Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2013 19:53 - Оряхово - как се купуват гласове и как се води нормална предизборна кампания?
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 6035 Коментари: 9 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Както читателите на блога ми знаят преди няколко дни в Оряхово се осъществи детската мечта на лицето-кмет на Оряхово. Състоя се така наречения ромафест, който просто напълно случайно съвпадна с предизборната кампания.  Вчера пък във вестник "Галерия" излезе снимка на видни наши съграждани снимани с един бивш министър със заглавие "Вижте как Тотю Младенов купува гласове". В статията е развита тезата, че бившият вътрешен министър е отпуснал 60 000,00 ШЕСТДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА на Рицарят на печалния образ  за да агитира за ГЕРБ пред ромите.  Предполага се, че "агитацията" е започнала от Оряхово с пълна сила. По-долу можете да видите началната страница на вестник "Галерия":
image А ето и линк към оригинала: http://www.crosspress.bg/newspaper_preview.php?img=Galeriq_2013-04-18_Page_01.jpg&w=980
В СЪЩОТО ВРЕМЕ КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ВОДИ СКРОМНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И ТУК Е МЯСТОТО ДА ПОКАНЯ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ СРЕЩНАТ С КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ НА 22.04.2013 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК) ОТ 19:30 ЧАСА В САЛОНА НА ЧИТАЛИЩЕ "НАДЕЖДА" ГР.ОРЯХОВО.
По-долу можете да видите кратко представяне на листата на Коалиция за България:

Янаки Стоилов е доцент и доктор по право. Преподава "Теория на държавата" и "Политология" в СУ "Св. Климент Охридски". Автор е на много книги по право и на редица научни публикации в областта на правната теория. Стоилов е един от авторите на новата българска Конституция.

Втори в листата е Минчо Минчев. В продължение на 15 години той е бил локомотивен машинист, но е нежен поет, писател и носител на различни национални награди. Основател и главен редактор е на в. "Нова зора".

На трето място в листата е Цветелина Дамяновска. Тя е добре позната в целия регион. Член е на Националния съвет на жените социалистки и съдебен заседател по наказателно право в Окръжен съд Враца.

Четвърта в листата е Марийка Коларова. Тя е родена в село Остров, директор е на училище "Св. Св. Кирил и Методий" в Козлодуй и двукратен носител на отличието "Неофит Рилски", кавалер на ордена на академичните палми на Република Франция.
Таня Найденова е пета в листата. Тя родена в криводолското село Добруша, адвокат и член на Софийската адвокатска колегия, заместник-председател на комитета по европейските въпроси в сферата на европейските програми.
Шести е проф. Нино Нинов, който е роден в Криводол, Бил е ректор на Лесотехническия университет до 2011 г., доктор на селскостопанските науки и бивш председател на Съюза на ловците и риболовците в България.
Младото попълнение в листата е Силвия Първановска, която е магистър по психология, директор на дирекция "Здравеопазване, социални и младежки дейности" към община Враца и член на НС на БСП, както и активен член на младежкото обединение на жените социалистки в БСП.
След нея е бившият кмет на Борован Петър Цветковски.
Следва го Любен Виденов от коалиционния партньор на БСП "Нова зора". Той е специалист в областта на сигурността и областта на правото, преподавател по застрахователно право.
Петко Тодоров е десети в листата. Той е на 30 години, магистър по банков мениджмънт, а в момента завършва втора магистърска специалност "политология", експерт е в областта на административното и информационното обслужване.
Единадесети в листата е бившият кмет на Хайредин Радослав Стойков.
    Последна в листата е Владислава Димитрова. Тя е магистър по мениджмънт на социалните дейности. В момента е управител на Дома за стари хора в Мездра.




Тагове:   Оряхово,   петранов,   petranov,   oryahovo,   oriahovo,


Гласувай:
19



1. vra4anin - Един голям плюс на листата на БСП във ...
19.04.2013 20:32
Един голям плюс на листата на БСП във Враца е това,че лицето Георги Божинов най-после бе изритан и ни освободи от присъствието си!Браво!
цитирай
2. selanovchanin - В Селановци се е провела преди ня...
19.04.2013 20:35
В Селановци се е провела преди няколко часа среща с депутатите.Аз не можах да присъствам.Разбрах че е минало добре и е имало много хора.Всеки друг но не и ГЕРБ!!!!!!!
цитирай
3. oryah - Петранов абе къде видя видни наши ...
19.04.2013 20:50
Петранов абе къде видя видни наши съграждани?Стели на Стефан от хеито сина ли е такъв?Тоя е мека китка бе.Никой не го е виждал с жена.Или Цветелинка видната оряховска курва?Мъжа и скоро ще облече раирана пижама.Баси боклуците.По-добре нахиши видни боклуци на Оряхово!
цитирай
4. grobara - Repeat! Jekov, Go Home To Selano...
19.04.2013 21:02
Repeat! Jekov, Go Home To Selanovci! Now!
цитирай
5. petranov - Бих искал да помоля всички читатели ...
20.04.2013 10:05
Бих искал да помоля всички читатели на блога ми да се въздържат от обидни коментари!
цитирай
6. petranov - Между другото дежурният геПберски ...
20.04.2013 10:07
Между другото дежурният геПберски ибрикчия с шестте ник-а снощи е посетил блога ми в жалък опит да намали популярността на постинга. Капацитетът на този човек, както и на неговите шефчета е като на онзи от СДОТО с отвертката. Калинки, калинки и пак калинки и тук таме по някои геПбер за цвят :)))
цитирай
7. hollywadin - Човече! Затвори очи и дишай дъ...
20.04.2013 11:52
Човече!
Затвори очи и дишай дълбоко!
Представи си: Боко, Цоко,
Дянков, Тетката,
Миро, Лъчо,
Фидоска мажоретката,
Емо Фаса, Флоров,
Валентин Николов...
Абе цялата дружинка
с прелитащи над тях калинки.

Отвори очи и иди да гласуваш
така, че после да не псуваш!

Най-после изритаха герберасткото мекере-калинка Валентин Николов от централата.Да се връща,че детските градини в София останаха без снабдител
цитирай
8. hollywadin - Любов народна ГЕРБ е вече на ...
20.04.2013 17:16
Любов народна

ГЕРБ е вече на боклука.
Граждани, днес има слука!
В събития епични,
с калинките трагични
увъртя се вече Цецо,
с Миро мършата, с кумецо!
Сделки мръсни за милиони,
а за пенсиите - купони,
малък Пицко обещава,
обещава, но не дава!
Вождът-
потрес всенароден,
сякаш феномен природен,
водопад закани сипе:-
крадльовците да изрита!
Вярвате ли? Ваше право.
Вий гласувайте направо,
масово, като един.
Да изгоним Арлекин!!!
цитирай
9. nikolaycska - Рекапитулация на гейберската простотия
22.04.2013 10:23
Казано по друг начин - 15 000 лева от общинския бюджет (пари от данъците на нас, работещите българи) за хонорара на гостуващите джангър келеши, за кебапите и пиенето и за бензина на колите, по 100 лева на мангал с избирателни права (в Оряхово са ги сметнали за поне 600 от присъстващите на къндърмъ калабалъка) и ето ти 60 бона от Цвъцко. Приматите, естествено, са прибрали парите и ще гласуват за който им нареди дингилето. Вижте, докато при нас, гейберастите аризват народна пара за глупости, какво правят в Козлодуй управниците за децата на българите - http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=9624
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5807049
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930