованите хора...не ми пречите...
цитирай
20. анонимен - Какво като имаш титла ИНЖ. ?Какво ...
30.08.2012 21:53
Какво като имаш титла ИНЖ.?Какво като има блогъри, който единствената им работа е по цял пред компютъра да словоблудстват.Ти самия доволен ли си, че няма нито един смислен коментар по темите, които публикуваш, а четеш махленски клюки, кой с кого спи, кой с кого се ....Няма що, летвата е висока....и не е за лилипути като теб...ИНЖ. петранов!
цитирай
21. petranov - Аз не парадирам с титлата си уважеми ...
30.08.2012 22:06
Аз не парадирам с титлата си уважеми г-не/г-жо. Заслужил съм си я и то преди още да изникнат като гъби университетчета до всяка керемида. Вие си имате мнение за блогърите и в това няма нищо лошо. Коментарите определено не са това, което очаквам, но мен лично не ме интересуват особено. Далеч съм от мисълта да надничам под юргана на този или онзи. За мен е важно да покажа пред хората пълната управленска немощ на сегашните управници. И мога да Ви уверя, че блога ми се чете доста както в България, така и в чужбина. Обидните коментари дори подозирам, че ги пускат мекеретата на управниците за да изместят темата и да омаловажат основния постинг. За съжаление няма как да успеят. Между другото лилипут сте Вие, тъй като скрит зад анонимността си си позволявате да ме обиждате. Няма как да се обидя от анонимна страхлива мишка като Вас! Казвал съм го многократно. Знам, че дразня, както Вас така и мизерните Ви господарчета, защото никога няма да посмеете да се изправите открито срещу мен, с аргументи и факти, но това дори ме изпълва с удоволствие. Колкото повече негативни коментари за моята скромна личност видя тук, толкова повече се убеждавам, че съм на прав път и съм попречил до известна степен на поредната далавера.
цитирай
22. анонимен - каква далавера бе Петранов
30.08.2012 22:20
Каква далавера бе Петранов, на теб ти иска далавера, ама вече свърши семето за папагалчета и сега да духаш супата за да изстине. В близките години няма да намажеш, така че Сланиняв, продължавай си с писането.
Така е по-добре, да си пишеш и да не пречиш на хората да работят и да си вършат д...а.:):):)
цитирай
23. petranov - Самият факт, че хора като Вас са тук е ...
30.08.2012 22:51
Самият факт, че хора като Вас са тук е достатъчно показателен. Кой ще духа супата не знам, обаче знам че едва ли ще съм аз. Аз ако съм искал далавера да съм я получил. Обаче държа на името си за разлика от Вас и нямам намерение нито да участвам в далавери, нито пък да ближа нечии задници както го правите Вие. А "хората" ги виждам как "работят". Това лято обиколих страната а и в чужбина бях и за съжаление толкова запуснат град като нашия не видях никъде! Казвам го със съжаление. Знам директивата на управниците - 800 годишния ни град трябва да последва 130 годишната ни болница. Аз обаче нямам намерение да се примирявам и поне се опитвам да променя нещата. За разлика от плазмодий като Вас, който за няколко трохички от трапезата на управниците е готов и майчиното си мляко да продаде. Наистина Ви съжалявам!
цитирай
24. анонимен - Сланиняв, плазмодийте не се хранят ...
30.08.2012 23:18
Сланиняв, плазмодийте не се хранят с трохи.Пообразовай се малко!
цитирай
25. анонимен - Към Сланинявия
30.08.2012 23:21
Цикъл 1, урок 13 – Малариен плазмодий

Досега разгледахме два първака – амебата и чехълчето. Те имат много различно устройство, но си приличат по своя начин на живот. И двата вида са хищници, които живеят в сладките води и се хранят с по-дребни организми. В този урок ще се запознаем с първак, който е паразит. Нарича се малариен плазмодий, защото причинява болестта малария.

Понятие за жизнен цикъл. Както видяхме в урока за половите процеси, първаците могат да живеят в хаплоидно състояние, после да се оплодят и да станат диплоидни, след това чрез мейоза отново да станат хаплоидни, да участват в ново оплождане и т.н. При много видове еукариоти организмът последователно приема различни форми и накрая пак стига до тази, от която е започнал. Това редуване на жизнени форми се нарича цикъл на развитие или жизнен цикъл. Най-сложни жизнени цикли имат някои паразити като маларийния плазмодий. Докато амебата и чехълчето могат лесно да бъдат описани, маларийният плазмодий в развитието си сменя десетина форми, всяка с различно устройство и местообитание.

Гостоприемници на плазмодия. Както знаем, паразитът се храни от друг организъм, наречен гостоприемник. Маларийният плазмодий в своя жизнен цикъл сменя два гостоприемника. Единият е човекът, а другият е определен вид комар, наречен малариен. Маларийният комар пренася плазмодия от човек на човек, като първо хапе болен човек и се заразява, а след това хапе здрав човек и заразява него. Затова казваме, че маларийният комар е преносител на маларията. За щастие повечето видове комари не са маларийни – плазмодият не може да живее в тялото им и да ги използва за гостоприемници и преносители.

Човекът и комарът са многоклетъчни животни. Техните организми се състоят от голям брой клетки. На места между клетките има кухини, пълни с телесни течности. Засега това ни е достатъчно, за да разберем жизнения цикъл на плазмодия; по-нататък ще разгледаме многоклетъчните животински организми подробно. Паразитите, които се хранят и размножават в телесните течности на своя гостоприемник, без да навлизат в клетките му, се наричат извънклетъчни, а тези, които се настаняват в клетките на гостоприемника – вътреклетъчни. Маларийният плазмодий е извънклетъчен паразит в комара и вътреклетъчен в човека.

Плазмодият в кръвта на човека. Червените кръвни клетки са много важни за човека, защото пренасят кислород от белите дробове до всички части на тялото. Те са много важни и за маларийния плазмодий, защото прекарва в тях по-голямата част от живота си. Клетките, в които живее даден вътреклетъчен паразит, се наричат негови клетки-гостоприемници.

Преди да влезе в червената кръвна клетка, плазмодият е дребен и с капковидна форма. Той се долепя до повърхността на кръвната клетка и се вмъква вътре с острия си край напред.

След като се настани в цитоплазмата на своята клетка-гостоприемник, плазмодият приема закръглена, леко неправилна форма. Той смуче хранителни вещества от кръвната клетка и расте, докато почти я изпълни.

След като порасне многократно, плазмодият навлиза в делене. То е особено, множествено. Първо ядрото се дели няколко пъти чрез митоза, докато се получат от 6 до 30 ядра (най-често между 8 и 16). Така клетката на паразита от едноядрена се превръща в многоядрена. После тя се разделя на дребни капковидни дъщерни клетки, като всяко ядро се отделя заедно с част от цитоплазмата и клетъчната мембрана. Изтощената клетка-гостоприемник се препълва, пука и умира. Плазмодиите се освобождават и всеки от тях си търси нова червена кръвна клетка, за да продължи размножаването си. Така, ако не бъде лекуван, човек може да боледува от малария дълги години.

Плазмодият в комара. Полово размножаване. Когато малариен комар смуче кръв от болен човек, заедно с кръвта ще бъдат всмукани и плазмодии. Повечето от тях ще бъдат убити от смилателните сокове на комара. Но някои ще оцелеят и ще се превърнат в гамети. Маларийният плазмодий има два вида гамети – големи и малки. Оплождането винаги е между голяма и малка гамета.

Получената зигота почти веднага извършва мейоза, така че плазмодият е хаплоиден през по-голямата част от жизнения си цикъл. Дъщерните клетки се делят многократно чрез митоза. Така се получават многобройни плазмодии. Те са дребни, удължени и заострени. Настаняват се в слюнката на комара, така че при следващото му хранене да заразят ухапания човек.

