Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 15:18 - Ударите под кръста на ЛГ на Оряхово и дърпането на чергата на интересчиите!
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 6119 Коментари: 15 Гласове:
11

Последна промяна: 21.06.2013 19:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     След изборите отчаяният и изплашен кмет на Оряхово на когото видимо са "дърпани ушите" за катастрофалната загуба на изборите в Оряхово предприе действия на разграничаване от доскорошните си приятели. Ето какво четем в днешния в."Конкурент": "Започнаха първите чистки след изборите - Вестник Конкурент imageimage Кметът на община Оряхово Росен Добрев освободи зам.-кмета по финанси и социална дейност Ива Иванова и поиска оставката на председателя на общинския съвет Ивайло Вагенщайн, научи „Конкурент”. Информацията беше потвърдена от градоначалника на крайдунавския град. Росен Добрев обясни, че в понеделник е снел политическото доверие от зам.-кмета Иванова и я е освободил от длъжност.
Добрев беше издигнат и избран за кмет на община Оряхово през 2011 г. от ПП ГЕРБ. Негов опонент на вота беше и Ивайло Вагенщайн, който е подкрепен от ВМРО-НИЕ… "

Много интересно. Председателят на Общинския съвет и зам.кмета Иванова винаги със зъби и нокти са защитавали убийствената за града ни политика на лицето-кмет. Сега доскорошните приятели се отрекоха едни от други и си нанасят удари под кръста. Интересчиите пък задърпаха чергата към себе си и доскорошни поддръжници на излъгания кандидат-депутат започнаха да се кълнат във вярност на друг идол. Наистина интересна ситуация. Из града се носят слухове, че са започнали совалки сред общинските съветници, заплахи, "убеждения" и т.н. за да бъде подкрепена кандидатурата за Председател на Общинския съвет г-жа Кушева. По този начин ММ групировката се стреми да бетонира позициите си в Оряхово и да се опита да досъсипе града ни с цел смяна на центъра на общината. Лицето-кмет пък уплашено до смърт, че пъкленият му план може да не сработи, сипе заплахи по хората, които открито му се противопоставят, включително и че ще бъдат уволнени от работа когато Рицарят на печалния образ стане отново министър. Само искам да припомня на този самозабравил се управник, че понякога палачинката неочаквано се обръща и заплахите се сбъдват, но с обратен знак. Оряхово винаги е бил и ще бъде европейски град, въпреки усилията на някои уж "граждани" с дребни селски душици.  Както наскоро споделиха уважавани от мен хора, а и беше констатирано от европейските наблюдатели на изборите - тук цари градски дух! Истинските Оряховчани са истински граждани. Те разбраха истината за ММ и никога вече няма да им дадат да припарят до управлението. Сбогом ГЕРБ - Оряхово!






Гласувай:
17



1. galov4aninotostrov - Ха да видим другарЮ Петранов, кого ...
15.05.2013 16:06
Ха да видим другарЮ Петранов,кого ще подкрепите - лицето-кмет или Вагенщайн,като мразите и двамата?Кушева председател или с Вагенщайн срещу кмета?:)))
цитирай
2. анонимен - Само нашето момче ще ви направи л...
15.05.2013 16:09
Само нашето момче ще ви направи луди.Петранов не се хаби Селановци ще е община а вие ще духате гореща супа :) :) :)
цитирай
3. анонимен - Петранов, ти си бил голем наглец. До ...
15.05.2013 16:30
Петранов, ти си бил голем наглец.До вчера плюеше по некадърниците около добрев и най-много по Ивайло Вагенщайн,че не става за председател на общинския съвет сега едва ли не ще застанеш до него,ама знае ли се...
цитирай
4. oryah - Ми кой ще лиже сега топките на кмета ...
15.05.2013 16:30
Ми кой ще лиже сега топките на кмета като го няма вагиналното недуразумение и грозната патица ивка?
цитирай
5. sten - Какво лошо има в това г-жа Кушева да ...
15.05.2013 16:53
Какво лошо има в това г-жа Кушева да стане председател на ОС,нали Петранов твърди,че юридическите съветници на кмета били много добри.
цитирай
6. vra4anin - Людмила Ценова Велчева-Кушева е ...
15.05.2013 17:14
Людмила Ценова Велчева-Кушева е човек без собствено мнение.Подлога на Жеков и ГЕРБ.Велчеви са известни крадци в Оряхово.Баща и,парнаджия и известен комунист сега социалдемократ е най-крадливото човече в Оряхово което познавам.Дядо и е известен доносник от ДС.Жалко че срами името Кушеви,които са достойни хора.
цитирай
7. grobara - I agree with this man: 8. nikol...
15.05.2013 17:22
I agree with this man:
8. nikolaycska - 119 лева и 5 стотинки
14.05 09:04
Точно толкова струва на работещите български данъкоплатци в Оряхово всеки един цигански глас, даден за престъпната пост-комунистическа формация герб, рожба на бкп. Да припомня, че съществото, наричано кметче, похарчи 15 000 лева, за да прави мангал тарапана в кандърмъ сеир за предстоящите избори. Паметта на българите в Оряхово не е къса и партията му получи мощен ритник в дебелия задник. Браво, съграждани! Сега е време да хванем това кметче, да го намажем с катран, да го покрием с гъши пера и да си го изпратим за село с колелото, с което ни го натресоха попиканите старци дингилето и дачковото преди две години.
цитирай

