Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 15:29 - Агонията на властта и крепителите и в община Оряхово
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 6225 Коментари: 32 Гласове:
8

Последна промяна: 18.02.2013 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   В последните дни всички ние сме свидетели на агонията на властта. Пълна управленска некомпетентност цари както в държавата, така и в община Оряхово. Не мога да нарека с други думи странните кадрови промени във властта, като назначаването на висш държавен служител и уволнението му след три дни, или пък назначаването на длъжността финансов министър човек който е завършил философия. Вярно е, че човек трябва да гледа философски на нещата ама чак пък толкова... Това, разбира се не е прецедент в нашия регион - да не забравяме как парашутисти без никакъв опит в енергетиката бяха назначени да управляват най-голямото предприятие в България - АЕЦ Козлодуй. Но да оставим темите за управлението на държавата и да се върнем в малката ни заспала община Оряхово. Тук гражданското общество спи дълбок сън. Сметките за ток не са големи, улиците са без дупки, имаме си действаща болница и изобщо всичко ни е наред. На хората и през ум не им минава да протестират. Защо това е така? Страх, страх и пак страх! Всеки си пази хляба, защото единствен работодател е общината и от кмета зависи кой ще получи пари за футбол, за инфраструктура или за закуски. Кой ще получи работа и мизерно заплащане и кой ще бъде лишен от това... Наистина жалко. Примерите са много и аз ще дам с такива от последното заседание на Общинския съвет, където се приемаше бюджета на общината. Спукаха се няколко балона - първият, че ако кметът е от управляващата партия то властта ще отгпусне повече средства на общината.  Разликите в делегираните от държавата дейности се увеличават през годините с 1 (ЕДИН) процент!   Тук г-н Добрев явно ядосан ми опонира, че имало увеличение и започна да чете за пример местните дейности :) . Този човек действително или е много объркан или просто се учи добре от патрона си. Този гсоподин дори си позволи, да ме изпраща да уча математика в детската градина. На такава наглост аз не мога да отговоря по друг начин освен да му напомня, че за разлика от някои хора завършили селския ПУЦ аз притежавам диплома на инженер и магистърска степен от най-раномираното техническо висше учебно заведение в Република България, а именно Техническия университет в гр.София. Това обаче са подробности.
Да не можеш да направиш разграничение между държавни и местни дейности се изисква голям талант и г-н кмета явно го има. С лека ръка същата тази персона наруши и Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Това стана при обсъждането и гласуването на парите за спорта в Общински съвет гр.Оряхово - кметът сам заяви, че е член на УС на ФК "Дунав" с.Селановци. Да видим какво казва по въпроса Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси:
  Чл. 7. (1) Лице, заемащо публична длъжност, няма право при изпълнение на задълженията си да гласува в частен интерес. (2) Лице, заемащо публична длъжност, няма право да използва служебното си положение, за да оказва влияние в частен интерес върху други органи или лица при подготовката, приемането, издаването или постановяването на актове или при изпълнението на контролни или разследващи функции.

     

imageimageimageimageimage

Чл. 8. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2009 г., в сила от 31.03.2009 г.) Лице, заемащо публична длъжност, няма право да участва в подготовката, обсъждането, приемането, издаването или постановяването на актове, да изпълнява контролни или разследващи функции или да налага санкции в частен интерес. Такова лице няма право да сключва договори или да извършва други дейности в частен интерес при изпълнение на правомощията или задълженията си по служба.

