Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 13:17 - Нашествието на комари в Оряхово и ЛГ.
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 9018 Коментари: 27 Гласове:
12

Последна промяна: 21.06.2013 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Както всяка година с настъпването на пролетта в крайдунавските общини настъпи нашествието на комарите. Тази година по-рано и изведнъж заради рязкото затопляне. Естествено община Оряхово отново е неподготвена. Лицето-кмет, по-известно като ЛГ поради явната му невъзможност да наложи на подчинените си спазването на собствените си заповеди естествено пак се оправдава с липсата на пари. Между другото един жител на с.Остров вчера сподели - "Абе има пари да прави ромафест, ама няма пари да напръска за комари". Както всяка година естествено ще се отпуснат някакви средства за борба с комарите. Естествено борбата ще е закъсняла и то само с наземна техника - така наречените пушалки. Естествено парите ще бъдат откраднати и потърпевши напълно естествено ще са гражданите на община Оряхово. ЛГ ще се хили злобно и ще закръгли банковата си сметка и тази на партията си. Напълно естествено!
В същото време заплатите в администрацията, които се плащат от всички нас, данъкоплатците на Оряхово достигнаха 745,00 (СЕДЕМСТОТИН ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТ) ЛЕВА. Напълно естествено ЛГ получава над 1200,00 (ХИЛЯДА И ДВЕСТА) ЛЕВА, А пуделчето му, над 1000,00 (ХИЛЯДА) ЛЕВА. Няма лошо - трябва да има да черпи Рицаря на печалния образ, който замени Изтривача на Оряховската болница.
Ето справка за средната работна заплата в общината:
image
А ето и Оряховски комар, пиещ кръвта на Оряховски данъкоплатец:
image

Само за сравнение какво правят хората в съседна на нашата община:
"Нашествие от комари вдигна накрак жителите на община Козлодуй. Внезапното затопляне на времето и голямата влажност на въздуха накараха хората да пропищят от вредните насекоми. По този повод от кметската управа в крайдунавския град започнаха незабавно третиране на зелените площи и заблатените местности. Това съобщи за вестник "Зов нюз" говорителят на кметството Михаела Петрова.

В момента всички участъци в територията на града и селата се обработват с топъл аерозол, биотопи и ларвацидни обработки. От 15 май се очаква да стартира и авиационното третиране на зоните в общината. За пръскането със самолети обаче трябва изричното разрешение на Регионалната здравна инспекция във Враца, за което вече е изпратено необходимото писмо, допълни Михаела Петрова.

Препаратът, с който се извършва третирането, е регистриран в Министерството на земеделието и храните и има всички необходими разрешителни за ползване. До момента са обработени 45 декара тревни площи. Те са основно около зоната за отдих и спорт на дигата, както и всички спортни площадки. Обработени са и площите в жилищен комплекс №1 и всички останали квартали в крайдунавския град. Очаква се, след съгласувана заявка между ръководството на Община Козлодуй и Регионалната здравна инспекция, да стартира и пръскането по всички козлодуйски села.

"Тази година ще се пръска много повече в сравнение с предходните. Причината за това е рязкото увеличаване на комарите в общината", заяви пиарът на Община Козлодуй Михаела Петрова."




Гласувай:
18



1. grobara - Once and last time - Rosko, Go Home to ...
09.05.2013 13:43
Once and last time - Rosko, Go Home to selanovci! Now! Anyway...we will have to help you as we kick your as! Get your thieving hands off other people's money!!!!

цитирай
2. nikolaycska - Оряховските многострадалци
09.05.2013 14:04
Сенаторе,

проверих как е ситуацията в град Козлодуй. Въпреки положените от кметството мерки за борба с комарите, резултатите били незначителни. Тук, в АЕЦ, аз работя в непосредствена близост до гората, но тия дни бях ухапан само един път, преминавайки през нея. В града, обаче, било пълно с комари. Представяш си каква е ситуацията в Оряхово, където съществото-кметче (и неговата тайфа от девствени лезбийци) потурчи 15 бона за цигу-мигу на мангалите, вместо да ги даде за препарати.
цитирай
3. petranov - Сенаторе, проверих как е ситуац...
09.05.2013 14:28
nikolaycska написа:
Сенаторе,

