Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2012 19:29 - За общинските съветници и "служебното им положение" в община Оряхово
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 5840 Коментари: 37 Гласове:
1

Последна промяна: 18.09.2012 19:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Днес, 18.09.2012 г., преглеждайки последния брой на в."Оряховска трибуна" http://oriahovo.bg/images/stories/files/oriahovska_tribuna/2012/Oriahovo_15.pdf
 попаднах на едно "изявление" и не повярвах на очите си!  Г-н Председателя на Общинския съвет Ивайло Вагенщайн Русинов прави изявление за това, че го хванали да управлява автомобила си под въздействие на алкохол!  Не съм очаквал такова  действие от този човек. Ето пълния текст на изявлението:
  И З Я В Л Е Н И Е от Ивайло Вагенщайн Русинов председател на Общински съвет - Оряхово Във връзка с огромният обществен интерес, относно рутинна проверка, направена ми на 01.09.2012 г. от Пътна полиция- Враца, считам за необходимо да дам следното разяснение: В нощта срещу 01.09.2012 г., управляваният от мен автомобил бе спрян за рутинна проверка от служители на Пътна полиция - Враца. След проверка на необходимите документи бях проверен и за употреба на алкохол. Предложено ми бе да дам и кръвна проба в ЦСМП - Оряхово, така че информацията да бъде по-точна. Не съм оказвал съпротива и по никакъв начин не съм се опитвал да отклоня проверката в друга, угодна за мен, посока. След направената съдебно - медицинска експертиза от оторизирана лаборатория в гр. Враца, резултата от теста бе 0.62 промила алкохол в кръвта. Ще ми бъде съставен акт за административно нарушение и ще си понеса наказанието, съгласно Закона за движение по пътищата, с което ще дам пример, че не злоупотребявам със служебното си положение! Не се чувствам горд от постъпката си, но спекулации по темата ме провокираха да уведомя моите съграждани за случая по този начин. Извинете ме, че в качеството ми на гражданин, допуснах това да се случи и се надявам тази моя постъпка да ми бъде простена! С уважение към моите съграждани, Ивайло ВАГЕНЩАЙН

Четейки изявлението на г-н Ивайло Вагенщайн Русинов у мен възникнаха няколко въпроса, които едва ли ще получат отговор, но аз бих искал да ги споделя с читателите на блога.

1. Всеки един гражданин на община Оряхово ли може да дава "изявления" в местния вестник и да се обяснява като ученичка, когато извърши административно нарушение?
2. Това платена публикация ли е и ако е такава защо това не е отбелязано надлежно от вестника?
3. "Отклоняването на проверка", "оказването на съпротива" и "злоупотреба със служебното положение" традиционно ли е за гражданите на Оряхово та е необходимо г-н Ивайло Вагенщайн Русинов да ни дава пример? :)))
4. Защо господин Ивайло Вагенщайн Русинов не сподели с гражданите на Оряхово колко е била алкохолната проба отчетена с уреда на полицията. Носят се слухове, че тя е била значително повече от това, което се пише в изявлениято. Ако това е вярно от тук нататък следват следните хипотези - уредът на полицаите е бил неизправен или пък кръвната проба е била.....меко казано неточна! И двете хипотези мисля са тревожни, още повече, че информацията за проверката липсва в сайта на пресцентъра на МВР. Вътрешни за системата   служители твърдят, че в бюлетина на МВР информацията съществува, но по неизвестни причини не е включена в бюлетина на пресцентъра за съответната дата.

Доколкото си спомням, предния кмет на община Оряхово също беше хванат да управлява автомобил след употреба на алкохол, но изтърпя наказанието си без да "дава пример" и без да дава изявления по вестниците.

Днес, също така ми попадна Заповед № 1607-201/01.08.2012 г. на Директорката на НУ "Св.св.Кирил и Методий"  и моя колежка, общинска съветничка, с която наначава избраната със същата листа като нея друга общинска съветничка Людмила Ценова Велчева-Кушева-юрист за Председател на комисия, която да проведе публичен търг в училището. Предполагам, че участието в тази комисия на общинската съветничка е напълно безплатно :)))) и това също е пример за неизползване на служебното положение от управниците на Оряхово :)))). За да не съм голословен по-долу можете да видите копие от тази заповед.

image

 

 