Плазмодият в черния дроб на човека. Когато заразеният комар смуче кръв от човек, плазмодиите през жилото на комара преминават в кръвта на човека. Те се носят с кръвта, докато стигнат черния дроб. Там всеки от плазмодиите прониква в чернодробна клетка, за да я използва като клетка-гостоприемник. Търпи същото развитие като в червената кръвна клетка – закръгля се, расте и се дели чрез множествена митоза, давайки дребни капковидни плазмодии. Понеже чернодробните клетки са по-едри от кръвните, всяка от тях “отхранва” стотици и дори хиляди паразити, преди да умре. След като излязат от нея, плазмодиите напускат черния дроб и се насочват към любимите си клетки-гостоприемници – червените кръвни клетки.

Маларийният плазмодий е отлично нагоден за паразитния си живот. Неговите клетки, които влизат в клетките-гостоприемници, са с поне един заострен край (за да проникнат лесно) и много дребни (за да се поберат удобно вътре). Освен това паразитът почти не се движи, защото това не му е нужно. Когато трябва да измине по-дълго разстояние, например от кожата до черния дроб, той се оставя на кръвта да го носи. Само малките гамети имат камшичета, за да достигат лесно големите гамети.

Малария. Името на болестта малария на италиански значи “лош въздух”. Хората отдавна забелязали, че най-много малария има в блатистите местности, но понеже не знаели какво я причинява, я приписвали на някакви отровни изпарения от застоялите води. Всъщност връзката на маларията с блатата идва оттам, че комарите се нуждаят от вода за размножаването си.

Днес познанията ни за маларията ни помагат да се борим с нея. Болните се лекуват с хинин и други лекарства. Освен това се вземат мерки срещу маларийните комари. Те се унищожават с препарати, а много блата-развъдници на комари се пресушават (при което за жалост се вреди на природата). България и редица други страни допреди няколко десетилетия са страдали от малария, но вече са я изкоренили. В много части на света обаче борбата още продължава. В момента стотици милиони хора са болни от малария и всяка година около 1 милион души, главно деца, умират от нея.

Copyright Майя Маркова
цитирай
26. petranov - Вие сте от мутиралата група на ев...
30.08.2012 23:35
Вие сте от мутиралата група на европейски развитите плазмодий :))). Те и трохички хапват. Подал съм заявка за патент и се надявам да получа нобелова награда за откриването им :)))

Хайде лека Ви нощ сега и дано сънувате как падат трохичките от масата!
цитирай
27. анонимен - Задавал ли си си въпроса колко са ...
30.08.2012 23:49
Задавал ли си си въпроса колко са безполезни постингите ти.Мислиш ли, че допринасяш някаква полза на хората?Манията ти за величие те погубва,образованието ти не върши никаква работа.Мисля, че ще бъдеш по-полезен, ако започнеш наистина да работиш в интерес на общината, а не да злорадстваш от мишата си дупка.Хората отдавна разбраха, че връзките и познанствата, с които парадираше са само в твоите мечти и болно въображение.Безполезен си както за общината така и за семейството си!
цитирай
28. анонимен - ей 22
31.08.2012 00:03
озлобен плазмодий да не те изядат хлебарките от заведението че съвсем не можеш да спечелиш изборите
цитирай
29. petranov - 27 - като са толкова безполезни п...
31.08.2012 10:43
27 - като са толкова безполезни постингите ми Вие лично защо се дразните? Или некадърността Ви да направите една обществена поръчка като хората трябва да се толерира?! Какво направихте за почти една година за благоденствието на хората? Едно голямо НИЩО! Ама през това време вземахте заплати над 1000 лв. от джоба на всички нас и някой от вас се разходиха в чужбина пак на наш гръб! Какъв е резултата от това? Познанствата и възможностите си ще ги използвам за да разоблича пред европейските институции собствената Ви некомпетентност и управленска немощ. Не си правете илюзии, че ще си затворя очите пред нарушенията, които се вършат. Не съм го правил никога! А колко съм безполезен -искрено ме разсмяхте. Една анонимна мишка без образование да ми дава оценка :))) Не се притеснявайте - има кой да ми дава оценка. Засега от реалните хора тя е положителна. Естествено е да има и недоволни и това са тези, които мислеха, че ще бъркат в кацата с меда и никой няма да има нищо против!
цитирай
30. анонимен - Петко Липов. Същия е даден под съд за ...
31.08.2012 13:48
анонимен написа:
Петко Липов.Същия е даден под съд за кражби.Сега обаче е общински съветник и е недосегаем.Поне докато слушка де.

Какъв президент е този бе ? От къде е имал пари да води отбор като две години беше без работа ? Да ходи и да целува гъзовете на оние хора дето са покрай него в отбора , защото те си даваха парите , а той орева света , че е потънал в заеми па накрая той кара нов Мерцедес . И незнам с какво толкова ги омайва да си харчат парите !
цитирай
31. анонимен - Какъв президент е този бе ? От къде е ...
31.08.2012 14:07
анонимен написа:
Какъв президент е този бе ? От къде е имал пари да води отбор като две години беше без работа ? Да ходи и да целува гъзовете на оние хора дето са покрай него в отбора , защото те си даваха парите , а той орева света , че е потънал в заеми па накрая той кара нов Мерцедес . И незнам с какво толкова ги омайва да си харчат парите !


Парите са му от наивници като тебе.Първо беше обран Надежда,после дойде реда и на Орел 19.Сега чрез договорката с Вагината идва края на Орел 19.Едно хубаво нещо имаше в този град и такива като Петко се и..раха върху му.
цитирай
32. анонимен - Петко Липов. Същия е даден под съд за ...
31.08.2012 17:36
анонимен написа:
анонимен написа:
Петко Липов.Същия е даден под съд за кражби.Сега обаче е общински съветник и е недосегаем.Поне докато слушка де.

Какъв президент е този бе ? От къде е имал пари да води отбор като две години беше без работа ? Да ходи и да целува гъзовете на оние хора дето са покрай него в отбора , защото те си даваха парите , а той орева света , че е потънал в заеми па накрая той кара нов Мерцедес . И незнам с какво толкова ги омайва да си харчат парите !

Вече си ги не харчат ! Всичко си има граници ! Да го видим сега сам колко е мъжкар ! Нищо чудно още утре да го няма Орел 19 , щото той пари не дава - само взема !
цитирай
33. анонимен - Петко Липов и Венци Бонев са от един ...
31.08.2012 18:47
Петко Липов и Венци Бонев са от един дол дренки ! Само че Липовия случи на свестни хора около себе си в Орел , а Венци потъна безславно с неговата Надежда ( по приляга името "НИКАКВА НАДЕЖДА" на този отбор)
цитирай
34. анонимен - Г-н Петранов направо съм изумен от ...
31.08.2012 22:45
Г-н Петранов направо съм изумен от вашата наглост....ама вие те бил много прост човек бе...въпреки -ИНЖ.-а.Как е възможно образована и интелигентна личнаст/за каквато претендирате,че сте/да не е в състояние да си даде сметка за действителното състояние на нещата ,както в Оряхово,така и в страната.с КВИ ПАРИ ХОДИХТЕ И ПО ЧУЖБИНАТА -ТА ДА НАПРАВИТЕ СРАВНЕНИЕТО...доста се е потрудила докторката-горката....да те хрантути и разхожда!Гнус ме е от мръсотийте,които се пишат тук.Гледах и сесия на общинският съвет-последната.. ама вие сте си жива карикатура там...ако си въобразявате,че с непрекъснатото си вдигане на ръка и взимане на думата ще излъжете някого за своята полезност....просто се заблуждавате.Не ви е местото дори да метете галерията камо ли да седите на столчето до масата и да репликирате.Когато човек прави нещо,редно е да си зададе въпросът до колко то е полезно и правилно-според вашата изкривена ценностна система едва ли ще си дадете реална сметка за вашето.Казвам ви-аз съм възрастен човек,дори не съм гласувал за ГЕРБ,но виждам стремежа на кмета да прави каквото може....разхождам се сутрин из града,разговарял съм с него на улицата и го разбирам....тича непрекъснато до София,мъчи се а спаси каквото може....Честно да ви кажа като гледам сесийте-само вие и Пенков не сте за там....дори вашите съветници от БСП-май започнаха да гласуват по съвест....осъзнавайки добрите неща ,които се правят.Хвани се в работа г-н Петранов-изкарай и ти 5 лева с образованието и ръцете си,с честен труд,махни се оттам-не е за теб тази работа.Не виждаш ли-май само ти си вярваш...че си някакъв коректив или опозиция....Този блог е просто една арена-в която се изявяват циничните,вулгарни простаци на тоя градец.И преди мен умни хора те съветват....вслушай се в мнението на по-възрастните....
цитирай
35. анонимен - 27 - като са толкова безполезни п...
01.09.2012 00:42
petranov написа:
27 - като са толкова безполезни постингите ми Вие лично защо се дразните? Или некадърността Ви да направите една обществена поръчка като хората трябва да се толерира?! Какво направихте за почти една година за благоденствието на хората? Едно голямо НИЩО! Ама през това време вземахте заплати над 1000 лв. от джоба на всички нас и някой от вас се разходиха в чужбина пак на наш гръб! Какъв е резултата от това? Познанствата и възможностите си ще ги използвам за да разоблича пред европейските институции собствената Ви некомпетентност и управленска немощ. Не си правете илюзии, че ще си затворя очите пред нарушенията, които се вършат. Не съм го правил никога! А колко съм безполезен -искрено ме разсмяхте. Една анонимна мишка без образование да ми дава оценка :))) Не се притеснявайте - има кой да ми дава оценка. Засега от реалните хора тя е положителна. Естествено е да има и недоволни и това са тези, които мислеха, че ще бъркат в кацата с меда и никой няма да има нищо против!