проверих как е ситуацията в град Козлодуй. Въпреки положените от кметството мерки за борба с комарите, резултатите били незначителни. Тук, в АЕЦ, аз работя в непосредствена близост до гората, но тия дни бях ухапан само един път, преминавайки през нея. В града, обаче, било пълно с комари. Представяш си каква е ситуацията в Оряхово, където съществото-кметче (и неговата тайфа от девствени лезбийци) потурчи 15 бона за цигу-мигу на мангалите, вместо да ги даде за препарати.


Г-н Иванов,
Сигурен съм, че положението в Козлодуй не е розово. Колкото и мерки да се взимат в една община ефект ще има тогава, когато се напръска цялото крайбрежие. Факт обаче е, че в Оряхово нищо не се прави. Абсолютно нищо. Чакат се парите за да се откраднат! В селата на общината пък положението е направо трагично. Казвам го от личен опит!
цитирай
4. petranov - Преди няколко минути геЙбераст...
09.05.2013 15:24
Преди няколко минути геЙберасткото ибрикчийче с шестте ник-а беше пратено от батко му Луковата глава да налази блога в жалък опит да намали популярността на постинга ми. Само колко са жалки тези момченца! Сигурно се надяват Рицарят на печалния образ, този дето замени Изтривача на болници да пусне някоя по-голяма троха :))). Ето и последователността на "налазването":
15:16 - kompetentotkru4mata
15:08 - leskovchanin
15:04 - sten
15:00 - otetsnafarforiy
14:54 - galov4aninotostrov
14:48 - nikolaicska
цитирай
5. petranov - ХОРА, ГРАЖДАНИ, ВИЕ НЕ СТЕ ДОБИТЪК, ...
09.05.2013 16:01
ХОРА, ГРАЖДАНИ, ВИЕ НЕ СТЕ ДОБИТЪК, ЗАТОВА НЕ СЕ ДРЪЖТЕ ТАКА, СЯКАШ НЯМАТЕ ИЗБОР ПО ПЪТЯ КЪМ СКОТОБОЙНАТА!
Публикувано на 09.05.2013 / 14:48 ч. от afera, които казват, че нямали избор за кого да гласуват, не са просто заблудени или прости заблудени. Те са по-лошо: връщане към миналото, защото са със същия манталитет на онези, които гласуваха безропотно в продължение на 45 години. Демокрацията, членството в ЕС, XXI век изискват повече от безропотно следване на стадото. Хора, граждани, вие не сте добитък, затова не се дръжте така, сякаш нямате избор по пътя към скотобойната.

На 12-и май, три дни след Деня на Европа, вие имате ясен и опасен избор: можете да гласувате за реални политически партии, в които участват реални български политици… Та дори не само български – някои от партиите дори са с водачи – реални европейски политици.
Или можете да гласувате за онези, които знаят само едно: да следят, да подслушват, да контролират, да обвиняват без доказателства, да раздават присъди от трибуната на парламента.
Можете да гласувате за червени, сини, зелени, жълти и какви ли не други – защото имате избор: България към XXI или към XIX век.
За мен лично няма по-голямо зло за страната от това 24 години след свалянето на комунистическия диктатор Живков, хората да не смеят да кажат какво мислят за един или друг политически лидер от до скоро управляващата “партия” ГЕРБ.
Няма по-голямо зло от това голямата част от българите да са напуснали страната и да не искат да се върнат, а тези, които са останали да заявяват, че са готови да насърчат и децата си да емигрират.
За мен лично не е странно, че партия, която беше създадена уж да обедини гражданите, които искат европейско развитие на България, всъщност се оказа партия за не-европейското… изоставане на България!
За мен не е странно, че мнозина от българите не са били наясно с това що за група са организирали двамата слабограмотни и ниско културни (помислете само: Цеца Величкович и Веско Маринов!) политици.
НО ако днес, в 2013-а година, след като:
- бяха свалени от властта с всенародни протести;
- срещу тяхното управление се обявиха и млади, и стари;
- вдъхновиха първите в страната протести чрез самозапалвания;
- получиха оглушителен шамар от редица европейски институции, които изпращат наблюдатели за предстоящите избори;
- се доказа, че са организирали безконтролно използване на службите на МВР за подслушване на опоненти;
- и т.н., списъкът е дълъг…
Ако днес, след всичко това, вие все още се чудите какво да правите, не се чудете:
На 12-и май идете в избирателната секция и гласувайте за която и да е партия, освен за ГЕРБ и за онези, които не са заявили ясно, че няма да влизат в коалиции с тях.

