Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2013 18:36 - МБАЛ-Оряхово, депутатът, индулгенциите и чуждата пита…
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 7622 Коментари: 18 Гласове:
16

Последна промяна: 05.03.2013 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Както вече разбрахме и последната политическа сила върна мандатът за формиране на правителство и вървим към създаване на служебно такова и избори на 12.05.2013 г. В тази обстановка „спасителите” на Оряхово се активизираха. Явно им се привиждат сладки депутатски местенца, зер има още доста за обиране от „обрания бостан” на здравеопазването и особено в малките общини. Ето една информация, която от няколко дни се дъвче по всички възможни местни информационни източници.

 

„Екипът на филиала на МБАЛ "Христо Ботев" в Оряхово написа благодарствено писмо, заради помощта, която оказва д-р Янко Здравков на лечебното заведение. В писмото се казва: "Ако имаше поне двама души от партийните величия с различни цветове, с благодарна душа и голямо сърце, сега нямаше да работим с допотопна техника, като Ехографа и Велоергометъра, медицинска техника с жизнено важно значение за правилното поставяне на точна диагноза и своевременно лечение на всеки болен.

Благодарим Ви от сърце, д-р Здравков, за изпълненото обещания - нов, швейцарски ЕКГ - апарат. Дано и колегите от Вашата партия - избрани с доверието на хората от нашия район, ни помагат не само на думи, а и като Вас - с дела!

Ние не забравяме, че дори на откриването на двете отделения, освен министъра на здравеопазването Десислава Атанасова и Вие, не присъства никой друг от тях! А болният човек иска помощ - тук и сега! Той не се интересува от партийната ни принадлежност!"  „

Оставям без коментар PR акцията на европейски развитите българи, наречена откриване на „здравна колиба”, т.е. филиал на мястото на една от първите болници в България.

Човекът и Партията, които направиха всичко възможно за закриването на НАШАТА, ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА СИ КУПЯТ ИНДУЛГЕНЦИИ С ФОРМИРАНЕТО НА НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ФИЛИАЛ, ЗА КОЙТО ОТНОВО ПЛАЩАМЕ НИЕ, ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО. Нека припомня на читателите си малко хронология. Отдавнашна „мечта” на депутата д-р Янко Здравков е да превърне ВСИЧКИ болници в областта във филиали на врачанската. Ето една информация от началото на мандата на дупетата:
Надежда за малките болници във Врачанско:
  

image Среща с кметовете на населени места, с болници за закриване се проведе днес в областна администрация Враца. Срещата е по инициатива на народните представители от ПП ГЕРБ Николай Коцев и д-р Янко Здравков и в нея участваха управниците на Мездра, Бяла Слатина, Козлодуй и Оряхово. Бе обсъдена възможността здравните завадения да продължат да съществуват и след влизане в сила на новия Закон за здравеопазването в България от 1 януари 2010 година.

Идеята на д-р Здравков е болниците да станат филиали на врачанската. По този начин те ще могат да използват паричен ресурс от високотехнологичната болница в областния град.

Предложението ще бъде обсъждано и със заместник-министър д-р Валерий Митрев на среща в петък, в която ще участват освен кметовете на засегнатите населени места, кметът на Враца, директорите на болниците в областта и директорът на Регионалния център по здравеопазване.

 

 

  More Sharing ServicesСподели Share on facebookShare on svejoShare on twitterShare on emailShare on print  
 08 декември 2009 | 16:14  image

   По това време управител на Оряховската болница беше лицето ЯНКО КОЧЕВ, по чието време ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА ТРУПАШЕ ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ И БЕШЕ ДОВЕДЕНА ДО ФАЛИТ!!! ЗА ТОВА БЯХА УВЕДОМЕНИ КАКТО ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ – ВЪПРОСНИЯ Д-Р ЯНКО ЗДРАВКВО, НИКОЛАЙ РАШЕВ И НИКОЛАЙ КОЦЕВ. ТЕ ПРИСЪСТВАХА НА СРЕЩА В ОРЯХОВО ПРЕЗ ЮНИ 2010 ГОДИНА И ЗНАЕХЕ МНОГО ДОБРЕ НАКЪДЕ СЕ ВОДИ ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА, НО НЕ НАПРИВАХА НИЩО ЗА ДА СПРАТ БЕЗОБРАЗИЯТА НА КОЧЕВ. ЗАЩО ЛИ? МИСЛЯ, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИ…

Ето и информацията за тази среща:
Народни представители на среща в Оряхово

 image Народните представители от Партия ГЕРБ Николай Коцев, инж. Николай Рашев, д-р Янко Здравков и областният управител на Област Враца Пепа Владимирова проведоха среща с жителите на община Оряхово. На срещата присъстваха кмета на общината Георги Пенков и местни общински съветници. Жителите на града имаха възможност да зададат свои въпроси, касаещи регионални и частни казуси.

