Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2015 23:42 - Здравните колиби на ГЕРБ (и/в Оряхово)
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 2984 Коментари: 1 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Преди близо три години по материали от моя блог беше публикувана статия със същото заглавие във в.”Дума” . До известна степен, както много от публикациите ми то се оказа пророческо. Така нареченият „филиал” на болницата в Оряхово е пред закриване. Този път поради това, че е изтекло разрешителното на рентггена. Още си спомням нашите огромни усилия през 2010 година, когато група общински съветници от предния Общински съвет обикаляхме различни фирми в Оряхово и търсехме пари за да се закупи необходимото оборудване за същия този  рентген и да не се допусне загубата на лиценза. За да се стигне до следната заповед:
image
    Разбира се по стар геПберски обичаи кметчето отново прехвърля проблема от болната на здравата глава. Бях информиран, че на някакво събрание той директно обвинил за сегашното затваряне на болницата бившия кмет инж.Христо Иванов и управителя на МБАЛ „Христо Ботев” гр.Враца и бивш управител на МБАЛ Оряхово г-н Светозар Луканов. Естествено както банкянския си гуру, който на лягане и ставане повтаря, че ако не е той България загива, така и неговия оряховски наместник обвинява всеки друг, но не и основния виновник. Още си спомням как като лидер на ГЕРБ Оряхово, когато през Септември 2010 г. свалихме управителя Янко Кочев, който натрупа милионния дълг на болницата, сегашния кмет на община Оряхово заяви пред мен, че партия ГЕРБ била против това наше действие. Държа да припомня на кметчето, че инж.Христо Иванов за последен път беше кмет през 2007 година и няма как да е виновен за недомислията на сегашните недоразумения, а г-н Светозар Луканов направи и невъзможното и през 2011 година МБАЛ Оряхово получи лиценз. За сведение на интересуващите се копие от лиценза може да видите тук . Между другото вече трети път се прави опит за свалянето на г-н Луканов от поста управител на МБАЛ Враца, но явно на враговете му не им достига капацитет дори едно общо събрание да свикат като хората та се налага Административния съд всеки път да ги поставя на мястото им.  Щеше да бъде смешно ако не ставаше въпрос за изключително сериозни неща. За пореден път гражданите на Оряхово остават без здравно обслужване ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ПЛАТИЛИ И НАДПЛАТИЛИ ЗА ТАКОВА! ПО-ДОЛУ ПУБЛИКУВАМ ДОКУМЕНТИ, ОТ КОИТО Е ВИДНО КОЛКО ПАРИ СА ДОПЛАТЕНИ ОТ ОБЩИНА ОРЯХОВО, КАКТО И ФАКТЪТ, ЧЕ ОТ 518 ПОСТЪПИЛИ ПАЦИЕНТИ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА НЯМА НИТО ЕДИН ОЗДРАВЯЛ! Когато фактите говорят всички би трябвало да замълчат и да се замислят!
image
image
image
image
image
image
Както винаги аз не съм голословен, а подкрепям думите си с документи. Още за сагата на МБАЛ Оряхово и за борбата за запазването и може да прочетете по назад в блога ми.


Тагове:   Оряхово,   МБАЛ,   петранов,   petranov,   oryahovo,   oriahovo,   orjahovo,   кочев,


Гласувай:
20



1. vra4anin - Събуди се Оряхово!!!!!!!!!!!!
11.07.2015 00:23
Няма ли най-после оряховчаните да изгонят селановската тиква да върви при банкянския тиквоний или при плевенскаттетка??????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812161
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930