Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 16:34 - За раждането на Алтернативата или разцепи ли се наистина bg-mamma?
Автор: elenadyakova Категория: Забавление   
Прочетен: 5858 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.02.2014 17:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Вероятно много хора вече прочетоха статиите в различните медии за появата в българското интернет-пространство на един нов форум с името Алтернативата, известен и заради домейна си просто като bul-mamma. Повечето статии и дописки по темата бяха с лек привкус на скандалност и оставяха усещане у читателя за някаква неведома сила, която е повела едно беззащитно, немислещо и зомбирано стадо от потребителки на bg-mamma към друг, идентичен форум с копирано съдържание.


Нямаше нищо такова. Нямаше разцепване (много болезнено звучи!), нямаше скандали. Нямаше зомбирани потребителки, чакащи заповеди какво и къде да пишат. Просто една част от потребителите (имаше и мъже всъщност) вече се чувстваха доста неютно с новата визия на стария форум, пълен с реклами, и решиха да се пренесат на създаденото от потребителката с никнейм УФСЪ по-комфортно за ползване местенце, наречено първоначално Алтернативата. Интернет е голям и има място за всички! Разбира се, че почти всички потребители влизаме и на други места в интернет, включително и в bg-mamma, но чувството да участваш в създаването на нещо, крайният резултат от което ще е по твой вкус, е невероятно.


Всеки един потребител оставя своя уникален отпечатък върху изгледа и съдържанието на форума Алтернативата. Защо остана с името “Алтернативата” ли? Ами защото така реши мнозинството в дадената за гласуване анкета :)  Имената на подфорумите и разделите също са резултат от активното взаимодействие с обикновените потребители. В момента тече и конкурс за създаване на лого на все още новия за мнозина форум:

http://bul-mamma.com/hyde-park-scene/konkurs-za-logo-na-alternativata/

Забелязвам с удоволствие колко хора се включват в него и тръпна в очакване какво ще е новото лого!


Какви теми можете да намерите на bul-mamma.com? На практика всякакви. Съдържанието се създава от потребителите. Затова не се учудвайте, ако наред с темите за кърмене и захранването на бебетата, отглеждането на деца и готвенето, забележите и теми за Олимпиадата в Сочи, за любимите ви сериали, за филмите - претенденти за Оскар, както и за решаване на проблеми с компютъра или за започването на собствен бизнес. А ако има нещо, което не откривате, със сигурност можете да създадете тема за това. Почти гарантирано е, че има и други потребители, които се интересуват от темата, но просто не са се сетили все още.

Затова заповядайте да разгледате това уютно местенце:

http://bul-mamma.com/


И не забравяйте, че изобщо не е задължително да сте “мами” :)




Тагове:   bg-mamma,   алтернативата,   bul-mamma,


Гласувай:
9


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenadyakova
Категория: Забавление
Прочетен: 41706
Постинги: 8
Коментари: 26
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031