Мишка или не,но ти си тотално безполезен.Посочи едно нарушение,а не предположение.Стига с тия каци с мед,че стана много сладко.Ти сигурно още имаш от меда на земеделската кооперация.
цитирай
36. анонимен - Може ли на общинска сесия да се по...
01.09.2012 11:40
Може ли на общинска сесия да се постави проблема , че на гробищата няма едно свестно табло където хората да залепят некролозите на близките си?Отношението към мъртвите е степен на зрялост на обществото, каквото е видно ,че към този момент липсва.Изкривения шперплат е олицетворение на цялостното управление на общината, в Плевен си е екстра.
цитирай
37. petranov - 36 - да, може да се постави този въ...
01.09.2012 12:19
36 - да, може да се постави този въпрос и аз ще го поставя. Именно с тази цел е създаден този блог. То с тази цел е създаден и форума на общината, ама там може да се пише от общински служители само след като са съберат три подписа от "тримата глупаци" :)))
цитирай
38. petranov - Хайде, платените ибрикчии 34 и 35 ...
01.09.2012 12:21
Хайде, платените ибрикчии 34 и 35 отново изпълзяхa то мишите си дупки. Явно министърът виц (или вицът министър) както се беше изразила президентшата добре плаща :)))
цитирай
39. анонимен - Може ли на общинска сесия да се по...
01.09.2012 12:41
анонимен написа:
Може ли на общинска сесия да се постави проблема , че на гробищата няма едно свестно табло където хората да залепят некролозите на близките си?Отношението към мъртвите е степен на зрялост на обществото, каквото е видно ,че към този момент липсва.Изкривения шперплат е олицетворение на цялостното управление на общината, в Плевен си е екстра.


Колко удобен самозададен въпрос, за да се направи паралел със форума на общината.
цитирай
40. анонимен - ВАГИНАТА Е ХВАНАТ, ЧЕ КАРА ПИЯН С...
01.09.2012 19:00
ВАГИНАТА Е ХВАНАТ ,ЧЕ КАРА ПИЯН СНОЩИ !!!!!!/МОЖЕ ДА Е СЛУХ/
цитирай
41. анонимен - ВАГИНАТА Е ХВАНАТ, ЧЕ КАРА ПИЯН С...
01.09.2012 20:19
анонимен написа:
ВАГИНАТА Е ХВАНАТ ,ЧЕ КАРА ПИЯН СНОЩИ !!!!!!/МОЖЕ ДА Е СЛУХ/

УРРАААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗЛОБЕЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
42. анонимен - Кривокракия се самозабрави!!!...
01.09.2012 23:02
Кривокракия се самозабрави!!!!!!!Няма страшно хората на Цв.Цв.ще го покрият и дори ще накажат катаджиите че са го хванали.
цитирай
43. анонимен - Не го оправдавам, но ченгетата ако ...
02.09.2012 00:06
Не го оправдавам, но ченгетата ако се разкарат до Селановци, когато има дискотека, та дори и тази нощ,ще хванат доста наши съграждани и местни с яка употреба на алкохол, като изключим, че китайците си имат пост на Скакуц в заведението и хващането се свежда до нула.
цитирай
44. анонимен - Вагината-пиян дебил .
02.09.2012 09:54
Правил се е на интересен ,че познава министри .....Звънял по мобилния .....нищо и накрая 1,8 промила алкохол .Полицаите не са били от Оряхово . Но и той като Журата,Пенков ще го прикрият.
цитирай
45. анонимен - анон.
02.09.2012 11:57
Голяма работа,ще се вози вече на АТВ-то!!!
цитирай
46. анонимен - Звънял е на кмета да го моли да се о...
02.09.2012 11:59
Звънял е на кмета да го моли да се обажда на Цветанов да го отървават.Такава отрепка е че нямам думи.
цитирай
47. анонимен - Звънял е на кмета да го моли да се о...
02.09.2012 12:51
анонимен написа:
Звънял е на кмета да го моли да се обажда на Цветанов да го отървават.Такава отрепка е че нямам думи.

Подкрепете твърдението с разпечатка от мобилен оператор.
цитирай
48. анонимен - Кривокракото вагинално недора...
02.09.2012 13:08
Кривокракото вагинално недоразумение трябва да гние в затвора! Потенциален УБИЕЦ!!!
цитирай
49. анонимен - Кривокракото вагинално недора...
02.09.2012 13:21
анонимен написа:
Кривокракото вагинално недоразумение трябва да гние в затвора! Потенциален УБИЕЦ!!!


Колко още пияници от града ни трябва да гният в затвора?Разни псевдобогаташчета,деца на бивши и настоящи хора свързани по един или друг начин с МВР,разни хора без образование,но имащи документи за правоуправление...
цитирай
50. анонимен - Ще им затвори очите на катаджиите с ...
02.09.2012 18:59
Ще им затвори очите на катаджиите с една по-дебела пачка.Знае Вагината как стават тия работи-не му е за първи път.
цитирай
51. анонимен - анон.
02.09.2012 22:32
Боже пази ни! Нашите управници били и алкохолици!
цитирай
52. анонимен - Боже пази ни! Нашите управници били ...
02.09.2012 22:59
анонимен написа:
Боже пази ни! Нашите управници били и алкохолици!


