Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2013 14:10 - Поредната герберска калинка в България и подобните на нея в Оряхово...
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 5516 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 13.03.2013 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image    Тези дни, покрай обявяването на служебното правителство някак си встрани от светлината на прожекторите остана поредната герберска "калинка". Става въпрос за личния избор на ББ за шеф на ДКЕВР. Ето как тя беше назначена: "Юлиана Иванова ще бъде председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране на мястото на освободения Ангел Семерджиев.
„Отивай и почвай веднага“, нарежда й Борисов в началото на редовното правителствено заседание след поредица от съвети за това, което трябва да промени в комисията."
Линк. Това се случи точно преди месец. В интерес на истината г-жа Иванова се съдържа съвсем малко на поста си, тъй като се оказа, че незаконно продавала цигари и била излъгала премиера-слънце. Оказа се, че това е по-малкото зло. Освен всичко останало госпожата се оказа и поредната герберска "калинка", която не притежава диплома за завършено висше образование, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО И БЕШЕ ОБЯВЕНО, ЧЕ Е ИНЖЕНЕР ПО ТОПЛОЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА, ЗАВЪРШИЛА ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ!  Ректорът на Техническия университет е категоричен, че тя няма диплома от този университет. Линк. След десет годишно следване с няколко прекъсвания през 1997 година тя е изгубила студентските си права. ДЕСЕТ ГОДИШНО СЛЕДВАНЕ! Тъй като аз съм завършил Техническия университет през 1991 г. след петгодишно следване значи по някое време с госпожата сме били състуденти :))). Оказа се, че никъде не може да се намери копие от дипломата на госпожата. Не знам как стават тези неща, но винаги когато съм бил назначаван на работа ми е било изисквано копие от дипломата и самата диплома за сверка. Явно в министерствата нещата са доста по-хлабави :))). Така или иначе повечето институции не виждат нищо притеснително в това нарушение на закона. Интересно дали субектите управляващи тези институции биха се съгласили да ги оперира хирург със средно образование или децата им да бъдат лекувани от някой с гимназиално такова. Едва ли... Обаче! Няма нищо притеснително в това цените на електроенергията да се определят от хора, които СЛЕД ДЕСЕТГОДИШНО СЛЕДВАНЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ЗАВЪРШАТ ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ! Аз лично не съм изненадан. В партия ГЕРБ, с нейния създател,  чиято настолна книга е "Винету" никога не са ценили образованите хора с интелект. Защото те не са послушковци, а на тях такива им трябват. Да вдигат ръка в Парламента, да вдигат ръка в Общинския съвет...без много, много да разсъждават ако изобщо могат да извършват тази дейност. Какво да очакваме от партия, която назначава баничар за шеф на най-голямото си предприятие от енергетиката?
Между другото с такива "калинки" и подобни на тях е пълно и в нашата мила община. Завършили университета в Долно Нанагорнище, но предани (във всеки смисъл на думата) на всеки, който е на власт. Точно преди един месец самият кмет на община Оряхово се прояви като "калинка", макар и в по-друг аспект. При обсъждането на бюджета на община Оряхово самият той изтъкна, че бил в Управителния съвет на ФК "Дунав 98" с. Селановци и най-нагло лобира за интересите на този клуб. Аз разбира се сезирах Комисията за конфликт на интереси при Общинския съвет, защото ако това е вярно, г-н Жеков/Добрев би бил в конфликт на интереси. Ако пък не е вярно то тогава г-н Жеков/Добрев най-нагло лъже Общинския съвет. В крайна сметка как може да се вярва на такива хора? Аз лично когато ми кажат "Добро утро" поглеждам къде е слънцето. ГОДИНА И ПОЛОВИНА ВЕЧЕ ГЕРБ УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ОРЯХОВО И ТУК НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. НЯМА ИЗРАБОТЕН ПОНЕ ЕДИН ПРОЕКТ! УЛИЧНИТЕ ДУПКИ СТАВАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ, КАЛТА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКА, А РОВЕЩИТЕ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ВСЕ ПОВЕЧЕ....
 