     

imageimageimageimageimage

Чл. 9. (1) (Изм. - ДВ, бр. 15 от 2013 г., в сила от 01.01.2014 г.) Лице, заемащо публична длъжност, няма право да се разпорежда с държавно или общинско имущество, да разходва бюджетни средства, включително средства от фондове, принадлежащи на Европейския съюз или предоставени от Европейския съюз на българската държава, да издава удостоверения, разрешения или лицензии или да осъществява контрол по тези дейности в интерес на юридически лица с нестопанска цел, търговски дружества или кооперации, в които то или свързани с него лица са членове на орган на управление или контрол, управители, съдружници или притежават дялове или акции. (2) Лице, заемащо публична длъжност, няма право да извършва дейностите по ал. 1 и в интерес на юридически лица с нестопанска цел, търговски дружества или кооперации, в които то е било член на орган на управление или контрол, управител, съдружник или е притежавало дялове или акции 12 месеца преди датата на избирането или назначаването му или докато заема длъжността.

В община Оряхово както вече писах в друг постинг Законът е врата в полето petranov.blog.bg/politika/2013/01/10/zakoni-ili-vrati-v-poleto-vlastvat-v-obshtina-oriahovo.1040547

Трябва да отбележим, че и Председателят на Общинския съвет даде своя принос за нарушаването на правилника и при това напълно съзнателно, като даде думата на Президента на ФК "Дунав" с.Селановци на своя отговорност и най-нагло подчерта това си действие. Паметни ще останат наглите му думи: "НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ, ТЕ МОГАТ ДА СИ ГОВОРЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ!". Наглост и некомпетентност на n-та степен!

Подбрал съм откъси и от инвестиционната прогарама на община Оряхово. Там най-голямата инвестиция в общинския зентър е предвидено за бъде изграждането на градска тоалетна. В същото време гражданите на общината ще платят над 130 000,00 лева (СТО И ТРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА) за да бъдат тровени от бълващите отрови комини на училищата в Оряхово.

И накрая стана ясно, че гражданите на Оряхово ще плащат дълга от над 800 000,00 лева (ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ЛЕВА) по така наречения воден цикъл. Кметът се пънеше, че ще търси отговорност за това от предишния, но явно това се оказа поредния балон. Публикувам изказването на предния кмет, г-н Пенков, който не изглежда никак притеснен, че щяла да му се търси отговорност. Въпрос на време е всички балони, надувани от кмета и кликата ми да се спукат. Веднага след като излезе официалният протокол от заседанието на Общинския съвет ще публикувам имената на съветниците гласували по съответните точки. Хората имат право да знаят кой и как защитава интересите им.
   Разбира се колегите не пропуснаха да увеличат с над 30 % парите за представителни разходи на кмета, както и да си осигурят пари за семинари под благовидния предлог - борба с наркоманиите. Цяла година бездействаха и напоследък гледам са качили ето този плакат на сградата на общината:
image
По-долу са публикувани откъси от заседанието на Общинския съвет. Цялото заседание можете да намерите на адрес: http://simnet.tv/home/eta-rava-tv/sesstions
Накрая съм качил клип към една песничка, която много точно характеризира позицията на някои мои колеги от Оряхово.
Приятно гледане!









Тагове:   Оряхово,   петранов,   petranov,   oryahovo,   oriahovo,


Гласувай:
14



1. vra4anin - Оряхово спи и вечно ще спи!!!!А в...
18.02.2013 16:16
Оряхово спи и вечно ще спи!!!!А вчера във Враца бяхме над 5000!!!
цитирай
2. selanovchanin - Това Левски го е казал за Враца бе!
18.02.2013 16:27
Това Левски го е казал за Враца бе!
цитирай
3. grobara - The swansong of Tikvata
18.02.2013 17:32
The swansong of Tikvata
цитирай
4. oryah - Колегите ти в седянката наречен ...
18.02.2013 18:48
Колегите ти в седянката наречен общински съвет се отличават с изключителна простотия,Петранов.Много мек си с тях.Няма страшно главния пожарникар си отива скоро ще го последват и малките пожарникарчета.
цитирай
5. nikolaycska - Ореховските лезбийци
18.02.2013 18:53
Сенаторе,