що ви не еба путката майна.кой не пие в оряхово?
цитирай
53. анонимен - Хванали са Вагината защото са били ...
02.09.2012 23:21
Хванали са Вагината защото са били полицай от Враца. От Оряхово е бил Къцарски но той си пасувал.В болницата са искали наши пол...... да го покрият но уви 1.8 промила алкохол . Днес Вагината пак си кара джипа !!!! Няма ли кой да попита министър Цветанов за тая отрепка.
цитирай
54. анонимен - Законите са за глупаците!Ваген...
03.09.2012 08:25
Законите са за глупаците!Вагенщайн спечели толкова много гласове на изборите и може да му се прости че карал пиян до еврейската шапчица.Така разсъждават феновете на кривокраката Вагина.
цитирай
55. анонимен - Вагината е търкал нара в ареста. ...
03.09.2012 12:59
Вагината е търкал нара в ареста .Тази политическа мома да свиква ,че това го чака в недалечно бъдеще.
цитирай
56. анонимен - за да се хванат такива които карат ...
03.09.2012 17:26
за да се хванат такива които карат пияни и спират неправилно като си превишават правата не трябва да се пише тук а до Началника на Дирекция полиция Враца - тогава човека ще пусне едни хайки в района и всички ще си получат заслуженото!!!
цитирай
57. анонимен - Операцията по прикриване на пия...
03.09.2012 17:55
Операцията по прикриване на пияндето Вагинщайн е в пълен ход.Вече е подменена кръвната проба и ще излезе под 0,5 промила.Струвало му е доста дебела пачка.
цитирай
58. анонимен - Настоящето недоразумение Пр. ОбС е ...
03.09.2012 18:23
Настоящето недоразумение Пр.ОбС е завлякъл и Данчето на Венци с един куп пари.
цитирай
59. анонимен - Недоразомението е ясно.
03.09.2012 20:57
С кой пи, къде пи, кой го топна, знаше, че ще има СИРЕНА от полицай от друг раьон.Отговора е един, този който иска да го държи изкъсо.
цитирай
60. анонимен - Днес цял ден пияното вагинално н...
03.09.2012 21:00
Днес цял ден пияното вагинално надоразумение и гробарския лидер се бяха затворили в кабинето на последния и въртяха телефони.Върху полицаите заловили потенциалния УБИЕЦ и председател на съвета е оказан невероятен натиск.Искали са да изкарат алкохолния им тестер повреден и какво ли още не.
цитирай
61. анонимен - Хванали са Вагината защото са били ...
03.09.2012 21:45
анонимен написа:
Хванали са Вагината защото са били полицай от Враца. От Оряхово е бил Къцарски но той си пасувал.В болницата са искали наши пол...... да го покрият но уви 1.8 промила алкохол . Днес Вагината пак си кара джипа !!!! Няма ли кой да попита министър Цветанов за тая отрепка.

Първо: Не се казвам Къцарски, а КАцарски. Следващият път, когато решите да ме споменавате, поне се постарайте да сте по-запознат. Второ: Щом искате да изразявате мнение, не се крийте. За страхливците е най-лесно да са анонимни. И трето: Не сте Вие човекът, който да оценява работата ми.
цитирай
62. анонимен - Последните коментари, свързани с ...
03.09.2012 21:47
Последните коментари,свързани с Вагината,са от човек,който му е лявото мъдо и е в гащите му,за да знае такива подробности.Ако двама човека са се затворили в една стая,само това е начина да знаеш какво правят.
цитирай
63. анонимен - Извинете за грешката г-н Кацарс...
03.09.2012 22:23
Извинете за грешката г-н Кацарски!Все пак дали ще бъдете така любезен да ни осведомите какво точно са случи и защо събитието липсва в официалния бюлетин на МВР Враца?Може би са намерили начин да ви запушат устата!?
цитирай
64. анонимен - petranov, davai ne6to novo 4e iz...
04.09.2012 15:24
petranov,davai ne6to novo 4e izostana v klasaciata na blog.bg.ti pozori6 grada ni.
цитирай
65. petranov - E, има някои индивиди, които поз...
04.09.2012 16:26
E, има някои индивиди, които позорят града ни. За тях става дума малко по-нагоре. Сугурно аз съм им наливал алкохола в устата или пък съм им обявявал обществените поръчки :))). Класацията на blog.bg изобщо не ме интересува. Просто я давам за пример, че блогът ми се чете, колкото и да са тъжни от този факт анонимните ибрикчии.
цитирай
66. анонимен - E, има някои индивиди, които поз...
04.09.2012 17:15
petranov написа:
E, има някои индивиди, които позорят града ни. За тях става дума малко по-нагоре. Сугурно аз съм им наливал алкохола в устата или пък съм им обявявал обществените поръчки :))). Класацията на blog.bg изобщо не ме интересува. Просто я давам за пример, че блогът ми се чете, колкото и да са тъжни от този факт анонимните ибрикчии.


Опс,сус бе фукара,а ти какво направи с твоята компетентност,не беше ли ибрикчия на божинов по време на изборите?Щях да забравя и баба Цуца...Да защитваш най-големия крадец на северозапада не е ли ибрикчийство...или интересчийство?
цитирай
67. petranov - Не знам кой какъв крадец е, но аз н...
04.09.2012 17:45
Не знам кой какъв крадец е, но аз никого не се е налагало да защитавам. Моята компетентност си е моя - във всеки случай такава излагация не бих допуснал. Ибрикчията сте Вие, защото пускате твърдения без документи и факти, за разлика от мен. Моите постинги винаги съдържат конкретни факти, но на Вас не Ви изнася да ги коментирате. Такова некомпетентно управление Оряхово не е имало никога. И това го казват малкото останали можещи хора в общинската администрация. Последните пък алкохолни изпълнения на някои хора направо избиват рибата. Дали тези хора ще имат мъжеството да си понесат отговорността за постъпките? Отговорът отсега е ясен... :))))
цитирай
68. анонимен - Вагината този лизоблудец и него...
04.09.2012 20:13
Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.
цитирай
69. анонимен - Полицая който е хванал Вагината го ...
04.09.2012 21:46
Полицая който е хванал Вагината го позновам лично.При него няма шага мага питаите във Враца за него.Вагината се е молил като малко дете.Евала на полицията от Враца.Трябва по често да идват не кара само той пил и много други.
цитирай
70. анонимен - Полицая който е хванал Вагината го ...
04.09.2012 22:12
анонимен написа:
Полицая който е хванал Вагината го позновам лично.При него няма шага мага питаите във Враца за него.Вагината се е молил като малко дете.Евала на полицията от Враца.Трябва по често да идват не кара само той пил и много други.

Това е добре,но за кой полицай да питаме?
цитирай
71. анонимен - Като идете във Враца и питаите за ...
04.09.2012 22:29
Като идете във Враца и питаите за акцията в Оряхово кой е бил и ще Ви разкажат с подробности.Бивш граничен полицай.Питаите Емил Дупката за него той го познава много добре.
цитирай
72. анонимен - Като идете във Враца и питаите за ...
04.09.2012 22:35
анонимен написа:
Като идете във Враца и питаите за акцията в Оряхово кой е бил и ще Ви разкажат с подробности.Бивш граничен полицай.Питаите Емил Дупката за него той го познава много добре.

Сега пък да нитаме Емил дупката,нали го познаваш лично?Или питай на Баба си Путката.Да ви еба в нещастниците,и като анонимни не смеете да кажете нещо смислено.
цитирай
73. анонимен - Хайде без вулгарности да на те на...
04.09.2012 22:45
Хайде без вулгарности да на те нашляпам.Много си активен в този блог.Да не си от защитниците на Вагината.Никога не се издават информаторите детенце малко и невръстно.Ти защо си анонимен излез с истинсокото си име .Утре ще излезе във вестник Конкурент информация не се притисняваи .
цитирай
74. анонимен - Хайде без вулгарности да на те на...
04.09.2012 22:53
анонимен написа:
Хайде без вулгарности да на те нашляпам.Много си активен в този блог.Да не си от защитниците на Вагината.Никога не се издават информаторите детенце малко и невръстно.Ти защо си анонимен излез с истинсокото си име .Утре ще излезе във вестник Конкурент информация не се притисняваи .

Ти твърдиш,че го познаваш,после даваш препратки към Дупката.Можеше да напишеш съвсем спокойно името на неподкупното ченге и готово.
цитирай
75. анонимен - Стига с тия новини за Вагината, че ...
04.09.2012 22:56
Стига с тия новини за Вагината, че Петранов от толкова сексуална възбуда може да се ,,гътне".
цитирай
76. анонимен - Вагината първо се е правил на инт...
04.09.2012 22:58
Вагината първо се е правил на интересен от типа:"Знаете ли кой съм аз?"На полицая от Враца обаче изобщо не му пукало.После Вагината го ударил на молби и звънял по телефона.И това е председателя на съвета с купената диплома.Тоя трябва веднага да го изхвърлят от там.Баси пустиняка-пиянде!
цитирай
77. анонимен - Вагината първо се е правил на инт...
04.09.2012 23:06
анонимен написа:
Вагината първо се е правил на интересен от типа:"Знаете ли кой съм аз?"На полицая от Враца обаче изобщо не му пукало.После Вагината го ударил на молби и звънял по телефона.И това е председателя на съвета с купената диплома.Тоя трябва веднага да го изхвърлят от там.Баси пустиняка-пиянде!