Гласувай:
16



1. vagoro - А защо смениха шефа на полицията ...
13.03.2013 15:08
А защо смениха шефа на полицията преди изборите?И в още много градове?Голямо подслушване ще падне явно.И алъш вериш.
цитирай
2. vra4anin - Като че ли пък то Ивайло вагиналния ...
13.03.2013 15:59
Като че ли пък то Ивайло вагиналния има диплома!
цитирай
3. vra4anin - То и с диплома и без няма нищо между ...
13.03.2013 17:04
То и с диплома и без няма нищо между ушите този смешник Ивайло вагиналния.Преди известно време се опита да измами майка ми с едни земи.Щях да го бия тогава ама не исках да си цапам ръцете с тази отрепка.
цитирай
4. vagoro - Много народ е измамил той. Ама няма ...
13.03.2013 17:23
Много народ е измамил той.Ама няма мозък за тая работа.Кривачков върти далаверите.Ама той не е страшен.Чучело е той а конците му ги дърпа Росен.Росен краде като невидял.Той не е глупав за разлика от вагиналното.
цитирай
5. petranov - Не се подигравайте с Председателя ...
13.03.2013 18:11
Не се подигравайте с Председателя на Общински съвет гр.Оряхово! Умно е момчето! За половината мандат успя да прочете половината Правилник за работа на Общинския съвет, другата половина през следващите две години. Накрая ще се научи и да го спазва :))))
цитирай
6. petranov - Малкото герберско ибрикчийче пак ...
13.03.2013 23:02
Малкото герберско ибрикчийче пак се появи. Този път в рамките на 14 минути влезе с шестте си ник-а с тайната надежда да намали популярността на постинга ми. Напразни надежди! Както винаги - ето и доказателството:
22:36 - nikolaicska
22:33 - leskovchanin
22:30 - sten
22:27 - otetsnafarforiy
22:24 - galov4aninotostrov
22:22 - kompetentotkru4mata
Жалка история :)))
цитирай
7. petranov - Най-лошото е че същия този мияч на ...
13.03.2013 23:06
Най-лошото е че същия този мияч на герберски *адници е ОРЯХОВЧАНИН!
цитирай
8. petranov - Един виц от мрежата, който много подхожда на днешните управници на Оряхово:
13.03.2013 23:32
Родило се детенце. Събрали се политиците да обсъждат какви са политическите му убеждения.
Станишев казал: "То е социалистче! Я, какви са му червени бузките!..."
Костов го парирал: "Няма как да не е демократ! Вижте колко сини са очичките му!.."
Някой от събралите се се обадил: "ГЕРБерче е! Хем насрано, хем засмяно!.."
цитирай
9. sten - Петранов, говори се, че с цел нам...
15.03.2013 15:57
Петранов,говори се, че с цел намаляване опушването на града ни сте платили на един човек да намали вредните емисии над града ни?
Хванаха мъж да краде от местоработата си
15 март 2013 11:04 | Дарик Враца | 0КоментирайПрепоръчай (0)

© Дарик Враца - архив
Още по темата
Задържаха крадла, обрала детския басейн
Стопаните също да си пазят имуществото, призовават от полицията
Полицията в Оряхово завари на местопрестъплението мъж, извършил кражба от местоработата си. По време на обход снощи, към 22:10ч., полицейски екип забелязал лек автомобил „Опел", който излизал от двора на СОУ „Хр.Ботев". При извършената проверка, в багажника на колата са открити 11 чувала с въглища. Оказало се, че водачът - Ц.Д./62г./ е огняр в училището и се опитал да ги изнесе незаконно.
цитирай
10. petranov - Петранов, говори се, че председ...
15.03.2013 18:27
анонимен написа:
Петранов,говори се, че председателят на Общинския съвет и доказан пиян шофьор Ивайло Вагиналния е хванат с белязани пари,подкуп.Вярно ли е това?Или пак ще се покрие като когато го хванаха пиян залян зад волана?


Няколко човека днес из пазара ме питаха за това. Дори се споменаваше и името на зам.кмет. Аз лично нямам никаква сигурна информация и поради това не мога да коментирам слухове.
цитирай
11. oryah - Ха, хванали са попа да влачи въгл...
15.03.2013 19:40
Ха,хванали са попа да влачи въглища.А Силвето,директорката на малкото училище дето цяла зима се грее безплатно няма ли да я проверят?Или тя понеже е герберастка има имунитет!
цитирай
12. nikolaycska - Уважаеми господин sten,
15.03.2013 20:01
добре споменавате за гимназията, но я помислете от колко време пиша, че в едно друго училище, ръководено от баш кюмур ханъмата Зулфия (натурална гербераска) се крадат въглища като за световно. Зулфия и нейния душеприказчик НСТ (новия селановски тарикат, член на престъпния селановски кръг "Дачковци", който аз за улеснение наричам "Пърдели") правят и невъзможното кражбите да продължат, защото по-голямата част от откраднатите въглища отиват директно за парното на Зулфия до циганската маалъ. Нека крадат, след изборите май ще се топлят безплатно във Врачанския затвор начело с кюмур ханъмата.
цитирай
13. 4ukaistan4o - kakva q mislihme, kakva stana?!? ...
16.03.2013 03:07
kakva q mislihme, kakva stana?!? Popa krade, direktora krade, kmeta krade, iv4o/o6te se 4udq za6to e vagina, sled kato toi preebava horata/ krade. Nqma kakvo da se 4udim vsi4ki dami tuk, prosto taka ni e potrugnalo, da ni kradat. A koito e muj, da izleze kato Petran4eto s imeto si i Nikolai4o cskato da omujestivqt malko bloga. Aman ot kurvenski nomera. xixixixi
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5807204
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930