би ли споделил какво са гласували за крематориумите тия импотентни лезбийци, наричащи себе си общински съветници? Оная Кюмурената Зулфия нали щеше да затваря комина, поне така лъжеше преди изборите...
цитирай
6. petranov - nikolaycska, Плащаме 131 486, 00 ...
18.02.2013 21:44
nikolaycska,
Плащаме 131 486,00 лева за инженеринг с гарантиран резултат (пушеци) за двете училища. И ги плащат не училищата от делегираните си бюджети, А ВСИЧКИ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО. За гарантирания резултат стана ясно, че ДИРЕКТОРИТЕ СА ПОДПИСАЛИ, ЧЕ РЕЗУЛТАТА (ПУШЕЦИТЕ) Е ГАРАНТИРАН! Освен това за НУ "Св.св.Кирил и Методий" ще платим и ремонта на котела. Когато попитах за какъв ремонт става дума всички повдигаха рамене и НЕ МИ ОТГОВОРИХА. Отдел "Образование" също не знаеше за какво става дума. Истината излезе наява след поискана от мен разшифровка на едни просрочени задължения. Всичко се прикрива за да не разберат гражданите. Нещо подобно на ситуацията в държавата. Предполагам че парите са потънали "по преднаначение".
цитирай
7. petranov - НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ БЛОГЪРИ!!! ОПИТ НА ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА КАНАЛИЗИРА И ОБЕЗСМИСЛИ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ. Автор: andrei
18.02.2013 21:59
Протестите срещу високите сметки за ток,отопление, вода, монополи и против сегашното престъпно управление на страната, бяха спонтанно организирани от стотици хиляди граждани в десетки градове на България. От сутринта днес, по всички слугински телевизии и радиа, се появиха изненадващо платени клакьори на Правителството, които се представяха в студиата, като организатори на протестите (нали беше спонтанен!) и в учудващ синхрон каканижеха заучени фрази, че протеста не бил политически и не е против Правителството.

Обратното на казаното от тези платени клакьори на Правителството, който е бил на протестите, или е гледал репортажи по телевизията - ясно е видял и разбрал, че протестите са именно срещу монополите и против прстъпното управление на ГЕРБ и Мутрата Борисов, които гарантираха на монополите и на себе си огромни печалби в ущърб на обеднелият български гражданин. Мантрата която натрапчиво повтаряха тези клакьори на зрителите от телевизионните студиа,че протеста не бил политически е съшит с бели конци и ясно се вижда кого искат да обслужат.

Нека протестиращите граждани да знаят, че това за което протестират, са ясни политически искания и въпроси които се решават само и единствено с политически средства. Това, че не участват в протеста политически партии не прави исканията неполитически. Обръщам се към протестиращите граждани да прогонят от редиците си тези платени клакьори и провокатори на Правителството, които искат да подменят истинският смисъл на протеста и да го вкарат в удобен за престъпното Правителство коловоз.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРИЗОВАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ,ДА ПРОГОНЯТ КЛАКЬОРИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ СВОИТЕ РЕДИЦИ,КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ПОД ИМЕНА КАТО УЖ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "ДНЕС" И ПОДОБНИ НА НЕЯ! ОПАСНОСТТА ДА СЕ ОБЕЗСМИСЛИ ПРОТЕСТА ВИ Е РЕАЛНА !!!