Кой според теб трябва да го изхвърли?Иди утре и го изхвърли.
цитирай
78. анонимен - Жеков трябва да го изхвърли!Нали е ...
04.09.2012 23:14
Жеков трябва да го изхвърли!Нали е много принципен и спазва закона?Е,това е пълно пренебрежение към закона и Вагината ще бъде даден на съд!Как може такъв човек да е лице на нашия град?Надявам се да е мъж и сам да си тръгне ама къде у Вагината нещо мъжко!
цитирай
79. анонимен - Аман от неграмотници!Жеков няма ...
04.09.2012 23:27
Аман от неграмотници!Жеков няма право да го изхвърли - такова право има ОбС.Поограмоти се малко!Прочети правилника на ОбС!
цитирай
80. анонимен - Неграмотник си ти!Нали Жеков има ...
04.09.2012 23:40
Неграмотник си ти!Нали Жеков има най-много съветници какво му пречи да изхвърли Вагината.Нека да направи Люси Кушева председател-грамотна жена и заслужава а тоя олигофрен Вагината да хваща шуштака!
цитирай
81. анонимен - Неграмотник си ти!Нали Жеков има ...
04.09.2012 23:43
анонимен написа:
Неграмотник си ти!Нали Жеков има най-много съветници какво му пречи да изхвърли Вагината.Нека да направи Люси Кушева председател-грамотна жена и заслужава а тоя олигофрен Вагината да хваща шуштака!



Не става мой човек, не става!Петранов и за нея пищеше, че е неграмотна като юрист.
цитирай
82. анонимен - Че Жеков откога се съобразява с м...
04.09.2012 23:50
Че Жеков откога се съобразява с мнението на Петранов?Или аз съм изпуснал нещо?Хайде стига Вагината се е правил на кмет и ни излага навсякъде!Крайно време е Жеков да изхвърли тая отрепка!!!!!!!!!
цитирай
83. анонимен - Имам еретично предложение - Пет...
05.09.2012 00:02
Имам еретично предложение - Петранов председател ва ОбС, нали се бие в гърдите, че е най9кадърния в общината.Ела и гледай отстрани какво става.Голям смях ще пада.
цитирай
84. анонимен - Хайде без вулгарности да на те на...
05.09.2012 00:06
анонимен написа:
Хайде без вулгарности да на те нашляпам.Много си активен в този блог.Да не си от защитниците на Вагината.Никога не се издават информаторите детенце малко и невръстно.Ти защо си анонимен излез с истинсокото си име .Утре ще излезе във вестник Конкурент информация не се притисняваи .

Нещо я няма информацията във вестник,,Конкурент".
цитирай
85. nikolaycska - Оставете вулгарните определения, ...
05.09.2012 10:44
Оставете вулгарните определения, а по-скоро се замислете върху факта, че за един месец, двама от основните конкуренти на Жеков на миналите избори - Р. Маринов и Ганди, получиха сериозни удари. Единият беше отстранен от заеманата длъжност, а другия е замесен в скандал с КАТ. От две седмици напразно чакам и отговор от сенатор Петранов за разходите по концертите на т.н. Панаирни дни. Някакви идеи за случващото се?
цитирай
86. анонимен - анон.
05.09.2012 14:22
Всичко по отношение на пиянството се върти на местна почва-МВР и съд!
Произшествията в региона се докладват във Враца след задълбочен местен
анализ и преценка,кое да се съобщи и кое не трябва да се изнася!
Остават съответно само догадките до къде ще се стигне по тази система!!!
цитирай
87. анонимен - Всичко по отношение на пиянството ...
05.09.2012 15:05
анонимен написа:
Всичко по отношение на пиянството се върти на местна почва-МВР и съд!
Произшествията в региона се докладват във Враца след задълбочен местен
анализ и преценка,кое да се съобщи и кое не трябва да се изнася!
Остават съответно само догадките до къде ще се стигне по тази система!!!


Много точно казано, много хора въпреки отнетите и книжки, продължават да карат необезпокоявани от местната РОДНА полиция.Защо ли?
цитирай
88. анонимен - човекът с име
05.09.2012 16:01
Стига сте плюли по хората, че ще се удавите със собствените си плюнки. Вие вече нямате срам, само коментирате този и онзи. Този пияница и некадърен, друг курварин и със купена диплома. Вие от къде сте сигурни в това, проучете нещата и тогава коментираите. Само си хабите приказките. Вие който сте седнали да пишете тук май не вършите нищо, а само се чудите кой да оплюете. Похвалете се вие какво направихте за този град като се правите на велики.
цитирай
89. анонимен - истината е важна
05.09.2012 16:31
Знаете ли, че се познавам с Ивайло от 2004г. и сме били състуденти в Козлодуй. Лично аз гарантирам, че не си е купил дипломата така, че тук ударихте на камък, относно изявата му от онази вечер, понеже знаете всичко разбрахте ли, че пробата вече е излязла така, че всеки си носи последствията независимо дали е председател на ОС или какъвто и да е. Законите важат за всички и няма скрито покрито. Нима някой от вас не пие и не е карал пил или виждаме сламката в очите на другите, а не виждаме гредата в нашите. Депутати хора убиха и пак са лидери, та какво да кажем за няколко бири?
цитирай
90. анонимен - ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ...
05.09.2012 16:55
ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА КЛЮКАРИ И ЗЛОБАРИ.ТИ СИ ВРЕДЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩИНАТА.СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ ПОМАГАШ ПО ТОЗИ НАЧИН НА НЯКОЙ?ЗА ЕДНАТА ПОПУЛЯРНОСТ И ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ВЪРШИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВРЕДИШ НА ОБЩИНАТА.ХОРАТА, КАТО ОТВОРЯТ ТЪРСАЧКАТА И НАПИШАТ ОРЯХОВО И ВЕДНАГА ПОПАДАТ НА ТВОИТЕ "РЕКЛАМНИ" МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩИНА ОРЯХОВО.човече, НАМЕРИ СИ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ, ОРЯХОВО И БЕЗ ТЕБ ЩЕ ПРОСЪЩЕСВУВА!
цитирай
91. petranov - Писането с големи букви във форуми е ...
05.09.2012 17:54
Писането с големи букви във форуми е еквивалент на викане. След като Вие така предпочитате да се изявявате, аз лично нямам нищо против, но все пак не е учтиво. Аз не съм виновен, че управниците ни са некомпетентни, а както се оказва и пияндурници :))). На никого не съм наливал алкохол в устата. На 89 - ти ще отговоря - аз НЕ КАРАМ, когато съм пил! Принцип! Когато така нагло нарушаваш закона в това отношение, то е ясно, че го нарушаваш и в други отношения. Всеки може да си направи необходимите изводи. Отговорност се носи от хора, които знаят какво е това! 89 - ти, ми дайте му на г-н Председателя да утрепе един-двама човека. Що пък не? Заслужил е човека! Колко нагло! Явно така разсъждават европейски развитите българи. Колкото до това, че тук се изявяват клюкари и злобари бих Ви задал въпроса: А Вие какъв сте? Анонимно ме обиждате! Дори нямате смелостта да застанете с името са зад обидите! Това мише поведение едва ли е характерно за един истински оряховчанин!
цитирай
92. анонимен - "Айде, стига сме се занима...
05.09.2012 19:39
"Айде, стига сме се занимавали с тоя селски бег!
цитирай
93. анонимен - Хаха, кръвната проба на Вагенщайн е ...
05.09.2012 20:10
Хаха,кръвната проба на Вагенщайн е 0,64 .
Явно доста пари е платил да подменят резултатите ................
Жалко за полицайте станаха за смях.
цитирай
94. анонимен - Полицаите винаги са си били за смях. ...
05.09.2012 20:23
Полицаите винаги са си били за смях.Достатъчно е да подложиш дебела пачка и са готови те да дадат кръв вместо теб.Нали беше много неподкупен оня врачанин?
цитирай
95. анонимен - Нищо не пише и в бюлетина на МВР. С...
05.09.2012 20:31
Нищо не пише и в бюлетина на МВР.Сигурно някои полицаи е дал кръв вместо Вагината и всичко се покри.Боже пази ни от такива отрепки....
цитирай
96. анонимен - Ex 89 и какво образование има Ваг...
05.09.2012 21:17
Ex 89 и какво образование има Вагината?Козлодуйския техникум!!!!Едно време куманоидите му викаха средноспециално.Тая отрепка няма дори бакалавърска степен да не говорим за магистратура.С тоя птичи мозък толкова.
цитирай
97. анонимен - Вагината е пуснал главните експ...
05.09.2012 21:44
Вагината е пуснал главните експертки по свирките в общината Шорокопутаранска и Христинка Дингилова секретарката да направят по едно кавалче на полицайте и така бирите от 6-7 станали 1-2.
цитирай
98. анонимен - ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ...
05.09.2012 21:47
анонимен написа:
ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА КЛЮКАРИ И ЗЛОБАРИ.ТИ СИ ВРЕДЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩИНАТА.СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ ПОМАГАШ ПО ТОЗИ НАЧИН НА НЯКОЙ?ЗА ЕДНАТА ПОПУЛЯРНОСТ И ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ВЪРШИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВРЕДИШ НА ОБЩИНАТА.ХОРАТА, КАТО ОТВОРЯТ ТЪРСАЧКАТА И НАПИШАТ ОРЯХОВО И ВЕДНАГА ПОПАДАТ НА ТВОИТЕ "РЕКЛАМНИ" МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩИНА ОРЯХОВО.човече, НАМЕРИ СИ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ, ОРЯХОВО И БЕЗ ТЕБ ЩЕ ПРОСЪЩЕСВУВА!