Гласувай:
4



1. анонимен - Нервите ти, Петранов, са сериозно ...
18.09.2012 20:11
Нервите ти, Петранов, са сериозно разклатени - стига си раздавал усмивки като идиот/защо като/.Ако наистина имаш данни какво е показал дрегера ги сподели с нас, а не изказвай предположения.Манипулирането на общественото мнение не става с догадки!
цитирай
2. анонимен - анон.
18.09.2012 20:31
Хайде, е ,е , тя взе да става дебела работата!
Значи и д-р вачев е в играта! Колко ли е получил доктора,за да мълчи?
А ако го попитат други,дали ще мълчи???
цитирай
3. анонимен - 3. анонимен - Дрегера на полицайте ...
18.09.2012 20:34
3. анонимен - Дрегера на полицайте показа 1 и 38. ...
20:26
Дрегера на полицайте показа 1 и 38.Питайте Кацарски.Питайте и Вачев дето отказа да участва в манипулацията.
цитирай
Другарю, Вие лично били сте там?Защо трябва да питаме други хора?
цитирай
4. petranov - Нервите ти, Петранов, са сериозно ...
18.09.2012 20:38
анонимен написа:
Нервите ти, Петранов, са сериозно разклатени - стига си раздавал усмивки като идиот/защо като/.Ако наистина имаш данни какво е показал дрегера ги сподели с нас, а не изказвай mредположения.Манипулирането на общественото мнение не става с догадки!


Уважаеми г-не/г-жо,
Аз нищо не манипулирам. Считам, че след като човек е казал "а" е редно да каже и "б". Нека е ясно какво е показала кръвната проба и какво дрегера. Изводите след това може всеки сам да си ги направи. А, между другото пробата на дрегера, ме увериха, че я има в бюлетина на МВР. Аз обаче нямам достъп до там. Все пак едва ли това е "квалифицирана информация" и е редно да се сподели с обществото, поради "големия обществен интерес".

цитирай
5. анонимен - Коментар №2 е на човек, който е чул, а ...
18.09.2012 20:40
Коментар №2 е на човек,който е чул,а коментар №3 на човек,който явно е присъствал,но го е срам да си спомене името и ни препраща към други хора да питаме.
цитирай
6. анонимен - Другарю Петранов, срамота!Вие да ...
18.09.2012 20:47
Другарю Петранов, срамота!Вие да нямате достъп до нещо?Ей, я вземете и му ги боднете на чистачките, че да научим истината!МВР-то, не се услушвайте!
цитирай
7. анонимен - Коментарът за 1, 38 промила е точен. ...
18.09.2012 20:54
Коментарът за 1,38 промила е точен.Всеки полицаи може да провери това в бюлетина на МВР от първи септември.Как е намаляла пробата от кръв наполовина може само да се гадае.Обикновено кръвната проба е по-висока от тази на дрегера.
цитирай
8. анонимен - Изявлението звучи цинично!По с...
18.09.2012 22:56
Изявлението звучи цинично!По скоро да си беше замълчал,не винаги целта оправдава средствата!
цитирай
9. анонимен - Вагината гузен негонен бяга. Съ...
18.09.2012 23:42
Вагината гузен негонен бяга.Същото изявление чухи по местното радио.
цитирай
10. анонимен - Коментарът за 1, 38 промила е точен. ...
18.09.2012 23:50
анонимен написа:
Коментарът за 1,38 промила е точен.Всеки полицаи може да провери това в бюлетина на МВР от първи септември.Как е намаляла пробата от кръв наполовина може само да се гадае.Обикновено кръвната проба е по-висока от тази на дрегера.


Алкохолът се е изпарил от кръвната проба.Може би с малко помощ..........
цитирай
11. анонимен - Стига с тая вагина бре. Я вижте по...
18.09.2012 23:55
Стига с тая вагина бре.Я вижте по-долу.Велчевата щерка освен че е курветина се оказва че здравата захлебва.Браво!Достойна представителка на Велчевия род.Всички до един са крадци от висша класа.
цитирай
12. анонимен - От миналата есен в Оряхово настъпи ...
19.09.2012 00:10
От миналата есен в Оряхово настъпи четиригодишен период на безвремие.Да ни е честито!
цитирай
13. анонимен - Тоя наистина е луд. Първо заплаш...
19.09.2012 09:59
Тоя наистина е луд.Първо заплашваше полицаите как познавал министри и депутати.Като видя че номера не минава взе да върти телефони.Накрая взе да се моли.Оряховските полицаи се опитаха да го отърват но не можаха.Единственото което направиха е да изманипулират пробата която реално е двойно по-висока.
цитирай
14. анонимен - Абе ти там ли беше та разправяш тия ...
19.09.2012 10:12
Абе ти там ли беше та разправяш тия измишльотини?
цитирай
15. анонимен - Вие си лайте. Човекът се хили в ка...
19.09.2012 10:26
Вие си лайте.Човекът се хили в кабинетчето,праска Широкопутаранска и новата звезда и си краде на воля.
цитирай
16. анонимен - Абе ти там ли беше та разправяш тия ...
19.09.2012 10:33
анонимен написа:
Абе ти там ли беше та разправяш тия измишльотини?