Както и за онези, които бяха техните патерици в предишния парламент и ги задържаха във властта в продължение на четири години. Не забравяйте: всъщност през 2009 г. ГЕРБ не получиха мнозинството от гласовете!!! Но управляваха с помощта на депутатите, избрани с листата на Атака и РЗС!

Вени Марковски

цитирай
6. selanovchanin - Яжте му топките на г-н Росен Добрев!
09.05.2013 22:20
Яжте му топките на г-н Росен Добрев!
цитирай
7. анонимен - Яж му ги ти гейберас смотан!!!!!...
09.05.2013 22:44
Яж му ги ти гейберас смотан!!!!!!!!!
цитирай
8. nikolaycska - Престъпният кръжец герб, лефски софия и циганите
10.05.2013 11:26
или кое е общото между гейберастите, лефскарите и мангалите http://sport1.bg/komentar/22305-svastiki-do-grob
цитирай
9. sten - На вниманието на сеРатор Петранов, който може и лична да присъства при кражбата и пълненето на банковата сметка
10.05.2013 15:37
ОБЩИНА ОРЯХОВО УВЕДОМЯВА
размер на шрифта

О Б Я В А



ОБЩИНА ОРЯХОВО УВЕДОМЯВА,

ВЪВ ВРЪЗКА С ОПАЗВАНЕ НА ПЧЕЛИТЕ И ПЧЕЛНИТЕ СЕМЕЙСТВА



че от 15.05.2013г. от 6,00 до 10,30 часа ще се извърши въздушно пръскане на землищата на община Оряхово с препарат „РОТРИН 200” с карантинен срок 1 /един/ ден.

Третирането се извършва срещу вредител - КОМАР

Препаратът е включен в Списъка на разрешените за предлагане на пазара продукти за растителна защита.