Изтрий
цитирай
8. petranov - Петранов, ти си бил голем наглец. До ...
15.05.2013 17:59
анонимен написа:
Петранов, ти си бил голем наглец.До вчера плюеше по некадърниците около добрев и най-много по Ивайло Вагенщайн,че не става за председател на общинския съвет сега едва ли не ще застанеш до него,ама знае ли се...


Уважаемо геЙберасче с Шестте ник-а,
Аз винаги съм смятал, че г-н Ивайло Вагенщайн Русинов не става за председател на Общинския съвет и съм му го казвал в очите. Не знам кой го излъга, че е възможно да стане депутат и момчето вложи толкова пари в тази кауза. Мъдрият народ обаче е казал: "Откъдето дошли, там и отишли". Между другото преди изборите го срещнах пред ОББ на ул."Левски" и в продължение на 1 час се опитвах да му отворя очите, че партията, която го издига за депутат (това не е неговата партия НИЕ, а Лидер на Ковачки, която хитро НЕ влезе в коалиция с НИЕ за да запази партийната субсидия) единствено цели спечелването на над 1 % от гласовете за да продължи да цица държавна субсидия, но момчето беше с толкова промит мозък, че не повярва. Е, сега ще повярва. Аз все още продължавам да казвам, че лицето-кмет няма никакъв екип. Носят се слухове, че сега ще внесе докладна да премахне длъжността на единия зам.кмет с цел икономии. Аз предлагах това още преди няколко месеца ама тогава Ивка и Ивчо бяха все още "удобни". Сега не са. Община не се управлява със закани, страх от уволнения, крясъци и истерии. А лицето-кмет и особено екипа му в лицето на секретарката само това могат. Провалиха един куп проекти като този за пътя в с.Остров и досега община Оряхово няма и един единствен проект по който да е сигурно че ще се работи с изключение на градската тоалетна :)))
цитирай
9. petranov - Между другото ето посещенията в ...
15.05.2013 18:06
Между другото ето посещенията в блога ми на геЙберасчето с шестте ник-а и поредния му жалък опит да намали популярността на моя последен постинг:
16:50 - sten
16:39 - otetsnafarforiy
16:33 - leskovchanin
16:14 - kompetentotkru4mata
16:09 - nikolaicska
16:03 - galov4aninotostrov
цитирай
10. petranov - Бих искал да помоля всички читатели ...
16.05.2013 08:58
Бих искал да помоля всички читатели на блога ми да се въздържат от обидни и недоказани коментари по отношение на трети лица, които по една или друга причина не могат или не искат да се защитят. Напълно съзнавам, че на много от вас им е писнало от наглите и некомпетентни действия на мутро-милиционерите, но все пак доброто възпитание изисква да се въздържаме от директни обиди към конкретни хора. Има много други начини некадърните мутро-милиционери да бъдат уязвени и направени за смях. Благодаря предварително на всички, които ще се съобразят с тази моя молба!
цитирай
11. galov4aninotostrov - Смях
16.05.2013 09:16
ДругарЯ Петранов,който най-много сипе обиди призовава за толерантност,че даже и в коментар №10!
цитирай
12. petranov - galov4aninotostrov, по-известен ...
16.05.2013 09:57
galov4aninotostrov, по-известен като геЙберасчето с Шестте ник-а, аз апелирам към това да не се сипят обиди към лица, които не са политици и не участват в политическия живот на града и общината ни. По отношение на мен - аз лично не се дразня от обидните коментари за моята скромна личност, те дори ме забавляват. Обидите започват, в два случая:
-когато човек не е в състояние да аргументира позицията
- когато управниците са толкова дебелокожи, че не им пука за аргументите