Да бях съвсем наблизо!
цитирай
17. анонимен - Вие си лайте. Човекът се хили в ка...
19.09.2012 10:33
анонимен написа:
Вие си лайте.Човекът се хили в кабинетчето,праска Широкопутаранска и новата звезда и си краде на воля.

Прав е Николай ЦСКА, докато се водят такива ,,положителни" дебати за всеки оряховчанин, заемащ някакъв пост, още дълго време няма да имаме кмет от Оряхово.Немалка ,,заслуга", за която трябва да му ,,благодарим" лично има ,,всезнаещия" г-н Петранов!
цитирай
18. анонимен - Петранов, ще те питам нещо, ама ще ...
19.09.2012 10:40
Петранов,ще те питам нещо,ама ще отговориш честно-ако искаш,де.....Ти винаги си твърдял,че зад всяка твоя публикация стоят факти и документи.Редно ли е при това положение да употребяваш изрази като"твърди се,че...","ако това е вярно" и т.н.Извинявай,пич-ама ако ще се правиш на Кристина Патрашкова,върви в Биг-брадър,а недей да плещиш глупости,за които освен всичко друго нямаш никакви доказателства.Да не говорим,че поставяш под съмнение и работата на полицията.Интересно как ще реагираш,ако утре някой каже,че ти си болен от СПИН например........гадно,нали?А и още нещо ще те питам-щеше ли да се занимаваш с тоя въпрос,ако Иво Вагенщайн беше обикновен човек,а не председател на общ.съвет и твой политически противник?Едва ли.
цитирай
19. анонимен - Другарю Петранов, срамота!Вие да ...
19.09.2012 10:46
анонимен написа:
Другарю Петранов, срамота!Вие да нямате достъп до нещо?Ей, я вземете и му ги боднете на чистачките, че да научим истината!МВР-то, не се услушвайте!

цитирай
20. nikolaycska - Уважаеми господин 17, не съм съг...
19.09.2012 10:53
Уважаеми господин 17, не съм съгласен, че сенатор Петранов има деструктивна роля в местния политически живот. Онзи ден той ми каза, че от общината са сложили бетонни прегради и са повдигнали височината на тротоара, където безцеремонно години наред си паркираше джипа сина на бившия председател на ОбС. Основна заслуга затова има Петранов. Друг е въпроса, защо трябва да се харчат нашите пари, за да се спрат дерибействата на комунистическите отроци. Петранов вече е внесъл и официално питане до кмета Жеков за произхода на 8 бона, изплатени от общината на вечно потния Веселин Маринов. Тук е мястото да попитам сенатор Петранов, ще намери ли местната народна милиция начин да изгони автомобилите, които паркират постоянно на пешеходната пътека до кръчмата Чадърите. Преди месец лично видях как патрулката спря на пешеходната пътека до другите паркирали автомобили, от нея слезе бодър милиционер, който си купи кафе и замина след това.
цитирай
21. petranov - Петранов, ще те питам нещо, ама ще ...
19.09.2012 11:03
анонимен написа:
Петранов,ще те питам нещо,ама ще отговориш честно-ако искаш,де.....Ти винаги си твърдял,че зад всяка твоя публикация стоят факти и документи.Редно ли е при това положение да употребяваш изрази като"твърди се,че...","ако това е вярно" и т.н.Извинявай,пич-ама ако ще се правиш на Кристина Патрашкова,върви в Биг-брадър,а недей да плещиш глупости,за които освен всичко друго нямаш никакви доказателства.Да не говорим,че поставяш под съмнение и работата на полицията.Интересно как ще реагираш,ако утре някой каже,че ти си болен от СПИН например........гадно,нали?А и още нещо ще те питам-щеше ли да се занимаваш с тоя въпрос,ако Иво Вагенщайн беше обикновен човек,а не председател на общ.съвет и твой политически противник?Едва ли.