Приготвянето на разтворите и зареждането ще се извърши на работна площадка намираща се в с. Селановци.
цитирай
10. petranov - О, гейберста с шестте ника, sten...
10.05.2013 17:13
О, гейберста с шестте ника, sten-чо, то каквото е могло вече е откраднато. Закъснялото пръскане се надявам поне отчасти да облекчи положението. Ако не направят няколко "тура за овации" със самолета и чиста водица в резервоарите за пръскане :))). Този филм сме го гледали... Да се надяваме сухото време да продължи, р.Дунав да се отръпне и комарите да намалеят по естествен начин. После Жеков/Добрев може да се тупа в гърдите, че лично е преборил организираната кръвопийска група "Комар" :)))
цитирай
11. анонимен - На вниманито на сеРатор Петранов
10.05.2013 17:38
Никой не ти пречи да присъстваш на приготвянето на разтвора и контролирането на пръскането.Пръскането не е закъсняло,едва миналата седмица започнаха във Видин и то с ,,пушилките".Тревните площи в училищата на територията на общината са третирани и това може да се провери!
Колкото до болезненото ти състояние с някакви шест ник-а не мога да ти помогна.Обърни се към блог.бг да ти предоставят IP-тата и да вземеш да се успокоиш!
Това, Петранов си е пич отвсякъде пък ако му се сложи и едно "ка" след "пич" ще си му пасва като на негър джуката.:)))
цитирай
12. petranov - О, геЙберастчето с Шестте ник-а ...
10.05.2013 23:21
О, геЙберастчето с Шестте ник-а :))). Изобщо не ме интересуват IP-тата. Хора, които се срамуват от имената си и се страхуват от сянката си са ми абсолютно безразлични. Нито имам намерение да присъствам на приготвянето тна разтворите, нито на пръскането. Не съм специалист в тази област - кметчето е уж специалист, нека присъства и ако желае да ходи лично да трепе комарите, както кандидат-затворника и негов повелител ловеше снежинки във въздуха:))).
цитирай
13. анонимен - О, сеРаторе, пак си противоречи...
11.05.2013 08:24
О, сеРаторе, пак си противоречиш!Човек,който се съмнява, че ще бъде извършена кражба, може да присъства и да я предотврати!Няма значение, че не си специалист, той и бай Тумбаки/З.Николов/ в предния общ.съвет ходи да проверява как се приготвя разтвора, въпреки, че е само със средно образование, та ти такъв капацитет няма да разбираш.Вместо да ходиш като гламав с колата, която Пирянкова я е купила и да снимаш Вагенщайн по плакатите, вдигате си задниците с бай Тумбаки, бай Дингилаки и бай Сапунаки Проктолога и отивате на инспекция.Иначе само се пънеш!
Вместо да ходиш и да снимаш Вагенщайн, поискай му един плакат, кажи му че го харесваш, няма нищо срамно!Виж света как се отваря към хомосексуалните връзки!:)))
цитирай
14. petranov - О, геЙберастче sten-чо, нямам н...
11.05.2013 09:31
О, геЙберастче sten-чо, нямам никакво намерение да следя какво прави лицето Жеков/Добрев. Има си съответни органи, до които ще подам сигнал. Просто няма как аз да седна и да заничам там, където се приготвя разтвора. От това дали ще намалеят комарите или не зависи дали ще се извърши нещо качествено. Доколкото познавам некадърния кмет и екипът му, изобощо не се надявам на това. Толкова по въпроса. Ивайло Валенщайн Русинов, както е истинското му име нагло нарушава Закона като е облепил целия град с плакати. Това обаче няма да му помогне и аз лично Ви гарантирам, че ще получи един среден пръст на 12.05.2013 г. Не защитавам г-н Русинов, но както той така и аз сме доказали, че сме много далеч от хомосексуалните връзки за разлика от гейче като Вас, което подмива задника на кметчето. Желая Ви лек и спокоен ден за размисъл!
цитирай
15. nikolaycska - Кмет глоби всички партии за плакати
11.05.2013 09:57
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-05-11&article=450762
цитирай
16. анонимен - Ооо, сеРатор Петранов какви ана...
11.05.2013 12:50
Ооо, сеРатор Петранов какви анализи прави.Просто Вагенщайн като теб е объркал рейса на който трябва даа се качи, така че и двамата ще видите конфигурация от пръсти с преобладаващ среден!
А, това че се обичате няма лошо!Младите, щом се обичат да се вземат.
Това ни е лошото в нашата община, когато някой надигне глава, трябва да го потопим в клоаката Оряхово!Затова сме на това дередже и ще става по-зле!
Съветвам кмета и екипа му да вземат гръбните пръскачки и да тръгват на борба с комарите, защото сеРатор Петранов на авииация не вярва!
Смешко, стига с тия сигнали бе, омръзна на хората1Никой не ти обръща внимание!
цитирай
17. petranov - sten-чо, и за това не става кметчето ...
11.05.2013 14:25
sten-чо, и за това не става кметчето еле пък екипът му. Това че е късно за пръскане и няма да има ефект не го казвам аз, а доценти и професори в днешните вестници. Ама вие геЙберастите, понеже сте коя от коя по-големи "калинки" не вярвате на хора с истински дипломи. Жеков/Добрев не става за чеп за зеле, както казваше баба ми. Я го питай колко пари даде на Ивайло Валенщайн Русинов за да спечели изборите? Щото пуделчето само разправя калко парички му е дал геЙбераста :))) Нещата ще излязат "на светло" съвсем скоро и тогава някой ще гледа небето на квадратчета ама няма да съм аз :))))
цитирай
18. petranov - sten-чо, ето как геЙберастите п...
11.05.2013 18:14
sten-чо, ето как геЙберастите печелят избори. Ама този път ще им мине котка път. Лицето-кмет и то е в кюпа. http://tv7.bg/news/politics/9737526.html
цитирай
19. sten - сеРаторе, подаваш се на дезинформация
11.05.2013 18:50


