Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2013 10:40 - Калинките и /в/ община Оряхово - продължението
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 4749 Коментари: 9 Гласове:
17

Последна промяна: 06.08.2013 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Преди около месец отправих питане към кмета на община Оряхово, което е публикувано  по-назад в блога ми и което в общи линии изразяваше моето желание и това на избирателите ми да разберат дали в община Оряхово има хора, чиито образователен ценз не съответства на законите, дали има хора, назначени след опорочен конкурс, дали има такива, представили неистински документи за завършено образование и ако има, то какви мерки смята да предприеме лицето-кмет на Оряхово. Преди седмица получих отговор на поставеното питане, в което се казва, че лицето-кмет е назначило комисия, която да провери повдигнатите от мен въпроси и за констатациите съм щял да бъда своевременно информиран. За срокове нищо не се казва. Типично по жеко-добревски. Явно въпросното лице желае да бави и размотава въпроса с надеждата да стане чудо и европейски развитата му партия да почне отново да коли и беси и така въпросите да потънат в забвение. Това, разбира се няма как да се случи и аз лично съвсем скоро смятам да запозная с питането си както съотвените комисии в държавата, така и тези на Европейския съюз. По долу публикувам отговора, който получих от лицето-кмет:
image
   Между другото специално за него и лицето-общински съветник, които в сигнал до Прокуратурата са изразили съмнение, че съм изнасял лични данни или класифицирана информация (така и не разбрах какво точно) - не виждам на документа какъвто и да е гриф, който да ограничава достъпа до информация. Всъщност миналата седмица бях поканен от представители на ГДБОП (ДАНС) да дам сведение във връзка с подадените жалби срещу мен. След като разясних на изключително любезните и добронамерени представители на тази правоохранителна институция пълната несъстоятелност на жалбите, подадени от лицето-кмет, лицето-зам.кмет, лицето-секретар и лицето общински съветник се установи, че общината (и по-точно лицето, което се води ръководител) е в нарушение, тъй като няма регистър за класифициране на документите. Та народът много мъдро е казал: "Де го чукаш, де се пука" :))) Жалбите бяха написани изключително грамотно и сигурно са писани от корифеят на юридическата мисъл, способен (или по-вероятно способна) да оплеска всичко, до което се докосне.
ТУК МУ Е МЯСТОТО ДА ПРИЗОВА ЖАЛБОПОДАТЕЛИТЕ АКО ИМАТ КАПЧИЦА СМЕЛОСТ ДА ПУБЛИКУВАТ ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ МЕН В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА МОГАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ТЯХНАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРАМОТНОСТ И СЪСТОЯТЕЛНОСТ. АЗ СЪЩО БИХ ГИ ПУБЛИКУВАЛ ТУК, АКО ТЕ ЖЕЛАЯТ. ТОВА БИ БИЛА ЕДНА НАИСТИНА СМЕЛА И МЪЖКА ПОСТЪПКА! ДАЛИ ОБАЧЕ НА ЖАЛБОПОДАТЕЛИТЕ ИМ СТИСКА ДА ГО НАПРАВЯТ? АЗ ЛИЧНО НЕ ВЯРВАМ!
По-долу отново публикувам един непреходен клип, превърнал се в класика в youtube и от който се вижда до какви висоти на мисълта може да доведе хормоналния дисбаланс, дължащ се на дефицит на основни психо-емоционални и физиологични нужди :))) Приятно гледане!

 