Винаги отгговарям на коректно поставени въпроси. Нямаше изобщо да се занимавам с този въпрос, ако не беше откровено глупавото изявление на г-н Ивайло Вагенщайн Русинов. Все пак аз съм общински съветник. Моите избиратели ме срещат и ме питат за подробности по казуса и дори се подиграват, че сме го ударили на пиянство в Общинския съвет. Мои познати, които работят в системата на МВР потвърдиха, че в служебния им бюлетин нарушението фигурира и пробата от дрегера е значително по-висока. Не съм видял с очите си служебния бюлетин на МВР и поради тази причина употребявам изразите "ако това е вярно". Интересно защо в изявлението си г-н Ивайло Вагенщайн Русинов пропуска да спомене колко е отчел дрегера. Интересно защо пресцентъра на МВР не публикува нищо по този случай, при положение че ежедневно може да се прочете за хванати с алкохол шофьори. Аз не съм прокурор или съдия и не ми трябват доказателства. Изобщо не поставям под съмнение работата на полицията, но е тревожно ако се получава двойна разлика между показанието на дрегера и кръвната проба. Това според мен би трябвало да се изясни, като пак подчертавам - ако е вярно, тъй като аз не се правя на хакер и нямам достъп до служебния бюлетин на МВР, който пък едва ли е секретен. Подразних се от думите на господина, че давал пример! Е, ако примерите му са такива, благодаря, аз не ги искам! Ако някои каже, че съм болен от СПИН и застане с името си зад тези думи ще си получи заслуженото! Ако г-н Вагенщайн/Русинов не заемаше тази длъжност нямаше да може да дава изявления по вестниците и съответно аз нямаше да се занимавам с него. Отново подчертавам - предишния кмет на община Оряхово също беше хванат с алкохол но не даваше изявления във вестниците, нито пък изтъкваше изтърпяването на наказанието си като пример за останалите. Надявам се, че сте доволен/а/ от отговора! В заключение в същия постинг коментирам и друг казус, който надявам се също може да ни служи за пример! Щатния участник във всякакви комисии юрист е зам.председател на Общинския съвет и Председател на бюджетната комисия. Много добър пример за НЕизползване на служебно положение!
цитирай
22. анонимен - 8 БОНА НА ПОТНИЯ ВЕСКО????ТОВА НЕ ...
19.09.2012 11:29
8 БОНА НА ПОТНИЯ ВЕСКО????ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО!!!!!!!
цитирай
23. анонимен - ПЕТРАНОВ, ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
19.09.2012 11:36
ПЕТРАНОВ, ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
цитирай
24. анонимен - ПЕТРАНОВ, ТОВА ВЯРНО ЛИ Е? ...
19.09.2012 12:57
анонимен написа:
ПЕТРАНОВ, ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?




Оставете човека,останала му е една пералня още,трябва да свърши с готвенето,че докторката ще се "прибере" след малко от работа и ще има наказания.Следобед,като му остане време ще ви отговори.
цитирай
25. petranov - Както правилно е отбелязал niko...
19.09.2012 13:04
Както правилно е отбелязал nikolaycska внесох в Общински съвт гр.Оряхово питане за похарчените средства за панаирните дни през Август 2012 г. Надявам се до заседанието на Общинския съвет, което в нарушение на Правилника (там е записано че редовните заседаният са последния четвъртък от месеца), ще се проведе на 28.09.2012 г. - петък (обяснението е, че на 27.09.2012 г. кмета и председателя били много ангажирани) ще ми бъде представена писмено информацията и тогава ще я публикувам тук. Числото 8 000,00 лв. аз лично го чух от кмета, че е платено на г-н Маринов, но не от общината, а от АЕЦ. Тъй като АЕЦ е държавна фирма, то значи отново е платено от всички нас!
цитирай
26. petranov - Ето и текста на питането, което внесох днес:
19.09.2012 13:07
Чрез
Председателя на
Общински съвет Оряхово
До
Кмета на
Община Оряхово





ПИТАНЕ
от
инж. Николай Йорданов Петранов - общински съветник от Общински съвет Оряхово.

Уважаеми г-н Кмете,
Във връзка с работата ми като общински съветник и на основание чл.33, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, настоявам да ми предоставите писмено следната информация:
Колко струваше на община Оряхово провеждането на панаирните дни през месец Август 2012 година? Какви суми са били изплатени на съответните изпълнители и формации и кой ги е платил? Ако не Ви затруднява бих желал да получа пълен отчет за изразходваните средства. Ще Ви бъда благодарен ако към отговора приложите и списък със спонсорите на панаирните дни.
Надявам се на бърз и точен отговор от Ваша страна!