По време на разговора областният управител на Враца Пепа Владимирова подчерта, че благодарение на добрата координация между Община Оряхово, Областна администрация и Министерство на регионалното развитие и благоустройството е осигурено финансиране за завършване укрепването на свлачището в кв. “Изток”в града. Това разрешава този приоритетен за общината проблем.

Депутатът Николай Коцев запозна гражданите с инвестиционното намерение на румънски инвеститор, относно изграждането на мост при Оряхово – Бекет. Този проект има подкрепата на правителството, като в най-скоро време ще се проведе среща между народните представители и областния управител и румънския инвеститор.

Д-р Янко Здравков отговори на въпроси, свързани с бъдещето на болницата в Оряхово, като отбеляза, че тя е сред 33-те болници в страната и единствена в област Враца, която е включена в проект за технологично обновление.

Присъстващите граждани поставиха въпроси за борбата с нашествието от комари в общината, завършване изграждането на физкултурен салон към училище “Кирил и Методий” в Оряхово, лошото състояние на инфраструктурата в общината, ремонта на сградата на пристанище Оряхово.

Народните представители отговориха на поставените въпроси, като заявиха готовност за пълно съдействие пред органите на изпълнителната власт, за реализация на проекти по Оперативните програми, с които кандидатства Община Оряхово.
След края на срещата официалните гости бяха поздравени с изпълнения на местния фолклорен състав “Жива вода” и разгледаха експонатите в Общинският исторически музей на Оряхово.  

14 June, 17:38 [Принтирай | Изпрати | виж всички новини]

 

 

Преди това, на 28.01.2010 година господата Здравков и Митрев бяха на среща с Общинския съвет на гр.Оряхово. Ето информацията:

 Зам.министър посети Оряхово: 
image 
  На кратко делово посещение в Оряхово бяха зам.-министърът на здравеопазването д-р Валерий Митрев и народният представител от 6-ти Врачански многомандатен район д-р Янко Здравков.
На 28 януари 2010 г., заедно с кмета на общината Георги Пенков, част от общинските съветници и управителят на Многопрофилната болница за активно лечение в Оряхово Янко Кочев, бяха разисквани въпроси, свързани със здравната реформа в страната.
Обсъдено бе и състоянието на Оряховската болница в условията на преструктуриране на болничните заведения.  

29 January, 12:07  

  По-късно съдът определи, че "МБАЛ-Оряхово" ЕООД е в несъстоятелност от 12.12.2008 година!!! Това не попречи на зам.министъра и депутата да убеждават Общинския съвет,че лицето Янко Кочев е велик мениджър!
 
ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ, ЧЕ НИКОЙ ОТ ДРУГИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ И КМЕТОВЕ В ОБЛАСТ ВРАЦА НЕ СЕ СЪГЛАСИ НА БЕЗУМНАТА ИДЕЯ ЗА „ФИЛИАЛ НА ВРАЧАНСКАТА БОЛНИЦА”.

 

Само в Оряхово беше реализирана откровено тъпата идея и то след като гражданите на Оряхово заплатиха за нея повече от 70 000,00 лева (СЕДЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА). Това може да се прочете в бр.3/2013 година на в.”Оряховска трибуна”, където е записано, че въпросните 70 000,00 ЛЕВА СА ДАДЕНИ САМО ЗА РЕМОНТ!!!