11/05/13 събота

Начало
България
Свят
Пари
Инциденти
Наука и IT
Развлечения
Еко
Фото
Видео
Спорт
Последни новини
За жените
Новини

Избори 2013

11.05.2013 16:06| Новини578| Новини38554

Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services 195
Прокуратурата разследва 350 хиляди бюлетини, открити в склад на печатница
В складови помещения на печатница „Мултипринт" в гр. Костинброд са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори
Новини

350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини са открити в печатница "Мултипринт" - Костинброд, извън количествата по договора с Министерски съвет за отпечатване на бюлетини.

Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Печатницата е собственост на Иван Бончев, общински съветник на ГЕРБ в Костинброд.

В съобщението на Прокуратурата се казва:

След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност" (ДАНС), Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК.
още по темата
28 досъдебни производства за изборни нарушения
28 досъдебни производства за изборни нарушения
2 коментара към статията 2 | Статията е разгледана 963 пъти963
10.05.2013
Ден за размисъл преди изборите
189 коментара към статията 189 | Статията е разгледана 6631 пъти6631
11.05.2013

На 10 май 2013 г., късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт" в гр. Костинброд, както и разпити на свидетели.

В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12 май 2013 г.

До 8 май 2013 г. "Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната.

Откритите през нощта на 10 май 2013 г. бюлетини са извън тези количества. Разследването по досъдебното производство продължава.

По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12 май 2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица. Бюлетините (общо 10 палета) са поставени под засилена охрана, завършват от прокуратурата.

По-рано в свой репортаж от Костинброд Николай Бареков, изпълнителен директор на ТВ7, съобщи, че при акция на ДАНС и прокуратурата са конфискувани 350 хиляди фалшиви бюлетини от печатница в града.

За голяма акция в печатницата съобщи и БГНЕС. Според информацията на агенцията, която се позовава на свидетели, са иззети 10 палета с по 35 хиляди бюлетини.

Печатницата е имала договор за печатане на бюлетините за изборите, но е трябвало цялото количество бюлетини да бъде предадено преди два дни, което прави напечатаните след този сток бюлетини незаконни

Информацията за акцията бе опровергана както от собственика на печатницата Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ в Констинброд, така и от пресцентъра на ГЕРБ.

Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини

Това е несериозно, каза пред Агенция „Фокус” Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд.

Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той.

"При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така.

Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон", допълни Бончев.

Информацията беше опровергана и от пресцентъра на ГЕРБ

"Изнесената данни от някои медии, за разбита печатница за бюлетини, категорично не отговаря на истината”, заяви Севделина Арнаудова, говорител на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ пред агенцията. Тя призова компетентните органи да спрат спекулациите и внушенията в деня за размисъл.

От ЦИК отказаха да коментират информацията за разбита печатница за бюлетини

"Не мога да коментирам. При нас нямаме никаква официална информация, която да е постъпила. То не е и в нашата компетентност, още нямаме информация", заяви пред Агенция "Фокус" Ралица Негенцова, говорител на Централната избирателна комисия.

В момента ЦИК провежда заседание и се очакват коментари по-късно.

От МВР отрекоха информацията, че не са участвали в акцията

По искане на Прокуратурата служители на МВР са участвали в проверка на печатницата в Костинброд, това съобщиха от пресцентъра на МВР. По искане на и.д. градски прокурор на София Роман Василев до главния секретар на МВР Калин Георгиев, вчера служители на ОДМВР - София, РУП - Костинброд и части на Специализираните полицейски сили към ГД “Национална полиция“, са участвали в проверка на Софийската градска прокуратура и ДАНС в печатница в град Костинброд.

"Във връзка изразени съмнения за неправомерно полицейско присъствие около въпросната печатница за времето, през което са печатани бюлетините, сме длъжни да уточним, че съгласно Изборния кодекс, МВР осигурява охраната на изборните помещения, изборните материали и дейността на избирателните комисии. Осигурява и охрана на транспорта с бюлетините до областните управи и местата за съхранение", се казва в съобщението на пресцентъра на МВР.