19.09.2012 г. С уважение: /п/
Гр.Оряхово инж.Николай Петранов


цитирай
27. анонимен - Петранов, ще те питам нещо, ама ще ...
19.09.2012 16:14
анонимен написа:
Петранов,ще те питам нещо,ама ще отговориш честно-ако искаш,де.....Ти винаги си твърдял,че зад всяка твоя публикация стоят факти и документи.Редно ли е при това положение да употребяваш изрази като"твърди се,че...","ако това е вярно" и т.н.Извинявай,пич-ама ако ще се правиш на Кристина Патрашкова,върви в Биг-брадър,а недей да плещиш глупости,за които освен всичко друго нямаш никакви доказателства.Да не говорим,че поставяш под съмнение и работата на полицията.Интересно как ще реагираш,ако утре някой каже,че ти си болен от СПИН например........гадно,нали?А и още нещо ще те питам-щеше ли да се занимаваш с тоя въпрос,ако Иво Вагенщайн беше обикновен човек,а не председател на общ.съвет и твой политически противник?Едва ли.



Всеки един в нашата община,който сам си изкарва парите, е трън в очите на социалиста Петранов.Гадни капиталисти!И Петранов наистина е болен от спин,това го каза един отговорен партиен функционер от "Позитано"20.Иво Вагенщайн не чака на жена си да му дава пари за сутрешното кафе,не парадира с всезнайщина,но пък работи и не виси пред компютъра да маскари този или онзи.С това,че има много по-кадърни хора в нашата община,Петранов не може да се примири.
Триеш Петранов,значи сме на прав път!
И,още нещо,като триеш,трий и обидните коментари към други лица!
цитирай
28. petranov - Всеки един в нашата община, който ...
19.09.2012 17:01
анонимен написа:
Всеки един в нашата община,който сам си изкарва парите, е трън в очите на социалиста Петранов.Гадни капиталисти!И Петранов наистина е болен от спин,това го каза един отговорен партиен функционер от "Позитано"20.Иво Вагенщайн не чака на жена си да му дава пари за сутрешното кафе,не парадира с всезнайщина,но пък работи и не виси пред компютъра да маскари този или онзи.С това,че има много по-кадърни хора в нашата община,Петранов не може да се примири.
Триеш Петранов,значи сме на прав път!
И,още нещо,като триеш,трий и обидните коментари към други лица!


Уважаеми г-не/г-жо,
Вашият коментар е написан сравнително грамотно и поради тази причина ще Ви отговоря. Започвам отзад напред - в моя блог аз никога не трия коментари. Независимо дали са с обидно съдържание към мен или други лица. Всеки има право да пише каквото желае. На който не му харесва блогът ми просто може да не го посещава. За да поддържам блога си нито използвам "служебно положение", нито пари на гражданите на Оряхово. Трън в очите са ми са хора, които се опитват да заблуждават останалите. Също за пореден път Ви благодаря за загрижеността за моето и това на семейството ми материално положение, но поне за сега както аз така и съпругата ми сме намерили начин да си изкарваме прехраната и не чакам на никого нито да ми плаща сутрешното кафе, нито пък обедната бира. Колкото до пратийните функционери на "Позитано" 20 те могат да твърдят каквото си искат. Това също е свобода на словото. Не ми е известно кой и как работи, но знам че за вече близо година НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ СЕ СЛУЧВА В НАШАТА ОБЩИНА. Само празни обещания за светло бъдеще. И това се вижда и констатира както от непредубедените оряховчани, така и от гостите на нашият град. Аз вися пред компютъра, тъй като това е свързано с професията и работата ми, а блогът е единствено за да мога да покажа истинската същност на някои хора, които с мазни приказки и поведение се опитват да внушат, че са знаещи и можещи. Има много кадърни хора в нашата община. Много по кадърни и от мен. Само че много малка част от тях работят в сградата на общината по обясними причини. Казвал съм го и ще повторя - моята е лесна. Имам необходимото образование и опит и мога да си изкарвам прехраната навсякъде както в България, така и в чужбина. Мъчно ми е обаче за града ни, който от година на година се превръща в село. Целта както на този блог, така и на дейността ми в Общинския съвет е да събудя гражданското общество в Оряхово и да променим това. Може и да не успея, но поне ще съм опитал.
цитирай
29. анонимен - За болницата пари няма, за заплати ...
19.09.2012 17:03
За болницата пари няма ,за заплати на хората ,работили в нея също, но за Веско Маринов имаме и за други селски изцепки също.Да живее селянията и ,,прост народ -слаба държава" -формулата за успешно управление.
цитирай
30. анонимен - За болницата няма ама за другарката ...
19.09.2012 17:59
За болницата няма ама за другарката Велчева-Кушева има тлъсти хонорари.Като адвокат не може да изкара и пет лева ама е станали юрист на общината.Чух че щяла да се отказва да е съветник-малко плащали.
цитирай
31. анонимен - За болницата няма ама за другарката ...
19.09.2012 18:20
анонимен написа:
За болницата няма ама за другарката Велчева-Кушева има тлъсти хонорари.Като адвокат не може да изкара и пет лева ама е станали юрист на общината.Чух че щяла да се отказва да е съветник-малко плащали.

