Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2015 20:35 - Федералните ликвидират лекари практикуващи алтернативна медицина ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2701 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Федералните ликвидират лекари практикуващи алтернативна медицина

През последните месеци петима лекари, занимаващи се с холистична медицина са били или мистериозно умрели или са били умишлено убити, а други пет са изчезнали по неизяснени обстоятелства.

image

Както вече беше съобщено, любопитните смъртни случаи започнали на 19 юни, когато д-р Джеф Брадстрит, известен изследовател на аутизма от Флорида, последно практикуващ в щата Джорджия, е бил намерен с огнестрелна рана в гърдите. От полицията бързо започнали да твърдят, че огнестрелната рана била причинена от самонараняване, което почти веднага довело до заключението, че смъртта е самоубийство.
Семейството на доктора подозира, че има някаква мръсна игричка и учредяват страница за дарения в опит да се намерят отговорите на многото въпроси довели до смъртта на доктора.

Следващата съмнителната смърт се случила няколко дни по-късно, на 21 юни, когато д-р Брус Хедендал, от района на Маями, бил открит в колата си без доказателства, каква била причината за смъртта. Подробностите относно смъртта му са по-неясни дори от тази на Брадстрит. За Хедендал било съобщено, че преди смъртта си практикувал някакви натоварващи физически упражнения.

Повишеното ниво на съмнения около смъртните случаи на лекари се появява от факта, че преди това същите са имали проблеми с федералните поради методите на лечение на пациенти. Само няколко седмици преди смъртта на Брадстрит, кабинета му бил обискиран от Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

През същия ден, когато е намерено тялото на Хедендал е бил намерен мъртъв и д-р Бейрън Холт във Флорида. Холт умира неочаквано по време на едно пътуване до Джаксънвил, Флорида.

Въпреки че 33-годишният Холт през последно време имал здравни проблеми, членове на семейството му не смятат, че са били животозастрашаващи, според „The News & Observer“. В доклада на „Observer“ се посочва, че семейството в момента изчаква резултатите от аутопсията.

Трима мъртви лекари, които са били от същата област в професията, намерени в същия район на страната, както и в такъв кратък период от време – вече повдигат много съмнения.

И мистериозните смъртни случаи продължават…

Д-р Тереза ​​Сиеверс, лекарка от Флорида пък е била брутално убита в дома си на 29 юни. Колегите и казват, че тя е била известна под псевдонима „Майка Тереза ​​от Южна Флорида“. Хората разследващи случая са заявили, че това не е случайна атака, а целенасочено събитие, и че когато подробностите се разкриват ще се пишат книги и филми за случая.

След това на 1 юли, Лиза Райли, 34 г., с местожителство в Лий, Джорджия, била намерена убита в дома като причината била огнестрелна рана в главата. Първоначално бил заподозрян съпругът й, тъй като той позвънил на 911 и съобщил за смъртта й, но много хора смятат, че е бил прецакан. Следователите са нарекли смъртта й мистериозна.

Според „HealthNutNews“ пък няколко доктори практикуващи в същата област на медицината са изчезнали безследно.

Повече подробности ще намерите от източника на информацията тук: thefreethoughtproject.com





Гласувай:
13


Вълнообразно


1. lightsaber123 - Ама това е в САЩ
23.07.2015 17:00
Каквото искат да правят. Мен ме интересува само България и никой друг.
цитирай
2. raders - Ама да не би някой тук да си мисли, че ...
23.07.2015 17:44
Ама да не би някой тук да си мисли, че лекарите не умират?
цитирай
3. olivie - Заглавието подвежда
23.07.2015 20:45
Не става дума за алтернативна медицина, а за анти-ваксинно настроени лекари, прилагащи нетрадиционни лечения. Конспирация-фармамафия.
цитирай
4. demograph - Тук отминавам с безразличие
25.07.2015 23:39
Защото разбирам желанието ти за евтина сензация. Те хората са ти го написали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809069
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930