ПРИЗОВАВАМ И ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ БЛОГ БГ. ДА РАЗПРОСТРАНЯТ ТОЗИ МИ ПОСТ ПО СВОИТЕ СТРАНИЦИ НЕЗАБАВНО!!!
цитирай
8. sten - Другаря Петранов стриктно изпъ...
18.02.2013 22:51
Другаря Петранов стриктно изпълнява партиината повеля да яхнат спонтанния протест на българите!Повтарям - СПОНТАННИЯ,този протест не принадлежи на нито един политически плужек,доказаха го и протестиращите във Враца с народния представител на Атака,но и другаря СерГЕЙ,новия лидер на ДПС,Волен-Болен,ВМРО и всякакви политически трупове,като ДСБ впрегнаха сетни сили за извличане на предизборни дивиденти.Хора,протеста си е наш и не бива да позволяваме разни провалили се политици да се възползват от това!
цитирай
9. petranov - sten-чо, нещо си сте се объркал бе ...
18.02.2013 23:05
sten-чо, нещо си сте се объркал бе мишленце! Герберски ибрикчия като Вас, който се срамува от името си и го е страх шумка като изпука зад гърба му да казва "Хора,протеста си е наш...". Както всеки може да види аз изтъквам пълната липса на управленска компетентност у МЕСТНИТЕ УПРАВНИЦИ! Естествено те са продукт на Винету, така че всичко е взаимно свързано. Няма как да "яхам" нещо, което го няма. Не съм видял протести в Оряхово, а на предложенията на някои хора аз да ги организирам отговарям, че аз съм партийно ангажиран и не е редно да го правя. Очаквам такива като sten-чо да организират протести. Ама едва ли ще дочакам... Жалко....
цитирай
10. nikolaycska - Селановски тарикати и гъзомийците им
18.02.2013 23:18
Sten,

ако не е Петранов, как ние щяхме да научаваме за престъпните действия на новия селановски тарикат и неговите гъзомийци, които използват народната пара за обслужване на престъпните си цели? Как щяхме да научим, че една пачавра продължава да ни трови децата, защото трябва да краде от отровния кюмур и да си грее къщата до циганското гето на аванта? Как щяхме да научим документирано за престъпленията на предишния селановски травестит и тираджийска курва?
цитирай
11. sten - 15. 02 14:37 - Протокол на работна ...
18.02.2013 23:22
15.02 14:37 - Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП
Автор: marystaneva Категория: Политика
Прочетен: 346 Коментари: 2 Гласове:
2





Хубаво го прочетете това, приятели, бавно и внимателно... Ако трябва - няколко пъти! Вижте за какво става дума... И после пак им вЕрвайте, ако искате...

/от "Фейсбук"/
Росица Николова:
Я ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВО СЕ НАТЪКНАХ!

Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП
…….
Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чието основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.
Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.
Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.
Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.
Довиждане засега и успех.
цитирай
12. petranov - sten-чо, тези "документи...
18.02.2013 23:37
sten-чо, тези "документи" ги виждам за първи път. За разлика от ДОКУМЕНТИТЕ, които публикувам аз и чиято достоверност никой не оспорва. Не знам дали във форумите има платени "другари", но знам че аз никога не съм се страхувал да споделям мнението си както в интернет, така и публично, на заседанията на Общинския съвет. Защото аз заставам с името си зад всяка своя дума, а не се крия като мишка както го правите Вие, ибрикчията!
цитирай
13. petranov - Между другото аз почти не пиша в д...
18.02.2013 23:50
Между другото аз почти не пиша в други форуми освен в блога си. Напоследък почти не посещавам сайта на общината и форумът там умря. Понякога пиша под статии във в."Конкурент", като отново ВИНАГИ използвам името си. Нито се срамувам от името си, нито пък ме е страх от някой. Защото имам както необходимото образование, така и съответните знания и умения за да не съм безгласна буква, криеща се зад измислен ник! Мишките като sten винаги нападат блога ми с една единствена цел - да отклонят вниманието. За съжаление това не им се получава. Аз винаги говоря с документи и неопровержими факти! Като клиповете по-горе. Там най-добре се вижда кой, кой е и как защитава интересите на гражданите на Оряхово докато е забил(а) поглед в масата и вдигайки ръка по команда.
цитирай
14. petranov - Всъщност днес (вече вчера де) на...
19.02.2013 00:19
Всъщност днес (вече вчера де) научих, че в с.Селановци имало протести. Организирани от кметицата. Ако това е така, аз лично не бих го нарекъл "яхане" на протеста, а бих казал едно голямо "БРАВО" на селановчани. Може би те ще измият лицето на община Оряхово...
цитирай
15. grobara - Djankov already come!!!!
19.02.2013 00:45
Djankov already come!!!!
цитирай
16. sten - Възпитаника на ВМЕИ, , Ленин" ...
19.02.2013 07:50
Възпитаника на ВМЕИ,,Ленин" сън не го лови,вече се вижда в листата на БКП/БСП.Другарю Петранов,съгласен съм с Вас,че не трябва да се дават пари на селановските ритнитопковци,даже и ПЕЗИДЕНТА/каквото и да значи тази дума/ се е отказал от финансиране,по простата причина,че ПЕЗИДЕНТА,наричан за по кратко от селановчани Вайса е солоташак и спонсор на Дингилето и Ваш съпартиец.Може би тези пари ще Ви трябват за заверата Ви срещу др.Божинов?Предизборните си клипчета,които пускате избирателно с Ваше участие не Ви вършат работа,а това че вече не пишете глупостите си и във форума на общината е чудесно!Образован,образован,но безработен!УЧИ МАМА,ТА ДА НЕ РАБОТИШ!!!
цитирай
17. petranov - sten-чо, Да, възпитанник съм на ...
19.02.2013 09:10
sten-чо,
Да, възпитанник съм на ВМЕИ "Ленин" и се гордея с това! Не съм възпитаник на местния ПУЦ като Вас :). Сън си ме лови и още как - просто снощи се наложи да работя до късно. Не е задължително човек да ходи на работа от 8 до 17 за да си изкарва хляба. Както виждате намерил съм начин да не го правя - плащам си здравните и пенсионни осигуровки както и данъците и не съм стигнал до там да искам пари от Вас. Мен не ме грижете. Много ми е интересна промяната в позицията Ви - доскоро бях протеже на др.Божинов, сега пък правя завера срещу него. Между другото в УС на г-н ПРЕЗИДЕНТА НА ФК "Дунав" Селановци е и оряховския кмет. Той сам го каза! Значи сигурно и той е спонсор и СОЛОТАШАК на Дингила :))). Нито имам намерение да съм в някоя листа, нито това има значение за мен. Просто Вашите господарчета не могат да си намерят място от яд, че далаверите им виждат бял свят, а Вие се чудите как да им угодите и да си заслужите мизерните трохи. Няма как - те са пътници вече, а Вие...скоро ще отидете с ибрика при другите.
цитирай
18. vra4anin - Широкопутанска още ле плаща наем за ...
19.02.2013 12:06
анонимен написа:
Широкопутанска още ле плаща наем за общинско жилище като праи свирки на Вагината и на Роско?