И в двата случая не бива да се замесват трети лица. Вие, разбира се, може да се смеете. Това е Ваше право и аз никога не бих Ви го отнел. Моят блог е отворен за всякакви коментари и аз през годините съм го доказал. Никога в блога ми не са изтривани коментари, независимо дали са подкрепяли моята позиция или обратното. Просто апелирам към всички потребители в коментарите да не се отправят обиди към лица, неучастващи в политическия живот и неможещи (или нежелаещи) да се защитят. Предполагам, че се изразявам достатъчно ясно дори и за човек с умствен потенциал като Вашия!
цитирай
13. анонимен - ДругарЮ Петранов, дойдохме си на ...
16.05.2013 10:19
ДругарЮ Петранов,дойдохме си на думата.Аз по никакъв начин не съм Ви обидил,но Вие продължавате да сипете по мен и други потребители една и съща обида.Проверете най-накрая IP-тата на тези потребители или се оплачете в блог.бг,че има хора несъгласни с Вашите постинги и гласуват с червеното палче.Поне ние оставяме по някой и друг коментар,докато тези които Ви одобряват не оставят никакви коментари.По никакъв начин не намаляваме популярността Ви на блога,напротив,колкото са повече коментарите толкова по-напред сте в класацита,което Вие много добре го знаете.
Защо управляващите трябва да следят блога и да Ви отговарят,има си форум на общинския сайт в който можете да задавате въпросите си.Е вярно,там няма да можете да употребявате любимите си изрази,но все пак опитайте,нали сам казвате,че в спора се ражда истината и идеите!
цитирай
14. petranov - Уважаеми galov4aninotostrov, или ...
16.05.2013 10:39
Уважаеми galov4aninotostrov, или хайде да не съм толкова груб - лицето с Шестте ник-а,
Вие, за разлика от хората, които визирам ста напълно в състояние да се защитите и освен това се страхувате (или пък се срамувате) да излезете с името си срещу моите аргументи и поради тази причина няма как аз да Ви уважавам. Знам, че се радвам на взаимност в това отношение. Няма за какво да проверявам IP-та и да се оплаквам на някого. Аз не се чувствам засегнат. Проверките на IP-та, подслушването и следенето се видя на кой са приоритет. Във форума на общината пиша рядко, защото там също никой не отговаря, а и аудиторията е много ограничено. Изобщо прозрачността не е на почит в управлението на нашата община. В спора се ражда истината - тук съм напълно съгласен с Вас. Но в спора, в който спорят двама (или повече) неанонимни потребители, а не ник-ове зад които стои неизвестно кой. Казвам го с пълното сънание, че не одобрявам анонимността както на ник-овете, които подкрепят моята кауза, така и в тези, които са против. По отношение на гласуването - няма как шест различни лица да влизат през три минути в блога ми и да гласуват отрицателно - това е едно и дъщо лице. Това не съм го забелязал при други ник-ове. Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен в обясненията си. Както виждате - каквото повикало, такова се обадило - ако Вие не сипете обиди по отношение на мен и аз не го правя по отношение на Вас.
цитирай
15. orh90 - другарю
22.05.2013 17:55
Другарю нещо няма ли да изкоментирате за настоящите проекти ,които се извършват в момента на територията на общината? Тези дни се прибрах в градчето ми и колкото и да е малка виждам промяна... Пътя в Селановци е започнат да се асфалтира цялостно по проект до колкото разбрах до Галово ,което за мен си е просто супер ,защото често имам път натам. Също гледам детските площадки са в строителство ,както и градската тоалетна ,която беше затрита от вашия съпартиец. Гледах разни хубави снимки на едно мини паркче в някой от Вадините .... кога за последно нещо се направи във Вадините от страна на общината?

Айде недейте само с рогата напред и винаги да плюете! :) Поздрави
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5813205
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930