 

МЕЖДУ ДРУГОТО ДОКАТО ПРЕДНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЕ МЪЧЕШЕ ВСЯЧЕСКИ ДА ПОМОГНЕ И ОЗДРАВИ ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВИТИТЕ БЪЛГАРИ В ЛИЦЕТО НА ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА ВРЪЩАШЕ НАШИТЕ РЕШЕНИЯ И ОТКРОВЕНО ПРЕЧЕШЕ. Ето решението на съда, с което отменя заповедта на така наречената областна управителка:

http://asvr.comxa.com/2011/0061eb11_01751011.htm

 

ВСЪЩНОСТ ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО СЕ ВОДЕШЕ БОРБАТА ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА КАКТО Д-Р ЯНКО ЗДРАВКОВ, ТАКА И ЛИЦЕТО РОСЕН ЖЕКОВ ДОБРЕВ И ИВАЙЛО ВАГЕНЩАЙН РУСИНОВ СЕ БЯХА ЗАВРЕЛИ В МИШИ ДУПКИ И НЕ ГЪКНАХА В ЗАЩИТЕ НА ЕДНА ОТ НАЙ-СТАРИТЕ БОЛНИЦИ В БЪЛГАРИЯ. ЕДИНСТВЕНО, КОГАТО ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ РЕШИ ДА ИЗРИТА ЛИЦЕТО ЯНКО КОЧЕВ СЕ ПОЯВИ ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВИТИЯ БЪЛГАРИН И ЗАЯВИ ПРЕД МЕН И ОЩЕ НЯКОЛКО СЪВЕТНИЦИ, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВИТАТА МУ ПАРТИЯ ДЪРЖИ НА ЛИЦЕТО КОЧЕВ!!! ЕДИН ДРУГ ПЪК, ДЕПУТАТ, „ИЗТРИВАШЕ” ОРЯХОВСКАТА БОЛНИЦА ( http://www.klassa.bg/news/Read/article/129242_%22%D0%98%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%22+%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%85%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0 ). НАПУК НА НЕГО ТЯ ВЗЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ДЕЙНОСТ, НО ПОРАДИ ЛИПСА НА ФИНАНСИРАНЕ ЕДВА КРЕТАШЕ ДОКАТО БЕШЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАКРИТА ОТ ПAРТИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВИТИТЕ БЪЛГАРИ. НИЕ ПОМНИМ!!!

 

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО БОЛНИЦАТА БЕШЕ ВЪВ ФИНАНСОВ КОЛАПС ИМЕННО ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП ВНЕСОХА ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ПОДПОМАГАНЕТО И, НО ТОГАВА СЕГАШНАТА ШЕФКА КРОТКO СИ КАРАШЕ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ ГОДИНИ И МОЖЕ БИ НE ЗНАЕ ЗА ТОВА J))

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ПОСТЪПКАТА НА ДЕПУТАТА ЯНКО ЗДРАВКОВ Е ПОХВАЛНА, НО ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗТРИЕ ПАМЕТТА НА ХОРАТА И ЕДВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА ВТОРИ НЕГОВ МАНДАТ!






Гласувай:
22



1. vra4anin - Тази свиня никога вече няма да бъде ...
05.03.2013 19:20
Тази свиня никога вече няма да бъде избран.Гарантирано от врачани!!!!!
цитирай
2. vra4anin - Коментари от врачаните ЗАПОЗНАТ ...
05.03.2013 19:35
Коментари от врачаните
ЗАПОЗНАТ 26 февруари 2013 | 21:50

И ти мазнико здравков и ти росенчо- нарочно пища с малки букви- сте заминали в историята-вашата партия ще последва примера на ндсв -даже и по- лошо-краднахте през тия3.5 години та се занесохте както други не са го правил досега и народа ще ви накаже- неизбежно е каквото и да правите. ВЪН
............ 26 февруари 2013 | 21:34

На снимката виждам голям ГЪЗ и в прекия и преносен смисъл. И тлъст , мазен , грозен депутат. За сърце не знам.
do boiko 26 февруари 2013 | 20:46

aide da vidim kvo ste ti podari bsp kato si mnogo velik
Boiko 26 февруари 2013 | 20:22