Прав съм за клюкарите и злобарите.
цитирай
99. анонимен - Ххахха
06.09.2012 09:20
анонимен написа:
Нищо не пише и в бюлетина на МВР.Сигурно някои полицаи е дал кръв вместо Вагината и всичко се покри.Боже пази ни от такива отрепки....

Полицая ще да е бил и той пил, с тази проба от 0.64 !??????
цитирай
100. 4ukaistan4o - kacarski e lud, pikae za trima.
06.09.2012 16:03
kacarski e lud, pikae za trima.
цитирай
101. 4ukaistan4o - Първо: Не се казвам Къцарски, а К...
06.09.2012 16:09
Първо: Не се казвам Къцарски, а КАцарски. Следващият път, когато решите да ме споменавате, поне се постарайте да сте по-запознат. Второ: Щом искате да изразявате мнение, не се крийте. За страхливците е най-лесно да са анонимни. И трето: Не сте Вие човекът, който да оценява работата ми

Koi si ti be, oligofren bezpodoben. S taq golqma glava si me4ta za snaiperista.
цитирай
102. анонимен - Дано следващия път когато Вагината ...
06.09.2012 18:24
Дано следващия път когато Вагината се напие пътя му да не пресече някое дете.То е ясно, че кривокракото недоразумение ще се окаже невинен.....той е лидер на партия и има право да убие двама-трима.Колко му е.....
цитирай
103. анонимен - От известно време се носи слух из ...
06.09.2012 20:21
От известно време се носи слух из Оряхово, че Петранов прави свирки на Дингила, за да го включат в някаква депутатска листа и да прецакат Ранка, отрочето на баба Цуца и по този начин да и отмъстят за загубените избори.
цитирай
104. анонимен - ...
06.09.2012 21:17
Само Вагенщайн ли прави издънки?!?!? А на Ивка професорката сина й? А колко пъти плащаха на полицаите, за да го прикриват?!?!? А нали и те бяха от "спонсорите" на полицаите, така че онзи нейният синковец си прави каквото иска!
А на Пепи дебелия сина му?!?!? Ми това са си убийци, не, ами убийци! Пепи нееднократно е покривал сина си с пачки...От ей такива пешлигари трябва да се пазят оряховчани, защото те са опасни, дори и без 3-4 бири...Безобразни са! Това, че Вагенщайн е хванат пил няколко бири не е най-опасното. Виждам, че пробата е излязла и не е фрапираща. Всеки знае, че ако това си го позволява в Оряхово, на друго място няма да си го позволи. Факта, че е хванат при рутинна проверка, а не поради произшествие не е кой знае какво...хайде да не се правим на съдници и на светци. Съдници не е редно да бъдем на никой, има кой да съди.
цитирай
105. анонимен - да, ама
06.09.2012 22:10
Да, ама Сланинката усеща, че блогчето му изпростява и отива в класацията на най-тъпите и прости и панически търси поле за изява. А иначе това за свирките на Дингила е вярно, Сланинката знае, че на следващите избори ще д...а супата и още отсега е уплашен щото и тия стотинки дето получава като заплата ще ги няма. Жена му ще трябва да му плаща за чистене и готвене, недай си боже да намери някоя мишленце у тях и ще изкара котката си враг на народа, пък и току виж я е порицал публично на площада, ми неможе така я, каква котка е.:):)
цитирай
106. анонимен - Да, ама Сланинката усеща, че бло...
06.09.2012 23:09
анонимен написа:
Да, ама Сланинката усеща, че блогчето му изпростява и отива в класацията на най-тъпите и прости и панически търси поле за изява. А иначе това за свирките на Дингила е вярно, Сланинката знае, че на следващите избори ще д...а супата и още отсега е уплашен щото и тия стотинки дето получава като заплата ще ги няма. Жена му ще трябва да му плаща за чистене и готвене, недай си боже да намери някоя мишленце у тях и ще изкара котката си враг на народа, пък и току виж я е порицал публично на площада, ми неможе така я, каква котка е.:):)

Сланинявия сам каза,че не го интересуват коментарите,важно било да пише,ама дали е вярно или не човека се прави,че върши нещо.И праска усмивки наляво и дясно,въпреки,че не му е до смях,защото разчита единствено на парите от ОС.
цитирай
107. анонимен - Примерите които давате №104 са и...
07.09.2012 10:11
Примерите които давате №104 са изключително удачни.Вие приравнявате Вагината до на Пепи дебелия сина и до на Ивка професорката.Много правилно.Само че тези двамата всички знаем са градските гамени а Вагината е управленец,лице на града ни.След като го сравнявате с тези двамата много жалко за града ни.Ние си знаеме че вагината е пияндурник разкарва се с еврейска шапчица из града и развява румънското знаме все неща,които са допустими за селския Мунчо но не и за председател на общински съвет.Но....какъвто града,такова и лицето му.
цитирай
108. анонимен - Хм и как пробата е паднала от 1, 8 на 0, ...
07.09.2012 10:28
Хм и как пробата е паднала от 1,8 на 0,6?И защо липсва в официалния бюлетин на МВР?Може би обидчивия кЪцарски знае!Дебело са му намазали ръката!!!Както на него така и не Неподкупния врачанин!
цитирай
109. анонимен - До сланината
07.09.2012 12:02
Сланиняв, престани да пишеш анонимно неща, които не смееш да кажеш с "името" си, то и името ти е едно.."сланиняв", закъде с това име гражданино?:):):)
цитирай
110. анонимен - Вагината е пуснал главните експ...
07.09.2012 16:09
анонимен написа:
Вагината е пуснал главните експертки по свирките в общината Шорокопутаранска и Христинка Дингилова секретарката да направят по едно кавалче на полицайте и така бирите от 6-7 станали 1-2.

Забравихте най важната свирка на общината, то така и е прякора ''Мими-свирката'' .
цитирай
111. анонимен - О, тя Маргаритка е специалистка по ...
07.09.2012 21:18
О,тя Маргаритка е специалистка по свирки в тоалетната,на крак дето се вика.......
цитирай
112. анонимен - Разбирачи са тези Коча и Динго щом са ...
08.09.2012 14:22
Разбирачи са тези Коча и Динго щом са въртели такива експертки като Шорокопутаранска и Хрисето.И както се казав-ученика надминава учителя си.
цитирай
113. анонимен - Сланиняв, земи се гръмни накрая.
08.09.2012 19:19
Сланиняв,земи се гръмни накрая.
цитирай
114. анонимен - Вагината този лизоблудец и него...
08.09.2012 19:56
Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.
цитирай
115. анонимен - На ББ и лизачите му!
08.09.2012 23:07
Бате, аз не искам твойте магистрали!
Вкъщи от асфалта никой не яде!
Всичките край тебе – до един преяли,
а на мен от гладно пада ми перде…

Бате, аз не искам господар с шегички,
нито на каишка да му бъда пес…
Ако мъдро мислиш – помисли за всички.
Аз съм безработен. Нямам мерцедес.