Тази същата свиркаджийка не беше ли метресата на Янко Кочев дето затри Оряховската болница под мъдрото ръководство на видната врачанска свиня Янко Здравков?
цитирай
19. oryah - Точно тя е!Чрез свирки към прогр...
19.02.2013 13:57
Точно тя е!Чрез свирки към прогрес!!!!!
цитирай
20. oryah - Секретарката и тя не е по-доло.
19.02.2013 15:06
Секретарката и тя не е по-доло.
цитирай
21. selanovchanin - Яжте му х??? на китаеца!!!!!!!!!
19.02.2013 15:06
Яжте му х??? на китаеца!!!!!!!!!
цитирай
22. galov4aninotostrov - не на цензурата
19.02.2013 15:22
Петранов,не знам защо ревете като вдовица за х.. срещу Росен Добрев.Осем човека от Оряхово срещу един "китаец" и загубихте.Докато Росен обикаляше общината Вие и другите си изкарвахте кирливите ризи в блога и във форума на общината,жалко че се изтриха доста теми от форума!Поне за Вас остава успокоението,че се класирахте в челната десятка на изборите!:)))
цитирай
23. petranov - galov4aninotostrov, Аз не рева ...
19.02.2013 16:02
galov4aninotostrov,
Аз не рева срещу лицето Росен Добрев. Лично той ми е безразличен. Аз "рева" срещу Кмета на община Оряхово. Защото вече година и половина АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА! Това е проблема. Толкова некадърно управление Оряхово никога не е имало! Погледнете екипът на Кмета! Половината от тях се кланяха на Пенков и имат заслугата за трупането на дълговете с безсмислените проекти, които прокарваха! Аз постоянно доказвам пълната некомпетентност на екипа на г-н Добрев, както и неговата собствена с документи и факти. Знам, че Ви боли. Знам, че съм пречка лапането на такива като Вас да продължи необезпокоявано, но това е положението. Форума на общината те си го изтриха, защото ги правех смешни там! Колкото до това кой какво е спечелил - ще Ви отговоря така: Аз не съм платил дори 1 лев на някога да глрасува за мен, аз не съм обикалял по къщите и никого не съм заплашвал, аз не съм трошил народна пара за огромни транспаранти или помпозни концерти, заставал съм пред хората със своята програма и със своите идеи. Загубил съм, но не съжалявам - не е лесно зад гърба ти да се водят преговори в твоя вреда и да се чудиш дали изобщо има някой, който е с теб не заради собствения си интерес. Най-лесно за мен беше да подкрепям безпрекословно г-н Добрев. Аз обаче си задавам преди всичко въпроса какво ще спечелят от това гражданите на община Оряхово? Колкото и да Ви се струва изтъркано за мен това винаги е бил основния въпрос. Властта е преходна - днес си на върха, утре те наричат мафиот. Въпросът е дали човек като заспива вечер е с чиста съвест. Аз твърдя, че съм!
цитирай
24. galov4aninotostrov - Стига с тия недоказани неща за ла...
19.02.2013 21:06
Стига с тия недоказани неща за лапане и кражби.Ти си по "лапането",но на едни други неща!:)))Стига с това ибрикчийство,по-голям гъзолизец от теб в общината няма.Относно това,че са ти предлагали да направиш протест в Оряхово,но ти си отказал понеже си ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАН,боже опази и как си ангажиран?Кметицата на Селановци явно не е ангажирана и то към партията към която са протестите,не тя е МЪЖКО МОМИЧЕ и не и липсва КУРАЖ за разлика от теб или може би жена ти не те е пуснала?
цитирай
25. petranov - galov4aninotostrov, Наистина е ...
20.02.2013 00:03
galov4aninotostrov,
Наистина е много смешно, когато мишки като Вас лично, които нямат доблестта да застанат с името си зад твърденията си ме обвиняват в това или онова. Точно Вие galov4aninotostrov сте по лапането без кавички и най-вече по гъзолизането. И забележета - аз Петранов Ви го казвам в лицето! Вие иматe ли куража да направите същото като застанете с името си зад думите си? Или ще напълните гащите ако се видим очи в очи :))) Аз бях кандидат на БСП за кмет и съм член на РЪКОВОДСТВОТО на тази партия в Оряхово! За това съм политически ангажиран. Просто е за разбиране, но не и когато човек няма основни познания. Възхищавам се на протестите на хората, но си давам ясна сметка, че това са протести именно на ХОРАТА, а не на партиите! Всеки носи отговорност за това, което прави! Аз не желая да бъда обвинявам в "яхане" на протестите, въпреки че аз протестирам срещу това абсолютно некомпетентно управление още след първите месец-два, когато се видя, че местните ни управници са абсолютно неспособни! И аз им го казвам в очите!