Гласувай:
17



1. petranov - Бих искал да помоля читателите на ...
06.08.2013 10:51
Бих искал да помоля читателите на блога ми в коментарите си да не употребяват лични обиди и изрази, накърняващи човешкото достойнство. Благодаря предварително!
цитирай
2. abc2013 - Какво ще рече комисия да провери еди ...
06.08.2013 14:54
Какво ще рече комисия да провери еди какво си? Да не би тази комисия да е назначавала служители, неотговарящи на изискванията, съгласно закона? Що се прави кмета на ударен?!? Интересно пък тази комисия с каква информация ще излезе...:)
цитирай
3. petranov - Лицето-кмет добре е усвоило уро...
06.08.2013 15:22
Лицето-кмет добре е усвоило уроците си. Когато искаш нещо да не стане или да го отложиш във времето назначаваш комисия. Интересно защо, когато миналага година промениха Класификатора и освободиха един куп шефове на АСП и други служители в цялата страна комисии нямаше... Веднага, когато получа някакъв отговор по въпроса от така наречения кмет аз ще го публикувам тук.
цитирай
4. abc2013 - Г-н Петранов, нямате ли информа...
19.08.2013 16:42
Г-н Петранов, нямате ли информация, относно това, какво е свършила горепосочената комисия? Като гледам заповедта на кмета е от 15.07. - месец време и тази комисия не е излязла със становище?!?!?!? Ми кмета може да даде отговор след половин година...
Като гледам и слушам какво се върши в нашата община, май кмета трябва и други комисии да създава - белким те "видят" кой какво прави, щото очите на кмета са силно затворени за тези неща. Изводите са два - или кмета е в кюпа, или не е наясно с много неща, но вярва на това, което му се поднася...ама силно вярва :))))
цитирай
5. kompetentotkru4mata - Какво става?
21.08.2013 10:00
Г-н Петранов,какво прави родната полиция при автопроизшествие - крие виновника,укрива доказателства,помага на виновника!Вие,който оревахте орталъка за нарушението на Вагенщайн,какво ще кажете за помлените коли от един Ваш любицец в центъра на Оряхово и ,,неработещия" дрегер на полицията?
цитирай
6. petranov - abc2013 - за сега нямам никакво нова ...
21.08.2013 11:05
abc2013 - за сега нямам никакво нова информация. Планирам в скоро време да сезирам Областната управа и Прокуратурата за бездействието.

цитирай
7. petranov - Г-н Петранов, какво прави родната ...
21.08.2013 11:09
kompetentotkru4mata написа:
Г-н Петранов,какво прави родната полиция при автопроизшествие - крие виновника,укрива доказателства,помага на виновника!Вие,който оревахте орталъка за нарушението на Вагенщайн,какво ще кажете за помлените коли от един Ваш любицец в центъра на Оряхово и ,,неработещия" дрегер на полицията?


Нямам никаква идея за какво става дума. За кого става дума и кога се е случило това? Освен дрегер има и други начини за доказване на употребата на алкохол и съм сигурен, че полицаите ги знаят много добре. Наистина не знам за какво говорите. Дайте ми някакъв линк или поне по-подробно обяснете. Абсолютно никога не бих толерирал човек, който шофира след употреба на алкохол, защото просто тогава този човек се превръща в потенциален убиец.
цитирай
8. kompetentotkru4mata - При толкова смачкани ламарини и да не знаете
21.08.2013 11:26
Начало » Крими » „Волво“ отнесе три паркирани коли в Оряхово
„Волво“ отнесе три паркирани коли в Оряхово

Тази нощ към 00.30 часа в Оряхово е станала катастрофа, съобщиха от полицията. Водач на „Волво“ блъснал паркираните „Мицубиши Каризма“, „Фолксваген Пасат“ и „Пежо 206“. Няма пострадали, но щетите по колите са за 1 800 лева. Шофьорът В.В. от Оряхово е отказал да бъде тестван с дрегер и му е издаден талон за медицинско изследване. Съставени са протоколи за ПТП-тата и са издадени два акта по Закона за движение по пътищата.

Линк:http://www.tribali.info/bg/volvo-otnese-tri-parkirani-koli-v-oryahovo/#.UhR3-tKeOSp
цитирай
9. petranov - Благодаря, впоследствие разбрах, ...
21.08.2013 16:28
Благодаря, впоследствие разбрах, че става въпрос за синът на известен от близкото минало наш съгражданин. Не знам обаче по каква причина употребявате определението "мой любимец" по отношение на неговата персона. Той, доколкото ми е известно скоро излезе от затвора и едва ли би бил пример за подражание. Докато по времето, когато извърши нарушението си г-н Вагенщайн беше председател на Общинския съвет. Все пак има разлика, нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5805859
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930