V koi vek ziveete vidin4ani ,4e ce radvate na tova koeto e kupeno ot parite na bolnite balgari ,no podateno ot GERB.MAFIOTI:
цитирай
3. oryah - А след като имат съвременна техника ...
05.03.2013 19:42
А след като имат съвременна техника защо пращат за щяло и нещяло болните във Враца?
цитирай
4. hollywadin - Абе още ли му вярвате на този депу...
05.03.2013 19:50
Абе още ли му вярвате на този депутатин, неизказал се нито веднъж.Не направил нищо за българите.Дарил е от държавните субсидии, които му дават, а вие вервайте, че си е отделил от залъка.
цитирай
5. vagoro - Има много заблудени хора. Иначе ...
05.03.2013 20:27
Има много заблудени хора.Иначе нека да си е жив и здрав Здравков, никой не му пожелава лошо.
цитирай
6. selanovchanin - На събрание в Селановци г-н Росен ...
05.03.2013 20:58
На събрание в Селановци г-н Росен Добрев каза,че всички проекти в Оряхово спират.Ето това постигнахте като протестирахте срещу г-н Борисов и ГЕРБ!!!!!!!!!!
цитирай
7. grobara - Dr. Big Pig
05.03.2013 22:36
Dr. Big Pig
цитирай
8. grobara - ......or better Dr. Big ASS
05.03.2013 23:27
......or better Dr. Big ASS
цитирай
9. galov4aninotostrov - Имаше коментар за big ass от др. П...
05.03.2013 23:33
Имаше коментар за big ass от др.Петранов,но нещо се уплаши и го изтри.Дерзай др.Петранов,толкова постинги,толкова плюене,пък белким додрапаш до място в листата!
цитирай
10. galov4aninotostrov - Сега вече и слепите разбраха, че зад ...
05.03.2013 23:35
Сега вече и слепите разбраха ,че зад grobara се крие др.Петранов,просто обърка ника!
цитирай
11. petranov - Охо, виждам, че докато ме е нямало в ...
06.03.2013 08:35
Охо, виждам, че докато ме е нямало в блога ми се е вихрил galov4aninotostrov, известен ибрикчия и бързам да му отговоря. Къде бе, galov4aninotostrov, виждаш плюене в моя постинг? Всичко са факти от пресата,решения на съда и общоизвестни заседания! Знам, че е много кофти, когато някои човек днес говори и върши едно, утре друго и се надява паметта на хората да е къса, но в ерата на интернет това е много трудно, да не кажа невъзможно. Колкото до някакви постинги които се били появили, пък били изтрити от мен - вече ми омръзна да бъда обвиняван, че половината ник-ове в blog.bg били мои. Вземете, че измислете нещо по-интересно, galov4aninotostrov. Вече ставате смешни в злобата си и в опитите да омаловажите написаното от мен.
цитирай
12. petranov - Между другото сега погледнах кои ...
06.03.2013 08:55
Между другото сега погледнах кои ник-ове са посещавали блога ми в последните няколко часа. Оказва се, че след публикуването на нов постинг от моя страна, блога ми бива полазван от "кухи" ник-ове като galov4aninotostrov, otetsnafarforiy, kompetentotkru4mata, leskovchanin, sten, grobara, nikolaicska, sеlаnovchanin и други подобни, които се опитват да отклонят темата поставена от мен в друга посока, включително и чред обиди към хората, цитирани в постинга. Аз винаги заставам с името си зад всяка своя дума и нямам нужда да пиша от чужд ник. Докато разглеждах ник-овете посетили блога ми обаче забелязах и един съвсем нов - petranow. Явно някой е решил да се опитва да пише от мое име. Така преди време някой се опитваше да заблуждава другите като регистрира ник nikolaicska за да се опита да се представи за nikolaycska. Много плитък номер и няма как да мине. То не бяха опити да се промени паролата ми и да се влезе в блога ми, то не бяха регистрации на "кухи" никове за да се опитват да омаловажат написаното от мен. Дерзайте момчета и момичета. Предполагам, че все повече ще се ожесточавате, но едва ли ще успеете. Хора, които се срамуват от имената си и се страхуват от сянката си не могат да ме уплашат! ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА БЛОГА СИ, ЧЕ petranow Е НИК, РЕГИСТРИРАН ОТ НЯКОЙ ИБРИКЧИЯ С ЦЕЛ ДА ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ И ЗА ЗАБЛУДА НА ЧИТАТЕЛИТЕ МИ.
цитирай
13. galov4aninotostrov - ДругарЮ Петранов, другарЮ Петр...
06.03.2013 09:18
ДругарЮ Петранов,другарЮ Петранов,по-голям ибрикчия от Вас не познавам!Как пропуснахте такива ник-ове като vra4anin,. oryah,hollywadin,vagoro?Те също са кухи ник-ове.
цитирай
14. petranov - galov4aninotostrov, никого не ...
06.03.2013 09:38
galov4aninotostrov, никого не изключвам. Много пъти ми е правило впечатление, че тези ник-ове също се опитват да насочват дебата в друга посока или да сипят обиди, което аз не толерирам. Свободата на словото си има цена и тя е да търпя всеки, който е дошъл в блога ми и да му осигуря възможност да изрази мнението си! Бях обвиняван в какво ли не - триене на коментари, писане като анонимен, писане от чужд ник. Аз нямам нужда от това. А, всъщност ето и последните 20 ник-а, които са посетили блога ми:
09:13 - galov4aninotostrov
07:25 - ivesa
00:42 - myonlink
00:32 - petranow
05.03 23:30 - galov4aninotostrov
05.03 23:26 - grobara
05.03 22:57 - petranow
05.03 22:41 - grobara
05.03 22:36 - grobara
05.03 21:28 - freeoldmen
05.03 21:02 - grobara
05.03 20:55 - selanovchanin
05.03 20:49 - grobara
05.03 20:27 - vagoro
05.03 19:49 - hollywadin
05.03 19:45 - grobara
05.03 19:40 - oryah
05.03 19:33 - vra4anin
05.03 19:23 - kompetentotkru4mata
05.03 19:20 - otetsnafarforiy
Виждате интервалите между посещенията на този или онзи ник. Те говорят много...:)))
цитирай
15. galov4aninotostrov - Поклон пред паметта на Пламен Го...
06.03.2013 20:13
Поклон пред паметта на Пламен Горанов,самозапалил се,искайки оставката на варненския кмет и успял!