Най-малкото е смешно да ме обвинявате в липса на кураж. Като общински съветник аз имам ПРАВОТО да изкажа мнението си на заседанията на Общинския съвет и ВИНАГИ го правя. Не вдигам ръка под команда, а винаги изразямам мнение без да ми пука за МИШКИТЕ КАТО ВАС! Наистина изпитвам съжаление както към Вас лично, така и към себеподобните Ви - винаги с чупка в кръста, винаги наведен, с ибрика под мишница... И запомни едно, galov4aninotostrov, Петранов НИКОГА не се навежда и това е ЗАКОН В НАШИЯ РОД!
цитирай
26. galov4aninotostrov - Честито др. Петранов!Сега сигурно ...
20.02.2013 10:39
Честито др.Петранов!Сега сигурно сте при шефа си да редите партийните листи?Само да не Ви пропуснат?"Направете" каквото "трябва" на "когото" трябва и може и да цъфнете в листата във втората десятка на листата!Мечтата Ви може и да се сбъдне - кандидат дупетат!!!
цитирай
27. petranov - galov4aninotostrov, благодаря ...
20.02.2013 14:07
galov4aninotostrov,
благодаря Ви! Оказа се, че мутрата не била толкова страшна колкото изглеждаше. Европейски развитите българи са вече история. Сега наред са абсолютно некомпетентните управници на община Оряхово! Колкото до листи за депутати - нито редя листи, нито имам желание да съм в тях. Петранов не е бил и няма да бъде пълнеж на ничия листа. Колкото по-бързо разберете това, толкова по-добре. Човек е толкова голям колкото големи са мечтите му - споделям тази мисъл и не мисля, че моите мечти се изчерпват с това да "цъфна във втората десятка на листата", още повече че на последните избори бях кандидат кмет на БСП и ВОДАЧ на листата. Или избираемо място или нищо :))).
цитирай
28. galov4aninotostrov - Еее, др. Петранов, за избираемите ...
20.02.2013 15:53
Еее,др.Петранов,за избираемите места си има хора!На хиените и трябва вата за пълнеж и заблуда на електората!Това се отнася за всички партии!!!А на кое БСП сте били водач на листа,на Ц.Я. или на Хр.Ив.?
цитирай
29. petranov - galov4aninotostrov, Трябва да ...
20.02.2013 17:19
galov4aninotostrov,
Трябва да призная, че за избираемите места сте прав. Неслучайно след края на изречението съм поставил символа ":)))". Аз обаче не се виждам в ролята на пълнеж, така че едва ли ще ме видите в листа най-отзад. А колкото до това на кое БСП съм бил водач на листа - тази партия си е само една Българска социалистическа партия. Христо Иванов беше кандидат на КПБ - Комунистическа партия на България и съответно беше водач на листата на тази партия.
цитирай
30. nikolaycska - selanovchani s tikvi
23.02.2013 20:25
Мрат да обясняват колко мразят Оряхово, ама кат напуснат пределите на общината, все на оряховчани се правят - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=414120732015959&set=a.414120548682644.95763.100002541065795&type=1&theater
цитирай
31. galov4aninotostrov - Какво стана, др. Петранов?Омра...
25.02.2013 20:23
Какво стана,др.Петранов?Омразния Бойко е свален,не виждам да кипите сега от творчески пориви!Каква я мислехте,каква стана тя!Не бързайте да ,,сваляте" и местните управници,че тогава хаоса ще е пълен.Искахте властта,ето ви я!Забравих,че сте ,,политически ангажиран" или по-точно Ви е страх да коментирате!
цитирай
32. petranov - galov4aninotostrov, Празнувах ...
26.02.2013 09:39
galov4aninotostrov,
Празнувах няколко дни "измитането" на европейсски развитите българи (разбирай тиквите) от властта. Всъщност от петък пътувам - поразходих се из страната и естествено готвя нов постинг. Малко инфо в аванс - оказва се, че кмета ни или е в конфликт на интереси или е патологичен лъжец, освен това ще публикувам и снимки (вече публикувани във ФБ) как "спонтанно" бяха организирани протестите в защите на БТ и как на тях са присъствали общински служители в работно време. Имайте малко търпение и запомнете - Петранов не се страхува от никого и от нищо и ВИНАГИ застава с името си зад думите си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5812781
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930