Бате, ти живееш в розова вселена.
Моята не стига за филия с мас.
Где видя родина, китна, подредена?
Ако мож’ ме светна да я видя аз.

Бате, нива нямам. Не садя картофи.
Тока пак ми вдигаш като кожодер.
Пуснеш два-три лафа, реднеш две-три строфи.
После се ухилиш, че си премиер.

Бате, що не мислиш, че ще срещнеш Бога?
Не сега, но после… в Страшния Му Съд.
И за твойте ленти колко некролога
тебе ще осъдят, че си с кривнал път?

Бате, власт да нямаш, казваш, че е страшно!
С власт ли на земята ти си се родил?
Нямаш го сърцето, за народа дащно…
И за бедни щедър нивга не си бил.

Бате, ти духа ми няма да пречупиш.
Аз ще оцелея! Даже и след теб!
Вяра не продавам. Няма да ме купиш -
теб да величая, лидера на ГЕРБ.

Бате, аз не искам твойте магистрали!
Пътят ми отдавна вече е стеснен!
По добре със Господ, тръгнал по сандали,
нежели с управник, трижди помрачен…

цитирай
116. анонимен - Вагината този лизоблудец и него...
08.09.2012 23:51
анонимен написа:
Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.

За пореден път се използва ,,ЛИЗОБЛУДЕЦ".Бихте ли ни пояснили какво е значението на думата?
цитирай
117. анонимен - към 112
09.09.2012 12:38
Към разбирачите трябва да причислим и Вагината-и той ползва експертните услуги.
цитирай
118. анонимен - Лизоблудец-лиже на сляпо, където и ...
09.09.2012 12:42
Лизоблудец-лиже на сляпо,където и каквото му подадат,изпаднал в заблуда,че този е пътят към успеха.
цитирай
119. анонимен - Лизоблудец-лиже на сляпо, където и ...
09.09.2012 13:02
анонимен написа:
Лизоблудец-лиже на сляпо,където и каквото му подадат,изпаднал в заблуда,че този е пътят към успеха.

Това е нова дума от българския език,която не се намира в нито един тълковен речник,но явно Вие,като неин създател доста сте се упражнявали по лизане.Към тази категория бих прибавил и най-известния оряховски ЛИЗОБЛУДЕЦ г-н Петранов.Той отдавна е разбрал пътя на успеха,но засег си остава с едното лизане и духане само!
цитирай
120. анонимен - Вагината си има нова курва. Този път ...
09.09.2012 13:05
Вагината си има нова курва.Този път извън администрацията и много близка роднина на една бивше оряховско ченге вече пенсионер.
цитирай
121. анонимен - Не съм се упражнявал по лизане, з...
09.09.2012 13:11
Не съм се упражнявал по лизане,защото това е против моята природа и духовни ценности,но наблюденията ми относно,,, лизането,,, е дългогодишно.В общи линии лизането много врати отваря,обаче и много затваря!Така,че лизачите да внимават.С едно изречение:Лизането не е за всеки.
цитирай
122. анонимен - Стига сте се занимавали с тая Вагина ...
09.09.2012 13:12
Стига сте се занимавали с тая Вагина бе!Маането го тоя съвсем скоро ще си получи заслуженото.Тоя по рождение е изхвърлен на боклука и там ще се върне.Потърпете малко!
цитирай
123. анонимен - към 120
09.09.2012 13:17
Тази ще трябва също да е експертка,защото никой не бяга просто така от качествените услуги.Или пък не са били толкова качествени?
цитирай
124. анонимен - Може да тъче на 2 стана...
09.09.2012 13:19
Може да тъче на 2 стана...
цитирай
125. анонимен - Те са едни станове -нито с фаца, нито ...
09.09.2012 13:25
Те са едни станове -нито с фаца,нито с акъл.Не,че Вагината има фаца и акъл.
цитирай
126. анонимен - Предполагам че се има предвид са...
09.09.2012 13:25
Предполагам че се има предвид сапунковата снахица!
цитирай
127. анонимен - Пък и за лизане-не се иска акъл.
09.09.2012 13:26
Пък и за лизане-не се иска акъл.
цитирай
128. анонимен - 126
09.09.2012 13:28
не,тази му е по-далечна роднина.
цитирай
129. анонимен - 120
09.09.2012 13:33
Амчи приискало му се е на Вагината ново курве.Тия старите одъртяха.Кой ще иска да има нещо общо с Христинка Дингилица или с Петя Широкопутанска?Тия който не е искал той не ги е е**л.
цитирай
130. анонимен - Е, колко ново и младо е това курве?
09.09.2012 13:37
Е,колко ново и младо е това курве?
цитирай
131. анонимен - Стига сте наричали човека с неце...
09.09.2012 13:40
Стига сте наричали човека с нецензурни имена!Засрамете се!Това е Председателя на Общинския съвет в гр.Оряхово! Ивайло Вагинщайн!
цитирай
132. анонимен - Ученичка ли е?
09.09.2012 13:42
Ученичка ли е?
цитирай
133. анонимен - към 129
09.09.2012 13:53
По-скоро проститутка.Така съм чувал
цитирай
134. анонимен - Ей, злобата и завистта е голяма р...
09.09.2012 14:00
Ей,злобата и завистта е голяма работа-окалят те,очернят те и само защото ти е хубаво.Хванете си и вие любовници-но и това не го може всеки.И за това се искат качества.Курве,проститутка-умирате от завист!
цитирай
135. анонимен - Тъй, тъй на лисицата и е кисело гр...
09.09.2012 14:02
Тъй,тъй на лисицата и е кисело гроздето,защото не може да го стигне!
цитирай
136. анонимен - Тъй, тъй на лисицата и е кисело гр...
09.09.2012 15:42
анонимен написа:
Тъй,тъй на лисицата и е кисело гроздето,защото не може да го стигне!

Браво Сланиняв!Следиш ли часовете на коментарите?Минималната разлика?Пише ги един и същ човек,опитвайки се да създаде илюзията,че пишат поне трима-четирима.Наистина ,,популярността" на блога ти расте с часове и всички,които го четат,че даже и в ,,чужбина" получават невероятната информация от Оряхово колко боклуци живеят тук,а ти сврян в някой ъгъл,далеч от погледа на докторката лъскаш ,,бастуня" и получаваш необходимото сексуално удовлетворение,че някой е окалян и това не си ти.Това ли е представата ти за свобода на словото.Мнооого жалък си,Сланиняв!

ужбина"
цитирай
137. анонимен - О, тя Маргаритка е специалистка по ...
09.09.2012 19:47
анонимен написа:
О,тя Маргаритка е специалистка по свирки в тоалетната,на крак дето се вика.......

До скоро правеше свирки само на ''резания'' , сега е почнала и на други за парички май .Какво да се прави като не стигат парите, турчина не и дава повече.
цитирай
138. анонимен - Кръвната проба на Вагината е ман...
09.09.2012 21:40
Кръвната проба на Вагината е манипулирана от полицаите.Днес говорих с лекаря дето са пазарили за това.Май много хора ще се разделят с работата си,а вагиналното недоразумение ще си получи заслуженото!
цитирай
139. анонимен - Кръвната проба на Вагината е ман...
09.09.2012 21:44
анонимен написа:
Кръвната проба на Вагината е манипулирана от полицаите.Днес говорих с лекаря дето са пазарили за това.Май много хора ще се разделят с работата си,а вагиналното недоразумение ще си получи заслуженото!

Айде пак клюки!Кажи името на лекаря.

ПЕТРАНОВ Е БОКЛУК!
цитирай
140. анонимен - Вагината този лизоблудец и него...
09.09.2012 22:10
Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.
цитирай
141. анонимен - Вагината този лизоблудец и него...
09.09.2012 22:28
анонимен написа:
Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.