Др.Петранов,платили сме 20 литра бензин на бензиностанция в Оряхово/няма да цитирам името и за да не правим реклама/ на Ваше име,идете да ги получите и последвайте примера на Пламен и ни отървете от омразния Ви Росен Добрев!
цитирай
16. petranov - Присъединявам се към първата част ...
06.03.2013 23:27
Присъединявам се към първата част на коментара Ви. Поклон към паметта на Пламен...и Бог да го прости....

Относно втората част - за съжаление нямам тази сила за да го направя, а и след саможертвата на Пламен би било просто фарс. И нещо, което лично Вие не сте разбрали - аз не тая омраза към никого, включително и към Росен Жеков Добрев. В моя блог аз изнасям безобразията на кмета на община Оряхово и неговите крепители. Наистина Ви съжалявам, ако не можете да направите разликата.... Желая Ви лека и спокойна нощ!
цитирай
17. nikolaycska - Варненският тарикат си отиде, ред е на селановския
07.03.2013 12:23
Сенаторе,

оня ден разговарях с Павката, парнаджията на българската детска градина. Човекът пренасяше дърва за парното, което може да работи и с дърва и с кюмур. По същия начин може да работи на дърва и смърделника на кюмур ханъмата Зулфия, но тогава тя ще артиса без кюмур за домашното си парно там до циганскатъ маалъ. Дървата ще спрат отравянето на децата на Оряхово, но тогава НСТ (новия селановски тарикат) ще бъде укорен, че е спрял геноцида над омразните ореховчани. Май е време да грабнем по една дебела гьостерица, да влезем в общината и всичките там селановски тарикати, всевъзможни лезбийци, девственици, фафладжии, дръти комунета и лилави якенца да ги начегарим едно хубаво, та няма и да помислят повече да се гаврят с жителите на градеца ни. Само бой и *бан за тая измет, продала съвестта си за педесе евра и за по кутия обикновени фафли!
цитирай
18. petranov - Г-н Иванов, Абсолютно сте прав! ...
07.03.2013 13:27
Г-н Иванов,
Абсолютно сте прав! Идва времето и на НСТ! Между другото тук по-нагоре някакъв селановчанин беше казал, а и мен ме информираха добре запознати източници, че лицето-кмет се е изцепило - спират всички проекти за Оряхово щото неговия Ментор Боко по прякор Тиквата (да се свети името Му!) бил паднал... Такова обожествяване не е имало и в най-тъмните времена на така наречия "култ към личността"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812631
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930