Къде го чу,че щяла да се откаже?
цитирай
32. анонимен - ГЕРБ-Граждани за Ежедневно Раз...
19.09.2012 19:52
ГЕРБ-Граждани за Ежедневно Разграбване на България!!!!!!!!
цитирай
33. анонимен - Жеков е натопил Вагината пред по...
19.09.2012 20:41
Жеков е натопил Вагината пред полицаите и пак той го е отървал за да го държи в подчинение,че оня взел много да се прави на интересен.Сега тече разследване за фалшифицираната кръвна проба.
цитирай
34. анонимен - Жеков е натопил Вагината пред по...
19.09.2012 20:51
анонимен написа:
Жеков е натопил Вагината пред полицаите и пак той го е отървал за да го държи в подчинение,че оня взел много да се прави на интересен.Сега тече разследване за фалшифицираната кръвна проба.


Абе пичове,вие вервате ли си?
цитирай
35. анонимен - към 28
23.09.2012 14:29
E,как нищо положително не се случва бе Петранов-имаме си три футболни отбора.Нищо,че смъртността в общината през последната година се е увеличила три пъти.То е защото все още са малко футболните ни отбори-трябва да се спортува повече!
цитирай
36. анонимен - Защо---
25.09.2012 14:46
Защо госпожата Велчева-Кушева като такова представително правосъдно лице на общината ,през която преминават сумите от МОМН за училищата и контролира тяхната издръжка не се вземат да попрегледат ,а може би и някой одит тези директорки,ами директорката на СОУ "Хр.Ботев",както обича да и казват "желязната рейде"-боже опази ни от такива , по същия начин чрез такава заповед бракува и предаде на вторични всичката техника на някогашната стругарна работилница от Изгрев, взела суматие пари и познайте какви пари е взела и какъв кабинет си е направила, с окачените му тавани ,специални мебели,шкафчета,кошчета, саксиики, климатик и какво ли още те.Как тази "Желязна лейди",бивша никаквица и с жълта книжка ,кара лелките да и седят до късно за да и тичат за специално кафе и закуски, а тоалетните са в безобразно състояние,подовете на стайте също,а кара нас родителите да събираме пари и да си правим ремонт на класните стай и да си купуваме пердета,когато дойдат празници тича по предприятията да търси спонсори и харчи парите за какви ли не глупости.Та кой ще потърси отговорност на тази безотговорност и госпожата от отдел образование също си затваря очичките,щото си е добре така кво и пука за нашите деца като няма свой няма и чувствата нали,секретара на общината му е ударила на любов,двамата заместници си гледат в цепките и така ние си страдаме!Но ние знаем че ще дойде видов ден и да му мислят! Май нашите деца ще оправят положението,щото са по умни от нас и не търпят такива простаци!
цитирай
37. анонимен - Жеков е натопил Вагината пред по...
31.10.2012 22:52
анонимен написа:
Жеков е натопил Вагината пред полицаите и пак той го е отървал за да го държи в подчинение,че оня взел много да се прави на интересен.Сега тече разследване за фалшифицираната кръвна проба.

Естествено,че е така и мен са ме хващали преди години и ме оправиха като ми подмениха пробите и то самите лекари като си платиш какъв е проблема не мога да разбера ? Като един лекар взема 700-лева ? Вие пък що се чудите все едно не знаете как се случват нещата във БГ ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797844
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031