Стига с това ,,,лизоблудец,,,!
petranov е боклук!
цитирай
142. анонимен - Охо, вагиналните отрепки се изн...
09.09.2012 22:35
Охо,вагиналните отрепки се изнервиха нещо . Съвсем скоро ще научите и името на лекаря и името на полицаите манипулирали пробата . Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.
цитирай
143. анонимен - Охо, вагиналните отрепки се изн...
09.09.2012 23:00
анонимен написа:
Охо,вагиналните отрепки се изнервиха нещо . Съвсем скоро ще научите и името на лекаря и името на полицаите манипулирали пробата . Вагината този лизоблудец и неговият легион коленичещи отрепки ще си понесат заслуженото . Призовавам за търпение.


Охо, ибрикчиите Петранови са ядосани!Защо?Нали ,,,популярността,,, на блога се вдига...
цитирай
144. анонимен - Вагината и антуража му от гъзолизци ...
10.09.2012 11:01
Вагината и антуража му от гъзолизци са изпаднали в паника.Развръзката скоро предстои!
цитирай
145. анонимен - Вагината и антуража му от гъзолизци ...
10.09.2012 11:02
Вагината и антуража му от гъзолизци са изпаднали в паника.Развръзката скоро предстои!
цитирай
146. анонимен - Вагината и антуража му от гъзолизци ...
10.09.2012 13:18
анонимен написа:
Вагината и антуража му от гъзолизци са изпаднали в паника.Развръзката скоро предстои!


Ебаси турската сапунка!

petranov е боклук!
цитирай
147. анонимен - Вагината и антуража му от гъзолизци ...
10.09.2012 13:27
анонимен написа:
анонимен написа:
Вагината и антуража му от гъзолизци са изпаднали в паника.Развръзката скоро предстои!


Ебаси турската сапунка!

petranov е боклук!


Да се трупат коментари за ,,,популярност,,, на блога!
цитирай
148. анонимен - Петранов може и да е боклук ама не ...
10.09.2012 14:14
Петранов може и да е боклук ама не него са хванали да кара пиян като вашичкият пияндурник Ивайло Вагината.
цитирай
149. анонимен - Петранов може и да е боклук ама не ...
10.09.2012 15:12
анонимен написа:
Петранов може и да е боклук ама не него са хванали да кара пиян като вашичкият пияндурник Ивайло Вагината.


Не може, а си е тотален боклук.Никъде няма информация за Вагината, че е карал пиян.
цитирай
150. анонимен - E как да има информация като Ваги...
10.09.2012 19:46
E как да има информация като Вагината подкупва наляво и надясно с откраднатите от нас пари!?
цитирай
151. анонимен - E как да има информация като Ваги...
10.09.2012 20:13
анонимен написа:
E как да има информация като Вагината подкупва наляво и надясно с откраднатите от нас пари!?


Кого е подкупил?Имена?
цитирай
152. анонимен - Нали не мислиш че ще ти ги напиша т...
10.09.2012 21:31
Нали не мислиш че ще ти ги напиша тук?Имай малко търпение!Всичко е дадено където трябва и Вагината ще си получи заслуженото!
цитирай
153. анонимен - Нали не мислиш че ще ти ги напиша т...
10.09.2012 22:07
анонимен написа:
Нали не мислиш че ще ти ги напиша тук?Имай малко търпение!Всичко е дадено където трябва и Вагината ще си получи заслуженото!

Верваш ли си?Смешник и манипулатор.

petranov e боклук!
цитирай
154. анонимен - E как да има информация като Ваги...
11.09.2012 09:03
анонимен написа:
анонимен написа:
E как да има информация като Вагината подкупва наляво и надясно с откраднатите от нас пари!?


Кого е подкупил?Имена?


Като питаш за имена напише си твоето умнико.
цитирай
155. анонимен - E как да има информация като Ваги...
11.09.2012 09:03
анонимен написа:
анонимен написа:
E как да има информация като Вагината подкупва наляво и надясно с откраднатите от нас пари!?


Кого е подкупил?Имена?


Като питаш за имена напише си твоето умнико.
цитирай
156. анонимен - E как да има информация като Ваги...
11.09.2012 09:22
анонимен написа:
анонимен написа:
анонимен написа:
E как да има информация като Вагината подкупва наляво и надясно с откраднатите от нас пари!?


Кого е подкупил?Имена?


Като питаш за имена напише си твоето умнико.


Ти започна с компромати, би трябвало да заставаш с името си.Ибрикчиите на петранов винаги пускат компромати без доказателства, важното е да има кал и прослава на Оряхово.

petranov е боклук!
цитирай
157. анонимен - анон.
11.09.2012 12:38
Петранов като е боклук,напиши имената на днешните Прославители и работещи за
издигане на благосъстоянието на градчето ни!!!
Кога ще се започне строежа на ски лифта и кога ще заработи атракционното влакче?
Къде ще живеят лекарите от съседна Румъния? Ще се организират ли курсове за ускорено изучаване на румънски език???
А,а,а,а,а,а,..........
цитирай
158. анонимен - Петранов като е боклук, напиши и...
11.09.2012 13:13
анонимен написа:
Петранов като е боклук,напиши имената на днешните Прославители и работещи за
издигане на благосъстоянието на градчето ни!!!
Кога ще се започне строежа на ски лифта и кога ще заработи атракционното влакче?
Къде ще живеят лекарите от съседна Румъния? Ще се организират ли курсове за ускорено изучаване на румънски език???
А,а,а,а,а,а,..........


Сланиняв, стига с тия лифтове и влакчета!Лекарите ще живеят в Петрановпалас.
цитирай
159. анонимен - http://www. konkurent. bg/nov...
11.09.2012 16:10
http://www.konkurent.bg/novini/20038/pak-hvanaha-piqni-6of1ori
цитирай
160. анонимен - http://opendata. yurukov. net...
22.09.2012 19:55
http://opendata.yurukov.net/statesecurity/pdf/2-44.pdf
цитирай
161. анонимен - http://opendata. yurukov. net...
22.09.2012 19:56
http://opendata.yurukov.net/statesecurity/pdf/2-44.pdf
цитирай
162. анонимен - Санков наистина е голям боклук, ...
22.09.2012 23:03
Санков наистина е голям боклук,познавам го лично,както и Цветан Босев,работеше като кранист на Пристанището.Какви хора са се движели по край нас и са слухтели.Пълни БОКЛУЦИ!Благодаря за линка!
цитирай
163. анонимен - JrnrVIXPX
31.10.2012 07:56
2d77QJ <a href="http://kzpirkfnlowa.com/">kzpirkfnlowa</a>, [url=http://rhkkhktfhcni.com/]rhkkhktfhcni[/url], [link=http://kgouknfvbehy.com/]kgouknfvbehy[/link], http://ppxvrlprdyhu.com/
цитирай
164. анонимен - ObjqQdJQzvKYwR
31.10.2012 14:40
mLvdks <a href="http://umximgwqceld.com/">umximgwqceld</a>, [url=http://urtryhhyxprt.com/]urtryhhyxprt[/url], [link=http://vpqfsnqqilsz.com/]vpqfsnqqilsz[/link], http://vqgclmoarjzf.com/
цитирай
165. анонимен - AoMzmCzNoGNsIQYEKP
01.11.2012 11:42
5QQy3P <a href="http://wziustsaaagv.com/">wziustsaaagv</a>, [url=http://bxarytzqswvb.com/]bxarytzqswvb[/url], [link=http://wteaczokqizd.com/]wteaczokqizd[/link], http://tropgmsqknnh.com/
цитирай
166. анонимен - uQyWJjSrBNzvfaLHqdy
03.11.2012 02:52
5yypuK <a href="http://xazgexwoakum.com/">xazgexwoakum</a>, [url=http://gmmtzcwuqghz.com/]gmmtzcwuqghz[/url], [link=http://tdvovrpbgyks.com/]tdvovrpbgyks[/link], http://vzwuwusqjeia.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5807601
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930