Министерският съвет: Изпълнили сме всички свои ангажименти във връзка с отпечатването и разпространението на изборните бюлетини за извънредните избори на 12 май,

спазвайки процедурите и буквата на закона. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Количеството от 8,343 млн. бюлетини беше заявено и получено от печатницата, избрана след провеждането на обществена поръчка в сроковете, заложени в договора за изпълнение, се казва още в него.

Всички заявени от МС и отпечатани бюлетини са получени от областните администрации на 8 май 2013 г. Не отговарят на истината появилите с в публичното пространство твърдения, че има “арестуван” служител на администрацията на МС.

"Нашите взаимоотношения с тази печатница са приключили на 8 май. Министерски съвет няма задължение по Договор и по съществуващите в страната закони да осъществява постфактум контрол върху дейността на печатницата", заявява министър-председателят Марин Райков по повод казуса и допълва: "Всичко, което сме поръчали е получено и разпространено. Няма служител на МС, който да е бил арестуван или спрямо когото да е образувано предварително производство. Всички останали коментари ще бъдат направени след изборите като функция от установените от прокуратурата факти и обстоятелства."

Премиерът изразява удовлетворение, че са взети всички предохранителни мерки, за да не се стига до евентуална злоупотреба и изразява благодарност на прокуратурата. Райков призова политическите партии да не се възползват от този случай, за да нарушават предизборното мълчание.
цитирай
20. sten - Помисли с голямата си глава, не я ...
11.05.2013 18:56
Помисли с голямата си глава, не я ползвай само да пазиш равновесие как и къде могат да бъдат разпространени ,,фалшиви" бюлетини, напечатани примерно за Враца, а ги карат в Разград.ТЪПЧО, това са интегрални бюлетини с имената на кандидат депутатите и номерата на партиите.Съдейки по ,,бързите" пресконференции на основни политически партии с участието на Бареков, не ти ли намирисва на активно мероприятие?
цитирай
21. анонимен - sten-чо, ето как геЙберастите п...
11.05.2013 19:01
petranov написа:
sten-чо, ето как геЙберастите печелят избори. Ама този път ще им мине котка път. Лицето-кмет и то е в кюпа. http://tv7.bg/news/politics/9737526.html


Лицето-кмет, както наричаш Росен Добрев и други епитети, може да ти врътне едно дело за думите ,,и то е в кюпа".
цитирай
22. petranov - O sten-чо, sten-чо, геЙберасче ...
11.05.2013 21:10
O sten-чо, sten-чо, геЙберасче малко - хем насрано, хем засмяно - има един такъв виц в нет-а за такива като теб. Какъв е проблема да се отпечатат съответните интегрални бюлетина за съответните райони? Знаем много добре за организацията за печелене не избори ама се провали. Отдавна чакам лицето-кмет да ми врътне едно дело та да си позакръгля сумата в банковата сметка :))). Лошото е, че няма да го направи защото, въпреки че е абсолютно неспособен да управлява има добри юридически съветници, които знаят, че няма как да успее.
цитирай
23. sten - сеРаторе, знам че могат да се отп...
11.05.2013 21:31
сеРаторе, знам че могат да се отпечатат бюлетини за съответните райони, но мълчанието за кой райони са не доказва нищо.Знам, че знаеш за организацията за печелене на избори, това е патент на твоята партия!Трябва да знаеш и за плъзналите платени мекерета на партията си, които предлагат пари в нашата община за да се гласува за твоята партия!
Не знаех, че имаш банкова сметка!Откога безработен може да си позволи това или жена ти ти внася още детски?
цитирай
24. petranov - O sten-чо, sten-чо, геЙберасче ...
11.05.2013 22:16
O sten-чо, sten-чо, геЙберасче малко...Прокурора дето Тиквата си го избра оповести далаверата, ама насраните геЙберасти никога! Моята Партия е дамократична, а не е мутро-милиционерска групировка. Цяла България видя как Вашата печели избори :))) И още нещо - моята Партия пари НЕ ДАВА! Ако имате такива сигнали - има РИК (Районна Избирателна Комисия) ето Ви адреса, телефоните, факса и електронната поща: 6. Враца гр. Враца 3000
бул."Демокрация" № 1
етаж 1 Ирина Иванова
0879 663 286
0879 663 285 092/ 620 623 092/ 620 623 rik06@cik.bg
Ето и линк: http://rik06.cik.bg/contacts
За разлика от страхливците като Цвъчко нашата партия няма какво да крие, а за раздаване на пари е смешно да се говори. Неслучайно и г-н Станишев публично си свали имунитета, а Цвъчко и Тиквата се крият като лалугери, каквито всъщност са.
Не се грижи и за моята банкова сметка - все още съм в състояние да издържам себе си и семейството си и то без да съм длъжен да вися на някакво бюро от 8 до 17 и да не знам за какво съм дошъл днес, каквото прави лицето-кмет и част от калинковия му екип. Вие по-добре помислете за себе си, защото няма повече да търпим калинки след утре :)))

цитирай
25. nikolaycska - Светльо Витков - шампион!
11.05.2013 22:57
Българи с глави на раменете си! Гласувайте за Глас народен, партията на Светльо Витков от Хиподил, с бюлетина 37, за да влезе в парламента и мощно да извика от микрофона: Mайната ви, шибани гейберасти и комуняги!
цитирай
26. petranov - Eдин анализ на една журналистка, ...
11.05.2013 23:24
Eдин анализ на една журналистка, която ясно показва на геЙберастите как лицето-кмет спечели преди две години местните избори:
АФЕРА четири години предупреждава ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НА ГЕРБ, че ще дойде момент, в който Господ ще въздаде за високомерието, циничността, краденето, алчността и мръсотията на властта им. Борисов и Цветанов се изживяваха като богове, което винаги се наказва от Онзи, който никога не позволява някой да постави нещо по-високо от любовта към Него.

РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА . БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НАВРЯХА ТОЗИ НАРОД И ДЕМОКРАЦИЯТА МУ В КРАДЛИВИТЕ СИ ДЖОБОВЕ.

И унизиха правото ни да бъдем свободни и свободно да избираме.

АФЕРА още преди местните избори написа в прав текст, че И тогава „чувалите” с фалшиви бюлетини бяха отпечатани далеч преди старта на изборите.

И тогава фалшификациите се потвърдиха дори само за това, че Кирил Йорданов спечели изборите във Варна, а местния Общински съвет бе НАГЛАСЕН СПОРЕД СОФТУЕРА НА АПАПИТЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ.

Днес главният прокуро Сотир Цацаров отигра брилянтен ход, оставяйки досъдебното производство за скандала с 350 000 –те фалшими бюлетини печатани в печатницата на ГЕРБ в Костинборд в ръцете на Софийска градска прокуратура, която се оглавява от … Роман Василев.

КОЙТО БЕШЕ НАРЕЧЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ „МАНАФ” И ЧЕ СЕ „Е*Е” В ШОКИРАЩИЯ ЗАПИС В БАНКЯ.

ПЪРВИ В БЪЛГАРИЯ НОВИНАРСКИ БОМБАТА ИЗНЕСЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ ТВ7 НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, КОЙТО ПЪК СЪЩИЯТ БОРИСОВ В СЪЩИЯ ЗАПИС НАРЕЧЕ „КАПУТ”!

Някой съмнява ли се, че и прокурорът, и Бареков щяха да подминат подобно отвратително унижение, на което ги подложи Борисов, Цветанов и компания?!

Господ винаги си знае работата.

Сега остава да се намери още един доблестен служител на СДОТО за да извади поне още един запис, в който да чуем как Борисов нарича „верния си прислужник” Цветанов. Със сигурност ще чуем потресаващи определения от стилистиката на СИК от Борисов за неговия Цецо.

Сега „хариз
цитирай
27. sten - Поздрав за всички комунисти/социалисти от Николай Бюреков
13.05.2013 18:11
http://vbox7.com/play:c7e8ed67
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812444
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930